Dilberay Filmi Konusu Haberleri

Tuvalette ellediler demişti! Selen Görgüzel'den kalça açıklaması: Jennifer Lopez ve Kardashian’dan sonra...

Selen Görgüzel kalçasını yaptırdığına dair yorumlardan sonra "Cuma tuvalette kadınlar elledi yapılı mı diye?" diyerek gündeme geldi. Şarkıcı sahnedeki dansıyla dalga konusu olunca bakın ne dedi.

Magazin 2024-05-20 15:06:44

100 yıldır gizemini koruyor! Köydekiler gelip gittikçe dua ediyor

Sivas’ta Doğanşar ilçesinde köy mezarlığında bulunan ve yaklaşık 100 yıllık olduğu düşünülen meçhul mezar merak konusu oldu. Köy muhtarı, mezarın kimin olduğunu bilmediklerini söylerken meçhul mezarın gizemini koruduğunu, kendilerinin de gelip gittikçe dua okuyup Allah'tan rahmet dilediklerini ifade etti.

Haber 2024-05-20 11:03:05

200 bin kişi izledi, Akıncı İHA buldu! Reisi'yi arama çalışmalarında Türkiye damgası... Tüm dünyada haber oldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin uçak kazasında hayatını kaybetmesi tüm dünyada adeta şok etkisi yarattı. Söz konusu kaza haberinin ulaşmasıyla acil duruma geçen İran, Reisi'nin helikopterinin yerini tespit etmek için Türkiye'den yardım istemişti. Bölgeye gönderilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit ederken; 200 bini aşkın kişi Akıncı İHA'nın İran semalarındaki dairesel hareketlerini anbean takip etti. Akıncı İHA görevini tamamladıktan sonra Van Gölü semalarında Türk bayrağı çizdi.

Haber 2024-05-20 09:01:24

Dilan Çiçek Deniz'in Cannes tarzı dalga konusu oldu! Göğüs detayı dile düştü

Çukur dizisindeki rolüyle ününe ün katan ve özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz'in Cannes tarzı sosyal medyanın diline düştü. Transparan üste sahip elbisesiyle dikkat çeken oyuncunun göğüs detayı dalga konusu oldu.

Magazin 2024-05-20 07:22:30

Fenerbahçe sahada bayrak açtı, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal Galatasaraylı isme saldırdı! Derbi sonrası biri yumrukladı, biri saçını çekti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası gerilim tavan yaptı, yumruklar havada uçuştu. 1-0'lık galibiyeti kutlamak isteyen Fenerbahçeliler sahanın ortasında bayrak açarken, söz konusu kutlamaya müdahale etmek isteyen Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran yumruklu saldırıya uğradı. Görüntülerde Çelikkıran'a yumruk atanlardan birinin İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal olduğu görülürken; Hulusi Belgü de Çelikkıran'ın saçını çekti.

Spor 20-05-24 06:42

Sokak köpekleri için bol kanlı katliam paylaşımı sosyal medyayı yıktı! Erdoğan'ın tepkisi kulislerden sızdı: Ne bekliyorsunuz, iş çığırından çıktı

Özellikle küçük yaştaki çocukların ısırılması vakalarıyla zaman zaman gündeme gelen sokak köpekleri konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarıyla toplantı yaptığı, Erdoğan'ın toplantıda “Bu iş çığırından çıktı. Neyi bekliyoruz? Bir an önce halledin artık” diye tepki gösterdiği öne sürüldü. Gazeteci Nevşin Mengü'nün söz konusu haberle ilgili "Bol kanlı bir katliama hazırlanılıyor" ifadelerini kullandığı sosyal medya paylaşımı geniş yankı uyandırdı.

Haber 19-05-24 15:12

Ortak bildiri yayımlandı: 5 siyasi parti resmen ittifak kurdu! Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

ATA Parti, Doğru Parti, Yurt Partisi, Adalet Partisi ve Milliyetçi Türkiye Partisi de dahil olmak üzere beş siyasi parti "Kurtuluş İttifakı"nı kurdu. Beş siyasi parti liderinin hazırladığı ortak bildiride, "Türk ve Atatürk ile sorunu olmayan, Cumhuriyet değerlerine bağlı bütün kişi ve kurumları adalet ve demokrasi mücadelemizde yer almaya davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haber 19-05-24 14:43

Hayranlarına kötü haber! Arka Sokaklar dizisi o tarihte sezon finali yapıyor!

Türkiye'nin uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın sezon finali tarihi merak konusu olmuştu. Fenomen dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

Kulis 19-05-24 11:27

Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına vurulan kilit gündem oldu! Partiden açıklama geldi

Seçimlerden beklediği sonucu alamayan ve önceki günlerde küçülmeye gideceğini duyuran Memleket Partisi'nde genel merkez binası boşaltıldı. Ayrıca partinin otobüsünün de logolarının söküldüğü öğrenildi. Memleket Partisi yaptığı açıklamada farklı bir adrese taşındıklarını ifade ederek "Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir" denildi.

Haber 18-05-24 16:05

Kamuda emekli olanın yerine istihdam kararı alınmıştı: Cevdet Yılmaz’dan dikkat çeken sözler: ‘Henüz alt unsurlar çalışılmadı’

Kamuda tasarruf paketinin detaylarına ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Bilindiği üzere emekli olan personel sayısı kadar istihdam sağlanacağı açıklanmıştı. Konuya ilişkin, “Kamuya eleman alınmayacak diye bir durum söz konusu değil’ dedi. Yılmaz, “Burada henüz alt unsurlar çalışılmış değil” değil diyerek dikkat çeken bir ifade kullandı.

Finans 18-05-24 08:41

Diyanet'ten gündem olan iddiaya açıklama! Üst düzey yöneticiler için...

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan "Diyanet yöneticilerine her gün etli yemek var" haberlerine yanıt geldi. Yapılan açıklamada İşçilere üst düzey yöneticilerden daha yüksek fiyata yemek verildiği iddiası gerçek dışıdır. Üst düzey yöneticiler için farklı yemek menüsü hazırlanması söz konusu olmayıp Başkanlık Merkez Teşkilatındaki tüm personel için tek menü verilmektedir" denildi.

Haber 17-05-24 20:27

Uzman isim uyardı: Daha büyük sorunlar oluşmadan tedavi olun! Karında şişlik ve hazımsızlıkla kendini gösteriyor

Bazı hastalıklar zararsız olsa da bazıları kesin tedavi gerektirebiliyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ersoy Esen, safra kesesi taşları ve ameliyatı hakkında konuşarak, “Hastalar en çok hazımsızlık ve şişkinlik sorunu ile gelir. Hasta yemek sonrasında karnında şişlik hazımsızlık, karna ve sırta vuran ağrı hisseder, bir iltihap söz konusu olduğunda ise ateş ve kusma gibi daha ciddi sorunlar ortaya çıkabilir” dedi.

Haber 17-05-24 15:05

Bakan Bolat'tan İsrail'le ticaretin durdurulmasına ilişkin açıklama: ‘Bu konu siyasi istismar konusu yapıldı'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulması ile ilgili olarak, ‘‘Bu konu siyasi istismar konusu yapıldı" değerlendirmesini yaptı. Bakan Bolat, bakanlık olarak kararların uygulandığının da altını çizdi.

Finans 17-05-24 14:57

Çetin Doğan tahliye edildi! İlk açıklamasında 'af' vurgusu: Bizim durumumuzda olanlar daha evvel bırakıldı

Resmi Gazete’de yayınlanan kararla affedilen 28 Şubat davası sanıklarından Orgeneral Çetin Doğan, tutuklu bulunduğu Buca Kırıklar 1 No’lu F Tipi Cezaevi’nden tahliye edildi. Çetin yaptığı ilk açıklamada, "Televizyonlarda 'af'tan bahsediliyor. Böyle bir şey söz konusu değildir. Doğrudan doğruya Anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir. Bizim durumumuzda olanlar daha evvel bırakıldı." ifadelerini kullandı.

Haber 17-05-24 11:31

Yeşilçam güzeli meğer yıllardır ekranlardaymış... Keloğlan'ın güzeller güzeli Fatma'sı bakın kim çıktı!

Halen daha büyük bir ilgiyle izlenen Keloğlan Aramızda filmi, Türk sinemasının unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. Filmde 'Fatma' karakterine hayat veren kişinin bir çok dizide rol alan Fatma Karanfil olması duyanları şaşırttı.

Kulis 17-05-24 11:28

'Bir hayalet geziyor! Görebiliyor musunuz?' notuyla paylaştı! Çorum'da görüntülendi

Vaşak, halk arasında ormanların hayaleti olarak biliniyor. Çorum’da görüntüsü fotokapana yansıyan vaşak, ormanda bitki örtüsüyle kendini kamufle etti. Amasya Orman Bölge Müdürlüğü (OBM), Çorum Kargı’da görüntülenen vaşağın fotoğrafını “Kargı ormanlarında bir hayalet geziyor. Görebiliyor musunuz? notuyla paylaştı. Söz konusu paylaşımda vaşakların avlanılmasının yasak olduğu da vurgulandı.

Haber 17-05-24 10:10

Eski generaller için af kararı AK Parti'de de yankı buldu! Tarihi görüşmede gündeme gelmişti: Özel istedi, Erdoğan yaptı

28 Şubat davası hükümlüsü eski generallere af çıkması ses getirdi. Söz konusu isimler için af meselesi Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde de gündeme gelmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından AK Parti'den ve gazetecilerden gündem yaratacak yorumlar geldi.

Manşet 17-05-24 10:03

Kripto para düzenlemesi Meclis'e sunuldu! AK Partili isimden yeni açıklama: 'Yasaklanması söz konusu değildir'

Kripto para yatırımcılarını ilgilendiren düzenleme bugün Türkiye Büyük Millet Meclis'ine sunuldu. Kripto para ilk kez tanımlanacak, Sermaye Piyasaları Kurumu'na yetki verilecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri de düzenlemeyle ilgili bir noktaya çekerek "Yasaklanması söz konusu değildir" dedi.

Finans 16-05-24 18:34

168 milyon dolarlık bütçeyle çekildi! Furiosa: Bir Mad Max Destanı dakikalarca alkışlandı

Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth'ün başrolünde olduğu Furiosa: Bir Mad Max Destanı filmi Cannes'ı salladı. Efsane yönetmen George Miller imzası taşıyan ve 168 milyon dolarlık bütçeye sahip film 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Kulis 16-05-24 11:20

Hyaluronik asit nedir, faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cildi korumak, cildi olası sorunlardan kurtarmak için cilt bakımlarını aksatmamak gerekir. Bu noktada adı gündemde olan hyaluronik asitin ne olduğu merak konusu olabilir. Peki, hyaluronik asit nedir ve faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 01:58

Yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili Kurtulmuş konuştu: 'TBMM çatısı altında sürdüreceğiz'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Meseleyi birtakım kısıtlar altında tutmamak için, birtakım siyasi tartışmaların konusu haline getirmemek için bütün bu süreci siyasi partilerimizle birlikte TBMM çatısı altında sürdüreceğiz" dedi.

Haber 15-05-24 23:53

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal o film için Almanya'ya gidiyor!

Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Meryem rolüyle büyük beğeni toplayan Özgü Namal, dizinin sezon finali yapmasıyla Almanya'ya gidiyor. Oyuncu dizi setlerinin ardından film setlerine de dönüyor. Namal, tatil arasında da boş durmayacak ve sinema filmi çekecek.

Magazin 15-05-24 17:49

Osman Kavala'nın avukatı başvurmuştu! Gezi Parkı davasında 'sürpriz' gelişme: Mahkeme heyeti değişti! Yeniden yargılanma...

Osman Kavala'nın da yargılandığı Gezi Parkı davasında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. Osman Kavala'nın avukatı Hilal Zengin’in başvurusu üzerine yeniden yargılama talebine bakacak olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti değişti. Söz konusu gelişmeyi gazeteci İsmail Saymaz duyurdu.

Haber 14-05-24 16:35

Başrollerini Melisa Şenolsun ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı 'Dünya Varmış' filminin çekimleri başladı

Başrollerini Melisa Şenolsun ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı 'Dünya Varmış' filminin çekimleri Bodrum'da başladı. Sete çıkan "Dünya Varmış" filmi şimdiden hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 14-05-24 15:31

Emlakçılar o tarihe dikkat! Mesleki deneyim şartı kaldırıldı

Yetki belgesi almak isteyen emlakçılar için 31 Aralık'a kadar mesleki deneyim şartı kaldırıldı. Ticaret Bakanlığı, söz konusu süreyi 6 aya kadar uzatmaya yetkili olacak.

Finans 14-05-24 12:52

Uzmanından şok açıklama: Sakın bunu yapmayın! Mideye zarar veriyor

Günümüzde en sık tüketilen içecekler arasında çay ve kahve yer alıyor. Çay ve kahvenin zararlı olup olmadığı her zaman tartışma konusu olmuştur. Prof. Dr. Sedat Üstündağ, sıvı ihtiyacını karşılamak için kafeinli içeceklerin çok uygun olmadığına dikkat çekerek, "Kahve vücutta sıvı eksikliğine yol açabilir" dedi. Vatandaşlara uyarıda bulunan profesör, çayı sıcak içmenin zararlarından da bahsetti. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 12:05

Cumhur İttifakı iddialarına 'sarı-kırmızılı' yanıt! MHP'li ismin paylaşımı dikkat çekti: Türkiye'de Lucescu meşhur etmişti

Siyasetin gündeminde son dönemde ortaya atılan iddialardan biri de Cumhur İttifakı'nda çatlaklar yaşandığı yönünde. MHP'den söz konusu iddiaya çarpıcı bir yanıt geldi. Süper Lig'deki son duruma dikkat çeken MHP'li Feti Yıldız, iddiaya Galatasaray'ın eski teknik direktörü Lucescu'nun meşhur ettiği atasözüyle yanıt verdi.

Haber 13-05-24 09:06

Moody's'den İsrail kararı

Moody's İsrail'in kredi notunu teyit etti, görünümünü "negatif" olarak tuttu. Söz konusu kararın, İsrail'in artan jeopolitik risklere maruz kalma durumundan kaynaklandığı belirtilen açıklamada, risklerin hala aşağı yönlü olduğu kaydedildi.

Finans 12-05-24 13:07

CHP'den belediyelere genelge! Dikkat çeken ifadeler: 'Kayırmacılıktan kaçının'

CHP'li belediyelerde son günlerde yapılan atama kararları gündem olmuştu. CHP Genel Merkezi, CHP'li belediyelere "Kayırmacılık, şatafat ve israfla mücadele” adı verilen bir genelge gönderdi. Lüks ve şatafattan kaçınılması konusunda bir dizi uyarıların yer aldığı genelgede, "Belediye araçlarını özel işlerinizde kullanmayın, ihalelerde şeffaf olun” ve “Belediye yöneticilerinin akrabalarını, liyakat koşullarını sağlasalar dahi tercih konusu yapmayın" ifadelerine yer verildi.

Haber 11-05-24 18:37
CHP

Gaddar'daki Adnan Oktar göndermesi sosyal medyayı salladı! Eline makası aldı ve 'hadım edeceğim seni' dedi! O anlar gündem oldu

Son dönemde dizilerde yapılan politik göndermelerin yanı sıra, gerçek hayatta yaşanan suç örgütü ilişkilerine değinilmesi de dikkat çekiyor. Bu defa Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu 'Gaddar' dizisinde Adnan Oktar suç örgütü konusu işlendi. Dizide Mehdi olduğunu söyleyen Arif Mübarek'in 'hadım' sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-05-24 10:55

BM’nin Filistin kararı İsrail’i çıldırttı! İsrail temsilcisinin bu hareketi olay oldu, tepki gecikmedi: ‘Seviyesizlik…’

BM Genel Kurulu, Filistin'in BM üyeliğinin BMGK'de tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin'e bazı ilave haklar tanınması talep edilen karar tasarısını kabul etmesi İsrail’i çok kızdırdı! İsrail Daimi Temsilcisi Gilad Erdan, söz konusu kararın bir kopyasını kağıt imha makinesinden geçirdi. BM Sözcüsü Farhan Haq ise hareketi "tiyatral" olarak niteleyip tüm üyelerin BM Şartı'na saygı duymak zorunda olduğunu bildirerek "Bu seviyeye inmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-24 08:02

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Büyük bir merakla izlenen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu olmuşken dizinin oyuncu kadrosuna bomba bir isim katıldı.

Kulis 10-05-24 15:38

Syedra Antik Kenti'nde ağır iş makinelerinin çalıştırıldığı iddialarına yalanlama

Syedra Antik Kenti Kazı Başkanı Ertuğ Ergürer, kazı çalışmalarında ağır iş makinelerinin kullanıldığı iddialarına yönelik, "Arkeolojik çalışmalarda kepçe, vinç ve traktör her zaman kullanılan araçlardandır. Dozer veya paletli bir iş aracının kullanılması söz konusu değildir." dedi.

Yurthaber 10-05-24 10:50

Şubat 2020'den bu yana bir ilk! Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 276 baz puan seviyesine geriledi

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), 276 baz puanla Şubat 2020'den bu yana en düşük seviyeye geriledi. CDS böylece Kovid-19 salgını öncesi seviyeye döndü. Analistler, söz konusu harekette, Türkiye'nin yurt dışı swap kanallarını açmak için adımlar attığına yönelik haber akışının etkili olduğunu ifade etti.

Finans 09-05-24 18:13

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 09-05-24 15:54
meb

Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül tam 65 kilo verdi! Son haliyle herkesi şaşırttı

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino serisinde hayat verdiği galerici Şahin karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Şengül şimdilerde çekimleri iki yıl süren 'Çingene Kızı Zeugma' adlı sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin galasında ortaya çıkan ünlü isim tam 65 kilo verdiğini açıkladı. Şengül son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 09-05-24 10:19

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 09-05-24 10:01

Bayramlarda Özgür Özel'le telefonlaşırız' dedi, o sözleri duyunca böyle yanıt verdi! Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklama: Öyle dediyse canı sağ olsun!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaptığı görüşme gündem yaratan ve bazı muhalif isimlerin tepkisiyle karşılaşan Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklamalar geldi. CHP lideri Özel'in söz konusu randevu ile ilgili kullandığı ifadelerle ilgili konuşan Karagöz, "Öyle dediyse canı sağ olsun. Sonuçta Sayın Genel Başkan'a çok ciddi tazyik var bu anlamda." dedi.

Haber 09-05-24 09:06

Müstehcen sahneleri oğlu çekmişti! Elizabeth Hurley galada eski sevgilileriyle...

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley'nin, 21 yaşındaki oğlu Damian'ın yönettiği filmde müstehcen sahnelerde olması uzun zamandır konuşuluyor. Hurley Londra gösterimindeki tarzı ve eski sevgililerinin filmi izlemeye gelmesiyle yeniden adından söz ettirdi.

Magazin 09-05-24 08:18

Fatih Portakal'dan CHP'li Mustafa Bozbey'e sert tepki! Adeta çileden çıktı: Hiç utanma yok!

Atama iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey'e gazeteci Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. Söz konusu zihniyetin hastalıklı bir zihniyet olduğunu ve bunlardan kurtulmak gerektiğini belirten Portakal, "Gerçekten bazılarında hiç utanma yok" diye konuştu.

Haber 09-05-24 06:48

Araç KM sorgulama: Araç kilometre (km) sorgulama nasıl yapılır? Aracın km geçmişi nasıl öğrenilir?

Herhangi bir araç satın alınırken bazı önemli noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu önemli noktalardan biri aracın kilometre bilgisidir. Sıfır alınan araba gibi araçlar için kilometre konusu çok dikkate alınmazken özellikle ikinci el araçlarda bu konu ayrı bir önem arz etmektedir. Bu yüzden araç alacak bireylerin alınacak araçla ilgili kilometre gibi önemli bilgileri önceden öğrenmesi önemlidir. Peki, araç kilometre (km) sorgulama nasıl yapılır, aracın km geçmişi nasıl öğrenilir?

Haber 08-05-24 18:49

Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminden yeni fragman geldi! Vizyon için geri sayım başladı

Popüler animasyon film serisi Çılgın Hırsız'ın dördüncü filmi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Vizyon tarihi 3 Temmuz 2024 olarak açıklanan Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminin yeni fragmanı paylaşıldı.

Trend 08-05-24 15:20

Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması! O görüşme olay olmuştu: Nikah davetiyesi için uğramış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. Söz konusu ziyaret, muhalif kesimde büyük tepkiye yol açarken, CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Eleştirilerin ardından gazeteci İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu" dedi. Karagöz de eleştirilere yanıt verdi.

Haber 08-05-24 12:19

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay merak konusu olmuştu! İşte ellerindeki ‘morarmanın’ nedeni…

Cem Garipoğlu’nun otopsi raporları ve görüntüleri gündem yarattı. 2009'daki kan donduran Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morarmalar da en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu. Her iki el parmaklarında görülen morarmanın nedeni ise ortaya çıktı. İşte Garipoğlu’nun otopsi raporu ile ilgili son detaylar…

Haber 08-05-24 08:14

Model Isabelle Mathers'in arkadaşının düğünde tercih ettiği kıyafeti tartışma konusu oldu! Yorumlar peşi sıra geldi: Fazla uygunsuz

Avustralyalı model Isabelle Mathers'in arkadaşının düğünde tercih ettiği kıyafetiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Transparan detaylardan oluşan dekolteli elbisesiyle çekilen düğün pozlarını sosyal medyadan paylaşan Mathers'in kıyafeti beğenilmedi.

Trend 07-05-24 10:13

Geçiş ihlal sorgulama: Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) geçiş ihlal sorgulama nasıl yapılır? Geçiş ihlali ve ihlalli geçiş sorgulama

Trafikte düzeni sağlamak, hem can hem de mal güvenliğini koruyabilmek için türlü kurallar geliştirilmiştir. Bu kuralların ihlali söz konusu olduğunda ihlalin oranı doğrultusunda çeşitli cezalar ve yaptırımlar uygulanır. Geçiş ihlali cezaya tabi tutulan durumlar arasındadır.

Haber 06-05-24 19:56

CHP'den ses getirecek yeni asgari ücret önerisi! '3 ayda bir zam' istedi, 'eğer yapılamıyorsa' diyerek alternatifini açıkladı

Asgari ücret son yıllarda Türkiye'nin en çok konuşulan konusu oldu. Son olarak Ocak ayında 17 bin 2 liraya çıkarıldı ancak enflasyondaki artışla beraber 'Temmuz'da asgari ücrete zam olacak mı?' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Hükümet kanadından yapılmayacağına dair açıklamalar gelse de CHP'den asgari ücretle ilgili yeni bir öneri geldi. İşte detaylar...

Finans 06-05-24 16:52

İlker Aksum'un Brad Pitt'e meydan okuması sosyal medyada dalga konusu oldu! Abim sen Çarli ile takılırken...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen İlker Aksum bu kez son açıklamalarıyla gündeme gelmişti. 'Brad Pitt gibi yakışıklı değilim ama ondan çok daha iyi oyuncuyum' diyen oyuncunun sözleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 06-05-24 09:38

Cumhur İttifakı'nda çatlak iddiaları! Tartışmaları son noktayı koyan Erdoğan AK Partili kurmaylarını uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in görüşmesinin yankılarının sürdüğü şu günlerde Cumhur İttifakı'nda çatlak oluştuğu iddiaları da gündeme geldi. Erdoğan söz konusu iddiayı yanıtlarken Devlet Bahçeli ile yaptığı son görüşmeye dikkat çekti. Parti içinde 31 Mart seçimlerinin sonuçları değerlendirilmeye devam ederken Erdoğan, AK Parti cenahında özellikle sosyal medyadan yürüyen tartışmalar üzerinden kurmaylarını uyardı.

Haber 06-05-24 08:48