Boceklerden Kurtulmak Icin Haberleri

Galatasaray'ın 4 oyuncusu Eyüpspor'a gidiyor! Toplam piyasa değerleri 21 milyon euro...

Galatasaray'da önümüzdeki sezon takımda kalmayacak oyunculardan 4 tanesinin Eyüpspor'a gönderileceği iddia edildi. Galatasaray'ın maaş yükünden kurtulmak için yapacağı bu hamle sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 2024-04-19 17:41:51

Zayıflamak isterken hayatı kabusa döndü! 1 milyon 400 bin lira ödedi, yemek bile yiyemiyor

Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın, doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmeyerek, "Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Balon taktıktan 3-5 gün sonra midesi delinmedi, 1 ay sonra midesi delindi" dedi.

Haber 2024-04-19 13:15:19

Selülitleri yok edip çilek bacak görünümüne son veriyor! Pürüzsüz bacakların sırrı

Selülit, birçok kadının karşılaştığı yaygın bir cilt sorunudur. Pürüzsüz bacaklara sahip olmak birçok kadının hedeflerinden biridir. Eğer selülitlerle mücadele ediyor ve çilek bacak görünümünden kurtulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın sırlarını ve evde uygulayabileceğiniz basit peeling karışımını haberimizde derledik.

Kadin 2024-04-06 14:37:45

Günlük rutinden kurtulmak isteyenler buraya! İşte eğlenceli akşamların vazgeçilmezi oyun konsolları

Günün yorgunluğunu sevdiklerinizle birlikte oyun oynayarak atmak gibisi yok. Peki, eğlenceli akşamların vazgeçilmezi oyun konsollarından hangisi size göre? Bu sorunuzun yanıtı ve daha fazlası oyun konsolları listemizde! Farklı bütçelere uygun, teknik özellikleriyle ve tasarımıyla kendine hayran bırakan oyun konsolu önerilerimizi duymaya hazır mısınız? İşte detaylar!

Haber 2024-04-01 18:00:22

Diğer Haber Etiketleri

galatasaray sezon süper li Eyüpspor zayıflama Avcılar mide delinmesi hindi mon bacak peeling kese Selülit oyun konsolu kantaron çiçeği vf makyaj malzemeleri misel su (makyaj temizleme suyu) eo sağlıklı yaşam Kilo vermek kanser prostat kanseri prostat Akciğer‎ Beyin kemik hastalık tedavi sosyal medya tiktok kiraz sapı kilo yağ Reddit emekli Kahramanmaraş kompresör enkaz ayak ayaklar paslanmış bıçak nasıl temizlenir kabartma tozu Adana Kuyumcu tuvalet Tayland epilasyon Lazer ayva kahve karbonat Türkiye ameliyat Malatya Yeşilyurt saç beyazlaması ibn-i sina Göz iltihap diş ağrısı diş eti iltihabı geçmeyen diş eti iltihabı karanfil limon sumak şiddet estetik estetik cerrahi göğüs estetiği Altın altın fiyatları İslam Memiş islam memiş son dakika gram altın dolar gürültü Güngören komşu alara tuz nane yağı sirke karınca kelepçe Hatay Otomobil ilan antalya sabır taşı nasıl kullanılır Hindistan anakonda Brezilya yangın büyü kireç çözücü kireç lekesi musluk yaşında Tanyeli tıraş tıraş makinesi kabak lifi Zonguldak Maden iş insanı Tehdit Şişli duşakabin su AZ başakşehi devam edecek futbolcu son maçın son dakika gol Süper Lig transfer dönemi son dakika boğaz kaşıntısı boğaz kaşıntısı nasıl geçer boğaz kaşıntısı neden olur boğaz kaşıntısına ne iyi gelir sinek sinek kovucu sinek kapan sinek öldürücü sivrisinek kovucu pompa Kadıköy beyaz sirke diş macunu lavanta fesleğen biberiye Limon otu samsung kulaklık huawei kulaklık bluetooth kulaklık sırt sivilce sivilce geçirme yöntemleri sivilce kızarıklığı nasıl geçer sivilce lekeleri nasıl geçer sivilce maskesi sivilce nasıl geçer

Yüz temizliğini çocuk oyuncağı haline getirecek en iyi ve etkili makyaj temizleme suları

Cilt bakımına önem verenler buraya! Yüz bölgesi vücudun en hassas bölgeleri arasında bulunuyor. Bu nedenle makyaj sonrasında etkili bir bakım yaparak cildinizde biriken kalıntılardan kurtulmak son derece önemli. Cildinizi arındıracak bu bakım ürünlerinin başında ise makyaj temizleme suları gelir. Biz de size bu konuda kolaylık sağlayacak bakım ürünlerini mercek altına aldık ve en iyi makyaj temizleme sularını bir araya getirdik. Gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 01-04-24 17:53

'67 yaşındayım ama 20 yaş daha genç görünüyorum' İşte yağ yakmak için 3 kolay hareket

Spor salonu üyeliğine veya pahalı ekipmanlara gerek yok; profesyonel bir fitness koçuna göre, istenmeyen yağlardan kurtulmak için bu basit ev egzersizlerini deneyin.

Kadin 01-04-24 12:04

Uzmanından kritik uyarı: Zamanında tedavi edilmezse vücuda yayılıp ölümle sonuçlanıyor! 'Vücutta çok sinsi ilerleyen bir hastalık'

Bazı hastalıklardan erken teşhis sayesinde kurtulmak mümkün. Dünyada yaygın olarak görülen ölümcül hastalıklarından biri olan kanser ilk evrelerde tespit edildiğinde iyileşme oranı daha yüksek oluyor. Üroloji Uzmanı Dr. İsrafil Ağaoğlu, "Prostat kanseri çok çok kötü bir kanser türüdür. Zamanında tedavi edilmezse, tespit edilmezse ve atlanırsa akciğer, beyin ve kemiklere sıçrayabilecek kanserdir. En nihayetinde ölümcül bir kanserdir" dedi. İşte konuya dair detaylar...

Haber 25-03-24 07:27

Boşanma sonrasında verdiği kilolarla gündem yarattı! Boşanmasını böyle kutladı... Son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi: Ne kaybettiğine dön de bir bak

TikTok'ta 'tonyaodom72' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın boşanma sonrasındaki yeni imajını gösterince sosyal medyada gündem yarattı. Boşanması kesinleştikten sonra fazla kilolarından kurtulmak için sıkı bir diyet programı ve sporla hızla kilo veren genç kadının son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Genç kadının öncesi ve sonrasına ait görüntülerinden oluşan paylaşımı gündem yarattı.

Trend 14-03-24 10:01

Sadece 1 haftada 4 kilo verdiren içecek! Tüm gün tüketince cayır cayır yağ yakıyor

Kilo vermek ve fazla yağlardan kurtulmak birçok insanın hedeflerinden biridir. Kilo verme sürecinizde hızlı sonuçlar elde etmek için çeşitli yöntemler denemek etkili olabiliyor. Diyetisyen Büşra Çalışkan sadece 1 haftada 4 kilo verdiren detoks suyu tarifini paylaştı. Bu karışım, tüm gün boyunca tüketildiğinde cayır cayır yağ yakmanıza yardımcı olabilir.

Kadin 08-03-24 14:25

Ölüm döşeğindeki kayınvalidesinden aldığı haberle yıkıldı! Kocasının ihanetini öğrendi... Ölmeden önce söyleyip kurtulmak istedim

Neredeyse on yıl süren mutlu bir evliliğin ardından bir kadın Reddit'te kocası tarafından aldatıldığını söyleyerek yardım istedi. Kayınvalidesinin ölümcül bir hastalığa yakalanmasının ardından kendisine büyük bir sır verdiğini söyleyen genç kadın, "Kayınvalidemin söyledikleri tüm hayatımı alt üst etti. Bunu bana neden yaptığını bilmiyorum. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok" dedi.

Trend 06-03-24 15:45

Enkaz altından çıkan parçalarla yaptılar, görenler şaştı kaldı! İkisi de emekli…

Kahramanmaraş’ta iki emekli vatandaş, deprem sonrası enkazdan çıkarılan parçalarla havası bitmeyen kompresör yaptı. Depremin stresinden kurtulmak isteyen emekli iki vatandaş havası bitmeyen kompresör tasarladı.

Finans 15-02-24 08:35

Pas lekelerini anında söküp atıyor! Evde pas tutan eşyalarınızı tek malzemeyle parlatan yöntem

Günlük hayatta sıkça karşılaşılan pas lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özelliklerde evlerde masa, sehpa ve sandalye ayakları, bıçak, lavabo, küvet ve kapı kolu gibi yüzeylerde oluşan pas lekelerinden kolayca kurtulmak mümkün. Her evde bulunan tek malzeme pas lekelerini çözmede oldukça başarılı.

Kadin 06-02-24 09:38

Kuyumcudan hırsızlık yapmaya kalkıştı, yakalanınca dükkanın ortasına tuvaletini yaptı

Adana’da kuyumcuya girip altın çalmaya kalkışan 5 kadın, iş yeri sahibi tarafından yakalandı. Polis gelmeden kaçmak isteyen kadınlardan biri, kurtulmak için iş yerine tuvaletini yaptı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 01-02-24 15:30

Yakalanınca kurtulmak için kuyumcunun ortasına tuvaletini yaptı

Adana’da bir kuyumcuya girip altın çalan 5 kadının, iş yeri sahibi tarafından kapı kilitlenerek yakalandığı ve kadınlardan birinin iş yerine tuvaletini yaptığı olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 01-02-24 14:37

Korku filmi gibi ama gerçek! Meyve vermek istediği ayı kolunu kaptı... Ayıdan kurtulmak için kendi kolunu kesti

Tayland'da yaban hayatı koruma merkezinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Merkez gönüllü olarak çalışan turist meyve vermek istediği ayının kolunu kapması üzerine zor anlar yaşadı. Ayı saldırısından kurtulmak için 32 yaşındaki İsveçli turist Stefan Claudio Specogna kendi kolunu kesmek zorunda kaldı.

Trend 26-01-24 13:58

Denenmiş doğal epilasyon yöntemleri! İstenmeyen tüylerin kökünü kurutuyor! Tekrar çıkmasına izin vermiyor

İstenmeyen tüyler kadın erkek fark etmeksizin herkeste görülen bir durumdur. Bazen can sıkıcı olan bu problemden kurtulmak için lazer epilasyon yöntemlerine tonlarca para harcamak istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Daha önce denenmiş olup olumlu sonuçlar veren bu 2 yöntem sayesinde tüyleriniz incelecek, seyrelecek ve artık çıkmayacak. İşte en en etkili ve doğal epilasyon kürleri ve uygulanışına dair detaylı bilgiler...

Kadin 23-01-24 15:00

Kiloları yüzünden zorbalığa uğradı, ameliyat için Türkiye'ye geldi ama hayalleri kabusa döndü! Genç yaşta hayatını kaybetti

20 yaşındaki Morgan Ribeiro, fazla kilolarından kurtulmak için Türkiye'ye geldi. 2 bin 500 sterlin ödeyerek olduğu ameliyat sonrasında ülkesine döndüğü sırada uçakta septik şok geçiren Ribeiro'nun uçağı Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a acil iniş yaptı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ribeiro'nun ameliyattan önce yaptığı TikTok paylaşımı görenleri hüzne boğdu.

Trend 22-01-24 17:20

İstenmeyen tüylerden acısız kurtulmanın en etkili yolu! Epilasyon ve ağda tarihe karışıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için birçok yöntemi denediniz ve hala etkili bir çözüm bulamadınız mı? İstenmeyen tüylerden acısız bir şekilde kurtulmanın birçok etkili yöntemi bulunuyor. Artık epilasyon ve ağda gibi hem acılı hem de masraflı yöntemlere veda edebilirsiniz.

Kadin 17-01-24 10:34

Sırtından vuruldu! Kurtulabilmek için yaralı halde 70 kilometre araç kullandı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde şoke eden bir olay yaşandı. Bir kişi, araçta silahla sırtından vurulmuş halde bulundu. Şahsın çıkan kavgada açılan ateş sonucu yaralandığı ve kurtulmak için yaralı halde 70 kilometre araç kullandığı belirlendi.

Haber 16-01-24 00:01

Beyaz saçlar da boya da artık dert değil! İbn-i Sina'nın 1000 yıl önce yazdığı reçetede şifalı formül saklı

Beyaz saçlardan kurtulmak isteyenler ilk yöntem olarak boya kullanıyor ama bu saçlara zarar verebiliyor ve kalıcı da olmuyor. Saç denince insanların karşısına genelde saçları uzatan veya sıklaştıran formüller çıkıyor ama beyaz saçlarla başa çıkmak için de çeşitli yöntemler var. İbn-i Sina ise yıllar önce beyaz saçları ortadan kaldıracak formülü bulmuş bile. Diğer bütün formülleri unutun. İşte doğal yöntemle saçların beyazlığından kurtulmak isteyenler için İbn-i Sina’nın günümüze ulaşan reçetesi…

Kadin 12-01-24 11:19

Diş iltihabını ve ağrısını geçiren mucize karışım! Anında etki ediyor

Diş eti iltihabı ve ağrısı hayat kalitesini olumsuz etkileyen acı verici durumlardır. Ancak, doğal ve hızlı bir şekilde bu ağrılardan kurtulmak mümkün. İşte tam da burada devreye giren bir mucize karışım var. Bu karışımın diş iltihabını ve ağrısını anında hafiflettiği iddia ediliyor. Doğal içeriğiyle dikkat çeken bu karışımın içeriğinde bulunan maddeler, ağrıyı hızla dindirme ve iltihabı azaltma konusunda etkili olabilir. Diş ağrısı ve iltihabına acil çözüm arayanlara mucize karışım haberimizde.

Kadin 29-12-23 10:29

Gözyaşları içinde video çekip sosyal medyadan paylaştı! Yardım istedi: 'Son rahat uyumaların merak etme'

Genç bir kızın paylaştığı video sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Videoda genç kız, bir kişiden şiddet gördüğünü iddia etti. Uzaklaştırma kararına rağmen tehditlerine devam eden kişiden kurtulmak için gözyaşları içinde video çeken genç kız, "Polisi aradım 'Ya bu adamı kaç kere şikayet ettim. Arabama saldırdı, saldınız. Benim evime uzaklaştırma kararı varken saldınız. Daha ne bekliyorsunuz' dedim. Kimse bir şey yapmıyor, farkında mısınız" dedi.

Haber 29-12-23 09:25

Zayıflamak için ameliyat olan kadın uyandığında gözlerine inanamadı! Göğüs silikonu ve Brezilya poposu takıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 65 yaşındaki Amerikalı Kimberly McCormick, 6 yıl önce Meksika'da fazla kilolarındna kurtulmak için bıçak altına yatmıştı. Vücudunda kol, bacak ve karnından sarkan derilerin alınmasını ve memelerinin dikleştirilmesini isteyen kadın daha uygun fiyatlı olması için yeniden Meksika'nın yolunu tuttu. Ancak ameliyat bitiminde kendisine göğüs silikonu takıldığını ve Brezilya poposu yapıldığını gördü.

Trend 25-12-23 09:56

Altın fiyatları ne kadar? Uzman isimden dikkat çeken uyarı! Bu hafta onların haftası olacak

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri 11 Aralık 2023 Pazartesi günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar, altın, borsa ve kripto para yatırımlarını doğrudan etkileyen FED faiz kararı bu hafta açıklanacak. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Bu hafta dolardan kurtulmak isteyenlerin haftası" diyerek uyarıda bulundu. Tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet ve gram altın fiyatları internette araştırılıyor. İşte 11 Aralık 2023 Pazartesi günü altın fiyatları...

Finans 11-12-23 09:31

Böylesi görülmedi! Özel düzenek kurdular, komşularının hayatlarını kabusa çevirdiler

Güngören'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 5 katlı binanın 4. katında yaşayan iki kardeş, evlerinin her odasına kurdukları özel ses düzenekleriyle komşularının hayatını kabusa çevirdi. Kardeşlerin üst katında daire satın alanlar, gürültüden kurtulmak için çareyi evlerini satılığa çıkartmakta buldu. Çok sayıda şikayet üzerine çilingirle daireye giren polis ekipleri, düzenekleri sökerek iki kardeş hakkında adli işlem başlattı. İşte detaylar...

Haber 01-12-23 14:59

Evdeki karıncalardan kurtulmanın kesin yolu! Bu yöntemlerle karıncalara veda edin

Evimizi paylaştığımız karıncalar, sıklıkla can sıkıcı bir sorun haline gelebilir ve onlardan kurtulmak bazen karmaşık görünebilir. Ancak, endişelenmeye gerek yok! Karınca kovma konusunda basit ama etkili ipuçları ve doğal çözümlerle evinizdeki karıncalara veda edebilirsiniz. Sizi rahatsız eden bu küçük misafirleri uzaklaştırmanın etkili yollarını haberimizde derledik.

Kadin 10-11-23 10:06

Kendini kelepçeledi... Hemen ekipleri aradılar! Tek başına kurtulmak istedi ama...

Hatay’ın Hassa ilçesinde bir kişi kendini kelepçeledi, kelepçelerden tek başına kurtulmak istedi ama başarılı olamadı. Söz konusu şahıs sonra itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipleri vatandaşı zor durumdan kurtardı.

Haber 06-11-23 09:39

Yer: Antalya! Otomobilini satmak için verdiği ilan gündem oldu: 'Gudubet bir araba'

Antalya'da yaşayan emlakçı Kemal Akgül, 2 yıl önce aldığı otomobili satıp kurtulmak için verdiği ilan sosyal medyada gündem oldu. "Bu arabadan beni kurtarabilecek birisi aranıyor" başlığıyla internette ilan veren adam "Gudubet bir araba, araba iki yıldır bende. İki yıldır hanımla çocuklarla aram açıldı" dedi.

Haber 27-10-23 08:04

Sabır taşı neye kullanılır? Sabır taşı nasıl kullanılır?

Günümüzde gerek sağlık için gerekse zararlı alışkanlıklardan kurtulmak amacıyla kullanılan pek çok taş çeşidi bulunur. Bu taşların kimisi kolye, bileklik, yüzük gibi aksesuar olarak kullanılırken kimisi ise sağladığı olumlu etkilerden yararlanmak için kullanılır. Bu taşlardan biri de sarı sabır taşı olarak isimlendirilen ancak renk olarak siyaha yakın bir renge bir sahip olan taş çeşididir. Ayrıca bu taşın kullanımı çok eski dönemlere dayanır. Peki, sabır taşı neye kullanılır?

Haber 25-10-23 19:39

Filmleri aratmayacak yöntem! İnsan yediğinden şüphelendikleri anakondayı başından iple bağlayarak yakaladılar

Hindistan'da çekildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Bir çiftlikte insan yediğinden şüphelenilen anakonda başından iple bağlanarak yakalandı. Anakondanın ipten kurtulmak için gösterdiği yoğun çaba cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Trend 21-10-23 13:14

İnternetten 'büyücülük' araştırması yaptı! 11 yaşındaki kız evi yanlışlıkla ateşe verdi... Yanan dairedeki kurtarma anları kameraya yansıdı

Brezilya'nın Minas Gerais eyaletinde 11 yaşındaki bir kız çocuğu büyükanne ve büyükbabasının evinde internetten üzerinden büyücülük araştırması yaptı. 11 yaşındaki kız internetten gördüğü bir deneyi yapmak isterken evi ateşe verdi. Alevlerin bir anda yükselmesi üzerine büyükanne ve büyükbaba kurtulmak için pencereden atlamak zorunda kaldı.

Trend 17-10-23 13:58

Musluktaki inatçı kireç lekelerini dakikalar içinde yok ediyor! Ayna gibi parlayan muslukların sırrı

Musluktaki kireç, sert su kaynaklarından gelen minerallerin birikmesi sonucu oluşan yaygın bir sorundur. Kireç, suyun içinde bulunan kalsiyum ve magnezyum minerallerinin birleşmesiyle oluşur ve zamanla musluklar, armatürler ve suyun temas ettiği yüzeylerde birikir. Musluktaki kireç, sadece estetik bir sorun olmakla kalmaz, aynı zamanda su akışını azaltabilir ve muslukların performansını olumsuz etkileyebilir. Musluklardaki su lekeleri ve kireçten kurtulmak için en etkili yöntemler haberimizde.

Kadin 13-10-23 11:26

Sadece 2 malzeme yetiyor! Bu kür ile istenmeyen tüylerinize veda edin...

İstenmeyen tüyler özellikle kadınların en rahatsız olduğu konulardan biri. Jilet ve ağda işlemlerinden sonra hemen çıkan istenmeyen tüyler yaşamı olumsuz olarak etkileyebiliyor. Özel günlerde ve tatillerde oldukça can sıkıcı olan bu durumdan kurtulmak için sadece 2 malzemeli bu tarifi deneyebilirsiniz. Haftada 3-4 kere uyguladığınız takdirde istenmeyen tüylere veda edebilirsiniz...

Kadin 07-10-23 16:59

Kanser tedavisi gören Tanyeli Milano’da podyuma çıkacak! Son halini paylaştı

Türkiye'yi terk edip yıllar önce ailesiyle Avustralya'ya taşınan oryantal Tanyeli, uzun bir süre önce fazla kilolarından kurtulmak için mide operasyonu geçirmişti. Mide ameliyatından sonra 99 kilodan 60 kiloya kadar düşen Tanyeli tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti. Şimdilerde kanser tedavisi gören Tanyeli, Milano Fashion Week’te podyuma çıkacak ve kanser hastalığına dikkat çekecek.

Magazin 22-09-23 15:37

Pratik ve hızlı şekilde tıraş olmanızı sağlayacak en iyi ve kaliteli tıraş makinesi önerileri

Tıraş olmak erkekler için kişisel bakımın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Fakat her gün dakikalarca tıraş olmak sizi yormuş olabilir. Üstelik jiletler cildinizi tahriş ediyorsa ve bu durumdan kurtulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Sizleri bu dertlerden kurtaracak ve en az tahrişle maksimum performans alabileceğiniz en iyi erkek tıraş makinelerini sizler için listeledik. Gelin tıraş makinesi fiyatlarını da karşılaştırabileceğiniz listemizi birlikte incelemeye başlayalım.

Haber 21-09-23 17:19

Kabak lifi nasıl kullanılır? Yüze kabak lifi kullanılır mı?

Temiz bir cilt aynı zamanda sağlıklı bir cilttir. Sağlıklı bir cilt ise genç görünmenin öncelikli sırları arasında yer alır. Bu nedenle cilt bakımı son derece önemlidir. Yüze uygulanan peelingler ya da özel maskeler ile sağlıklı bir cilde ve genç bir görünüme sahip olabilmek mümkündür. Ciltteki ölü hücrelerden kurtulmak ve cildi derinlemesine temizlemek için birçok doğal yöntem bulunur.

Haber 13-09-23 21:28

Zonguldak'ta madende göçük! Kurtarılan işçiler anlattı: 'Oradan kurtulmak gerçekten mucize'

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait bir madende bugün bir göçük meydana geldi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Göçükten yaralı kurtarılan maden işçilerinden 39 yaşındaki Ersin Aydın, "Oradan kurtulmak gerçekten mucize. Orada bir boşluk vardı, o boşluk olmasaydı muhtemelen şimdi rahmetli olmuştum" dedi.

Haber 13-09-23 20:41

49 bin Euro verip kurtulmak istedi, hayatı kabusa döndü! İş insanının canına tak ettiren görüntüler

İş insanının ofisine topluca gelip gözünü korkuttular, çaresiz adam 49 bin Euro verip kurtulabileceğini düşünse de işler umduğu gibi gitmedi! İstanbul'un Şişli ilçesinde Azerbaycanlı iş insanı Elshan E. ne yaptıysa da ofisine gelen şahısların tehditlerinden kurtulamadı. Şahıslar kendisi ofisinde yokken bile gelmeye başlayıp silahları devreye sokunca canına tak diyen Elshan E. çareyi polise telefon açmakta buldu. Kamera görüntüleri yaşanan dehşeti gözler önüne serdi.

Haber 03-09-23 08:44

Mucize yöntem! Duşakabin camlarındaki su lekelerini tek seferde çıkarıyor

Duşakabinde kalan su ve sabun lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Duşakabin camlarındaki su lekelerinden kurtulmak için sağlığa zararlı kimyasal ürünler kullanmak yerine evde doğal ürünler ile etkili sonuçlar alabilirsiniz. İşte duşakabin lekelerini tek seferde çıkarmanın kolay yöntemi...

Kadin 31-08-23 10:49

Galatasaray'da Yunus Akgün sonrası sıradaki veda Fredrick Midtsjö! 5 talip birden...

Galatasaray'da hem maaş yükünden kurtulmak hem de yeni transferlere yer açabilmek adına bazı isimlerle yollar ayrılırken, son olarak Yunus Akgün'e veda edilmişti. Sarı-Kırmızılı yönetim Norveçli oyuncu Midtsjö'ye de veda edilmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 28-08-23 15:55

Boğaz kaşıntısına ne iyi gelir? Boğaz kaşıntısından kurtulmak için ne yapmak gerekir?

Boğaz kaşıntısı genellikle soğuk algınlığı, grip veya alerjik reaksiyonlar gibi nedenlerle ortaya çıkan rahatsız edici bir semptomdur. Boğazın arka kısmında veya yutak bölgesinde hissedilen kaşıntı, yutma güçlüğü, öksürük ve hafif rahatsızlıkla birlikte görülebilir. Ayrıca, sigara içme, kuru hava, tahriş edici maddelere maruz kalma gibi etkenler de boğaz kaşıntısına katkıda bulunabilir.

Haber 27-08-23 18:37

Sineklerden kurtulmak isteyenlere birbirinden kullanışlı sinek raketi tavsiyeleri

Bahar ve yaz aylarında ortaya çıkan sivrisinekler, hem iç hem dış mekânlarda başınızın belası hâline gelebilir. Sinek ısırıklarından ve sonrasında oluşan kaşıntılardan korunabilmek istiyorsanız kendinize bir sinek raketi alabilir ve bu sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz. Sizi ve ailenizi sinek ısırıklarından kurtarabilecek en iyi sinek raketi modellerini merak ediyorsanız gelin listemize birlikte göz atalım!

Haber 24-08-23 16:28

Şaka yapmak için kafasına tuvalet pompası koydu! Bir anda işler kontrolden çıktı

Luke isimli bir adam komiklik olması için başına tuvalet pompasını koyduğu anları sosyal medyadan paylaştı. Ancak başında saçı bulunmayan adamın kafasına tuvalet pompasının yapışması üzerine işler bir anda kontrolden çıktı. Başındaki pompadan kurtulmak isteyen Luke’ın gönderisi kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 24-08-23 15:21

İstenmeyen tüylere kesin çözüm! Rus kadınlar bu kürü kullanıyor! Sadece iki malzeme ile hazırlanıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için her gün yeni yöntemler çıksa da bazen hiçbirinden istenilen sonuç alınamıyor. Rus kadınların istenmeyen tüylerden kurtulmak için hazırladığı iki malzemeli kür ise tam bu noktada kurtarıcınız olacak. İşte Rus kadınların tüylerinden kurtulmak için hazırladıkları doğal kür tarifi ve pük noktası...

Kadin 24-08-23 08:46

Yangından kurtulmak için 3. kattan atlayarak hayatını kaybeden Hatice Arslan toprağa verildi

Kadıköy'de, binada çıkan yangından kurtulmak için 3. kattan atlayarak yaşamını yitiren Hatice Arslan'ın cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 22-08-23 15:27

Kadıköy'de yangından kurtulmak için binanın 3. katından atlayan kadın hayatını kaybetti

Kadıköy'de, binada çıkan yangından kurtulmak için 3. kattan atlayan kadın yaşamını yitirdi.

Yurthaber 21-08-23 10:23

Musluktaki inatçı kireç lekelerine son! Musluklarınız pırıl pırıl parlayacak

Kireç lekeleri ne zor çıkan lekelerden biridir. Ev hanımlarının başına dert olan kireç lekeleri için internette doğal çözüm yolları araştırılıyor. Genellikle banyo ve lavabolarda sık sık rastlanılan kireç lekeleri metallerin üzerinde hoş görünmeyen görüntüye sebebiyet veriyor. Musluklardaki su lekelerinden, kireçten kurtulmak istiyorsanız bu yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 18-08-23 09:29

Sivrisineklerin kabusu oluyor! Bu sinek kovucu yöntem böcek ilaçlarından daha etkili

Sivrisinekler sıcak yaz günlerinin gelmesiyle beraber artış gösterdi. Isırdığı bölgeyi kaşındırmasıyla rahatsızlık veren sivrisinekler özellikle geceleri sizi uykunuzdan uyandırarak uyku problemlerine yol açabiliyor. Sinek kovucu spreyler içeriğinde bulunan kimyasallar sebebiyle tercih edilmeyebiliyor. Bunun yerine doğal yöntemlerle de sineklerden sonsuza kadar kurtulmak mümkün. Sivrisineklerin kabusu olan en etkili doğal yönteme haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 17-08-23 09:55

Bluetooth kulaklık almadan buraya göz atmalısınız! Samsung vs Huawei bluetooth kulaklık karşılaştırması

Yeni bir bluetooth kulaklık alma arifesindeyseniz birçok farklı modelin ve özelliğin arasında kaybolup gittiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Eğer bu kararsızlıktan kurtulmak ve sizin için ideal bir TWS kulaklık modeli bulmak isterseniz arkanıza yaslanıp araştırmaya son verebilirsiniz. İşte karşınızda Samsung vs Huawei Bluetooth kulaklık karşılaştırması ve alternatif modeller!

Haber 11-08-23 16:41