Erkek Cocuga Taciz Haberleri

Konya'da korkunç olay! İnşaatta bulundu: 1 yıl önce öldüğü tahmin ediliyor!

Konya'da bir inşaatın 11'inci katında bir erkek iskeleti bulundu. Yapılan değerlendirme sonucunda iskeletin yaklaşık 1 yıl önce öldüğü belirlenirken iskeletin kime ait olduğuna dair araştırmalar başladı.

Haber 2024-05-10 17:55:14

10 yıl sonra yargı yolu gözüken taciz sanığı ortadan kayboldu

Denizli’de 2013 yılında oyun oynama bahanesiyle evine çağırdığı iki çocuğa istismarda bulunduğu iddia edilen sanığa verilen 22,5 yıl hapis cezası kararı, Yargıtay tarafından bozuldu.

Yurthaber 2024-05-10 11:25:37

Otobüste genç kızı taciz etti! Hiçbir şey olmamış gibi otobüsten böyle indi... Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı

Birleşik Krallık'ta bir halk otobüsünde yaşanan taciz anlarının ardından güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı. Saldırganın ismi açıklanmayan genç bir kızı otobüste taciz ettikten sonra büyük bir soğukkanlılıkla durağı geldiğinde otobüsten indiği anlar tepkilere neden oldu.

Trend 2024-05-10 10:09:22

Yer: İzmir! İğrenç görüntüler: Yaşlı adam yanından geçenleri eliyle böyle taciz etti...

İzmir'de bir otobüste kaydedilen iğrenç anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde yaşlı bir şahsın yanından geçenleri eliyle taciz ettiği görüldü. Yaşanan o anlar pes dedirtti.

Haber 2024-05-10 09:10:41

Metro istasyonundaki taciz anları saniye saniye kameraya yansıdı! Önüne geçip yolunu kesti... Öpmek için zorladı

Bangkok yakınlarındaki Samut Prakarn eyaletinin Ban Mai bölgesinde bir metro istasyonunda yaşanan taciz anlarına ait güvenlik kamerası görüntülerinin paylaşılması gündem yarattı. Görüntülerde bir adamın yürüyen merdivenlerden çıkan kadının yolunu keserek onu yakaladığı ve zorla öpmeye çalıştığı anlar yer aldı. Saldırganın tutuklandığı ifade edildi.

Trend 09-05-24 13:55

12 günlük gelin erkek çıktı! Bir yıllık sevgiliydiler... Şaşkına dönen damat polise koştu: Bazı tuhaflıkları vardı

Endonezya'da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı buldu. 1 yıldır sevgili olduğu kişiyle evlenen 26 yaşındaki A.K.; evlendikten 12 gün sonra hayatının şokunu yaşadı. Evlendiği kişinin kadın değil erkek olduğunu fark eden damat, polise koştu. Damat, nişanlısında bazı tuhaflıklar olduğunu ancak böyle bir şeyi asla tahmin edemediğini belirtirken, erkek olduğu ortaya çıkan 'gelin' hakkında 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Trend 09-05-24 13:46

Sert kayaya çarptı! Laf attığı kadının kocası profesyonel boksör çıktı... Eşini taciz eden şahsı hastanelik etti

İspanya'nın Leon kentinde gerçekleşen bir film galasında arbede yaşandı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülerde profesyonel boksör olan bir kişi ile eşine ve kızını taciz ettiğini iddia ettiği bir adam arasında tartışma yaşandı. Kavga bir anda kaosa dönüştü.

Trend 09-05-24 10:06

Mardin'de arkadaşını silahla yaralayan kız öğrenci adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde tartıştığı erkek öğrenciyi silahla yaralayan kız öğrenci adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 08-05-24 15:38

Otobüs durağında ortaokul öğrencisine taciz! Verilen ceza isyan ettirdi: 'Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?'

Kayseri'de M.G. (45), otobüs durağında bekleyen A.M. (15) isimli kız çocuğuna sözlü tacizde bulundu. Tutuksuz yargılanan M.G., 8 ay hapis cezasına çarptırıldı, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verildi. Karar sonrası A.M.’nin annesi hakime, "Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?" sözleriyle tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 12:32

Erkek arkadaşının şoke edici sırrını öğrendi! Arkadaşları ve ailesi biliyordu ama benden sakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Laura Twyford isimli bir kadın erkek arkadaşının hali hazırda ailesi ve arkadaşları tarafından bilinen bir ilişkisi olduğunu öğrenince şaşkına döndü. Sevgilisinin tüm çevresinin kendisinden haberdar olduğunu dile getiren Tywford, "Zaten bir sevgilisi varmış. Üstelik ailesi ve arkadaşları hem beni hem de onu biliyordu. Hatta sevgilisi bile benimle ilişkisini biliyordu" dedi.

Trend 08-05-24 12:12

Diş hekiminden iğrenç taciz! Genç kızın bacaklarına dokunup… 'Ben herkesi öpüyorum'

İzmir'de diş hekimi T.G., iddiaya göre iş insanı Hasan T.'nin 19 yaşındaki kızı A.T.'ye cinsel tacizde bulundu. Tedavi için kendisine gelen genç kızın bacaklarına dokunup öpen diş hekiminin sözleri ise şaşkına çevirdi. Taciz olayı için iddiaya göre 'ben herkesi öpüyorum' diyerek kendini savundu. İşte iğrenç taciz olayının detayları...

Haber 08-05-24 10:55

Kızını taciz eden kişiyi sokak ortasında av tüfeğiyle öldürdü

Adana’da bir baba, kızını taciz ettiğini iddia ettiği şahsı av tüfeğiyle öldürdü.

Yurthaber 08-05-24 08:13

Sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Parası olmayan erkek eldivenle bile sevilmez

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir kadının sözleri kullanıcılar arasında viral olurken tepkilerin odağına da yerleşti. Arabanın içinden yaptığı paylaşımında genç kadın parası olmayan erkeklere yönelik tespitleri nedeniyle hem popüler oldu hem de tepki topladı.

Trend 08-05-24 07:44

Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirildiler! MSB duyurdu

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 07-05-24 11:50

Hatay'da sahilde erkek cesedi bulundu

Hatay'ın Samandağ ilçesinde sahilde erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 07-05-24 10:56

Amasya'da tarihi konakta çıkan yangın söndürüldü

Amasya'da tarihi konakta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, konağın enkazında yanmış halde bir erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 07-05-24 10:27

Bursa'da kıskançlık krizi! Tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Bursa'da Leyla Sultan K. , kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada erkek arkadaşı Mehmet Salih B.’yi sokak ortasında bıçakla yaraladı. Yaralı gence çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, şüpheli Leyla Sultan K. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 19:40

70 yaşındaki adam genç kızların uygunsuz fotoğraflarını çekti! Mahkeme serbest bıraktı

Zonguldak'ta iğrenç olay! Kozlu ilçesi sahilinde gençler, 70 yaşındaki bir adamın genç kızların uygunsuz fotoğrafını çektiğini gördü. Ekipler ihbar üzerine harekete geçerek yaşlı adamı gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan M.A. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Öte yandan şehrin merkezinde bir taciz olayı daha yaşandı. 2 kadını taciz ettiği iddia edilen Hasan G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 06-05-24 16:14

Klasik ve spor kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak! Camper Runner K21 Ayakkabı'nın fiyatı en dipte

Hem klasik hem de spor kombinlerinizin altına yakışacak, şık tasarımı ve konforlu yapısıyla öne çıkan Camper Erkek Runner K21 Ayakkabı'da bugüne özel harika bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan Camper kalitesini şıklıkla buluşturan bu ayakkabıya 935 TL indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, işte detaylar!

Haber 06-05-24 14:39

Erkek arkadaşı suçlanıyordu... Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı

ABD'de 3 Nisan'da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 28 yaşındaki Yağmur Taktaş'ın cenazesi 20 Nisan'da Adana'da toprağa verilmişti. Fenomen ismin mezarı itiraz sonrası açıldı. İşte yaşanan gelişmeler...

Magazin 06-05-24 14:08

Yunus Emre ve Aleyna arasındaki sular durulmuyor! Dostluğun bitme sebebi... Mide bulantısı deyip...

Yunus Emre ile Aleyna arasında sular durulmuyor. Birbirleri hakkında konuşmaktan geri kalmayan eski dostlardan Yunus Emre "Bir erkek grubumuz vardı bizim, onların uyarmasıyla, onların bazı şeyleri bana anlatmasıyla ve benim bazı şeyleri görmemle beraber ufak bir mide bulantısı geçirdim" demesi olay oldu.

Magazin 06-05-24 10:50

38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı! Kumral Bodur’un hayatı film oluyor

Giresun’da nüfus memurunun yaptığı hatadan dolayı pembe kimlik verilen ve 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalışan 52 yaşındaki Kumral Bodur’un hayatı film oluyor. Hayatı beyaz perdeye ilham kaynağı olan Bodur, ilgili filmin yönetmeni ve yapımcısının kendisini aradığından bahsederek, "Önümüzdeki günlerde Giresun’a gelip senaryo yazımı için detaylı görüşmeler yapacağız” dedi.

Haber 05-05-24 11:55

Erkek olmak için cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi! Pişman oldum dedi... Beş yıl sonra tekrar kadına döndüm

İrlanda'da yaşayan Sinead Watson isimli bir kadın on yıldan uzun bir süre önce cinisyet bunalımı yaşadı ve 20'li yaşında cinsiyet değiştirme ameliyatı yaptırdı. Uzun ve yoğun geçen cinsiyet değiştirme sürecinin sonrasında Sean'a dönüşen Watson, pişman olduğunu dile getirerek yeniden kadına oldu.

Trend 04-05-24 11:23

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-05-24 10:59

Fenerbahçe de istiyordu! Shane Larkin kararını verdi, imzayı attı 4 yıl daha Anadolu Efes'te

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, 31 yaşındaki oyuncusu Shane Larkin ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

Spor 03-05-24 19:47

Restoranda tatlı yiyen kadının yanına yaklaşıp Bu kadar şişman olmanın nedeni bu dedi! O anlar sosyal medyada viral oldu: 'Resmen taciz'

TikTok'ta 'Strawberryifyme' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın restoranda tatlı yediği anları kameraya çekiyordu. Ancak o anlarda yanınan yaklaşan bir kişi genç kızın yediği tatlılara baktıktan sonra kilosuna dair yorumlarda bulunmaya başladı. TikTok'tan paylaşılan görüntülere kullanıcılar tarafından tepki yağdı.

Trend 03-05-24 11:46

Metroda iğrenç olay! Tacizci gözaltında

Başakşehir'de metroda bir genç kızı taciz eden şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaşanan iğrenç anlarda kalabalığa hiç aldırış etmeden cinsel organını çıkartan şahsı fark eden genç kız Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olmuştu.

Haber 03-05-24 09:22

Yunus Emre ve Nefise arasında tansiyon yükseldi! 'Erkek olsaydın da...' diyerek yüklendi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Yunus Emre ve Nefise arasındaki gerilim damga vurdu. Damla Can'a karşı oyun kaybeden Nefise Yunus Emre'nin desteğine çok sinirlendi. Nefise Yunus Emre'ye böyle yüklendi.

Magazin 03-05-24 08:52

İstanbul'daki iğrenç olayda yeni gelişme! Metroda genç kıza karşı mastürbasyon yapmıştı, başka bir taciz olayı sonrası yakalandı

İstanbul'da yaşlı bir adamın metroda seyahat ederken genç bir kıza yönelik cinsel organını çıkarıp mastürbasyon yapması sosyal medyada infiale yol açmıştı. Görüntüler sonrası harekete geçen ekipler, farklı bir taciz olayı sonrası yaşlı adamı gözaltına aldı.

Haber 02-05-24 20:32

Kayıp olarak aranıyordu, fındık bahçesinde cesedi bulundu! Dikkat çeken 'kumar borcu' detayı

Sakarya'da, kayıp olarak aranan Iraklı Mohammed Azeez Mahdi'nin (44) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Mahdi'nin cesedi, fındık bahçesinde toprağa gömülü halde bulundu. Olayla ilgili aralarında 16 yaşında erkek çocuğunun da olduğu 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, Mahdi'nin kumar borcu nedeniyle öldürüldüğünü söylediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 15:50

Tacizci sanılarak vahşice öldürüldü, mahkemenin kararı isyan ettirdi

Diyarbakır’da Ergün Arslan (40), kız çocuğu G.S.'nin (12) fotoğrafını çektiği iddiasıyla darbedilip bıçaklandı, yaralı halde sokaklarda gezdirilip kan kaybından hayatını kaybetti. Ancak daha sonra kız çocuğunu taciz eden kişinin Arslan olmadığı ortaya çıktı. Olaya ilişkin 6 sanığın cezaları belli oldu. Arslan'ın kardeşi Süleyman Arslan, “Suçsuz yere bir insan katledildi. Aldıkları ceza yetersiz, çünkü ortada bir öldürülme değil, vahşice katledilme olayı var” diyerek verilen cezalara isyan etti.

Haber 02-05-24 12:30

4 yaşındaki erkek çocuğa taciz iddiası ortalığı ayağa kaldırdı! Suriyeli aile mahalleden uzaklaştırıldı

Adana'da sokakta oynayan 4 yaşındaki erkek çocuğu A.K.'ye, Suriye uyruklu komşularının oğlu H.F.’nin (11) cinsel tacizde bulunduğu iddiası, mahalleyi ayağa kaldırdı. Ailenin şikayetçi olduğu, mahallelinin de linç girişiminde bulunduğu Suriyeli ailenin eşyaları evden atıldı. Olaya müdahale eden polis, Suriyeli aileyi mahalleden uzaklaştırdı. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 10:40

Erkek donu ülkelerin ekonomik durumunu ele veriyor dedi! 'Don endeksi' diye anlatınca sosyal medyanın ilgisini çekti

Sosyal medyada 'Hemen Anlat' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir hesap ekonomi literatürüne yerleşen erkeklerin iç çamaşırı alımı üzerinden yapılan teoriyi açıkladı. "Erkek donu ülkelerin ekonomik durumunu ele veriyor" ifadesinin kullanıldığı paylaşım kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 02-05-24 09:09

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 01-05-24 09:45

Önce Dilan Polat, şimdi de etekli erkek öğrenciler! İlkokullar tepki çeken görüntülerle gündem oldu: Sınıfları podyuma çeviriyorlar

Karaman'daki bir okulda gerçekleşen Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisinin ardından Tokat'tan da tepki çeken görüntüler geldi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilkokullu erkek öğrenciler etek giyip peçe takarak dans etti. Yetkilileri harekete geçiren olaya "Bazı öğretmenler videodaki gibi aykırı durumlar içinde yer alırken bazıları da sınıfları podyuma çeviriyor" tepkisi geldi.

Haber 01-05-24 08:27

Eşiyle ilgili konuşan şarkıcı Kibariye'den bomba açıklama: Her erkek yapar

Kıbrıs'ta konser veren ünlü şarkıcı Kibariye konser öncesi gazeteciler ile sohbet etti. Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık'ın adının sürekli ihanet ve dolandırıcılıkla anılması hakkında yöneltilen sorulara yanıt verdi. Şarkıcı, "Her erkek yapar, yapmayan yok" dedi.

Magazin 30-04-24 12:23

Erkek öğrencilere etek giydirip peçe taktılar! Milli Eğitim harekete geçti: Hepsi için soruşturma başlatıldı

Tokat'ta 23 Nisan şenliklerinde bir okulda çekilen görüntüler sosyal medyada yayılınca tepki çekti. Görüntülerde 4 erkek çocuğa etek giydirilip peçe takıldığı belirlendi. Filmdeki bir sahnenin canlandırması olarak yapıldığı belirlenen olayla ilgili hem okul idaresi hem de öğretmenlerle ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 30-04-24 09:37

Kadıköy'de 6 yaşındaki çocuğu taciz ettiği ileri sürülen kadın hakkında adli işlem başlatıldı

Kadıköy'de 6 yaşındaki çocuğu taciz ettiği ileri sürülen kadın hakkında adli işlem başlatıldı

Yurthaber 30-04-24 07:52

Ünlü oyuncu Gerard Depardieu, cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı

Fransız oyuncu Gerard Depardieu'nun cinsel saldırı suçlamalarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı bildirildi. Hakkında çok sayıda cinsel saldırı suçlaması bulunan Depardieu, Ekim 2023'te Le Figaro'da yayımlanan açık mektubunda hakkındaki iddiaları reddederek “Asla ve asla bir kadını taciz etmedim.” demişti.

Magazin 29-04-24 19:53

Üroloji nedir, neye bakar? Üroloji hangi hastalıkları kapsar?

Üroloji, insan üriner sistemini (böbrekler, idrar yolları, mesane, idrar kesesi ve üretra gibi organları) ve erkek üreme sistemiyle ilgilenen tıbbi bir uzmanlık dalıdır. Bu alanda çalışan uzmanlar, ürolog olarak adlandırılır ve geniş bir yelpazedeki ürolojik hastalıkları teşhis eder, tedavi eder ve yönetirler. Üroloji hem erkeklerde hem de kadınlarda görülen çeşitli sağlık sorunlarına odaklanırken, özellikle erkeklerdeki üreme sistemi sorunlarına da dikkat eder.

Haber 29-04-24 19:07

Yoğun bakımda 63 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulundu! İyi hal indirimi aldı: Başsavcılık bir kez daha harekete geçti

Geçtiğimiz yıl İzmir'de yaşanan skandal olayın etkileri hala devam ediyor. 30 yaşındaki erkek hemşire, 63 yaşındaki yoğun bakım hastasına ilaç vererek cinsel saldırıda bulundu. Daha sonra tutuklanan sapık geçtiğimiz günlerde 25 yıl hapis ile cezalandırıldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı sapık için uygulanan iyi hal indirimine itiraz etti.

Haber 29-04-24 15:50

Bursa'da ağrı şikayetiyle hastaneye götürülen çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı

Bursa'da rahatsızlığı nedeniyle ailesi tarafından doktora götürülen erkek çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı.

Yurthaber 29-04-24 15:13

Challengers filmiyle gündemdeydi! Zendaya öpüşme sorusuna kızdı

Başarılı oyuncular arasında yer alan ve son dönemde adından sık sık söz ettiren Zendaya Zendaya, kendisine sorulan öpüşme sorusuna tepki göstererek, "Eğer burada başka birisi, bir erkek oyuncu olsaydı, muhtemelen bu soruyu soramazdın" dedi.

Magazin 28-04-24 09:20

Ayta Sözeri hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı! Hülya Avşar'ın sorusuna bomba yanıt: Ben erkek olmayı...

2017 yılında Gülse Birsel’in yazdığı Aile Arasında filmi ile izleyici karşısına çıkan Ayta Sözeri pek çok dizi ve filmde yer almıştı. Oyuncu ve şarkıcı Ayta Sözeri katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 27-04-24 09:28

Yoğun bakımdaki hastaya hemşireden cinsel saldırı! İğrenç olayın cezası belli oldu

İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde erkek hemşire Emre Kale (30), yoğun bakımda tedavi gören kanser hastası N.C.'ye (63) cinsel saldırıda bulundu. Sanık Kale’ye, duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 26-04-24 17:30

Türkiye'den Ergin Ataman'a büyük destek!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dün akşam Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından bir kişi tarafından tehdit edilen Panathinaikos ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın yanında olduğunu vurguladı.

Spor 26-04-24 16:30

İzmir'de hastaya cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen hemşireye 25 yıl 7 ay hapis cezası

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören kanser hastası kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan erkek hemşire, 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 26-04-24 15:47

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Takan Takana' filmi sete çıktı! Hayranlarının meraklı bekleyişi başladı

Başrollerinde Zafer Algöz, Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya ve Çiçek Dilligil’in yer aldığı Takan Takana filmi sete çıktı. Çekimlerine başlayan filmin güçlü oyuncu kadrosu dikkatleri çekerken şimdiden hayranları heyecanlı bir bekleyişe başladı.

Trend 26-04-24 15:45

Sosyal medya bu cinsiyet partisini şaşkınlıkla takip etti! Pembe ve mavi kostümlü adamlar bahçede güreş yaptı... Tezahüratlar havada uçuştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir cinsiyet açıklama partisine ait görüntüler gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bahçeye kurulan ringte mavi ve pembe kostümlü iki adamın güreş yaptığı anlar yer aldı. O anlarda izleyicilerin 'kız, erkek' diyerek tempo tuttuğu görüldü.

Trend 26-04-24 13:30