Arka Koltuk Haberleri

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Büyük bir merakla izlenen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu olmuşken dizinin oyuncu kadrosuna bomba bir isim katıldı.

Kulis 2024-05-10 15:38:46

Filiz Taçbaş oyunculuğu bırakıp siyasete atıldı... İstediği gibi gitmeyince bakın şimdi ne yapıyor! Son pozları olay oldu

Arka Sokaklar'daki rolüyle hafızalara kazınan Filiz Taçbaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adaylığını açıklamıştı. Seçimlerde beklediği sonuçları alamayan ünlü oyuncu şimdi ise tarımla uğraştığı pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde çok konuşulmayı başardı.

Magazin 2024-05-10 09:24:09

TV yayın akışı 10 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

10 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 10 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı , Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-05-10 07:33:59

Arka Sokaklar'a bomba transfer! Şevket Çoruh ve Oya Akar'dan sonra Ferit Aktuğ kadroda

18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu genişliyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye Şevket Çoruh ve Oya Akar'dan sonra bomba bir isim daha dahil oldu.

Magazin 2024-05-09 17:44:33

Ankara’da park halindeki otomobillerin lastikleri yarılmış halde bulundu

Ankara’da park halinde arka arkaya sıralanmış çok sayıda otomobilin lastikleri kesici aletlerle yarılmış halde bulundu.

Yurthaber 08-05-24 12:22

112'yi arayıp Çok ölü var diyerek mezarlığa ambulans istemiş! Pes dedirten çağrılar... Arka Sokaklar'daki Rıza Baba'ya bağlanmak isteyen bile var

Edirne 112 Acil Çağrı Merkezine gelen çağrıların yüzde 58’i gereksiz aramalardan oluşurken arayanların talepleri ise "pes" dedirtti. 112’yi arayıp Arka Sokaklar dizisindeki ‘Rıza Baba’ya ulaşmak isteyen, "Çok ölü var" diyerek mezarlığa ambulans çağıran, acıktığı için döner ve ayran siparişi vermek isteyen, eşinin takip edilmesini isteyen, tartıştığı sevgilisinin 112 tarafından aranmasını talep edenler "Bu kadar da olmaz" dedirtti.

Haber 04-05-24 16:09

Arka Sokaklar'da Mesut komiser bir döndü pir döndü! Yatakta karşılama sahnesi gündem oldu

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan ve büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da Mesut Komiser'in diziye yeniden dahil olması çok konuşulmuştu. Hem duygusal hem de komik anlar yaşanan dizinin yeni bölümünde Mesut Güneri ile Hüsnü Çoban'ın yatakta karşılama sahnesi gündem oldu.

Magazin 04-05-24 15:04

Dikkat çeken ‘boş koltuk’ detayı! Özgür Özel söyledi, Erdoğan hemen telafi etti...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etmesi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ederken görüşmeden yansıyan kareler de oldukça dikkat çekti. Ziyaret sonrası basına yansıyan fotoğraflarda yer alan ‘boş koltuk’ tartışması ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Özel ile Erdoğan arasında da o koltukla ilgili görüşmede diyalog yaşandı. İşte detaylar…

Haber 03-05-24 07:53

TV yayın akışı 3 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 3 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı , Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 03-05-24 07:14

Ankara'da apartmanın bahçesine düşen otomobilin sürücüsü yaralandı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin bir apartmanın arka bahçesine düşmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 02-05-24 07:28

Arka Sıradakiler'in Özge'siydi... Sevda Dalgıç son görüntüsüyle şaşırttı! Bakın şimdi ne yapıyor

2007 senesinde Fox TV'de ekrana gelen Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakterini canlandıran Sevda Dalgıç, seneler içindeki değişimi ile görenleri şaşırttı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Dalgıç şu anda sağlıklı yaşam ve beslenme eğitimi verdiğini açıkladı.

Magazin 29-04-24 09:12

Aynı eğlence merkezinde arka arkaya silahlı saldırı: 2 günde 2 yaralı

Bursa’da Podyum Park Eğlence Merkezi’nde çıkan silahlı kavgada güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki genç bacağından vuruldu.

Yurthaber 29-04-24 08:14

Misafirlerinin evin içindeki tuvaleti kullanmasına izin vermedi! Bahçede çukur kazmalarını istedi... Tuvalet kuralları şaşkına çevirdi

TikTok'ta ' ivybloom.tv' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Ivy Bloom isimli bir kadın misafirlerinin evinde bulunan tuvaleti kullanmasını istemediği için evinin arka bahçesini adeta bir açık hava tuvaletine çevirdi. TikTok'tan yaptığı paylaşımında Bloom, tuvaletinin kurallarını ve kullanım şeklini anlatınca milyonlarca izlenmeye ulaştı. Bloom'un evine gelenlerin tuvalet ihtiyacını gidermesi için bahçede çukur açması gerekiyor.

Trend 27-04-24 14:52

Arka Sokaklar’da Şevket Çoruh’un ardından bir sürpriz daha! Bomba isim diziye geri dönüyor

Uzun soluklu olan "Arka Sokaklar" dizisinin sevilen karakteri Şevket Çoruh'un diziye geri döneceği haberi hayranlarını sevindirmişti. Dizide Selin Demirci karakterine hayat veren Oya Akar da diziye geri dönüyor. Akar'ın diziye döneceğini ise Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 26-04-24 17:51

TV yayın akışı 26 Nisan 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Nisan 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Nisan 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 26-04-24 07:25

Ne Erdoğan'a ne AK Parti'ye! Bahçeli'den ters köşe geldi: Şarkılı göndermenin kime yapıldığı belli oldu

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli tek başına yürüyüş yaparken görüntülerini paylaşmış, arka fonda çalan Ferdi Tayfur şarkısı olan 'Sensin' sözleriyle dikkat çekmişti. Bu anlar siyasi arenada çok konuşuldu ve göndermenin kime yapıldığı en sonunda belli oldu.

Haber 26-04-24 06:26

Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar' dizisine geri dönüyor! Ben Garip'in hissedip dışarı fırladığı yerde kahroldum

'Arka Sokaklar'da 17 sezon boyunca Mesut Güneri karakterini canlandıran Şevket Çoruh'a yeniden teklif götürülmüştü. Yeni dizisi 'Korkma Ben Yayındayım'ın final haberinden sonra Şevket Çoruh'un, Arka Sokaklar'a döndüğü müjdesi fragmanda verildi. Fragman sonrası sosyal medyadan yorum yağdı. İşte detaylar...

Magazin 25-04-24 00:48

Gaziler protokole, protokol arkaya oturdu

Erzincan’da düzenlenen 23 Nisan törenlerinde gaziler protokol için ayrılan yere protokol ise gazilerin arka tarafına oturdu.

Yurthaber 24-04-24 07:55

Yeni dizisinin ekran macerası kısa sürdü! Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar hamlesi sosyal medyayı salladı

Şevket Çoruh'un eski eşi Günay Karacaoğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisi için erken final kararı alındı. Dizinin final kararından sonra Çoruh'a Arka Sokaklar'dan teklif gittiği ortaya çıktı. Ünlü ismin, 19. sezonu çekilecek olan Arka Sokaklar hamlesi ise herkesi şaşırttı.

Magazin 24-04-24 07:20

Hüseyin Çelik'in Erdoğan'ı ve MHP'yle ittifakı eleştirmesine peş peşe sert tepkiler: Hodri meydan...

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP ile ittifakını eleştirmesine arka arkaya sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Ogan da, Çelik'i hedef aldı. Ayhan Ogan, "Erdoğan'dan intikam alacaksanız da hodri meydan." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 17:11

Önce husumetliler sonra aileler birbirine girdi... Kiracı, dükkan sahibini silahla yaraladı

Bursa’da aralarında husumet bulunan iş yeri sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Market işletmecisi kiracı, dükkan sahibinin bacağına arka arkaya ateş açtı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, tarafların yakınları tartışmaya tutuştu.

Haber 22-04-24 06:21

TV yayın akışı 19 Nisan 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

19 Nisan 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Nisan 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 19-04-24 07:32

Trabzonspor'da tüm planları karıştıran sakatlık!

Trabzonspor, Trezeguet’nin sol arka adalesinde yaralanma tespit edildiğini açıkladı.

Spor 13-04-24 16:29

Esra Erol'da şaşırtan anlar! Eşinin terk ettiği Ali'den ilginç savunma: Dış güçler yuvamı yıktı

Esra Erol'un programında şaşırtan anlar meydana geldi. Eşinin pinti olduğunu söyleyerek evden kaçan Tuğçe ve eşi Ali canlı yayında yüzleşti. Tuğçe, Ali hakkında arka arkaya iddialarda bulunurken Ali'nin savunması sosyal medyada gündem oldu. Eşi Ali'nin lakabının "pinti" olduğunu dile getiren Tuğçe, kendisine gelinliği bile bir başkasının aldığını söylerken Ali'nin sözleri olay yarattı.

Magazin 09-04-24 20:25

Yeni taraftar deneyim platformu Fanself, Fenerbahçe'nin resmi iş ortakları arasına katıldı

Fenerbahçe Kulübü, Fanself ile sponsorluk için anlaşma sağladığını duyurdu. Fanself 2023-2024 sezonunun kalan kısmında Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın ikinci "Şort Sponsoru" oldu. Fanself logosu, 2023-2024 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın maç şortlarının sağ arka kısmında yer alacak.

Spor 09-04-24 17:19

TV yayın akışı 5 Nisan 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

5 Nisan 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Nisan 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 05-04-24 07:17

Devir teslim töreninde ilginç anlar! Eski başkan törene katılmadı, koltuk uçarak geldi

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ilçelerinden biri de Etimesgut oldu. CHP'nin aday gösterdiği Erdal Beşikçioğlu seçimi kazandı. MHP'li eski başkan devir teslim törenine katılmazken görevi belediye başkan vekili teslim etti. Beşikçioğlu'nun oturacağı koltuk havadan elden ele uzatılırken Beşikçioğlu, "Vatandaş koltuğu da getirdi" dedi. Sosyal medyadan açıklama yapan Beşikçioğlu, "Herkes Vali filmindeki gibi vatandaşla doğrudan iletişim kuran bir yönetim istediklerini söyledi." dedi.

Haber 04-04-24 12:51

Geceleri artan kaşıntılarınız varsa bu hastalığa dikkat! Dünyada 300 milyon kişiyi etkisi altına alıyor

Dünyada 300 milyon kişinin uyuz hastalığına yakalandığını belirten Prof. Dr. Filiz Topaloğlu Demir “Soğuk ortamda uyuz parazitinin daha uzun süre hayatta kalabilmesi ve yazın terdeki antimikrobiyal peptidlere duyarlı olmaları sebebiyle sonbahar ve kış aylarında görülme sıklığı artar. Uyuz hastalığı kişiden kişiye 15-20 dakika arasında uzun temaslarda bulaşır. Şikâyetler genelde el parmak araları, el bileğinin iç kısmı, koltuk altları, bel, kalça, ayak ve ayak bileğinde daha şiddetlidir." dedi.

Haber 02-04-24 10:56

CHP Meclis'te koltuk kaybetti! 4 aday için 15 gün süre verildi: Tercih yapmayan kaybetmiş sayılacak

Yerel seçimler TBMM'deki milletvekili sayısını da etkiledi. 26 vekil belediye başkanı olmak için yarıştı. İçlerinden sadece 4 CHP'li zafere ulaştı. Diğer partilerden bu başarıyı gösterebilen olmadı. Seçimi kazanan 4 CHP'li vekil 15 gün içinde tercihlerini yapmazsa yeni görevlerini reddetmiş olacak. 4 CHP'linin belediye başkanlığına başlamasıyla birlikte de CHP'nin 129 olan vekil sayısı 125'e düşecek.

Haber 01-04-24 11:20

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-24 14:48

TV yayın akışı 29 Mart 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

29 Mart 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 29 Mart 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 29-03-24 07:13

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a döner mi? Mehmet Demirkol'a para itirafı

Yıllardır devam etmesiyle dizi tarihine adını yazan Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh ayrılık kararının sebebini açıkladı. "Borçlarım bitti" itirafı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-03-24 11:10

Adları aşk dedikodusuna karışmıştı! Yüsra Geyik ile Ozan Güven birliktelik yaşadı mı? İtiraf yıllar sonra geldi

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar hayat verdiği 'Zeliş' karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisisi için beraber kamera karşısına geçtiği Ozan Güven hakkında itiraflarda bulundu. Snob Magazin'in haberine göre, genç oyuncu yıllar önce Ozan Güven'le çekilen fotoğrafı ve aşk iddialarına dair ilk kez konuştu.

Magazin 27-03-24 15:26

Eşinin kayıp başvurusu yaptığı kadın öğretmen ölü bulundu

Samsun’da eşinin kayıp başvurusu yaptığı 1 çocuk annesi öğretmen bir sitenin arka bahçesinde ölü olarak bulundu.

Yurthaber 25-03-24 14:53

'Beni yeni bir kanepe almaktan kurtardı' Buzdolabı, mutfak dolabı ve tezgahtan sonra... Evini yenilemek isteyenler şimdi de koltuklarını boyuyor! O detaya dikkat

Evinde dekoratif anlamda değişikliğe gitmek isteyen, eski eşyalarından sıkılan ve yenilemek isteyen pek çok kişi, bu süreçte ciddi masraflarla karşılaşabiliyor. Bu nedenle de son yıllarda mutfak dolaplarından tezgahlara, ahşap mobilyalardan buzdolabına kadar pek çok eşyayı boyayarak yeni bir ürüne dönüştürme trendi ortaya çıktı. Ancak koltuk boyamayı ilk kez duyuyor olabilirsiniz. Alıştığımız şekilde koltukların kılıfını yeniletmek yerine direkt boyayanlar var. Fakat uzmanlar uyarıyor.

Kadin 22-03-24 12:18

TV yayın akışı 22 Mart 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

22 Mart 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 22 Mart 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 22-03-24 07:18

Sosyal medyada gördüğü ilana tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Sadece 1 kez de değil, tam 3 kez dolandırıldı

İstanbul'da yaşayan Nurcan İbili (40), sosyal medyada gördüğü 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayan İbili, dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldı. İbili, "Satıcı sandığım kişi bana samimi geldiği için inandım. Toplamda 33 bin lira olmak üzere 3 kere 11 bin lira para havalesi yaptım. Param gitti. Kendi mantık çerçevemde bu bana olabilecek bir şey gibi mantıklı geldi" dedi. İbili, şimdi 33 bin lirasını alanların yakalanmasını bekliyor.

Haber 19-03-24 10:59

TV yayın akışı 15 Mart 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

15 Mart 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 15 Mart 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Çarkıfelek programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 15-03-24 07:27

Araç konforunuzu ikiye katlayacak en iyi araç kol dayamalıkları

Yolculuk esnasında araç konforunuzu artırmak mı istiyorsunuz? Öyleyse bu içeriğimiz tam size göre! Ön iki koltuk arasına yerleştirilerek rahat araç kullanımına olanak sağlayan araç içi kol dayama ürünleri, saklama hazneleriyle de işlevselliği artırarak beklentilerinizi tam anlamıyla karşılar. Kolaylıkla monte edilerek aracın bir parçası hâline gelmeyi başaran en iyi araç kol dayama modellerini bir araya getirdik. İşte o ürünler!

Haber 14-03-24 17:08

Yer: Antalya! Arka arkaya çakan şimşeklerin dansı böyle görüntülendi

Antalya’da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış ve dolu esnasında çakan şimşekler kenti aydınlattı. O anlar cep telefonları kameralarına yansıdı.

Haber 14-03-24 10:16

Öğrenciler, çalışanlar... Herkes bu haberi bekliyor! Bayram tatili kaç gün olacak: Kritik 'Pazartesi' detayı

11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. 30 günün ardından mübarek aya bayramla veda edilecek. Tatil yapmak isteyenler, öğrenciler, çalışanlar ise şimdiden bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Turizmciler de konuya dahil olarak 9 günlük tatil istedi. Seçim, bayram, nevruz ve paskalyanın arka arkaya gelmesiyle turizmciler tatil sezonunun erken başlamasını ümit ediyor.

Finans 11-03-24 10:01

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'in yıllar önceki fotoğrafı yeniden gündem oldu! Gençlik halini görenler şaşırdı

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Rıza baba karakteriyle hafızalara kazınan Zafer Ergin'in gençlik fotoğrafı sosyal medyada bir kez daha gündem oldu. Usta oyuncunun gençlik hali görenleri şaşırttı.

Magazin 09-03-24 10:22

TV yayın akışı 8 Mart 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

8 Mart 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 8 Mart 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Çarkıfelek programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 08-03-24 07:31

Eşine yardım olsun diye başladı... Almanya'dan bile talep yağıyor! Kendini işin ortasında buldu, usta oldu

Ordu’da yaşayan 3 çocuk annesi Saliha Öztürk, eşine yardım için gittiği atölyede mesleği öğrenmesi ile başladığı koltuk tamiri ve döşemeciliğini 26 yıldır sürdürüyor. Öztürk, Almanya’dan da sipariş alıyor. Öztürk, “Ben burada atölyede tamirat diye başladım ancak 26 yıldır epey aşama kat ettiğimi gördüm. Sosyal medya ve müşteri potansiyeli derken güzel yerlere geldik. Şu anda Almanya’ya mal gönderiyorum." dedi.

Kadin 07-03-24 10:23

15 yıl sonra Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı... Fenomen diziyle geri dönüyor! Onur Bay'ın son halini görenler çok şaşırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile adından söz ettiren Onur Bay 15 yıl sonra diziden ayrılmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Onur Bay'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-03-24 08:30

Ligimiz artık 5 büyük ligin hemen arkasında! Dünyanın konuştuğu yeni sıralama açıklandı

Yayın ihalesinin sonuçlanmasının ardından Trendyol Süper Lig, en pahalı ligler kategorisinde uçuşa geçti. Daha önce arka sıralarda yer alan Türkiye Süper Lig'i yükselişe geçerek adından söz ettirdi.

Spor 04-03-24 10:29

Arka Sokaklar 666. bölümü gördü! Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'dan değişimine bomba yorum

Arka Sokaklar kısa bir finalin ardından yeniden ekranlara dönmüştü. Arka Sokaklar 666. bölümü görünce dizinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan değişimin yer aldığı fotoğrafa bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 04-03-24 08:46

İYİ Partili aday İmamoğlu'na yüklendi: Bu saatten sonra senin hiçbir elemanın kalmadı!

İYİ Parti'nin Esenyurt Belediyesi başkan adayı Muharrem Yıldız, Ekrem İmamoğlu'na sert yüklendi. İBB Başkanına "İYİ Parti'yi kendinize arka bahçe etmiş olabilirsiniz, ama bu saatten sonra senin hiçbir elemanın kalmadı, hepsini boşalttık" diyerek seslenen Yıldız, "Akılları bir yerde, gözleri başka yerdeydi. Bedenleri İYİ Parti'deydi ama fikirleri başka yerdeydi" ifadelerini kullandı.

Haber 03-03-24 13:29

Arka Sokaklar'dan Kül Masalı dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği TRT’nin Kül Masalı dizisinin yeni bölümü 7 Mart Cuma günü seyirciyle buluşacak. Dizinin kadrosuna Ela Yörüklü dahil oldu.

Magazin 02-03-24 17:30