Yalniz Kurt Dizi Haberleri

Ayrıldıkları söylenmişti! İrem Sak basketbolcu sevgilisiyle görüldü! Evlilik sorulunca...

Komedi dizi projelerinin aranan ismi İrem Sak ve basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz'ın ilişkilerini sonlandırdıklarına dair iddialar geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Ünlü çift yeniden birlikte görüntülendi.

Magazin 2024-07-26 07:54:03

1 günlüğü 300 bin lira! Dizi sektörü bu olayı konuşuyor: 'Bunun adı düpedüz dolandırıcılık'

Dizilere mekan menajerliği yapan bir kadın anlaştığı inşaat firmasını kendi yazdığı senaryo ile dolandırdı. 3 yıl önce 1 buçuk milyon liralık iş yaptıran kadın günlüğü 300 bin liraya kiralanan mekanların üzerinden iş yaptığı inşaat firmasını dolandırdı. İnşaatı yapan firma sahibi ateş püskürerek nasıl mağdur edildiğini anlattı.

Haber 2024-07-25 07:53:40

Antalya'da suya yüzde 500 zam iddiasına açıklama geldi! ASAT Genel Müdürü: 'Söz konusu değil'

Antalya'da suya yüzde 500 zam yapıldığı iddiası gündem olmuştu. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, “Yüzde 500 gibi zam geldiğine dair yorumlar yapıldı. Böyle bir zammın olması söz konusu değil" dedi.

Finans 2024-07-24 16:51:37

Yargıtay dev havayolu şirketinin iflasını onadı! Bir devir resmen kapandı

Türk havacılık sektöründe önemli bir yere sahip olan Atlasglobal, bir dizi talihsiz olay ve ekonomik zorluklarla karşılaştıktan sonra resmen iflas etti. Yargıtay iflas kararını onadı.

Finans 2024-07-24 11:56:04

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti! Acı haberi Zafer Algöz duyurdu

Birçok dizi ve filmde rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncu Zafer Algöz duyurdu. Adana'da yaşamını yitiren Kökkaya, 82 yaşındaydı.

Magazin 20-07-24 17:54

Alacağı ücret dudak uçuklatmıştı! Hadise büyük oyuncu çıktı! Seda Bakan öve öve bitiremedi

Sahne şovları ve cesur kostümleriyle adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolünü paylaştığı dizi için gün sayıyor. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi projesi için kamera karşısına geçen Hadise'nin bu projeden alacağı ücret de dudak uçuklatmıştı. Yakın arkadaşı Seda Bakan Hadise'nin oyunculuğunu övmelere doyamadı.

Magazin 20-07-24 13:11

Sosyal medyadan kalp krizi geçirdiği anları paylaştı! Başıma gelen en korkunç şey diyerek yayınladı: Acı çekiyordum ve panikledim

Alain Bruno isimli bir adam banyoya girdiği anda vücudunda garip semptomlar hissetmeye başladı ve o anları filme almaya karar verdi. Göğüs ağrısı ve nefes darlığı gibi bir dizi semptom yaşadığını fark eden Bruno, kalp krizi geçirdiğinden habersiz bir şekilde kamera kaydına devam ettiği görüntüleri daha sonrasında sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 20-07-24 09:56

Warner Bros. Discovery ile Hepsiburada anlaştı: BluTV ayrıcalığı Warner Bros. Discovery ortaklığı ile devam edecek

Warner Bros. Discovery ile Hepsiburada, Hepsiburada Premium üyelerine sunulan hediye BluTV ayrıcalığının devam edeceğini duyurdu. Aralık 2023'te Warner Bros. Discovery bünyesine katılan BluTV’nin, her geçen gün genişleyen yerel içerikleri ve orijinal yapımlarının yanı sıra en iyi uluslararası dizi ve programlardan oluşan geniş içerik yelpazesi, Hepsiburada Premium üyelerine hediye olarak sunulmaya devam edilecek.

Haber 19-07-24 12:55

Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinin 2.sezon vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı'nın yer aldığı dizi, "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan toplayan dizinin ikinci sezonu 12 Eylül'de gösterilecek.

Trend 17-07-24 15:17

Sandık Kokusu'nun yıldızı Sema Çeyrekbaşı'ndan üzen haber! Yoğun bakıma kaldırıldı

Geçtiğimiz sezon hem Kendi Düşen Ağlamaz hem de Sandık Kokusu dizilerinde rol alan, birçok dizi ve sinema filminde önemli karakterlere hayat veren, Devlet Tiyatrosu sanatçısı Sema Çeyrekbaşı'nan üzen haber geldi. Usta oyuncunun yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıktı.

Magazin 16-07-24 11:44

The Simpsons (Simpsonlar) yine iş başında! Trump'a suikast girişimini bildiği iddia edildi... 2024 kehanetleri gündeme geldi

Yıllar boyunca dünyada meydana gelen olaylarıyla kült klasik çizgi dizi Simpsonlar'daki sahneler arasında birçok ürkütücü benzerlik ortaya çıktı. Geçtiğimiz Pazar günü Başkanlık yarışında olan Trump, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırıya uğradı. Sağ kulağından yaralanan Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken suikast girişiminin bir Simpsons bölümüyle benzerlik göstermesi efsanevi çizgi filmin 2024 kehanetlerini gündeme getirdi.

Trend 16-07-24 09:27

'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin eşiyle pozunu paylaştı! Ne kadar mutlu

Fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Eşiyle birlikte geçirdiği 25 yılı kutlayan oyuncunun mutluluğuna yorum yağdı. İşte 'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin'in son hali...

Magazin 15-07-24 13:59

Netflix bir kez daha zam yaptı! 2024 Netflix güncel abonelik fiyatları!

Türkiye’de en popüler film ve dizi platformu olan Netflix, 2024 yılının ikinci yarısında yeniden zam yaptığını duyurdu. Netflix’in taban abonelik fiyatları 119 TL’den 149 TL’ye yükseldi.

Finans 09-07-24 11:36

Ömer'in Reşat'ı Barış Falay dizi final yapınca hemen sakallarını kesti!

Ömer dizisinde Reşat karakterine hayat veren Barış Falay final sonrası hemen imajını değiştirdi. Sakallarını kesin yakışıklı oyuncu şu sıralar sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor.

Magazin 08-07-24 08:21

Avrupa sokaklarında yalnız kurt! 'Bozkurt' işareti tartışmaları sürerken, viral olan görüntü

Merih Demiral'a bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle UEFA tarafından 2 maç ceza verilmesi Türkiye'yi ayağa kaldırırken, Avrupa'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyada viral oldu. Fransa’nın başkenti Paris’te çekilen görüntüler hızla yayıldı.

Trend 06-07-24 10:20

Hazar Ergüçlü Bana hiç benzemeyen o kız diyerek paylaştı! Sinem Kobal kendini tutamadı

İnci Taneleri dizisiyle büyük beğeni toplayan Hazar Ergüçlü dizi sezon finali yapınca soluğu tatilde aldı. Pozlarını "Bana hiç benzemeyen o kız" diyerek paylaşan oyuncuya Sinem Kobal bakın ne dedi.

Kulis 04-07-24 13:54

Yıllarca gözlerden uzak yaşadı... Ozan Güven Bir daha oyunculuk yapmazdım diyerek itiraf etti

Ünlü oyuncu Ozan Güven, 2020 yılında kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle davalık olmuştu. Güven, oyuna geldiği ve şiddet gördüğünü iddia ederek karşılıklı dava açmıştı. O zamandan beri hiçbir projede yer almayan Güven 3 yıl sonra Taş Kağıt Makas isimli dizi ile setlere geri dönüş yaptı. Ünlü isim setlere geri dönüşünü yakın arkadaşı Şevket Çoruh'a borçlu olduğunu söyledi.

Kulis 04-07-24 13:08

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi setinde kaza geçirdi! Dilin Döğer korku dolu anlarını anlattı

Uğur Güneş, Mehmet Ali Nuroğlu ve Ekin Türkmen'in başrollerinde yer aldığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde korkutan bir kaza yaşandı. Dizide Süreyya Hatun karakterine hayat veren Dilin Döğer yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Magazin 03-07-24 16:33

Kızıl Goncalar oyuncuları saçı sakalı uzattı! O iddia gündeme geldi

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümüyle gündem olan dizi şimdilerde yeni sezon için gün sayıyor. Dizi sezon finalindeyken oyuncuların saçı sakalı uzatması o iddiaları da beraberinde getirdi...

Kulis 03-07-24 09:42

Mersin'deki o anlar kamerada! Site sakinini başını ezerek öldürdü

Mersin'deki bir yazlık sitede güvenlik görevlisi Ali Aşkın Kurt, sitenin havuzunda alkol alan Sezer Soner Aktaş'la tartışmaya başladı. Kısa süre içerisinde kavga dönüşen tartışma sonucunda Kurt, Aktaş'ı önce bıçaklayarak yere yatırdı. Ardından Kurt, ağır yaralı Aktaş'ın başını ezerek öldürdü. Kan donduran vahşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 01-07-24 13:56

Strese bağlı tansiyon nasıl anlaşılır? Strese bağlı yüksek tansiyon belirtileri nelerdir?

Stres, günlük yaşamın kaçınılmaz bir parçasıdır ve çoğu zaman iş, ilişkiler, mali durum veya sağlık gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Vücut stresle karşılaştığında, bir dizi fizyolojik tepkiyle yanıt verir. Bu tepkiler genellikle "savaş ya da kaç" tepkisi olarak bilinir ve vücudun kendini tehlike durumlarına karşı hazırlamasına yardımcı olur. Strese bağlı tansiyon yükselmesi de sık görülen bir durumdur.

Haber 30-06-24 23:53

Deniz Baysal'ın yeni projesi belli oldu! O dizi ile geri dönüyor

Son olarak "Ne Gemiler Yaktım" dizisinde hayat verdiği 'Yasemin Durulmaz' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Deniz Baysal'ın yeni adresi belli oldu. Deniz Baysal O3 Medya’yla el sıkıştı.

Magazin 29-06-24 11:57

18 yıldır dizideydi... Arka Sokaklar'da beklenmedik ayrılık

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar cuma akşamları izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. 680. bölümüyle sezon finali yapacak olan fenomen dizi 19'ncu sezonu için de İnanoğlu ailesiyle anlaştı. Ancak dizide beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Kulis 28-06-24 15:07

Hipokalsemi (Kalsiyum eksikliği) nedir, hipokalsemiye ne neden olur? Hipokalsemi belirtileri ve tedavisi

Kalsiyum, kemik ve dişlerin yapı taşıdır ve vücutta bir dizi biyolojik fonksiyonun sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinde kritik bir rol oynar. Kemik sağlığı için önemli olmasının yanı sıra kas fonksiyonları, sinir iletimi, kan pıhtılaşması ve hücresel sinyal iletimi gibi birçok süreçte de gereklidir. Kalsiyumun bu çok yönlü kullanım alanları, günlük beslenmede yeterli miktarda alınmasını gerektirir. Peki, kalsiyum eksikliği nedir ve neden olur?

Haber 28-06-24 12:41

Antalya'daki 5 yıldızlı otelde mide bulandıran görüntü! Açık büfeden aldığı yemekten kurt çıktı

Yaz tatilinin başlamasıyla otellerdeki doluluk oranları her geçen gün artarken, Antalya'daki 5 yıldızlı otelde kaydedilen bir görüntü ise mide bulandırdı. Açık büfeden aldığı tabağı masasına getiren bir vatandaş, yemekten çıkan kurtları görünce gözlerine inanamadı.

Finans 27-06-24 14:08

Adı skandallara karışan hakimin suç ortağı savcı çıkmıştı! İhraç edildi

Adana ve Edirne Adliyesi'nde görev yaptığı sırada rüşvet, şantaj, tehdit ve uyuşturucu partileri gibi bir dizi skandala karışan Hakime G.A. ihraç edilmişti. Hakimin suç ortağı olduğu ortaya çıkan Savcı F.A. da ihraç edildi. HSK yaptığı açıklamada tüm iddiaların soruşturulduğunu açıkladı.

Haber 26-06-24 18:29

Borcu yoktur yazısı almaya gitti, hayatının şokunu yaşadı! Herkesin başına gelebilir...

Kastamonu'da bir işadamı, "Borcu yoktur" yazısı almak isteyince başına gelmeyen kalmadı. İşadamı muhasebecisi tarafından 2 milyon TL dolandırıldığını öğrendi. Aynı muhasebecinin civardaki iş adamlarını 18 milyon TL'ye yakın dolandırdığı iddia ediliyor.İş adamı Hasan Kurt,"14 yıldır muhasebecimiz olduğu için kendisine güvendik ve kontrol etmedik fakat bunun bedelini de çok ağır ödedik" açıklamasını yaptı.

Finans 26-06-24 12:41

Aileler Yarışıyor'a katılan yarışmacıdan bomba sözler! Kızıl Goncalar Cüneyd için surlara... Asuman Krause şaştı kaldı

Asuman Krause'nin sunduğu Aileler Yarışıyor programında dizi sorusu soruldu. Yarışmaya katılan kadın yarışmacı Kızıl Goncalar dizisiyle adından söz ettiren Mert Yazıcıoğlu'na dair ilginç ifadeler kullandı. Kadın yarışmacının sözleri Asuman Krause'yi şaşırttı.

Magazin 26-06-24 12:16

Hayat Hırsızı dizisinin başrol oyuncusu Cemre Baysel olmuştu! Partneri olarak ünlü oyuncu düşünülüyor

Yeni dizi “Hayat Hırsızı”nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken dizinin başrol oyuncusu Cemre Baysel olmuştu. Baysel'in partneri olarak ise Alperen Duymaz'ın adı geçtiği iddia edildi.

Magazin 25-06-24 17:52

Gazipaşa’da bahçeye giren kurt hayvanları telef etti

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde portakal bahçesinde bağlı keçilere saldıran kurt, Mehmet Taşar’a ait 5 tane keçiyi telef etti.

Yurthaber 25-06-24 11:46

Kızıl Goncalar ne zaman sete çıkacak? Cüneyd Efendi diziden ayrılıyor mu?

Sezon finaliyle adından söz ettiren Kızıl Goncalar ne zaman sete çıkacak? Merakla beklenen dizi için oyuncular eylül ayını bekliyor. Mert Yazıcıoğlu'nun diziden ayrılacağı iddialarına da yanıt geldi.

Kulis 25-06-24 08:29

Afra Saraçoğlu sevgilisi Mert Ramazan Demir'e poz verdi! Bikininin fiyatı ağızları açık bıraktı

'Yalı Çapkını' dizisinde başrol oynayan iki ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dizi sezon finali yapınca soluğu İspanya'da aldı. İki aşık pozlarıyla dikkat çekiyordu. Güzel oyuncu son olarak sevgilisine verdiği kareleri paylaştı. Bikinisinin fiyatı ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 25-06-24 07:19

İstanbul'da dizi setini bastılar, emekli polis Avşin Altuntaş'ı öldürdüler! Hepsi yakalandı

İstanbul'da bir dizi setine silahlı saldırı düzenleyen ve Bağcılar'da bir emekli polisin öldürülmesi olayına karıştıkları tespit edilen şüpheliler yakalandı. Evde uyuşturucu ve alkol partisi verdikleri sırasında yakalanan saldırganlar, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Haber 21-06-24 19:37

Simpsonlar'ın kehaneti çok konuşuldu! 1990'lardaki bölümdeki üç gözlü balık keşfi gerçek oldu... Simpsonlar yine bildi

30 yılı aşkın süredir devam eden ünlü çizgi dizi The Simpsons (Simpsonlar) geleceğe yönelik tahminlerinin gerçekleşmesiyle gündem yaratmaya devam ediyor. Bu kez Grönland kıyılarında üç gözlü bir balığın keşfi sosyal medyada yeni bir Simpsons kehaneti olarak yorumlandı. Dizinin hayranları 1990'lı yıllarda çekilen bir bölümü anımsatarak dizinin bir kehanetinin daha gerçek olduğunu söyledi.

Trend 21-06-24 14:01

Dizi setine silahlı saldırı düzenlenmişti... Dizi ekibi ve plato yönetimi ters düştü! Daltonlar detayı dikkat çekti

Kıyma adlı internet dizisinin çekimleri sırasında yaşanan silahlı saldırının yankıları sürüyor. Blutv’de yayınlanan dizinin ekibi saldırının kendilerine yönelik olmadığını öne sürerken çekim yapılan platodan da açıklama gecikmedi. Dizi ekibi ve plato yönetimi ters düştü…

Magazin 20-06-24 15:18

Adana’dan geldiler dizi setini taradılar! Başrol oyuncusu kanlar içinde kaldı işte o anlar

BluTv'de yayınlanan 'Kıyma' dizisinin setine silahlı saldırı düzenlendi. Dizinin Kartal'daki setine gelen eli silahlı şahıslar dizi oyuncularının üzerine ateş açtı. Saldırıda yaralanan ünlü oyuncu Cengizhan Yurdutek ölümden döndü. İşte olayın detayları!

Haber 19-06-24 23:47

Adalet Bakanlığı duyurdu! Adı skandallara karışmıştı: Hakim G.A. ihraç edildi

Adana'da kadın bir hakimin adı, rüşvet, şantaj, tehdit ve uyuşturucu partileri gibi bir dizi skandalların içinden çıkmıştı. Adalet Bakanlığı söz konusu olayın gündeme gelmesi sonrasında bir açıklama yaptı. Bakanlık hakimin ihraç edildiğini açıkladı.

Haber 19-06-24 21:57

'17 yıllık evliliğimde kuzenimle dost hayatı yaşadı' 13 yıl babalık yaptı, çocukların kendisinden olmadığını öğrendi! Komşularının o sözleri içine kurt düşürünce...

Bir babanın 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra yaptırdığı DNA testinde 3 çocuğunun 2’sinin biyolojik babası olmadığının ortaya çıkmasıyla açtığı soy bağı reddi davası sonuçlandı. Mahkeme babanın 2 kızının soy bağının reddedilmesine karar verdi. Baba “Çocukların geleceğinden endişe duyduğumdan devlet korumasına alınması için başvurdum ama sonuç alamadım. 13 yıl babalık yaptım. Karşı taraf çocuklarla ilgilenmiyor. Devletimizin konuyla ilgilenmesini istiyorum” dedi.

Haber 19-06-24 11:50

Adana'da kadın hakimin baş döndüren skandallar zinciri! Cinsel birliktelik videoları, uyuşturucu partileri...

Adana'da kadın hakim G.A.'nın rüşvet, şantaj, tehdit ve uyuşturucu partileri gibi bir dizi skandal iddia içeren hayatından akıllara durgunluk veren detaylar ortaya çıktı. Akaryakıt kaçakçılığı iddiasıyla yargılanan suçluyu beraat ettirmek için 500 milyon TL rüşvet aldığı öne sürülen G. A.'nın, cinsel birliktelik görüntüleriyle ilgili iddialar da vahim...

Haber 19-06-24 08:58

LGBTİ+ film ve dizi derlemesi RTÜK Başkanı Şahin'in tepkisini çekti: Gözümüz üzerlerinde

Medyascope'un LGBTİ+ temalı film ve dizi önerileri paylaşmasına RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den tepki geldi. Şahin "Gözümüz üzerlerinde" mesajı verdi.

Haber 18-06-24 16:29

Simpsonlar'ın kehanetleri konuşuluyordu! Bu kez onlar kehanetin parçası oldu... 300 yıllık antik tabutun içinden çıktı

Simpsonlar gelecekteki olayları tahmin etme yeteneğiyle tanınıyor. Ancak bu kez dünyaca ünlü çizgi dizi bir kehanetin parçası oldu. 3000 yıllık bir Mısır lahitinin resmi televizyon şovundaki karakterlerle büyük benzerlik gösterince sosyal medyada ilgi çekti. Sosyal medya kullanıcıları 300 yıllık antik tabutun içinde bulunan resimleri, "Mısırlılar Simpsonlar'ı tahmin etti." şeklinde yorumladı.

Trend 18-06-24 08:24

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe'nin yüzünü ilk kez gösterdi! 'Tıpkı babası'

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde karşımıza çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa oğlu Kurt Efe ile bir karesini paylaştı. Tatlıtuğ'un bu gönderisi kısa sürede gündem oldu.

Kulis 15-06-24 14:55

Dizi oyuncusu Yusuf Atala'ya gözaltı! Adliyeye getirilirken gazeteciler fark etti... Yaprak Dökümü, Kampüsistan ve Pis Yedili'de oynamıştı

Yaprak Dökümü, Kampisistan ve Pis Yedili dizilerindeki rolleriyle hafızalara kazınan sinema oyuncusu Yusuf Atala gözaltına alındı. Yalova merkezli 5 ilde düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı kapsamında gözaltına alınan ünlü oyuncu beraberindeki 28 isimle adliyeye sevk edildi. Söz konusu suç şebekesinin "Ücretsiz tatil kazandınız" vaadiyle binlerce vatandaşları dolandırdığı öğrenildi.

Magazin 13-06-24 15:55

Reyting rekorları kıran Bahar'ın sezon finali seyirciyi üzdü! Bu kadar berbat bir sezon finali yapmasına üzüldüm

Salı günlerine damga vuran Bahar dizisi sezon finali yaptı. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerde yer aldığı dizinin sezon finali bölümü izleyiciler tarafından beğenilmedi. Sosyal medyada dizi ile ilgili yorum yağdı.

Magazin 12-06-24 11:41

Bikinili pozunu kaldırmasını istemişti! Leyla Tanlar'dan nişanlısı Burak Dakak'a aşk dolu bakış

Dizi setinde aşk yaşamaya başlayan Burak Dakak ile Leyla Tanlar, geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nişanlısının bikinili pozunu kaldırmasını istemesiyle gündeme gelen Dakak ve Tanlar'ın ödül törenindeki halleri gündem oldu.

Magazin 12-06-24 11:34

Babalar Günü filmleri: Babalar Günü için film ve dizi önerileri

Babalar Günü, çocukların babalarını mutlu etmesi için harika bir fırsattır ve ona verilebilecek en değerli hediyelerden biri de zaman ve ilgidir. Babalar Günü'nde babalarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler, birlikte film izlemeyi düşünebilir. İzlenecek filmler, baba çocuk ilişkisinde daha sağlam bir bağ kurulmasına yardımcı olabilir ve onun gününü unutulmaz kılabilir.

Trend 09-06-24 21:55

Kardeşlerim finali gündem oldu! Oyuncular ağlayarak çekti

Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan Kardeşlerim dizisi ekranlara veda etti. Dizi ekibi finali çekerken duygusal anlar yaşandı.

Magazin 09-06-24 14:28

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali sosyal medyayı salladı... Ebru Polat kendini tutamadı! Bu dizi yüzünden...

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali Show Tv'de ekranlara geldi. Merak ve heyecanla izlenen dizinin her sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin sezon finali ile ilgili Ebru Polat da yorum yaptı.

Magazin 08-06-24 09:43

Fiyatı 800 TL! Yaz sıcağında serin tutuyor... Dünyanın her yerine gönderiyorlar, dizi setlerinde bile kullanıyorlarmış

Hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte, Kahramanmaraş’ın geleneksel ürünlerinden olan ve ayakları serin tuttuğu için tercih edilen yemeniye ilgi arttı. Fiyatları 800 TL ile 1000 TL arasına değişen yemeniler, hem Türkiye'nin her yerine hem de dünyanın farklı noktalarına gönderiliyor. Yemeni ustası Ali Bilge, ürünü film ve dizi setlerine de gönderdiklerini söyledi.

Haber 06-06-24 09:55