Besiktas Kacinci Torbada Haberleri

A Milli Takımımız için EURO 2024'te 1. torbada yer alma ihtimali doğdu! İşte ihtimaller denizi ve muhtemel rakipler...

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Almanya ile karşı karşıya geldi. Milliler, deplasmanda rakibini 3-2 mağlup ederken EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda da iki maç oynandı. Galler, Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı. Hırvatistan ise Letonya deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu durum sonrasında EURO 2024 kura çekimi öncesi güncel torbalar ve muhtemel rakiplerimiz şekillendi. İşte detaylar...

Spor 2023-11-19 20:05:47

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu! Beşiktaş'ın rakipleri kim oldu?

UEFA Konferans Ligi kura çekiminde Beşiktaş'ın rakipleri merak edildi. Siyah - beyazlı temsilcimiz dün Dinamo Kiev'i 1-0 yendi. İlk maçtan 3-2 üstünlükle ayrılan Şenol Güneş'in öğrencileri, bu karşılaşmadan da üstünlükle ayrılmayı başardı. Peki Beşiktaş kaçıncı torbada? 2023 Konferans Ligi kura çekiminde Beşiktaş'ın rakipleri kim?

Spor 2023-09-01 16:22:41

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu! Fenerbahçe'nin rakipleri kim oldu?

UEFA Konferans Ligi kura çekiminde Fenerbahçe'nin rakipleri merak edildi. Sarı-lacivertli temsilcimiz dün Twente ile kozlarını paylaştı. İlk karşılaşmadan 5-1 üstünlükle ayrılan sarı-lacivertliler bu maçta rakibini 1-0 yendi. Peki Fenerbahçe kaçıncı torbada? 2023 Konferans Ligi kura çekiminde Fenerbahçe'nin rakipleri kim?

Spor 2023-09-01 16:17:50

Galatasaray kaçıncı torbada? 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Galatasaray'ın rakipleri kim?

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi için geri sayım tamamlandı. Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde 1 temsilcimiz (Galatasaray), Konferans Ligi’nde ise 3 takımımız (Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor) mücadele ediyor. 2023-2024 UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi ekranı internette araştırılıyor. 2023 Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Galatasray'ın rakipleri merak konusu oldu. Peki, Galatasaray kaçıncı torbada? 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Galatasaray'ın rakipleri kim?

Spor 2023-08-31 21:07:10

Uçurumun kenarında bulundu! Bir ülkeyi karıştıran olay... 45 torbada insan uzuvları

Meksika’da ülkeyi adeta karıştıran bir olay yaşandı. Jalisco eyaletinde kayıp ihbarı üzerine yürütülen arama çalışmaları sırasında bulunan 45 torbadan insan uzuvları çıktı. Torbaların uçurumun kenarında bulunduğu kaydedilirken ceset parçalarının kadınlara ve erkeklere ait olduğu, ancak toplam ceset sayısının tam olarak bilinmediği ifade edildi.

Haber 02-06-23 11:20

Yurt dışında kullanılan oyları taşıyan uçak Ankara'ya indi! 218 torbada, 532 bin oy pusulası...

Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yurt dışı temsilciliklerinde kullanılan oyları taşıyan uçak Ankara'ya indi. Münih'ten hareket eden uçakta Fransa, İsviçre, Almanya ve Avusturya'da kullanılan toplam 532 bin 175 oyun bulunduğu bildirildi.

Haber 11-05-23 00:58

Son dakika: Bakan Soylu duyurdu! '3 terörist daha sarı torbada'

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Jandarma ve Emniyet İstihbarat; İHA, ATAK ve yakın hava desteğiyle yapılan operasyonda, Jandarmamızın çatışma anındaki kahramanlığıyla, Şırnak Gabar’da 3 terörist daha sarı torbada." ifadelerini kullandı.

Haber 02-12-22 17:35

AK Parti'den ÖTV ve yeniden değerleme oranı hazırlığı: Çalışmalar başladı: 'EYT' detayı dikkat çekti

400 bin liranın altında araç kalmaması ve piyasadaki tüm araçların yüzde 80 ÖTV dilimine girmesi ile matrahlarda güncelleme beklentisi oluşmuştu. AK Parti’nin bu konuda yeni bir hamle yapacağı, EYT düzenlemesi ile aynı torbada otomobil dahil, bazı ürünlerde ÖTV indirimini gündemine aldığı öğrenildi. Yüzde 122 artacak yeniden değerleme oranı içinse Erdoğan’ın indirim yetkisini kullanması bekleniyor.

Finans 09-11-22 13:39

A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri için rakipleri belli oldu! Ay-Yıldızlılar kaçıncı torbada?

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi'nde oynadığı son iki maçtan bir beraberlik bir de mağlubiyet alsa B Ligi'ne yükselmeyi garantilemişti. Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan, Faroe Adaları'na ise 2-1 yenilen Ay-Yıldızlılar'ın UEFA EURO 2024 Elemeleri için muhtemel rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor 28-09-22 07:44

Borcu olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yapılandırma için kritik tarih belli oldu! Ödemesiz dönem seçeneği ve ilk taksit…

Meclis'in (TBMM) 1 Ekim’de açılmasının ardından en önemli mesaisini seçim öncesi hazırlanacak son büyük torba teklifine harcayacak. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren torbada kur korumalı mevduatın uzatılması ve borç yapılandırması gibi konular yer alıyor. Ancak yapılandırma torbanın en önemli unsurlarından biri olacak. Bu teklifte daha öncekilerden farklı olarak ödemesiz dönem seçeneğinin de gündemde olduğu kaydediliyor. İlk borç ödemesinin ise seçim sonrasına kalacağı öğrenildi.

Finans 27-09-22 07:19

Çuval içine koyup otobüse bindi! Ölüm yolculuğu isyan ettirdi: İçini açınca şoka girdim

Diyarbakır’da kedilerden rahatsız olan bir kadın hayvanları çuval içine koyup otobüse bindi. Kediler, çığlıkları duyan vatandaşın yardımıyla kurtarılırken kediler doğal ortamına bırakıldı. Hayvansever Şilan Koyuncu, kedileri torbada görünce şok olduğunu söyledi. Koyuncu, ''Havasızlıktan öleceklerdi. Anne ve yavruları içerisindeydi. Kadın elimden kaçıp gitti. Şoktaydım kedileri kurtarma derdindeydim. Gerekli yerlere şikayetlerimi yapacağım'' ifadelerini kullandı.

Haber 25-08-22 11:02

Torbada keklik ne demek? Torbada keklik birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler isim ve fiillerin birleşmesiyle ortaya çıkabilirler. En az iki sözcükten meydana gelen birleşik kelimelerin, iki farklı isim veya iki farklı fiilden de oluşması mümkündür. Türkçede yaygın olarak kullanılan bu tür sözcükler dil zenginliğine katkı sağlarlar. Belirli eylemleri, durumları veya nesneleri tanımlamak için kullanılabilirler. Torbada keklik birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. TDK sözlüğe göre Torbada keklik ne demek, anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 19:09

Dünya Kupası kura çekimi bitti mi? 2022 Dünya Kupası grupları belli oldu mu?

Futbolun zirvesi olarak kabul edilen Dünya Kupası çekilişinde 4 torbada 32 ülke yer alacak. Dünya Lupası çekilişinin ardından gruplar belli olacak. Peki Dünya Kupası kura çekimi bitti mi? 2022 Dünya Kupası grupları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Spor 01-04-22 20:25

Dünya Kupası kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta? 2022 Katar Dünya Kupası kura çekimi nasıl izlenir?

Dünya Kupası kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta? 2022 Katar Dünya Kupası'nda grup eşleşmeleri belli oluyor. Futbolun zirvesi olarak kabul edilen Dünya Kupası heyecanına sayılı süre kala, kupaya katılan takımlar belli oldu. Toplam 4 torbada 32 ülkenin yer alacağı kura çekiminin ardından gruplar belirlenecek. Peki; 2022 Dünya Kupası kura çekimi nasıl izlenir?

Spor 01-04-22 17:01

Kerziban Keskin cinayetinde kan donduran detaylar! Cesedini parçalayıp 6 torbada taşımışlar

Antalya'nın Serik ilçesinde 2,5 aydır haber alınamayan Kerziban Keskin'in (61) öldürüldüğü, canlı yayın öncesi yapılan itirafla ortaya çıktı. Cinayet itirafının ardından gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı. Keskin'in öldürülmesine ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Keskin'in iple boğularak öldürüldüğü, cesedinin balta ve nacakla parçalandıktan sonra 6 torbayla taşınıp yakıldığı, ardından gömüldüğü belirlendi. İşte kan donduran vahşetin detayları!

Haber 25-01-22 11:05

UEFA Uluslar Ligi kuraları ne zaman çekilecek? Türkiye’nin rakipleri belli olacak

UEFA Uluslar Ligi'nde kura çekimi yapılacak. A Millî Futbol Takımımızın 1. torbada yer alacağı UEFA Uluslar Ligi’nde kuralar, UEFA’nın Nyon’daki merkezinde yarın akşam çekilecek.

Spor 15-12-21 15:23

Şampiyonlar Ligi kura çekimi yapılan hata nedeniyle tekrarlanacak

UEFA, yapılan prosedür hatası nedeniyle Şampiyonlar Ligi kurasının tekrarlanacağını açıkladı. İlk turda aynı grupta mücadele eden Manchester United ve Villarreal, kura çekiminde yanlışlıkla aynı torbada yer almıştı.

Spor 13-12-21 16:04

Son dakika: Şampiyonlar Ligi kurasında skandal olay!

Son dakika: İlk turda aynı grupta yer alan Villarreal ve Manchester United, kura çekiminde skandal bir yanlışlıkla aynı torbada yer aldı. UEFA, Şampiyonlar Ligi kurasını tekrarlayacak. Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi buluşması da başka bahara kaldı.

Spor 13-12-21 15:38

Mantarları asla naylon torbada değil, sepette toplayın uyarısı

Mikolog Jilber Barutçiyan: - "Mantarlar, asla ve asla naylon torbalarda toplanmazlar. Hava geçirmez ortama konulan mantarlar, kısa sürede bozulur, gıda zehirlenmeleri yaratır. Mantarlar, sepetlerde toplanmalı"

Yurthaber 20-10-21 16:30

İşte Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri netlik kazandı. Siyah-beyazlılar; UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4'üncü torbada yer alacak. İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri.

Spor 26-08-21 09:20

Şampiyonlar Ligi kuraları ne zaman çekilecek? Beşiktaş kaçıncı torbada? İşte muhtemel rakipler…

Türkiye’yi bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden tek takımımız Beşiktaş’ın rakipleri belli olacak. Şampiyonlar Ligi’nde kura çekimi için geri sayım başladı. Avrupa’nın bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde kura çekimi için torbalar belli oldu.

Spor 25-08-21 13:24

FIBA EuroBasket kura çekiminde Türkiye 3. torbada

Türkiye A Erkek Milli Takımı; Polonya, Hırvatistan ve Slovenya ile üçüncü torbada yer alacak.

Spor 02-04-21 23:17

Meksika'da 7 yaşındaki Fatima okul çıkışı annesini beklerken kaçırıldı, cesedi plastik torbada bulundu

Kız çocuğunun trafiğe takılan annesini beklerken kaçırılarak öldürülmesi Meksika'da büyük öfke yarattı. Fatima'nın cesedinde cinsel saldırıya uğradığını ve dövüldüğünü gösteren izlere rastlandı.

Haber 20-02-20 13:52

Meksika'da kaçırılan 7 yaşındaki kız çocuğunun cesedi plastik torba içinde bulundu

Meksika'nın başkenti Meksiko'da, 11 Şubat'ta kaçırılan çocuğun cesedi plastik torbada bulundu.

Haber 18-02-20 01:19

GRAFİKLİ - EURO 2020'ye direkt katılan 20 ülke belli oldu

Şampiyonada Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Çekya, Ukrayna, Portekiz, Almanya, Hollanda, İsviçre, Danimarka, Hırvatistan, Galler, İspanya, İsveç, Polonya, Avusturya, Fransa, Belçika, Rusya, İtalya ve Finlandiya EURO 2020 bileti aldı - Diğer 4 ülke, Mart 2020'deki Uluslar Ligi play-off maçları sonrası belli olacak - 24 ülkenin mücadele edeceği turnuvanın kura çekimi 30 Kasım'da Romanya'da yapılacak ve Türkiye 3. torbada yer alacak

Spor 20-11-19 11:31

Atıp kaçtığı torbadan 108 kilo 'eroin' çıktı

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde, bir kişinin atıp kaçtığı torbada, 107 kilo 660 gram eroin ele geçirildi.

Haber 07-08-19 00:15

Mustafa Denizli'den Falcao ve Costa yorumu

İran Ligi takımlarından Traktör'ün teknik direktörü Mustafa Denizli: - "Büyük transfer başka, büyük isim farklı bir şey. Falcao veya Costa çok önemli futbolcular ama futbolun başlangıcı ve nihayeti vardır. Türkiye'de bu paraları bu yaş gruplarına verdiğin zaman bu dönüşü olmayan yatırımdır. Gelir bir veya iki yıl müthiş keyif katar, heyecanlandırır ama futbolda bir de dönüşü olan ekonomiyi takip etmek lazım" - "Türkiye'de 10-15-20 milyon avro karşılığında transfer edilen futbolcular vardı ama görüldü ki bu harcamalar beklentileri karşılamadı, futbol kalitesini harcanan para kadar yükseltmedi. Yükseltmeyince de o büyük beklentiler sukutuhayale uğradı" - "Türkiye gün geldi Avrupa, dünya kupası elemelerinde 1. veya 2. torbadan yer buldu. Bizim başladığımız zamanlarda 5. torbada yer buluyorduk aşamalar kaydetti ama süreklilik kazanmadı. Süreklilik, altyapı yatırımları ve gençlerle mümkün olacaktır"

Yurthaber 25-07-19 11:10

Mustafa Denizli'den Falcao ve Costa yorumu

İran Ligi takımlarından Traktör'ün teknik direktörü Mustafa Denizli: - "Büyük transfer başka, büyük isim farklı bir şey. Falcao veya Costa çok önemli futbolcular ama futbolun başlangıcı ve nihayeti vardır. Türkiye'de bu paraları bu yaş gruplarına verdiğin zaman bu dönüşü olmayan yatırımdır. Gelir bir veya iki yıl müthiş keyif katar, heyecanlandırır ama futbolda bir de dönüşü olan ekonomiyi takip etmek lazım" - "Türkiye'de 10-15-20 milyon avro karşılığında transfer edilen futbolcular vardı ama görüldü ki bu harcamalar beklentileri karşılamadı, futbol kalitesini harcanan para kadar yükseltmedi. Yükseltmeyince de o büyük beklentiler sukutuhayale uğradı" - "Türkiye gün geldi Avrupa, dünya kupası elemelerinde 1. veya 2. torbadan yer buldu. Bizim başladığımız zamanlarda 5. torbada yer buluyorduk aşamalar kaydetti ama süreklilik kazanmadı. Süreklilik, altyapı yatırımları ve gençlerle mümkün olacaktır"

Spor 25-07-19 11:10

Balıkesir’i Kayseri’de temsil edecekler

Balıkesir Basket U18 Takımı Balıkesir İl Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası Finalleri için Kayseri ‘ye gitti.Balıkesir’deki normal sezon müsabakalarında grubunu lider bitirdikten sonra final grubu maçlarının tamamını kazanarak İl Şampiyonu olan U18 Balıkesir Basket Takımı Türkiye Şampiyonası öncesi çekilecek kuralarda da başarısından dolayı 1.torbada yer alıyor.

Yurthaber 26-05-19 18:50

Erçek Gölü’ndeki inci kefali balıkları da korunuyor

Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile jandarma komutanlığı ekipleri, avlanması yasak olan inci kefali balığının korunmasına yönelik Erçek Gölü’nde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Memedik Çayı’nın Erçek Gölü’ne döküldüğü mansapta yapılan denetimlerde, 3 adet torbada yaklaşık 200 kilogram inci kefali balığına el konuldu.

Yurthaber 12-05-19 16:40

Polis uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Amirliği ekipleri tarafından kovalamaca sonucu yakalanan şahsın attığı torbada 10 adet satışa hazır eroin bulundu.Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Devriye Ekipler Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sırasında, Karacaoğlan mahallesi 61 nolu sokak içerisinde durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen bir şahıs kaçmaya başladı.

Yurthaber 05-04-19 11:30

Trüf mantarı kaçakcısına para cezası

Ülkemiz topraklarında yetişen ve maddi değeri oldukça yüksek olan beyaz trüf mantarını yurt dışına çıkarmaya çalışan şahsa idari para cezası kesildi.Kırklareli Dereköy Gümrük Müdürlüğü’nde yurt dışına çıkış yapmaya çalışan Bulgaristan uyruklu bir vatandaşın aracındaki bez torbada 5 kilo 700 gram ağırlığında beyaz trüf mantarı ele geçirildi.

Haber 04-04-19 13:16

Trüf mantarını yurt dışına kaçırmaya çalışan şahsa 60 bin TL ceza

Türkiye topraklarında yetişen ve kilosu 20-25 bin TL olan beyaz trüf mantarını yurt dışına kaçırmaya çalışan Bulgaristan uyruklu şahsa 60 bin 130 TL idari para cezası uygulandı.Kırklareli Dereköy Gümrük Müdürlüğünde yurt dışına çıkış yapmaya çalışan Bulgaristan uyruklu bir vatandaşın aracındaki bez torbada 5 kilo 700 gram ağırlığında beyaz trüf mantarı ele geçirildi.

Haber 04-04-19 13:01

12 Dev Adam, Dünya Kupası kura çekiminde dördüncü torbada yer alacak

Çin’in ev sahipliğinde 31 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 2019 FIBA Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, kura çekiminde dördüncü torbada yer alacak.Çin’de 31 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında organize edilecek FIBA Dünya Kupası’nın kura çekimi torbaları belli oldu.

Haber 15-03-19 11:11

Dünyayı bez torbada taşı

Ordu’nun Fatsa Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri "Dünyayı Bez Torbada Taşı Projesi" kapsamında 35 türde bez çanta üretti.Fatsa Halk Eğitimi Merkezi eğitici öğretmeni Yasemin Şinik yaptığı açıklamada, plastik poşetlerin çevreye verdiği zararın çok fazla olduğunu belirterek, bez çantaların daha kullanışlı ve sağlam olduğunu söyledi.

Haber 05-03-19 09:32

Eren Erdem'in yargılandığı dava

FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe girişiminde yasa dışı ses kayıtlarını servis ettiği dönemin Karşı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve eski CHP Milletvekili Eren Erdem ile gazetenin sahibi Turan Ababey'in de aralarında bulunduğu 12 sanığın yargılanmasına devam edildi - Tutuksuz sanık Ababey: - "Eren Erdem, Mustafa Sarıgül ve ismini Yalçın Çakır olarak hatırladığım bir kişi ile birlikte bir kahvaltıda buluştuk. Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayıydı. Kendisinin medyaya para dağıttığını söylediler. Seçime son bir hafta kala kahvaltıya çağrıldık. Çıkarken de bize torbada para verildi. Gazeteye geldim, 50 bin lira çıktı torbadan" - "Eren Erdem, önce beni Büyükçekmece Belediyesi’nde danışman gibi gösterebileceğini söyledi. Ancak benim vasfımın ve yaşımın uygun olmadığını söyledi. Sonra eşime başka bir yerden maaş bağlattı. Birkaç ay para gönderdi. Hani bana ‘parayla tutulmuş gizli tanık’ diyor ya parayı veren kendisi"

Haber 02-11-18 00:47

Cezaevi firarisi hırsızlık yaparken yakalandı

Kütahya’da cezaevi firarisi, araçlardan hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi’ndeki araçlardan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüpheli M.G.’yi (17) suçüstü yakaladı.Cezaevinden firar ettiği ve 8 araçtan hırsızlık yaptığı belirlenen şüphelinin yanındaki torbada 8 oto teybi ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 08-10-18 22:35

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki torbası belli oldu! İşte muhtemel rakipler...

Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezondaki tek temsilcimiz Galatasaray'ın torbası kesinleşti. Ajax ve Dinamo Kiev'in play-off turuna kalmasının ardından Galatasaray'ın 4. torbada yer alması kesinlik kazandı.

Spor 16-08-18 14:03

Galatasaray Şampiyonlar Ligi kura çekimine 4. torbadan katılacak

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 4. torbada yer alacak. Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu maçlarının ardından kura çekimine 4. torbadan girmesi kesinleşti.

Spor 14-08-18 23:32

Otobüsteki uyuşturucuyu narkotik köpeği 'Engel' buldu

BODRUM'da yolcu otobüsünde narkotik köpeği 'Engel' ile yapılan kontrolde, bir yolcuya ait torbada yarım kilo toz esrar ele geçirildi.

Haber 06-06-18 13:02

Otobüsteki uyuşturucuyu narkotik köpeği 'Engel' buldu

 BODRUM'da yolcu otobüsünde narkotik köpeği 'Engel' ile yapılan kontrolde, bir yolcuya ait torbada yarım kilo toz esrar ele geçirildi.  Bodrum ilçesine uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşan güvenlik güçleri, dün saat 16.30 sıralarında Güvercinlik Mahallesi'ndeki jandarma kontrol noktasında yolcu otobüsünü durdurdu.

Haber 06-06-18 12:40

Pompalı tüfekle vuruldu, bağırsaklarını torbada taşıyor

 İZMİR'in Bergama ilçesinde, 5 yıl önce orman işçisi olarak çalışırken çıkan tartışmada pompalı tüfek ile yaralanan ve geçirdiği onlarca ameliyata rağmen bağırsaklarını vücudunun dışında torbada taşıyan 6 çocuk babası Necat Soysal (47), sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor.

Haber 24-04-18 11:06

Hakkari’de 4 bin 475 adet fişek ele geçirildi

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi kırsalında güvenlik güçlerinin ’dur’ ihtarına uymayarak Irak tarafına kaçan şüpheli şahsın bıraktığı torbada değişik çapta 4 bin 475 adet fişek ele geçirildi.Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, “Yüksekova 3.

Haber 04-04-18 19:46

Irak sınırında 4 bin 475 tabanca mermisi ele geçirildi

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesinde askerlerin 'Dur' ihtarına uymayarak Irak tarafına kaçan şüphelinin attığı torbada 4 bin 475 tabanca mermisi ele geçirildi.

Haber 04-04-18 19:27

PKK'nın bombalı araç eylem planı deşifre edildi

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat birimleri, PKK terör örgütünün yeni bir bombalı araç eylem planını deşifre etti. Örgüt üyelerinin toprağa gömdüğü 50'şer kiloluk 33 torbada, toplam bin 650 kilogram amonyum nitrat gübre ele geçirildi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan açıklamaya göre; Kuzey Irak'ta 5 terörist etkisiz hâle getirildi.

Haber 14-11-17 17:14

İşte Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2017-2018 sezonu grup kuralarının çekimi bugün yapılacak. Temsilcimiz Beşiktaş, kura çekiminde 3. torbada yer alacak. Oynanan karşılaşmalar sonucunda Kopenhag’ı eleyen Karabağ, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı başaran ilk Azerbaycan takımı oldu. İşte Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri...

Haber 24-08-17 01:54

Şampiyonlar Ligi grup kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Hangi kanaldan yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman merak ediliyor. UEFA tarafından düzenlenen Devler Ligi'nde dün akşam oynanan ve bu akşam oynanacak play off turu rövanş karşılaşmaları sonrasında gruplara kalacak takımlar belli olacak. Temcilsimiz Başakşehir, Sevilla'ya elenirken gruplara direkt katılan Beşiktaş, kura çekiminde 3. torbada olacak. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler?

Haber 23-08-17 14:10

Beşiktaş Ve Ajax Aynı Torbada

İstanbul Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi sorunlar nedeniyle Beşiktaş ve Ajax'ın Avrupa Ligi çeyrek final kuralarında birbiriyle eşleşip eşleşmeyeceği

Yurthaber 17-03-17 11:27

Explosion In Istanbul

- Policemen injured in explosion in Besiktas district of Istanbul. A bombed car exploded at the end of a football match

Yurthaber 10-12-16 23:58