Mert Yazıcıoğlu Sevgilisi Haberleri

İkisi de sevgilisinden ayrılmıştı! Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz birlikte görüntülendi

Afra Saraçoğlu ile ayrıldıktan sonra aşk hayatıyla gündeme gelen Mert Yazıcıoğlu nişanlısından ayrılan Dilan Çiçek Deniz ile yeni aşka yelken açtı. Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz birlikte görüntülendi.

Magazin 20-03-2023 12:03

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrıldı mı? Mert Ramazan Demir iddiası olay olmuştu

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin ayrılık sebebinin Hafsanur Sancaktutan olduğu öne sürülmüştü. Güzel oyuncunun Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile olan samimi halleri de olay olmuştu. Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile biten ilişkisine dair sosyal medya hesabında açıklamada bulundu.

Magazin 31-12-2022 15:59

Mert Yazıcıoğlu'na şaşırtan itiraf! Seninle asansörde baş başa kalalım...

Mert Yazıcıoğlu oyunculuğuyla ve aşk hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Mert Yazıcıoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında yaptığı itiraf olay oldu. Sunucu İbrahim Selim'in, Mert Yazıcıoğlu'na sorduğu "Şimdiye kadar aldığın en garip iltifat neydi?" sorusuna verdiği yanıt izleyicileri şaşırttı.

Magazin 14-08-2022 12:05

Mert Yazıcıoğlu Sevgilisi

Mert Yazıcıoğlu Sevgilisi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mert Yazıcıoğlu Sevgilisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.