Adetliyken Iliskiye Girmek Haberleri

30 bin TL, %0 faizle cebinizde! Kaçırılmayacak fırsatlar HangiKredi'de...

Faizsiz, ek masrafsız 30 bin TL fırsatı! Şimdi alıp, 3 taksitle faizsiz geri ödeme fırsatı sunan 30.000 TL'ye kadar nakit avanstan yararlanmak için ise tek yapmanız gerek ise hemen HangiKredi'ye girmek.

Finans 2024-05-08 12:41:07

Bakan Güler: 'Hudutlarımızdan girmek mümkün değil'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye'nin sınır güvenliği için kurulan sistemlerin yeterli olduğunu vurgulayarak "Hudutlarımızdan girmek mümkün değil" dedi.

Haber 2024-05-03 00:05:42

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar

Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!

Yemek 2024-04-17 16:04:35

Kışın aldığınız kilolara elveda! 1 haftada 2 beden incelten mucizevi yoğurt kürü

Özellikle kışın hareketsizlikten dolayı alınan fazla kilolar can sıkıcı olabiliyor. Eğer fazla kilolarınızı eritmek ve yaza fit bir görünümle girmek istiyorsanız 1 haftada 2 beden incelten bu mucizevi yoğurt kürünü denemelisiniz.

Kadin 2024-04-15 15:58:46

İranlı şarkıcı Moein konserinde izdiham! Saatlerce konsere girmek için beklediler, cam kapılar kırıldı

İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserle hayranlarıyla buluştu. Kente gelen İranlılar, saatlerce konser alanına girebilmek için beklerken, yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi geçirdi. İşte o anlar...

Haber 15-04-24 01:13

Sahte avukatın ifadesi ortaya çıktı! Eski sevgilisine özenmiş: 'Ortamları hoşuma gitti'

Adana’da Betül Sayıcı’nın (37) sahte avukat kimliği ve cübbesiyle kendisini avukat olarak tanıttığı kişileri dolandırdığı belirlendi. Tutuklanan Sayıcı’nın, eski avukat sevgilisine özendiği ortaya çıktı. Sayıcı ifadesinde, “Bir süre yanında yardımcılığını yaptım. Bu dönemde avukatlığa özeniyordum. Avukatların ortamına girmek hoşuma gitti. Dolandırıcılık yapmadım. Sadece kişisel borçlarım vardı, hepsini ödeyecektim” dedi. Sayıcı'nın 4 kişiyi 3 milyon TL dolandırdığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-03-24 12:59

Kayınvalidesi doğumuna girmek isteyen gelin sosyal medyadan isyan etti! Bu seyircili bir spor müsabakası değil

Hamile bir kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımında kayınvalidesi ile arasında geçen mesajları ifşa etti. Kayınvalidesinin yeni doğan bebeğini ilk kucaklayan olmak için doğumuna girmek istediğini söyleyen kadın duruma sosyal medyadan isyan edince destek yorumları çığ gibi büyüdü.

Trend 14-03-24 11:52

Diyarbakır'da 'fısıltı' operasyonu! Polis, sivil gibi aralarına sızdı: Ayakkabı, iç çamaşırı ve kulak içerisindeki düzenekler...

Diyarbakır'da gelen ihbar üzerine 4 aydır çalışma yapan uzman polis ekipleri, motorlu taşıtlar sınavları için özel düzenek hazırlayan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. 12 kişinin gözaltına alındığı olayda, şüphelilerin iç çamaşırlarına, ayakkabı tabanlarına ve kulak içerisine cihaz yerleştirdiği tespit edildi. Şebekenin 70 adayın yerine sınava girmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Haber 09-03-24 13:59

Ramazan pidesi tarifi: Evde ramazan pidesi nasıl yapılır?

11 ayın sultanı ramazan ayı, sabrın, bereketin, huzurun ve hoşgörünün ayı olarak da bilinir. Sahur ve iftarlar da sofraların olmazsa olmazı, Türk mutfağının benzersiz lezzetlerinden biri olan Ramazan pidesi ile şenlenir. Eğer pide kuyruklarına girmek yerine evinizde kendi mutfağınızda ramazan pidesi yapmak istiyorsanız bu ramazan pidesi tarifi tam size göre.

Yemek 07-03-24 21:05

75 yaşındaki kadın 5 işçiyi darbettiği iddiasıyla yargılanıyor: Tek başımaydım! Elimde sopa yoktu, nasıl vurayım?

Denizli'de yaşayan 75 yaşındaki Hatice Kocalar ilginç bir suçlamayla karşı karşıya. Yaşlı kadının, tarlasına girmek isteyen mermer ocağı görevlilerini darbettiği öne sürülüyor. Hatice teyze "Beş kişiye karşı tektim. Elimde sopa yoktu" diyerek suçlamaları reddetti. Silah sayılan sopa ise ortalarda yok.

Haber 05-03-24 16:45

Sözde şeyh cinsel ilişkiye girmek için her yolu denemiş! Baban bugün ölecek, 2 saat veriyorum

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 2 yıl önce gerçekleşen cinayette mahkeme gerekçeli kararını açıkladı. Kendini şeyh olarak tanıtan Yusuf Evran, ikinci kez tecavüz girişiminde bulunduğu Zozan T. tarafından av tüfeğiyle öldürülmüştü. Ayrıntıları dehşete düşüren olayda sözde şeyhin genç kızla cinsel ilişkiye girmek için her yolu denediği belirlendi. Sözde şeyh o kadar ileri gitti ki cinsel ilişkiye girmezse babasının öleceğini söyledi. İşte korkunç olayın devamı...

Haber 28-02-24 10:05

Canlı yayında sert sözler: Sahibin kim? Şaban Sevinç ile Cemal Canpolat birbirine girdi

CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat ve gazeteci Şaban Sevinç'in tartışması canlı yayına damga vurdu. İki isim de birbirleri hakkında çok sert ifadeler kullanırken; araya girmek zorunda kalan Gürkan Hacır, Cemal Canpolat'ı yayından alıp reklama gitti.

Haber 20-02-24 06:31

Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi itince sosyal medyanın diline düştü! Kavga ayırdın 4 ödül ceza

Survivor 18 Şubat bölümünde ortalık karıştı. Ogeday ve Hakan kavgasında Acun Ilıcalı araya girmek zorunda kaldı. O anlarda Acun Ilıcalı ve Yunus Emre arasında yaşanan bir şakalaşma ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 19-02-24 10:38

Sinan Oğan ile Zafer Partisi birbirine girdi! Karamahmutoğlu'na sosyalist yanıtı sert oldu, tek kelimelik cevap gündem oldu

Zafer Partisi'nin İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu'nun Sinan Oğan hakkındaki sözleri yepyeni ve hararetli bir tartışmanın fitilini ateşledi. Oğan için "Onu tanıdığımda sosyalistti" diyen Karamahmutoğlu'na Oğan sert ve uzun bir yanıt verdi, "HDP ile kol kola girmek mi milliyetçilik, ülkücülük?" dedi ve Karamahmutoğlu'nun Zafer Partisi'ne oy vermediğini öne sürdü. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer ise Oğan'a tek kelimelik yanıtıyla sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haber 17-02-24 08:41

Çocuğa cinsel istismar suçundan aranıyordu! Tarlada ölü bulundu, bıraktığı not dikkat çekti

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, 'sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Mehmet Ç. (65), bir tarlada ölü bulundu. Tarım ilacı içtiği belirlenen Mehmet Ç.'nin, "Ölümünden kimsenin sorumlu değildir. Cezaevine girmek istemiyorum" yazılı bir not bıraktığı bildirildi. İşte detaylar...

Haber 16-02-24 15:59

Son dakika | Adliyeye saldıran teröristlerin foyası GBT sorgusunda ortaya çıkmış! Şehit Mehmet Selim Kiraz'ın katiliyle akrabalık iddiasına yanıt geldi

Son dakika haberi: Çağlayan'daki adliyede gerçekleşen terör saldırısı girişimiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Adalet Sarayı'nın önce D Kapısından girmek isteyen 2 terörist polislerin GBT kontrolü sırasında terörist oldukları anlaşılınca kaçmak istiyorlar. D Kapısından kaçıp C Kapısına geliyorlar ve polislerimizle girilen çatışma neticesinde etkisiz hale getirilip öldürüyorlar" açıklamasını yaptı.

Haber 06-02-24 17:14

Anahtarlarını evde unuttu! Pencereden içeri girmek isterken başına gelmeyen kalmadı... Bu görüntüler 20 milyon izlendi

Lisa Rowland isimli bir kadın anahtarlarını evde unuttuğunu fark ettikten sonra pencereden içeri girmek istedi. Lisa'nın kız kardeşi Nicole tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde pencereden içeri girmek için mücadele veren Rowland'ın o anları 20 milyon izlenmeye ulaşarak sosyal medyada viral oldu.

Trend 03-02-24 15:21

'Dünyanın en göz alıcı savaş pilotuyum' dedi! İstifa edip kariyerini değiştirdi... Kainat Güzeli olmak istiyorum

18 yaşında Şili Hava Kuvvetleri'ne katılan Michelle Martin, işinden istifa ederek güzellik yarışmasına girmek istediğini ve modelliğe adım atacağını duyurdu. 24 yaşındaki pilot sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla popülerliğe kavuştururken güzelliğiyle de hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Fenomen isim askerlik kariyerini bitirerek yeni bir işe adım atacağını açıklayınca yeniden gündem oldu.

Trend 03-02-24 11:55

İki kadının saç saça baş başa girdiği kavga çok konuşuldu! Üstünün yırtılmasına bile aldırış etmedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Miami bölgesinde lüks bir otelin önünde iki kadın arasında şiddetli bir kavga başladı. Saç saça baş başa kavga eden kadınları çevredekiler bir türlü ayırmayı başaramadı. İkili birbirinin üzerini yırtarken lüks otelin güvenlik görevlileri devreye girmek zorunda kaldı.

Trend 03-02-24 08:12

Tarihi surlarda ölümüne selfie! 1 haftada 2 kişi hastanelik oldu, manzara değişmedi

Diyarbakır'da 1 haftada 2 kişi, selfie (özçekim) yaparken tarihi surlardan düşerek yaralandı. 2 kişinin durumunun iyi olduğu belirtilirken, özçekim için halen surlara çıkmaya devam ediliyor. Dağkapı Devlet Hastanesi'nden Uzman Dr. Özkan Yükselmiş, "Sur gibi yüksek manzara çekimlerinde ne yazık ki genç hastaların kayarak yüksekten düştüklerini görebiliyoruz. Bir fotoğraf veya sosyal medya üzerinden paylaşılacak done uğruna böyle bir sıkıntıya girmek çok üzücü " dedi.

Haber 28-01-24 16:59

Düzce'de feci kaza, çok sayıda yaralı var! Saniyelerle yarıştılar: Küçük kız böyle hayata döndürüldü

Düzce'de feci bir kaza yaşandı. Anadolu Otoyolunda dinlenme tesisine girmek isteyen sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerlere çarptı. 8 kişinin yaralandığı kazada olay yerinde kalbi duran M.D. (4), sağlık ekiplerinin kalp masajı ile hayata döndürülerek hastaneye kaldırıldı.

Haber 25-01-24 19:18

Uyuya kalan beton mikseri şoförü, gişelerde tıra arkadan çarptı: 2 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu Eyüpsultan Işıklar Gişeleri mevkii’nde, gişelere girmek için sıra bekleyen tıra iddiaya göre uyuyakalan beton mikseri sürücüsü arkadan çarptı.

Yurthaber 25-01-24 14:42

Trafiğe girmek ücretli mi olacak? İstanbul'da iki ilçe pilot bölge seçildi: Uzman isim 'yanlış tercih' dedi

Günden güne artan ve çözümü bulunamayan İstanbul trafiği için yeni formüller aranmaya devam ediyor. Son olarak gündeme paralı girişler geldi. Anadolu'da Kadıköy, Avrupa'da ise Eminönü pilot bölge seçildi. Ancak uzman isimlerden Eminönü'nü kararına tepki geldi.

Finans 25-01-24 11:11

Resmen kopya çetesi oldular! Kız arkadaşının yerine sınava girmek için onun kılığına girdi... Sakallarını kesti, makyaj bile yaptı

Angrez Singh adlı 26 yaşındaki bir adam kız arkadaşının yerine devlet memurluğu sınavına girmek için kılık değiştirdiği tespit edildikten sonra tutuklandı. Singh, kız arkadaşının kimlik fotoğrafını ve bilgilerini de yeniden düzenlemişti. Singh'in sahte belgeleri nasıl hazırladığına dair soruşturma başlatıldı. Kız arkadaşı Paramjit Kaur da yardım ve yataklıktan tutuklandı.

Trend 24-01-24 14:40

Ne direksiyon sınavı ne yazılı sınav... Ehliyet hayali kurarken bu tuzağa düşmeyin! 'Joker' sahtekarlığı ortaya çıktı: Bu mesajlarla akıl çeliyorlar

Son dönemde ehliyet sınavına girmek istemeyen veya sınavı geçemeyenlerin artmasını sahtekarlar fırsat bildi. Sınavdan kaçan bazı kimseler dolandırıcıların ağına düşüyor ve ortaya bir trafik canavarı çıkıyor! 'Joker' adı verilen yöntemle sınavsız ehliyet vadedenlerin açtığı sahte internet sayfalarındaki mesajlar ise şaşkına çeviriyor. Uzmanlar bu şekilde ehliyet alımının pahalıya patladığını da belirtip inanılmaz detayları anlattı.

Haber 17-01-24 08:57

İndirimi duyanlar oraya akın etti: İzdiham yaşandı! 10'arlı gruplar halinde içeri alınsalar da...

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde ev eşyası satan mağaza, özel kampanya düzenleyince izdiham yaşandı. Sabah erken saatlerde içeri girmek isteyen kalabalık görevliler tarafından zor kontrol edildi.

Haber 01-01-24 13:16

MİLLİ PİYANGO yılbaşı çekilişi 2024 bilet fiyatları ne kadar? Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları nerede açıklanacak? çeyrek, yarım, tam bilet...

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları Aralık ayının sonu yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak edildi. 2024 yılına zengin girmek isteyen kişiler çeyrek, yarım ya da tam bilet alarak şanslarını deneyecekler. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 Milyon TL olarak açıklandı. İşte, 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları...

Finans 27-12-23 07:57

Damla Dakım'ı 47 bıçak darbesiyle öldürmüştü! Mahkemede kan donduran cinayeti anlattı: Kapı kilitli olduğu için içeri giremediler

Konya'da dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım'ı (25) evinde 47 bıçak darbesiyle öldüren Neşet Güneş'in (26) yargılanmasına başlandı. Güneş ilk duruşmadaki savunmasında, olay günü hükümlü olduğu açık cezaevinden izinli çıkıp eve gittiğini belirterek ''Bıçakla vurdum. Kaç sefer vurduğumu hatırlamıyorum. İçeri girmek isteyen bayağı kişi oldu ama kapı kilitli olduğu için giremediler" dedi.

Haber 26-12-23 18:41

YILBAŞI ÖZEL MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI 2024: Tam, yarım, çeyrek Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? Büyük ikramiye 400 milyon TL

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları 2024 listesi aralık ayının son haftası nedeniyle internette araştırılıyor. 2024 Ocak ayına zengin girmek isteyen kişiler tam, yarım ya da çeyrek bilet alarak çekilişe katılacaklar. Biletler bayilerden ya da Milli Piyango Online'dan çevrimiçi olarak alınabiliyor. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları 100 TL'den başlıyor. Çekiliş 31 Aralık gecesi noter huzurunda gerçekleştirilecek. İşte 2024 Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları listesi...

Finans 26-12-23 10:58

Milli Piyango bilet sorgulama nereden yapılacak? Büyük ikramiye 400 milyon TL! Milli Piyango yılbaşı çekilişi 2024 sonuç sorgulama ekranı

Milli Piyango bilet sorgulama ekranı internette araştırılıyor. 2024 Ocak ayına zengin girmek isteyen kişiler tam, yarım ya da çeyrek bilet alarak çekilişe katılacaklar. Biletler bayilerden ya da Milli Piyango Online'dan çevrimiçi olarak alınabiliyor. Çeyrek bilet fiyatı 100 TL, yarım bilet 200 TL, tam bilet ise 400 TL. Çekiliş 31 Aralık gecesi noter huzurunda gerçekleştirilecek. İşte, 2024 yılbaşı özel çekilişi Milli Piyango bilet sorgulama ekranı...

Haber 26-12-23 10:48

İğneden ipliğe, arabaları doldurup gidiyorlardı! Enflasyon Bulgarları da etkiledi: Yılbaşı rezervasyonlarını 'Kendi içkini getir' bile kurtaramadı

Yılbaşına sayılı günler kala 2024'e Edirne'de girmek isteyen Bulgar ve Yunan turistlerin, bu yıl eğlence mekanlarındaki rezervasyonlarında geçen yıla oranla düşüş oldu. Kentte mekan işleten Ferşit Güngör, "Geçen sene yüzde 100 iken rezervasyonlar, bugün baktığımızda yüzde 60-70'lerde diyebiliriz" dedi.

Finans 25-12-23 14:40

Soylu'nun yüzüne ağır sözler söyledi, Bekir Bozdağ araya girdi! Sırrı Sakık: Bana parmak sallama, terbiyesiz adam

Hemen hemen her yıl tansiyonun yükseldiği, hatta kimileyin tartışmaların kavgaya dönüştüğü TBMM bütçe görüşmelerinde son gerginlik AK Partili Süleyman Soylu ile DEM Partili Sırrı Sakık arasında yaşandı. Sakık'ın konuşması sırasında araya giren Soylu'ya Sakık ağır sözlerle karşılık verdi. Meclisin canlı yayınına yansıyan ağız dalaşıyla artan gerginliği yatıştırmak için Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ araya girmek durumunda kaldı.

Haber 25-12-23 09:44

MASTERCHEF ELENEN YARIŞMACI 24 ARALIK 2023: TV8 Masterchef'te kim elendi? Başarılı yarışmacı programa veda etti

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girmek için hünerlerini sergiledi. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in eleme potasında oldukları yarışmada elenerek programa veda eden isim merak konusu oldu. Peki, 24 Aralık 2023 Masterchef'te kim elendi, kim gitti? İşte, 24 Aralık 2023 MasterChef All Star elenen yarışmacı...

Magazin 25-12-23 07:12

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2024: Milli Piyango yılbaşı tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları ne kadar? Büyük ikramiye 400 milyon TL

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları 2024 listesi, yeni yıla zengin olarak girmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 31 Aralık 2023 tarihinde canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş için tam, yarım veya çeyrek bilet almayı düşünen konuya ilişkin yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Büyük ikramiye 400 milyon TL olarak açıklandı. Peki, Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Milli piyango tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları kaç TL?

Finans 22-12-23 13:25

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ FİYATLARI 2024: Çeyrek, yarım, tam Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları ne kadar? Büyük ikramiye 400 Milyon TL

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları Aralık ayının sonu yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2024 yılına zengin girmek isteyen kişiler çeyrek, yarım ya da tam bilet alarak şanslarını denemek istiyor. Büyük ikramiye 400 Milyon TL olarak açıklandı. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları...

Finans 20-12-23 14:47

Sperm enfeksiyonu nedir? Sperm enfeksiyonu belirtileri nelerdir, spermde enfeksiyon varsa ne olur?

Konu cinsel sağlık olunca, her bireyin dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Korunmasız olarak cinsel ilişkiye girmek kişilerin hem kendi sağlıklarını hem de partnerlerinin sağlıklarını tehlikeye atabilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıkların önüne geçebilmek ve çok ciddi rahatsızlıklara neden olabilecek virüslerden ve bakterilerden uzak kalabilmek için düzenli doktor kontrolü de önemli bir başka önlemdir.

Kadin 15-12-23 18:56

Film gibi hırsızlık girişimi! Ev sahibini dışarı atıp, kapıyı üzerine kilitledi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde film gibi bir hırsızlık girişimi yaşandı. Bir eve girmek isteyen hırsızlık şüphelisi, ev sahibinin kapıyı açmasıyla panikleyerek evin içine kaçtı. Ev sahibini evden dışarı atarak kapıyı içerden kilitleyen şüpheli, çilingir yardımıyla eve giren polisler tarafından gözaltına alındı. Şüpheliyi, ev sahibinin yakınlarının linç girişiminden polis kurtardı. İşte detaylar...

Haber 28-11-23 17:50

Akın akın geliyorlar! Oran yüzde 100'e ulaştı, otellerde yer kalmadı

Yeni yıla Türkiye'de girmek isteyen İranlı turistlerin ilk tercihi yine Van oldu. Van'da günlük kapasitesi 12 bin olan oteller, İranlı turistlerin yaptığı rezervasyonlar ile doldu. Yeni yıl öncesi otellerin rezervasyonları yüzde 100'e ulaştı. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, "Yılbaşına kadar 600 bin turistin kente gelmesini bekliyoruz" dedi.

Haber 28-11-23 10:50

Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan film vizyona giriyor! İlk tanıtım yayınlandı

Batman'da 2017 yılında teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyaz perdeye taşıyan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmi vizyona girmek için gün sayıyor. 24 Kasım'da yayınlanacak filmin ilk tanıtımı da yayınlandı.

Magazin 22-11-23 16:14

Muharrem İnce, CHP’ye geri dönecek mi? İddiaların ardından ilk kez konuştu…

Muharrem İnce'nin partisini kapatıp CHP'ye gideceği söylentilerinin ardından Memleket Partisi lideri ilk kez konuştu. İnce, CHP’ye geri dönüşü ile ilgili iddialar için “Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var. Ben, şimdi Memleket Partisi'nin genel başkanıyım. Bu partinin de yetkili kurulları var. Ne karar alacaksak yetkili kurullarımızda alırız” ifadelerini kullandı.

Haber 18-11-23 08:04

İstanbul'da facia böyle teğet geçti! Ses gelince biz de neye uğradığımızı şaşırdık

İstanbul Sarıyer'de facianın teğet geçtiği anlar kameraya yansıdı. Edinilen bilgiye göre, inşaat malzemesi yüklü TIR'ın şoförü adres sormak için aracı park ederek indi. TIR bir anda yokuş aşağı kaymaya başladı! TIR'ın şoförünün olmadığını fark eden öğrenci servisi şoförü geri geri giderek olası bir faciayı engelledi. TIR, bir otomobil ile güvenlik kulübesini teğet geçti, binaya girmek üzereyken ise duvara çarparak durdu! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 17-11-23 12:25

ÖSYM SINAV TAKVİMİ 2024: ÖSYM sınav takvimi 2024 ile YKS, KPSS, ALES, YDS ve DGS ne zaman, hangi tarihte?

ÖSYM sınav takvimi 2024'te YKS, KPSS, ALES YDS, ve DGS gibi sınavlara girmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. ÖSYM sınav takvimi ile ilgili arama motorlarında yapılan sorgulamalar sürüyor. ÖSYM sınav takvimi 2024 ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Egitim 07-11-23 07:40

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sert sözler: 'Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İş Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gelince Masa'dan kalkmalar, dönmeler oldu. Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım. Ama yılmadık, yıkılmadık, çalıştık. Beni asıl üzen sırtımdaki yük değildi, sırtımdaki hançerlerdi" dedi.

Haber 04-11-23 13:33

ÖSYM SINAV TAKVİMİ 2024: ÖSYM sınav takvimi ne zaman açıklanacak, belli oldu mu? YKS, DGS ve ALES tarihleri için gözler ÖSYM'de!

2024 ÖSYM sınav takviminin ne zaman açıklanacağı önümüzdeki yıl YKS, DGS ve ALES'e girmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Konuya ilişkin duyuru Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yazılı olarak yayımlanacak. KPSS, DGS, ALES, YKS, YDS, TUS ve diğer tüm sınav tarihlerinin MÖSYM sınav takviminde yer alması bekleniyor. Peki, 2024 ÖSYM sınav takvimi ne zaman açıklanacak, belli oldu mu?

Egitim 02-11-23 15:30

Hayvanlara işkence yapan bir grubun üyesiydi! Maymunlara işkence videolarından para kazandı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 35 yaşındaki Nicole Devilbiss isimli bir kadın hayvanlara işkence görüntülerden oluşan videolara hazırlamak ve bu videolar üzerinden para kazanmak suçuyla gözaltına alındı. Başlangıçta videoların gösterdiği gruba hayvanlara yardım etmek için girmek istediğini söyleyen Devilbiss, "İşkence görüntülerinin beni rahatlattığını fark ettim" dedi.

Trend 02-11-23 13:17

Eşi eve almayınca ortalığı birbirine kattı! 'Çocuklarının babasıyım'

Esenyurt’ta apartmana girmek isteyen alkollü şahıs, eşi eve almayınca ortalığı ayağa kaldırdı. Gece vakti sokak ortasında “Neden içeri almıyorsun? Çocuklarının babasıyım” diye bağırarak küfürler savuran adam, eline aldığı taşları atarak evinin camlarını kırdı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Haber 30-10-23 09:45

Balkondan evine girmek istedi, başına korkunç bir olay geldi! Çığlıklarını duyan vatandaşlar ihbarda bulundu

Mersin'de anahtarını unuttuğu evine balkondan tırmanarak girmek isterken dengesini kaybederek düşen gencin karnına demir parmaklık saplandı. Gencin çığlıklarını duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine giden itfaiye ekipleri, demir parmaklıkları keserek genci kurtardı. Gencin karnındaki parmaklığın ameliyatla çıkarıldığı, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Haber 27-10-23 17:27

Balkondan evine girmek isterken karnına demir parmaklık saplandı

Mersin’de anahtarını unuttuğu evine balkondan tırmanarak girmek isterken dengesini kaybederek düşen gencin karnına demir parmaklık saplandı.

Yurthaber 27-10-23 14:02

20223-İSG SINAV BAŞVURUSU: ÖSYM ile İSG sınav ücreti ne kadar, ne zaman yapılacak? Ais.osym.gov.tr başvuru ekranı

İSG sınav başvurusu ile ilgili ÖSYM'den son dakika açıklamasında bulunuldu. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına girmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, 2023 İSG sınav ücreti ne kadar, ne zaman yapılacak? İşte, ais.osym.gov.tr 20223-İSG sınavı başvuru ekranı...

Egitim 26-10-23 10:40