Oscar Da Tokat Haberleri

Önce Bahçeli sonra Ömer Çelik! Cumhur İttifakı açısından kritik gün! Külliyeden de net mesaj geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Cumhur İttifakı' açıklamaları gündem oldu. “Cumhur İttifakı’na bağlılığımız kararlılıkla devam edecek" diyen Bahçeli, AK Parti ile CHP arasında ittifakın MHP’nin samimi dileği ve temennisi olduğunu söyledi. AK Partili Çelik'ten de "Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir" açıklaması geldi. Siyaset gündemini hareketlendiren mesajların ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu'ndan da 'Türkiye Yüzyılı' vurgusuyla bir açıklama geldi.

Haber 2024-06-12 21:23:33

İYİ Parti'de Akşener krizi 'Fotoğraflarımı indirin' Gönderdiği yazı dikkat çekti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretinin ardından...

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretinin yankıları hem siyasette hem de İYİ Parti'de sürüyor. İYİ Parti'de adeta bir Akşener krizi yaşanırken önemli bir gelişme daha oldu. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un, kendisinin fotoğraflarının Genel Merkez, Milletvekili, İl ve İlçe Teşkilat makamlarından indirilmesi talebini gerekçe gösteren Akşener, partiye 'Fotoğraflarımı indirin' içerikli bir yazı gönderdi. Rıdvan Uz da kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Haber 2024-06-12 17:54:01

Yer: İzmir! Hem denizin rengi değişti hem de kötü koku yayıldı... İşte sebebi

İzmir Körfezi'nde, plankton patlaması nedeniyle denizin rengi değişti. Suyun renginin yeşil ve kahverengiye dönmesinin yanı sıra kötü koku yayıldığı da kaydedildi. Prof. Dr. Doğan Yaşar "Sonuç olarak bu olay denizin kirliliğiyle alakalıdır. İzmir Körfezi oldukça kirli" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-06-12 17:29:40

Son dakika | AK Parti ve CHP için ittifak mesajı! Bahçeli ilk kez gündeme getirdi: Altılı masa da destek versin

Son dakika haberi: Özgür Özel ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'den destek geldi! Çok konuşulacak bir açıklamaya imza atan Bahçeli 'AK Parti ile CHP arasında ittifak' mesajıyla dikkat çekti. Bahçeli mesajında 'altılı masa'nın diğer partileri için de ayrıca parantez açtı.

Haber 2024-06-12 17:18:56

Mehmet Şimşek detayı damga vurdu! Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu teklifi ilk kez açıkladı

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı CHP Genel Merkezinde konuk eden Özgür Özel, Türkiye'nin gündemine damga vuran görüşmenin detaylarını ilk kez duyurdu. Erdoğan'a ekonomiyle ilgili sundukları teklifi paylaşan Özel'in açıklamasındaki 'Mehmet Şimşek' detayı da dikkat çekti.

Finans 12-06-24 16:33

SON DAKİKA: ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı ne olacak? Altın fiyatlarında hareketlilik başladı: ‘Duyduklarımıza çok benzeyecek…’

Son dakika haberi... Fed faiz kararı açıklanıyor. Küresel piyasalarda hareketli saatler başladı. ABD Mayıs ayı enflasyonunun açıklanması ile gözler bir kez daha paranın patronu Jerome Powell’ın 21.30’da yapacağı konuşmaya çevrildi. Peki Fed faiz kararı ne olur? Ekonomistlerden dikkat çeken tahminler geldi. Öte yandan altın fiyatlarında da yükseliş başladı. İşte güncel altın fiyatları ile ABD Merkez Bankası faiz kararının detayları…

Finans 12-06-24 16:08
Fed

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile pozlarını paylaştı! 'Şimdi Çağla düşünsün' yorumları gecikmedi

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı 2017 yılında evlenmiş ve bir yıllık evliliğin ardından ünlü çift boşanma kararı almıştı. Ilıcalı'dan sonra Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturan Subaşı'nın bu mutluluğu da sadece beş ay sürmüştü. Şeyma Subaşı şimdi de Acun Ilıcalı ile pozları ile gündeme geldi. Kızları Melisa'nın mezuniyeti için bir araya gelen ikiliye adeta yorum yağdı.

Magazin 12-06-24 15:47

Fed'in faiz kararı öncesi büyük önem taşıyor: ABD enflasyonu beklentilerin altında!

Son dakika haberi… Altın fiyatları ABD enflasyon verisi ve ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı için bekleyişine başlamıştı. İlk veri saat 15.30'da açıklandı. ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), mayısta aylık bazda değişim göstermezken yıllık bazda yüzde 3,3 ile beklentilerin altında arttı.

Finans 12-06-24 15:31

13 yaşındaki kız çocuğu dehşet saçtı! Önce annesini rehin alıp darp etti, sonra intihara kalkıştı

Zonguldak’ta 13 yaşındaki kız çocuğu Tuanna S., annesini darp ederek rehin aldı. Daha sonra intihara da kalkışan kız çocuğu güçlükle etkisiz hale getirildi. Ekipler kalkanla eve girip anneyi kurtardı. Tuanna S., yüzü morluk ve şişlikler içinde kalan annesi ile birlikte hastaneyi kaldırıldı. İşte detaylar...

Haber 12-06-24 15:30

Babalar Günü Fırsatları kapsamında marka parfümler indirime girdi

Babalar Günü yaklaşıyor ve bu özel günü harika bir hediye ile taçlandırmak, unutulmaz kılmak istiyorsanız doğru adrestesiniz! Hermes'ten Versace'ye dünyaca ünlü markaların parfümlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı. Unutmayın; bir parfümle yalnızca mis kokmazsınız, aynı zamanda özel anılara da imza atarsınız. İster babanıza, eşinize, kardeşinize isterseniz de kendinize hediye edebileceğiniz indirimdeki parfümleri görmek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 12-06-24 15:16

Bitkisel deyip, gözümüz kapalı yiyoruz ama... Yeme alışkanlığımızı değiştirecek çarpıcı sonuç: Erken ölüm riskini %13 oranında artırıyor

Son yapılan araştırma yeme alışkanlıklarımızı yeniden sorgulatacak cinsten. 118 binden fazla kişinin katılımıyla yapılan araştırmada bilinenin aksine et gibi aşırı işlenmiş sebzelerin de kalp hastalığı ve erken ölüm riski taşıdığı saptandı. Sonuçlara göre bitkilerden yapılan aşırı işlenmiş gıdaların erken ölüm riskini ise yüzde 13 oranında artırdığı ortaya çıktı. Uzmanlar, bitkisel olsa da aşırı işlenmiş gıdalardan uzak durulması gerektiğini söylüyor.

Manşet 12-06-24 15:12

Yer: Ümraniye! Kız kardeşi sınıfta kalınca öğretmene saldırdı... Bakan Tunç'tan açıklama geldi 'Gözaltına alınmıştır'

Ümraniye’de bir okulda dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Kız kardeşinin sınıfta kalması nedeniyle okul idaresiyle konuşmaya giden abi öğretmeni yumrukladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da sosyal medya hesabından açıklama yaparak şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 12-06-24 14:51

Erdoğan'dan Ayşe Ateş ile görüşme sonrası 'Sinan Ateş' talimatı! Bakan Tunç'tan açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş görüşmede neler konuşulduğunu detaylıca anlattı. Erdoğan'dan soruşturma başlatılmasını talep ettiğini belirten Ayşe Ateş, Erdoğan'ın konuyla ilgili verdiği talimatı ilk kez kamuoyuyla paylaştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da, Erdoğan ile Ayşe Ateş görüşmesine ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan'ın Ayşe Ateş'i dikkatle dinlediğini söyleyen Bakan Tunç, Hukuk devletinde hiçbir şeyin karanlıkta kalmayacağını söyledi.

Haber 12-06-24 13:50

Sosyal medyada infial yaratan skandal görüntüler! Horozu tekme tokat dövdü... İşkencesinin dozunu arttırıp döndüre döndüre yere fırlattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Paylaşımda ismi açıklanmayan bir kadın horoza vahşice vurduğu anlar yer aldı. Önce hayvana tekme ve tokat atan kadın ardından ise boğazından yakalayarak yere fırlattı.

Trend 12-06-24 13:47

Merakla beklenen otomobil kararı! Türkiye’den sonra onlar da yüzde 38 ek vergi getirdi: Marka marka oranları açıkladılar

AB, Çin'den elektrikli araç ithalatına yüzde 38,1'e varan vergi uygulayacak. Böylece ABD ve Türkiye’den sonra Çinli otomobil markaları Avrupa’da da daha yüksek vergi ödeyecekler. AB Komisyonu hangi markadan ne kadar vergi alınacağına ilişkin marka ve oranları tek tek paylaşırken, soruşturmada iş birliği yapan diğer şirketlere yüzde 21, işbirliği yapmayan şirketlere ise yüzde 38,1 oranında tarife uygulanacağını bildirdi.

Finans 12-06-24 13:32

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet geçiş sürecinde... Son haline yorum yağdı

Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak'ın cinsiyet değiştirme kararı alması gündem olmuştu. Çiftin çocuklarına verdiği destek de gündeme gelmişti. Adını da değiştiren genç isim son haliyle dikkat çekti.

Magazin 12-06-24 13:22

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nin üçüncü hafta ilk maçında Tayland’ı 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup etti!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin (VNL) 3. hafta ilk maçında Tayland'ı 3-0 mağlup etti. Hong Kong’un ev sahipliği yaptığı Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında Filenin Sultanları, Tayland’ı 25-17, 25-17, 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup etti. Milliler, dokuzuncu maçında yedinci galibiyetini alarak puanını da 21’e yükseltti.

Spor 12-06-24 13:15

Ezgi Mola'nın Musa Orhan davasında bir ceza daha aldı! 6 bin TL'nin üstüne bir de 10 bin TL ödeyecek

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Batman'da intihar eden İpek Er'in mektubunda kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a karşı 'hakaret' davasında 6 bin 960 TL ceza almasının ardından manevi tazminat davasında da 10 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Magazin 12-06-24 12:11

Gerçek kavurma tarifi: Kurban etinden yumuşacık dana kavurma nasıl yapılır?

Et kavurma tarifi her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da sofraları şenlendirecek. Et kavurma hazırlamak için birçok tarif var. Bu tarif ile lokum gibi yumuşacık ve ağızda dağılan et kavurma hazırlayabilirsiniz. Kurban etinden muhteşem bir kavurma yapmak isteyenlere özel dana kavurma tarifine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 12-06-24 12:08

Genelevde silahlı kavga! Güvenlik görevlisi, müşteriye kimlik sorunca...

Tekirdağ Çorlu'daki bir genelevde silahlı kavga çıktı. Geneleve gelen müşteriye kimlik soran özel güvenlik görevlisi, çıkan tartışmada silahla bacağından vuruldu. Yaralanan güvenlik görevlisi hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren şahıs da yakalandı. İşte detaylar...

Haber 12-06-24 12:00

Mars'ta bulundu, büyük heyecan yarattı! Oldukça gizemli... Dikkat çeken Gelecekteki ev detayı

Mars'ta yaşam ve kolonileşme tartışmaları devam ederken, Kızıl Gezegen'de yapılan son keşif büyük heyecan yarattı: Mars'ta gizemli bir "delik" bulundu. Bu heyecan verici keşif, dış basında manşetleri süslerken, "gelecekteki ev" detayı da dikkat çekti.

Haber 12-06-24 11:12

Skandal görüntüler: Tonlarca bozuk tavuk eti... Depoda üst üste istiflenmiş! Ekipler gece yarısı harekete geçti

Şanlıurfa’da bir vatandaşın ihbarı üzerine ekipler tarafından bir soğuk hava deposuna baskın düzenlendiği. Baskında 10 ton bozuk tavuk eti ele geçirildi. Etler imha edilmek üzere çöp merkezine götürülürken deponun da yabancı uyruklu bir şahıs tarafından işletildiği ve ruhsatsız olduğu öğrenildi.

Haber 12-06-24 10:57

Candaş Tolga Işık, Kenan Doğulu'ya evliliğini sordu! Kötü günler geçirmişlerdi... İlişkimiz sürekli sıcak diyerek anlattı

2014 yılında hayatını Beren Saat ile birleştiren Kenan Doğulu açıklamaları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Doğulu, Beren Saat'e aşkını anlatırken Candaş Tolga Işık'ı da şaşırttı.

Kulis 12-06-24 10:29

5 yıldızlı termal otelde korkutan yangın! 4 saatte söndürüldü

Afyonkarahisar'daki 5 yıldızlı bir termal otelin çatısında, sabaha karşı yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, itfaiyenin 4 saat süren müdahalesiyle söndürüldü.

Haber 12-06-24 09:59

Erdoğan-Özel zirvesinde 'Payidar Gondol' detayı! Hediyenin anlamı ve fiyatı merak konusu oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı genel merkezdeki 12. kattaki makam odasında ağırlayan CHP lideri Özgür Özel'in hediyesi, kritik görüşmeye damga vurdu. Özel'in Erdoğan'a 'Payidar Gondol' hediye ettiği öğrenilirken, söz konusu hediyenin fiyatı ve anlamı da merak konusu oldu. İşte detaylar...

Manşet 12-06-24 09:53

Emekli maaşları ne zaman ödenecek? SSK, Bağ-Kur, memur emeklisinin gözü SGK'daydı: Bayram ikramiyesi var ama...

16 milyon emekli Kurban Bayramı öncesi hesaplarında çifte ödeme bekliyordu. 3 bin TL bayram ikramiyesi 10 Haziran’dan itibaren memur emeklisi, Bağ-Kur ve SSK emeklisi için ödenmeye başladı. Ancak emekli maaşı ödemesinde beklenen olmadı. SGK’dan erken maaş ödemesi için şimdiye kadar bir açıklama gelmedi. Eğer açıklama gelmezse emekliler bu bayrama da maaşsız girecek. İşte İşte 4a, 4b, 4c emekli bayram ikramiyesi ile emekli maaş ödeme takvimi…

Finans 12-06-24 09:52

SON DAKİKA: Araç sahiplerini üzecek haber! MOTORİNE ZAM geliyor! (12 Haziran Çarşamba güncel benzin-motorin fiyatları)

Son dakika haberi: Yükseliş eğilimini art arda üçüncü işlem gününe taşıyan brent petrolün varil fiyatı bugün yüzde 0,3 yükselişle 82,1 dolardan işlem görüyor. Petrol 3 ayın zirvesine yükselirken araç sahiplerini üzecek haber geldi. Sürücüler, "Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?" sorusuna yanıt ararken akaryakıt fiyatları yeniden değişiyor. Motorine bu geceden itibaren zam geliyor. (12 Haziran Çarşamba güncel benzin-motorin fiyatları)

Finans 12-06-24 09:41

Yüzlerce kişi acil servise başvuruyor! Tokat'ta 3 kişi KKKA hastalığı teşhisiyle tedavi görüyor

Tokat'ta 3 kişi, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı teşhisiyle Tokat Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor.

Haber 12-06-24 09:25

Yunus Emre çok konuşulan karısına kavuştu! Eşini öpücüklere boğdu

Survivor All Star'da sona yaklaşılırken heyecan da artıyor. Finale kalmak için büyük mücadele veren yarışmacılardan Yunus Emre geçtiğimiz günlerde elenmişti. Survivor'a veda eden Yunus Emre son dönemde açıklamalarıyla gündeme gelen eşi Beria'ya kavuştuğu anlar sosyal medyada çok konuşuldu. Yunus Emre eşini öpmelere doyamadı.

Magazin 12-06-24 09:15

Akşener iddiaları yalanlamıştı! İsmail Saymaz'dan yanıt geldi 'Siyasi geçmişini sorgulasın'

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştükten sonra hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Gazeteci İsmail Saymaz, Akşener'in Ankara'da ofis açtığı ve Erdoğan'ı ziyaret nedeninin "bir iş adamının Yargıtay’daki davasını çözmek" olduğu iddialarını dile getirmişti. Akşener ise ateş püskürmüş, Saymaz'ı hedef aldığı açıklama gündem olmuştu. Akşener'e gelen yanıt da bir o kadar sert oldu; Saymaz, Akşener'in yanıt vermediği bir iddiaya dikkat çekti.

Haber 12-06-24 09:12

Bayramda en taze et saklama yöntemi: Kurbanlık eti nasıl saklanır? Bu yöntem yeşerme ve kötü kokuyu engelliyor

'Kurban eti nasıl saklanır?' sorusu bayrama az bir zaman kala araştırılmaya başladı. 2024 yılında Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlayacak. 4 gün sürecek olan bayram 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde idrak edilecek. Bayramda kesilen etlerin özellikle doğru muhafaza edilmesi etin bozulmasını önlemek için çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin yeşermemesi ve kokmamasını da sağlamak gerekiyor. Bunun için pratik et saklama yöntemini deneyebilirsiniz. İşte taptaze et saklama yöntemi...

Kadin 12-06-24 08:24

SON DAKİKA: Fed faiz kararı, ABD enflasyonu… Hepsi bugün peş peşe açıklanacak: Altın fiyatları kırılmanın eşiğinde! Saat 21.30 sonrası için çifte senaryo

Son dakika haberi… Altın fiyatları ABD enflasyon verisi ve ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı için bekleyişine başladı. Piyasada gözler TÜFE rakamlarının Fed faiz kararını nasıl etkileyeceğine ve Fed Başkanı Powell’ın 21.30’da yapacağı açıklamaya çevrildi. Uzmanlar altın fiyatları için Fed faiz kararı sonrası oluşabilecek tabloyu anlattı. İslam Memiş ise gram altın fiyatı tahminini açıklayarak, ‘Yılın son düşüşleri’ ifadesini kullandı.

Finans 12-06-24 07:47

Survivor All Star'da ikinci finalist Nefise! Sosyal medya yıkıldı: Kraliçe geliyor...

Survivor All Star'da ilk finalist olan Batuhan Karacakaya olurken ikinci finalist ise Nefise oldu. Geçtiğimiz günlerde oyunu Merve'ye vermesi yüzünden eleştirilen Nefise sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 12-06-24 07:37

Cübbeli Ahmet bu kez siyasi kulis açıkladı! 'CHP'ye Bakanlık verilebilir' iddiası ve İmamoğlu hakkındaki sözleri çok konuşulur…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki görüşmeyle ilgili en dikkat çekici yorum beklenmedik bir isimden geldi. Cübbeli Ahmet katıldığı bir televizyon programında ‘CHP’ye bakanlık verilebilir’ iddiasında bulunurken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında da gündem yaratacak ifadeler kullandı.

Haber 12-06-24 07:31

Yalıya kamyon dayayıp, paraları çuval çuval götürdüler... Film gibi soygunda yeni gelişme: Yakalandılar!

İstanbul Boğazı'nın incisi tarihi Memduh Paşa Yalısı, güvenlik görevlisi tarafından geçtiğimiz günlerde soyulmuştu. Film gibi soygunla 130 milyonluk vurgun yapan hırsız ile işbirlikçileri yakalandı. İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda çalınan paranın bir kısmı da ele geçirildi.

Haber 12-06-24 07:07

Yunanistan'da korkutan depremler! Peş peşe meydana geldi

Yunanistan'da iki saat içerisinde peş peşe depremler meydana geldi. Komşudaki depremler korkuttu. İlk deprem 20.55'te 3.8 büyüklüğünde ikinci deprem 21.00'da 4.2 büyüklüğünde, üçüncü deprem 22.08'de 4.3 büyüklüğünde meydana geldi.

Haber 11-06-24 23:04

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından RT yapılan paylaşım gündem oldu! 'Aha ona da vergi kesecek'

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan bir retweet gündem oldu. Bir vatandaşın "Aha ona da vergi kesecek" yorumunun retweet yapılması sonrası vatandaşların yaptığı yorumlar dikkat çekti.

Manşet 11-06-24 22:47

Bodrum pahalı' algısı var dediler ama plajlara giriş ücreti, hamburger ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı!

Kurban Bayramı tatili yaklaşırken Bodrum'da da yaz sezonu açıldı. Bodrum bu yıl da yüksek fiyatlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Özel plajlara giriş ücretleri 500 TL'den başlıyor, 3 bin TL'ye kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 100 ile 1000 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 450 ile 1000 TL arasında değişiyor.

Finans 11-06-24 17:01

Hem suçlu hem güçlü! Yaptığı 'pes' dedirtti, üstüne bir de kafa tuttu: 'İstersen valiyi çağır lan'

Sivas'ta bir köy muhtarı, ormanlık alanda ağaç kesimi yapan işçileri ziyaret etti. Kesilmesi için damgalanan ağaçların yanı sıra damgasız ağaçların da kesildiğini gören muhtar, o anları cep telefonu kamerasına kaydederek duruma tepki gösterdi. İşçilerle muhtar arasında yaşanan tartışmada, kesilen ağaçları kamyona yükleyen kişinin muhtara, "Jandarmayı çağır, Valiyi çağır lan" diyerek karşılık vermesi dikkat çekti. İşte o görüntüler...

Haber 11-06-24 16:59

Togg CEO'su Karakaş'tan Togg T10F açıklaması! 'Yerden yüksek, SUV olmayan, sportif...' Makam aracı olarak da kullanılacak!

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Togg'un son modeli olan T10F'la gelişmeleri aktardı. Hem Türkiye'de hem de küresel piyasalarda otomotiv piyasasının değişen trendlere ayak uydurmak zorunda olduğunu hatırlatan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, Türkiye'de zorlaşan pazar şartlarında mevcut paylarını korumaya çalıştıklarını belirtti.

Finans 11-06-24 16:24

Son olarak hastaneden fotoğrafı paylaşılmıştı... Sezen Aksu uzun zaman sonra ortaya çıktı! 'Herkes gibi o da yaşlanıyor'

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sezen Aksu son olarak meslektaşı Emel Müftüoğlu'nun paylaştığı bir kare ile gündem olmuştu. Uzun süredir sahneye çıkmayan ve objektiflerden uzak yaşayan Sezen Aksu son görüntüsüyle yine sosyal medyayı salladı.

Kulis 11-06-24 15:36

Olimpos'ta 17 yıl sonra aynı felaket! Kadir'in Ağaç Evleri saatler içinde küle döndü

Antalya'nın ünlü tatil merkezi Olympos'taki 'Kadir'in Ağaç Evleri' adlı konaklama tesisinde dün gece çıkan yangın söndürüldü. Kül olan ağaç evler, 2007 yılındaki yangında da yanmış ve yeniden inşa edilmişti.

Haber 11-06-24 14:19

Cüneyt Özdemir duyduğu karşısında şaştı kaldı! ‘Türkiye’de sevap da pahalı’ dedi: ‘Ekonomiyi daha iyisi özetleyemez’

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban kesim bedelleri STK’lar ve kurumlar tarafından tek tek açıklanmıştı. Yurt dışı ve yurt içi kesim bedelleri arasında 3-4 kata kadar farklılık olduğu görülmüştü. Bu durum Gazeteci Cüneyt Özdemir’i hayrete düşürdü. Aradaki farkılılığı duyan Özdemir, “Türkiye’de bir kez sevaba gireceğine, ‘orada 3 tane kestireyim’ diyorsun, 3 defa sevaba giriyorsun” dedi.

Finans 11-06-24 14:14

Halle Berry üstünü çıkarırken zor anlar yaşadı! Olanlar oldu...

2002 yılında Oscar kazanan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen Halle Berry zaman zaman paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Berry son olarak stilistiyle kıyafet denemesi sırasında zor anlar yaşadı.

Magazin 11-06-24 13:28

Bir aydan az zaman kaldı! Emekliye üçlü zam planı masada! En düşük emekli maaşında en güçlü senaryo: Rakam verildi

SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin temmuz zammı için geri sayımı başladı. Maaş zammında son enflasyon verisi beklenirken son hesaplar da şekilleniyor. Emekliler için üçlü zam planının masada olduğu konuşuluyor. Son formüllere göre en düşük emekli maaşında rakam ne olur? Kök maaşa da zam yapılacak mı, refah payı bekleniyor mu? Emekli zammında son gelişmeler...

Finans 11-06-24 12:58

İstanbul'da bu 3 güne dikkat! Sıcaklar yerini yağmura bırakacak: Kurban Bayramı hava durumu da açıklandı... 11-12-13-14-15 Haziran hava durumu

İstanbul'da sıcaklık artışı günden güne daha çok hissediliyor. AKOM'dan gelen uyarıya göre sıcaklıkların 35 derecenin üstüne çıkması bekleniyor. Bunaltıcı havanın süreceği tahmin edilen zaman aralığı açıklandı. Prof. Dr. Orhan Şen de "Dikkat edin" dediği üç günü paylaştı. Devamında ise sıcaklıkların 5-6 derece birden düşmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde İstanbul'da hava kaç derece olacak? İşte hava durumu uyarıları ve detayları...

Haber 11-06-24 12:10

En düşük maaş 28 bin lira oldu! Geriye dönük ödeme de alabilecekler: Bayramdan önce hesaplarda

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Kurban Bayramı öncesi belediye personellerine en düşük işçi maaşını 28 bin TL'ye çıkardıklarının müjdesini verirken, geriye dönük işçilerin alacaklarının bir kısmının da bayramdan önce yapılacağını söyledi.

Finans 11-06-24 11:41

Torbacılar polise yakalanmamak için şifre kullandı ama işe yaramadı: Kübra var mı?

Uyuşturucuyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce 266 kişinin tutuklandığı olayda çete lideri de yakalandı. Torbacıların kendi aralarında şifreli konuştukları da ortaya çıktı. Polise yakalanmamak için kod oluşturan torbacıların kubar esrara 'Kübra', metamfetamine 'Ice', polise ise kendi içindeki konuşmalarda 'amca' dedikleri belirlendi.

Haber 11-06-24 10:15

Silah seslerini duyan Kuzey Kore askerleri arkalarına bakmadan kaçtı! Bilinmeyen görev detayı: Bu kez balonlar değil...

Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki tehlikeli 'balon' gerilimi bu kez askerlerin sınırı geçmesiyle daha da tırmandı. Kuzey Kore askerleri yerel saatle öğlen sularında sınırı geçti, Güney Kore ordusu tetiğe bastı. Gelişme üzerine gelen ilk açıklamadaki "bilinmeyen görev" detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 11-06-24 10:08