Misir Devrim Konseyi Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidecek mi? İlk açıklama ABD'den geldi: Kirby '9 Mayıs' sorusuna yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapacağı ziyaretin iptal edildiği iddiası son günlerde gündem olmuştu. Konuyla ilgili ilk açıklama ABD'den geldi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ziyarete ilişkin sorulan soruya yanıt verdi.

Haber 2024-04-25 22:44:54

Lucas Torreira Devrim Özkan'ı unutamadı! Galatasaray'ın yıldızı bu hamlesiyle gündem oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, eski sevgilisi Devrim Özkan'ı unutamadı. İlişkileri geçtiğimiz Ocak ayında kesin olarak sona eren, Torreira'dan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Ünlü futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-25 10:38:51

İranlı rapçi Tomac Salihi'ye idam kararı!

İranlı rap müzik sanatçısı Tomac Salihi hakkında, Eylül 2022'de Mahsa Amini'nin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolarda, “yeryüzünde bozgunculuk çıkartmak” suçlamasıyla İsfahan Devrim Mahkemesi tarafından idam kararı verildi.

Haber 2024-04-25 00:00:06

Türk futbolunda devrim gibi karar! Artık kulüpler karar verecek... Yeni sezonda hayata geçiyor

Futbolun en çok tartışılan konularından biri olan hakemlerle ilgili ülkemizde günden güne yeni gelişmeler yaşanırken bunlara bir yenisi daha eklenilmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 2024-04-24 20:34:41

Sözcü TV’de ‘dolar’ tartışması! Ebru Baki ve Devrim Akyıl arasında tansiyon yükseldi: ‘AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın…’

Dolar kuru dalgalı bir seyir sürdürürken bugün Sözcü TV ekranlarında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Ebru Baki ve Devrim Akyıl’ın ‘dolar’ yorumları stüdyoda tansiyonu yükseltti. İkili, dolar kurunun baskılanıp baskılanmadığı konusunda anlaşmazlığa düştü. Akyıl, doların baskılandığını savunan Baki’ye, “AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın” dedi.

Finans 24-04-24 13:13

Ünlü futbolcu ile aşk yaşamıştı! Devrim Özkan son pozlarıyla olay oldu! Dövmesi dikkat çekti

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Devrim Özkan özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan Özkan'ın ayrılığı uzun süre konuşulmuştu. Devrim Özkan şimdi de tatil pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-04-24 08:44

Edirne'de yaşanan kadın cinayetine tepki

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurulduğu ileri sürülen Petek Aksak'ın öldürülmesine tepki gösterdi.

Yurthaber 17-04-24 14:55

Çiğ süte yüzde 8,5 zam geliyor! 1 Mayıs'ta geçerli olacak

Ulusal Süt Konseyi (USK), çiğ süte zam yapılacağını duyurdu. USK, çiğ süt tavsiye fiyatının 1 Mayıs'tan geçerli olmak üzere üreticinin eline litre başına net 14,65 lira geçecek şekilde belirlenmesine karar verdi.

Finans 15-04-24 19:27

İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası Tahran'da kutlama! Filistin ve İran bayraklarıyla sokaklara çıktılar

İran, günlerdir konuşulan 'misilleme' saldırısını gerçekleştirdi. İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail hedeflerine yüzlerce İHA'yla saldırı düzenledi. İran'ın başlattığı saldırı sonrası Tahran'da birçok İranlı, Filistin bayraklarıyla meydanlara çıktı.

Haber 14-04-24 05:46

İran saldırısı sonrasında İsrail, Lübnan ve Ürdün'de halk benzin istasyonlarına akın etti! Uzun kuyruklar oluştu

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun onlarca füze ve insansız hava aracını İsrail'e saldırı başlattıklarını duyurmasının ardından Orta Doğu'da sıcak saatler yaşanıyor. İsrail'in yanı sıra Lübnan, Ürdün ve bölgedeki ülkelerde vatandaşlar benzin istasyonlarına akın etti. Diğer yandan Tahran'da da halk benzin istasyonlarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haber 14-04-24 01:30

İran lideri Hamaney'den İsrail'e başlattıkları saldırı sonrası ilk açıklama: 'Siyonist rejim ektiğini biçecek'

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA ve füze saldırısı başlattıklarını duyurdu. Tüm dünyada gündem olan saldırı açıklamasının ardından İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ilk sözler geldi. Hamaney "Siyonist rejim ektiğini biçecek. İran siyonist rejimi cezalandırılacak." dedi. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ise İsrail'e saldırı konusunda ABD'ye gerekli uyarıyı yaptıklarını açıkladı.

Haber 14-04-24 00:01

3 aylık enflasyon farkı sonrası emekli maaşında hesaplar değişti! Uzman isim 'kök maaş' formülünü paylaştı: 'Büyük devrim olur'

Milyonlarca emeklinin beklediği veriyi TÜİK 3 Nisan'da açıkladı. Mart ayı enflasyonuyla birlikte de emekli maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkında oran belli oldu. Emeklinin temmuz hesabı değişti. Emeklilere refah payı gelir mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur?

Finans 07-04-24 13:48

Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi! 2025'e dikkat çektiler

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'ten Türkiye değerlendirmesi geldi. Körfez İşbirliği Konseyi bankalarının Türk iştiraklerinin geçen yıl net parasal kaybının 2,6 milyar dolar olduğu aktarılan açıklamada, Türkiye'de enflasyonun beklentiler doğrultusunda gerçekleşmesi halinde söz konusu kaybın 2024'te 2,8 milyar dolar çıkmasının ardından 2025'te yaklaşık 1,4 milyar dolara düşmesinin beklendiği ifade edildi.

Finans 05-04-24 20:48

Rakip tanımayan İBB adayı sandık başında gözaltına alındı! 30 bin TL maaş ve mayo-bikinide devrim vaatleri ses getirmedi

31 Mart yerel seçimlerinde en büyük adrenalinini bağımsız İBB adaylarından, 58 yaşındaki Yaşar Polat yaşadı. İstanbullulara 30 bin TL maaş vadeden ve mayo-bikinide devrim niteliğinde olduğunu düşündüğü bir proje geliştiren Polat sandık başına gittiğinde diğer seçmenlerin ağzı açık kaldı. Polat oracıkta gözaltına alındı; ne kendisi ne de eşi ona oy verebildi.

Haber 03-04-24 08:47

İsrail, Suriye'de İran'ı hedef aldı! Kritik isim öldürüldü

İsrail'in İran'ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesindeki konsolosluk binasına hava saldırısı düzenlediği, saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. İran basını saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu komutanlarından Tuğgeneral Zahidi'nin öldüğünü duyurdu.

Haber 01-04-24 19:21

BAE'nin yurt dışı yatırımları 2,5 trilyon dolara ulaştı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Yurt Dışı Yatırımcılar Konseyi Genel Sekreteri Cemal el-Carvan ülkenin yurt dışı yatırımlarının 2,5 trilyon dolara ulaştığını duyurdu.

Finans 19-03-24 16:08

MEB harekete geçiyor! Türkiye genelinde yeni sistem: Yaz tatili kısalacak, ders saatleri değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devrim gibi değişiklikler geliyor. Bakan Tekin ilk ipuçlarını verirken MEB'e yakın kaynaklar yaz tatillerinin kısalacağını, ders saatlerinde ise önemli bir değişikliğe gidileceğini belirtti. Milyonlarca öğretmen ve öğrenci yeni düzenlemeyi dört gözle bekliyor. İşte detaylar...

Egitim 15-03-24 15:16

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Acun Ilıcalı 'Beni bile delirttiniz' diyerek konseyi topladı

Survivor All Star'da tansiyon hiç düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren fenomen yarışmada bu sezon yarışmacılar beklenmedik olaylara imza atıyor. Son olarak yarışmanın yeni bölüm fragmanına yine Hakan ve Yunus Emre'nin tartışması damga vurdu. Acun Ilıcalı ise ada konseyinde 'Beni bile delirttiniz' diyerek isyan etti.

Magazin 12-03-24 07:44

Yunus Emre konseyi terk etmişti... Diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı bakın ne dedi

Yunus Emre tam cezası biterken yine 4 ödül ceza aldı, konseyi terk etmesi sonrası diskalifiye olup olmadığı merak edildi. Konseye dönenen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Benim de sana sempatim var o konuda bir problem yaşamıyoruz" dedi.

Magazin 11-03-24 07:12

Devrim Özkan Ebo ile görüntülendi! Eski aşkı Lucas Torreira sorulunca...

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı almıştı. Özkan son olarak Ebo olarak bilinen İbrahim Tilaver ile görüntülendi. Muhabirler ise aşk sorusunu sormadan edemedi.

Magazin 10-03-24 15:12

Yunus Emre konseyi terk etti! Beria Özden yarışmacılara ve Acun Ilıcalı'ya kızdı

Yunus Emre ve Berna arasında çıkan kavga sosyal medyayı salladı. Yunus Emre'ye sert çıkan Acun Ilıcalı Beria Özden'i de kızdırdı. Beria Özden eşini savunurken hem Acun Ilıcalı'ya hem de diğer yarışmacılara kızdı.

Magazin 10-03-24 13:34

Survivor'da Yunus Emre sorunu! Acun Ilıcalı kararı sonrası Yunus Emre konseyi terk etti

Survivor'un üst üste en fazla ceza alan yarışmacılarından Yunus Emre tam da cezası biterken yine kendini tutamadı. Berna ile kavga eden Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı 4 ödül ceza verdi. Sert ifadeler kullanan Ilıcalı'nın sözleri sonrası Yunus Emre konseyi terk etti. Yunus Emre diskalifiye mi oldu merak edilirken tanıtımda ise sinirden çıldırdığı anlar dikkat çekti.

Magazin 10-03-24 07:54

Yunus Emre Survivor'dan diskalifiye mi oluyor? Önce Berna ile sonra Hakan ile kavga etti! Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyden ayrıldı

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık adını duyduğumuz iddialı isimlerden biri olan Yunus Emre bu defa önce Berna ile sonra da Hakan ile kavga etti. Konseye taşınan o anlar fragmana damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin konseyi terk etmesi 'Diskalifiye mi oluyor?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 09-03-24 15:48

Dışişleri Bakanı Fidan, Cidde’den Ankara’ya döndü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katılmasının ardından yurda döndü. Fidan, gece saat 02.45’te Ankara’ya ulaştı.

Yurthaber 06-03-24 08:28

Survivor'da olaylı gece! Acun Ilıcalı 'Daha önce hiç başımıza gelmedi' diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışma programında yine ada konseyi toplandı. Acun Ilıcalı konseydeki açıklamasıyla sosyal medyayı salladı. Ilıcalı 'Daha önce hiç başımıza gelmedi' diyerek izleyenleri heyecanlandırdı.

Magazin 02-03-24 12:07

İsrail savaş uçakları Suriye'yi vurdu! İranlı askerle birlikte 3 kişi öldü

İsrail'in Suriye'nin batısındaki Baniyas kentine yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısında İran Devrim Muhafızları Ordusu’na mensup askeri danışmanın da aralarında bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti.

Haber 01-03-24 23:14

'En yüksek profilli casusluk davalarından biri' 40 yıl boyunca ABD'yi parmağında oynattı... En büyük düşmanın casusu çıktı!

ABD'li eski diplomat Victor Manuel Rocha, 1981 yılından itibaren ABD Dışişleri Bakanlığı ve Ulusal Güvenlik Konseyi için çalıştı. Rocha dün mahkemedeki ifadesini değiştirdi ve ABD'nin en yüksek profilli casusluk davalarından birinin ardındaki sır perdesini araladı. Rocha'nın, ABD'nin en büyük düşman devletlerinden birinin casusu olarak 40 yıl boyunca hizmet ettiği ortaya çıktı!

Haber 01-03-24 11:01

Devrim gibi ameliyat: İlk defa yapıldı! 6 saat süren zorlu ameliyatla tamamen kopan parmağına kavuştu

Hakkâri’nin Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Köksal tarafından bir ilke imza atılarak, ilk defa parmak rekonstrüksiyon ameliyatı yapıldı.

Haber 20-02-24 07:41

Skolyoz hastası çocuklar için umut olan tedavi! 'Devrim niteliğinde' diyerek anlattı

Ortopedi ve Tramvatoloji Uzmanı Doç. Dr. Tuna Pehlivanoğlu, çocuk hastalar için umut olan ipli skolyoz ameliyatını anlattı. "Bu teknik devrim niteliğinde, çocukların büyümesine ve gelişmesine izin veren bir yöntem. Burada yaptığımız, klasik ameliyattaki gibi sırttan büyük bir kesik yapmak değil. Göğüs boşluğuna kenardan ufak kesik yaparak vidaları kamerayla koyuyoruz. Araya da bir ip gerdiriyoruz. Gerdirmeyle skolyozu düzeltiyoruz. Sonrasında çocuk büyüyerek kendi kendisini de düzeltiyor" dedi.

Kadin 16-02-24 16:57

Fiyatı düştü! Ultenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge'de kaçırılmayacak fırsat

Ev temizliğinde devrim yaratan HEPA filtreli robot süpürgeler, son yılların en çok satan teknolojik cihazları arasında yer alıyor. Evinizi temizlerken havada uçuşan tozlardan, alerjenlerden de kurtulmanızı sağlayan bu cihazlar, evcil hayvan sahipleri ve alerjik bünyeye sahip kişiler tarafından sıkça tercih ediliyor. Zahmetli temizlik işlerinden kurtulmanızı, alerjenlere ve tozlara meydan okumanızı sağlayan HEPA filtreli robot süpürgeyle tanışmaya ne dersiniz? Üstelik önereceğimiz ürün indirimde!

Haber 15-02-24 11:44

Anne ve kızı azmettirdi, oğlu öldürdü! Ünlü balık restoranında babaya aile infazı! Elindeki kanla teslim olmuştu, ikinci bıçak detayı her şeyi değiştirdi

İzmir Güzelbahçe'deki Ayfer Abla Balık Restoranı'nı işleten Haşmet Gürkan, 30 yaşındaki oğlu Devrim Gürkan tarafından 28 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. 2022 yılında yaşanan korkunç olay sonrası katil zanlısı ellerindeki kanla teslim olurken; tespit edilen ikinci bıçak detayı soruşturmanın seyrini değiştirdi. Korkunç olayda aile içi babaya infaz şüphesi üzerinde duran ekipler, anne Ayfer ve kızı Evrim Gürkan hakkında azmettirici oldukları iddiasıyla soruşturma başlattı.

Haber 13-02-24 08:10

Torreira yeni yaşını güzel dansçılarla kutladı! Devrim Özkan yorumları gecikmedi

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Lucas Torreira 28 yaşını yakın arkadaşlarıyla kutladı. Uruguaylı futbolcuyu doğum gününde takım arkadaşları yalnız bırakmazken güzel dansçılar da dikkat çekti. Torreira'nın paylaşımlarına ise Devrim Özkan yorumları gecikmedi.

Magazin 12-02-24 14:28

Sandalye fırlatıp, konseyi terk etmişti! Acun Ilıcalı neden bu kadar sinirlendiğini açık açık anlattı! 'Ekranda tamamını gösterseydik...'

Survivor All Star 2024 heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya Acun Ilıcalı'nın sinirlenip sandalye fırlattığı ve konseyi terk ettiği anlar damga vurmuştu. Sosyal medyada viral haline gelen o anları Acun Ilıcalı ilk kez anlattı.

Magazin 10-02-24 13:31

Hazır olmalıyız diyerek uyardı: Rusya NATO'yla savaşacak mı?

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Rusya'nın NATO ve AB ülkeleriyle çatışma ihtimalini değerlendirdi. Böyle bir planlarının olmadığının altını çizen Medvedev, olası bir savaş çatışma durumu için ise Batı'ya gözdağı verdi.

Haber 08-02-24 09:38

Survivor'da Acun Ilıcalı o kavganın ardından konseyi yarıda kesti! Ne istiyorsunuz kavga mı kaos mu? Ne battı size? diyerek bağırdı

Survivor All Star'ın son bölümünde konseyde Acun Ilıcalı'nın çileden çıktığı anlar gündem oldu. Konsey sırasında yaşanan kavganın ardından çılgına dönen Acun Ilıcalı "Yazıklar olsun hepimize. Ne istiyorsunuz kavga mı kaos mu? Ne battı size" diye yarışmacılara bağırdı. Daha sonra sandalyesini yere deviren Ilıcalı konseyi de yarıda kesti. O anlarda ise Ersin Korkut'un "Adamı ne hale getirdiniz ya" demesi de dikkat çekti.

Magazin 07-02-24 00:29

ABD'den üs saldırısına misilleme! Irak ve Suriye'deki İran destekli gruplar hava saldırısıyla vuruluyor! Biden'dan açıklama

ABD, Ürdün'deki üslerine yapılan ve 3 askerin öldüğü saldırıya yanıt için hava saldırısı başlattı. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Irak ve Suriye'de İran Devrim Muhafızları Ordusu ile bağlı milis gruplara ait hedeflere yönelik hava saldırıları düzenlediğini duyurdu. ABD Merkez Komutanlığı 85 hedefin vurulduğunu belirtti. ABD Başkanı Biden "Üs saldırısına karşılığımız, bizim seçtiğimiz zaman ve mekanlarda sürecek" açıklamasını yaptı.

Haber 03-02-24 00:10

DOST Projesi’ne katılan çocuklar tasarımlara başladı

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kent Konseyi ve Bursa Uludağ Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen Değişebilir Oyunları Sen Tasarla Projesi, çocukların, mimarlık öğrencilerinin ve akademisyenlerin birlikte çalıştığı tasarım çalıştayı ile devam ediyor. Çalışmaların sonunda çocukların tasarımlarının hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Yurthaber 01-02-24 10:41

ABD'den F-35 açıklaması: Türkiye katılabilir! Koşulu açıkladı

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Türkiye'nin F-35 programına katılabilmesinin mümkün olduğunu ifade etti. Kirby, bunun gerçekleşmesi için ABD'nin koşulunu da açıkladı.

Haber 01-02-24 09:13

Altın talebi rekor kırdı! Dünya Altın Konseyi, Fed kararlarını işaret etti: 2024'te artması bekleniyor

Dünya Altın Konseyi raporuna göre küresel altın talebinde rekor artış yaşandı. Rapora göre, merkez bankalarının ve özel yatırımcıların güçlü alımları geçen yıl altında yıllık talebi 2011’den beri en yüksek seviyesine çıkardı.

Finans 31-01-24 12:02

TFF'den devrim gibi kararlar! Resmi açıklama geldi 'VAR' kayıtları yayınlanacak... 26'ncı haftadan sonra her şey değişiyor

Türkiye Futbol Federasyonu devrim gibi kararlara imza atmaya hazırlanıyor. TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt yaptığı açıklamalarda yenilikleri duyururken bunların arasında VAR kayıtlarının açıklanması da var. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 10:17

Zamlı maaşlar yatmadan yeni zam mı geliyor? Seçimleri hatırlattı, tarih verdi! 'İktidarın masasındaki ek zam planı' iddiası: Asgari ücret, memur ve emekli maaşı...

Zamlı maaşlar birçok vatandaşın hesabına henüz daha yatmadan yeni zam iddiası konuşulmaya başlandı. Emeklilere yapılan son ek zamla birlikte diğer maaşlara da ek zam olup olmayacağı merak edilirken; yerel seçim öncesi için yeni zam iddiası gündeme geldi. "Seçim zammı olur mu? Yeni zam gelir mi? Maaşlara bir daha mı zam gelecek?" sorularına yanıt aranırken, iktidarın masasında yeni zam dosyasının olduğu iddia edildi. Ekonomist Evren Devrim Zelyut ise yeni maaş zammı için tarih verdi.

Finans 25-01-24 07:24

Çiğ süt zammı yürürlüğe girmeden harekete geçtiler, etiketler hızla değişti: Peynire yüzde 30 zam geldi

Ulusal Süt Konseyi, 22 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere çiğ süt fiyatlarına yüzde 17.4 zam yapacağını açıkladı. Çiğ süt zammı yürürlüğe girmeden marketler etiketleri değiştirmeye başladı.

Finans 24-01-24 11:48

Reuters duyurdu! İsrail'den tüm rehinelere karşılık 2 aylık insani ara teklifi

Son dakika haberine göre Reuters, "İsrail tüm rehinelerin serbest bırakılması için Gazze'de çatışmalara iki aylık insani ara verilmesini önerdi" açıklamasını dünyaya duyurdu. Öte tandan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Esirleri çıkarmak için verilecek insani araları destekliyoruz ancak genel bir ateşkesi desteklemiyoruz" dedi.

Haber 22-01-24 23:16

Acun Ilıcalı'dan acil durum konseyi! Survivor All Star'da Yunus Emre mavi takımdan kırmızı takıma geçti

Survivor All Star'da her bölüm farklı bir heyecan yaşanıyor. Acun Ilıcalı yine acil durum konseyini topladı ve aldıkları kararı duyurdu. Acun Ilıcalı "Mavi takımdan kırmızı takıma gidecek isim; Yunus Emre" dedi.

Magazin 21-01-24 13:50

İsrail ve İran arasında savaş çanları çalıyor! Cumhurbaşkanı Reisi'den tansiyonu yükselten sözler: 'Cevapsız bırakılmayacak'

İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlediği hava saldırısı sonucunda 5 İran Devrim Muhafızı öldü. Saldırı sonrasında açıklama yapan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, saldırının cevapsız bırakılmayacağını ifade etti.

Haber 20-01-24 23:00

ABD'den Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili yeni açıklama

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili olarak "İlave F-16'ların satışını ve Türkiye'nin F-16 filosunun modernizasyonunu desteklemeyi sürdürüyoruz" dedi.

Haber 18-01-24 00:03

Son dakika: İran'dan Irak'ın Erbil kentine gece yarısı füze ve İHA saldırısı! Mossad'ın ana casusluk karargahını imha ettik

Son dakika haberi: İran, Irak'ın Erbil kentine gece saatlerinde füze ve İHA saldırısı düzenledi. ABD'nin Erbil Başkonsolosluğu ve Uluslararası Havalimanı yakınlarında bulunan ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon üssü olmak üzere çok sayıda bölgede patlama sesleri duyuldu. Devrim Muhafızları Ordusu, terörist grupların ve casusların karargahlarına balistik füzelerle saldırıları kapsamında, Erbil'deki Mossad'ın ana casusluk karargahını imha ettiklerini duyurdu. ABD'den de ilk açıklama geldi.

Haber 16-01-24 00:48

Süt fiyatlarına zam! 22 Ocak'tan itibaren geçerli olacak: 13,5 lira oldu

Ulusal Süt Konseyi (USK), çiğ süt tavsiye fiyatının 22 Ocak'tan geçerli olmak üzere, üreticinin eline litre başına net 13,5 lira geçecek şekilde belirlenmesine karar verdi.

Finans 13-01-24 15:46

ABD: İran'la çatışma arayışında değiliz

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Yemen’deki Husilere yönelik düzenlenen saldırılara ilişkin yaptığı açıklamada, “İran’la çatışma arayışında değiliz. Olayları tırmandırmak istemiyoruz” dedi.

Haber 12-01-24 23:14