Vaat Haberleri

Beyaz Saray'da sinirler böyle yatıştı! Yürekler ağza geldikten sonra Joe Biden da derin bir nefes almış: İsrail'i yok edeceklerdi

Dünyanın diken üstünde olduğu akşam en büyük paniği yaşayanlardan biri de ABD Başkanı Joe Biden ile çevresiydi! İran'ın "Gerçek Vaat" operasyonunun düğmesine basmasıyla İsrail'e gökten füzeler yağarken Biden anlık olarak takipteydi. O anlarda Beyaz Saray'da derin bir gerginlik hakimdi, Joe Biden ve odadakilerin derin bir nefes aldığı anı üst düzey yetkili anlattı.

Haber 2024-04-15 10:35:02

İran-İsrail gerilimi sonrası CHP lideri Özgür Özel'den açıklama: Büyük endişeyle izliyoruz'

İran'ın İsrail'e yönelik düzenlediği "Gerçek Vaat Operasyonu" saldırısıyla ilgili CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Özel, "Bölgemizi tehdit eden İsrail ile İran arasındaki karşılıklı saldırıları büyük endişeyle izliyoruz" dedi.

Haber 2024-04-14 14:14:23

6 bin TL karşılığında göçmen kaçakçılığına polis engeli

Malatya’dan 6 bin TL karşılığında kandırdıkları 11 düzensiz göçmeni Ankara’ya götüreceklerini vaat eden şebeke Kırşehir’de yakalandı.

Yurthaber 2024-03-20 14:05:25

Hayvan bakımevi ve 'pati kulübü' vaat etmişti! AK Parti'nin Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu'nun av görüntüleri ortaya çıktı

İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen ve ardından AK Parti'den Eskişehir adayı olarak gösterilen Nebi Hatipoğlu'nun geyik ve yaban domuzu avladığı görüntüler ortaya çıktı. Hatipoğlu'nun öldürdüğü geyik ve yaban domuzunun yanında fotoğraf çektirdiği görüldü.

Haber 2024-03-12 07:45:36

Diğer Haber Etiketleri

Joe Biden İran abd Beyaz Saray Özgür Özel CHP Malatya ak parti hayvan Eskişehir Seçim 2024 Yeniden Refah Partisi Fatih video mülteci Murat Kurum Ekrem İmamoğlu Murat Ongun İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekmek fırın Fırıncı Pazar tatil seçim tevfik göksu Mansur Yavaş emekli zammı dolandırıcılık Ankara gta 6 gta 6 ne zaman çıkacak GTA 6 oyunu gta İzmir aday beşiktaş da, erden kulübün paylaşım hasan arat psg şarjlı dikey süpürge Denizli ÖTV cep telefonu Kabine Toplantısı Recep Tayyip Erdoğan Hakan Fidan Rusya Adana gasp Diyarbakır Bismil ferit Oyuncu turu düğün dernek 2 düğün dernek 2 sünnet Ahmet Kural Murat Cemcir Rasim Öztekin Teksas mutfak kurs Turizm doğu karadeniz en iyi aksiyon filmleri listesi macera aksiyon filmleri disney plus türkiye avengers john wick 10 Kemal Kılıçdaroğlu asgari ücret Bolu otomotiv orman orman bakanlığı Odyoloji odyoloji nedir Nükleer Enerji Mühendisliği nükleer enerji nedir Nanoteknoloji nanoteknoloji nedir deprem Orman Endüstrisi Mühendisliği Hamza Dağ ev almak Torbalı At dünya kupası FIFA Dünya Kupası kata Arjantin Model borsa dolandırıcı Ali Babacan Derya Yanık haber kanser İngiltere servis öğrenci Küçükçekmece 6'lı masa adalet bakanı bekir bozdağ Yozgat Ukrayna suikast Geomatik Mühendisliği Mühendis KPSS Jeodezi Ve Fotogrametri Mühendisliği Görsel İletişim Görsel İletişim Tasarımı Görsel Sanatlar Görsel Sanatlar Ve Görsel İletişim Tasarımı Gıda mühendisi

Yeniden Refah Partisi adayından tepki çeken video! Hemen kaldırıldı, parti özür diledi

Yeniden Refah Partisi İstanbul Fatih adayı Halit Özkarataşlıoğlu, Fatih'teki mültecileri tek tek kutulara koyarak deport (sınır dışı) edeceğini vaat ettiği bir video paylaştı. Sosyal medyada yükselen tepkiler sonrası video yayından kaldırıldı. YRP, Özkarataşlıoğlu'nun göçmenleri hedef alan paylaşımını tasvip etmediklerini belirterek özür diledi.

Haber 10-03-24 15:40

Murat Ongun, Murat Kurum'un miting videosunu paylaştı: 'Vaat ettiğiniz hattımız açılıyor'

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli Mitingi'nde Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattını hızlıca yapacaklarını belirtti. Kurum, "Ben metro fatihiyim' diyor. Sultanbeyli'nin metrosunu bitiremeyen sen mi fatih olacaksın?" dedi. Kurum'un mitingde yaptığı konuşmanın videosunu paylaşan İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun "16 Mart Cumartesi saat 13.30’da vaat ettiğiniz hattımız açılıyor. Tüm halkımız davetlidir. Siz de." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-24 19:57

Murat Kurum’dan fırıncılara ‘Pazar tatili’ sözü! ‘Ucuz ekmek’ mesajı da dikkat çekti…

İstanbul’da anket sonuçlarına göre Ekrem İmamoğlu ile birlikte kıyasıya bir yarış içerisinde olan Murat Kurum’dan seçilmesi halinde yapacağını söylediği dikkat çeken bir vaat daha geldi. Kurum, İstanbul’daki fırınlar için harekete geçeceklerini belirterek Pazar Tatili’ uygulamasına geçileceğini dile getirdi. Kurum ayrıca İstanbul’da ekmeği ucuzlatmak içinde çalışacaklarını belirtti.

Haber 01-03-24 07:36

Dillerinden düşürmediği vaatler yerine geliyor mu? Tevfik Göksu, Kemal Deniz Bozkurt... AK Parti ve CHP'li belediyelerde ilginç tablo

Son günlerde siyasetin gündeminden vaatler düşmüyor! Adaylığı açıklanıp oy istemek için meydanlara inen belediye başkan adaylarının yanı sıra mevcut belediye başkanları da seçim dönemleri boyunca çokça vaat sıraladı. Vaatlerin ne kadarının yerine getirildiği ise merak konusuydu. 4 farklı belediyedeki AK Partili ve CHP'li belediye başkanlarının tablosu ortaya çıktı.

Haber 07-02-24 14:08

Emekliye 2500, öğrenciye 10 bin TL! Her ay verilecek: AK Parti İstanbul Adayı Murat Kurum vaatlerini sıraladı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum seçim vaatleri ve projelerini açıkladı. Emekli maaşları gündemdeyken en dikkat çeken vaat ise emekliye her ay 2 bin 500 TL verileceği oldu. Kurum, "İhtiyaç sahibi emeklilerimiz için her ay İstanbul Kartlarına 2 bin 500 lira destek ödemesi yapacağız" dedi. Ayrıca ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine aylık 10 bin lira eğitim bursu vereceklerini de kaydetti.

Finans 25-01-24 15:09

Yüksek kar vaadi ile 150 milyon liralık vurgun! Her şeyi satıp ortadan kayboldular

Ankara'nın Polatlı ilçesinde akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Uzun süredir tarım sektöründe faaliyet gösteren bir tohum firması, çiftçilere yüksek kar vaat edip mahsullerini satın aldı. Firma yetkilileri, çiftçilerden aldıkları mahsullerin bedellerini ödemedi. Firmanın kurucularının, 150 milyon TL ile yurt dışına kaçtığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Haber 31-12-23 10:59

GTA 6 nerede geçecek? GTA 6'nın fragmanı yayınlandı mı?

GTA serisi Rockstar Games'in imzasını taşıyan ve oyun dünyasında adeta bir efsane hâline gelmiş bir oyundur. GTA 6'nın çıkışıyla ilgili detaylar giderek netleşirken, bu beklenen oyunun, oyunseverlere heyecan dolu bir yolculuk vaat edeceği söylenmektedir. GTA 6'nın çıkış tarihi ve detaylarının hâlâ sır perdesi altında olduğu bilinmelidir. Peki, GTA 6 nerede geçecek?

Haber 26-12-23 12:20

100 milyon liralık vurgunun detayları ortaya çıktı! İnsanları bakın nasıl kandırmış

İzmir'de Betül Kazar, kendini muhasebeci ve finans uzmanı olarak tanıttı. Yüksek kar vaadiyle vatandaşlardan tam 100 milyon lira topladı. Ardından kayıplara karıştı. Parasını alamadığını söyleyen onlarca mağdur soluğu savcılıkta aldı. Aralarında ev hanımı, emekli, işçi, esnaf, iş insanı ve memurların da olduğu mağdurlar, “Lüks içinde yaşıyordu, ev ve yüksek faiz vaat ederek, tatlı diliyle hepimizi kandırdı” dediler. İşte detaylar...

Haber 15-12-23 10:45

Beşiktaş'ın başkan adayı Hasan Arat'tan görülmemiş vaat! PSG ile masaya oturacağını söyledi

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi başkan adayı Hasan Arat, Bursa'ya geldi. Burada taraftarlarla buluşan Arat, olağanüstü kongreyi kazanırsa 1,5 yıl sonra tekrar aday olacağını belirterek "Ben '4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirecek' dedim. Tam anlayamamışlar. 1,5 artı 3 yıl yani. Bu dönem olağanüstü kongre dönemi 1,5 yıl. Bir sonraki dönem de 3 yıl. 4,5 yılda Beşiktaş borçlarını bitirir. Bundan emin olabilirsiniz" dedi.

Spor 21-11-23 08:33

Hızlı, etkili, pratik temizlik onunla mümkün! Dreame R20 Kablosuz Dikey Süpürge'yi sizin için inceledik

Dikey süpürge almak istiyor, modeline mi karar veremiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Etkili, dayanıklı, kullanıcı dostu ve sağlıklı bir temizlik deneyimi sunan bir model arıyorsanız Dreame R20 tam da size göre! Dreame Teknoloji, akıllı teknolojiler barındıran en ileri model kablosuz dikey süpürge modeli R20 ile daha güçlü temizlik vaat ediyor. Sizin için teknoloji harikası bu ürünü inceledik. İşte detaylar!

Haber 09-11-23 14:26

Beni başkan seçin, görün dedi, okula DJ getirdi

Denizli’de ilkokul 4. sınıf öğrencisi, sınıf başkanlığı seçiminde arkadaşlarına eğlence vaat etti.

Yurthaber 03-11-23 11:05

ÖTV kararı için geri sayım! Kritik Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak... Milyonlarca genç bekliyor! 15 marka ve model...

Son dakika haberi: Milyonlarca kişinin beklediği kritik Kabine Toplantısı'nın bu hafta yapılması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek toplantıda İstanbul için hazırlanan kentsel dönüşüm yasasının detayları ve gençlere vaat edilen ÖTV'siz cep telefonu düzenlemesinin karara bağlanması bekleniyor. Kritik toplantı sonrası 15 model ve markayı kapsayacak kampanyadan yararlanma şartlarının ne olduğunun açıklanacağı belirtiliyor. İşte detaylar...

Haber 25-09-23 09:22

Rusya'dan net açıklama: Vaat edilen her şey yerine getirilirse anlaşma uzatılacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu Moskova'da bir araya geldi. Tahıl anlaşmasının ele alındığı görüşmenin ardından Rusya'dan net bir açıklama geldi. Bakan Şoygu, "Rusya’ya vaat edilen her şey yerine getirilirse, anlaşmanın uzatılacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 01-09-23 18:35

Milyonluk vurgun! Devlete ait arazileri sattılar, tuzağa böyle çektiler: 'Her şeyimi kaybettim'

Devlete ait hazine arazilerini ucuza satmayı vaat ettiler, milyonluk vurgun yaptılar. Mağdurları sözde tapu memuru ve sözde bakanlık görevlisiyle de tuzağa çektiler. Üstelik bunu bir kez değil, tutuklanıp serbest kaldıktan sonra devam ettirdiler.

Haber 01-08-23 06:45

Önce kendine güvendirdi, sonra dolandırdı! İlmek ilmek işlediği planıyla vatandaşları 600 milyon lira dolandırıcı yakalandı... Tanınmamak için yaptığı şey şoke etti!

Adana'da vatandaşlara kar vaat ederek altınlarını alan kuyumcu İzmir'de yakalandı. Tutuklanan kuyumcunun tanınmamak için peruk taktığı öğrenilirken dolandırıcılık yöntemi akıllara durgunluk verdi. İşte bütün detaylar!

Haber 30-07-23 10:32

Gasp çetesinin akılalmaz planı! 'Cinsel birliktelik' teklifiyle dini nikahla yaşadığı kadını başkalarıyla görüştürüp...

Diyarbakır'da Kadir D. (20) dini nikahla yaşadığı Kübra D.'nin (17) sahte isimlerle sosyal medyada 'cinsel birliktelik' vaat ederek başkalarıyla görüştüğü kişileri bıçakla tehdit edip gasbetti. Polisin düzenlediği operasyon neticesinde ikilinin bazı mağdurlara kredi çektirdiği ortaya çıkarken çift, mahkemece tutuklandı.

Haber 29-07-23 15:00

Düğün Dernek 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2 nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Düğün Dernek 2 filmi Star TV'nin yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Rasim Öztekin, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolü paylaştığı filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Serinin ikinci filmi olan yapım, izleyiciye eğlenceli anlar sunmayı vaat ediyor. Peki, Düğün Dernek 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2 nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Magazin 25-06-23 20:11

Theranos'un kurucusu Elizabeth Holmes teslim oldu! 11 yıllık hapis cezasını çekecek

Kan testi ve sağlık sektöründe devrim vaat eden Theranos şirketinin kurucusu Elizabeth Holmes, 11 yıllık hapis cezasını çekeceği hapishaneye teslim oldu. 39 yaşındaki Holmes, başarısız kan testi girişimiyle bağlantılı dört dolandırıcılık suçundan geçen yılın başlarında suçlu bulunmuştu. Mayıs ayı ortasında bir mahkeme, ilk mahkumiyet kararına itirazı değerlendirilirken kefaletle serbest kalma talebini reddetmişti. Holmes, 11 yıllık cezasını Teksas'ta asgari güvenlikli bir hapishanede çekecek.

Haber 31-05-23 16:29

'Çok güzel paralara çalışıyorlar' Gittikçe artıyor... Yoğun talebi karşılayamıyorlar! 'İstikbal vaat eden bir alan'

Doğu Karadeniz Bölgesinde özellikle son yıllarda turizm yoğunluğuna paralel olarak yeme içme kurslarına olan ilgi artıyor. Bölgede Arap turizmiyle birlikte özellikle aşçılık kurslarına yoğun talep olurken bazen bu talebin karşılanamadığı belirtildi. Kurslara müracaat edenlerin sayısının artmasının turizmle ilgili olduğunu söyleyen Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç, "Turizm sezonunda çok güzel paralara çalışıyorlar. Dolayısıyla bu alan istikbal vaat eden bir alan" dedi.

Finans 31-05-23 10:25

En iyi aksiyon filmleri 2023 - Mutlaka izlenmesi gereken macera dolu aksiyon filmleri

Heyecan dolu bir macera yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız? Sizi yerinizde tutmayacak aksiyon dolu filmlerin dünyasına davet ediyoruz! Sınırlarınızı zorlamak, adrenalin pompalamak ve gerilimi hissetmek için "Mutlaka izlenmesi gereken macera dolu aksiyon filmleri" ile tanışmanın tam zamanı. Bu filmler sadece eğlence vaat etmekle kalmıyor, aynı zamanda nefesinizi kesen sahnelerle de kalbinizi çalacak.

Trend 30-05-23 15:37

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni vaat, sosyal medyadan duyurdu! Maçlar şifresiz yayınlanacak

28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde geri sayım sürerken, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan bir vaadini daha duyurdu. İşte detaylar...

Spor 27-05-23 13:14

Asgari ücrete tamamlanacak! İki aday tek vaat: Her aileye aile sigortası geliyor…

Seçimlere kısa bir süre kala cumhurbaşkanı adaylarının ekonomi yönündeki vaatleri dikkat çekmeye devam ediyor. Hem Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem de Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatleri arasında aileler için en az asgari ücret düzeyinde gelir sağlayacak ILO'nun aile sigortası uygulaması bulunuyor. Bu kapsamda sandıktan kim çıkarsa çıksın Türkiye 52 yıl önce attığı imzanın gereğini yerine getirmeye bir adım daha yaklaşacak.

Finans 25-04-23 07:19

Ekonomide vaat yarışı! Erdoğan ve Kılıçdaroğlu peş peşe açıklamıştı ama... Büyük bir fark göremiyorum

Seçimlere 20 gün kala cumhurbaşkanı adayları vaatlerini peş peşe açıklarken, özellikle son günlerde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun verdikleri sözler gündem oldu. İki lider de ekonomik vaatlerini kamuoyuyla paylaşırken, verilen sözlerin seçmen üzerinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu oldu. Söz konusu vaatler arasındaki farklılık ve benzerliklere dikkat çeken Türkiye Raporu Araştırma Direktörü Can Selçuki, önemli açıklamalarda bulundu.

Finans 24-04-23 08:01

Prefabrik konut firması, depremzedeleri mağdur etti

Bolu’da faaliyet gösteren bir prefabrik konut firması, Hatay’da depremzedelerden paralarını almasına rağmen vaat ettiği evleri teslim etmedi.

Yurthaber 22-04-23 08:30

Otomotiv Mühendisliği mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Otomotiv Mühendisliği bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Meslek seçimi yaparken en önemli kriterlerden biri de seçilen mesleğin gelecek vaat etmesi ve iyi bir gelir sağlaması olmalıdır. Bunun dışında mesleği seçen kişinin yeteneklerine ve ilgi alanlarına hitap eden bir alan olması da son derece önemlidir. Otomotiv Mühendisliği de ilgi alanları doğrultusunda seçilebilecek meslekler arasında yer alır ve ağırlıklı olarak arabalara ilgisi olan kişiler tarafından tercih edilir.

Egitim 20-04-23 10:57

Ormancılık mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Ormancılık bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Kariyer planlaması yaparken kişilerin ilgi alanları, yetenekleri gibi durumlar göz ardı edilmemelidir. Doğru meslek seçimi yapabilmek için dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de seçilen mesleğin gelecek vaat etmesidir. İyi bir geliri olan, hem özel sektörde hem de devlete ait kurum ve kuruluşlarda iş imkanları geniş olan meslekler ve bu alanlarda eğitim veren bölümler daha çok tercih edilir.

Egitim 20-04-23 10:55

Odyoloji mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Odyoloji bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Kişilerin kariyerlerini planlarken yeteneklerini ve ilgi alanlarını göz önünde bulundurmaları son derece önemlidir. Yapılan gelecek planı doğrultusunda alınacak olan eğitimin ve seçilen mesleğin gelecek vaat etmesi de gerekir. İyi bir gelir elde edilecek olan meslekler daha çok tercih edilir. Odyoloji de son birkaç yıldır en sık tercih edilen ve gelecek vaat ettiği söylenen meslekler arasında yer alır.

Egitim 20-04-23 10:55

Nükleer Enerji Mühendisliği mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Nükleer Enerji Mühendisliği bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Kariyerini planlayan kişiler gelecek vaat eden, iyi bir gelir getirecek olan alanlara yönelmeyi tercih eder. Ancak meslek seçiminde göz önünde bulundurulması gereken başka durumlar da vardır. Kişilerin ilgi duyduğu alanlar ve yeteneklerine göre meslek seçmeleri son derece önemlidir. Nükleer Enerji Mühendisliği de son zamanların gelecek vaat ettiğine inanılan alanlarından biridir. Bu bölümde eğitim alan kişiler kariyerlerini bu alanda planlayabilirler.

Egitim 20-04-23 10:54

Nanoteknoloji Mühendisliği mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Nanoteknoloji Mühendisliği bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Alınacak olan eğitim konusunda tercih yaparken göz önünde bulundurulması gereken bazı etkenler vardır. Bunların başında seçilen bölümün gelecek vaat eden bir kariyer olması gelir. İyi bir gelir getireceği öngörülen bazı mesleklere yönelmek kişilerin ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda olmalıdır. Son dönemlerin gelecek vaat ettiği düşünülen bölümlerinden biri de Nanoteknoloji Mühendisliğidir.

Egitim 20-04-23 10:54

'Bedava konut' vaadi çok konuşulmuştu! Bakan Kurum'a Kılıçdaroğlu'nun o sözleri soruldu: Hep vaat, hep vaat; sırtında küfe yok

Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak iktidara gelmeleri durumunda depremde konutları yıkılan depremzedeler için yapılacak konutların bedava teslim edileceği vaadinde bulunmuştu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kılıçdaroğlu'nun bu vaadine ilişkin konuşurken İzmir ve Elazığ depremlerini anımsatarak "Yapamayacakları vaatleri vermekte çok profesyonel şekilde hareket ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-23 12:39

Orman Endüstri Mühendisliği mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Orman Endüstri Mühendisliği bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Meslek seçimi yaparken dikkat edilen hususların başında seçilen mesleğin gelecek vaat etmesi gelir. İyi bir gelir elde edilecek olan meslekler genel olarak önceliklidir. Ancak meslek seçiminde kişilerin ilgi alanları ve yetenekli olduğu konular da göz ardı edilmemelidir. Çalışma alanları ve iş istihdamı geniş olan Orman Endüstri Mühendisliği de hem gelecek vaat eden hem de kişilerin ilgi alanları doğrultusunda seçebilecekleri bölümler arasında yer alır.

Egitim 03-04-23 17:21

SON DAKİKA: Erdoğan 'Turist Ömer' dedi, İmamoğlu'nun Kartal'da verdiği yanıt gündem oldu! 'Bu soruyu...'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Bağcılar'da altılı masayı eleştirirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için de 'Vatandaşa seçimden önce vaat verdiler. Hangisi gerçekleşti? Bizim projelerimizin üzerine konmaya çalışıyorlar. İstanbul'da başkan ama Turist Ömer gibi geziyor' demişti. İmamoğlu, o sözlere sert yanıt verdi!

Haber 03-04-23 12:04

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki! Açıkça itiraf ediyor dedi ve ekledi: CHP despottur, değişmez

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulundu. Dağ, paylaşımında "Kandil ve Pensilvanya'nın ne talebi varsa Kemal Bey vaat olarak ifade ediyor." ifadelerini kullandı.

Haber 23-03-23 22:49

180 bin TL'ye ev alacaklardı! Yüzlerce mağdur var Hala evlerini bekliyorlar

İzmir'in Torbalı ilçesinde 40 kişi bir inşaat firması hakkında suç duyurusunda bulundu. Vatandaşlar, müteahhitten aldıkları dairelerin arsa sahiplerine ait olduğunu veya başkalarına da satıldığını öğrendiklerini belirtti. Evlerin teslimatı için 1 sene vaat edilmesine rağmen dairelerin teslim edilmediğini söyleyen vatandaşlar 6-7 seneden beri evlerini beklediklerini anlattı. Bir vatandaş o tarihte 180 bin TL verdiğini belirtirken başka bir vatandaş ise "Belki yüzlerce mağdur var" dedi.

Haber 16-12-22 14:41

'Dünya Kupası'nı kazanırsak çırılçıplak koşacağım!' Arjantinli modelden Dünya Kupası'na damga vuran vaat!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda artık sona gelindi. 4 yıldır beklenen turnuvanın finalinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya gelecek. Hırvatistan'ı 3-0 mağlup ederek finale yükseleyen Arjantin'de herkes kupaya odaklanırken, ünlü model Luciana Salazar'dan flaş bir açıklama geldi. Salazar, ülkesinin Dünya Kupası'nı kazanması halinde sokaklarda çırılçıplak koşacağını dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 15-12-22 11:54

Borsa vurguncularına darbe! Yüksek kazanç vaat edip, 2.5 milyon lira dolandırdılar

Borsa üzerinden çok sayıda kişiyi dolandıran çeteye ikinci operasyon yapıldı. Sosyal medya hesapları üzerinden yatırım paylaşımları yapan, yüksek kazanç vaadine karşı kendileriyle iletişime geçenleri dolandıran şebekeye yönelik baskınlarda 17 kişi daha yakalandı. Çetenin 130 kişiyi dolandırdığı ve 2.5 milyon lira gelir ette ettiği belirlendi.

Haber 15-11-22 13:38

Bakan Yanık'tan Babacan'a jet yanıt: Altılı masadakiler taktiği bu demek ki

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın "Aile Sosyal Destek Uzmanlarımız gidip vatandaşın kapısını çalsınlar" şeklindeki çağrısına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık'tan yanıt geldi. Böyle bir uygulamanın yıllardı olduğunu belirten Yanık, "Altılı masandaki herkesin taktiği, var olan hizmetleri hiç yokmuş gibi yapacağını vaat etmek" dedi.

Haber 22-10-22 10:19

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da! Dört mevsim tatil

Gayrimenkul, perakende ve enerji sektörlerindeki 30 yıllık deneyimini turizm sektörüne taşıyan Sur Yapı, ‘yeni nesil tatil’ anlayışıyla geliştirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 4 mevsim ayrıcalıklı tatil vaat ediyor.

Finans 04-10-22 14:35

Kanser hastalarını sevindiren haber! Olumlu sonuçlar verdi

İngiltere'de kanserli hücrelere etki ederek bu hücreleri öldüren yeni bir tür kanser tedavisi, insanlar üzerindeki ilk denemelerde ciddi umutlar vaat eden sonuçlar verdi. Virüs tedavisinin kısa bir aşamasında vücudundaki kanserli hücrelerin tümünün temizlendiği görülen bir hasta “İki haftada bir iğne vuruldum, toplam beş hafta sürdü. Şu an bunun üzerinden iki yıl geçti ve atık vücudumda kanserli hücre yok" dedi.

Haber 23-09-22 04:50

Veliler isyan etti! Vaatler yerine getirilmedi, aylık 650 TL böyle olmaz

Küçükçekmece’de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Yunus Emre İlkokulunun velileri, öğrencilerin gönderildiği okulların uzak kaldığını ve çıkış saatinin akşamı bulduğunu söyleyerek eylem yaptı. Velilerden bazıları, “Biz servis talep ediyoruz. Aylık 650 TL servis ücreti, bu şekilde olmaz. Tek çalışan anne ve babalar var." diyerek tepki gösterdi. Öte yandan Mart 2023'te bitirilmesi vaat edilen okulda yıkım gerçekleştirildikten sonra hiçbir şekilde çalışmanın yapılmadığı belirtildi.

Haber 14-09-22 20:18

Çocuğu olmayan çocuk 'vaat' ediyordu! 'Sahte şeyh' davasında istinaftan kısmi bozma

Ankara'da kendisini 'Şeyh Muhammed Ali' olarak tanıtan ve sözde dergahta birçok kişiyi dolandıran Ali Yılmaz’a verilen 60 yıl hapis cezası, bir kısım mağdurun zararının giderilmesi, yargılama aşamasında şikayetinden vazgeçen mağdurların bulunması nedeniyle 40 yıla düşürüldü. Kardeşi Meltem Yılmaz'a verilen 27,5 yıl hapis cezası 3 yıla düşürülürken, anne Güler Yılmaz’a verilen 18 yıl hapis cezasını ise kaldırdı. Ali Yılmaz'ın çocuğu olmayan ya da kanser hastasına şifa verdiği iddia edilmişti.

Haber 13-09-22 15:22

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Yozgat'ta konuştu: (2)

"Bu 7 lider, 7 kişi, 7 parti Allah aşkına söyleyin, yeni olarak ne söylüyorlar? Millete umut olarak neyi vaat ediyorlar? Hangi projeyi milletin önüne koyuyorlar?" - "Nasıl gerçekleştireceklerini anlatıyorlar? Milletin huzuruna getirdikleri tek bir proje var mı? Yok. Millete verdikleri bir umut var mı? Yok. Yeni söyledikleri bir şey var mı? O da yok. Tek dertleri var, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a duydukları öfke, kin ve nefret"

Yurthaber 10-09-22 18:29

150 bin dolar ödül vaat edildi Ukraynalı Bakan ve üst düzey isimlere suikast girişimi! Bakın nasıl girmişler...

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları sürerken Ukrayna, Rusya’nın şoke eden bir hamlesini daha duyurdu. Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ve Ukrayna ordusundan üst düzey yetkililere suikast planlandığının belirtildiği açıklamada Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rus suikast ekibinin yakalandığını aktardı. SBU’nun açıklamasındaki "Öldürülmesi planlanan her kişi için 100-150 bin dolar ödül vaat edildi" detayı dikkat çekerken Rus suikast timinin ülkeye nereden giriş yaptığı da açıklandı.

Haber 08-08-22 22:27

Geomatik Mühendisliği mezunları ne iş yapar? Geomatik Mühendisliği bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Meslek tercihi kişilerin geleceğini şekillendiren en önemli noktalardan biridir. Kişiler kendi ilgi alanlarına ve yeteneklerine göre bir meslek seçmelidirler. Ek olarak seçilen mesleğin gelecek vaat etmesi ve iyi bir gelir getirmesi de oldukça önemlidir. Geomatik Mühendisliği bu anlamda gelecek vadeden meslekler arasındadır.

Egitim 24-07-22 03:04

Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunları ne iş yapar? Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Kişilerin geleceklerini belirlemekte meslek seçimi son derece önemli bir etkendir. Bu seçimler kişilerin becerilerine, ilgi alanlarına göre yapılmalıdır. Tercih edilen meslek aynı zamanda gelecek vaat etmelidir. İyi bir gelir sağlaması da önemli bir noktadır. Görsel sanatlar alanı da gelecek vaat eden meslekler arasında yer alır. Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümü eğitim süresi kaç yıldır, iş olanakları nelerdir?

Egitim 23-07-22 16:55