2019 Seyahat Raporu Haberleri

Kütahya'da otobüsteki valizlerinde uyuşturucu ele geçirilen kadın ve oğlu tutuklandı

Kütahya'da, seyahat ettikleri yolcu otobüsünde 2 kilo 82 gram sentetik uyuşturucuyla yakalanan anne-oğul tutuklandı.

Yurthaber 2024-04-26 15:52:13

Aman dikkat tedavisinin gecikmesi ölümcül olabilir! Sivrisineklerden bulaşıyor

Ülkemizde tanı konulan sıtma vakalarının hepsinin kaynağının başta Afrika olmak başka ülkeler olduğunu belirten Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Songül Özer, “Sıtmanın etkin bir tedavisi olsa da, gecikilmesi halinde ölümcül olabilir. Bu nedenle sıtmanın yaygın görüldüğü yerlere seyahat edecek kişiler, o bölgelere gitmeden verilmeye başlanan koruyucu ilaçları alarak önlem almalıdır” dedi.

Haber 2024-04-26 10:22:36

TikTok bu uçak tüyosunu konuşuyor! Sosyal medya kullanıcıları 'dahilik' olarak yorumladı... Bunu her zaman yapıyorum

TikTok'ta viral hale gelen en son yaşam hilesi sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken pek çok kullanıcı tarafından 'dahilik' olarak yorumlandı. Uçaklarda akıllı telefondan film izlemek için sadece bir peçetenin kullanıldığı pratik seyahat ipucu sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 2024-04-25 10:35:31

'Kafanı kırarım senin' deyip... Otizmli gence doğum gününde bakıcı şiddeti! Anneye 'Tatsızlık yaşandı' açıklaması

Mersin’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Yatılı özel bir merkezde, bakıcı yüzde 94 otizm raporu olan genci doğum gününde darbetti. Bakıcının gence "Kafanı kırarım senin" deyip üzerine oturup yumrukladığı belirtildi. Gencin annesi o gün kurumun kendisine ‘Sabah bir tatsızlık yaşandı’ dediğini söyledi. Bakıcı, ailenin şikâyeti üzerine tutuklandı. İlk duruşmada savcılık, sanığın tahliyesini isterken karar duruşması bugün. Gencin ailesi "Sanığın cezasız kalmasını istemiyoruz" dedi.

Haber 2024-04-25 09:29:19

Toplu taşıma aracında bir anda ayağa kalkıp dans etmeye başladı! Çevresindekilere aldırış etmedi...O anlar sosyal medyada gündem oldu

TikTok'tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın toplu taşıma aracıyla seyahat ettiği sırada TikTok videosu çekmeye karar verdi. Bir anda ayağa kalkarak dans eden kadını diğer yolcular şaşkın bakışlarla takip etti.

Trend 25-04-24 07:53

Yerli turistler geçen yıl seyahate 229,8 milyar lira harcadı

Yerli turistlerin geçen yıl yaptığı seyahat harcamaları, bir önceki yıla göre yüzde 101 artarak 229 milyar 795 milyon 451 bin lira olarak gerçekleşti.

Finans 24-04-24 10:56

Merkez Bankası duyurdu: Konut fiyatlarında 4,5 yıl sonra ilk!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayına ilişkin konut fiyat endeksini yayımladı. Buna göre konut fiyat artışı 2019 Aralık'tan bu yana ilk kez enflasyonun ardında kaldı. Şubat ayında bir önceki yıla göre artış oranı yüzde 58,31 oldu.

Finans 24-04-24 10:49

Özgür Özel duyurdu: CHP büyük mitinge hazırlanıyor! Emeklilerin durumu, asgari ücret zammı ve vizesiz seyahat...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, son zamanlarda sıkça tartışılan emeklilerin durumu hakkında yeni bir adım atacaklarını duyurdu. Büyük emekli mitingi düzenleyeceklerinin sinyalini veren Özel, "Emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Ayrıca asgari ücrete yılda dört defa zam yapılması gerekliliğinin altını çizen Özel, CHP iktidarında vatandaşların bütün dünyaya vizesiz seyahat edeceğini ifade etti.

Haber 22-04-24 10:53

Hakkında babalık davası açılmıştı... Uğur Dündar her şeyi anlattı! 'Sarı saçlı diye...'

Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Dündar, katıldığı canlı yayında ''Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi'' dedi.

Magazin 18-04-24 12:08

2 bin 568 lira cezası vardı! Zorunlu uygulama bitti, araç sürücülerinin değişim telaşı başladı

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için hayati görülen kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibariyle sona erdi.

Finans 18-04-24 10:42

Bakan Uraloğlu bayram sonrası verileri paylaştı: 6 milyondan fazla kişi uçakla seyahat etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye genelindeki havalimanlarında gerçekleşen 42 bin 573 uçak trafiğiyle 6 milyon 852 bin 948 yolcunun seyahat ettiğini bildirdi.

Finans 16-04-24 17:01

Son dakika | 'Emekli maaşı' hesabı konuşmasına damga vurdu! Özgür Özel: Zam yapalım dediğimde 'yok' dedikleri paranın 2 katı bu

Son dakika haberi: Yerel seçim başarısının ardından ilk grup toplantısındaki konuşmasına CHP lideri Özgür Özel, "Bugün tarihi bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz" sözleriyle başladı. Merkez Bankası'nın 2023 zararını açıkladığı raporu anımsatan Özel, "Bu para 'En düşük emekli maaşını 17 bin lira yapalım' dediğimde 'Yapamayız, para yok' dedikleri paranın tam 2 katıdır" deyip emekli maaşları için dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Finans 16-04-24 14:10

Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınıyla ilgili yeni detay! İtfaiye raporu hazırlandı

Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın eksi bir ve eksi ikinci katlarında faaliyet gösteren bir gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada yangın çıkmıştı. 29 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin itfaiye raporu hazırlandı. Raporda, gece kulübü içerisinde acil durum aydınlatmaları ve yönlendirme levhalarının olmadığı, yangın söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı belirtildi.

Haber 15-04-24 21:08

29 kişi hayatını kaybetmişti! İtfaiye rapor hazırlandı: İşte kahreden detaylar...

2 Nisan'da Beşiktaş'ta bir binanın alt katında yer alan gece kulübünde yangın meydana gelmiş acı olayda 29 işçi hayatını kaybetmişti. Tadilat yapıldığı belirlenen eğlence mekanındaki yangına ait itfaiye raporu hazırlandı. Yangının çıkış saati 12.44 olarak belirlenirken elektronik cihaz detayı da dikkat çekti.

Haber 15-04-24 14:31

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

İhmaller zinciri! 1 kişinin öldüğü teleferik kazasıyla ilgili beklenen rapor geldi

Bayramın son günü Antalya’nın ünlü tatil beldesi Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazasına ilişkin bilirkişi heyeti ön raporu hazırlandı. Teleferik kazasına ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 13 kişiden 12'si, adliyeye sevk edildi. Raporda kazanın, deformasyona uğrayan cıvataların kopmasından kaynaklandığı belirtilirken, bakım sözleşmesinde yer almasına rağmen bağlama elemanlarının kontrolünün yapılmadığı da vurgulandı.

Haber 14-04-24 19:56

CHP’li Tanju Özcan, Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin ederek görevine başladı

Bolu'da 2019 yılında yapılan mahalli idareler genel seçiminde belediye başkanı seçildikten sonra Kur’an-ı Kerim’i öperek göreve başlayan CHP’li Tanju Özcan, yeni döneminin ilk belediye meclis toplantısında da Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti.

Haber 13-04-24 19:39

Baba mesleğini yapanların sayısı artıyor

Türkiye'de baba mesleğini sürdürenlerin oranı, 2019-2023 döneminde 9 meslek grubunun 8'inde artış gösterdi.

Finans 13-04-24 13:56

Ruhi Çenet'in 8.5 milyon aboneli YouTube kanalı çalınmıştı! Son durumu böyle anlattı... 13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş

YouTube'da seyahat videoları sayesinde 8 milyonu aşkın aboneye ulaşan Ruhi Çenet'in kanalı çalındı. Kanalın profil fotoğrafı ve adı değiştirilirken Kripto para dolandırıcıları, açtıkları canlı yayınlarla yatırımcıları dolandırmaya çalıştı. Hesabı geri aldığını söyleyen Çenet paylaşımında, "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş" ifadelerini kullandı.

Trend 13-04-24 10:53

Savaş her an başlayabilir! ABD'nin 'seyahat kısıtlaması' dikkat çekti, İsrail ise İran'ı açık açık uyardı: Saldırırsanız yanıt veririz!

ABD, İran'ın saldırı düzenleyebileceği endişesi üzerine, İsrail'deki büyükelçilik çalışanlarına seyahat kısıtlaması getirdi. İsrail'deki Amerikan Büyükelçiliği'nde görevli personele, "her ihtimale karşı" Kudüs ve çevresi ile Tel Aviv ve Be'er Sheva bölgeleri dışına çıkmamaları söylendi. İsrail'den ise tansiyonu yükseltecek yeni bir açıklama geldi. Öte yandan ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor.

Haber 12-04-24 09:25

İmamoğlu, The Economist’e yazdı: Yüzde 80 vurgusu dikkat çekti: Geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacak

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ili Megakent İstanbul'da 2019 ve 2024 seçimlerini kazanarak ikinci kez göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. Yazıda ekonomi nüfusunun yüzde 80’inin CHP yönetiminde olduğunu vurgulanırken, "Bir sonraki cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine doğru ilerlerken, yerel düzeydeki değişiklikler ulusal düzeyde daha geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacaktır." denildi.

Haber 11-04-24 11:09

Beşiktaş'taki yangına ilişkin bilirkişi raporu ortaya çıktı! İhmaller zinciri 29 can aldı

İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin can verdiği yangınla ilgili hazırlanan ön rapor ortaya çıktı. Raporda, yangın çıkış kapılarının kapalı olduğu ve söndürme sisteminin çalışmadığı bilgisine yer verildi.

Haber 05-04-24 14:59

Merkez Bankası raporu yayımladı! Kredilerdeki sıkılaşmanın güçlenmesi bekleniyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 1. Çeyrek Banka Kredileri Eğilim Anketi'ni yayımladı. Raporda ilave sıkılaşma adımlarının atıldığı kredilere dair önemli bir beklenti de dile getirildi.

Finans 05-04-24 11:43

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 04-04-24 16:24

Ramazan bayramında yüksek otobüs bileti fiyatına önlem! Bakan Uraloğlu seyahat edecekler için tek tek açıkladı: Para cezası yolda

Ramazan Bayramı’na bir haftadan kısa bir süre kala tatil planlaması yapanlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu alınan önlemleri tek tek açıkladı. 9 günlük bayram tatili için otobüs ile seyahat edecek yolcuların fahiş fiyat ile karşılaşmaması için firmalara bazı yetkiler verildi. Alınan önlemlere rağmen otobüs bileti fiyatlarında fahiş artış yapanlara idari para cezası verileceği açıklandı.

Finans 04-04-24 11:54

Ukrayna’dan tur rehberi olarak geldiği Diyarbakır’da Müslüman oldu

İlk kez 2018 yılında Türkiye’ye gelen ve 2019 yılında Diyarbakır’a düzenlediği turda İslam dininden etkilenerek araştırmaya başlayan tur rehberi Polina Andriienko, Diyarbakır’da düzenlenen ihtida töreni ile Elif ismini alarak Müslüman oldu.

Yurthaber 04-04-24 10:32

Joker Folie à Deux (İkili Delilik) filminin ilk posteri yayınlandı! Hayranları büyük bir heyecanla bekliyordu

Todd Philips'in 2019 yapımı Joker filminin devamı niteliğindeki Joker Folie à Deux (İkili Delilik) filmi için geri sayım başladı. Filmin ilk posteriyle birlikte Türkiye'deki vizyon tarihi 4 Ekim 2024 olarak açıklandı. Dünyada sinemalarında ise 9 Nisan 2024 yerini alacak.

Trend 03-04-24 15:39

Kocaeli’nin 3 aylık raporu açıklandı: 14 suç örgütü çökertildi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, son 3 ayda 7 mafya, 5 kaçakçılık ve 2 mali olmak üzere 14 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Yurthaber 03-04-24 13:55

Sonunda bu da oldu! Pilot pasaportunu evinde unuttuğu için uçuşu ertelendi... Kokpitten koşarak dışarı fırladı

Minneapolis-Saint Paul Uluslararası Havalimanı'ndan Cancun Uluslararası Havalimanı'na seyahat eden bir yolcu pilotun unuttuğu pasaportunu almak için evine gitmesi üzerine 40 dakika rötar yaptı. Pilotun kokpitten koşarak çıktığını gören yolcular ise şaşkınlığını gizleyemezken durumu sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 02-04-24 14:22

Dünyaca ünlü banka Goldman Sachs'tan seçim sonrası ilk 'TL' değerlendirmesi!

31 Mart maratonu sona erdi. Goldman Sachs, 'sürpriz' değişimlerin de yaşandığı seçim sonrası Türk Lirası'na dair değerlendirme raporu yayımladı. Banka, Türk lirası için olumlu bir performans beklediğini ifade etti.

Finans 01-04-24 15:27

Küresel piyasalarda gözler ABD istihdam raporunda

Küresel piyasalarda tatil havası devam ederken, bu hafta gözler, başta ABD'de açıklanacak istihdam raporu olmak üzere yoğun veri gündemine çevrildi.

Finans 01-04-24 10:44

Özgür Özel ile Meral Akşener arasında 'Balıkesir' polemiği yaşanmıştı! Balıkesir'de CHP adayı Ahmet Akın farklı sonuçla seçimi kazandı

CHP lideri Özgür Özel ile İYİ Parti lideri Meral Akşener arasında 'Balıkesir adayı' krizi yaşanmıştı. Özel 2019 seçimlerini hatırlatarak Akşener'e adayları Turhan Çömez'i geri çekme çağrısı yapmıştı. Akşener ise "CHP'nin jest isteme işleminden bıktım usandım, midem bulanıyor artık" yanıtını vermişti. Bu tartışmaların ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimindeki sonuç dikkat çekti. CHP'nin adayı Ahmet Akın, AK Parti ve İYİ Parti adaylarının önünde farklı şekilde seçimi kazandı.

Haber 01-04-24 00:55

25 ilçeli Ankara haritasında 2019'a göre büyük değişiklik! 2024 haritası kırmızıya boyandı

31 Mart seçimlerine ilçelerdeki büyük değişiklikler damga vurdu. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasıyla beraber birçok ilden peş peşe sonuçlar geldi. CHP'nin Türkiye haritasındaki değişikliği Ankara ilçelerine de yansımıştı. 2019 seçimde 19 ilçede AK Parti zaferi göğüslerken 2024 seçimlerine ise CHP damga vurdu. İşte ilçe ilçe son durum...

Finans 31-03-24 21:40

CANLI MERSİN seçim sonuçları! Mersin'de seçimi kim kazandı? Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı?

Mersin seçim sonuçlarıyla ilgili tüm ayrıntılar, anlık tablolar ve devam eden rekabet seçim sonuçları Mynet'te yayınlanıyor. Mersin, tüm partiler tarafından büyük öneme sahip. 2019'daki yerel seçimlerde CHP'nin adayı Vahap Seçer, Cumhur İttifakı'nı geride bırakarak belediye başkanı olmuştu. Kıyasıya bir yarışın olması beklenen Mersin seçim sonuçları 2024 yerel seçimlerinde de canlı olarak takip edilecek.

Finans 31-03-24 20:52

CANLI | ŞİŞLİ ve ZEYTİNBURNU seçim sonuçları! Sandıklar kapandı, herkesin gözü kulağı seçim sonuçlarında: Şişli ve Zeytinburnu seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği İstanbul seçim sonuçlarında gözler bir yandan ilçelerden gelen verilerde. Şişli, Zeytinburnu seçim sonuçları da merakla takip ediliyor. 2019 yerel seçimlerinde Şişli'de CHP, Zeytinburnu'nda ise AK Parti yarışı birinci sırada tamamlamıştı. Gözler şimdi Şişli ve Zeytinburnu için 2024 yerel seçim sonuçlarında! Peki Şişli'de ve Zeytinburnu'nda seçimleri kim kazandı?

Finans 31-03-24 17:52

CANLI BAKIRKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bakırköy'de seçimi kim kazandı?

Bakırköy'deki seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bakırköy'de AK Parti Ali Talip Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında CHP, seçimi yüzde 32'lik ezici bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bakırköy'de belli oldu. Bakırköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:50

CANLI | BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bahçelievler'de seçimi kim kazandı?

Bahçelievler seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bahçelievler'de AK Parti mevcut belediye başkanı Hakan Bahadır'ı, CHP'nin adayı olan Emine Gülizar Emecan karşısında yeniden aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 4'lük küçük bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bahçelievler'de belli oldu. Bahçelievler seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:41

Canlı Bağcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Bağcılar'da seçimi kim kazandı?

Bağcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bağcılar'da AK Parti Abdullah Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Cem Kılıç karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 37'lik bir ezici farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bağcılar'da belli oldu. Bağcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:32

Canlı Avcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Avcılar'da seçimi kim kazandı?

Avcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Avcılar'da AK Parti Abdullah Küçükoğlu'nu, CHP'nin adayı olan Utku Caner Çaykara karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Avcılar'da sonuçlar belli oldu. Avcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:25

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Ataşehir'de seçimi kim kazandı?

Ataşehir seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Ataşehir'de AK Parti Mustafa Naim Yağcı'yı CHP'nin adayı olan Onursal Adıgüzel karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Ataşehir'de sonuçlar belli oldu. İYİ Parti ise Ataşehir'de Ali Coşkun'u belediye başkan adayı olarak gösterdi. Ataşehir seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:16

CANLI | TEKİRDAĞ seçim sonuçları: Tekirdağ'da seçimi kim kazandı? Gözler seçim sonuçlarında! CHP'li Candan Yüceer mi AK partili Cüneyt Yüksel mi kazandı?

Türkiye'nin tarihi seçimlerinden biri daha bugün yaşandı. Gözler 81 ilde 31 Mart yerel seçim sonuçlarına çevrildi. Tekirdağ'da 2019 yerel seçimlerinde önemli bir rekabet söz konusuydu. CHP yönettiği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni tutabilecek mi? Tekirdağ'da CHP'nin adayı Candan Yüceer mi AK Parti'nin adayı Cüneyt Yüksel mi kazandı?

Finans 31-03-24 16:38

Canlı Eyüpsultan seçim sonuçları! Eyüpsultan'da Deniz Köken mi Mithat Bülent Özmen mi önde?

İstanbul'da sandıkların kapanmasıyla seçim sonuçları merak ediliyor. Kafa kafaya süren İstanbul'daki seçim yarışı bazı ilçelerde de görülüyor. Özellikle 2019 seçimlerinde rekabete sahne olan Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşlar, Eyüpsultan seçim sonuçlarını yakından takip ederken hangi ismin önde olduğunu araştırıyor. İşte Eyüpsultan seçim sonuçları ile ilgili detaylar…

Haber 30-03-24 23:28

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta kıyasıya mücadele! Seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 23:23

Gaziosmanpaşa canlı seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da yerel seçimi Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? Sandıktan 'Devam mı yoksa değişim mi?' çıkacak

31 Mart yerel seçim sonuçlarında tüm gözler İstanbul'a çevrilmiş durumda. İstanbul'un seçim sonuçları en yakından takip edilen ilçelerinden biri de Gaziosmanpaşa. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52'lik oyla seçilen mevcut Hasan Tahsin Usta'nın yeniden aday gösterildiği ilçede, CHP de Hakan Bahçetepe'yi aday gösterdi. Peki Gaziosmanpaşa'da AK Parti mi CHP'mi kazanacak? Gaziosmanpaşa seçim sonuçları ile ilgili tüm merak edilenler ve canlı seçim sonuçları anında burada...

Haber 30-03-24 23:19

Meteoroloji'den uyarı geldi: Pus, sis, toz... Seçim günü hava nasıl? Harita paylaşıldı! Son dakika 30 Mart - 3 Nisan hava durumu

Seçimlere 1 gün kala vatandaşlar hava durumu tahminlerini de araştırıyor. Meteoroloji son hava durumu raporunu paylaştı. Buna göre Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis beklenirken güneybatı kesimlerde de yer yer toz taşınımı tahmini var. Peki, seçimde hava nasıl olacak? Meteoroloji seçim günü olan 31 Mart için de hava durumu tahminini haritayla paylaştı. İşte il il hava durumu raporu...

Haber 30-03-24 08:34

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Yerel seçim geldi çattı, Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden biri de Nevşehir! Nevşehir'de mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, 2019-2021 yılları arasında Nevşehir belediye başkanlığı yapan İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Haber 29-03-24 18:20

Canlı Giresun seçim sonuçları! Giresun yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Aytekin Şenlikoğlu mu, CHP adayı Fuat Köse mi?

2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen bir yıl sonra yeniden sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken 2019 seçimlerin çok az bir farkla AK Parti’nin ipi göğüslediği Giresun’da da seçim sonuçları merak ediliyor. Giresun’da yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. Aytekin Şenlikoğlu ile AK Parti mi yoksa CHP’li Fuat Köse mi kazanacak? İşte Giresun yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 17:11

Bakan duyurdu: Emeklilere yüzde 10 indirim uygulanacak

Emeklilere seyyanen zam, bayram ikramiyeleri ve promosyonlar gündemdeyken 2024 Emekliler Yılı kapsamında bir düzenleyi de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu duyurdu. Uraloğlu, bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini söyledi.

Finans 29-03-24 14:30

Vietnam'a giden bir Türk sosyal medya fenomeni yılan ve akrep içeceği içti! O anlar sosyal medyada gündem yarattı... Küflenmiş zehirli içki

Instagram'da seyahat içerikleri paylaşarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ayşe Alacaoğlu, Vietnam'da yılan ve akrepten oluşan bir içeceği denediği anları paylaştı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Alacaoğlu'nun Vietnam seyahat sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Trend 29-03-24 14:25