Yalnız Kurt Dizi Haberleri

Yalnız Kurt dizisinin İnci'si Nilay Duru kimdir? Nilay Duru nereli, kaç yaşında? Yalnız Kurt dizisinin yeni sezonu için geri sayım!

Yalnız Kurt dizisinin İnci'ı Nilay Duru merak konusu oldu. Yalnız Kurt dizisi 2. sezon 1. bölümüyle bugün ATV izleyicisiyle buluşuyor. Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May'ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Murat Koca, Ali Alper Erze, Recep Çavdar ve Adem Bıyık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Peki Yalnız Kurt dizisinin İnci'si Nilay Duru kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Nilay Duru'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-10-2022 13:28

Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? EDHO'da Hızır Ali'yi canlandıran Yalçın Hafızoğlu Yalnız Kurt'ta!

Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu merak konusu oldu. Yalnız Kurt dizisi 2. sezon 1. bölümüyle bugün ATV izleyicisiyle buluşuyor. Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May'ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Murat Koca, Ali Alper Erze, Recep Çavdar ve Adem Bıyık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Peki Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Yalçın Hafızoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-10-2022 11:55

Yalnız Kurt Dizi

Yalnız Kurt Dizi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yalnız Kurt Dizi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.