Hesap Kavgasi Haberleri

Bir değil iki değil tam dört restoranda! Yiyip içip hesap ödemeden kaçmışlardı... Yakayı ele verince suçlarını itiraf ettiler

Bernard ve Ann McDonagh çifti Galler'deki birden fazla restoranda yüzlerce pound değerindeki hesapları ödemedikleri için dolandırıcılık suçuyla aranıyordu. Ailecek yemek yedikleri restoranlarda hesap ödemediklerini kabul eden çift yakalandı. Çift dolandırıcılık suçuyla 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor.

Trend 2024-05-08 14:59:32

Sosyal medyada para karşılığı itibar suikastı! Trol ve bot hesaplar AK Parti'yi harekete geçirdi: Erdoğan'dan Lince geçit vermeyin talimatı

AK Parti sosyal medyada 'trol' olarak adlandırılan hesaplar için düğmeye bastı. İddiaya göre sosyal medyadan para karşılığı AK Parti'ye yönelik itibar suikastı gerçekleştiren onlarca hesap tespit edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İtibar suikastına geçit vermeyin, lince fırsat vermeyin" deyip talimat verdiği öne sürüldü.

Haber 2024-05-07 09:56:58

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan uyarı! Bugün son gün: Kurumlar vergisi beyyannemesinde süre doluyor

Kurumlar vergisi mükelleflerinin, 2023 hesap dönemine ait beyannamelerinin verilme ve bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri bugün dolacak.

Finans 2024-05-06 09:18:08

Adnan Oktar örgütüne bir darbe daha! Mahkeme kararını verdi: 300 hesap kapatıldı

Adnan Oktar soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Mağdurlar, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'nün sosyal medyayı kullanarak başta mağdurlar ve müştekiler olmak üzere kamu görevlileri ile basın mensuplarını sindirmeye çalıştığını iddia etmiş ve bununla ilgili olarak hukuki sürecin başlatıldığı açıklanmıştı. Mahkeme mağdurların başvurusu üzerine 300'e yakın hesabı kapattı.

Haber 2024-05-03 18:19:42

IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Konya'da IBAN hesabını arkadaşına veren bir kişi kara para aklamat tuzağının ortasına düştü. Arkadaşı ‘benim IBAN'ımda bloke var’ deyip aldığı hesap numarasından kara para akladı, karşılığında ise 1 paket sigara parası hediye etti. IBAN hesabını kullandıran Mustafa Ergin 8 ay hapis yattı, kendisini 10 yıl hapis cezası daha bekliyor.

Finans 03-05-24 11:09

Kredi kartı asgari ödeme tutarı nedir, kredi kartı asgari ödeme tutarı nasıl hesaplanır?

Kredi kartı kullanımının oldukça yaygın olduğu bilinirken bu kartların borç tutarları ile ödeme günlerinin nasıl belirlendiği sıklıkla araştırılır. Bir kredi kartının asgari ödeme tutarı ile son ödeme tarihinin bilinmesi ise bu noktada önem arz eder. Kredi kartından ay boyunca harcama yapan bir kişinin hesap kesim tarihinden sonra son ödeme gününe kadar en az asgari ödeme tutarında belirtildiği kadar ödeme yapması gerekir. Peki, kredi kartı asgari ödeme tutarı nasıl hesaplanır?

Finans 02-05-24 18:19

Erkek donu ülkelerin ekonomik durumunu ele veriyor dedi! 'Don endeksi' diye anlatınca sosyal medyanın ilgisini çekti

Sosyal medyada 'Hemen Anlat' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir hesap ekonomi literatürüne yerleşen erkeklerin iç çamaşırı alımı üzerinden yapılan teoriyi açıkladı. "Erkek donu ülkelerin ekonomik durumunu ele veriyor" ifadesinin kullanıldığı paylaşım kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 02-05-24 09:09

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan enflasyon mesajı! 'Sağlıklı dezenflasyon sürecine gireceğiz...'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Fatih Karahan, 92. hesap dönemi olağan genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada, "İç talepte dengelenme ile sağlıklı dezenflasyon sürecine gireceğiz" dedi.

Finans 30-04-24 14:27

Havuz başındaki kadınların gizlice fotoğraflarını çekti! Tacizi fark eden kadının hesap sormaya gittiği anlar çok konuşuldu

TikTok'ta "maiphammy" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın havuzda fotoğraflarını çekerken gördükleri bir adamla yüzleştikleri anın videosunu paylaştı. Adamın gizlice fotoğraflarını çektiğini fark eden kadının yanına giderek ondan görüntülerini silmesini istedi. O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 27-04-24 08:15

Bakanlık uyardı! IBAN'ı olan herkesi ilgilendiriyor: Bunu yapmazsanız hapse girebilirsiniz

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralamayla ilgili kolları sıvadı. Vatandaşlara yüksek kazanç vaadine karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı. Ayrıca hesap sahibi, hesabının başkası tarafından kullanıldığını bankaya bildirmezse, 6 aydan bir yıla kadar hapis cezası riskiyle karşı karşıya kalabilecektir. İşte dikkat edilmesi gereken hususlar...

Finans 26-04-24 10:36

Kocasını otel odasında başka bir kadınla yakaladı! İhanet görüntülerini sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Az bile yapmışsın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir kadın kocasının ihanetiyle yüzleşti. Kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek otel odasına giden kadın onu başka bir kadınla yatakta uyurken yakaladı. Sinirlerine hakim olamayan kadın kocasının yakasına yapışıp hesap sorarken o anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-04-24 08:46

Klinik Psikolog Esra Ezmeci Buket Aydın'a konuk oldu! 'Hesap ödetmeyen kadın...' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci Beyaz Tv'de sunduğu 'Esra Ezmeci ile Yeni Baştan' programı ile sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ezmeci bu defa Buket Aydın'ın programına konuk oldu. İlişkiler üzerine tavsiyeler veren Ezmeci, "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur" sözleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 24-04-24 15:34

Sosyal medyada sahte hesapla cinsel taciz! 'Senin dudaklarını yerim'

Ankara'da O.S.U. (26), aynı iş yerinde bir dönem çalıştığı Y.I. (35) adlı kadına, sosyal medya platformunda açtığı sahte hesap üzerinden cinsel içerikli mesaj göndererek tacizde bulundu. O.S.U. hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, O.S.U.'nun Y.I.'ya gönderdiği mesajlar da delil olarak yer aldı. İşte detaylar...

Haber 23-04-24 10:59

EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA: Merkez Bankası açıkladı, yüzde 25,46’lık hesap! SSK Bağ-Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Cevdet Yılmaz, ‘Hazırlıklar var’ diyerek detayları anlattı

Son dakika: En düşük emekli maaşı 10 bin TL olmuş, SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25 olarak belirlenmişti. 6 aylık enflasyon rakamı ile emekli maaşları Temmuz ayında bir kez daha artacak. Yüzde 15,05’lik zammı garantileyen milyonlar için zamda ipucu Merkez Bankası’ndan dün geldi. Emekli maaşı hesaplama tablosu da böylece değişti. İşte kök maaş ve taban maaş düzenlemeleri ile emekli zammı haberinin detayları…

Finans 20-04-24 07:57

DEM Parti, Tunceli Belediyesi'nin ismini 'Dersim' diye değiştirdi! X hesabı kapattı

DEM Parti, Tunceli Belediyesi'nin sosyal medyadaki ismini “Dersim Belediyesi” olarak değiştirdi. Yapılan değişiklik sonrası hesap X tarafından kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, "Profil adıyla birlikte hesap adını da değiştirince, X kural hatası olarak işaretleyip, hesabı kapattı" dedi.

Haber 19-04-24 23:10

Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanında iddiaya göre hesap yüzünden çıkan kavga sonrası olay yerine gelen şahıslar uzun namlulu silahlarla mekanı bastı, ortalık savaş alanına döndü.

Yurthaber 19-04-24 11:49

Snapchat hesap silme: Snapchat hesabı nasıl silinir?

Günümüzde sosyal medya platformları günlük hayatın önemli bir bölümünü kaplamaktadır. Gün geçtikçe yeni çıkan sosyal medya platformları ile birlikte ise bazı kullanıcılar kimi platformlardaki hesaplarını silme veya devre dışı bırakma ihtiyacı hissedilebilir. Örneğin bir kullanıcı, Snapchat hesabını silmek veya kapatmak isteyebilir. Peki, Snapchat hesabı nasıl silinir?

Haber 18-04-24 23:36

Piyasaların gözü kulağı o tarihte! Fed'in faiz indirimi beklentilerinde hesap değişti! Yüzde 71...

ABD ekonomisinin güçlü kalmaya devam ettiğine işaret eden verilerin ardından para piyasalarında ABD Merkez Bankasının (Fed), ilk faiz indirimine gitme ihtimalinin eylüle ötelendiğine yönelik fiyatlamalar güç kazandı.

Finans 16-04-24 16:04

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 13-04-24 18:14

Merkez Bankası’nda hesap kitap günü! Kâr da zarar da ortaya çıkıyor: 30 Nisan’da toplantı var

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Olağan Genel Kurulu 30 Nisan'da toplanıyor. Toplantıda 2023 hesap yılına ait raporlarının okunması ve görüşülmesi, 2023 yılına ait bilanço, kâr ve zarar hesabının onaylanması gibi konuların gündeme geleceği ifade ediliyor. Zararın Kur Korumalı Mevduat yükü ve döviz işlemleri nedeniyle 850 milyar lirayı bulabileceği iddia ediliyor.

Finans 08-04-24 08:35

Instagram hesabına birinin girdiğini nasıl anlarım? Başkasının Instagram hesabına girildiği anlaşılır mi? Instagram hesabına girenleri görme

Sosyal medya platformları 7’den 70’e herkes tarafından kullanılır hâle gelmiştir. Özellikle Instagram, en fazla üyeye sahip olan sosyal medya platformları içerisinde yer alır. Instagram, hesap güvenliği açısından diğer insanların hesaba girememesi için birçok farklı güvenlik hizmeti sunar. Instagram hesabına diğer kişilerin girmemesi için alınan önlemler, hesabın güvenliği için oldukça gereklidir. Buna rağmen “Instagram hesabına birinin girdiğini nasıl anlarım?” sorusu sıklıkla sorulur.

Haber 07-04-24 18:07

Asgari ücrete ara zamma Merkez Bankası da karşı çıktı! Milyonlarca çalışanın Temmuz zammı hayalini suya düşürecek mektup: ‘Hesap kitap yapıldı…’ diyerek açıkladı

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? diye merak eden milyonlarca çalışan için yeni bir açıklama geldi. Merkez Bankası herkesin merak ettiği konuya ilişkin hükümete açık bir mektup yolladı. Mektupta dezenflasyon süreci için tüm planların yapıldığını ve asgari ücrete ara zammın enflasyonu tetikleyebileceği dile getirildi. Bu sebeple asgari ücrete yeni bir ara zam yapılmasının enflasyonda kritik öneme dahip olabileceği mektupta anlatıldı.

Finans 06-04-24 07:54

Emekli kök maaşında yüzde 25 kabusu! Enflasyon rakamlarının ardından SGK Uzmanı İsa Karakaş hesap yaptı! 'Sıfır zam' alacakları açıkladı

TÜİK'in mart ayı enflasyonunu açıklamasının ardından memur ve emekliler için Temmuz hesabı da başladı. Zamda 3 aylık oran kesinleşti. Peki emekli maaşı zammı ne oldu? 3 aylık enflasyon farkı ile memur zammı oranı ne? Kök maaşlar için yeni bir düzenleme gündemde mi? İşte detaylar...

Finans 03-04-24 16:26

Sıfır otomobilde bir dönem sona erdi, ikinci el arabada kaos! Hesap makineleri bile şaşırdı, 400 bin liralık araca 1 milyon TL ödeme… ‘Kredi vermemek için yarış içindeler’

Nisan ayının gelmesi ile sıfır otomobil fiyat listeleri güncellendi. Pek çok marka 2023 ve 2024 modellerinden fiyat artışına gitti. Araç almak isteyenler için geçtiğimiz yıl başlatılan indirim kampanyaları Nisan ayı itibarıyla sona erdi. Sektör temsilcileri tüketicilerin bankalara başvurduğunda sıfır kilometre veya ikinci el araçta BDDK'nın getirmiş olduğu vade ve tutar kısıtları nedeniyle almak istedikleri otomobil için istedikleri krediyi alamadığına dikkat çekti.

Finans 03-04-24 08:21

Son dakika: Mart ayı enflasyonu ile yolun yarısı geçiliyor! Emekli zammı ve memur maaşı zammında yepyeni hesap: TÜİK, tabloyu değiştirecek…

Son dakika: Emekliye ek zam umutları sona ererken gözler bir kez daha Temmuz ayına çevrildi. Emekli maaşı ve memur maaşı Temmuz zammı için bugün yolun yarısı geçilecek. Bu sebeple milyonlarca kişi TÜİK’ten gelecek Mart ayı enflasyon rakamlarına odaklanmış durumda. Şimdiden yüzde 11,53 zam cebe koyan SSK ve Bağ-Kur emeklisi için yeni hesap yapıldı. Peki emekliye zam, memur zammı oranı ne olacak, kim ne kadar alacak? İşte emekli maaşı hesaplama tablosu...

Finans 03-04-24 07:34

Kılıçdaroğlu için '1 Nisan' iddiası! Çok konuşulacak anketi paylaştı... Hala hesap yapıyor

Seçime günler kaldı ancak eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin kampanya sürecine katılmadı. Bu duruma dikkat çeken gazeteci Deniz Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun 1 Nisan için "hesap yaptığını" öne sürdü. Zeyrek, Kılıçdaroğlu hakkındaki anketi de paylaşarak "Buralardan ders çıkarın artık" dedi.

Haber 27-03-24 16:43

Buluşmasındaki hesap krizini anlattı! Sosyal medya bu itirafı konuşuyor... Görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim

TikTok'ta 'paretay' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Taylor Pare isimli bir kadın flörtüyle çıktığı randevunun detaylarını anlatınca sosyal medyada çok konuşuldu. Aşkı bulma yolculuğuyla ilgili olarak anlatacak pek çok hikayesinin bulunduğunu dile getiren Pare, "İkinci randevuda hesap konusunda kriz yaşadık. Sanırım görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim" dedi.

Trend 27-03-24 11:26

AK Partili Yücel Yılmaz'ın sözleri tepki çekti! 'İş adamlarına sesleniyorum' dedi o güne kadar mühlet verdi: Bize destek sözü vermeyenlerle hesaplaşacağız

Yerel seçimlere günler kala söylemlerdeki sertlik dikkat çekmeye başladı. AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz katıldığı bir etkinlikte kendilerini desteklemeyenlerden hesap soracağını söyledi. Sözleri tepki çeken Yılmaz, "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz diyorlar ya; Bize destek sözü vermeyenlerle de bu şehrin bir hesabı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-24 11:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde açıklamalar yaptı. CHP'ye para sayma görüntüleriyle ilgili tepki gösteren Erdoğan, "Deste deste paraları çantalarla valizlerle taşıyorlar. Basit bir işlem için neden bu kadar zahmete girdiklerini bir türlü açıklayamadılar. Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil. Kendisi hesap uzmanı olan Bay Kemal bunları çok rahat izah edebilirdi. Ama skandalın başından beri sesi soluğu çıkmadı" dedi.

Haber 21-03-24 17:35

Banka banka ihtiyaç kredisi faiz oranları belli oldu: Aylık faizleri gören gözüne inanamadı! 10 bin lirada bile hesap kabarık…

İhtiyaç kredisi faizleri ay başından bu yana yükselmeye devam ediyor. Atılan son sıkılaşma adımlarının ardından bireysel kredi başvurusu yapacak vatandaşlar için güncel faiz oranları aylıkta yüzde 7’ye kadar dayandı. Peki hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? İşte Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum ne? İşte 10 bin lira kredide 12 ay vade sonunda geri ödenecek toplam rakam...

Finans 20-03-24 08:28

Türkiye'yi ayağa kaldıran kazada baba Bülent Cihantimur'un ifadesi ortaya çıktı! Oğlumun Türkiye'ye gelmesi...

Türkiye'nin konuştuğu olayda Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebebiyet vermişti. Olay sonrası Eylem Tok oğlunu alıp önce Mısır'a ardındansa ABD'ye kaçmıştı. Olaya ilişkin soruşturmada, baba Bülent Cihantimur bugün 'şüpheli' sıfatıyla ifade vermek için adliyeye geldi. Cihantimur'un Oğuz Murat Aci'nin ailesiyle temasta olduğunu belirttiği ifadesinde oğlunun Türkiye'ye gelerek Türk hukuku önünde hesap vermesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti.

Haber 15-03-24 14:09

İşinden kovulduğu anı gizlice kaydederek sosyal medyadan paylaştı! Milyonlarca izlenmeye ulaştı: Pişman değilim

Amerikalı teknoloji çalışanı Brittany Pietsch, işinden kovulduğu anı gizlice kaydederek sosyal medyadan paylaşınca kısa sürede viral olmayı başardı. İlgi çeken paylaşımında genç kadın bir teknoloji şirketinde hesap yöneticisi olarak çalışıyordu. Kovulmadan önce bir şeylerin garip olduğunu hisseden kadın tüm toplantıyı ifşa edince sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 15-03-24 08:54

Tüm Türkiye Eylem Tok ve oğlunu konuşuyor... Gözler Bülent Cihantimur'daydı! Işın Karaca'dan şoke eden sözler: 'Verdiği ilaç yüzünden annemin kalbi durdu'

Türkiye günlerdir ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'u konuşuyor. Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur kaza sonrası annesiyle Mısır'a kaçtı. Yeni iddiaların bir bir ortaya çıktığı olayla ilgili yeni bir iddia da ünlü şarkıcı Işın Karaca'dan geldi. Ehliyetsiz kaza yapan Timur'un estetisyen babasına seslenen ünlü şarkıcı 'hesap vereceksiniz!' diyerek sert çıktı.

Magazin 14-03-24 10:42

SON DAKİKA: Galatasaray'dan Fenerbahçe-Pendikspor maçına dair çok sert açıklama! Hesap verin

Son dakika... Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Fenerbahçe-Pendikspor mücadelesine dair Galatasaray cephesinden çok sert bir açıklama geldi. Sarı-Kırmızılılar'dan yapılan açıklamada "Türk futbol kamuoyuna hesap verin veya bırakın!" ifadeleri kullanıldı. İşte detaylar...

Spor 11-03-24 17:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 sene önceyi hatırlattı! Dikkat çeken 'one minute' vurgusu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Üniversitesinin konferans salonunda düzenlenen İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kuruluna katıldı. Erdoğan, Filistin davasında en önemli desteği Türkiye'nin verdiğini vurgulayarak, "15 sene önce katillerin yüzüne 'one minute' derken neredeysem, bugün de aynı yerdeyim" dedi. Öte yandan Erdoğan, Netanyahu'yu da "günümüzün nazileri" olarak nitelendirerek, "Bu katliamcıların uluslararası hukuk önünde hesap vermeleri için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Haber 09-03-24 12:01

Kimi memur kimi polis! Kod adı: Victoria... MOSSAD ajanlarının gizemli banka hesapları deşifre edildi

MİT'in başarılı operasyonu sonucunda İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a ajanlık yapan birçok isim yakalanmıştı. 7 şüpheliden 6'sı tutuklanırken ajanların Türkiye'deki meslekleri ver banka hesap detaylarına ulaşıldı. Bir ajanın 'Victoria' kod adı kullanarak kendini şirket çalışanı gibi gösterdiği tespit edildi.

Haber 09-03-24 08:37

Et ve tavuğa 3 günde 2 zam! Vatandaşın cebini yakacak haber: Fiyatını duyunca Keşke 1 hafta önce alsaydım diyeceksiniz

Pirzola, but, kanat, göğüs... Et ve tavuk yemek için artık iyi hesap yapmak gerekiyor. Çünkü Ramazan ayı gelmeden 1 haftada iki kere zamlandılar. Pazartesi günü ete 20 tavuğa 10 lira zam gelmişti. 3 gün sonra etiketler bir kez daha değişti. Olan yine vatandaşın cebine oldu.

Finans 08-03-24 06:25

Murat Kurum 'Eşsiz İstanbul Tanıtım Toplantısı'nda konuştu! 'Bakarız değil, yaparız diyeceğiz'

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum Ataşehir’de düzenlenen 'Eşsiz İstanbul Tanıtım Toplantısı' programında projelerini tanıttı. Tanıtım programında konuşan Kurum, "Murat Kurum kardeşiniz; bakarız değil, yaparız diyecek. Asla hesap yapmayacak, gerektiğinde hesap verecek. Sadece gerekenleri değil, hep fazlasını yapacak. Koltuğuna değil, halkına bağlı olacak. Bahane değil, çözüm bulacak. Daima yapan, daima üreten, daima hizmet eden tarafta olacak" diye konuştu.

Haber 07-03-24 16:59

Mansur Yavaş Bu sözü açıkçası söylemedim diyerek açıkladı: 'Seçim sonu birtakım gelişmeler olacak'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Öyle anlaşılıyor ki seçim sonu birtakım gelişmeler olacak ortaya çıkan tabloya göre. Kendi adıma ileriye yönelik olarak bir hesap yaparak bu sözü açıkçası söylemedim" dedi.

Haber 06-03-24 23:16

Emekli memur zammında hedef enflasyon hesabı! Temmuz 2024’te o rakamlar sürpriz değil: En düşük memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? SGK uzmanı tek tek açıkladı

SSK, Bağ-Kur, memur emekli maaşı ile memur maaşı Temmuz 2024’te yeniden belirlenecek. 6 aylık enflasyon rakamları sonrası milyonların geliri bir kez daha artacak. Şubat ayı enflasyonu açıklanması ile yüzde 11,53’lük zam kesinleşirken, Temmuz zammı için hesap da ortaya çıktı. Peki en düşük emekli maaşı ve en düşük memur maaşı ne kadar olacak? SGK Uzmanı Emin Yılmaz tek tek açıkladı. İşte hedef enflasyon detayı ile maaş hesaplaması...

Finans 06-03-24 07:25

Mansur Yavaş Türkiye'de bir ilk diyerek duyurdu! 5 yıllık raporu açıkladı: 'Kuruşu kuruşuna halka hesap vermeye devam edeceğiz'

Geçtiğimiz ay mal varlığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu kez de "Türkiye'de bir ilk" diyerek 5 yıllık bir rapor açıkladı. Yavaş "Halktan aldığımız paranın hesabını kuruşu kuruşuna halka vermeye devam edeceğiz" mesajını verdi.

Haber 05-03-24 15:37

Maden faciasının sorumluları için hesap vakti! 2 kişi daha tutuklandı, sayı 8'e yükseldi

Erzincan'da 9 işçinin toprak altında kalmasına yol açan maden faciasının sorumlularıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak olayla ilgili soruşturma kapsamında 2 kişi daha tutuklandı. Tutuklu sayısı 8'e yükseldi.

Haber 03-03-24 11:30

Dışişleri Sözcüsü Keçeli'den İsrail Dışişleri Bakanı'nın paylaşımına tepki

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya platformundaki paylaşımına ilişkin, "İsrail Hükümetinin tüm üyelerinin, Gazze'de işlemekte oldukları suçlardan ötürü er veya geç adalet karşısında hesap vereceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 01-03-24 20:59

Pavyonda hesap kavgası! Tuvalette tanıştı, 'ödeyeceksiniz, misafir oldum' dedi: Sonrasında ortalık karıştı

İstanbul'da gece saatlerinde bir pavyonun tuvaletinde tanışan şahıslar beraber içki içip eğlendi. İlerleyen saatlerde hesap vakti gelince içlerinden birisi, 'ben masanıza misafir oldum, hesap ödemem' dedi. Mahçup olmamak için hesabı ödeyen şahıs evine gidip silahını aldı. Hesabını ödediği adamı döven şahıs başka biri tarafından kameraya alındı.

Haber 29-02-24 10:22

İstanbul'da dolandırıcılık iddiasıyla 5 zanlı tutuklandı

İstanbul'da, dolandırıcılık olaylarında banka hesaplarını kullandırdıkları ve yeni hesap sahipleri temin ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 26-02-24 10:56

Memleket Partisi lideri İnce'den muhalefete sert tepki: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz...

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İnce CHP'ye çok sert sözlerle yüklendiği açıklamasında, "2 tane oy alacağım diye PKK, FETÖ, Terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar." dedi. İnce ayrıca CHP'nin Atatürkçü çizgiden saptığını vurgulayarak, "İlkeli duruşunuz olmalı" söyleminde bulundu. İnce son dönemde oldukça tartışma konusu olan Hatay konusunda da tahminini söyledi.

Haber 24-02-24 11:16

Şeytani ikiz saldırısı! Kafe ve restoranlarda bunu yaparken dikkat 'Banka hesap bilgileriniz çalınabilir, eviniz soyulabilir, çocuğunuz kaçırılabilir'

Kafelerde, restoranlarda ve otellerde ücretsiz şifresiz internet ağları oldukça yaygınlaşmış durumda. Ancak bu wi-fi ağları siber korsanların da gündeminde ve ciddi riskler barındırıyor. Tehlike saçan yeni yöntemin adı ise 'şeytani ikiz saldırısı'. Uzmanlar; o ağların hacker'lar tarafından taklit edilerek kurbanlarının o ağlara bağlanmasını beklediğini, sonrasında da tüm bilgilerin ele geçirildiğini söylüyor. Uzmanlar çarpıcı uyarılar yaparken alınabilecek önlemleri de açıkladı.

Finans 21-02-24 10:38

Kocasına 'tatlım' diyen garsona öyle bir ders verdi ki... Bahşiş bekleyen garson karşılaştığı notla şaşkına döndü... Kocama tatlım deme

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kadın gitti restoranda garsonun kocasına 'tatlım' diyerek hitap etmesinden hoşlanmadı. Hesap geldiği zaman ise genç kadın bahşiş bırakmak yerine garson için fişin üzerine bir not yazmayı tercih etti. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde genç kadının fişin üzerindeki bahşiş bölümüne "Kocama tatlım deme" yazdığı görüldü.

Trend 20-02-24 14:24

Restoranda 988 liralık hesaba 308 bin lira bahşiş bıraktı! Sebebini öğrenen tüm garsonlar ağladı

Restoranda bahşiş bırakmak Türkiye'de çok yaygın bir alışkanlık olmasa da bazı müşteriler garsonların hizmetinden memnun kaldıklarında bunu yapabiliyor. Bu alışkanlık ABD'de çok yaygın ancak elbette bahşişler de belirli oranlarda oluyor. Fakat Michigan eyaletinde bir müşterinin restoranda bıraktığı bahşiş herkesi çok şaşırttı ve gözyaşlarına boğdu. Hesap yaklaşık 32 dolar yani 988 lira gelmişti ancak müşteri 10 bin dolar yani 308 bin lira bahşiş bıraktı. Nedeni ise herkesi hüzne boğdu.

Kadin 19-02-24 16:00