Choudhary Lal Singh Haberleri

Edis'in o belediye başkanıyla pozları olay oldu! Meğer çok eskiden tanışıyorlarmış

Sahne tarzları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Edis bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Çeşme'de sahne alan Edis Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ile poz verdi. Denizli o anları Instagram hesabından paylaştı. Denizli, ayrıca Edis'le çocukluk arkadaşı olduklarını ifade etti.

Magazin 2024-04-21 13:01:00

Arzum Onan, oğlu Can ve sevgilisi Lal ile tatilde! Gelin kaynana benzerliği olay oldu

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini tek celsede sonlandıran Arzum Onan boşanmanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son dönemde sık sık tatile çıkan Arzum Onan bayramda oğlu Can ve sevgilisi Lal ile birlikteydi. Arzum Onan'ın oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile benzerliği dikkat çekti.

Magazin 2024-04-13 11:28:43

Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı Lal Denizli, görevine başladı:

CHP'den Çeşme Belediye Başkanı seçilen Lal Denizli, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 2024-04-04 14:16:28

İzmir’e 33’lük iki başkan

İzmir’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, CHP’den Lal Denizli ve Erman Uzun aday oldukları ilçelerde 33 yaşında belediye başkanı seçildi.

Yurthaber 2024-04-01 15:55:20

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı oldu!

31 Mart seçimlerinde Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli oldu. İşte detaylar...

Spor 31-03-24 23:24

Siyasette özlenen tablo: CHP’li ve MHP’li aday birbirine sarılıp başarı diledi

İzmir Çeşme’de adayların saha çalışmaları devam ederken, Ilıca pazarında karşılaşan CHP Belediye Başkan Adayı Lal Denizli ile MHP Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, birbirlerine sarılarak başarı diledi.

Yurthaber 23-02-24 13:52

CHP’de düğüm çözülüyor… Çankaya için düşünülen isim Özgür Özel’in avukatı Hüseyin Can Güner!

CHP'de yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Dün İzmir adayının Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay olduğu açıklanırken, ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı 32 yaşındaki Lal Denizli ise Çeşme'den aday gösterildi. Gözler diğer açıklanacak adaylara çevrilirken Çankaya adayı için Lal Denizli gibi genç bir ismin belirlendiği gelen bilgiler arasında. Gazeteci Kenan Taş o ismi açıkladı.

Haber 31-01-24 08:13

Mustafa Denizli'nin 32 yaşındaki kızı Lal Denizli, CHP'nin Çeşme Belediye Başkan adayı oldu! Lal Denizli'den ilk açıklama geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir adaylarını PM toplantısında belirledi. İzmir'in popüler turizm merkezi Çeşme'de CHP'nin adayı ise Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli oldu. 32 yaşındaki Lal Denizli, Urla'dan aday adaylığı başvurusu yapmıştı. CHP'nin kararından sonra ilk açıklamasını yapan Lal Denizli, "18 yaşında kapısından girdiğim ve 14 senedir gururla mücadele ettiğim yüzyıllık köklü partimden yeni bir yola adım atıyorum" dedi.

Haber 29-01-24 22:48

Resmen kopya çetesi oldular! Kız arkadaşının yerine sınava girmek için onun kılığına girdi... Sakallarını kesti, makyaj bile yaptı

Angrez Singh adlı 26 yaşındaki bir adam kız arkadaşının yerine devlet memurluğu sınavına girmek için kılık değiştirdiği tespit edildikten sonra tutuklandı. Singh, kız arkadaşının kimlik fotoğrafını ve bilgilerini de yeniden düzenlemişti. Singh'in sahte belgeleri nasıl hazırladığına dair soruşturma başlatıldı. Kız arkadaşı Paramjit Kaur da yardım ve yataklıktan tutuklandı.

Trend 24-01-24 14:40

Üç Kız Kardeş'in yıldızı İclal Aydın'ın kızı Lal büyüdü! Güzelliğiyle adeta büyüledi

Son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Nesrin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu İclal Aydın'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lal büyüdü kocaman bir genç kız oldu. Ünlü oyuncunun kızını görenler hayran kaldı.

Magazin 18-11-23 17:29

Oğlunu pazarda satan anne cinayetle suçlanıyor! 6 yaşındaki çocuk bir yıldır kayıp... Diğer çocuklarını alıp ülkesine kaçtı

6 yaşındaki oğlunun gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından kısa bir süre sonra Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinden kaçarak Hindistan'a giden anne 38 yaşındaki Cindy Rodriguez-Singh cinayetle suçlanıyor. Oğlunun en son canlı görülmesinden tam 1 yıl sonra başlatılan cinayet soruşturmasında anne baş şüpheli olarak kabul edildi.

Trend 02-11-23 08:14

Mide ağrısıyla hastaneye giden adamın midesinden 60 adet ev eşyası çıkarttılar! Doktorlar bile şaşkına döndü

Hindistan'ın Pencap bölgesinde yaşanan bir vaka herkesin dikkatini çekmeyi başardı. 35 yaşındaki Kuldeep Singh isimli bir adam yıllardır devam eden mide ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle doktora başvurdu. Sağlık görevlileri sorunlu bölgeyi taradı ve bunun üzerine endişe verici bir keşifte bulundular. Yıllardır karın ağrısı çeken hastanın kulaklıktan düğmelere kadar onlarca ev eşyasını yuttuğu keşfedildi.

Trend 29-09-23 09:03

İki ülke arasında yeni kriz! Diplomatlar sınır dışı edildi...

Kanada ile Hindistan arasında diplomatik kriz patlak verdi. Hindistan ve Kanada, Hindistan'daki ayrılıkçı Sih örgütü Halistan Kurtuluş Gücü'nün (KLF) yöneticisi Hardeep Singh Nijjar'ın öldürülmesinin ardından karşılıklı olarak üst düzey diplomatlarını sınır dışı etme kararı aldı.

Haber 19-09-23 10:32

Arzum Onan oğlu ve kendisine çok benzetilen müstakbel geliniyle poz verdi

Oyuncu Mehmet Aslantuğ ile boşanarak herkesi şaşırtan ve boşanmaya el ele giden Arzum Onan sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Arzum Onan son olarak oğlu Can Aslantuğ ve onun sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile poz verdi. Müstakbel gelini görenler bakın ne dedi.

Magazin 07-08-23 07:03

Her detayı korkunç! Eski sevgilisini adım adım takip edip kaçırdı... Ellerini ve gözlerini bağlayarak diri diri gömdü

Avustralya'nın Flinders Ranges bölgesinde yaşayan 21 yaşındaki hemşirelik öğrencisi Jasmeen Kaur, eski erkek arkadaşı tarafından vahşice öldürüldü. Eski sevgilisi Tarikjot Singh tarafından kaçırılarak canlı bir şekilde gömülen Kaur’un cansız bedeni yaklaşık 30 cm’lik bir çukurun içinde elleri ve gözleri bağlanmış bir şekilde bulundu. Singh cinayeti itiraf ederken cezası henüz kesinleşmedi.

Trend 01-08-23 09:25

Yeni boşanmıştı! Arzum Onan oğlu ve oğlunun sevgilisiyle tatilde

Arzum Onan Mehmet Aslantuğ’la 27 yıllık evliliğini bitirmişti. İddialara göre boşanmayı güzel oyuncu istemişti. Evliliği son bulan Arzum Onan oğlu Can ve Can'ın sevgilisi Lal ile tatile çıktı. Güzel isimden makyajsız tatil pozları geldi.

Magazin 07-07-23 08:22

Garnet taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Garnet taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas, safir ve zümrüt gibi değerli taşlarla aynı seviyede yer alan bir taş olan garnet taşı yüzyıllardır hem dekorasyonlarda hem de ritüellerde kullanılan bir mineraldir. Mineraloji açısından silikatların bir grup oluşturur ve kimyasal olarak demir, magnezyum, alüminyum ve kromdan oluşur. Garnet taşı doğal olarak bulunan bir mineral olup, kırmızı renkli kristaller şeklinde bulunur. Halk arasında ismi "lal taşı" olarak da bilinir. Garnet taşı ne anlama gelir?

Haber 20-04-23 09:36

Lal taşı faydaları: nelerdir, ne anlama gelir? Lal taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Doğal taşlar arasında dikkat çeken taşlardan birisi de lal taşıdır. Lal taşı, volkanik patlamalar ile oluşan lav akıntılarında ve yer altı magma kaynaklarında rastlanır ve magmatik, metamorfik, tortul kayaçlarda oluşur. Gerek rengi gerekse estetik görünüşüyle ilgileri üzerinde toplayan lal taşı fiziksel ve ruhsal olarak da insanlara çeşitli fayda sağlamasıyla bilinir. Peki, lal taşı faydaları nelerdir?

Haber 10-04-23 10:50

Ülkeyi ayağa kaldıran olay! Hindistan’da meclis üyesi bütçe görüşmelerinde telefonunda +18 videolar izlerken yakalandı

Hindistan'da meclis üyesi Jadab Lal Nath, Tripura Eyalet Meclisi'nde bütçe görüşmeleri sırasında cep telefonundan müstehcen videolar izlerken yakalandı. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasından sonra “Defalarca aranıyordum ve bir aramayı cevapladıktan sonra telefonumda müstehcen videolar oynamaya başladı. Kısa bir süre sonra onları kapattım” diyerek kendisini savundu. Olaya ilişin meclis üyesine henüz herhangi bir ceza verilmediği belirtildi.

Trend 31-03-23 07:38

Mersin Uluslararası Limanının genel müdürü Ajay Kumar Singh oldu

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği AŞ'de (MIP) genel müdürlüğe Ajay Kumar Singh getirildi.

Yurthaber 22-03-23 15:13

Enkazdan kurtarılan Sude Lal Öcal her yerde aranıyor! Düşünmekten uyuyamıyorum diyerek anlattı: Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'daki evinde ailesiyle birlikte yakalanan 19 yaşındaki Sude Lal Öcal, depremden 33 saat sonra kurtarıldı. Enkazdan çıkarıldıktan sonra hastaneye götürülen Sude'den bir daha haber alınamadı. Sude'yi enkazdan çıkartan belediye işçisi İbrahim Konuk "Çıkardığımızda vücudunda çizik bile yoktu. 2 kez kalbi durdu çalıştırdılar ve hastaneye götürdüler. Günlerdir kurtardığımız çocuktan haber alamıyoruz. Düşünmekten uyuyamıyorum" dedi.

Haber 02-03-23 10:27

ABD'den Ukrayna lideri Zelenskiy'i hayal kırıklığına uğratacak açıklama: Elimizde stok fazlası tank yok

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya ile olan savaşta Ukrayna'ya destek olmak için 31 adet M1 Abrams tankı ve 8 adet M88 tank kurtarma aracının verileceğini duyurmuştu. Ancak Pentagon'dan Ukrayna lideri Zelenskiy'i zor durumda bırakacak bir açıklama geldi. Savunma Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, ABD’nin elinde stok fazlası tank bulunmadığını, Ukrayna için yeni tanklar alınacağını ve bu nedenle M1 Abrams tanklarının Ukrayna’ya sevk edilmesinin aylar alacağını söyledi.

Haber 27-01-23 02:09

Bir gören bir daha bakıyor! Üç kardeşin gizemli hastalığı herkesi şaşkına çevirdi... Boyları 20 cm olarak kalacak

Hindistan'ın Punjab kentinde yaşayan üç erkek kardeş görenleri şaşkına çeviriyor. İsimleri Daljeet, Kamaljit ve Ramneet Singh olarak açıklanan üç kardeşin boyları yaklaşık 20 cm ve ailelerine göre doktorlar çocuklarının daha fazla uzayamayacağını söyledi. Aile, çocuklarının genellikle yeni yürümeye başlayan çocuklarla karıştırıldığını dile getirdi.

Trend 09-12-22 09:19

Shannon Singh daha çok para kazanmak için bu çözümü buldu!

Love Island yarışmacılarından Shannon Singh yarışma sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Erotik fotoğrafları üzerinden hatrı sayılır bir gelir elde eden ünlü isim, daha çok gelir elde etmek için internet trollerini engellemekten vazgeçtiğini açıkladı.

Magazin 21-11-22 13:15

Erkek arkadaşı hakkındaki gerçek hayatını altüst etti! ''Beni sahte bir penisle kandırdı''

İngiltere'de, Londra'nın doğusundaki Dagenham'da yaşayan Roxanne Shurmur isimli genç kadın, bir flört uygulamasında Tarjit Singh isimli adamla tanıştı. İkili bir süre sonra romantik bir ilişkiye başladı ancak Tarjit'in bazı tuhaf alışkanlıkları Shurmur'un şüphe duymasına neden oldu. Shurmur gerçekleri öğrenince hayatı resmen altüst oldu.

Trend 24-10-22 07:50

Sevgilisinin penisini çekip koparmaya çalışmıştı! Defalarca mahkemelik oldular ama...

İngiltere'nin Birmingham bölgesinde yaşayan kuaför Luke Lal, erkek arkadaşını defalarca penisini çekerek yaralamasıyla gündem olmuştu. Ancak Lal, yasaklama emrinin reddedip sevgilisine tekrar saldırmasına rağmen daha fazla hapis cezasından kurtuldu. Gözaltına alınan Luke Lal'i kurtaran şeyin ikilinin mahkemeye barıştıklarını bildirmesi olduğu açıklandı.

Trend 10-10-22 12:28

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can sevgilisiyle poz verdi! Kız arkadaşın annene benziyor

Oyuncu Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can, sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Can Aslantuğ'un sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu'nu görenler kendini tutamadı. Kimi Can Aslantuğ'un sevgilisini anne Arzum Onan'a benzetirken kimi ise "Birbirinize benziyorsunuz" yorumları yaptı.

Magazin 03-10-22 08:34

Piyanist Lal Karaalioğlu yarın konser verecek

Piyanist Lal Karaalioğlu yarın konser verecek

Yurthaber 28-09-22 17:12

15 aylık bebeğine saldıran kaplanla mücadele etti! Kahraman anne çıplak elleriyle çocuğunu kurtardı

25 yaşındaki Archana Choudhary, 15 aylık bebeğine saldıran kaplanla mücadele ederek dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Kaplanın minik oğlunun kafasını ısırdığı sırada anne hiçbir silahı olmamasına rağmen vahşi hayvanın üzerine atladı. 15 aylık oğlunu kurtarmak için mücadele eden anne kahraman ilan edildi.

Trend 07-09-22 13:22

Demiryolu hattı için evinin yıkılması gerektiği söylendi! Hintli çiftçi tekerlekler üzerinde evini taşıdı

Hindistan’ın Sangrur bölgesinde yaşayan Sukhvinder Singh Sukhi isimli bir adam yeni demiryolu rotasının evinin bulunduğu araziden geçeceği söylendi. Bu nedenle Sukhi’nin iki yıllık emek vererek sıfırdan inşa ettiği evinin yıkılması gerekiyordu. Genç adam evini kaybetmek istemediği için herkesi şaşırtacak bir projeye imza attı.

Trend 27-08-22 13:26

Seks işçisinin öfkesi bir aileyi diri diri yaktı!

Seks işçisi Jenny Hayes, hizmet vermek için gittiği bir evde çıkan bir anlaşmazlığın ardından başka kiracıların da yaşadığı mülkü ateşe verdi. Mülkte ikamet eden, 19 yaşındaki Abigail Forrest, 28 yaşındaki Inderpal Singh ve üç haftalık çocukları Ivy Forrest, evlerinin ikinci katında çıkan yangından kaçamadılar ve hayatlarını kaybettiler.

Trend 13-07-22 18:25

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğulları Can sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı! Annene benziyor

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğlu Can Aslantuğ sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile tatile çıktı. 21 yaşındaki Can Aslantuğ sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı. İkilinin pozlarına beğeni yağarken Can Aslantuğ'un sevgilisini annesi Arzum Onan'a benzetenler de oldu.

Magazin 09-06-22 14:41

Love Island yarışmacısı Shannon Singh tangasıyla salıncağa binip kocasına poz verdi

Love Island yarışmacılarından Shannon Singh yarışma sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Shannon Singh son olarak arkadaşıyla yarı çıplak salıncağa bindiği anlarıyla gündeme geldi.

Magazin 31-05-22 17:36

Love Island yarışmacısı Shannon Singh’tan cesur poz! Tamamen çıplak kalarak Instagram yasağını deldi

İngiltere'de yayınlanan Love Island (Aşk Adası) yarışması sık sık yarışmacıların cinsel ilişkiye girdiği anların ekrana yansımasıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıl programa katılan ve ilk elenen yarışmacılar arasında yer alan Shannon Singh, sosyal medya paylaşımları sayesinde popüler olmayı başardı. Güzel isim son olarak Instagram yasaklarına meydan okuyarak tamamen çıplak bir pozunu yayınladı.

Trend 27-05-22 11:55

Kadınları erkek olduğuna inandırmak için akılalmaz bir plan yaptı! Sahte penis takarak...

Kadın olarak dünyaya gelen Tarjit Singh, sevgililerine erkek olduğunu söyleyerek onları kandırma suçundan tutuklandı. Singh’in cinsel ilişki sırasında sahte penis kullanması, kıyafetlerinin belirli bölgelerini kapatması ve ışıkları kapalı tutması sayesinde kadınları erkek olduğuna inandırdığı iddia edildi.

Trend 27-05-22 10:27

Lal ne demek? Lal kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilini güzelleştirerek yeni kelimeleri Türkçeleştirmeyi hedefleyen Türk Dil Kurumu, kelimelerin anlamlarıyla birlikte kökenlerini de inceler. Bu nedenle kelimelerle ilgili araştırma yapıldığında kılavuz olarak TDK kabul edilir. 1932 yılından bu yana incelemeler yapan ve kelimelerle ilgili çalışmalar yayımlayan TDK tarafından yapılan araştırmalar içerisinde Lal kelimesi de bulunur. Lal ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:37

Lal etmek ne demek? Lal etmek TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Lal etmek ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Lal etmek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:03

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğulları Can'ın sevgilisi olay oldu! Annesinin aynısını bulmuş

Oyuncu Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu gündem oldu. 21 yaşındaki Can Aslantuğ'un sevgilisini görenler "Arzum Onan'ın aynısı" yorumları yaptı. Arzum Onan ise iddialara göre bu konuda "Biz benzetmiyoruz" dedi.

Magazin 16-05-22 13:03
Yurthaber 02-04-22 14:00

Love Island (Aşk Adası) yıldızı Shannon Singh’in elbisesi sosyal medyanın diline düştü

İngiltere'de yayınlanan ve bekar gençlerin gerçek aşkı aradığı Aşk Adası isimli programa katıldıktan sonra kısa sürede ünlenen Shannon Singh, sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Bütün vücudunu örten bir elbise tercih eden Singh, sosyal medyadan gelen çıplaklık yorumları üzerine “Hepimiz göğüs ucunun ne olduğunu biliyoruz” diyerek yanıt verdi.

Trend 14-03-22 10:27

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın'ın kızı Zeynep Lal güzellikte annesini geçti! Gören hayran kalıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş ile ekranlara geri dönen ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Kendi kaleme aldığı Üç Kız Kardeş kitabının uyarlamasında Nesrin karakterine hayat veren İclal Aydın'ın boyu kadar kızı görenler şaşıp kaldı.

Magazin 10-03-22 12:48

Beyaz Saray: ‘‘Yaptırımların Etkisi Uzun Vadeli Olacak’’

Beyaz Saray Ekonomi Danışmanı Daleep Singh, Başkan Joe Biden’ın açıkladığı yaptırımlarla ilgili soruları yanıtladı. Singh, bunun benzersiz bir yaptırım paketi olduğunu söyledi

Haber 25-02-22 03:24

Dangal filmi konusu nedir? Nerede çekildi? Dangal oyuncuları kimlerdir?

Dangal filmi Mahavir Singh Phogat isimli Hintli bir adamın hayat hikayesini işliyor. Film, yaşanmış bir olayı anlatıyor. Aamir Khan'ın oyunculuk performansıyla adından söz ettirdiği Dangal filmi televizyonda gösterilecek. Peki Dangal filmi konusu nedir? Nerede çekildi? Dangal oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Trend 23-02-22 21:43

Güzel oyuncu İclal Aydın'ın kızı Zeynep Lal büyüdü! Güzelliği annesinden

Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın 2000 yılında dünyaya gelen kızı Zeynep Lal, koca kız oldu. Lal Başbuğ'u görenler, ''Güzelliği annesinden'' ve ''Ne kadar güzel bir kız olmuş'' gibi yorumlarda bulundu.

Magazin 26-01-22 11:16

İclal Aydın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lal'i paylaştı

Güzel oyuncu ve yazar İclal Aydın son dönemde paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Aydın son olarak kızı Zeynep Lal Başbuğ'u ile birlikte bir paylaşım yaptı.

Magazin 07-10-21 09:52

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sivas'ta Gaziler Günü programında konuştu: (2)

"Geçen hafta bir konuşmada bir sayı verdim, terör örgütü PKK'nın 2016'dan bugüne kadar sadece şehit ettiği sivil sayısı 408. Hiç kimseden çıt çıkmadı. Avrupa lal oldu. Hani insan hakları, demokrasi, huzur, barış?" - "İşte bizim karşımızda böyle karanlık bir zihniyet ve böyle bir kirli ortaklık var. Bunun için yıllarca PKK'ya ve diğer terör örgütlerine birliğimizin ve beraberliğimizin bozulması için milyonlarca dolar para aktardılar"

Yurthaber 19-09-21 16:54

Bildiğiniz makyaj kalıplarını unutun! Makyaj artisti Rowi Singh’in tarzı herkesi büyüledi

Son yıllarda özellikle YouTube’da makyaj kanallarıyla dikkatleri çeken isimler sayesinde klasik tarzlar yerini daha değişik çalışmalara bıraktı. Uygulama aşamasında pek çok kişinin tereddüt yaşadığı yeni makyaj stilleri günümüzde daha da popüler hale geldi. Instagram’da binlerce kişi tarafından takip edilen Rowi Singh, makyaj tarzıyla beğeni topluyor.

Trend 06-09-21 09:18

İclal Aydın'ın kızı Zeynep Lal Başbuğ 19 oldu! Güzelliği ile hayran bıraktı

İclal Aydın'ın yönetmen Kemal Başbuğ ile evliliğinden dünyaya kızı Zeynep Lal Başbuğ şimdilerde 19 yaşında bir genç kız. İclal Aydın'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lal ile paylaşımları dikkat çekiyor.

Magazin 28-08-21 10:08

Korku filmi gibi hikaye! Öldükten sonra yeniden hayata geldiğini söyleyerek katilini yakalatan Hintli çocuk: Titu Singh

1990 yılında gerçekleşen olay her satırıyla şaşkınlık yarattı. Bu olayın üzerinden yıllar geçmesine rağmen etkisi hala sürüyor. Üstelik olay reenkarnasyonun kanıtı olarak gösteriliyor. Adına belgesel çekilen Titu Singh’in yaşadıklarını ve ilginç hikayesini sizler için araştırdık.

Trend 03-08-21 16:51