Bilim Adamları Haberleri

Bilim adamları uyardı! Köpek gribi insanlar için büyük risk oluşturuyor

Pandemiden beri ortaya çıkan birçok hastalık sağlık için büyük riskler oluşturuyor. Bilim adamları yeni salgın tehlikesi oluşturabilecek köpek gribinin mutasyona uğramış kuş gribi salgınıyla benzer özellikler taşıdığını söylerken köpek gribi belirtileri hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 26-04-2023 09:09

Makarna yapmak basit diyerek geçiştirmeyin! Bu hata sağlık için tehlike oluşturuyor

Makarna en sevilen yiyecekler arasında yer alıyor. Hemen hemen her gün tüketilen makarna oldukça hızlı ve pratik bir şekilde hazırlansa da makarna yaparken uygulanan bir hata sağlık için büyük risk oluşturuyor. Uzmanlar makarna yaparken farkında olmadan uygulanan bu hataya karşı uyardı.

Haber 08-03-2023 17:07

Bilim adamları uyardı! Bu uyku sorununu yaşayanların kalp krizi riski çok daha fazla

Uyku vücudumuzun olmazsa olmaz ihtiyacı olarak görülüyor. Zihnimizin ve vücudumuzun dinlenmesini sağlayan uykunun düzenine dikkat etmek gerekiyor. Bilim adamları uyku problemi yaşayan kişilerin kalp krizi riskinin çok daha fazla olduğunu paylaşarak uyarılarda bulundu.

Haber 26-02-2023 09:16

Sakın yapmayın! Göremiyoruz ama ölümcül bakteriler taşıyor

Hayatımızın birçok alanında görmediğimiz çeşitli bakteriler bulunuyor. Temiz olduğunu düşündüğümüz alanlardan çok tehlikeli bakteriler yayılabiliyor. Tuvalet kapakları ve sifon da bu bakterili alanlar arasında yer alıyor. Yapılan araştırmaların sonucu göz korkuttu. En sık yapılan hatanın ölümcül sonuçlar doğurabileceği paylaşıldı.

Haber 09-12-2022 16:49

Bilim Adamları

Bilim Adamları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bilim Adamları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.