Transfer Galatasaray Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferi Günay Güvenç kimdir, kaç yaşında, nereli? Günay Güvenç Instagram hesabı ne? Resmen açıklandı!

Günay Güvenç ile ilgili aramalar Galatasaray'ın transferini açıklamasının ardından hız kazandı. Futbolseverlerin merakla beklediği transfer döneminde yeni futbolcular art arda açıklanıyor. Taraftarların Muslera'nın yedeği olarak gördüğü Günay Güvenç'in hayatı merak edildi. Peki, Galatasaray'ın yeni transferi Günay Güvenç kimdir, kaç yaşında, nereli? Günay Güvenç Instagram hesabı ne? Resmen açıklandı!

Spor 22-07-2023 19:47

Son dakika spor haberi: Mostafa Mohamed ilk günden hocasıyla ters düştü!

Son dakika spor haberi... Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kadrosuna kattığı takviyelerin yanı sıra, bazı isimlerle de vedalaşıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte, bu isimlerden biri olan Mostafa Mohamed Fransız ekibi Nantes'e kiralık olarak gönderilirken, golcü oyuncunun gerçekleştirdiği ilk basın toplantısında oldukça dikkat çeken bir an yaşandı. İşte detaylar...

Spor 30-07-2022 09:29

Transfer Galatasaray

Transfer Galatasaray Hakkındaki Haberler Mynet'te. Transfer Galatasaray Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.