Evde Nemlendirici Krem Yapmak Haberleri

Pratik çıtır tavuk tarifi! Dışı çıtır içi yumuşacık tavuk nasıl yapılır?

Çıtır tavuk tarifi merak ediliyor. Restoranlarda yediğiniz kadar lezzetli bir çıtır tavuk tarifini denemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu tarifle yapılan tavukların dışı çıtır çıtır içi ise lokum gibi yumuşacık oluyor. Lezzetinden parmak ısırtan çıtır tavuk tarifini yapmak oldukça kolay ve pratik. Peki, evde kolay çıtır tavuk nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2024-04-30 13:55:34

Tavuk tantuni tarifi: Tavuk tantuni nasıl yapılır?

Mersin’in meşhur mutfağının en sevilen yemeklerinden olan tantuni, hem et ile hem de tavuk ile yapılabilir. Bu eşsiz lezzeti siz de evde kendi mutfağınızda yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimizi deneyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-04-27 13:31:55

Şambaba tatlısı tarifi: Şambaba tatlısı nasıl yapılır?

Baba tatlısı ve cinbaba tatlısı isimleri ile de anılan Şambaba tatlısı Türk mutfağının şerbetli tatlıları arasında yer alır. Hazır olarak da satılan bu tatlıyı evde yapmak da son derece kolaydır. İşte hem yemek davetlerinizde hem de öğünlerinizde servis edebileceğiniz Şambaba tatlısı tarifi...

Yemek 2024-04-25 18:39:34

İçinizdeki sanatçıyı açığa çıkarın! Evde seramik yapmanızı sağlayacak en iyi seramik hamurları

Evde seramik yapımı, boş zamanlarınızı keyifli ve üretken bir şekilde geçirmenin yollarından biri. Tek başınıza veya sevdiklerinizle birlikte yapabileceğiniz seramikle, hem stres atabilir hem de el becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Çünkü evde seramik yapmak için özel bir atölyeye veya pahalı ekipmanlara ihtiyacınız yok! Basit araçlar ve doğru malzemelerle evinizde rahatlıkla seramik yapabilirsiniz. Biz de sizler için çeşitli seramik hamurlarından oluşan bir liste hazırladık.

Haber 2024-04-24 18:26:59

Diğer Haber Etiketleri

tarifi çıtır tavuk en sevilen yemekler sevilen yemekler tavuk tantuni etli tatlılar şambaba şambaba tatlısı tarifi şerbetli tatlı şambaba tatlısı Seramik seramik hamuru seramik hamuru nasıl kurutulur seramik saksı doğal kil seramik hamuru nasıl kullanılır iftar restoran İstanbul Ramazan tarif Ramazan pidesi Oruç barfiks barfiks demiri kapı barfiksi ramazan pide tarifi ramazan pidesi tarifi Ramazan menüsü pizza hamuru püf noktası Sevgililer Günü çikolata ev fındık kakao esron kurabiye kahve sohbetleri bir tarifi farklı yemekler hint mutfağı tüm sebzeler dünya mutfağı istan cevizi tatlı izmir bombasının tarifi fincan tatlısı kolay pasta tarif kolay pasta tarifleri pandispan püf noktaları alman pastası alman pastası tarifi muzlu alman pastası brulee krem brule yoğurt yoğurt mayalama yoğurt mayalama tarifi yoğurt mayalamak yiyecekler çıtır tavuk yapımı alara çocuk evde yapılabilecek etkinlikler sömestr yarı yıl tatili leziz salatalık turşusu kıtır salatalık turşusu egzersiz spor aletleri spor malzemeleri Güneş cc krem Göz BB krem fondöten krem karamel krem karamel tarifi ne işe yarar pilates bandı pilates pilates lastiği direnç bandı tatlısı tarifi şambali tarifi şambali tatlısı şambali tatlısı püf noktası şambali erişte erişte makinası kandil simidi tarifi kandil simidi nasıl yapılır kandil simidi kandil simiti tarifi İngiltere köpek bulldog hücreler iltihap mon aloe vera Güneş yanığı cilt bakımı saç bakımı enfeksiyon akne nasıl geçer yaşlılık saç uzatma cilt lekesi güzellik kolajen içeren besinler siyah botoks zerdeçal limon hint market Dans Denizli erik reçeli yapımı reçeli yapımı erik reçeli nasıl yapılıyor erik receli ağzı iyi yoğurt mayalamak için dondurma yapma dondurma çeşitleri dondurma tarifi yoğurtlu çilekli dondurma dudak epilatör baklava dilim ev baklavası ev baklavası hamuru malzemeleri ev baklavası hamuru tarifi ev baklavası malzemeleri ev baklavası şerbeti nasıl dökülür ev baklavası tarifi ev baklavası yapımı ev baklavasının şerbeti nasıl dökülür ev baklavasının yapılışı güzel ev baklavaları kruvasan kruvasan tarifi fransız hamur işi kruvasan tarifi nasıl yapılır msg msg nedir bulyon bulyon nedir alzheimer parkinson epilepsi diyabet çikolata çikolata çeşitleri çikolata ile çikolata sosu çikolata sosu çikolata tarifi çikolata topları çikolatadan çikolata sosu çikolatadan sos yapımı kako yaşlanma karşıtı krem yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde fırın yağ lekesi nasıl çıkar yağ lekesi nasıl geçer yağ lekesini ne çıkarır kurumuş yağ lekesi nasıl çıkar karbonat su temizlik koşu bandı donut donut tarifi donut tatlı eo isim kadın saç boyama saç açıcı Kuaför tiktok baklava soğuk baklava orjinal soğuk baklava tarifi bayram Ramazan Bayramı Hatay cinayet

İftarda sarayda gibi hissettiriyor, deniz ziyafeti eşlik ediyor! İstanbul'da restoranda oruç açmak isteyenleri şaşırtan fiyatlar

Dün itibarıyla ilk kez ramazan sofraları kuruldu, ilk iftarlar yapıldı. Kimileri orucunu evde açarken kimileriyse dışarda restoranlarda açmayı tercih etti. Peki ramazanda İstanbul'da bir restoranda iftar yapmanın maliyeti ne kadar, sofrada neler bulunuyor? Saray şıklığı ve deniz ziyafeti eşliğinde iftar yapmak isterseniz kabarık bir faturayı gözden çıkarmanız gerekiyor. En uygun menü fiyatları ise 500 TL'den başlıyor.

Finans 12-03-24 08:49

Orijinal Ramazan pidesi tarifi! Evde kolay Ramazan pidesi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan pide, her yıl iftar sofralarını süslüyor. Fırından yeni çıkmış sıcacık Ramazan pidesini evde kolayca yapmak mümkün. Bu tarif ile Ramazan pidesi yapmak artık çok daha kolay ve lezzetli olacak. Malzemeleri ve adımları takip ederek, sofranızı bu enfes lezzetle süsleyebilirsiniz.

Yemek 09-03-24 12:29

Evde vücut geliştirmek isteyenlerin olmazsa olmazı en iyi kapı barfiksleri

Vücut ağırlığını kullanarak evde spor yapmak isteyenler için bir müjdemiz var. Farklı ağırlık kapasitelerine ve teknik özelliklere sahip kapı barfikslerini sizin için derledik. Kol, göğüs, sırt ve karın bölgesini çalıştırmaya yardımcı olan kapı barları sayesinde siz de hayallerinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz! Gelin, farklı genişlikteki kapı aralıklarına ya da koridorlara takılabilen barfikslere birlikte göz atalım!

Haber 08-03-24 18:00

Ramazan pidesi tarifi: Evde ramazan pidesi nasıl yapılır?

11 ayın sultanı ramazan ayı, sabrın, bereketin, huzurun ve hoşgörünün ayı olarak da bilinir. Sahur ve iftarlar da sofraların olmazsa olmazı, Türk mutfağının benzersiz lezzetlerinden biri olan Ramazan pidesi ile şenlenir. Eğer pide kuyruklarına girmek yerine evinizde kendi mutfağınızda ramazan pidesi yapmak istiyorsanız bu ramazan pidesi tarifi tam size göre.

Yemek 07-03-24 21:05

Pizza hamuru tarifi: Evde pizza hamuru nasıl yapılır?

Aslında İtalya kökenli olan ama artık neredeyse tüm dünya mutfaklarında yer alan pizzayı herkes ayrı malzemelerle, kendi damak tadına göre yapar hâle gelmiştir. Geleneksel hâlinde taş fırınlarda pişirilen pizzanın hamuru aslında son derece kolay bir şekilde yapılır. Az bir sürede yapılabilen ve püf noktası mayalanmasında saklı olan pizza hamuru tarifimizi yapmak için ise aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 21:52

Sevgililer Günü için tatlı bir tarif arayanlara: İşte Sevgililer Günü'ne özel kalpli pasta tarifi! Kalpli pasta nasıl yapılır?

Tüm dünyada kutlanan özel günlerden biri olan Sevgililer Günü genelde evde veya dışarıda yenen romantik yemekler ile geçer. Ancak el lezzetine güvenenlerden, mutfakta sevdikleri için vakit geçirmekten keyif alanlardansanız evde romantik bir Sevgililer Günü kutlaması yapmak isteyebilirsiniz. Eğer böyle düşünüyorsanız Sevgililer Günü için özel olarak yapabileceğiniz kalpli pasta tarifimize göz atabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 12:19

Evde kakaolu fındık kreması tarifi: Evde kakaolu fındık kreması nasıl yapılır?

Sabah kahvaltı sofralarının ya da pazar günlerinin vazgeçilmezi, geç kahvaltıların baş köşesinde yer alan sürülebilir çikolata evde de son derece kolay bir şekilde yapılabilir. Eğer siz de kendi sürülebilir çikolatanızı kendi mutfağınızda yapmak istiyorsanız aşağıda yer alan kakaolu fındık kreması tarifimizi deneyebilirsiniz.

Yemek 10-02-24 15:03

Esron kurabiye tarifi: Esron kurabiye nasıl yapılır?

Esron ya da espron adı ile bilinen kurabiyeler daha çok kıyır kıyır kurabiye seven kişiler tarafından tercih edilir. Birçok pastanenin vitrinin süsleyen bu lezzet kolay bulunan malzemeleri ve pratik tarifi ile evde de yapılabilir. Eğer siz de bu lezzeti evinizde yapmak istiyorsanız aşağıdaki tarifimize bir göz atabilirsiniz.

Yemek 09-02-24 17:25

Dünya mutfağı evinizde: Evde kolayca yapabileceğiniz etnik tarifler

Mutfağınızda standart yemekler yapmak yerine dünya mutfağından farklı yemekleri denemeyi seviyorsanız bu tarifler tam size göre. Dünyanın farklı bölgelerinden birbirinden leziz ve popüler yemekleri evinizde kolayca hazırlayabilir, ister doyasıya tüketebilir isterseniz de akşam yemeğine gelen misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Hepsi maharetinize hayran kalacak ve tarifini isteyecekler.

Yemek 08-02-24 11:56

Krem şokola tarifi: Krem şokola nasıl yapılır?

Sütlü tatlıları sevenler, hafif tatlıları tercih edenler daha çok puding, muhallebi ve profiterol gibi lezzetleri severler. Birçok kafenin, pastanenin menüsünde yer alan bu tarifler aslında evde bulunması kolay malzemeler kullanılarak birkaç dakika içinde hazırlanabilen lezzetlerdir. Bu kolay ve lezzetli tatlılardan olan, tarihçesi çok eskilere dayanan krem şokolayı siz de evinizde kendi mutfağınızda kolayca hazırlayıp misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 08-02-24 02:05

Her evde olan malzemelerle kolayca yapabileceğiniz enfes tatlı tarifleri

Tatlı krizlerini hızlıca çözmek isteyenler için her evde bulunabilecek malzemelerle lezzetli tatlılar yapmak oldukça pratik oluyor. Mutfağınızda yer alan birkaç basit malzemeyle harika tatlılar hazırlayabilirsiniz. İşte sizi şımartacak, her evde bulunan malzemelerle kolayca yapabileceğiniz enfes tatlı tarifleri!

Yemek 07-02-24 11:10

Evde kolay pasta nasıl yapılır? Nefis Alman pastası tarifi ve malzeme listesi! Bağımlılık yapan lezzet

Kolay pasta tariflerinden biri olan Alman pastası hem misafir ikramlıklarında hem de doğum günü gibi özel günlerde tercih ediliyor. Tamamen ev yapımı olan pandispanya keki, arasındaki lezzetli krema ve son dokunuş olarak üzerine dökülen pudra şekeri ile tamamlanan Alman pastası tarifi ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Denemek ve tekrar tekrar yapmak isteyenler lezzetli Alman pastası tarifini araştırıyor. Peki, Alman pastası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 29-01-24 14:42

Crème brûlée (Krem Brule) tarifi: Crème brûlée (Krem Brule) nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarından gelen ve Türk sofralarında, lokanta menülerinde de yer bulan birçok tatlı ve tuzlu lezzet vardır. Fransa doğumlu Krem Brule de bu lezzetler arasında yer alan bir tatlıdır. Zor olarak bilinse de yapımı son derece kolaydır. Çok eski yüzyıllardan bu yana tüketilmektedir. Birkaç püf noktasına dikkat ederek evde de kolaylıkla yapılabilir.

Yemek 24-01-24 17:53

Taş gibi yoğurt yapmanın sırrı! Evde yoğurt nasıl mayalanır, püf noktaları neler? Bağımlısı olacağınız yöntem

Yoğurt mayalama işlemi evde kolaylıkla yapılabiliyor. Evde kendi doğal yoğurdunuzu şipşak mayalayabilirsiniz. Taş gibi yoğurt yapmak isteyenlere yoğurt yapmanın püf noktalarını haberimizde derledik. Peki, evde yoğurt nasıl mayalanır, püf noktaları neler? İşte detaylı anlatımı...

Yemek 20-01-24 15:18

Çıtır tavuk yapımı: Çıtır tavuk nasıl yapılır?

Farklı şekillerde pişirilerek tüm öğünlerin en lezzetli yemek seçeneklerini sunan tavuk, dünya çapında en sık tercih edilen yiyecekler arasında yer alır. Genel olarak dışarıdan ünlü markalar tarafından yapılan çıtır tavuk tarifi evde yapılabilecek ve kolaylıkla hazırlanabilecek lezzetlerden biridir. Çıtır tavuk yapmak için birkaç malzeme ve birkaç dakika yeterli olacaktır.

Yemek 19-01-24 16:04

Yarı yıl tatilinde evde çocuklarla yapılacak en eğlenceli 7 etkinlik! Bu aktiviteleri daha önce hiç duymadınız

Yarı yıl tatili geldi. Evde çocuklarla geçirilecek keyifli anlar için dolu dolu bir program yapmak istemez misiniz? Evde geçirilen zamanı eğlenceli ve öğretici hale getirmek için birbirinden harika aktivitelerle dolu bir liste hazırladık. Çocuklarınızın yarı yıl tatilinde sıkılmadan keyif alacağı, öğreneceği ve yaratıcılıklarını geliştireceği bu etkinlikleri kaçırmayın. İşte, evde çocuklarla yapılacak en eğlenceli aktiviteler...

Kadin 19-01-24 10:26

Kütür kütür salatalık turşusu tarifi! Evde kolay salatalık turşusu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Ev yapımı turşuların eşsiz lezzeti sofralarımızı süslemeye devam ediyor. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz salatalık turşusu tarifi sadece birkaç basit malzeme ile yapılabilir. Bu pratik tarif, turşu sevenler için harika bir seçenek. Lezzetli ve kıtır kıtır turşuların sırrını öğrenmek ve evinizde kolayca yapmak istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz. İşte evde kolay salatalık turşusu yapımı...

Yemek 10-01-24 17:46

Yeni yılda daha sağlıklı ve fit olmak istiyorsanız bu listemizdeki ürünler tam size göre

Yeni yılın gelmesiyle birlikte sağlıklı yaşam hedeflerimizi belirleme zamanı geldi! Daha sağlıklı ve fit bir vücut için evde spor yapmak sizin için harika bir seçenek olabilir. Ancak spor yaparken doğru ekipmana sahip olmak da oldukça önemli. İşte size yeni yılda daha sağlıklı ve fit olmanıza yardımcı olacak egzersiz malzemeleri!

Haber 09-01-24 15:40

CC krem kimlere uygundur? Kimler CC krem kullanabilir?

Gerek cilt bakımında gerekse makyaj kullanımda sayısız özelliği ile öne çıkan çok fazla kozmetik ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin kimisi kapatıcı özelliğiyle dikkat çeken kimisi ise nemlendirici özelliği ile ön plandadır. CC krem de bu kozmetik ürünler arasında yer alan ve birçok kişi tarafından kullanılan bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. 'Color Control' olarak da tabir edilen CC kremlerin cilt üzerinde çok sayıda olumlu etkisi vardır. Peki, CC krem kimlere uygundur, kimler kullanabilir?

Kadin 23-12-23 18:12

BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadınlar için cilt bakımıyla beraber makyaj yapmak adeta bir tutkudur. Günümüzde birçok farklı markanın çeşitli özelliklere sahip makyaj malzemeleri vardır. BB krem de ten makyaj malzemesi olarak bilinen aynı zamanda cilt bakımında da kullanılan bir üründür. Fondöten de yaygın olarak kullanılan makyaj malzemeleri arasında yer almaktadır. Ancak iki ürün benzer özellikler göstermesine rağmen birbirinden belirgin oranda farklıdır. Peki, BB krem ile fondöten arasındaki fark nedir?

Kadin 23-12-23 18:09

Krem karamel tarifi: Krem karamel nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarından birçok tarif zaman içinde Türk mutfaklarına da yerleşmiştir. Bunlardan biri de krem karamel tatlısıdır. Evde birkaç dakika içinde kolaylıkla yapılabilen krem karamel tatlısı hafifliği ve lezzeti ile en sık tercih edilen tatlılar arasında yer alır.

Yemek 22-12-23 18:04

CC krem nedir, nasıl sürülür? CC krem ne işe yarar?

Kadınlar için makyaj yapmak çok önemli bir konudur. Makyaj yapımında kullanılan birçok farklı malzeme vardır. Bu malzemelerin seçiminin doğru yapılması ve doğru bir şekilde uygulanması hem görünüm hem de sağlıklı bir cilt açısından ayrı bir öneme sahiptir. Son dönemlerde yaygın olarak kullanılan ve kusurları gidermede etkili olan birçok kozmetik ürün öne çıkmaktadır. Bu kozmetik ürünlerden biri de CC kremdir. Peki, CC krem nedir ve ne işe yarar?

Kadin 20-12-23 18:25

BB krem nedir, nasıl sürülür? BB krem ne işe yarar?

Kadınlar için cilt bakımı oldukça önemli bir yere sahiptir. Cilt bakımının yanı sıra makyaj yapmak da büyük bir önem taşır. Günümüzde bir yandan bakım yaparken bir yandan da makyaj malzemesi olarak kullanılan birçok kozmetik ürün vardır. BB krem de bu ürünlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 'Blemish Balm' kelimesinin kısaltılmış hâli olarak bilinen BB kremler, pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Peki, BB krem nedir ve ne işe yarar?

Kadin 20-12-23 18:24

Evde spor yapanların favorisi olacak en iyi pilates bantları

Kasları çalıştırmak ve güçlendirmek için düzenli aralıklarla spor yapmak gerekiyor. Spor salonlarına gitmek için vaktiniz yoksa veya evde spor yapmak size keyifli geliyorsa kaslarınızı çalıştırmak için kendinize uygun bir pilates bandı kullanabilirsiniz. Kol ve bacak kaslarınızı kademeli olarak güçlendirmenizi sağlayacak pek çok pilates bandı mevcut. "Hangi pilates bandını almalıyım?" diyorsanız sizler için hazırladığımız birbirinden kullanışlı önerileri inceleyelim.

Haber 10-10-23 17:32

Bu lezzete bayılacaksınız! Tam kıvamında şambali tatlısı tarifi! Şambali nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Şam tatlısı ve şambaba olarak da bilinen Şambali tatlısı, Batı Anadolu’nun en sevilen, en popüler tatlılarından biri. Özellikle İzmir’de çok meşhur olan bu tatlıyı evde yapmak da çok zor değil. Tam kıvamında şambali tatlısı yapmanız için bilmeniz gerek bazı püf noktalar var. Peki, Şambali nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Yemek 05-10-23 15:07

Evde erişte yapmak isteyenlere yardımcı olacak en iyi erişte makineleri

Erişte tutkunlarına harika bir haberimiz var! Evde lezzetli erişte yapımını kolaylaştıracak en iyi erişte makinelerini sizin için bir araya getirdik. Artık elde erişte yapmakla uğraşmak zorunda değilsiniz. Erişte makineleri, mutfaklarda profesyonel bir kullanım sunar. İster hızlı bir akşam yemeği ister özel bir davet sofrası olsun, bu makineler evde erişte yapımınızı kolaylaştırır. Gelin, en iyi erişte makinelerini birlikte inceleyelim.

Yemek 28-09-23 17:51

Pastane usulü kandil simidi tarifi! Mahlepli mahlepsiz kandil simidi nasıl yapılır? İşte püf noktası

Kıyır kıyır kandil simidi tarifi hakkında araştırmalar hız kazandı. Bugün, son peygamber Hazreti Muhammed'in doğum günü olan Mevlid Kandili'ni idrak edeceğiz. Kandil denilince akla gelen kandil simidini evde yapmak isteyenler ise mahlepli mahlepsiz kandil simidi tariflerini araştırıyorlar. Peki, kandil simidi evde nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte püf noktaları...

Yemek 26-09-23 12:41

Köpeği sevmek için yanına yaklaştı! Aniden burnunu koparttı... Burnumdan bir parça kopuyordu

İngiltere'de yaşayan 24 yaşındaki Rebecca Scobie isimli bir kadın bakıcılık yapmak için gittiği bir evde kabusu yaşadı. Evde bulunan bulldog cinsi köpeklerinden birini sevmek için hamle yaptığı sırada hayvan aninden Scobie'nin yüzüne doğru hamle yaptı. Birkaç dakika içinde burnundan bir parçanın koptuğunu fark ettiğini dile getiren Scobie, yeniden yapılandırma ameliyatı olmak zorunda kaldı.

Trend 21-09-23 08:44

Evinizden eksik etmeyin: Cildi ve saçları ışıl ışıl parlatıyor! En az 10 yaş gençleştiriyor

Cilt ve saç bakımında doğal ürünlerin oldukça etkili faydaları bulunuyor. Pahalı ürünler almak yerine evde doğal ürünler ile bakım yapmak isteyenlerin evinde mutlaka aloe vera jeli bulunuyor. İşte duyunca şaşıracağınız aloe vera jelinin mucizevi faydaları...

Kadin 02-09-23 16:25

Tonlarca para harcamaya son! Botoks etkisi yaratan mucizevi maske tarifi

Ciltte meydana gelen kırışıklıklar istenmeyen bir görüntüye sebep veriyor. Tonla para harcayıp botoks yaptırmak yerine evde doğal yöntemlerle cildinize güzellik katabilirsiniz. Kırışıklıkları azaltmak için kolajen içeren besinleri tüketmek, yüz yogası yapmak, bol su içmek, düzenli olarak nemlendirici kullanmak büyük önem taşıyor. Evde yapılan bu maske ile de kırışıklıklar, siyah noktalar ve cilt lekeleri konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kadin 27-08-23 15:18

Türkiye onu marketteki dansıyla tanıdı! 15 gündür haber alınamıyordu: Nerede olduğunu taksici açıkladı

Denizli’de alışveriş yapmak için gittiği markette çalınan sevdiği şarkıyı duyunca bir genç gibi dans şovu yapması ile milyonların kalbine giren emekli öğretmen Nimet İyice’den yakınları ve komşuları 15 gündür haber alamadı, ihbar üzerine evine girildi ancak İyice'nin evde olmadığı belirlendi. İletişim kurulamayan İyice'nin nerede olduğu bilinmeyince yakınları kayıp başvurusu yaptı. İyice’den sevindiren haber geldi ve rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındığı ortaya çıktı.

Haber 26-08-23 12:06

Tam mevsimi: Erik reçeli nasıl yapılır, püf noktaları neler? Tam kıvamında erik reçeli tarifi ve malzemeleri

Erik reçeli tarifinin püf noktaları merak ediliyor. Nisan ayının ortasında çıkmaya başlayan erikler Eylül ayının sonuna kadar pazarlarda yer alabilmektedir. Erik mevsimi gelmişken erik reçeli yapıp tüketmenin tam zamanı Evde doğal ve lezzetli erik reçeli yapmak oldukça pratik. İşte tadına doyulmaz erik reçeli yapımı...

Yemek 03-08-23 15:06

Taş gibi yoğurt yapmanın sırrı bakın neymiş! Evde yoğurt yaparken bu taktiği mutlaka uygulayın

Son dönemlerde iyice yaygınlaşan evde yoğurt mayalama işleminin nasıl olduğu merak ediliyor. Evinizde hazırlardan daha sağlıklı yoğurtlar yapmak tahmin ettiğiniz kadar zor değil. Küçük çocuklara yedirebileceğiniz ve tadına doyamayacağınız taş gibi yoğurtlar yapmak için bazı püf noktalar bulunuyor. Evde taş gibi yoğurt yapmanın sırrını sizler için araştırdık. Evde yoğurt mayalarken bu taktiği kesin uygulayın...

Yemek 28-07-23 17:18

Serinleten lezzet: Evde dondurma nasıl yapılır, malzemeleri neler? Pratik çilekli dondurma tarifi

Yaz sıcaklarında içinizi ferahlatan yiyecekler denince ilk akla gelenlerden biri de dondurma oluyor. Büyük küçük herkesin sevdiği bu lezzeti genellikle dışarıdan satın alıyoruz ancak evdeki malzemelerle lezzetli dondurma tarifi elde etmek oldukça pratik. Evde doğal ve katkısız dondurma yapmak istiyorsanız tarifi haberimizde.

Yemek 13-07-23 10:48

Kişisel bakımını her şeyin önüne koyanlar için en iyi yüz epilatörleri

Yüz epilatörleri, yüzünüzdeki istenmeyen tüyleri kökünden alarak daha pürüzsüz ve temiz bir görünüm sağlar. Üstelik hassas bölgelerde bile cildinize zarar vermeden etkili bir şekilde çalışır. Siz de kuaförde vakit kaybetmek yerine yüz epilasyonunu evde kendiniz yapmak istiyorsanız bu cihazlardan yardım alabilirsiniz. "Peki ama en iyi yüz epilatörünü nasıl bulacağım?" diye düşünüyorsanız birbirinden kaliteli ürünleri derlediğimiz listemize göz atabilirsiniz.

Kadin 10-07-23 10:24

Bayram için ev baklavası yapmak isteyenler için olmazsa olmaz malzemeler

En sevilen şerbetli tatlı denildiğinde akla ilk olarak baklava gelir. Türk mutfağının en sevilen ürünlerinden olan eşsiz tatlı, özel günlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Bayramın gelmesine sayılı günler kala bayramların sembolü hâline gelen bu lezzeti evde yapmak için hazırlıklar başlıyor. İşte bayramda misafirlerinize ikram edebileceğiniz lezzetli mi lezzetli baklavalar için ihtiyacınız olan malzemeler!

Yemek 21-06-23 17:46

Fransız ustalarının özel kruvasan tarifi! Evde kruvasan nasıl yapılır?

Kruvasan kahvaltıların ve çay saatlerinin vazgeçilmezi olarak görülüyor. Ünlü fransız lezzetlerinden olan kruvasanın evde yapımının zor olduğu düşünülse de doğru adımlar izlenildiğinde kat kat kabaran kruvasanı yapmak mümkün olabiliyor. İşte evde kruvasan tarifi...

Yemek 20-06-23 15:38

Bir küpü bile zehir saçıyor! Dünyanın en zararlı yiyeceği

Yemeklerin tadını daha lezzetli yapmak adına içerisine katılan birçok malzeme bulunuyor. Bu malzemelerden bazılarını elde etmek zor olduğu için daha pratik çözümler kullanılıyor. Ancak yemeğin lezzetli ve pratik olması için kullanılan bu malzemeler sağlığı büyük oranda tehdit ediyor. Dünyanın en zararlı yiyeceği birçok evde bulunuyor. İşte sayısız hastalığa neden olabilen o yiyecek...

Haber 20-06-23 09:17

Biraz bitter, biraz fındık, bolca sevgi: Bayramda misafirlerinizi mest edecek çikolataları evinizde yapabilirsiniz

Bayram yaklaştı, pek çok hazırlığın da telaşı başladı. Bayramların biricik ikramı olan çikolataların evde yapım tariflerini araştıranlar için şimdi sıra, tüm malzemeleri toplamada. Siz de en lezzetli çikolatalarla bayram sohbetlerini güzelleştirmeye hazır olun. Çünkü ihtiyacınız olan ürünlerin listesini sizin için hazırladık! İşte bayramda kendi çikolatanızı yapmak için kullanmanız gereken malzemeler!

Haber 13-06-23 18:10

Kırışıklıkları anında yok ediyor! Evde kolayca yapılan botoks etkili kırışıklık giderici krem tarifi

Yaşlanma yaşamın doğal süreçleri arasında yer alıyor. Yaşlanmayı ve yaşlanmaya bağlı oluşan kırışıklıkları gidermek için ise birçok kişi kimyasal yollara başvursa da doğal yollarla çözmek isteyenler de oldukça fazla. Mutfağımızdaki malzemelerle hazırladığımız maskeler ile cilt bakımı yapmak hem katkısız hem de ekonomik olarak daha cazip.

Kadin 04-06-23 17:02

Fırındaki inatçı yağ lekelerini söküp atıyor! Pırıl pırıl yapıyor

Fırında yemek yapmak çok daha sağlıklı olsa da yemeğin ardında kalan yağ lekeleri oldukça can sıkıcı olabiliyor. İnatçı yağ lekelerini çıkarmanın zorlu olduğunu düşünenler bu lekeleri çıkartmak için yağ sökücü ürünlere yöneliyor. Ancak evde bulunan tek malzeme yağ lekelerini 10 dakika içerisinde çıkartabiliyor.

Kadin 17-05-23 10:33

Koşu bandıyla zayıflamak mümkün mü? Koşu bandı zayıflamaya yardımcı olur mu, koşu bandında günlük ne kadar yürümeli?

Koşu bandı, evde veya spor salonlarında kullanılan en popüler fitness aletlerinden biridir. Koşu bandı, kullanıcılara koşu veya yürüyüş yapma imkanı sağlar ve hava koşullarından bağımsızdır. Bu nedenle, birçok insan için düzenli egzersiz yapmak için en uygun seçeneklerden biridir. Kardiyo yapanların ve yağ yakımını artırarak kilo vermek isteyenlerin vazgeçilmezi olan koşu bandıyla nasıl kilo verilir, koşu bandında günlük ne kadar yürümeli?

Haber 08-05-23 14:10

Pofuduk çikolatalı donut tarifi! Tam kıvamında donut nasıl yapılır?

Pastanelerin yıldızı olan donutlar şekliyle küçükleri lezzetiyle büyükleri gönülden fethediyor. Özellikle çikolatalı donut oldukça seviliyor. Bu eşsiz tatlıyı evde yapmak isteyenler çikolatalı donut nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte enfes çikolatalı donut tarifi...

Yemek 02-05-23 12:02

Kuaföre tonlarca para vermeye son! Evde balyaj yapımının kolay yolu

Havaların ısınmasıyla birlikte görünüşünden değişiklik yapmak isteyenler ilk olarak kuaföre koşuyor. Ancak artan kuaför fiyatları birçok kadının şikayet ettiği konulara arasında bulunuyor. Yıllardır trend olan balyaj saçlara tonlarca para vermek istemiyorsanız TikTok'ta yayınlanan evde balyaj yöntemine göz atabilirsiniz.

Kadin 24-04-23 14:38

Bayramın gözdesi soğuk baklava tarifi! Evde soğuk baklava nasıl yapılır?

Bayramda klasik baklava tarifleri yerine son yılların gözdesi olan soğuk baklavayı yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Soğuk baklava şerbetli olmasına rağmen diğer baklava tariflerine göre çok daha hafif oluyor. Ramazan Bayramı'nda yapacağınız soğuk baklavaya herkes hayran kalacak. İşte enfes soğuk baklava tarifi...

Yemek 19-04-23 14:52