Shameless Dizisi Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılığı olay olmuştu! Selin Türkmen'in yeni adresi belli oldu! Yakışıklı oyuncuyla...

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden rolü bittiği için ayrılan Selin Türkmen'in yeni projesi merak ediliyordu. Türkmen yeni sezonda Kara Dut dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun partneri ise yakışıklı oyuncu Burak Dakak oldu.

Magazin 2024-07-26 12:52:01

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın evlilik yorumu gündem oldu! 'İnsan doğasına aykırı'

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya şimdilerde katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk olan ünlü isim evlilik yorumuyla gündem oldu.

Magazin 2024-07-26 10:36:00

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da görüldü! Aldığı kilolar dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonun yorgunluğunu atan Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'taki bir spor salonundan çıkarken görüntülendi. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 2024-07-25 11:38:07

Afra Saraçoğlu ile ayrılığı çok konuşulmuştu! Mert Ramazan Demir o soruyu yanıtsız bıraktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Şimdilerde tatilde olan ikilinin yeniden ayrılığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Mert Ramazan Demir Alaçatı'da görüldü ve Afra Saraçoğlu sorulunca röportajı sonlandırdı.

Magazin 2024-07-24 16:32:14

Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı söylenmişti! Sümeyye Aydoğan kendini tutamadı

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı Gaddar dizisi 20. bölümle beklenmedik bir şekilde final yaptı. Dizinin bitmesinin sebebi olarak da Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı ve bu rakamın ödenmekte zorlanıldığı iddia edildi. Sümeyye Aydoğan bu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 24-07-24 10:33

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! 14 yıl sonra o isim de veda ediyor

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz günlerde diziden yönetmen Orhan Oğuz ayrılmış ve vedası herkesi üzmüştü. Şimdi de 14 yıldır projede olan ve keskin nişancı Arda Atik karakterini canlandıran Tunç Oğuz ayrılığı duyurdu.

Magazin 24-07-24 08:54

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya o kareyi görünce dayanamadı! Önce konuşmakta zorlandı sonra gözyaşlarını tutamadı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk oldu. Ünlü isim programda konuşmakta zorlandı ve gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 23-07-24 13:16

Kızılcık Şerbet'inin Nilay’ı Feyza Civelek ‘Mustafa’mdan sonra ideal erkek’ diyerek Cüneyd Efendi'yi gösterdi! Öve öve bitiremedi

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile büyük beğeni toplayan Feyza Civelek bir röportaj esnasında 'Kızıl Goncalar' hayranı olduğunu ifade etti. Civelek, 'Mustafa'dan sonra ideal erkek diyebileceğim bir karakter Cüneyd Efendi'dir' açıklamasıyla kısa sürede gündem oldu.

Magazin 23-07-24 09:43

Cinsiyet değişimiyle çok konuşmuştu! Ses inceltme ameliyatı olan Meli Bendeli'nin son pozları gündemde

Bir dönem ekranların popüler dizisi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimiyle çok konuşulmuştu. Ses inceltme ameliyatı geçiren başarılı oyuncu son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-07-24 11:58

Akın Akınözü'nün anne acısı! Oyuncu Özlem Akınözü hayatını kaybetti

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü anne acısıyla sarsıldı. Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü hayata gözlerini kapadı.

Magazin 20-07-24 14:23

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü sokak tarzıyla dillere düştü! Bir bakan bir daha baktı

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde hayat verdiği Dilber karakteri ile dikkat çeken Hazar Ergüçlü şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Dizisi sezon finali yapınca soluğu tatilde alan ünlü isim sokak tarzıyla dillere düştü. Ergüçlü'ye bakan bir daha baktı.

Magazin 20-07-24 09:52

Promil sınırını aşınca ehliyetini kaptırmıştı... Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu yeni aracı için kesinin ağzını açtı! Değeri dudak uçuklattı

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen ve her bölümüyle reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde alkollüyken direksiyon başına geçmiş ve promil sınırını aşınca ehliyetini kaptırmıştı. Ünlü oyuncu o aracını satıp kendisine yeni bir otomobil satın aldı. Türkoğlu'nun yeni aracının değeri dudak uçuklattı.

Magazin 17-07-24 12:17

Kurtlar Vadisi izleyen gençlerden eğlenceli anlar! Televizyonda Laz Ziya'nın sesini duyar duymaz hazır ola geçtiler

2003 yılında yayın hayatına başlayan ve tekrarlarıyla hala günümüze kadar popülerliğini koruyan Kurtlar Vadisi dizisi sosyal medya kullanıcılarının akımlarının en önemli parçası. Bir grup genç Kurtlar Vadisi dizisini izledikleri anları kaydederek sosyal medyada viral oldu. Gençlerin dizinin en sevilen karakterinden biri olan Laz Ziya'nın sesini duyar duymaz ayağa kalkarak hazır ola geçtikleri anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-07-24 11:25

Nicole Kidman'ın başrolünü üstlendiği The Perfect Couple dizisinden ilk fragman geldi! Geri sayım başladı

Elin Hilderbrand'ın çok satan romanından uyarlanan gizemli mini dizisi "The Perfect Couple"ın ilk fragmanını yayınladı. Başrollerini Nicole Kidman ve Eve Hewson'un üstlendiği mini gerilim dizisinin ikinci sezonun 5 Eylül'de yayınlanacağı açıklandı.

Trend 13-07-24 15:36

Gönül Dağı'nda beklenmedik veda! Başrol ayrılıyor iddiası...

Trt1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı dizisinde beklenmedik bir ayrılık iddiası konuşulmaya başlandı. Dizinin başrol oyuncusu Berk Atan'ın projeye 5. sezonunda veda edeceği iddia edildi.

Magazin 13-07-24 10:13

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun davet tarzı çok beğenildi! Bakan bir daha baktı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Sıla Türkoğlu şimdi de davet tarzıyla gündem oldu. Dizisi sezon finalinde olan ünlü isim katıldığı bir etkinlikte kırmızı elbisesiyle adeta göz doldurdu. Güzel oyuncunun cesur pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 12-07-24 08:36

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal imaj değiştirdi! Görenler çok şaşırdı! 'Tanıyamadım'

Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ile ekranlarda fırtınalar estiren Özgü Namal şimdilerde yeni projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Özgü Namal, yeni film projesi için imaj değiştirdi. Ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-07-24 14:35

Galada gözler onu aramıştı... 'Konseri var' dendi ama gerçek başka çıktı! Çekilen sahneleri yayınlanmayınca tepki gösterdi

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı Zeytin Ağacı dizisi, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Dizinin ikinci sezonu için önceki gün bir gala düzenlendi ancak herkes oradayken dizinin başrollerinden Murat Boz galada yoktu. Ünlü ismin olmayışının nedeni bakın neymiş...

Magazin 11-07-24 10:16

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu diziye veda mı ediyor? İddialara nokta koydu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali ile çok konuşulmuştu. Dizide yaşanan ayrılıklar ise herkesi şaşırtmıştı. Kızılcık Şerbeti'nde Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın hayat verdiği karakterlerin vedasının ardından Sıla Türkoğlu'nun da diziden ayrılacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 10-07-24 10:02

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu o yorumlara daha fazla dayanamadı! Savcılığa koştu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde kendisine yapılan çirkin yorumlara daha fazla dayanamadı. Ünlü oyuncunun ajansı nitelikli hakaretler ve iftiralar için Savcılığa başvuru yapıldığını duyurdu.

Magazin 09-07-24 15:01

Gaddar'ın Dağhan'ı Çağatay Ulusoy bölüm başı bakın ne kadar kazanmış! Duyanlar inanamadı! 'Neden bittiği belli oldu'

Son olarak Sümeyye Aydoğan ile başrolünü paylaştığı Gaddar dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Çağatay Ulusoy'un diziden bölüm başı ne kadar kazandığı ortaya çıktı. Ünlü ismin aldığı rakamı duyanlar 'dizinin neden bittiği belli oldu' yorumunu yaptı.

Magazin 09-07-24 12:29

Türkiye'nin konuştuğu olay! Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur program yapacak: Katilin dizisi izlenirse...

Karıştığı bir kaza sonucu Murat Aci'yi hayattan koparan ve annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan Timur Cihantimur, Boston'da yakalanarak hakim karşısına çıkarılmıştı. Timur Cihantimur'un kalça ameliyatlarıyla ünlenen estetik cerrah babası Bülent Cihantimur, yeniden program yapacağını duyurdu. Bunun üzerine kazada vefat eden Aci'nin babası Özer Aci, "Türkiye’de katilin dizisi izlenirse, artık söylenecek bir laf yok" dedi.

Haber 08-07-24 16:57

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde! Şahmaran 2. sezon kareleri sosyal medyayı salladı

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolde olduğu Netflix dizisi Şahmaran'ın 2. sezonundan kareler geldi. Çok konuşulan ilk sezondan sonra 2. sezon fotoğrafları da sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-07-24 13:52

Netflix dizisi '1000 Çocuklu Adam' tepkilerin odağında! Bu birçok açıdan iğrenç

Netflix'in yeni gerçek suç belgeseli 1000 Çocuklu Adam (The Man With 1000 Kids) gösterime girmeden olay olmuştu. 3 Temmuz'da yayınlanan ve tepkilerin odağında olan belgeselle ilgili Netflix'e eleştiri ve tepki yağıyor.

Magazin 04-07-24 11:44

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı evlendi! İşte nikahtan ilk kareler...

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği "Pikaçu Kerem" rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Kerem Kupacı uzun zamandır gözlerden uzak aşk yaşadığı avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile nikah masasına oturdu.

Magazin 04-07-24 09:12

Kızıl Goncalar oyuncuları saçı sakalı uzattı! O iddia gündeme geldi

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümüyle gündem olan dizi şimdilerde yeni sezon için gün sayıyor. Dizi sezon finalindeyken oyuncuların saçı sakalı uzatması o iddiaları da beraberinde getirdi...

Kulis 03-07-24 09:42

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'iydi… Selin Türkmen diziden ayrılık sebebini ilk kez açıkladı

Show Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbet'inde hayat verdiği Çimen karakteriyle büyük beğeni toplayan Selin Türkmen dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte projeden ayrıldı. Türkmen diziden ayrılık sebebini ilk kez açıkladı…

Kulis 02-07-24 16:16

Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı! Fragmanı merak uyandırmaya yetti.... Sosyal medya bu tanıtımı konuştu

Başrollerini Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın paylaştığı Netflix'in Zeytin Ağacı dizisi 2. sezonuyla geri sayımına başladı. Sosyal medyada gündem yaratan fragmanda dizinin 11 Temmuz'da izleyicisiyle buluşacağı duyuruldu.

Trend 02-07-24 15:41

İnci Taneleri'ne bomba bir isim daha! Usta oyuncu kadroda

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle sosyal medyada yankı uyandırıyor. Şimdilerde sezon finalinde olan dizinin yeni sezonu da heyecanla bekleniyor. İnci Taneleri'ne yeni sezonda yeni bir isim daha dahil olacak…

Kulis 29-06-24 13:26

Kızılcık Şerbeti'nin 'Pembe'si Sibel Taşçıoğlu ünlü manken Demet Şener ile akraba çıktı! Görenler çok şaşırdı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Pembe karakteriyle büyük beğeni toplayan Sibel Taşçıoğlu başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiriyor. Dizideki performansıyla çok konuşulan Taşçıoğlu, ünlü manken Demet Şener ile akraba çıktı...

Magazin 29-06-24 12:15

Cesur sahneleriyle gündemdeydi… Hülya Avşar Meryem Uzerli'ye 'Seninle niye evlenmediler?' diye sordu! Aldığı yanıt karşısında toparlamaya çalıştı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem' karakterine hayat vererek hafızalara kazınan Meryem Uzerli şimdilerde yeni dizisi Ru'daki cesur sahneleri ile gündemde. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken ünlü isim 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' isimli YouTube programına konuk oldu. Uzerli, özel hayatı hakkındaki sorulara verdiği yanıtlarla gündem oldu.

Magazin 29-06-24 07:32

18 yıldır dizideydi... Arka Sokaklar'da beklenmedik ayrılık

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar cuma akşamları izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. 680. bölümüyle sezon finali yapacak olan fenomen dizi 19'ncu sezonu için de İnanoğlu ailesiyle anlaştı. Ancak dizide beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Kulis 28-06-24 15:07

Batman efsanesi geri dönüyor! Batman: Caped Crusader animasyon dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Matt Reeves ve J.J. Abrams imzalı "Batman: Caped Crusader" animasyon dizisinin ilk resmi fragmanı paylaşıldı. Animasyon dizisi 1 Ağustos'ta Prime Video ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yapımın ilk sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak.

Trend 27-06-24 15:43

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ hayranlarını korkuttu! Apar topar ameliyat oldu

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Orhan karakteri ile adından söz ettiren Emre Altuğ bu defa sevenlerini korkuttu. Kolunda sargı ile görüntülenen Altuğ ameliyat olduğunu söyledi.

Magazin 27-06-24 11:58

Sandık Kokusu'nda beklenmedik ayrılık! Dizinin seyri değişecek

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Sandık Kokusu'nun sezon finalinde başrol oyuncularından Metin Akdülger diziden ayrılmıştı. Akdülger'in vedası izleyenleri üzerken Özge Özpirinçci'nin yeni partnerinin Ali Yağcı olmuştu. Dizide beklenmedik bir ayrılık daha yaşanacak...

Kulis 27-06-24 09:19

O filmle dönüyor! Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay son haliyle olay: 'Çok yakışıklı'

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile hafızalara kazınan Onur Bay son olarak Kirli Sepeti dizisinde rol almış ve ayrılık haberiyle sevenlerini üzmüştü. Genç oyuncu şimdi de heyecanla beklenen filmle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 26-06-24 11:12

Engin Benli Kanıt dizisinin neden final yaptığını yıllar sonra açıkladı! Her şey çok iyi gidiyorken...

2010 yılında yaz dönemi için çekilen Kanıt dizisi şimdilerde bile tekrar bölümleriyle izleniyor. Dizide başkomiser Orhan'a hayat veren Engin Benli, katıldığı bir programda dizinin neden final yaptığını açıkladı.

Magazin 21-06-24 09:41

House Of The Dragon dizisinin yıldızı Olivia Cooke itiraf etti! Cinsel ve hatta hayvani bir şeydi

Game of Thrones'un devam dizisi olarak geçen ve izlenme rekoru kıran House Of The Dragon oyuncusu Olivia Cooke ateşli bir sahnenin diziden çıkarıldığını itiraf etti.

Magazin 18-06-24 14:28

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya olaylı finalin perde arkasını paylaştı! Sibel Taşçıoğlu'nun o halleri şaşırttı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali yaptı ama yankıları henüz bitmedi. Büyük ses getiren sezon finaline dair yeni görüntüler çıkmaya devam ediyor. Dizinin Kıvılcım'ı Evrim Alasya olaylı finalin perde arkasını paylaştı.

Magazin 15-06-24 10:22

Can Yaman sosyal medya hesabını sildi! Nedeni bakın neymiş

Fox Tv'de yayınlanan Bay Yanlış dizisi final yaptıktan sonra İtalya'ya yerleşen Can Yaman kariyerine yurt dışında devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim bu defa son hamlesiyle şaşırttı. Yaman sosyal medya hesabını sildi. Nedeni ise bakın neymiş...

Magazin 13-06-24 07:54

Esra Bilgiç leopar desenli takımıyla hayranlarını mest etti! Her zaman güzel görünüyorsun

TOD’un yeni dizisi 'Zamanın Kapıları'nda Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan Esra Bilgiç tarzıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 12-06-24 15:25

Reyting rekorları kıran Bahar'ın sezon finali seyirciyi üzdü! Bu kadar berbat bir sezon finali yapmasına üzüldüm

Salı günlerine damga vuran Bahar dizisi sezon finali yaptı. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerde yer aldığı dizinin sezon finali bölümü izleyiciler tarafından beğenilmedi. Sosyal medyada dizi ile ilgili yorum yağdı.

Magazin 12-06-24 11:41

O sahne çok konuşulmuştu... Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör kamera arkasını paylaştı

Her bölümüyle büyük ses getiren Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali bölümüyle de çok konuşulmuştu. Dizide Özge Özacar'ın hayat verdiği Görkem karakterinin balkondan düştüğü sahne sosyal medyayı sallamıştı. Dizide Fatih karakterine hayat veren Doğukan Güngör o sahnenin arka planını paylaştı.

Magazin 11-06-24 18:02

4 kişi birden veda etmişti... Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Yeni sezonun ilk bombası

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde adeta yaprak dökümü yaşandı. Dizinin sezon finalinde Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen projeye veda etti. Yeni sezonda yeni isimlerin dahil olacağı konuşulan diziye bomba bir isim dahil oldu.

Magazin 11-06-24 16:53

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Sıla Türkoğlu dergi pozlarıyla dikkat çekti! Önce mayo, sonra uzun etek...

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran Sıla Türkoğlu bu defa dergi pozlarıyla gündem oldu. Farklı tarzlarıyla verdiği pozlarını peş peşe paylaşan ünlü isme adeta yorum yağdı.

Magazin 11-06-24 14:55

Bomba iddia... Kızılcık Şerbeti'ndeki gizemli kadın bakın kim çıktı! Herkes onu sesinden tanıdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali bölümüyle uzun süre konuşuldu. Her sahnesi ayrı olay olan diziye Kaan Taşaner'in hayat verdiği Giray karakterinin gerçek yüzünün ortaya çıktığı sahne damga vurdu. O sahnedeki kadının yüzü gösterilmedi ama herkes sesinden tanıdı. İddialara göre o kadın bakın kimmiş...

Magazin 11-06-24 10:56

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu tüm hünerlerini sergiledi! Önce çılgınca dans etti sonra bateri çaldı! Sevgilisi Mert Ramazan Demir ile sarmaş dolaş...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu dizisinin final kutlamasında tüm hünerlerini sergiledi. Önce çılgınca dans eden Saraçoğlu sonra bateri bile çaldı. Ünlü ismin sevgilisi Mert Ramazan Demir ile sarmaş dolaş görüntüleri de sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-06-24 10:18

Kardeşlerim finali gündem oldu! Oyuncular ağlayarak çekti

Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan Kardeşlerim dizisi ekranlara veda etti. Dizi ekibi finali çekerken duygusal anlar yaşandı.

Magazin 09-06-24 14:28