Seda Sayan Neden Yok Haberleri

Eşinden para istedi, 'param yok' cevabını alınca hayatı değişti! Kendi işinin patronu oldu

Kocası harçlık vermeyince kendi dükkanını açan kadın, 36 yıldır mesleğini icra ediyor. Daha sonra eşinden ayrılan kadın 3 çocuğunun üniversiteyi bitirmesine katkı sağladı. "Herkes bana, 'Başaramazsın, yapamazsın, tek başına bir bayansın' dedi. Ben de 'Neden, ben de yapabilirim' dedim." ifadelerine yer veren kadın hikayesiyle alkış topladı.

Kadin 2024-05-06 07:47:11

Seda Sayan CİMER'e şikayet edildi! 'Türk aile yapısını bozmak...'

Son dönemde özel hayatı ve yaptırdığı estetiklerle adından sıkça söz ettiren Seda Sayan Star Tv'de yayınlanan programı yüzünden CİMER'e şikayet edildi. Gerekçe olarak da; 'Türk aile yapısını bozmak' olarak gösterildi.

Magazin 2024-05-04 08:52:50

Evleneceksen Gel ile ünlenmişti! Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros değişimiyle şaşırttı! Son haline yorum yağdı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı evlilik programıyla ünlenen Solmaz Çiros dansları ve güzelliğiyle adından söz ettiriyordu. Evlilik programının ardından dizilerde de rol alan Solmaz Çiros uzun zamandır ortalarda yoktu. Çiros şimdi de değişimiyle gündem oldu. Fenomen gelin adayının son haline yorum yağdı.

Magazin 2024-05-01 10:27:29

İlk açıklama ABD'den gelmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta yapacağı ABD ziyareti ertelendi. Yapılan açıklamada neden olarak program uyuşmaması gösterildi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Programlanmış bir şey yok" ifadesini kullanmıştı.

Haber 2024-04-26 18:33:45

Altın fiyatlarında kayıp yüzde 2’yi aştı! Düşüş sonrası tahmin: ‘Yükseliş bitti demek için şu an erken’ (22 Nisan Pazartesi Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Altın fiyatları bugün yüzde 2’den fazla geriledi. Kapalıçarşı’da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları kırmızıya döndü. Altında yaşanan düşüşün nedeni belli oldu. Piyasa Uzmanı Şirin Sarı yaşanan son gelişmelerin üzerine yatırımcılara uyarıda bulundu. Düşüşlerin kısa süreli olacağını belirten uzman isim altının gramı için tahminini açıkladı. ‘3000 TL ve üzerindeki fiyatları görmememiz için şu an bir neden yok” dedi.

Finans 22-04-24 14:26

Seda Sayan, Hande Yener'in o şarkısını seslendirdi! Takipçileri beğenmedi! Nihat Doğan'ın...

Seda Sayan, şarkıcı Hande Yener'in 2004 yılında seslendirdiği ve halen daha akıllarımızda olan 'Acı Veriyor' parçasını yeniden seslendirdi. Sayan'ın "Acı Veriyor" performansına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 21-04-24 11:19

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan tarihi açıklamalar! Galatasaray maçına neden çıkmadıklarını flaş sözlerle itiraf etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. TFF'yi; mücadeleyi ertelemediği ve yabancı hakem atamadığı için protesto eden sarı-lacivertliler, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıkma kararı almıştı. Ali Koç, "Ali Koç: Türk futbolun artık bir 'reset' zamanı geldi. Bataklığı kurutup Türk futbolunun kendisini yeniden inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok." dedi.

Spor 07-04-24 19:42

Sabah denizde görüldü, paniğe neden oldu! Yüzlerce var... Yer: Antalya

Antalya'da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Korkulacak bir durum yok. Deniz sezonu açılmadan denizanalarının da geçişi tamamlanmış olacak" dedi.

Haber 06-04-24 10:37

İnci Taneleri son bölüm neden yok? Dizi hakkında şaşırtan karar! Dizinin çekimleri yetişmeyince...

Ramazanda pavyon danslarına ara veren İnci Taneleri'nden şaşırtan karar... Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde olduğu İnci Taneleri 2 hafta ara vermek zorunda kaldı.

Magazin 02-04-24 07:21
ele

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlatıldığını açıkladı! ''Bunu yaparak basın etiği ve dürüst habercilik ilkesini yok sayan...''

Galatasaray Kulübü, hakem toplantısının sızdırılmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü gazeteci Fatih Portakal'a sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösteren sarı-kırmızılılar resmi işlemin başlatıldığını ifade etti.

Spor 27-03-24 19:03

Seda Sayan 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem olmuştu! 'Tükürük' detayı herkesi şaşırttı

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan son olarak 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem oldu. Sadece özel davetlerde ve tatiller kullandığı iddia edilen çantanın kişiye özel üretildiği ortaya çıktı.

Magazin 26-03-24 12:38

Cotard Sendromu (Yürüyen Ceset Sendromu) nedir, neden olur? Cotard Sendromu belirtileri ve tedavisi

Cotard Sendromu, nadir görülen ancak oldukça farklı bir psikiyatrik bozukluktur. Bu sendrom hastaların kendi varlıklarını ya da bir kısmını kaybettiklerine inanmalarıyla karakterizedir. İnsanlar bedenlerinin parçalarının yok olduğuna, ölmüş olduklarına ya da hiç var olmadıklarına inandıklarında, genellikle bu sendromla ilişkilendirilirler. Peki, cotard ya da yürüyen ceset sendromu nedir, neden olur?

Haber 26-03-24 11:13

Seren Serengil Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirdi, sosyal medyanın diline düştü!

Özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada tepki çekti. Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.

Magazin 26-03-24 08:25

Estetikleriyle gündemdeydi! Seda Sayan bir kez daha sünnet derisi sıvısı enjekte ettirdi! Son haliyle şaşırttı

Yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim son haliyle herkesi şaşırttı. Seda Sayan bir kez daha sünnet derisi sıvısı enjekte ettirdi...

Magazin 23-03-24 07:26

Seda Sayan 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile boşanıyor mu? Sessizliğini canlı yayında bozdu

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 2022 yılının Nisan ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Aralarındaki yaş farkı çok konuşulan ikili hakkında sık sık 'boşanıyorlar' iddiaları gündeme geliyor. Seda Sayan eşiyle ilgili hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Magazin 15-03-24 10:20

Ölüm döşeğindeki kayınvalidesinden aldığı haberle yıkıldı! Kocasının ihanetini öğrendi... Ölmeden önce söyleyip kurtulmak istedim

Neredeyse on yıl süren mutlu bir evliliğin ardından bir kadın Reddit'te kocası tarafından aldatıldığını söyleyerek yardım istedi. Kayınvalidesinin ölümcül bir hastalığa yakalanmasının ardından kendisine büyük bir sır verdiğini söyleyen genç kadın, "Kayınvalidemin söyledikleri tüm hayatımı alt üst etti. Bunu bana neden yaptığını bilmiyorum. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok" dedi.

Trend 06-03-24 15:45

Bir aileyi hayattan koparan kaza: En mutlu günlerinin dönüşünde can verdiler! Otobüs iddiası tepki çekti: Adli cinayet gibi

Gece yarısı sularında TEM Otoyolu'nda meydana gelip bir ailenin yok olmasına yol açan kazanın detayları ortaya çıktı. Ailenin kızlarının nikah töreninden döndüğü belirlendi. Kazanın otobüsün aileyi TEM Otoyolu'nun kenarında bırakması sonucu gerçekleştiği iddiası tepki çekti. Kazaya neden olan sürücü adliyeye sevk edildi.

Haber 05-03-24 14:20

Çinlilerin bu kadar çok içmesinin bir sebebi varmış! Yeni trend: Kilo vermeye çalışanların vazgeçilmezi! Saç dökülmesini durduruyor, kırışıklıkları yok ediyor

Ülkemizde siyah çay tüketimini çok yaygın olsa da tüm dünyada özellikle Çin'de tüketilen çaylar bir hayli popüler. Yeşil çayın faydaları çokça kişi tarafından bilinip sıklıkla tüketilmesine neden olsa da yeni trend yine Çin'den gelen bir lezzette; beyaz çay! Çinlilerin çok sık tükettiği beyaz çay, kilo vermek isteyenlerin adeta vazgeçilmezi haline geldi. Zayıflamaya yardımcı özelliklerinin yanı sıra saç dökülmesini engellemesi ve kırışıklıklara iyi gelmesiyle de dikkat çekiyor.

Kadin 26-02-24 13:01

Sahra Işık Survivor'ı neden terk ettiğini sonunda açıkladı! Seda Aktuğlu kocasını aramış... Sert ifadeler, olay açıklamalar

Survivor'ın en iddialı isimlerinden olan Sahra Işık ani bir kararla adadan ayrıldı. Yarışmadan ayrılmasının sebepleri merak edilirken Sahra Işık imalı mesajları paylaştı. Kocasıyla ilişkisine dair iddialar gündeme gelince Sahra merak edilen soruya yanıt verdi ve yaşananlara Seda Aktuğlu'nun sebep olduğunu söyledi.

Magazin 18-02-24 19:32

Sahra Işık Survivor'ı neden apar topar bıraktı? Bomba iddia: Sahra'nın kocası Acun'u arayıp...

Survivor'ın iddialı isimlerinden Sahra Işık Survivor'ı ani bir kararla bırakınca arkasında yatan sebep merak edildi. Survivor Sahra'nın özel hayatına dair ortaya atılan iddia gündem oldu. Seda Aktuğlu iddiaya göre Sahra'nın eşini aradı ve olaylar gelişti.

Magazin 16-02-24 14:02

Estetiklere doyamayan Seda Sayan kaslı vücudunu gösterdi!

Seda Sayan genç görünmek için yaptırdığı estetik operasyonlar ile gündemden düşmüyor. Fotoğraflarına yaptığı shoplarla ve estetik operasyonlarla adından söz ettiren Seda Sayan son estetiği ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-02-24 20:18

Seda Sayan'ın programıyla ünlenen Solmaz Çiros bambaşka biri oldu! Görenler Cardi B'e benzetti

Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunuculuklarını üstlendiği Evleneceksen Gel adlı programla birlikte şöhrete kavuşan Solmaz Çiros, son dönemde gözlerden uzakta. Bir süre kalça danslarıyla gündeme gelen Solmaz Çiros'un değişimi şaşırtıyor.

Magazin 01-02-24 12:07

Seren Serengil’den Seda Sayan’a kavgada söylenmeyecek sözler! “Kaşlar, bakışlar saç modelleri bir sal beni artık”

Seda Sayan yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Seren Serengil'in Seda Sayan'a sarf ettiği sözler magazin gündemine bomba gibi düştü. İki ünlü isim arasında sular bir türlü durulmuyor. Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seda Sayan’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti.

Magazin 27-01-24 13:45

Prof. Dr. Canan Karatay'dan kritik uyarı: Tam bir zehir! Bağışıklığı yok ediyor, birçok hastalığa neden oluyor

Sağlık ve hastalıklara dair dikkat çekici açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, günlük hayatta sporcuların ve gençlerin sıkça tükettiği bir içeceğin alkolden daha zararlı olduğunu vurgulayarak, içerdikleri kimyasalların zaman içinde bağımlılıklara yol açabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Bu içecekler masum görünebilir ancak içerdikleri kimyasalların potansiyel riskler hafife alınamayacak kadar fazla.

Haber 27-01-24 07:37

Piyasalar ECB'nin faiz kararına odaklandı: Banka faiz indirimlerine ne zaman başlayacak, işte uzmanların beklentileri

Avrupa Merkez Bankasının faiz indirimine nisanda gidebileceği beklentisi zayıflasa da güçlü duruşunu korumasına karşın uzmanlar bankanın yakın vadede faizlerde indirime gitmeyeceğini tahmin ediyor. ING Group Başekonomisti Peter Vanden Houte, "Avro Bölgesi sert bir resesyonun içine sürüklenmediği sürece kısa vadede ECB'nin para politikasını gevşetmesi için neden yok" düşncesini dile getirdi.

Finans 24-01-24 13:02

'Sabahın Sultanı' programının fenomen çifti Havvanur ve Murat'tan Seda Sayan ile ilgili şok iddialar...

Seda Sayan yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Sayan, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Programına katılan gençlerin, kendilerini evlendirmediklerine yönelik iddiasının ardından bu kez programın fenomen isimleri Havvanur ve Murat'tan şok eden açıklamalar geldi. Memleketlerine gitmeleri için araba sağlanmadığını söyleyen çift, kendilerine vadedilenlerin yapılmadığını iddia etti.

Magazin 20-01-24 16:36

Popstar Mehtap’dan bomba Seda Sayan yorumu: Makyajsız görünce tanıyamadım

Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar yarışması ile yakalayan, farklı yorumu ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Popstar Mehtap'ın Seda Sayan açıklamaları gündem olmuştu. Bugün 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Mehtap, Seda Sayan'ı makyajsız tanıyamadığını belirtti.

Magazin 16-01-24 12:17

Yeşim Salkım estetik çıkışıyla gündemde! Akla Seda Sayan geldi... Estetikli herkes maymundan beş dakika önce

Son dönemde Songül Karlı ve Seda Sayan'ın sık sık estetik yaptırması ve görünümleri gündeme geliyor. Yeşim Salkım estetik yaptıranlara çıkışarak sert ifadeler kullandı. Salkım'ın sözleri sonrası "Seda Sayan'a mı bu sözler?" yorumları geldi.

Magazin 14-01-24 11:36

Vajinada kaşıntı neden olur, nasıl geçer? Vajina kaşıntısı tehlikeli mi?

Kadınların en çok şikayet ettiği rahatsızlıkların başında gelen vajina kaşıntısının pek çok nedeni olabilir. Vajinal kaşıntıya, menopoz, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, mantar, kimyasallar ve bunun gibi pek çok sorun sebep olabilir. Günlük yaşam konforunu yok eden vajina kaşıntısı neden olur, nasıl geçer?

Kadin 13-01-24 21:29

9 askerimizin şehit olduğu Metina ile ilgili detaylar ortaya çıktı! Canlı yayında ‘Toprak yok ağaçlar kayalardan fışkırıyor’ diyerek tarif etti…

Türkiye 9 askerinin şehit edildiği haberine ağlarken TSK’da bölgedeki operasyonlarına tüm hızıyla devam ediyor. Kuzey Irak’ın Metina bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonrası akıllara gelen ‘Metina neden önemli?’, ‘Türk askerinin Metina’da neden üs bölgesi vardı?’ sorularına Doç. Dr. Murat Aslan canlı yayında yanıt verdi. Aslan’ın Metina bölgesine ilişkin aktardıkları oldukça dikkat çekti. İşte terör örgütü PKK’nın yuvalandığı Metina’ya ilişkin tüm detaylar…

Haber 13-01-24 09:02

Yüzüne sünnet derisi enjekte ettirmişti! Seda Sayan canlı yayında açıkladı! Maliyeti dudak uçuklattı

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde bir kez daha estetik doktorunun kapısını çalmıştı. Daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesi bölgesine sünnet derisinden sıvı enjekte ettiren ünlü isim bugün işlemin ayrıntılarını tek tek açıkladı. Bu işlemin maliyeti ise dudak uçuklattı.

Magazin 12-01-24 15:57

Alişan ve Demet Akalın'ın programı bitmiş yerine Seda Sayan getirilmişti! Koltuk krizi yeniden alevlendi

Demet Akalın ve Alişan'ın Star TV'deki sabah programı anlaşmaları bitince ekranlara veda etmişti. Onların yerine Seda Sayan getirilince ünlü isimler arasında koltuk krizi yaşanmıştı. Şimdilerde Jess Molho ile Gel Konuşalım programında sunuculuk yapan Demet Akalın olayın perde arkasını anlattı.

Magazin 12-01-24 11:54

Polis baskını Acun Ilıcalı'yı çıldırttı! Survivor Seda ise kahkaha atarak anlattı: Bu notu prodüksiyona gösterirseniz

Tv8'in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı sallamıştı. Survivor ekibine geçtiğimiz günlerde polis operasyonu yapılmıştı. Dün akşam yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı polis baskınıyla ilgili gerçekleri bir bir anlattı. Seda Aktuğlu yaptıkları 'yok artık' dedirtti. Survivor Seda'nın polis baskınında yaşadıklarını gülerek anlatması tepki çekti. Seda için "Diskalifiye olmalıydı" yorumları geldi.

Magazin 10-01-24 13:09

Seda Sayan estetiklerden sonra bu kez Çağlar Ökten'e kafayı taktı! Sayan, eşini videoya aldı, bomba yorumla paylaştı: Kadın cinsel tercihini...

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırtmıştı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaşmıştı. Şarkıcı estetik operasyonlarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Bu kez eşini paylaşan Sayan çektiği videoyla çok konuşuldu.

Magazin 09-01-24 16:21

İbo Show'daki filtreli hali gündem olmuştu! Hülya Avşar makyajsız haliyle yanıt verdi

İbo Show'un yılbaşı özel bölümünde her şeyin önüne geçen bir filtre krizi yaşandı. Aşırı filtre yüzünden konukların adeta yüzünün yok olduğu programa dair Hülya Avşar "Günlük hayatta makyaj bile yapmazken neden böyle şeyler konuşuluyor anlamış değilim" dedi.

Magazin 07-01-24 11:04

Sünnet derisinden sıvı enjekte etmişti: Bomba isim 'Ben de istiyorum' diyerek Seda Sayan'ı aradı!

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırtmıştı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaşmıştı. İddiaya göre, Ajda Pekkan, 'Ben de istiyorum' diyerek işlem hakkında bilgi almak için Seda Sayan'ı aradı.

Magazin 06-01-24 13:55

Estetikleri gündemden düşmüyor! Seda Sayan son videosuyla takipçilerini şaşırttı... Sünnet derisinden sıvı enjekte ettirdi

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırttı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaştı.

Magazin 05-01-24 16:05

Enis Arıkan'ın 'Seda Sayan Müzikali' gündem oldu: Uyuyan Adamdan Nefret, Ben Çorap Kadınıyım...

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına ünlü oyuncu Enis Arıkan performansıyla damga vurdu. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı sosyal medyanın da gündemine oturdu.Seda Sayan Müzikali adlı şovuyla sahneye çıkan Arıkan, seyirciyi kırdı geçirdi. Sayan'ın sosyal medyada kült olan replikleri "Uyuyan adamdan nefret ederim" ve "Ben çırap kadınıyım"ı klibinde kullanan Arıkan, Ah Geceler şarkısı eşliğinde performansını sergiledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-01-24 12:09

Ateş Kuşları bu akşam yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 ATV yayın akışı!

Ateş Kuşları'nın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Ateş Kuşları, her cuma akşamı ATV'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Ateş Kuşları'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Ateş Kuşları bu akşam yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:50

Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Bambaşka Biri'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Ekranların sevilen dizisi Bambaşka Biri, her cuma akşamı FOX TV'de yayınlanıyordu. FOX TV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Bambaşka Biri'nin yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:40

Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı!

Arka Sokaklar'ın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar her cuma akşamı Kanal D'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Arka Sokaklar'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:39

FIFA 24 neden yok? EA FC 24 ile FIFA 24 aynı mı?

FIFA futbol tutkunları için dikkat çekici bir oyun deneyimi sunan ve yıllardır spor oyunları kategorisinde önemli bir konumda bulunan bir video oyun serisidir. Her yıl yeni bir sürüm ile oyuncuların karşısına çıkan FIFA oyun serisi, futbolun heyecanını bilgisayar ekranlarına ve oyun konsollarına taşır. FIFA 24 ise bu serinin son halkası olarak futbol tutkunları tarafından beklenmiştir. FIFA oyun serisinin yayımcısı EA Sports ise 2023 yılında EA Sports FC 24 isimli oyunuyla karşımıza çıkmıştır.

Haber 26-12-23 12:51

Seda Akgül reklam arasında Acun Ilıcalı tarafından kovulduğunu söylemişti! Orada ne oluyor da ben bu kadını ekrandan kovayım?

Enver Aysever'in YouTube programına katılan Acun Ilıcalı, Seda Akgül'ün iddialarına ilk kez yanıt verdi. Ilıcalı, Seda Akgül'ün neden TV8'den kovulduğunu yıllar sonra açıkladı.

Magazin 24-12-23 14:58

Sivilceyi ne geçirir? Sivilceyi en hızlı ne yok eder?

Sivilce sorunu, birçok kişide bazı dönemlerde ortaya çıkabilen bir cilt problemidir. Özellikle ergenlik döneminde bazı cilt tipleri sivilceye daha meyillidir. Bu durum çözülmediğinde; gerek okul, gerek iş, gerek ise özel hayatta özgüven eksikliğinin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bunun sonucunda da psikolojik kökenli problemler yaşanabilir. Sivilce oluşumuna neden olan birçok faktör bulunur. Bu faktörleri bulmak ve ona uygun tedavi yöntemlerini uygulamak önemlidir. Peki, sivilceyi ne geçirir?

Kadin 23-12-23 18:13

Kim Milyoner Olmak İster bugün yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? ATV yayın akışı

Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanacak merak edildi. Her hafta pazar akşamları ekrana gelen bilgi yarışması, bugün ATV yayın akışı listesinde yer almadı. Programın izleyicileri Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı, yok mu merak ettiler. Bu akşam ATV'de yeni dizi Altın Kafes ekrana gelecek. Peki, Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanıyor? İşte 10 Aralık ATV yayın akışı

Magazin 10-12-23 21:37

Evleneceksen Gel ile tanındı... 'Apaçi Mustafa'dan Seda Sayan'a: Sahtekar...

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın üstlendiği programla "Apaçi Mustafa" olarak tanınan Mustafa Bilginer şoke eden bir paylaşım yaptı. Apaçi Mustafa Seda Sayan'ı sahtekar olarak nitelendirdi.

Magazin 10-12-23 08:35

Faydaları saymakla bitmiyor! Saç dökülmesi ve kepeği bıçak gibi kesiyor

Genetik yapı, mevsim geçişleri, stres ve beslenme alışkanlıkları gibi faktörlerin neden olduğu saç dökülmesi günlük hayatta en sık rastlanan sorunlar arasında yer alıyor. Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar öncelikle bir uzmana başvurmalıdır. Fakat dökülen saçların hızlı bir şekilde yeniden çıkmasını sağlayan mucize yöntemler de yok değil. Uzmanlar, saç dökülmesi sorunu için kozmetik dünyasında da yer bulan biberiye bitkisine dikkat çekti.

Haber 06-12-23 13:10

BAMBAŞKA BİRİ bu akşam yok mu, neden yok? Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman? 4 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Bambaşka Biri neden yok sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. FOX TV'nin sevilen dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Her Pazartesi akşamı yayınlanan dizinin yayın akışında yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bu akşam yok mu, neden yok? Bambaşka Biri yeni bölüm ne zaman? İşte 4 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 04-12-23 20:17

Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanıyor?

Kim Milyoner Olmak hangi günler yayınlanacak merak edildi. Her hafta pazar akşamları ekrana gelen bilgi yarışması, bugün ATV yayın akışı listesinde yer almadı. Programın izleyicileri Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı, yok mu merak ettiler. Bu akşam ATV'de yeni dizi Altın Kafes ekrana gelecek. Peki, Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanıyor?

Magazin 03-12-23 20:14