Hakan Aydin Kim Haberleri

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına hakim olamadı! Yarışmacıya sarılarak ağladı

ATV'nin sevilen programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster her bölümüyle ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Milyoner'in son bölümünde yarışmacı Aylin Karakuş, 6 Şubat depreminde yaşadıklarını anlatınca sunucu Kenan İmirzalıoğlu ve izleyiciler gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 2024-05-13 09:08:08

İsrail'e kötü haber! Türkiye'nin ardından bir ülke daha kararını dünyaya duyurdu

İsrail'in 7 Ekim'den beri Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Dünya, İsrail'in saldırıları sonrasında ayağa kalkarken Güney Afrika, İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı'nda 'Soykırım' davası açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakan Hakan Fidan davaya müdahil olacaklarını açıklamıştı. Bir müdahillik açıklaması da Mısır'dan geldi.

Haber 2024-05-12 18:32:42

Geç kalan fazla fiyat ödüyor! Ne kadar erken tutarsa o kadar kârda İstanbul'da yaz sezonu öncesi talep patlaması

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla İstanbul'da düğün salonlarına talep patlaması yaşandı. Düğün salonlarının yüzde 80'i şimdiden doldu. Düğün salonu tutacaklara "Kim ne kadar erken düğün salonu tutarsa o kadar kardadır" uyarısı geldi.

Finans 2024-05-12 12:39:22

Eurovision 2024 şampiyonu kim oldu? Eurovision'un kazananı İsviçre

İsveç'in Malmö kentinde 2024 Eurovision Şarkı Yarışması gerçekleşti. 68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda finale kalan ülkeler birincilik için yarıştı. Merakla beklenen Eurovision 2024'ün kazanını 591 puanla İsviçre oldu. İsviçre'yi Nemo – The Code ile temsil etti.

Magazin 2024-05-12 07:05:30

Kenan İmirzalıoğlu sorulan soru karşısında ciddiyetini koruyamadı! Sunucu gülme krizine girdi! Lütfen kusura bakmayın

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster programında sorulan sorular ve verilen cevaplar sosyal medyada sık sık gündem oluyor. İmirzalıoğlu, bu kez 30 bin TL değerindeki sorulan sesli soru karşısında ciddiyetini koruyamadı. Gülme krizine giren İmirzalıoğlu, yarışmacıya "Lütfen kusura" bakmayın dedi.

Magazin 11-05-24 12:28

Hande Erçel'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı! Duyanlar çok şaşırdı

Oyunculuğu yüzünden zaman zaman ağır eleştirilen hedefi olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren ünlü isim iddialı tarzıyla da dikkat çekiyor. Erçel bu defa çantasının fiyatıyla gündem oldu. Erçel'in çanta için ödediği para dudak uçuklattı.

Kulis 11-05-24 10:00

Kim Kardashian'ın Met Gala'da incecik beli şoke etti! Kaburga iddiaları sonrası o detay sosyal medyayı salladı

Met Gala tercihiyle dikkat çeken Kim Kardashian sosyal medyada "Kaç kaburgası alındı?" yorumlarıyla karşılaştı. İnce beliyle konuşulan Kim'in elleri de sosyal medyanın gündeminde.

Magazin 09-05-24 13:54

Kars’ta eğitim sendikaları iş bırakıyor

Eğitim Sen Kars Şubesi Yürütme Kurulu Adına Hakan Topçu, 10 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan özel bir okulda görev yapan Milli Eğitim Bakanlığı’ndan emekli öğretmen İbrahim Oktugan’ın bir öğrencisi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetmesi dolayısıyla 1 günlük iş bırakma eylemi yapacaklarını belirtti.

Yurthaber 09-05-24 12:30

Taha Hüseyin Karagöz tepkisi! Önce Özgür Özel ile görüştü… Çok sert yorumlar: ‘Trol ve hain’ benzetmesi

Siyasette 'yumuşama' rüzgarları esmeye devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. CHP liderinin Karagöz ile bir araya gelmesine Yılmaz Özdil'den Ece Üner'e ve Şahan Gökbakar'a kadar çok sayıda isimden tepki geldi. En sert yorumu ise gazeteci Fatih Altaylı yaptı. 'Baba' filmindeki o detaya atıfta bulunan Altaylı CHP lideri Özel'e tavsiyede bulunurken "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi. Özel'den de açıklama geldi.

Haber 08-05-24 06:47

Memur maaşı ve emekli zammında tablo tamamen değişti! Enflasyon farkı ortaya çıktı, en düşük maaş hesabı belirdi

Emekli zammı ve memur maaşı zammı için 4 aylık enflasyon rakamları belli oldu. 4 aylık memur enflasyon farkı yüzde 3,23 oldu. SSK Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Nisan ayı ile yüzde 18,72’lik artış garantilendi. 6 aylık enflasyon tahminleri de şekillendi. Temmuz ayında kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı, memur maaşları değişecek. Peki kim ne kadar maaş alacak. İşte merak edilen zam tablosu…

Finans 07-05-24 14:48

İmar Barışı için kanun teklifi Meclis’te! Depremlerin ardından ortaya çıktı: ‘Uydu verilerinin tam doğruluğu sağlanamamıştı’

İmar Barışı Kanun teklifini Meclis’e geldi. Konuya ilişkin bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Teklif özellikle yapının depreme dayanıklılığını belirli şartları karşılayan yapıların kapsamına alınması hedefliyor. Bu şartlar arasında zemin etüt raporları, fay hattı araştırmaları, depreme dayanıklılık raporları ve ilave kat yapılmışsa teknik rapor alınması gibi koşullar bulunuyor'' dedi. Önceki imar barışı sürecinde bazı uydu verilerinin doğru sonuç vermediğini dile getirdi.

Finans 07-05-24 13:51

Halka arzda savunma sanayi rüzgârı! Altınay Savunma 8-10 Mayıs'ta talep toplayacak

Halka arz bekleyen yatırımcılar için savunma sanayi şirketinden haber geldi. Altınay Savunma halka arz oluyor. Şirket ALTNY bist koduyla Borsa İstanbul'a gelecek. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, "Halka arzın en büyük özelliği milletimizden almış olduğumuz güçle var ettiğimiz ve uluslararası düzeyde teknoloji oyuncusu olabilme potansiyeli olan bir teknoloji şirketini tekrar milletiyle beraber buluşturup kuvvetlendirmek" dedi.

Finans 07-05-24 10:26

Zamanın Bahçesi temasıyla Met Gala 2024... İşte kırmızı halıda dikkat çekenler: Kim Kardashian'ın kıvrımlarından Jennifer Lopez'ın iddialı seçimine...

Met Gala 2024 yine adından söz ettiren bir gece olarak tarihe geçti. Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Zendaya ve Kim Kardashian gibi isimler gecenin en çok konuşulanları arasında yer aldı. İşte Met Gala'nın 2024 teması ve kıyafetler...

Magazin 07-05-24 08:43

Merkez Bankası yüzde 25 kira zam sınırını takibe aldı! 1 Temmuz'da değişiyor: 'Son seviyelere yaklaştık'

Kirada yüzde 25 zam sınırlaması 1 Temmuz 2024 tarihine kadar uzatılmıştı. Peki yüzde 25 zam sınırı kaldırılacak mı? Kira fiyatları gerileyecek mi? Merkez Bankası’nın PPK özet metninde kritik bir ipucu geldi. Banka, “Kira artışını yüzde 25 ile sınırlayan regülasyonun yakın gelecekte yürürlükten kalkacak olmasının kira enflasyonuna etkisi de yakından takip edilecektir” dedi. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı kira sınırlaması için merak edilen sorulara yanıt verdi.

Finans 07-05-24 08:10

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 100 bin TL değerindeki futbol sorusu olay oldu! Kenan İmirzalıoğlu kendini tutamadı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programında yarışmacıların verdiği cevaplar sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Programda son olarak sorulan 100 bin TL değerindeki soru sonrası Kenan İmirzalıoğlu da kendini tutamadı.

Magazin 06-05-24 13:18

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! İlk soruda elenen yarışmacı heyecanına yenik düştü

ATV'nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster?, ilgiyle izleniyor. Oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster?'de bu hafta şaşırtan anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Yakup Şahin isimli yarışmacı, heyecanına yenik düştü. Yarışmacı ilk soruda elenerek büyük şaşkınlık yaşadı. İşte yarışmacının elendiği soru ve yanıtı....

Magazin 05-05-24 23:44

2028 cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Sarıgül'den çok konuşulacak sözler: Dikkat! Geliyor...

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "CHP'nin 2028 cumhurbaşkanı adayı kim olur?" sorusuna yanıt verdi. Sarıgül'ün "CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" açıklaması dikkat çekti. Yine CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan da benzer bir açıklama geldi.

Haber 05-05-24 13:35

İnternette bulduğu numarayı arayıp eve tamirci çağırdı, neye uğradığını şaşırdı! Nasıl bir olayın içindeyiz?

Bakırköy'de Gülay Erman, çamaşır makinesinin arızalanması üzerine internetten numarasını bulduğu tamirciyi evine çağırdı. İddiaya göre makinesini tamir için gelenlerden ne makinesini ne de parasını geri alabildi. Şikayetçi olan Erman, "Nasıl bir olayın içindeyiz, buna kim dur diyecek?" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TUKONFED) Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Dr. Mücahit Saraçlı yetkisiz servislere karşı Ticaret Bakanlığı'nın Servis Bilgi Sistemi'nin (SERBİS) kullanılması gerektiğini hatırlattı.

Haber 05-05-24 13:09

Kahkahaya boğan kaza! Trafikte motosikletliye çarpan kişi bakın kim çıktı

Kabataş’ta bir araç sürücüsü, önünde motosikletle ilerleyen gence arkadan çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli ise gence, “İyi misin” sorusunu yöneltince gülerek cevap veren motosikletli genç, “Annem zaten, paylaş ağabey, rezilliği gördün mü?” diyerek yaşananları anlattı. Bu cevap karşısında motosikletlinin kahkahaya boğulduğu anlar kameraya yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 05-05-24 11:30

Huysuz Virjin rolünü yakışıklı oyuncu kaptı! Hazırlıklar başladı

Huysuz Virjin, Barış Manço ve Adile Naşit'in hayat hikâyelerinin beyaz perdeye aktarılacağı gündemdeydi. Huysuz Virjin rolü için bakın kim düşünüldü.

Magazin 05-05-24 08:14

Tülden elbisesiyle pozları yine olay oldu! Hande Erçel'e yorum yağdı

Oyunculuğu yüzünden ağır eleştirilerin hedefi olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça adından söz ettiren Erçel bu defa tülden elbisesiyle verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin cesur karelerine yorum yağdı.

Magazin 04-05-24 07:55

Hamas'tan Türkiye açıklaması: Karar Filistin için son derece önemli

Türkiye, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına müdahil olma kararı almıştı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın duyurduğu gelişmeyle ilgili Hamas'tan açıklama geldi. Açıklamada "Türkiye’nin soykırım davasına müdahil olma kararı Filistin halkı için son derece önemli" dendi.

Haber 03-05-24 12:50

İsrail'den Türkiye'ye gelip Suriyelilerin böbreklerini sattılar! Organ ticareti şebekesinin organizatörü bakın kim çıktı

İsrail'den Türkiye'ye sağlık turizmi bahanesiyle gelen 7 kişinin pasaportları incelendi, Türkiye-Suriye-İsrail üçgenindeki skandal deşifre oldu. Adana polisi organ ticareti yapan şebekeyi çökertti. Aralarında kadınların da bulunduğu organ ticareti şebekesinin organizatörü turizm acentesi patronu çıktı!

Haber 03-05-24 10:23

Hakan Hatipoğlu'ndan şaşırtan Yunus Emre paylaşımı! Çok yanlış

Takım arkadaşları tarafından yazılarak eleme adayları arasına giren Yunus Emre gündemden düşmüyor. Son olarak yarışmada sık sık kavga ettiği Hakan Hatipoğlu'ndan şaşırtan açıklama geldi.

Magazin 02-05-24 09:42

Kim Kardashian sütyen bedenini açıkladı! Sosyal medya yıkıldı: O çok da küçük değil

Gerek özel hayatı gerek kıyafetleri gerekse kıvrımlarıyla adından her daim söz ettiren Kim Kardashian markası SKIMS'ten kaç beden sütyen giydiğini açıkladı. Kim bu açıklamadan kısa süre sonra dile düştü.

Magazin 02-05-24 08:59

Canlı yayında Basını süpürün gerginliği: Polisin talimatı Deniz Zeyrek'i küplere bindirdi! Sen kimi süpürüyorsun?

1 Mayıs kutlamaları için tüm gözlerin çevrildiği Taksim'e yürümek isteyen gruba müdahale ederken polisin "Basını süpürün" talimatı canlı yayında tansiyonu yükseltti. Gazeteci Deniz Zeyrek talimatı duyunca ateş püskürdü, "O gariban polis memurlarına o talimatı kim veriyor? Toz muyuz biz! Sen kimi süpürüyorsun" dedi.

Haber 01-05-24 12:42

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Saraçhane'de polislerle tartıştı: Bana bağırma!

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, 1 Mayıs etkinlikleri için Saraçhane'deydi. TİP lideri Baş alanda polislerle tartıştı. Baş'ın "Bağırma" dediği duyulurken, polis de "Sana bağıran kim!" diye yanıt verdiği görüldü.

Haber 01-05-24 12:30

Mert Hakan Yandaş yalanlamıştı, Erman Toroğlu'ndan açıklama geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin iki tecrübeli ismi Serdar Aziz ve Mert Hakan’ın arasında kavga yaşandığı iddia edilirken konuyla alakalı olarak Mert Hakan Yandaş'tan yalanlama gelmişti. Erman Toroğlu bu olay için dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 10:28

Kim Kardashian eski kocasının yeni eşi Bianca Censori'nin tarzına mı özendi? Şaşırtan görünüm

Her yaptığı olay olan Kim Kardashian, Pazar günü Los Angeles'ta bir gezi sırasında eski kocası Kanye West'in şimdiki eşi Bianca Censori'nin stil kitabından bir sayfa almış gibi görünüyordu.

Magazin 30-04-24 14:00

Bülent Uygun'dan Galatasaray maçı öncesi tüm Sivas'ı tedirgin eden açıklama!

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Sonuçta şampiyonun kim olacağı beni ilgilendirmiyor. Ben kendi takımımla ne kadar başarılı olabilirim ona bakıyorum. Kimin ne olduğu beni çok fazla ilgilendirmiyor. Ya da bizim camiamızı ilgilendirmiyor” dedi.

Spor 30-04-24 13:47

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan son dakika Nuri Şahin açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak Nuri Şahin iddialarına açıklık getirdi. Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon teknik direktörünün kim olacağı henüz netlik kazanmazken, Hasan Arat'ın Almanya'ya gidecek olması büyük merak uyandırmıştı.

Spor 30-04-24 10:39

Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Sani ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Riyad’da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir araya geldi.

Haber 29-04-24 20:45

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla İtalya'da şov yapıyor!

İtalya Futbol Ligi'nde (Serie A) oynanan maçta Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun attığı gollerle Torino'yu 2-0 mağlup etti.

Spor 28-04-24 16:23

'Serdar Aziz Galatasaray'ın golüne güzel dediği için kadroya alınmadı' iddiasına Mert Hakan'dan cevap geldi

Süper Lig'in kritik mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Fenerbahçe'de tecrübeli oyuncu Serdar Aziz kadroya alınmazken, bu kadro dışının sebebi için flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Tecrübeli oyuncu Mert Hakan Yandaş bu iddiaya cevap verdi.

Spor 27-04-24 22:08

'Kim, ne taktı' derdine son! Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip: Sayfa sayfa not alma dönemini bitirecek uygulama

Düğünlerin, nikâh törenlerinin vazgeçilmez bir parçası takı merasimidir. Öyle ki bazıları için çok büyük önem taşıyor. "Kim, ne taktı?" diyerek sayfa sayfa not alan bile var. Ancak yeni bir uygulama çıktı. Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" uygulamasını geliştirdi. İşte haberin detayları…

Finans 27-04-24 08:53

Sabah namazına giden imama camide silahlı saldırı! Katil bakın kim çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sabah namazı için camiye giderken silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti. Saldırıyı, daha önce husumet yaşadığı karşı komşusunun gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 26-04-24 11:59

Masada silah bırakma var! Türkiye'nin tezi Hamas'ın ön şartı oldu

Hamas'ın üst düzey yöneticilerinden Halid Hayya, silah bırakma şartlarını açıkladı. Hayya, daha önce Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın gündeme getirdiği, maddeleri tek tek sıraladı.

Haber 25-04-24 11:49

İYİ Parti'den olağanüstü kurultay için 'izleyici' kararı! O isimler dışında kimse davet edilmeyecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak partilerinin 5. olağanüstü kurultayına izleyici alınmayacağını bildirdi. Olgun delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.

Haber 24-04-24 20:50

Erdoğan o diyalogu ilk kez anlattı: “Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü ve sordu: ‘Kim bu?’”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan kutlamaları sebebiyle makamında kabul ettiği çocuklarla arasında geçen diyalog herkesi duygulandırdı. Erdoğan kendisine hediye edilen annesi ile birlikte olduğu resim hakkında konuşurken de dikkat çeken bir detayı ilk kez anlattı. Erdoğan telefonunda yer alan görüntüyü gören Kuzey Irak Başbakan’ı ile arasında geçen diyalogu açıkladı.

Haber 24-04-24 07:49

Erdoğan duyurdu! Fahiş fiyatla mücadelede yeni tedbirler geliyor: Kim yaparsa bedelini fazlasıyla ödeyecek

Vatandaşların ana gündem maddelerinden olan fahiş fiyatlara karşı yeni tedbirler geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu ve sert çıkış yaptı. Erdoğan, "Kim yaparsa bedelini fazlasıyla ödeyecek" dedi.

Finans 23-04-24 12:15

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tarih yazdı ve İtalya'da şampiyon oldu!

Inter, derbide Milan'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti ve bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Milli futbolcumuzun formasını terlettiği Inter, 3 yıl aradan sonra ipi yeniden göğüsledi.

Spor 22-04-24 23:47

'Kim Milyoner Olmak İster'de beklenmedik durum izleyenleri şaşırttı! Yarışmacı öyle bir hata yaptı ki...

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına bir yarışmacı damga vurdu. Yarışmada bir yarışmacının yaşadığı beklenmedik durum izleyenleri şaşırttı. Yarışmacı, ikinci soruda verdiği yanlış cevap nedeniyle ilk baraj sorusunda elendi.

Magazin 22-04-24 09:18

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-24 15:56

Hakan Ural Türk kahvesi için gelen hesaba isyan etti: O ücreti nakit olarak ödersen için yanar

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmeyen Hakan Ural bu kez bir AVM'de 280 liraya içtiği Türk kahvesine isyan etti. Ural, "Artık buna çözüm, çare bulsunlar" dedi.

Magazin 21-04-24 14:21

Kim Kardashian kardeşi Kourtney Kardashian'la pozunu paylaştı! İyi ki doğdun

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu kez paylaştığı bikinili pozlarla gündeme geldi. Kardeşinin doğum gününü kutlayan ünlü ismin paylaşımına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 21-04-24 10:36

Bakan Fidan ve Mısırlı mevkidaşından önemli açıklamalar! 'Bu gerginliğin yayılma ihtimali var'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı Mevkidaşı Samih Şükri ile ortak basın toplantısında konuştu. Önemli açıklamalar yapan Bakan Fidan "Görüşmemizde Gazze'de yapılması gerekenlerin altını çizdik. Yardımların Refah sınır kapısına ulaşması için yoğun çalışıyoruz. Gazze krizi çözülmezse böyle krizler artarak devam eder" derken Şükri "İran-İsrail gerilimi ile ilgili olarak, bu savaşın bu çatışmaların bu gerginliğin yayılma ihtimali var. Bütün araçlarla gerilimin büyümemesi için çalışıyoruz" dedi.

Haber 20-04-24 13:15

İYİ Parti'den belediye başkanı adayı olmuştu! Seçimi kaybeden Hakan Peker seçim sonrası ilk kez konuştu! 'Defteri kapatmadım'

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Hakan Peker 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Safranbolu Belediye başkan adayı olmuştu. Peker, katıldığı seçim yarışında 5. sırada kaldı. Seçimi kaybeden ünlü isim seçim sonrası ilk kez konuştu.

Magazin 20-04-24 10:49

Bir marka için kamera karşısına geçen Hande Erçel'in iddialı pozlarına bakan bir daha baktı!

Bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Oyuncu bu kez yüzü olduğu marka için kamera karşısına geçti.

Magazin 19-04-24 18:00

Bakan Fidan'dan İran teması! Mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü

İran-İsrail gerilimi çerçevesinde Türkiye de temaslarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü.

Haber 19-04-24 15:54