Moda Ve Tekstil Tasarimi Haberleri

durakları - T3 tramvay durakları isimleri nelerdir? T3 Kadıköy-Moda Tramvay Hattı kaça kadar çalışıyor?

Trafik sorunlarının en yoğun yaşandığı yerlerin başında İstanbul gelir. İstanbul'da her gün milyonlarca insan tramvay hatlarını kullanmaktadır. Bu sebeple, tramvay duraklarının isimleri, güzergahları ve sefer saatleri sıkça araştırılır. İstanbul’da en çok kullanılan hatlardan biri de T3 Kadıköy-Moda Tramvay Hattı’dır. Peki, T3 tramvay durakları isimleri nelerdir?

Haber 2024-05-28 21:12:07

Görünce gözlerine inanamadı... Yer: Sultangazi! Tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atıp kaçtılar

Sultangazi’de iddiaya göre iki kişi, husumetlilerine ait tekstil atölyesine pimi çekilmemiş el bombası atarak kaçtı. Olay anı iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Sabah saatlerine iş yerine gelen işçi yerdeki el bombasını fark edince gözlerine inanamadı ve durum polise bildirildi. Polis, inceleme sonrası pimi çekilmemiş el bombasını kaldırdı. İş yeri sahibi ise sürekli tehdit edildiğini anlattı.

Haber 2024-05-23 15:24:42

Stilinizde venüs burcunuzdan ilham alın! Venüs burcunuza uygun stil tüyoları burada

Venüs, astrolojide güzellik, çekicilik ve sanatla ilişkilendirilir; bu da demektir ki Venüs burcunuz, stil ve moda tercihlerinizde büyük bir rol oynar. Hangi renklerin ve parçaların size en çok yakışacağını merak ediyor musunuz? İşte burcunuza göre stil önerilerimiz ve renk kombinasyonlarıyla dolu rehberimiz!

Kadin 2024-05-20 20:02:43

Moda diyetler sağlığınızdan edebilir! Detoks yapmak sanıldığı kadar masum değilmiş

Beslenme uzmanları, moda diyetler, özellikle de detoks konusunda uyarırken, yanlış uygulanan diyetlerin kas ve sıvı kaybı, kan şekerinde düşüş, anksiyete ve yorgunluğa sebep olduğu belirtildi.

Kadin 2024-05-20 12:22:58

Met Gala kıyafeti çok konuşulmuştu! Yine yaptı yapacağını...

Dünyanın en gösterişli moda etkinliği olan Met Gala'da kıyafetiyle ve kocasına kıyafetini düzelttirmesiyle olay olan Rita Ora'dan yeni pozlar geldi. Ora'nın vücudunu sergilediği pozlar olay oldu.

Magazin 12-05-24 14:26

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-05-24 11:45

Borsadan 3 hisseye tedbir kararı

Borsa İstanbul'da 3 hisse için tedbir karar alındı. Borsa İstanbul KAP'A açıklama yaptı. Hateks Hatay Tekstil İşletmeleri, Kuzey Boru ve Viking Kağıt ve Selüloz hisse senetleri 15 Şubat seans sonuna kadar kredili işlemlere konu edilemeyecek.

Finans 07-05-24 12:58

Doja Cat alışverişe çıktı! Çarşafa sarınıp dolaştı herkes ona baktı

Doja Cat, pazar öğleden sonra New York'ta moda tasarımcısı Guram Gvasalia ile alışveriş gezisine çıkarken dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı sadece çarşaf ve iç çamaşırıyla sokaklarda dolaştı.

Magazin 06-05-24 10:27

Son dönemin yeni modası: Serum çılgınlığı! Acillik olan da var, ölümden dönen de

Son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle hastane dışı serum uygulamaları moda haline geldi. 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan serumlar nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış oldu. Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme, vatandaşların sağlık kabinleri, evinin salonu, hatta kuaför salonunda dahi serum taktırdığına dikkat çekerek "kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.

Haber 05-05-24 11:59

Uzmanlar uyarıyor! Protein diyeti tehdidi: Böbrek ve kalp yetmezliği riskini artırıyor!

Sosyal medyada moda olan diyetler, uzman kontrolünde yapılmadığında sağlığı tehdit ediyor. Çocukluk çağındakiler ya da ergenler ağır protein diyetleri ile böbrek hatta kalp yetmezliği riskine girerken, erişkinlerde ise hurma diyeti, glutensiz diyet gibi trend tarifler, diyabete hatta şeker komasına davetiye çıkarıyor. Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye'de 79 ilde hizmet veren Sağlıklı Yaşam Merkezleri’nde diyetisyen, fizyoterapist, hatta psikologlarla ücretsiz ve uzman kontrolünde kilo vermek mümkün.

Kadin 04-05-24 14:18

Koton halka arzında detaylar belli oldu!

Kadın giyim markası Koton, halka arz oluyor. Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede ürünlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle global bir moda markası olma yolculuğunu büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Koton, orta vadede yurt içi ve yurt dışında 130 ile 150 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Finans 30-04-24 16:54

Köylerde eğitim kalitesini arttıracak proje tamamlandı

Türkiye Tekstil İhracatçıları ve Çalışanları Derneği (TİHCAD) ile İstanbul Beykent Üniversitesi ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Yurthaber 30-04-24 12:06

SPK onayladı! Aralarında bilinen bir giyim mağazası da var: İki şirket daha halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı.

Finans 26-04-24 08:31

Ünlü moda markalarındaki indirimleri keşfedin, yazı yeni kıyafetlerin enerjisiyle karşılayın

Her zaman şık, havalı ve tarz görünmek isteyenleri buraya alalım! Ünlü moda markalarının sezon ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. New Balance, Crocs, Puma, Under Armour, Camper, Columbia ve daha pek çok markadaki indirimleri görmek ve tarzınıza yeni bir soluk getirmek isterseniz, detaylar yazımızda!

Haber 23-04-24 11:42

Böylesini görmemişler... Fransa'dan 120 bin sipariş verdiler! Kadınlar üretiyor! Tanınmış firma sahibi kalkıp Burdur'a kadar geldi

Burdur'da 5 yıl önce hayata geçirilen El Dikimi Top Üretimi Projesi sonrası kooperatifleşen kadınların kuzu derisinden ürettiği bocce toplarına Fransız firmadan 20 bin set (120 bin adet) sipariş geldi. Fransız firmanın sahibi iş insanı Sebastien Magnan, atölyeyi ziyaret ederek top dikim çalışmalarını inceledi. Sebastien Magnan, "Yaklaşık 15 yıldır tekstil ve diğer sektörlerde iş yaptım. Şu ana kadar gördüğüm en temiz atölyelerden biri. Çalışanlar gerçekten profesyonel" dedi.

Kadin 19-04-24 10:46

Trendyol, e-ihracatta 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı

E-ticaret platformu Trendyol, e-ihracat yoluyla dünya pazarlarıyla buluşturduğu Türk ürünleri ve üreticilerine dair 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı. Bu dönemde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.

Finans 04-04-24 14:00

Mardin’de moda rüzgârları esti

Mardin’in tarihi dokusunu moda dünyasının parıltılı atmosferiyle bir araya getiren Mardin Moda ve Kültür Haftası, bu yıl Maridin Butik Oteli’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yurthaber 01-04-24 11:59

'Yüzümde dolgu bile yok' dedi! Ivana Sert güzellik sırrını tek tek açıkladı

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken Ivana Sert'e canlı yayında güzellik sırrı soruldu. 'Yüzümde dolgu bile yok' diyen ünlü modacı güzellik sırrını tek tek açıkladı.

Magazin 27-03-24 12:28

Tarzıyla Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu! Hande Erçel Hollywood yıldızlarını geçti

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel, göğüs dekoltesiyle Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu. Ünlü oyuncu sosyal medyada Hollywood yıldızlarını da geçti...

Magazin 16-03-24 10:41

Sezonun parıldayan yıldızı shopper çanta modelleri

Kombinlerin vazgeçilmez parçalarından biri olan shopper çantalar, şıklığı ve kullanışlılığı bir arada sunan tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının favorisi olmaya devam ediyor. Hem tasarımları hem de materyalleriyle öne çıkan shopper çantalardan oluşan seçkimiz, tarzınıza tarz ve her anınıza şıklık katacak. Eğer siz de tarzınıza yeni bir soluk getirmek veya gardırobunuzu yenilemek istiyorsanız sezonun parıldayan yıldızı shopper çanta modellerinden oluşan listemize göz atmanızı öneririz.

Kadin 16-03-24 02:02

423 bin ton hurda lastik ekonomiye kazandırıldı

Türkiye'de geçen yıl 423 bin ton ömrünü tamamlamış lastik çevre lisanslı tesislerde geri dönüştürülerek, ekonomiye kazandırıldı. Hurda lastiklerden kauçuk granül, çelik tel, tekstil parçacıkları, pirolitik yağ ve gaz elde edilirken, pirolitik yağların işlenmesiyle de elektrik üretimi sağlanıyor.

Finans 10-03-24 11:49

Mia Khalifa Dünya Kupası'nda tuttuğu takımı açıklayınca sosyal medyada ti'ye alındı! Yalnız önemli bir sorun var

Dünyaca ünlü yıldız Mia Khalifa, İtalya'da düzenlenen Milano Moda Haftası'ndaki defile öncesinde saçını ve makyajını yaptırırken röportaj verdi. Ünlü isim FIFA Dünya Kupası'nda desteklediği takımı açıklayınca sosyal medyada gündem oldu. Çünkü sosyal medya kullanıcıları Khalifa'nın tuttuğu takımın hiç turnuvaya katılmadığını söyleyerek onu ti'ye aldı.

Trend 09-03-24 15:53

İzmir sosyetesi şokta! Ünlü iş kadını Rahşan Ertuğrul tutuklandı

İzmir'de Range Rover marka lüks cipiyle motosiklet sürücüsü Sadık Altıner'e çarparak ölümüne sebep olan, tekstil ve moda sektöründe faaliyet gösteren iş kadını Rahşan Ertuğrul, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Haber 04-03-24 17:04

Altın kemeri, şalı derken şimdi de ‘altın kravat…’ Kuyumcular üretti: 150 gram ağırlığında, 350 bin lira değerinde

Gaziantep’teki kuyumcular yeni bir ürün geliştirerek 'altın kravat' trendini başlattı. Düğünlerde ve özel günlerde moda haline gelmesi beklenen altın kravatın ağırlığı 120 ila 150 gram arasında değişirken 270 ila 350 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Finans 04-03-24 15:20

Gaziantep'te kuyumcularda yeni trend! Ağırlığı 150 gram, fiyatı ise 350 bin TL! Artık erkeklerin de tercih edeceği bir ürün var

Gaziantep’teki kuyumcular yeni bir ürün geliştirerek ’altın kravat’ trendini başlattı. Düğünlerde ve özel günlerde moda haline gelmesi beklenen altın kravatın ağırlığı 120 ila 150 gram arasında değişirken 270 ila 350 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Kadin 04-03-24 15:07

Hande Erçel Paris sokaklarında! İddialı tarzıyla dikkat çekti! Bir bakan bir daha baktı

Son dönemde Hakan Sabancı ile olan aşkıyla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel göğüs dekoltesiyle hayranlarından tam not almayı başarmıştı. Hande Erçel, Paris pozlarını paylaşmaya devam ediyor...

Magazin 02-03-24 08:41

Hande Erçel'in dekoltesini gören Arto'dan şoke eden ifadeler! Seksenliği bile...

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel son olarak Paris Moda Haftası'na katılmış ve iddialı tarzıyla dikkat çekmişti. Erçel, süper mini ve göğüs dekolteli tulumuyla adından söz ettirdi. Söylemezsem Olmaz sunucularından Arto Hande Erçel'in dekoltesini görünce olay ifadeler kullandı.

Magazin 01-03-24 12:34

Olivia Wilde transparan atletiyle bakana bir daha baktırdı! İçine hiçbir şey giymedi

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Olivia Wilde bu defa Paris Moda Haftası'ndaki tarzıyla dikkat çekti. Geceye transparan atleti ile damga vuran Olivia Wilde iddialı pozlarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü ismin cesur tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 29-02-24 09:25

Evinin bir odasını atölyeye çevirdi, yurt dışından sipariş yağıyor! En fazla Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden talep geliyor

Gaziantep'te evinin bir odasını tekstil atölyesine çeviren girişimci kadın, birlikte çalıştığı 3 kadınla nevresim takımı, bebek ve çeyiz seti gibi ürünler yapıyor. İş kurma hayalini evinde gerçekleştiren Nuray Şahin yurt dışına da ürün gönderiyor. Özellikle Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden çok talep geldiğini belirten Şahin, "Taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bir yıl sonra büyük atölyeye geçmeyi planlıyorum" dedi.

Finans 23-02-24 20:53

Ünlü markaların her bütçeye ve ihtiyaca uygun ürünlerinde indirimler başladı

Columbia, Camper, Under Armour ve daha birçok markada kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. Dünya çapında kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle nam salmış ünlü markalardaki %50'ye varan indirimleri kaçırmamak için acele edin. Moda başta olmak üzere elektronik, ev yaşam, kişisel bakım kategorilerindeki ünlü markaların öne çıkan indirimlerini sizin için bir araya getirdik.

Haber 21-02-24 11:50

Ne işe yaradığını öğrenince ağzınız açık kalacak! Palto ve trençkotların omzunda duruyor

Sosyal medyada moda üzerine paylaşımlar yapan bir kadın, paltolar ve trençkotların omuzlarında sıklıkla rastlanan ancak yalnızca şık bir detay olarak var olduğunu düşünenler için çarpıcı bir video çekti. Kadın videosunda; omuzlardaki o detayın omuz çantasını asmak ve düşmesini engellemek için ideal olduğunu anlattı. Üstelik kadın bu detayının kökenine dair de ilginç ayrıntılar paylaştı. İşte o omuz askılarının kullanım amacı ve ilham aldığı yer...

Kadin 16-02-24 11:29

Hükümlüler tekstil atölyesinde meslek sahibi olacak

Tekirdağ’da hizmete açılan denetimli serbestlik tekstil atölyesinde mesleki yetersizlikten kaynaklı istihdamda sıkıntı yaşayan denetimli serbestlik altındaki öncelikli kadın yükümlülerin iş ve meslek sahibi olmaları için kurslar açılacak.

Yurthaber 12-02-24 14:42

Bakan Bolat: Hedef 2028'de ihracattan alınan payı yükseltmek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye'nin hazır giyimde Avrupa'nın üçüncü, dünyanın yedinci büyük ihracatçısı konumuna ulaştığını belirterek, "Hazır giyimde, geçen yıl 20,6 milyar dolar, tekstilde de 12,3 milyar dolar ihracat ile 30 milyar doların üzerinde tekstil ve hazır giyim ihracatı yaptık." dedi.

Finans 07-02-24 15:25

Seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacak! Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti'nde %40 indirim

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve dayanıklılığıyla öne çıkan Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti %40 indirimle sizi bekliyor. Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan bu valiz seti, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Günün Fırsatları'ndan şimdi yararlanın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 06-02-24 14:21

Klasik ayakkabı şıklığını spor ayakkabı rahatlığıyla birleştiren Camper deri bot indirime girdi

Hem günlük sportif kombinlerinize uyum sağlayacak hem de özel günlerde klasik ve şık görünmenize yardımcı olacak; klasik tasarımı spor rahatlığıyla buluşturan bir ayakkabıya mı ihtiyacınız var? Yanıtınız "Evet!" ise stilinize hava katacak Camper Deri Bağcıklı Bill Bot'a mutlaka göz atmalısınız. Günün Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla moda severleri sevindiren bu ayakkabıyı sizin için içeriğimizde inceledik. İşte detaylar!

Haber 30-01-24 14:29

İnci Taneleri'nin Dilber dansı moda olunca Popstar Mehtap isyan etti! Siz kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz

İnci Taneleri ile başlayan Dilber trendi bitmiyor. Popçu Gülşen'in de şarkıyı söylemesi ve dans etmesi sonrasında Popstar Mehtap isyan etti. Geçmişte pavyonlarda kötü şeyler yaşayan Mehtap bu trende sert çıktı.

Magazin 28-01-24 12:06

Kim Kardashian defileye boynundaki ihtişamlı gümüş kolye ve bol dekolteli vücuda yapışan elbisesiyle katıldı! Göz kamaştırdı

Yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Kim Kardashian bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Kim Kardashian'ın dün Paris Moda Haftası'nda bir defileye katılırken seçtiği kombin çok konuşuldu. Defileye boynundaki ihtişamlı gümüş kolye ve bol dekolteli vücuda yapışan elbisesiyle katıldı.

Magazin 27-01-24 15:39

Vikunya yünü nedir, vikunya yünü hangi hayvandan elde edilir? Vikunya yünü özellikleri

Tekstil sektöründe farklı kullanım amaçlarına yönelik satışı sunulan ve özellikleri ile dikkat çeken pek çok giyim ürünü ve bu giyimlerde kullanılan çok sayıda giyim malzemesi vardır. Vikunya yünü de giyim dünyasında kullanılan ve özellikle lüks kıyafetlerde tercih edilen önemli malzemelerden biridir. Bu yünün önemli ve değerli olmasının altında yatan sebeplerden biri ender bulunmasıdır. Peki, vikunya yünü nedir, vikunya yünü hangi hayvandan elde edilir ve yünün özellikleri nelerdir?

Kadin 22-01-24 18:55

Fiyatı 3 bin 499 TL'ye düştü! İndirime giren Hakiki deri Camper ayakkabıyı kaçırmayın

Tarzınıza önem veriyor, moda trendlerini yakından takip ediyor ve kaliteli ürünleri tercih ediyorsanız kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsatla karşınızdayız! Hakiki deri Camper Runner Four Sneaker Bot'un fiyatı 3 bin 499 TL'ye düştü. Ayaklarınızı şıklıkla buluşturacak ayakkabıya bir şans vermek isterseniz işte detaylar!

Haber 22-01-24 14:53

Isı yalıtımlı mont, su geçirmez ayakkabı ve dahası indirimde! Ünlü markaların ürünlerine yarı fiyatına sahip olun

Dünyaca ünlü markalarda %50'ye varan indirimler devam ediyor. Moda başta olmak üzere elektronik, kişisel bakım ve daha pek çok kategorideki ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmanın şimdi en doğru zamanı! Kalitesi ve dayanıklılığıyla övgü toplayan tanınmış markalardaki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 22-01-24 10:47

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü! 'Moda diye toynak...'

Fatih Terim'in kızı Buse Terim son yıllarda sosyal medya paylaşımları ve takipçilerine verdiği yanıtlarla gündem oluyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim ilginç kombinleriyle de adından söz ettiriyor. Buse Terim bu defa farklı ayakkabıları ile sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 17-01-24 14:55

Güçlü ve asil bir tarza sahip olanların vazgeçilmezi Harley Davidson bot modelleri

Harley Davidson; sağlam, kaliteli ve benzersiz tasarımlara sahip adeta birer ikon haline gelen botlarıyla her zevke hitap eden bir marka. Güçlü ve asil bir tarzı yansıtan ve moda dünyasında kendi çizgisini belirleyen Harley Davidson'ın ikonikleşmiş bot modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 14-01-24 03:09

BİM'e Türk kahve makinesi geliyor! BİM 12 Ocak 2024 Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu burada!

BİM 12 Ocak 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da elektronik, moda, ev yaşam ve daha pek çok kategoride uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı katalog, alışveriş severlerin radarına çoktan girdi. BİM Aktüel Ürünler Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız işte detaylar!

Haber 11-01-24 15:50

65 ülke arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi gururu

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü mezunu Mert Serbest, dünyanın en prestijli moda yarışmalarından International Talent Support’ta (ITS) finale kaldı.

Yurthaber 05-01-24 12:07

Bursa, Türkiye'nin 2023 ihracatına 16,2 milyar dolarlık katkı verdi

Türkiye'nin özellikle otomotiv ile tekstil sanayilerinde üretim ve ihracatını sırtlayan illerinden Bursa'dan geçen sene 16 milyar 202 milyon 578 bin dolar ihracat yapıldı.

Yurthaber 05-01-24 11:02

İthal edilecek ürünler için denetim tebliği yayımlandı; para cezaları artırıldı

2024'te ithal edilecek çeşitli ürünlere ilişkin denetim tebliğleri yayımlandı. Ülke sanayinin ihtiyaç duyduğu, ham madde niteliğindeki atık baskı devre kartları, ithalatı kontrole tabi atıklar kapsamına alındı. Ağır iş makinelerinin güvensiz veya teknik düzenlemesine aykırı şekilde ülke piyasasına arzının önlenmesi için düzenleme yapıldı. Tekstil, konfeksiyon, ayakkabı ve kırtasiye ürün gruplarında yeni ürünler, ithalatta denetim kapsamına dahil edildi.

Finans 31-12-23 17:07

Bu tuzağa dikkat! Araç kiralamak isterken 43 bin lirasından oldu

İstanbul'da tekstil atölyesi sahibi Murat Yeşil, internet üzerinden araç kiralamak isterken hayatının şokunu yaşadı. Yaklaşık 43 bin lirasından olan Yeşil, dolandırıldığını anlayınca polise başvuruda bulundu. Yeşil, "Telefonları hala aktif dolandırmaya devam ediyorlar. Başkalarının dolandırılmaması için dikkat edilmesini ve gereken neyse yapılmasını istiyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 29-12-23 10:30

Ünlü modacı Vera Wang'in kızlarıyla pozları gündem oldu!

Dünyaca ünlü 74 yaşındaki moda tasarımcısı Vera Wang, yaşına göre fit vücudu ve genç cildiyle dikkat çekiyor. Ünlü modacı yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Modacının kızlarıyla paylaştığı fotoğraf gündem oldu.

Magazin 28-12-23 16:45

Türkan Şoray'ın kızı sevgilisiyle buz dolu fıçıya girdi!

Çağla Şıkel'den sonra moda oldu. Şimdi de Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal ve sevgilisi buz dolu fıçıya girdi. Ünal, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 28-12-23 13:33