Trabzonspor Transfer Haberleri

Trabzonspor'un yeni transferi Ognjen Bakic kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ognjen Bakic hangi mevkide oynuyor?

Trabzonspor'un yeni transferi Ognjen Bakic, siyah beyazlı kulüpten yapılan son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. Beşiktaş Karadağlı futbolcunun transferini KAP'a bildirdi. Peki, Trabzonspor'un yeni transferi Ognjen Bakic kimdir, kaç. yaşında? Ognjen Bakic hangi mevkide oynuyor?

Spor 12-09-2023 13:27

Trabzonspor'un yeni transferi Rayyan Baniya kimdir, nereli, kaç yaşında? Rayyan Baniya hangi takımlarda oynadı? Trabzonspor transferi açıkladı

Trabzonspor'un yeni transferi Rayyan Baniya, bordo-mavili kulüpten yapılan son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ten 24 yaşındaki Benin ve Türk asıllı İtalyan futbolcuyu kadrosuna kattı. Peki, Rayyan Baniya kimdir, nereli, kaç yaşında? Rayyan Baniya hangi mevkide oynuyor?

Spor 18-08-2023 15:21

Trabzonspor'un yeni transferi Rayyan Baniya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Rayyan Baniya hangi mevkide oynuyor? Hayatı ve biyografisi!

Trabzonspor taraftarları Rayyan Baniya ile ilgili yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Taxiarchis Fountas ile 3 yıllık anlaşmaya varan Trabzonspor Rayyan Baniya transferi için kulübü Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı. İşte, Rayyan Baniya'nın hayatı, oynadığı takımlar ve futbol kariyerine ilişkin detaylar...

Spor 16-08-2023 15:39

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Taxiarchis Fountas kimdir, nereli? Taxiarchis Fountas hangi takımlarda oynadı? Hayatı ve biyografisi!

Trabzonspor’un prensip anlaşmasına vardığı Taxiarchis Fountas son dakika haberinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bordo-mavililer İstanbul'a getirdiği Yunan futbolcu ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Peki, Taxiarchis Fountas kimdir, nereli? Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Taxiarchis Fountas hangi takımlarda oynadı?

Spor 16-08-2023 13:45

Trabzonspor Transfer

Trabzonspor Transfer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Trabzonspor Transfer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tochi Chukwuani kimdir, nereli ve kaç yaşında? Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Tochi Chukwuani'nin oynadığı takımlar!

Trabzonspor'un bir süredir görüşmelerde bulunduğu Tochi Chukwuani ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Trabzonspor taraftarları, basında yer alan haberlerin ardından Danimarkalı futbolcu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Tochi Chukwuani kimdir, hangi takımlarda oynadı? İşte, Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Tochi Chukwuani'nin oynadığı takımlar...

Spor 26-07-2023 15:32

SON DAKİKA: Trabzonspor'dan 2 'KAP' birden! Abdülkadir Parmak ve Yunus Mallı...

Son dakika spor haberi... Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda da bu şampiyonluğunu perçinlemek isteyen Karadeniz ekibi Trabzonspor, hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Birçok yeni ismi kadrosuna katan kulüp bazı isimlerle de yollarını ayırırken, bordo-mavili kulüpten iki KAP haberi birden geldi. İşte detaylar...

Spor 27-07-2022 18:03