Trabzonspor Da Haberleri

Trabzonspor'da Stefan Savic imzayı attı! Transferin detayları belli oldu

Trabzonspor, Atletico Madrid'in eski futbolcusu olan Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Spor 2024-07-26 19:41:27

Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 'Yeri can sıkıcı' diyerek açıklama yaptı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Bingöl ve çevre illerden de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi. Deprem sonrası ünlü Prof. Dr. Naci Görür depremin değerlendirmesinde bulundu. Görür, depremin yerinin 'can sıkıcı' olduğunu belirttiği açıklamasında depremle ilgili olarak, "Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz." dedi.

Haber 2024-07-26 18:37:30

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'nın açıklamasına Özgür Demirtaş'tan ilk yorum! Büyük harflerle yazdı

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan faiz indirimi konusunda açıklama gelmişti. Akçay, şu anda faiz indirim döngüsünün değerlendirilmediğini, indirimler başladığında da sıkı duruşun korunacağına dair kuşkuya yer bırakılmayacağını söylemişti. Akçay'ın bu açıklamalarının ardından ekonomist Özgür Demirtaş'tan da ilk yorum geldi. Akçay'ın konuşmasını 'Harika' olarak nitelendiren Demirtaş, "Spekülasyonların önüne geçilmiş oldu" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-07-26 17:22:35

Uzmanından sıcak havalarda su tüketimi uyarısı: Susamayı beklemeden su için

Su tüketimi her mevsim önemli olsa da özellikle yaz sıcaklarının olduğu günlerde daha önemli hale geliyor. Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da Beslenme ve Diyet Uzmanı Pakize Gizem Akgül, hiçbir sıvının suyun yerini tutmadığını söyleyerek, "Çok fazla tüketilen çay ve kahve çarpıntı, kansızlık gibi sorunlara sebep olabilir. Hiçbir sıvı suyun yerini tutmaz. Bol bol su için" dedi.

Kadin 2024-07-26 15:48:40

Diğer Haber Etiketleri

da, Trabzonspor trabzonspor spor trabzonspor, transfer deprem Bingöl naci görür Özgür Demirtaş alara böbrekler cinsi eo sant su otel CHP saldırı emekli zammı Emekli Sandığı Memur emekli Van yaya geçidi türkçe Kürtçe Manken Oyuncu Tuğba Özay fare havalimanı Amsterdam Enflasyon vergi Mehmet Şimşek Merkez Bankası faiz indirimi faiz hava durumu meteoroloji ssk bağkur memur emeklisi Zam banka liste en düşük emekli maaşı seçim anketi seçim anket sonuçları Optimar Araştırma Danışmanlık Hilmi Daşdemir en büyük takım Bordeaux uçuş Recep Tayyip Erdoğan uçak Avrupa ülke puanı ülke puanı sıralaması uefa ülke puanı sıralaması son dakika ülke puanı türkiye ülke puanı uefa ülke puanı s lig UEFA son dakika Başakşehir konferans ligi UEFA Avrupa Ligi istanbul sabiha gökçen havalimanı İstanbul fenerbahçe paylaşım düğün mourinho takı ele sosyal medya Seren Serengil Çağla Şıkel sağanak sağanak yağış AKOM buruk galatasaray kazımcan karataş msb terörist Konut kredisi EFT bıraktı direnç tonusluoğlu kaan numanoğlu Süper Lig süper lig hakemler Turgut Doman türkiye futbol federasyonu Hakem Abdulkadir Bitigen tff altın fiyatları altın son dakika canlı gram altın çeyrek altın duman yaşında konser İsrail netanyahu abd Gazze Demet Evgar bahar Ecem Özkaya tbmm madde yağmur İmam haberler Sakarya Arjantin Fas messi kanun tatil traktör kaza Malatya Numan Kurtulmuş Bodrum cinayet Paris aşlama pate oğlak doğru Ebru Gündeş Pınar Eliçe erdemir yusuf tekin Celal Şengör Altın öğrenci andı ibb Zabıta Promosyon Hendek

CHP'li Türkan Elçi'nin oteline saldırı: Bu sabah da düğmeye basıldı! Dövmeli saldırgan kameraya yakalanmıştı

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da CHP'li milletvekili ve 2015'te öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'nin ailesine ait otele ateş açılıp tehditte bulunulmuştu. Olay sonrası yapılan 'Kantar' operasyonunda kameraya yakalanan saldırgan dahil 3 kişi tutuklanmıştı. Polis ekipleri bu sabah da 'Topuz' operasyonu için düğmeye bastı. Operasyonda ele geçirilenler dikkat çekti.

Haber 26-07-24 13:20

Son dakika: Emekli maaşları fark ödeme tarihleri belli oldu! Bugün hesaplarda...

Son dakika: Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından emeklilerin de zamlı maaşları da netleşti. Sosyal Güvenlik Kurumu duyurdu, memur emekli maaş zam farkları için tarih belli oldu. 4C Emekli Sandığı emeklileri ile vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödemesi bugün yapılacak.

Finans 26-07-24 13:17

Van'da Kürtçe trafik uyarılarının üzerine Türkçe yazılar yazıldı: Yasal süreç başlatılacak

Van'da bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yaya geçitlerine hem Türkçe hem Kürtçe trafik uyarıları yazıldı. Dün gece ise Kürtçe yazıların üzerine "Türkiye Türk'tür, Türk kalacak" yazıları yazıldı ancak bu yazıları kim ya da kimlerin yazdığı bilinmiyor. Belediyeden olayla ilgili açıklama geldi, sorumlular hakkında yasal süreç başlatılacağı belirtildi.

Haber 26-07-24 13:05

Özel hayat sorusunu açık açık cevapladı! Tuğba Özay sperm bankası itirafıyla şaşırttı

Eski manken ve oyuncu Tuğba Özay, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalının bu haftaki konuğu oldu. Cezaevi süreci ve anne olma hayali ile ilgili açıklamalar yapan Özay, sperm bankası itirafıyla da herkesi şaşırttı.

Magazin 26-07-24 12:14

Hakkı Alkan paylaştı görenler inanamadı! ‘Havalimanında fareler cirit atıyor’

Hollanda’daki Amsterdam Schipol Havalimanı’ndan gelen görüntüler ‘pes’ dedirtti. Teknoloji yazarı Hakkı Alkan, uçuş öncesi gördükleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşarken “Ben hayatımda böyle bir havalimanı görmedim. Nasıl böyle bir şey olabilir. Bakın her taraf fare dolu” ifadeleri kullandı. Alkan ayrıca fareler nedeniyle uçuş öncesi büyük bir tedirginlik yaşadığını da sözlerine ekledi. İşte havalimanındaki o farelerin görüntüleri…

Haber 26-07-24 12:13

Belediyelerin SGK borçlarını konuşurken canlı yayında kendisini tutamadı: Enflasyon olmuş yüzde yüz, millet inim inim inliyor!

Belediyelerin SGK borçlarıyla ilgili tartışma devam ediyor, bütün belediyelerin borç tutarı 97 milyar TL! Bir yandan da hayat pahalılığı, marketlerdeki pazardaki fahiş fiyatları can yakıyor. Gazeteci Gürkan Zengin, Habertürk'te katıldığı yayında sert ifadeler kullanırken 'Enflasyon %100! Bunun altında hepimiz inliyoruz. Vergi konuşuluyor şirketlerin yarısı vergi vermiyor' dedi.

Finans 26-07-24 11:22

Enflasyondaki düşüş sonrası konuşulmaya başlanmıştı! Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'ndan açıklama: Faiz indirimi şu anda gündemimizde değil

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı haziran ayı enflasyon rakamlarının ardından Merkez Bankası'nın faiz indirimine gidip gitmeyeceği ekonomi gündeminde yer alırken Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan temkinli açıklama gelmişti. Faiz indirimine dair bir açıklama da Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan geldi. Merkez Bankası faiz indirimine gidecek mi?

Finans 26-07-24 11:17

İstanbul ve Ankara dahil 15 il için sarı ve turuncu kod! Yaz yağmurlarıyla serinlik geliyor! O tarihten sonra tekrar... Meteoroloji son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı, 15 il için sarı ve turuncu kod verdi. Sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması çağrısı yaptı. Sıcaklıkların ise iç ve kuzeybatı kesimlerde 3 ila 7 derece azalması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen ise sıcaklıkların, yağışın bitmesiyle, pazardan itibaren 3-4 derece artacağını belirtti. Peki, İstanbul'da hava nasıl? İstanbul'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. İşte il il son durum...

Haber 26-07-24 09:42

Emekli maaşlarıyla birlikte onlar da artacak! Düğmeye basıldı! Ek ödeme fırsatı: 25 bin TL'ye dayandı

Milyonlarca emeklinin temmuz ayıyla birlikte alacağı zamlı maaşlar kesinleşti. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltilirken emekliye seyyanen zam ve refah payı da rafa kalkınca emekliler ek ödeme fırsatı olarak emekli promosyonlarına yöneldi. Bankalarda da yarış kızıştı, promosyonlar 25 bin TL'ye dayandı. Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası'nın güncel emekli promosyonları ne kadar?

Finans 26-07-24 09:18

Son seçim anketini canlı yayında açıkladı: Hilmi Daşdemir'den CHP'nin oy oranı hakkında çok konuşulacak sözler

Seçim anketleri son günlerde yine çok konuşulmaya başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde birinciliği elde edilen CHP, devamında da anketlerde birinci sırayı kazanmaya başlamıştı. Bu sırada ilginç bir anket sonucu da canlı yayında paylaşıldı. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir bugün seçim olsa CHP'nin tarihinin en yüksek oyunu alabileceğini öne sürdü.

Haber 26-07-24 08:58

Beyin yiyen amip paniği! Bir kişi hayatını kaybetti, 100'ü aşkın kişi hastaneye akın etti

Naegleria fowleri hastalığında tek hücreli amip, beyinde enfeksiyona yol açıyor ve vakalar genellikle ölümcül oluyor. Çoğunlukla göl ve nehir gibi tatlı sularda bulunan tek hücreli Naegleria fowleri, sadece burun yoluyla bulaşıyor ve insandan insana geçmiyor. Bu ölümcül hastalık bu kez İsrail'de alarm verdi. İsrail'de bir kişinin beyin yiyen amip nedeniyle ölmesi ve bir çocuğun da benzer şüpheyle hastaneye kaldırılmasının ardından 100'den fazla kişinin sağlık kuruluşlarına başvurduğu bildirildi.

Haber 26-07-24 08:54

Fransa'nın köklü takımı Bordeaux resmen battı! Tüm oyuncular serbest kaldı

Fransa'nın köklü kulüplerinden Bordeaux iflas etti. İflas ile birlikte 'Profesyonel kulüp' statüsü yitirildi ve bütün oyuncular serbest kaldı. Antrenman tesislerinin kapatılacağı öğrenilirken, Bordeaux'nun tüm lisansları da iptal edildi.

Spor 26-07-24 08:09

Erdoğan ivedilikle çözülmesi için talimat verdi: Mali yükü de artırıyor! Bu, devlete şantajdır

Son günlerde uçak rötarları sıklaştı. Hava trafik kontrolörlerinin "inisiyatif almadan çalışma" sistemine geçmesiyle baş gösteren sorun mali yük olarak da geri dönüyor. Kontrolörler maaşlarının artmasını isterken konu AK Parti MKYK'da da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sorumluları hesaba çekin" deyip sorunun çözülmesi için talimat verdiği öne sürüldü.

Haber 26-07-24 07:37

UEFA Ülke Puanı sıralamasına müthiş başladık! Rakiplerimize gözdağı...

Avrupa Kupalarına bu sezon 5 takımımızla katılmamız büyük avantaj elde edecekken, temsilcilerimizin oynadığı maçlar sonuçlandı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in galibiyetleri sonrası ülke puanında değişiklikler meydana geldi.

Spor 26-07-24 07:37

SON DAKİKA: İstanbul'da gol yağmuru! Başakşehir Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında La Fiorita'yı 6-1 mağlup etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi 2. ön elem turu mücadelesinde Başakşehir San Marino ekibi La Fiorita karşı karşıya geçti. Mücadele temsilcimizin 6-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da maçın ardından Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti.

Spor 25-07-24 22:35

SON DAKİKA: Trabzonspor Slovakya'da avantajı kaptı! Bordo-mavililer Ruzomberok'u 2 golle mağlup etti

Son dakika... Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 21:23

İstanbul'u yağışlı hava etkisi altına alacak! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuş azaltma kararı! AKOM'dan uyarı geldi

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ), beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın saat 15.00'e kadarki uçuşlarda yüzde 5 azaltma kararı alındığını duyurdu. Diğer yandan da AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı uyarısında bulundu. Yağışların, cuma akşamı 17.00’ye kadar devam etmesi bekleniyor.

Haber 25-07-24 18:18

Sosyal medya o anları konuşuyor! 'Jose Mourinho düğünde 100 lira taktı' Damat bir anda alkışlamaya başladı, salondakiler ne olduğunu anlamadı!

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden sevgilisi olmayı başarırken sosyal medyada kendisine yönelik birçok paylaşım yapılıyor. Çıktığı ilk resmi maçı da kazanmayı bilen tecrübeli hoca için taraftarların paylaşımları devam eden Fenerbahçeli bir çocuk bu işi bir adım öteye taşıdı.

Spor 25-07-24 17:14

Seren Serengil önce sokak hayvanları yasasına karşı çıktı sonra da Çağla Şıkel'i hedef aldı! 'Ne boş bir kadınsın'

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasaya tepki gösteren Seren Serengil sosyal medya paylaşımlarında ünlü isimlerin bu duruma sessiz kalmasına sinirlendi. Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı.

Magazin 25-07-24 15:55

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 25-07-24 15:53

Galatasaray'da ayrılık! Kazımcan Karataş, Rusya'ya kiralandı

Galatasaray'ın genç sol beki Kazımcan Karataş'ın yeni takımı Rus ekibi Orenburg oldu. Geçen sezonu da Ankaragücü'nde kiralık olarak geçiren Kazımcan'ın performansı Okan Buruk tarafından yeterli bulunmamıştı.

Spor 25-07-24 15:11

MSB duyurdu: 94 terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son bir haftada, biri terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan 94 terörist etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı bin 521 oldu. MSB ayrıca Ege denizinde İtalyan gemisiyle yaşanan gerginlik hakkında da bilgi verdi.

Haber 25-07-24 12:17

Konut kredisi çekmek isteyen şaştı kaldı! Bankalardan bir ücret kesintisi daha: İşte ödenen miktar

Türkiye'de konuttaki yüksek fiyatlar devam ederken vatandaşların da tercihinde konut kredileri yer alıyor. Yüksek faizleriyle gündemde olan konut kredileri bu kez bankaların EFT ücreti oyunuyla konuşuluyor. Bankalar ücret kesintilerinden birini daha ekledi. İşte 1 milyon TL'de ödenen miktar...

Finans 25-07-24 11:49

Süper Lig’de görev alacak hakem listesi açıklandı! FIFA kokartlı hakem Abdülkadir Bitigen liste dışı kaldı!

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunda görev yapacak yapacak hakemler belli oldu. Yeni Merkez Hakem Kurulu, FIFA kokartlı hakem Abdülkadir Bitigen'i liste dışında bıraktı. TFF’nin internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Süper Lig hakemi olarak 25, Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak 13, Süper Lig Yardımcı Hakem olarak da 50 hakemin görev yapacağı ifade edildi.

Spor 25-07-24 11:36

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 25-07-24 10:35

50 yıllık efsane grup fırtına gibi esti! Judas Prıest İstanbul'u salladı

1969’da Birmingham, İngiltere’de kurulan metal müziğin tanrıları olarak da bilinen Judas Priest, geçtiğimiz akşam BKM Organizasyonu ile Bonus Park Orman’da metal rüzgarları estirdi.

Magazin 25-07-24 10:08

Netanyahu ABD'de ayakta alkışlandı... O isim utanç gecesine bu pankartla çıktı: Yıllar sonra aynı kare!

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington'daki ABD Kongresinde senatörler tarafından ayakta alkışlandı. Netanyahu Kongrede yaptığı açıklamada "İsrail, Hamas'ın askeri yeteneklerini yok edene kadar devam edecek. Bu da tam galibiyet anlamına geliyor" açıklamasında bulundu. Utanç anlarına dair Türkiye başta olmak üzere dünyadan tepkiler yağarken, Kongredeki bir görüntünün Nazi döneminde çekilen bir fotoğrafla benzerliği gündem oldu.

Haber 25-07-24 09:24

Eski hali olay olmuştu... Bahar'ın Rengin'i Ecem Özkaya estetik iddialarını yanıtsız bırakmadı! 'Benim haberim yok'

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar'da hayat verdiği Rengin karakteri ile dikkat çeken Ecem Özkaya değişimiyle gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimiyle birlikte estetik iddiaları da gündeme gelmişti. Ecem Özkaya estetik iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 25-07-24 09:19

Tartışmalara neden olan vergi düzenlemesinde ilk 7 madde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hazırladığı ve bazı maddeleri kamuoyunda gündem olan vergi paketinin görüşmeleri devam ediyor. En düşük emekli aylığının da yükseltilmesini içeren paketin ilk 7 maddesi TBMM'de kabul edildi.

Finans 25-07-24 08:32

Sıcaktan bunalanlar bu haberi bekliyordu! Yağmur uyarısıyla birlikte bir de çağrı yapıldı! Bu illerde yaşayanlar dikkat

Aşırı sıcaklar, nem rekorları derken soğuk havaları sevenlerin beklediği haber geldi. Meteoroloji 14 il için sarı kodlu uyarı verirken vatandaşları da dikkatli olmaları konusunda uyardı. Gök gürültülü sağanak yağışlar yolda. Üstelik bazı bölgelerde kuvvetli olması bekleniyor. İstanbul'da ise öğle saatlerinden sonra Avrupa Yakası'nda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte detaylar...

Haber 25-07-24 08:25

Kahraman imam! Camide yaşandı kimse inanamadı: Yere düşürdü, bıçağı elinden böyle aldı…

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde camide kendisine bıçakla zarar vermeye çalışan kişi, imamın zamanında müdahalesiyle yaralanmaktan kurtuldu. Olay anı caminin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Haber 25-07-24 08:06

Tarihin en uzun maçı oynandı! Arjantin-Fas mücadelesinde akılalmaz olaylar yaşandı, Messi çılgına döndü...

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Arjantin ile Fas karşı karşıya geldi. Arjantin'in 90+16'da bulduğu beraberlik golünün ardından çok sayıda Faslı taraftar sahaya atladı ve patlayıcı maddeler de olaya eklenince hakem maçı durdurdu.

Spor 25-07-24 07:50

Erdoğan’dan talimat: Tatil için acele etmeyin, tümünü bitirin!

AK Parti hükümetinin son dönemde getirdiği yeni yasa tasarıları Meclis’te yoğun tartışmalara neden olsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan geri adım atılmaması konusunda talimat verdi. Erdoğan’ın kurmaylarına yönelik mesajında “Tatil için acele etmeyin. Önce gündemdeki yasaların tümünü geçirin, çalışın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haber 25-07-24 07:34

11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör, oyun oynayan çocukların arasında daldı: 2 ölü, 2 yaralı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör, yol kenarında oyun oynayan çocukların arasına daldı. Feci kazada 2 çocuk hayatını kaybetti, 2 çocuk da yaralandı. Traktörü kullanan çocuk gözaltına alındı.

Haber 25-07-24 00:33

Netanyahu, ABD'de ayakta alkışlandı! Türkiye'den ilk tepki geldi

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, ABD'de yaptığı açıklamada "İsrail, Hamas'ın askeri yeteneklerini yok edene kadar devam edecek. Bu da tam galibiyet anlamına geliyor" dedi. Netanyahu konuşmasını yaparken ABD'li senatörler tarafından ayakta alkışlandı. Bu duruma ilk tepki TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan geldi.

Haber 24-07-24 23:11

Bodrum'da korkunç olay! 3 çocuk annesi kadın sokak ortasında eski eşi tarafından öldürüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Hüsne Topal, sokak ortasında tartıştığı eski eşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda kadının yardımına koşan arkadaşı da vurularak yaralandı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 24-07-24 22:38

Paris'te Olimpiyat Oyunları öncesi polisi alarma geçiren olaylar! İsrail Cumhurbaşkanı Herzog 40 dakika uçakta bekletildi

Paris'te Olimpiyat Oyunları öncesinde peş peşe sıcak gelişmeler yaşandı. İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenine katılmak üzere geldiği Fransa'da güvenlik endişesi nedeniyle 40 dakika uçakta bekletildi. Diğer yandan İsrail'in maç oynayacağı stadyumun yakınında bulunan şüpheli çanta da, polisleri harekete geçirdi.

Haber 24-07-24 18:46

Coğrafi işaret Alucra oğlak kebabına talebi artırdı

Giresun'un coğrafi işaretli lezzeti Alucra oğlak kebabı, soğuk tüketilmesi özelliğiyle şehir dışından da talep görüyor.

Yemek 24-07-24 15:58

Düğünü uzun süre konuşulmuştu! Ebru Gündeş boşanıyor mu? Pınar Eliçe'den bomba iddia

Ebru Gündeş kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesiyle uzun süre magazin manşetlerinde kaldı. Dubai'de evlenen çiftin birlikteliğinin ardından yasak aşk iddiaları gündeme geldi. İddiaların ardı arkası kesilmezken bir iddia da Beyaz Magazin yorumcusu Pınar Eliçe'den geldi. Eliçe, Gündeş'in boşanma davası açacağını söyledi.

Magazin 24-07-24 15:51

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a geldi, pozunu verdi! Sarı-Lacivertliler bu transferle rekor kırdı, Galatasaray'ı geride bıraktı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi şampiyon bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe hamlelerine devam ederken uzun süredir gündeminde olan Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Faslı golcü kendisini Sarı-Lacivertliler'e bağlayan imza atmak için İstanbul'a gelirken, Fenerbahçe bu transferle ezeli rakibi Galatasaray'a air olan bir rekoru da kırmış oldu. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 15:45

750 milyon dolarlık tahvil tutarı Erdemir'in hesabında

Fitch Ratings ve Moody's, Erdemir'in 2029 vadeli tahviline sırası ile "B+" ve "B3" nihai notunu verdi. 750 milyon dolarlık tahvil satışına ilişkin tutarın da şirket hesaplarına aktarıldığı bildirildi.

Finans 24-07-24 15:27

'Fransız okulları' polemiği: O mektup bizzat Bakan Tekin'e soruldu, Celal Şengör'ü muhatap almadı

Son günlerde Türkiye'deki Fransız okullarının yasal durumu gündemde. İki Fransız okuluna MEB tarafından mevzuata uymaları için uyarı yapılmıştı. Bunun üzerine Prof. Dr. Celal Şengör "Sen ülkemizin geleceği için açık ve büyük bir tehditsin" diyerek Bakan Tekin'i hedef almıştı. Bugün Meclis'te Bakan Tekin'e Şengör'ün mektubu da soruldu.

Haber 24-07-24 15:26

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 24-07-24 15:14

'Andımız' paylaşımıyla gündem olmuş Sudan'a atanmıştı! Eski Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Müdürü oldu

Trabzon İl Emniyet Müdürü iken 'Andımız' paylaşımıyla gündem olan ve ardından Sudan'a atanan emekli polis Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başladı. Ekrem İmamoğlu'nun göreve verdiği Alper, İBB Zabıta Müdürlüğüne getirildi. Alper'in özel harekat polislerine yaptığı veda konuşmasında da 'Öğrenci Andı'na yer verdiği görüntüler çok konuşulmuştu.

Haber 24-07-24 15:13

Emekli maaşı arttı bankalar yarışa girdi promosyon 24 bin TL'yi aştı ama... Uyarıları dinlemeden hamle yapmayın!

En düşük emekli maaşının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükselmesinin ardından bankalar da promosyon ödemelerinde artış yapmaya başladı. Devlet bankalarıyla başlayan süreç özel sektöre de yansıdı. Promosyon tutarları 24 bin TL'ye kadar dayandı ama SGK uzmanından vatandaşa canlı yayında uyarılar geldi!

Finans 24-07-24 14:47