Ev Baklavasinin Yapilisi Haberleri

NASA'nın keşif aracı Mars'ta buldu: Bir kaya üzerinde tespit edildi! Yaşam belirtisi...

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) Mars'ta görevli keşif aracı Perseverance gezegen üzerinde yaşam belirtileri aramaya devam ediyor. Keşif aracının bulguları üzerinde çalışan bilim insanları çok önemli bir bulguya erişti. NASA, Mars yüzeyindeki bir kaya üzerinde gözlemlenen işaretlerin milyarlarca yıl önce mikrobik yaşama ev sahipliği yapmış olabileceğini işaret ettiğini ifade etti.

Haber 2024-07-26 18:53:05

Cadde cadde, sokak sokak ev arayan vatandaşa bir kötü haber daha!

Zaten kiralık ev bulmakta zorlanan vatandaşa kötü haber! Yaz sezonuyla birlikte tayinlerin olması, üniversite tercihleri ve düğünlerle birlikte kiralık daire konusunda talep patlamasının olacağı öngörülüyor. Kira talebinin %30 oranında artacağı ifade edildi.

Finans 2024-07-26 14:32:45

Son dakika | Fransa'da olimpiyatlar öncesi bomba alarmı: Önce demiryolları hedef alındı, şimdi de havalimanı!

Son dakika haberi: Fransa'da Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Fransa'da ortalık karıştı. Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı verildi. Havalimanı tahliye edildi, uçuşlar askıya alındı.

Haber 2024-07-26 13:28:32

SON DAKİKA: Merkez Bankası kararını duyurdu! Uzmanlardan ilk yorum geldi! Ne araba ne ev! Şu an zamanı değil, ilave düzenlemeler gelebilir!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası son dakika faiz kararını duyurdu. Banka beklentilere paralel olarak politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken uzmanlardan da ilk değerlendirmeler geldi.

Finans 2024-07-23 15:01:01

Duş almanın şaşırtan faydası bilimsel olarak kanıtlandı! Ortaya ilginç sonuçlar çıktı

Yoğun bir iş günün ardından alınan duş ile gelen rahatlama hissini birçok kişi yaşamıştır. Duştan sonra gelen rahatlık hissi sadece fiziki bir his midir yoksa bilimsel olarak gerçekten kanıtlanmış bir şekilde o rahatlamayı verir mi? sorusu merak edildi ve araştırıldı. Ev temizliğinin stresi azalttığı biliniyor. Bunun yanı sıra fiziki temizlik olan duş almak veya el yıkamanın da stres seviyeleri üzerine olan etkisi ölçüldü. Ortaya ilginç sonuçlar çıktı.

Haber 23-07-24 12:27

Ev sahibi kiracısının kabusu oldu: Yüzde 25'ten fazla zam alamayınca çileden çıkarttı! Kafamızdan aşağı pis sular akıyor, zulüm altında yaşıyoruz

İstanbul'da istediği zammı alamayan ev sahibi çileden çıktı, kiracısını kendince cezalandırma yöntemi 'pes' dedirtti. Ev sahibinin istediği zammı kabul etmeyip yasalara uygun orandaki zamlı kira ücretini gönderen kiracı neye uğradığını şaşırdı. Kiracı Zehra Çavdar, "Kafamızdan aşağı pis sular akıyor. Ev sahibinin zulmü altında yaşıyoruz” diyerek isyan etti.

Haber 23-07-24 10:37

Türk vatandaşlığı alma şartında MİT detayı! Ev almak veya evlenmek yetmiyor: 'O ülke Türkiye'ye nota verdi'

Türkiye'de yabancıların vatandaşlık alma haklarıyla ilgili tartışmalar devam ederken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü İbrahim Taşyapan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Vatandaşlık almak için MİT ve Interpol'den bilgi alındığını söyleyen Taşyapan Fas'ın kendi vatandaşları için Türkiye'ye nota verdiğini söyledi.

Haber 23-07-24 09:58

Hobilerini mesleğe dönüştürdüler! 'Siparişlere yetişemez hale geldik' Pandemiyi fırsata çevirdiler, talep yağıyor

Düzce'de Halk Eğitim Merkezi'nde öğrendikleri filografi sanatını Kovid-19 salgını döneminde evlerinde hobi amaçlı sürdüren ev hanımı Emine Sarıkaya ve Dilek Beyaz, devlet desteğiyle Kadın Emeği Merkezi'nde açtıkları atölyede talepleri yetiştirmeye çalışıyor. Siparişlere yetişemez hale geldiklerini söyleyen kadınlar, "3 yıl içerisinde Türkiye'deki illerin yüzde 60'lık kısmına ürünlerimizi yolladık" dedi.

Kadin 22-07-24 11:44

Ödediği kirayla gündemdeydi! Nuri Alço'dan şimdi de bu sözleriyle konuşuluyor: Rol icabı Türkiye’nin en güzel kadınlarıyla seviştim ama...

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Nuri Alço günlerdir gündemde. Ev sahibiyle mahkemelik olan Nuri Alço şimdi de açıklamalamasıyla konuşuluyor. Alço "Rol icabı Türkiye’nin en güzel kadınlarıyla seviştim ama hiçbirine yan gözle bakmadım" dedi.

Magazin 21-07-24 07:34

Evinde yakalandı, savunması pes dedirtti: 'Su döktüm büyüdüler'

Aydın'da şaşırtan bir olay yaşandı. Uyuşturucuya geçit vermeyen İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir eve gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonunda ağaç boyunda Hint keneviri ele geçilirken ev sahibi kadının savunması 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 20-07-24 23:40

Bulunamayan altınlar polisi alarma geçirdi! Her şey o gelişmeyle normale döndü

Aydın’ın Efeler ilçesinde evinde bulunan bir miktar altını sakladığı yeri unutan bir şahıs polis ekiplerini alarma geçirdi. Şahıs, altınlarının çalındığını düşünüp polise hırsızlık ihbarında bulundu ve bölgeye ekipler sevk edildi. O sırada unutkan ev sahibi, sakladığı altınlarının yerini hatırlayıp bulunca rahat bir nefes aldı.

Haber 20-07-24 12:54

Konut piyasasında şaşırtan tablo: 1 Temmuz'dan sonra tam tersi bekleniyordu! Yüzde 50 düştü!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye ve kira artışı davaları devam ederken yüzde 25 kira artış sınırı da iki yılın ardında 1 Temmuz'da kaldırılmıştı. Emlak piyasası 1 Temmuz sonrası kiralık evlerin sayısında artış beklerken tablo terse döndü. Kiralık daireler yüzde 50 azaldı. Uzman isim, "Mayıs, haziran ve temmuz aylarında fiyatlar yükselişe geçti" değerlendirmesini yaptı.

Finans 20-07-24 10:09

Şiddetli yağış nedeniyle yollar çöktü, bir ev yan yattı!

Yurdun pek çok yeri, sarı kodla kavurucu sıcaklara dikkat edilmesi gerektiği belirtilirken, birçok bölgede sağanak yağış ve sele teslim oldu. Giresun’da şiddetli yağış nedeniyle bir ev yan yatarak kullanılmaz hale geldi. Ulaşım yollarının bir kısmı ise çöktü. Bölgeye AKUT ve AFAD intikal etti.

Haber 20-07-24 09:42

Zafer Algöz İSPARK otopark fiyatlarına isyan etti! 'Ev kirası gibi'

Son dönemde yaşanan fiyat artışları ve pahalılık ünlü isimleri de vurdu. Usta oyuncu Zafer Algöz İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İSPARK'a arka arkaya yaptığı otopark zamlarını duyunca isyan etti.

Magazin 20-07-24 07:25

'Çöp ev' davasında gerekçeli karar! Yeğenini alıkoyan teyzenin 'öldürme kastı' olup olmadığı belirlenemedi

Bursa'da kaçırıldığı öne sürülen yeğeni C.M.A.'yı çöp evde alıkoyduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan K.P.A.'nın 'Eziyet' suçundan 7 yıl, 'Cebir, tehdit ve hile kullanmak suretiyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma'dan 8 yıl hapis cezası aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Suçu sabit görülen sanığın, kararda 'İhmali davranışla kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan beraatine gerekçe olarak öldürme kastının olup olmadığının tespit edilememesi gösterildi.

Haber 19-07-24 16:57

Nevşehir'de yeni ev sahibinden Evden çık büyüsü: Çukuru görenlerin tüyleri diken diken oldu

Ev sahibi ile kiracı arasında bu kez görülmemiş bir olay yaşandı. Nevşehir'de ev sahibiyle kiracı arasında kavga çıktığı ihbarına giden jandarma ekipleri foseptik çukurundaki büyüyü ortaya çıkardı. Yeni ev sahipleri, çukura kemikler ve kiracıların fotoğraflarını atmakla kalmamış, bir define avı için bahçeye derince kuyu kazmış. Görüntüler akıllara durgunluk verdi.

Haber 19-07-24 12:30

Kars'ta etkili olan sel 6 köyde hasara yol açtı

Kars'ta etkili olan sel nedeniyle 6 köyde bazı ev, ahır ve yollarda hasar meydana geldi.

Yurthaber 19-07-24 10:15

Nevşehir'de kiracısını evinden çıkması için tehdit eden ev sahibi kaçak kazıdan gözaltına alındı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yeni aldığı evdeki kiracısını çıkartmak için tehdit eden ev sahibinin bahçede kaçak kazı yaptığı ortaya çıktı.

Yurthaber 19-07-24 10:12

Hırsız sert kayaya çarptı! Ev sahibi asker çıktı... Hırsızı kıskıvrak yakalarak direğe bağlayıp polislerin gelmesini bekledi

Tayland'ın Udon Thani bölgesinde hırsızlık vakası ev sahibinin şüpheliyi direğe bağlayarak polisleri beklemesiyle sona erdi. Ev sahibi olan Çavuş Udom Thongthip, eşi ve kardeşinin evlerinde bir hırsız olduğunu söylemesi üzerine duruma anında müdahale etti. Ev sahibinin asker olduğunu bilmeyen hırsız ise sert kayaya çarptı.

Trend 19-07-24 10:10

Acılı aile konuştu: 'Anne-kızı hayattan kopardı, mahkemeye dahi çıkmadı'

Tekirdağ'da geçen sene aşırı hızlı ve içkili sürücü Enis Demirkıran, üzerinden bir yıl geçmesine rağmen mahkemeye dahi çıkmadı. Kaza için henüz iddianame hazırlanmaması, sürücünün ev hapsinde tutulması acılı ailenin acısını katlarken, konuyla ilgili aile, açıklamalarda bulundu.

Haber 18-07-24 17:07

Çalışanlarına ödediği para dudak uçuklatmıştı... Rachel Araz’ın ultra lüks evini görenler hayran kaldı! 'Ev değil tatil köyü'

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen yüzlerinden biri olan Araz geçtiğimiz dönemde çalışanlarına ödediği para ile gündem olmuştu. Ünlü isim şimdi de lüks eviyle adından söz ettirdi. Ünlü fenomenin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 18-07-24 14:38

Bazen 2, bazen 5 kişi… Alternatif yöntem arıyorlardı: Kurbanlık değil, ‘ortak konut kredisi’ ile ev alma dönemi

Yükselen faizler konut kredisi kullanımını sert düşürdü. Vatandaşlar ise hem yüksek ev fiyatları hem de kredi faizleri karşısında yeni bir yola başvurdu. Bir kamu bankası ortak konut kredisi kampanyası başlattı. Böylece bir evi 5 kişinin birden tek bir kredi ile almasına imkan tanındı. Peki kampanya nasıl olacak, aylık taksitler ne kadar? İşte detaylar...

Finans 18-07-24 07:58

Prime Day robot süpürge indirimi bekleyenleri sevindiriyor! 10 bin TL altı modeller burada

Yılın heyecanla beklenen dönemlerinden biri nihayet geldi, Prime Day başladı! 22 Temmuz'a kadar sürecek büyük alışveriş kampanyasında, ev temizliğini zahmetsiz hale getiren robot süpürgeler, teknoloji meraklılarının ve pratik çözümler arayanların ilk tercihi olacak. Siz de Prime Day fırsatlarını değerlendirerek hem bütçenizi zorlamadan hem de zamanınızı verimli kullanarak evinizin temizliğini üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Gelin, sizin için seçtiğimiz 10 bin TL altı modellere bir göz atalım.

Haber 17-07-24 19:27

Bahçeli ev hayali için harekete geçti, yeni bir mesleği oldu! Siparişlere yetişemiyor... Herkese önerdi: 'Ben yardımcı olurum'

Adana'nın Kozan ilçesinde oto yedek parça satışı yapan bir kişi bahçeli ev hayali kurarak aldığı 6 dönüm araziye tropik meyve üretim merkezine dönüştürürken, siparişlere yetişemediği İstanbul'dan 1 ton sipariş aldığı öğrenildi. Siparişlere yetişememesi konusunda "Çok şükür" ifadesini kullanan Mesut Mutlu, "İnsanlar hep portakal mandalina yetiştiriyor. Avokado yetiştirsinler, benden sonra çok eken oldu. Her türlü ben yardımcı olurum" şeklinde konuştu.

Finans 17-07-24 11:37

Televizyon tamircisi gittiği evde dehşet saçtı! Aileye çekiçle başlarına vurarak saldırdı: 1'i çocuk 4 ağır yaralı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde televizyon tamirciliği yapan bir kişi, gittiği evde dehşet saçtı. Ev sahibi ile tartışan tamirci, biri çocuk 4 kişiyi başlarına ve vücutlarına çekiçle vurarak ağır yaraladı. Saldırgan, ailenin komşuları tarafından yakalandı. Tamircinin saldırdığı aile fertlerinin kafa taslarında kırıklar ve çatlaklar bulunduğu tespit edildi.

Haber 17-07-24 00:38

Prime Day'in yükselen yıldızları! Satış sıralaması yükselen indirimli ürünler

Teknolojiden modaya, ev eşyalarından kişisel bakıma kadar pek çok kategoride harika fırsatlar sunan Prime Day bugün sona eriyor. Alışveriş severlerin bir hafta boyunca yüzünü güldüren Prime Day'de kimi ürünlerin yıldızı bu Prime Day'de de parladı. Sizin için Prime Day boyunca satış sıralaması yükselen ürünlerden bir seçki hazırladık. O ürünler neymiş, merak ediyorsanız gelin bakalım.

Haber 16-07-24 22:06

Kiralamadan daha fazla getirisi var! Faiz ev sattırıyor!

Mevduat faizleri yeniden yükselişe geçti. Faizin getirisini gören ev sahipleri evlerini kiralamak yerine yeni bir formül tercih etti. Ev sahipleri evini satarak bankada parasını değerlendirmeye başladı. Ev sahibinin bu yöntemle kiralamadan daha fazla getirisi olurken kentte kiralık ev krizi yaşanıyor.

Finans 16-07-24 15:45

Alışveriş severlerin favorileri! İşte Prime Day'in en çok satan ürünleri

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen Prime Day başladı. Alışveriş tutkunları için adeta bir bayram havasında geçen Prime haftasında elektronikten modaya, ev yaşamdan kişisel bakıma pek çok kategoride dev indirimler var. "Hazır indirim varken, bu fırsatları değerlendirmeliyim!" diyenler alışveriş listelerinizi çıkarmanın şimdi tam vakti! Ne alsam kararsızlığı yaşıyorsanız da Prime Day'in çok satan ürünlerine sizin için bu içeriğimizde yer verdik. İşte detaylar!

Haber 16-07-24 13:42

İstanbul'un göbeğinde ödediği kirayla gündemdeydi! Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço 'Susacaktım ama...' deyip isyan etti

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Nuri Alço'nun ev sahibiyle mahkemelik olduğu haberleri gündeme geldi. Ünlü ismin İstanbul'un göbeğinde oturduğu eve 3 bin 500 TL kira ödediği ev sahibinin tahliyesini istediği ortaya çıkmıştı. Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, 'susacaktım ama...' deyip sosyal medya üzerinden isyan etti.

Magazin 16-07-24 12:33

Kirayı IBAN'a yatıranlar için mahkemeden dikkat çeken karar! Tahliye bile edilebilirsiniz, bu detayı atlamayın!

Ev sahibi ve kiracılar arasında tahliye davaları artarken kirasını IBAN üzerinden ödeyenler için de Yargıtay'dan emsal niteliğinde bir karar geldi. Kiracının IBAN ile kira ödemesi mahkemeye taşındı. IBAN üzerinden kira yatırırken nelere dikkat edilmeli?

Finans 16-07-24 10:50

Kira zammında yeni dönem! Yargıtay’dan emsal karar; ‘Özel hüküm’ kriteri geldi…

Ev sahibi ve kiracıların yakından takip ettiği ‘kira zammı’ haberleri ile ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Yargıtay'dan yüzde 25 zam sınırının kalkmasının ardından ev sahipleri karşı karşıya kalan kiracılarla ilgili dikkat çeken bir karar geldi. Yargıtay, kirada yapılacak artışta 12 aylık TÜFE ortalaması baz alınmasına hükmetti. İşte kira zammı ile ilgili o kararın detayları…

Finans 16-07-24 07:54

Avukatın uyuşturucu trafiği baş döndürdü: Cezaevine bile sokmuş! Kadın arkadaşının evini depoya çevirmişler

Adana'da avukat F.K.G'nin uyuşturucu ticareti trafiği baş döndürdü. Takside yakalanıp cebinden çıkardığı uyuşturucuyu polise teslim eden avukatın ev ve üst aramasında ele geçirilenler ağızları açık bıraktı. Avukatın ticaret yaptığı öne sürülen 1'i kadın 3 kişi arasında müvekkilleri de bulunuyor.

Haber 15-07-24 15:35

Nuri Alço'nun İstanbul'da ödediği kirayı duyanlar şaştı kaldı! Ev sahibi mahkemeye koştu

Ev sahibi-kiracı arasında yaşanan tartışmalar devam ederken bir ünlü isim de bu konuyla gündeme geldi. Bu sefer de Nuri Alço ödediği kirayla şaşırttı. Alço'nun ev sahibi en sonunda dayanamayıp mahkemeye başvurdu.

Magazin 15-07-24 11:46

EURO 2024'ün kazananı İspanya! Avrupa Şampiyonasını en çok kazanan ülke oldular...

Avrupa futbolunun ülke düzeyinde en önemli turnuvasında şampiyon belli oldu. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te şampiyon İspanya oldu. İngiltere ile finalde karşılaşan İspanyollar kupayı müzelerine götürerek rekor kırdı. Bugüne kadar 3 kez kupayı kazanan İspanya, Almanya ile birlikte zirveyi paylaşıyordu. EURO 2024'ün kazanılmasıyla birlikte İspanya 4 kupayla zirvede yer aldı.

Spor 14-07-24 23:52

Şehir merkezine 2 saat mesafede! Sahilde sıcak ve nem terletiyor, burada montla geziliyor: Birçok bölgesini biz de daha keşfedemedik

Giresun'daki 2500 ile 3100 metre yüksekliğe sahip Karagöl Dağları, buzul gölleri ve akarsularıyla doğa yürüyüşçüleri ve sporcularına ev sahipliği yapıyor. Giresun Doğa Sporları Kulübü (GİDOSK) Başkanı Ahmet Kılıç, bölgenin keşfedilmeye açık olduğunu kaydederek, "Birçok bölgesini biz de daha keşfedemedik" dedi. Karagöl Dağları'nın Giresun merkeze 2 saat mesafede olduğunu dile getiren Kılıç, sahilde havanın sıcak ve nem dolayısıyla terlettiğini, Karagöl Dağları'nda ise montla gezildiğini belirtti.

Haber 14-07-24 16:10

Yer: Silivri! Patlayan buzdolabı nedeniyle ev alev alev yandı

Silivri'de, mutfaktaki buzdolabının motorunun patlaması sonucu yangın çıktı. Peş peşe patlamaların yaşandığı yangın sırasında çevrede panik yaşanırken, alevler itfaiye tarafından söndürüldü.

Haber 14-07-24 00:58

Ev temizliği sırada kabusu yaşadı! Örümcek sürüsünün saldırısına uğradı... Gözümün yanında bir şey hissettim

Amerika Birleşik Devletleri'nin Atlanta bölgesinde yaşayan 3 çocuklu bekar bir anne olan 44 yaşındaki Jessica Roguer evinde temizlik yaptığı sırada zehirli örümcek tarafından saldırıya uğradı. Örümcek ısırığının ardından Roguer'in yüzü şişti ve cildi ateş gibi yanmaya başlayınca hastaneye kaldırıldı.

Trend 13-07-24 11:47

Adana sıcağı yine yaptı yapacağını! Dahiyane yöntem: Serinlemek için eski araçlara bunu yaptılar

Adana, her sene olduğu gibi bu sene de sıcaktan bunalan vatandaşları serinlemek için yeni yöntemler bulmaya zorluyor. Bunlardan en sonuncusu ise bir tamircinin eski model ve kliması olmayan araçlara ev tipi klima takmaya başlamasıyla gündemde. Sıcak havalar nedeniyle klima montaj işlemlerinde ise yoğunluk yaşanıyor.

Finans 13-07-24 10:16

Şerefiye Sarnıcı nerede? Şerefiye Sarnıcı'na nasıl gidilir? Şerefiye Sarnıcı ziyaret günleri ve saatleri

İstanbul, zengin tarihi ve kültürel dokusuyla dünya çapında büyük ilgi görmektedir. Bu büyüleyici şehir, birçok değerli yapıya ev sahipliği yapar. Şehrin bu gizli hazinelerinden biri de Şerefiye Sarnıcı Müzesi'dir. Tarihi dokusuyla ve etkileyici atmosferiyle ziyaretçilerin dikkatini çeken bu müze, İstanbul'un derin tarihini ziyaretçilere yaşatır. Peki, Şerefiye Sarnıcı'na nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:16

Taksim Meydanı nerede? Taksim Meydanı'na nasıl gidilir?

İstanbul'un en ünlü meydanlarından biri olan Taksim Meydanı, hem İstanbulluların hem de ziyaretçilerin sıklıkla uğradığı önemli bir noktadır. Cumhuriyet Dönemi'nde modern bir meydan olarak yapılandırılan Taksim Meydanı, geçmişte birçok siyasi ve toplumsal olaya da ev sahipliği yapmıştır. Peki, ziyaretçilerin en çok araştırdığı yer olan Taksim Meydanı'na nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:14

Çırağan Sarayı nerede? Çırağan Sarayı'na nasıl gidilir?

İstanbul, Türkiye'nin dünya çapında tanınan şehirlerinden biridir. Hem coğrafi yapısı hem de zengin tarihi geçmişiyle bilinir. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan bu şehir, kültürel çeşitliliği ve mirasıyla dikkat çeker. Farklı uygarlıkların beşiği olan İstanbul, sayısız önemli tarihi eseri barındırır. Peki, bunlardan biri olan Çırağan Sarayı'na nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:05

Sakıp Sabancı Müzesi nerede? Sakıp Sabancı Müzesi'ne nasıl gidilir? Sakıp Sabancı Müzesi ziyaret günleri ve saatleri

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, koleksiyonuyla ve sergileriyle ön plana çıkan bir müzedir. Ayrıca müze, konservasyon birimleri, çocuklar ve yetişkinler için çeşitli eğitim programları da sunmaktadır. Yapılan konserler, konferanslar ve seminerlerle de kültürel etkinliklere ev sahipliği yapar. Ziyaretçiler tarafından müzenin konumu ve müzeye nasıl ulaşılacağı konusu sıkça merak edilir.

Haber 12-07-24 16:52

İstanbul Modern Sanat Müzesi nerede? İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne nasıl gidilir?

İstanbul Modern Sanat Müzesi, Türkiye'nin ilk modern sanat müzesi olarak İstanbul'da önemli bir konuma sahiptir. Müze, ülkemizde modern sanatın zengin koleksiyonunu barındırmanın yanı sıra birçok değerli esere ev sahipliği yapmaktadır. İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne ulaşım oldukça kolaydır ve çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur. Peki, İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 16:45

Türkiye'de IoT devrimi: Akıllı teknolojilerle geleceğe yolculuk

Türkiye'de Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisi hızla gelişiyor ve dönüşüyor. Akıllı ev sistemlerinden endüstriyel otomasyona, sağlık hizmetlerinden tarıma kadar pek çok alanda kullanılan IoT, ülkemizde de yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Özellikle yerli teknoloji firmalarının bu alandaki yatırımları ve Ar-Ge çalışmaları sayesinde, IoT cihazları ve çözümleri daha erişilebilir hale geliyor.

Haber 12-07-24 14:02

Ceset parçalarını mesai saatinde işyerinde saklamış! Sosyal medyadan çağırdığı temizlikçi kızı katledip uzuvlarını kuyuya attı

İstanbul'da 20 gündür kayıp olan 21 yaşındaki genç kızın tüyler ürperten bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. İddiaya göre; sosyal medyadan ev temizliği ilanına tıklayan güvenlik görevlisi, evine gelen genç kızı öldürdü, cesedini paramparça etti. Kızın uzuvlarını kutuya koyan şüpheli o kutuyla işyerine geldi, mesainin bitip herkesin çıkmasını bekledi ve harekete geçti!

Haber 12-07-24 12:56

Su faturasını düşürmenin en etkili yolları! Bu taktikler faturanızı yarıya düşürebilir

Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kişiler fatura tasarruf yöntemlerini araştırıyor. Su faturaları her mevsim bütçeyi zorlayan faturalar arasında yer alıyor. Ancak basit yöntemlerle su faturasını düşürmek mümkün. Su faturasını düşürmek için etkili yöntemler arıyorsanız bu tüyoları mutlaka denemelisiniz.

Kadin 12-07-24 07:50

Teknoloji severlerin gözdesi Xiaomi'nin çok satan ürünleri

Yaz kış demeden teknolojiyi yakından takip edenler bilir, her gün birçok yenilikçi ürün ortaya çıkıyor. Özellikle tasarımları ve performanslarıyla dikkat çeken cihazlar, teknoloji tutkunlarının vazgeçilmezi haline geliyor. Biz de akıllı telefonlardan giyilebilir teknolojiye, ev aletlerinden ses sistemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Xiaomi markasının en çok satan ürünlerini sizler için derledik. Gelin, teknoloji dünyasında popüler olan ürünlere birlikte göz atalım. İşte detaylar!

Haber 11-07-24 15:50

EURO 2024'te finalin ilk bileti İspanya'nın oldu! Fransa karşısında 1-0 geriye düşen İspanyollar maçı 2-1 kazandı...

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda ilk finalist belli oldu. İspanya ile Fransa'nın karşı karşıya geldiği yarı final maçında müthiş bir tempo vardı. Fransa'nın 1-0 öne geçtiği mücadelede geriden gelerek 2-1 öne geçen İspanya, finale çıkan ilk takım olmayı başardı.

Spor 09-07-24 23:52

İBB Tülay Makbule Garipoğlu'na indirimli ev mi sattı? İddialar olay oldu, Avukat Dr. Epözdemir'den tepki geldi: Umarım doğru değildir!

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'yla ilgili ortaya atılan iddia olay oldu. Türkiye'yi sarsan cinayet sonrası 3 yıl hapis cezası alan anne Garipoğlu'na İBB'nin 'özel kampanya' dahilinde ev sattığı iddia edildi. Söz konusu haberlere isyan eden Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir "Umut ediyorum ki bu haber doğru değildir. Tek kelimeyle sözün bittiği yerdeyiz. Yazık..." ifadelerini kullandı.

Haber 09-07-24 13:14