Merkur Ileri Hareketi Haberleri

Martıların binlercesi telef oldu, bir o kadarı da ölmek üzere! Nedeni ortaya çıktı! İnsanlara bulaşma riski korkuttu

Elazığ’ın Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü kıyısında binlerce martı telef oldu. Elazığ’da paniğe neden olan martı ölümlerinin nedeni ortaya çıktı. Alınan numunelerin ilk değerlendirmesine göre kuşlarda Newcastle hastalığı virüsü (NDV) tespit edilirken, ileri tetkiklerin devam ettiği bildirildi. Bölge halkı hastalığın diğer hayvanlara bulaşmasından endişeli.

Haber 2024-04-26 09:21:43

'Sevgilisi kaşını ve saçlarını kazıyordu! Kimse ona bakmasın diye' İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili ailesi harekete geçti 'Mutlaka bağlantısı var'

ABD'de ölen 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş’ın teyzesi, kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunan yeğeninin, ressam sevgilisince uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını iddia eden teyze "ABD’de ve Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Peşini bırakmayacağız” dedi. Teyze, sevgilisinin, kıskançlığı yüzünden, kimse ona bakmasın, beğenmesin diye yeğeninin kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını da ileri sürdü.

Magazin 2024-04-24 16:50:12

Faili meçhul cinayet 10 yıl sonra çözüldü! Katil en yakınları çıktı

Çanakkale'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Jandarma, Coşar'ın eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeninin de aralarında bulunduğu 9 kişiyi gözaltına aldı. Aşırı derecede alkol alıp eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığını, ailenin kazancını eğlence mekanlarında harcadığını ileri sürdükleri Coşar'ı iş yerinde öldürüp cesedini halıya sararak attıkları belirlenen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-22 16:34:02

'Banu'ya intikam siparişleri... Evin önündeki kuryeler çok konuşulmuştu! O adresin sahibi konuştu 'Geç saate dek sürdü' Ayrıntılar ortaya çıktı

İzmir Balçova'da bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Siparişlerin kuryeler tarafından getirildiği adreste Banu K. adlı kişinin oturmadığı belirlendi. Adreste ailesiyle yaşayan işletmeci Hadi Küçükoğlu, çok sayıda sipariş gelmesine şaşırdığını belirtti ve yaşanan olayda kendine ait iş yerinden de adresine tost siparişi verildiğini söyledi.

Haber 2024-04-22 15:51:33

Arnavutluk haber kanalının hareketi sosyal medyada çok konuşuldu! İzleyici arttırma taktiği denildi... Bir gören bir daha baktı

Arnavut medya şirketi Zjarr TV'nin uyguladığı yeni yayın politikası sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Haber spikerlerinin iç çamaşırı olmadan sadece bir ceketle yayına çıktıkları anlarda tüm dikkatleriyle haberleri sunmaları çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları kanalın yayın politikasını 'izleyici arttırma taktiği' olarak yorumladı.

Trend 20-04-24 08:59

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 19-04-24 10:14

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-04-24 15:27

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 18-04-24 12:59

Esenyurt’ta fabrika yangını! Dumanlar gökyüzünü kapladı

Esenyurt’ta tek katlı yaklaşık 3 bin metrekarelik ahşap kapı üretim fabrikasında çıkan yangında fabrika adeta küle dönerken yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Olayda ilk belirlemelere göre yaralanan olmazken yangının kaynak yapılırken çıktığı ileri sürüldü.

Haber 17-04-24 16:06

Edirne'de yaşanan kadın cinayetine tepki

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurulduğu ileri sürülen Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi.

Yurthaber 17-04-24 14:55

Kan donduran cinayet! Birlikte yaşadığı eski kocasını bıçaklayarak öldürdü

Ankara'da Birgül Alamur (39), boşanıp aynı evde yaşamaya devam ettiği eski eşi Veysel Dörkozan'ı (44) bıçaklayarak öldürdü. Suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim olan Alamur, polisteki ilk ifadesinde, eski eşi ile eskiden bu yana aralarında kavga olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Haber 16-04-24 17:59

Minibüsüyle ezip öldürdü, o anlar kameraya yansıdı

Antalya’da bir iş yerinden çıkan ve hareketlerinden tartıştıkları anlaşılan iki kişi, iş yeri sahibinin yakını olduğu ileri sürülen iki kişi tarafından minibüsle adeta ezildi.

Yurthaber 16-04-24 15:56

Survivor Aleyna'yı şarkıcının el hareketi rahatsız etti! Tepkisi olay oldu

Yunanistan Survivor yayınına Türk takımı katıldı. Aleyna, şarkıcının el hareketinden rahatsız oldu. Tepkisini kolunu hızlıca bırakarak gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-04-24 14:04

Metroda iğrenç görüntüler! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir anda sevgilisinin ayaklarına masaj yapmaya başladı

İngiltere'nin başkenti Londra'da metroda kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. Görüntülerde kalabalık vagonun içindeki bir çiftin hareketi herkesi şaşkına çevirdi. Bir adam diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında partnerinin çıplak ayaklarına masaj yapmaya başladı. O anlara yorum yağdı.

Trend 09-04-24 10:57

16 yaşındaki gençlerin ‘kız meselesi' kavgası cinayetle bitti! 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldü: Biricik oğlum Ege, melek oldu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde sosyal medyada, ‘kız meselesi’ yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından genç iki grubun bir parkta meydana gelen kavgasında, 6 yerinden bıçaklanan 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar hayatını kaybetti, 6 şüpheli tutuklandı.

Haber 09-04-24 08:52

Giresun'da üzerinde uyuşturucu ele geçirilen zanlı tutuklandı

Giresun'da uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen kişi tutuklandı.

Yurthaber 05-04-24 10:34

Ankara'daki yangın ile ilgili yeni gelişme! 1 kişi tutuklandı

Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde çıkan ve 16 saat sonra söndürülen yangında 9 iş yeri kül oldu. Yangının, yabancı uyruklu 5 kişinin bakır kabloları plastiğinden ayrıştırmak için ateş yakmaları nedeniyle çıktığı ileri sürüldü. Gözaltına alınanlardan bir kişi tutuklanırken, 4 kişinin işlemleri devam ediyor.

Haber 04-04-24 17:04

'Hayatım komple karardı' Estetik yaptırdı... Düğününü iptal etmek zorunda kaldı Doktor dalga geçer gibi 'sen de ne kadar şanssızsın' dedi

Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras (25), 3 yıl önce özel hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Haber 04-04-24 12:57

Akıllara durgunluk veren olay! Müge Anlı'da mide bulandıran ilişki iddiası! Bana aşık olsun, zapt etmesi kolay olur

Müge Anlı programında her gün yeni bir olay yaşanıyor. Programa başvuran Yunus Açıkalın, 49 günlük eşi Dicle’nin üvey babası Mehmet Güzel’e kaçtığını iddia etti. Üvey babasının yanında olduğu ileri sürülen genç kadınla ilgili yayına bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü.

Magazin 02-04-24 16:25

Doğu Perinçek'in seçim açıklaması gündem oldu! 'Muhtarlıklar kazandık'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Vatan Partisi’nin şöyle bir başarısı var; bu seçimde muhtarlıklar kazandık" dedi. Açıklamasının devamında Perinçek, "Ve sistem çıkmazda olduğu için bir halk hareketi geliyor. Bu halk hareketi AK Parti ve MHP'yi terk eden halk hareketi olacaktır" dedi.

Haber 01-04-24 00:43

Fatih Altaylı'dan olay hareket! Turgut Özal örneğinden bahsederken bu hareketi yaptı

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında yaptığı Teke Tek Seçim Özel canlı yayınında sıradışı anlar yaşandı. Altaylı Turgut Özal ile ilgili bir konuda konuştuğu sırada el hareketi yaptı. İzleyenlerin şaşkına döndüğü anlarda Altaylı 'kapak' işareti yaptı.

Finans 31-03-24 19:51

Muğla'da sokak ortasında Neşe Gülmüş'ü katletmişti! İfadesi ortaya çıktı, yasak aşk iddiası

Muğla'da 4 çocuk annesi Neşe Gülmüş, sokak ortasında tabancayla başından vurularak öldürülmüştü. Gülmüş'ün başında bekleyen ve kimseyi yaklaştırmayan katil zanlısı koca, gözaltına alınmıştı. Katil zanlısı koca, polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldattığını ve bu yüzden cinayeti işlediğini ileri sürdü.

Haber 29-03-24 20:12

Belediye başkan adayı hakkında rüşvet skandalı! Ses kaydı ortaya çıktı: 'Bir şeyler vermek gerekiyor'

Muğla'da Menteşe ilçesinin CHP Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'ın, telefonda rüşvet istediği ileri sürülen ses kaydı yayınlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı, ses kaydının Köksal'a ait olduğu tespit edildi. Ses kaydının kendisine ait olmadığını söyleyip suç duyurusunda bulunan Köksal, "Seçim takviminin son 2 gününde her türlü manipülasyona ve hukuk dışı yollara başvurmaya devam edecekleri şüphesizdir. Benim alnım ak, içim rahat, vicdanım hür, geçmişim temiz, geleceğim aydınlık" dedi.

Haber 29-03-24 17:30

Son dakika | İmamoğlu'nu kendi sloganı üzerinden hedef aldı: 'Tam yol ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim sloganı olan "Tam yol ileri" üzerinden hedef aldı. "İstanbul'da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim hamlesi, maalesef son 5 yıldır durmuş, hatta ibre tersine dönmüştür" diyen Erdoğan, Sancaktepe'deki mitinginde ise Murat Kurum'a oy isteyerek "Göreve gelince vaatlerini unutacak değil, verdiği sözü yerine getirecek belediye başkanlarını seçeceğiz" diye konuştu.

Haber 29-03-24 15:17

CHP belediye başkan adayı 'miting saati satıldı' dedi, partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı. Soyugüzel'e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı. CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ise iddialar için, "Parayla pulla işim olmaz. Yasada miting alanlarının siyasi parti veya bağımsız adaylar arasında değiştirilebilir ibaresi yer almaktadır" dedi.

Haber 28-03-24 16:59

İmamdan cinsel istismar... 9 yaşındayken başladı, 11 yıl boyunca her hafta devam etti! Videoya çekip tehdit etmiş

Adana’nın Kozan ilçesinde cami imamı M.A., camiye kursa gelen Ç.K.'nin (22), 9 yaşından beri 11 yıl boyunca kendisine her hafta cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine tutuklandı. Ç.K., imamın istismar sırasında cep telefonu ile görüntüsünü çektiğini, kendisini rezil etmekle tehdit ettiğini bu yüzden korkup kimseye bir şey anlatamadığını ileri sürdü. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 16:59

Canlı yayında şaşırtan olay... Sinirlenen konuk el hareketi yaptı! Esra Erol özür diledi

Uzun yıllardır gündüz kuşağında ekranlara gelen Esra Erol'da programı her bölümüyle gündem oluyor. Son olarak programa konuk olan bir kadının tartışma esnasında hızını alamayıp el hareketi yapması dikkat çekti. Ünlü sunucu o anların ardından izleyicilerden özür diledi.

Magazin 23-03-24 16:30

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-24 04:29

Rusya, LGBT hareketini terörist listesine aldı

Rusya, LGBT hareketini terörist ve aşırılıkçılar listesine dahil etti. Rusya Yüksek Mahkemesi Kasım 2023'te aldığı kararla, LGBT hareketi "aşırılıkçı" olarak kabul edilmiş ve faaliyetleri yasaklanmıştı.

Haber 22-03-24 17:50

Adana'da DEAŞ'lı teröriste para aktardığı öne sürülen sanığa 10 yıla kadar hapis istemi

Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesine para aktardığı ileri sürülen sanık hakkında 10 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Yurthaber 22-03-24 10:33

Antalya'da birlikte yaşadığı kadını öldürdüğü iddia edilen sanık hakim karşısında

Antalya'nın Kepez ilçesinde, dini nikahla birlikte yaşadığı kadını bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 21-03-24 11:38

Atık su geri kazanımı sanayicinin gündeminde

Sanayicilerin ana gündem maddelerinden birini "temiz üretim ve ileri atık su geri kazanımı" oluştururken, daha az su tüketilmesini sağlayan yatırımlar da artıyor.

Yurthaber 21-03-24 11:09

Borçları nedeniyle tasfiye edilmişti: Dev şirketin patronu borsalardan ömür boyu men edildi!

Çin'de batık gayrimenkul şirketi Evergrande'nin patronu borsalardan ömür boyu men edildi. Şirketin Hong Kong Borsasına yaptığı bildirime göre, Çin Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu (CSRC), Hui'nun, şirketin gelirlerini yanlış göstererek yatırımcıları yanılttığını ileri sürdü.

Finans 19-03-24 14:59

Balıkçı Kenan’dan İmamoğlu’na dikkat çeken afişli tepki

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından arsalarına el konulduğunu ileri sürerek, dükkanının tamamına afişler asıp tepki gösterdi.

Yurthaber 19-03-24 12:09

Bankalara ‘faiz artırın’ talimatı gündem olmuştu! Fatih Altaylı’dan ses getirecek Merkez Bankası ve Mehmet Şimşek yorumu: ‘Duruma bakar, ‘defolun’ derim…’

Ekonomi yönetiminin sıkılaşma adımları yakından takip edilirken gündemde geniş yankı uyandıran bir iddia ortaya atılmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankalara ‘faiz artırın’ talimatı verdiği ileri sürüldü ancak o iddia yalanlandı. Konuya ilişkin Gazeteci Fatih Altaylı’dan ses getirecek bir yorum geldi. Bankanın işleyişini sorgulamanın ‘vatanseverlik’ olmadığını vurgulayan Altaylı, “Ben Mehmet Şimşek’in yerinde olsam paşa gönlüm isterse artırırım, istemezse artırmam” dedi.

Finans 19-03-24 09:48

Eşi ve sevgilisine sokakta kurşun yağdırdı! Yasak aşk cinayetinde mahkeme kararını verdi

Sakarya’da İ.A., kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Tansu A. ve onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen B.Y.T.’yi silahla vurdu. Tansu A. hayatını kaybederken, B.Y.T. ise yaralandı. Olayın ardından silahı ile polise teslim olan İ.A., "Neden yaptınız, pişman mısınız?" sorusuna "adalet" yanıtını verdi. İ.A.'nın tutuklu yargılandığı yasak aşk cinayetinde mahkeme heyeti kararını verdi. İşte detaylar...

Haber 18-03-24 12:59

Yasak aşk cinayetinde karar: Cinayet zanlısı kocaya 24 yıl hapis cezası

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde kendisini aldattığı iddia edilen eşini öldüren, onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen kişiyi de yaralayan sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi.

Yurthaber 18-03-24 12:34

Sağdıcın düğün konuşması davetlileri şaşkına çevirdi! Sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü: Çok ileri gittin

Bir düğün töreninde damadın yakın arkadaşı olan sağdıç yaptığı konuşmayla damga vurdu. Damadın daha önce evlendiğini ima eden bir şaka yaparak konuklara dönen sağdıç, "Herkese tekrardan hoş geldiniz diyorum" dedi. Konuklar önce biraz şaşırırken ardından ise kahkahalarla duruma tepki gösterdi.

Trend 15-03-24 13:35

Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran an! Marcus Thuram, rakibinin cinsel organını sıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda ilk maçta 1-0 mağlup olan Atletico Madrid rövanşta Inter’e 2-1 üstünlük sağlayınca mücadele uzatmalara gitti. Bu bölümde de eşitlik bozulmayınca penaltılar sonucunda İspanyol ekibi, rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak çeyrek finale çıktı. Bu mücadelenin sonucundan daha çok Marcus Thuram'ın hareketi konuşuldu.

Spor 14-03-24 08:45

Konya'da cezaevinden izinli çıkıp birlikte yaşadığı kadını öldüren sanığın yargılanması sürdü

Konya'nın Karatay ilçesinde cezaevinden izinli çıkıp, dini nikahla yaşadığı kadını öldürdüğü ileri sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 12-03-24 15:56

Gürsu’da geri dönüşümden 3 milyon lira gelir sağlandı

Gürsu Belediyesi, ’Sıfır Atık Hareketi’ konusunda yaptığı çalışmalarla bir buçuk yıl içerisinde yaklaşık 3 milyon TL’lik gelir elde etti.

Yurthaber 12-03-24 15:43

Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ın o sözlerine böyle karşılık verdi: 'Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı Sözleşme İmzalama ve İş Başlatma Töreni' sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yolu açık olsun' sözlerinin hatırlatılması üzerine İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek. Dinleyince de direkt o geldi aklıma. Yani ‘Tam yol ileri, yolu açık olsun’ cümlesi oy vereceğim bir insana söylenir” dedi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Haber 11-03-24 17:59

Silahlı soygun girişimi kamerada! Kuyumcu o hareketi yapınca arkasına bile bakmadan kaçtı

Esenyurt'ta kuyumcuyu soymaya çalışan silahlı şüpheli, tezgahın arkasında alarm butonuna basmaya çalışan kuyumcunun silah çektiğini sanarak kaçtı. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Acemi soyguncunun o anları, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 08-03-24 12:30

Rezan Epözdemir dikkat çeken sözler! Hedefinde Denizbank var: 'Tetikçi ve sözde gazetecilerin paylaşımları ile kamuoyunu manipüle ediyorsunuz'

Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığı olayında yarın görülecek duruşma öncesinde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Avukat Rezan Epözdemir, Denizbank'ın davayı etkilemek için bazı kişilere manipülatif ve gerçek dışı paylaşımlar yaptırdığını iddia etti. Sosyal medyadan açıklamalar yapan Epözdemir, banka yöneticilerinin işledikleri suçları örtbas etmeye çalıştığını ileri sürdü.

Haber 07-03-24 22:02

Banyodan mutfağa kadar istediğiniz yerde kullanabileceğiniz en iyi ozon jeneratörleri

Evinizdeki temizliği bir adım daha ileri taşıyan ozon jeneratörleri ile tanışmak ister misiniz? Mutfak, banyo, gardırop gibi evinizin hemen her türlü yerinde güvenle kullanabileceğiniz ozon jeneratörü ev tipi modelleri evinizin dezenfeksiyonunu en üst noktaya çıkarmak için üretildi. Şimdiye kadar en azından adını duymuş olduğunuz bu ürünü daha yakından tanıma fırsatı sunacak bir içerikle karşınızdayız. Sizin için hazırladığımız en iyi ozon jeneratörü çeşitlerine birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Haber 07-03-24 14:53

Diskalifiye nefreti... Survivor Seda'nın Pınar'a hareketi olay oldu! Pislik...

Survivor All Star'da ikizi Sema'nın diskalifiyesi sonrası Pınar'a sert ifadeler kullanan Seda sosyal medyayı salladı. İkili mücadelede Pınar'ı yenen Seda "Pislik" sözüyle ve hareketiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 07-03-24 10:37

Tekirdağ'da nitelikli yağma iddiasıyla 10 zanlı gözaltına alındı

Tekirdağ'da nitelikli yağma suçunu işledikleri ileri sürülen 10 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 01-03-24 12:06

TBMM'de 'el hareketi' tartışması! Bekir Bozdağ 'görüntü, kayıt yok' dedi, AK Parti ile DEM Parti arasında tansiyon düşmedi

TBMM Genel Kurulu'na 'el hareketi' tartışması damga vurdu. AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, DEM Partinin grup önerisi üzerinde kürsüden söz aldığı esnada, DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca Doğan'ın, kendisine yönelik, bir kadına yakışmayan harekette bulunduğunu iddia etti. Öncü, Doğan hakkında işlem yapılmasını istedi. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da "Bir görüntü, kayıt söz konusu değil. Bu nedenle herhangi bir işlem yapma imkanımız bulunmamaktadır." dedi.

Haber 29-02-24 08:21

Ronaldo şimdi yandı! Messi tezahüratları sonrası cinsel organını tutarak el hareketi çekti, Suudileri çok kızdırdı... Mahkemeye çıkabilir!

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da top koşturan Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Al Shabab'a karşı oynadığı mücadelede tribünlerin Messi tezahüratlarına sinirlenirken müstehcen bir harekette bulunmuştu. Yıldız futbolcunun başı yaptığı bu hareket nedeniyle dertte. İşte detaylar...

Spor 28-02-24 19:09