Gelinim Mutfakta Gelin Tatlisi Tarifi Haberleri

Gelin 132 bin TL'lik akıllı yemek odası takımını istedi! Kaynana sinirlendi, Nursel Ergin ise kendini tutamadı

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sosyal medyada gündem oluyor. Yarışmada Aleyna adındaki yarışmacının almak istediği akıllı yemek odasının fiyatını duyan Nursel Ergin ve stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ergin, fiyat için "Hepimiz şaşırdık" dedi.

Magazin 2024-03-19 09:27:15

Hazır dönerden iskender tarifi: Hazır dönerden iskender nasıl yapılır?

Yüzlerce yıl önce Bursa ilinde yapılan ve günümüze kadar ulaşan İskender kebabı dünya çapında bilinen bir lezzet olmayı başarmıştır. Bugün her mutfakta da kolaylıkla yapılabilen bu lezzeti siz de deneyebilirsiniz. İşte hazır dönerden İskender tarifimiz!

Yemek 2024-03-14 00:32:10

Analı kızlı tarifi: Analı kızlı nasıl yapılır?

Türkiye’ye has yöresel lezzetlerden biri de meşhur analı kızlı çorbasıdır. Ülkemizde en çok Adana ve Malatya’da yapılan bu çorba aslında her mutfakta pişen bir çorbadır. Her sofrada yeri olan analı kızlı çorbasının tarifi de yapımı da son derece kolaydır.

Yemek 2024-03-14 00:01:21

Kağıt kebabı tarifi: Kağıt kebabı nasıl yapılır?

Kağıt kebabı, Türk mutfağının önemli lezzetleri arasında yer alır. Birçok mutfakta pişirilen bu lezzeti siz de evinizde yapabilirsiniz. Kağıt kebabı tarifimize bir göz atabilir ve bu yemeği kendi mutfağınızda kolaylıkla deneyebilirsiniz.

Yemek 2024-03-13 22:16:44

Diğer Haber Etiketleri

istedi nursel sosyal medya nursel ergin tarifi iskender iskender tarifi kızlı analı kızlı tarifi kağıt kebabı kağıt kebabı tarifi böreği nasıl yapılır tarif yiyecekler tava böreği Ramazan Ramazan menüsü can kebabı Gelinim Mutfakta iftar Oruç patlıcan kebap patlıcan kebabı patlıcan kebabı tarifi macar yemeği tas kebabı tas kebabı nasıl tas kebabı nasıl olur tas kebabı tarifi tas kebabı yapılışı tas kebabı yapılışı tarifi tas kebabı yapımı tas kebabı yemeği tas kebabının tarifi tas kebabının yapılışı evde tas kebabı nasıl yapılır tas kebabi tarifi tarifleri et yemekleri tarifi tas kebabı Sevgililer Günü düğü gelin pastası pandispan Trabzon cennet hurma pasta cennet hurması Trabzon hurması philips airfryer fritöz doğrama meyve ve sebze sebze ve meyve Tupperware tupperware suluk tupper saklama kabı saklama kabı plastik plastik saklama kabı ele gününde a101 a101 aktüel a101 aktuel urunler a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya ali erbil stil Emel Özkızıltaş çarkıfelek murat akyer söyledi fajita fajita yapımı püf noktaları fajita nasıl yapılır cendere baklavası cennet künkü bir tarifi ıspanaklı pasta tatlısı tarifi halka tatlısı halka tatlısı tarifi Masterchef ayva tatlısı ayva tatlısı nasıl yapılır ayva tatlısı tarifi gelinim mutfakta birinci kadife tatlısı kadife tatlısı nasıl yapılır kadife tatlısı yapımı baklava baklava tarifi baklava tatlısı tarifi en kolay baklava tarifi bayram baklava tarifi gelinim mutfakta gün birincisi gönül gelinim mutfakta kim elendi pate tatlı türü laz böreği Kanal D Samsades samsades tarifi samsades tatlısı nasıl yapılır samsades tatlisi samsades tatlısı nedir hayrabolu tatlısı Trakya Hayrabolu tekirdağ hayrabolu sultan kebabı sultan kebabı tarifi billuriye billuriye tatlısı tarifi etli tatlılar billuriye kadayıf billuriye tatlısı fıstıklı billuriye Mehmet Ali Erbil Seda Sayan Onur Büyüktopçu

Sahura 5 dakikada hazır tava böreği tarifi! Kolay tava böreği nasıl yapılır?

Ramazan ayında sahur hazırlıkları yapılırken genellikle hızlıca yapılabilen pratik tarifler aranıyor. Sadece 5 dakikada hazırlayabileceğiniz tava böreği tarifi tam sahura layık. Sahur için pratik ve lezzetli bir seçenek arayanlar için ideal olan bu tarif, kolayca hazırlanabiliyor ve kısa sürede de pişiyor. Kolay tava böreği nasıl yapılır, gelin birlikte öğrenelim ve sahur sofralarınıza hızlıca lezzet katalım.

Yemek 13-03-24 21:40

Gelinim Mutfakta patlıcanlı Ramazan kebabı tarifi! Nefis patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patlıcan kebabı tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından merak edildi. ''11 Ayın Sultanı'' olarak da adlandırılan mübarek Ramazan ayında iftara birbirinden lezzetli tarifler yapılıyor. 'İftara ne pişirsem' diye düşünüyorsanız bu nefis patlıcanlı Ramazan kebabı tarifini denemelisiniz. Peki, patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-03-24 14:01

Tas kebabı tarifi: Tas kebabı nasıl yapılır?

Türk mutfağına ait olan, tarihçesi türlü hikâyelere ve yüzyıllar öncesine dayanan tatlı ve tuzlu birçok lezzet vardır. Bunlardan biri de çoğu zaman Macar yemeği olan Gulaş ile karıştırılsa da aslında Türklere has olan tas kebabıdır. Yapımı ise bilinenin aksine son derece kolaydır ve pratik bir tarifi olduğu için her mutfakta pratik bir biçimde yapılabilir.

Yemek 18-02-24 14:24

Sevgililer Günü için tatlı bir tarif arayanlara: İşte Sevgililer Günü'ne özel kalpli pasta tarifi! Kalpli pasta nasıl yapılır?

Tüm dünyada kutlanan özel günlerden biri olan Sevgililer Günü genelde evde veya dışarıda yenen romantik yemekler ile geçer. Ancak el lezzetine güvenenlerden, mutfakta sevdikleri için vakit geçirmekten keyif alanlardansanız evde romantik bir Sevgililer Günü kutlaması yapmak isteyebilirsiniz. Eğer böyle düşünüyorsanız Sevgililer Günü için özel olarak yapabileceğiniz kalpli pasta tarifimize göz atabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 12:19

Gelin pastası tarifi: Gelin pastası nasıl yapılır?

Adı düğün pastasını çağrıştırıyor olsa da gelin pastası ona verilen bu adı görünümünden alan bir pasta. Lezzeti eşsiz, yapımı son derece kolay olan bu tatlıyı siz de kendi mutfağınızda yapabilir ve hem öğünlerde hem de tatlı krizlerinde tüketebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 10-02-24 17:29

Nefis cennet hurmalı pasta tarifi! Gelinim Mutfakta Trabzon hurmalı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Trabzon hurmalı pasta tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Trabzon hurması olarak da bilinen cennet hurmasıyla yapılan bu pasta tarifi farklı tarif arayanlardan tam puan alıyor. Peki, Trabzon hurmalı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte detaylı tarifi...

Yemek 26-01-24 14:58

Boşandığı eşiyle yeniden barışmıştı! Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin son paylaşımlarıyla kafa karıştırdı

Şimdilerde gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstlenen Nursel Ergin özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı.

Magazin 25-01-24 09:18

Az yağ ile çok lezzetli yemekler yapmanızı sağlayacak 4000 TL altı airfryer modelleri

Evinizde sağlıklı yemekler yapmanın ve atıştırmalıkları daha hafif, daha az yağlı bir şekilde hazırlamanın en pratik yolu olan airfryerlar sağlıklı yaşam tarzınıza uygun alternatifler sunuyor. 4000 TL'nin altında uygun fiyatlarla sunduğumuz bu derlemede, lezzetli yemekleri kolayca hazırlamanızı sağlayacak en popüler airfryer modellerini sizler için bir araya getirdik. Hem bütçenize dost hem de mutfakta size keyifli bir deneyim sunacak airfyerlara gelin, göz atalım.

Yemek 11-01-24 16:26

Salata kurutucudan saklama kabına çok sevilen Tupperware ürünleri

Bu zamana kadar Tupperware markasının kalitesini duymayan ya da görmeyen çok az kişi kaldı. Gerek kalitesiyle gerek de uzun ömürlü oluşuyla mutfakların vazgeçilmezlerinden biri olan Tupperware, her ihtiyaca uygun ürünleriyle mutfakta geçirdiğimiz zamanı kolaylaştıran ve hızlandıran bir marka. Biz de sizler için mutfakta yaptığınız işlerde pratiklik sağlayacak birbirinden harika Tupperware ürünlerini derledik. Gelin mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday 10 Tupperware ürününe birlikte göz atalım.

Yemek 08-01-24 06:13

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 29 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isime dair araştırmalar haftanın son gününde yoğunluk kazandı. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi tam 10 adet altın bileziğin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 29 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 29-12-23 19:56

İndirimli fiyatıyla dikkat çeken Karaca Multichef Artisan Stand Mikser A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda

A101'in bu hafta yayınlanan İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nda mutfakta zaman geçirmeyi sevenlerin ve yemek yaparken pratiklikten hoşlananların çok seveceği bir ürün var: Karaca Multichef Artisan Stand Mikser! 28 Aralık Perşembe tarihinden itibaren indirimli fiyatıyla satışta olan bu ürün A101 Aktüel Kataloğu'nun en dikkat çekici ürünlerinden. Gelin broşürü ve detayları görelim.

Yemek 29-12-23 14:03

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş değişimiyle herkesi şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran daha sonra da Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Emel Özkızıltaş uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Son olarak 2021 yılında Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programında izleyicisinin karşısına çıkan Emel Özkızıltaş son haliyle gündem oldu.

Magazin 26-12-23 14:40

Boşanma haberini dans videosuyla duyurmuştu! Nursel Ergin eski kocasına döndü, aşk pozu geldi

"Gelinim Mutfakta" programının güzel sunucusu Nursel Ergin boşandığını eşine döndü. Ayrılık haberini garipsenen dans videosuyla duyuran Ergin barışma haberini de eski eşinin gözlerine bakarken verdiği pozla duyurdu.

Magazin 24-12-23 13:37

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 22 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 22 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 22-12-23 17:02

Gelinim Mutfakta tavuklu fajita tarifi! Nefis tavuklu fajita nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Tavuklu fajita tarifi Gelinim Mutfakta programı izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Klasik tavuk tariflerinden sıkılanların bayılacağı fajita tarifi deneyenlerden tam puan alıyor. Siz de "Akşama ne pişirsem?" diye düşünüyorsanız bu tavuklu fajita tarifini mutlaka denemelisiniz. Peki, tavuklu fajita nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla fajita yapımı...

Yemek 22-12-23 15:03

CENNET KÜNKÜ TATLISI TARİFİ! Bursa'ya özgü cennet künkü tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Cennet künkü tatlısı Bursa mutfağının en çok merak edilen ve beğenilen lezzetleri arasında yer alıyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde cennet künkü tatlısı yapıldı. Programın izleyicileri 'Cennet künkü tatlısı ve cennet künkü tarifi' ekranlarını sorguluyor. Peki, Bursa'ya özgü cennet künkü tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 15-12-23 21:36

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 15 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 15 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 15-12-23 17:41

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 8 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 8 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 08-12-23 17:37

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 1 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 1 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 01-12-23 16:56

Gelinim Mutfakta ıspanaklı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler? Nefis ıspanaklı pasta tarifi!

Ispanaklı pasta tarifi, gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Görünümü ile antep fıstığına benzeyen bu pasta, yemeklerin içinde sık sık kullanılan ıspanak ile yapılıyor. Deneyenlerin severek tükettiği ıspanaklı pastayı misafir sofralarında sunabilirsiniz. Peki, ıspanaklı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 01-12-23 14:31

MASTERCHEF HALKA TATLISI TARİFİ: Halka tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Pastanelerin sır gibi sakladığı püf noktası!

Halka tatlısı tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Birçok kişi internette "Halka tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, püf noktalarıyla halka tatlısı yapılışı...

Yemek 28-11-23 20:54

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 24 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 24 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 24-11-23 17:42

MASTERCHEF AYVA TATLISI TARİFİ: Ayva tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Püf noktasıyla ustalarına taş çıkartın

Ayva tatlısı tarifi, MasterChef'in 158. bölüm fragmanı nedeniyle vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Dokulumazlık oyununda papaz yahni, perde pilavı, hünkar beğendi, katmer, imam bayıldı ve ayva tatlısı yapılacak. Peki, ayva tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef'te yapılan eşsiz ayva tatlısı tarifi...

Yemek 23-11-23 21:07

KURU İNCİR TATLISI TARİFİ! Tatlı krizlerine birebir kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte püf noktası

MasterChef kuru incir tatlısı tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise kuru incir tatlısı oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu tatlı için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Aydın usulü kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 17-11-23 21:59

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 17 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 17 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 17-11-23 17:30

Gelinim Mutfakta kadife tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? Nefis kadife tatlısı tarifi!

Kadife tatlısı, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Kafide pasta olarak da bilinen bu tatlı hem iştah kabartıcı görüntüsü hem de efsane lezzetiyle deneyenlerden tam puan almayı başarıyor. Peki, kadife tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 17-11-23 14:30

MasterChef Trippa Alla Milanese tarifi! Mutfakta İtalyan rüzgarı estirecek Trippa Alla Milanese nasıl yapılır? İşte malzemeleri

MasterChef Trippa Alla Milanese tarifi merak ediliyor. All Star'da yarışan yarışmacılar İtalyan yemekleri ile yarıştılar. İtalya mutfağından birçok örneğin olduğu gecede Crostini Di Fegatini Toscani, Polpo Alla Luciana, Gnocchi Alla Romana, Torta Susanna ve Trippa Alla Milanese yapıldı. Peki, Mutfakta İtalyan rüzgarı estirecek Trippa Alla Milanese nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Yemek 16-11-23 21:23

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 10 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 10 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 10-11-23 14:53

Ferah lezzet: Limonlu tiramisu tarifi! Gelinim Mutfakta limonlu tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Limonlu tiramisu tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Limonun taze ve ferah tadı ile klasik tiramisunun muhteşem dokusuyla buluştuğunda ortaya çıkan bu tarif, deneyen herkesten tam puan alıyor. Peki, limonlu tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri ne? İşte püf noktalarıyla nefis limonlu tiramisu yapımı...

Yemek 10-11-23 14:43

Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Favori gelin adayı 10 bileziği duyunca baygınlık geçirdi

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yemek yarışmasına bu defa stüdyo bir anda karıştı. Fenomen gelin adayı baygınlık geçirince herkes ne yapacağını şaşırdı.

Magazin 10-11-23 14:08

Gelinim Mutfakta Luhum Pilavı tarifi! Luhum pilavı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Gelinim Mutfakta luhum pilavı tarifi hakkında araştırmalar hız kazandı. Hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da bugün gelinlerden Osmanlı Mutfağı tarifi olan luhum pilavı yapmaları istendi. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı alan gelin günün birincisi olup çeyrek altının sahibi olacak. Peki, Luhum pilavı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte yapılış şekli...

Yemek 07-11-23 15:18

Gelinim Mutfakta yeni gelin baklavası nasıl yapılır, malzemeleri neler? Ev yapımı kolay ve pratik baklava tarifi!

Baklava, tatlı sevenlerin vazgeçilmezi olan lezzetli bir hamur işidir. Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer alan baklavanın detaylı tarifi merak ediliyor. Her ne kadar zahmetli görünse de oldukça pratik ve lezzetli olan baklava tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Peki, ev yapımı baklava nasıl yapılır, püf noktaları neler?

Yemek 03-11-23 17:01

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 3 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 3 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 03-11-23 13:48

Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Kayınvalide gelinine alınan hediyeyi duyunca sinir krizi geçirdi

Nursel Ergin'in sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında ortalık karıştı. Yarışmada kayınvalide Gönül ve gelin Tuğba arasında hediye krizi yaşandı. Oğlunun babasından kalan 8,5 milyon TL'lik evini eşinin üstüne yaptırdığını öğrenince yayında sinir krizi geçirerek bayıldı.

Magazin 03-11-23 10:28

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 27 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 27 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 27-10-23 17:11

Gelinim Mutfakta laz böreği nasıl yapılır, malzemeleri ne? Baklavalık yufkadan nefis laz böreği tarifi

Laz böreği tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Karadeiz'in meşhur bir lezzeti olan laz böreği, ismi börek olsa da bir tatlı türüdür. Yufkaların arasına muhallebi konularak yapılan bu vazgeçilmez lezzet en son şerbetle buluşturuluyor. Deneyenlerin bağımlısı olduğu laz böreği, misafir sofralarınıza çok yakışacak. Peki, laz böreği nasıl yapılır, hangi malzemelerle? İşte nefis laz böreği yapımı...

Yemek 27-10-23 14:30

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 20 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 20 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 20-10-23 17:10

Gelinim Mutfakta samsades tatlısı tarifi! Samsades tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da bugün gelinlerden samsades tatlısı yapmaları istendi. En güzel tatlıyı yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar büyük ödülün sahibi olabilmek için ter dökecek. Ekran başındakiler ise Gelinim Mutfakta samsades tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte yapılışı...

Yemek 20-10-23 12:53

MASTERCHEF HAYRABOLU TATLISI nasıl yapılır, malzemeleri ne? Trakya'nın meşhur hayrabolu tatlısı tarifi

Hayrabolu tatlısı tarifi, MasterChef'te yapılmasının ardından dikkat çekti. MasterChef yeni bölüm çekimlerini Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirdi. Trakya yöresinden tariflerin yapıldığı programda hayrabolu tatlısı tarifi izleyicilerde tarif merakı uyandırdı. Bu tarif Trakya bölgesinin sevilen lezzetleri arasında bulunuyor. Peki, hayrabolu tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-10-23 12:21

Gelinim Mutfakta Sultan Kebabı tarifi! Sultan Kebabı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte püf noktası

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da bugün gelinlerden sultan kebabı yapmaları istendi. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar büyük ödülün sahibi olabilmek için ter dökecek. Ekran başındakiler ise Gelinim Mutfakta Sultan Kebabı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte yapılışı...

Yemek 19-10-23 11:40

MASTERCHEF LOR TATLISI nasıl yapılır, malzemeleri neler? Balıkesir'in meşhur lor tatlısı tarifi

Lor tatlısı tarifi MasterChef All Star programında yapılmasının ardından merak edildi. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'in 17 Ekim Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde şefler yarışmacılardan Ege mutfağından 7 tane tarif yapmalarını istedi. Bu tariflerden biri olan lor tatlısı izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, lor tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla lor tatlısı yapımı

Yemek 17-10-23 20:57

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 13 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 13 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 13-10-23 16:59

Gelinim Mutfakta billuriye nasıl yapılır, malzemeleri neler? Gaziantep'in meşhur billuriye tatlısı tarifi

Billuriye tatlısı tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Gaziantep yöresine ait şerbetli tatlılardan biri olan billuriye tatlısı ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz billuriye tatlısı tarifi özellikle misafir sofralarına çok yakışıyor. Peki, billuriye tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-10-23 14:03

Yerine Seda Sayan getirilmişti! Onur Büyüktopçu'nun Gelinim Mutfakta itirafı olay oldu! 'Ayak kaydırma...'

Fatih Ürek'in ardından 2020 yılında Gelinim Mutfakta programını sunmaya başlayan ve ani bir şekilde programdan ayrılan Onur Büyüktopçu'dan yıllar sonra önemli bir itiraf geldi. Büyüktopçu programdan kovulduğunu söylerek "Ayak kaydırma muhabbetleri falan oldu." dedi.

Magazin 11-10-23 10:36

Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi! Mis gibi kokan ıspanaklı fırın makarna nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi merak edildi. Görüntüsüyle iştah açan, aynı anda hem börek, hem makarna, hem de lazanya yiyormuş gibi hissedeceğiniz enfes bir makarna tarifini sizler için hazırladık. Peki, Mis gibi kokan ıspanaklı fırın makarna nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi!

Yemek 09-10-23 14:43