Nejat Kocer Haberleri

Nejat İşler'den erkekler oje sürer mi sorusuna bomba yanıt: Benim de...

Son dönemlerde gündemden düşmeyen erkeklerin oje sürmesi ve etek giymesi bu kez de Nejat İşler'e soruldu. İşler, "Benim de sürmüşlüğüm var. Herkes keyfine göre yaşamalı. Keyfin raconu olmaz" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-03-16 14:07:31

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur Datça Belediyesini etiketleyerek isyan etti: Bu kara mizahın ta kendisidir

Şahane Pazar yarışmasıyla milyonların gönlüne taht kuran usta oyuncu Behzat Uygur son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Datça Belediyesini etiketleyen oyuncu kendi tiyatro afişlerine para cezası kesilirken her yerin seçim afişi olmasına isyan etti.

Magazin 2024-03-09 15:15:45

Birce Akalay, Nejat İşler'in İnanç Konukçu'ya yumruk attığı geceyle ilgili ilk kez konuştu! İki insan arasında...

Geçtiğimiz günlerde Nejat İşler iddiaya göre bir gece kulübünde arkadaşı Birce Akalay'la eğlendiği sırada yanına eski rol arkadaşı İnanç Konukçu geldi. İşler, alkolün etkisiyle yanına gelen arkadaşını tanımayınca yumruk attı. Söz konusu geceyle ilgili Birce Akalay'dan açıklama geldi.

Magazin 2024-03-02 12:30:36

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı gündem oldu! Nejat İşler'in o halini görenler şoke oldu

Başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Nejat İşler'in yeni tarzı olduğu iddia edilen bir görüntü sosyal medyada paylaşıldı. Oyuncunun saçlarının dökülmüş olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 2024-02-19 16:11:28

Olaylı gece! Nejat İşler İnanç Konukçu'ya yumruk attı, Birce Akalay başını duvara vurdu...

Ünlü oyuncu Nejat İşler iddiaya göre bir gece kulübünde arkadaşı Birce Akalay'la eğlendiği sırada yanına eski rol arkadaşı İnanç Konukçu geldi. İşler, alkolün etkisiyle yanına gelen arkadaşını tanımayınca yumruk attı. İddiaya göre çıkan arbedede Birce Akalay da başını sert şekilde duvara çarptı.

Magazin 08-01-24 12:45

12 çifti mağdur eden hard disk! Zonguldak'ta başlayan hikâyenin ucu Rusya'ya kadar uzandı: Aşırı derecede mutsuzuz, sadece bekliyoruz

Zonguldak'ta 12 çifte ait kına ve düğün videoları, ani elektrik kesintisi sonrası hard disk bozulunca silindi. Mutlu günlerine ait videoları alamayan çiftler mağdur olurken, fotoğrafçı Nejat Kaskun (36), hard diskteki görüntüleri kurtarmak için belleklerin Rusya'da bir firmaya gönderildiğini söyledi. 6 aydır mağdur olduklarını belirten Yusuf Akbıyık ise "Aşırı derecede mutsuzuz. En mutlu günümüz zaten ilk ve son oluyor. Mağduruz, sadece bekliyoruz. En mutlu günümüzün videosunu izleyemedik” dedi.

Haber 07-01-24 13:25

Aile'nin Cihan'ı Nejat İşler adına sahte hesap açanlara verdi veriştirdi! Mahkemelik olmanızı istemem

Aile dizisindeki Cihan karakteriyle izleyicileri büyük beğenisini toplayan Nejat İşleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Adına çok fazla sahte hesap açıldığını söyleyen İşler, hesapların kapatılmasını aksi taktirde mahkemeye başvuracağını açıkladı.

Magazin 30-12-23 20:23

Aile'nin Serap'ı Selin Şekerci projeye veda etti! Kendi cenazesi için bakın ne yaptı

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler gibi isimleri bir araya getiren ekranların sevilen dizisi Aile'ye ikinci sezonunda dahil olan Selin Şekerci projeye veda etti. Dizide 'Serap Varol' karakterine hayat veren Şekerci kendi cenazesi için bakın ne yaptı...

Magazin 27-12-23 17:04

TAMİRHANE OYUNCULARI VE KONUSU! Tamirhane filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Tamirhane filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Tamirhane filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Tamirhane filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 02-11-23 19:42

Aile dizisine bomba transfer! Ya Çok Seversen'in yıldızı kadroda

Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Levent Ülgen gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Aile dizisi yeni sezonuyla bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Ayda Aksel, Selin Şekerci gibi isimlerin kadrosuna katıldığı diziye bir iddialı transfer daha yapıldı. Ya Çok Seversen'in yıldızı Aile dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 03-10-23 15:21

Aile dizisine bomba transfer! Nejat İşler'in partneri bakın kim olacak

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Aile dizisinin yeni sezonu için geri sayım heyecanı sürüyor. Salı akşamlarının sevilen dizisinin kadrosuna çok ünlü bir oyuncunun katıldığı ortaya çıktı.

Magazin 16-09-23 10:53

Nejat İşler 'hastanelik oldu' iddiasına jet yanıt verdi! 'İşimdeyim gücümdeyim'

Nejat İşler hakkındaki iddia hayranlarını korkuttu. İddiaya göre 2014 yılında geçirdiği septik şok nedeniyle ölümle burun buruna gelen ve 95 gün yoğun bakımda kalan Nejat İşler yine aynı sebepten dolayı hastanelik oldu. Ancak İşler bu iddiaya jet hızında yanıt verdi.

Magazin 15-09-23 15:36

İlayda Akdoğan'ın cesur sahneleri olay oldu! Yatağa uzanıp müstehcen poz verdi! Yorum yağdı

Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı Kötü Adamın 10 Günü filmindeki cesur sahneler çok konuşuldu. 18 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanan filme Nejat işler ve İlayda Akdoğan'ın yatak sahnesi damga vurdu. Genç oyuncu İlayda Akdoğan'ın Nejat işler'e müstehcen pozlar verdiği sahnede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-08-23 08:43

Fenerbahçe maçına giden Nejat İşler, ayakta zor durdu! O anlar taraftar kamerasına yansıdı...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Sarı - lacivertliler, yeni transferi Edin Dzeko'nun golleriyle sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı. Kadıköy'deki maça taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, ünlü oyuncu Nejat İşler de destekçisi olduğu Fenerbahçe'yi Ülker Stadyumu'nda izlemeye gelenler arasında yer aldı. Usta oyuncunun durumu ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 14-08-23 11:22

Aile'nin yıldızı Nejat İşler EYT'liler kervanına katıldı! Aşk hayatına emeklilik yanıtı

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı ekranlarında reyting rekortmeni dizisi Aile'de Cihan Soykan karakterine hayat veren Nejat İşler EYT'liler kervanına katılacağını açıkladı. Aşk hayatı sorulan oyuncu emeklilik haberinini duyurdu.

Magazin 31-07-23 11:08

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan'ı Nejat Birecik'in son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Psikolog Sinan karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nejat Birecik oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu. Gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Birecik'in son hali ve yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Magazin 29-07-23 17:37

Yeşilçamın patronu Nejat Gürçen'in kızı da ünlü çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

1970'li ve 1980'li yıllardaki jön rollerinin yanında, gerek Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın filmlerinin patron ve gazinocu karakterlerine hayat veren Nejat Gürçen'in kızı da oyuncu çıktı. Dönemin çocuk yıldızlardan Funda Gürçen'in Yeşilçam'da birçok yıldız isim ile rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 04-07-23 11:51

Behzat Uygur kardeşleriyle bir araya geldi! Aralarındaki inanılmaz benzerlik sosyal medyada gündem oldu

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler olarak tanınan ünlü isimler diğer iki kardeşiyle bir araya geldi. 90'lı yıllara damgasını vuran Şahane Pazar yarışmasıyla milyonların gönlüne taht kuran Uygur kardeşler, merhum oyuncu Nejat Uygur'un oğullarıdır. Behzat Uygur'un Twitter hesabında kardeşleriyle beraber verdiği bayram pozunu paylaştı. 4 kardeşin inanılmaz benzerliğini görenler şaşkına döndü.

Magazin 01-07-23 20:55

Aile'nin yıldızı Nejat İşler'in eski aşkını görenler şoke oldu! Muhteşem Yüzyıl'ın yıldızı çıktı

Nejat İşler, şu sıralar Aile dizisiyle gündemde yer alıyor. Dizide Cihan Soykan karakterini canlandıran Nejat İşler'in bir dönem aşk yaşadığı ünlü oyuncuyu görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 21-06-23 00:01

Aile'nin Hülya Soykan'ı Nur Sürer'in eski eşi de ünlü çıktı! Meğer yıldız isimle 13 yıl...

Camdaki Kız'dan sonra Aile dizisindeki Hülya Soykan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Nur Sürer, performansıyla büyük beğeni topluyor. Oyuncuları arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıyaka, Canan Ergüder ve Nejat İşler gibi başarılı isimlerin bulunduğu Aile dizisindeki sert tavırlarıyla konuşulan Nur Sürer'in eski eşi de çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 24-05-23 00:00

Darphane 1 TL için değişikliğe gitmişti! Kuyumcu esnafından dikkat çeken yorum: ‘Yeni madeni paralar daha…’

Geçtiğimiz aylarda Darphane, madeni paralarda değişikliğe giderek 1 liraları ağırlığını azaltmıştı. Yaklaşık 2 ay önce piyasaya sürülen yeni madeni 1 liralara ilişkin kuyumcu esnafından değerlendirme geldi. Kuyumcu Nejat Köprülü yeni 1 TL’lerin şık ve ergonomik olduğunu ifade ederek, vatandaşların cebinde daha hafif yer kaplayacağını ve kullanımın kolay olacağını dile getirdi.

Finans 13-05-23 11:02

Herkes tuttuğu takımı merak ediyordu! Mehmet Demirkol, Nejat İşler ile yaptığı programda desteklediği kulübü açıkladı...

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, televizyon kanallarındaki kariyerini sonlandırarak dijital medyaya geçiş yapmış ve değerlendirmelerine YouTube'dan devam etmişti. Socrates YouTube kanalında yaptığı programda ünlü oyuncu Nejat İşler'i konuk eden Demirkol, hangi takımı tuttuğunu açıkladı. Demirkol'un sözleri, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Spor 01-04-23 20:40

Aile dizisi nerede çekiliyor, hangi semtte? İşte Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'li Aile dizisinin çekim yerleri

Aile dizisi, bu akşam ilk bölümü ile ekranlarda olacak. Show TV'de yayınlanacak olan dizinin çekimlerinin yapıldığı yerler kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Büyük hayran kitlelerine sahip oyuncuları bünyesinde barındıran Aile dizisi bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek. Peki Aile dizisi nerede çekiliyor, hangi semtte? İşte Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'li Aile dizisinin çekim yerleri...

Magazin 07-03-23 20:14

Ateş Kuşları’nın yıldızı İlayda Alişan takipçisine sert çıktı! 'Böyle bir anı hatırlamıyorum'

Ateş Kuşları dizisinde hayat verdiği Gülayşe karakteri ile büyük beğeni toplayan İlayda Alişan şimdi de Nejat İşler'le başrolünü paylaştığı İyi Adamın 10 Günü filmiyle adından söz ettiriyor. Sosyal medya üzerinden paylaşılan bir mesaj ünlü oyuncuyu kızdırdı. Genç oyuncu takipçisine sert çıktı.

Magazin 07-03-23 15:15

İlayda Alişan ve Nejat İşler'in yatak sahneleri olay oldu! İyi Adamın 10 Günü filmi gündem yarattı

Netflix'in iddialı filmi İyi Adamın 10 Günü yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Nejat İşler, İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur ve Barış Falay'ın yer aldığı filme ilk yorumlar gelmeye başladı. Filmde, İlayda Alişan ve Nejat İşler'in yatak sahneleri olay oldu.

Magazin 06-03-23 23:08

İki haftadır yaşadığını kanıtlamaya çalışıyordu! Gece saatlerinde telefon geldi ve...

Bir harf hatası yüzünden yaklaşık 2 haftadır resmi kayıtlarda 'ölü' gözüken ve yaşadığını kanıtlamaya çalışan Nejat Özçelik (34) büyük şaşkınlık yaşamıştı. Depremde Diyarbakır'da yaşamını yitiren akrabasıyla ad benzerliği nedeniyle bu durumu yaşayan Özçelik trafik kontrolü sırasında şoke olmuştu. Özçelik, gece saatlerinde gelen telefonla durumla ilgili yeni gelişmeyi öğrendi.

Haber 25-02-23 12:31

Deprem kayıtlarındaki hata hayatını kabusa çevirdi! Şu an her yerde ölü görünüyorum... Ama ben yaşıyorum

İstanbul'da yaşayan Nejat Özçelik'in (34) hayatı deprem kayıtlarındaki hata nedeniyle adeta kabusa döndü. İddiaya göre Özçelik, depremde hayatını kaybeden akrabasıyla olan isim benzerliği nedeniyle kayıtlara ölü olarak geçti. Özçelik anlattığına göre durumu trafik kontrolü sırasında öğrendi. Hastaneye gidemediğini, bankalarda işlem yapamadığını öne süren ve "Şu an her yerde ölü görünüyorum" diye konuşan adam, "Çok zor durumdayım. Ölüm nedenim sistemde doğal afet yazıyor ama ben yaşıyorum" dedi.

Haber 24-02-23 12:06

Milyonların gözü kulağı bu haberde! TBMM'de 'yapılandırma' hareketliliği: Ehliyet, vergi borcu, öğrenim kredisi... EYT için ise perşembe gününü işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu yapılandırma paketiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kamuya olan 2 bin TL altındaki vergi, ceza, faiz gibi başlıklardaki borçların silineceği, öğrenim kredisi borcunu da kapsayan Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin teklifin görüşmelerine TBMM'de başlandı. Öte yandan AK Partili Nejat Koçer EYT düzenlemesiyle ilgili Mecliste perşembe günü yapılacak görüşmelere dikkat çekti.

Finans 31-01-23 13:12

Cem Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2 çocuğum da istemeden oldu demişti! Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer 2. Sayfa'da!

Cem Özer 12 Ocak 2023 Perşembe günü Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. 2004 yılında Nurgül Yeşilçay ile evlenen ünlü oyuncunun evliliği 2010 yılında son bulmuştu. İkilinin Osman Nejat Özer adında bir çocukları bulunuyor. Cemre Özer ise ünlü oyuncunun Sebla Pekcan ile olan evliliğinden kızıdır. Ünlü oyuncu Cem Özer yaptığı bir açıklamada "2 çocuğum da istemeden oldu" ifadesini kullanmıştı. Peki, Cem Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 12-01-23 09:43

Kurtlar Vadisi'nin Demedi Deme Fikret’i Neco'nun son hali şaşırttı! Görenler aynı şeyi söyledi

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fikret karakterine hayat veren Nejat Özyılmazel, “Demedi Deme İbrahim” repliği ile hafızalara kazınmıştı. Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi’nin oyuncularından olan ve Neco ismi ile tanınan Özyılmazel adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 10-12-22 21:35

Cem Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer 2. Sayfa'da!

Cem Özer, 11 Kasım 2022 Cuma günü Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa magazin programına İmren Çapanoğlu ile birlikte konuk oldu. Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi 2004 yılında Nurgül Yeşilçay ile evlenen ünlü oyuncunun evliliği 2010 yılında son bulmuştu. İkilinin Osman Nejat Özer adında bir çocukları bulunuyor. Cemre Özer ise ünlü oyuncunun Sebla Pekcan ile olan evliliğinden kızıdır. Peki, Cem Özer kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Cem Özer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 11-11-22 09:46

Nurgül Yeşilçay Cem Özer'den olan oğlu Nejat'ı paylaştı! Görenler şoke oldu

Sosyal medyanın aktif ünlülerinden olan Nurgül Yeşilçay, Cem Özer'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer'i, sosyal medyadan paylaştı. Yeşilçay'ın paylaşımına düştüğü not dikkat çekti.

Magazin 25-10-22 14:45

Kredi kartı borcu olanları sevindiren haber! Sicil affı geliyor… Sicil affı çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Sicil affı ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren torba kanun teklifinin detaylarını paylaştı. Sicil affı de torba yasa içerisinde yer alıyor. Peki, sicil affı çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Finans 14-10-22 10:44

Nejat İşler'in, Erzurum'da 'küpe' nedeniyle bıçaklanan genç için yaptığı paylaşım olay oldu!

Erzurum'da arkadaşıyla yürüyen 22 yaşındaki gencin, küpesiyle alay eden 2 kişi tarafından bıçaklanması sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu Nejat İşler ise yaşanan bıçaklı saldırıya Twitter'da yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 27-09-22 21:01

Nejat İşler'i kızdıran hareket! Uçarak yumruk attı

Son olarak Saygı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nejat İşler, Asmalımescit'te kavgaya karıştı. İşler, yanındaki kız arkadaşına saygısızlık yaptığını iddia ettiği bir adama uçarak yumruk attı.

Magazin 21-09-22 20:51

Bataklık Operasyonu davasında tutuklu sanık kalmadı

Örgüt elebaşları olduğu iddia edilen Çetin Gören ile Nejat Daş'ın da aralarında bulunduğu 8 sanık, adli kontrol şartıyla tahliye edildi, 73 sanıklı dosyada tutuklu kalmadı

Yurthaber 08-09-22 15:52

Suç örgütlerine yönelik 'Bataklık' soruşturmasında flaş gelişme! Serbest bırakıldılar

Uyuşturucu ve suç gelirlerine yönelik yürütülen 'Bataklık' soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. 73 sanığın yargılandığı davada örgüt yöneticileri Nejat Daş ve Çetin Gören'in de aralarında bulunduğu 8 tutuklu sanık serbest bırakıldı.

Haber 08-09-22 15:12

Trabzon'a gelen mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yüzme eğitimi

Fındık hasadında çalışan 74 ailenin çocuğu, "Spor Aracılığıyla Çocuk İşçiliğini Sona Erdirmek" protokolü kapsamında hem yüzme öğreniyor hem de gönüllerince eğleniyor - ILO Kıdemli Program Yöneticisi Nejat Kocabay: - " 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kurslarına 18 ilimizde katılmalarını sağlayalım istedik"

Yurthaber 12-08-22 11:31

İKSV festivalleri, çok sayıda etkinliği binlerce sanatseverle buluşturuyor

İKSV Genel Müdürü Görgün Taner: - "Bir kültür kurumunun 50 senesini kutlamak çok da kolay bir şey değil, özellikle kar amacı gütmeyen, kamu yararına bir kültür kurumunun. O nedenle mutluyuz, hem gururluyuz" - "1972'de vakfı kurarken Nejat Bey'in aklındakilerin şu anda da geçerli olduğunu görmek insanı bazen şaşırtıyor. Dünyada ne oluyorsa kültür sanat adına hangi iyi örnek varsa onların Türkiye'de sergilenebilmesini şiar edinerek aslında bu vakıf kurulmuş"

Yurthaber 05-08-22 13:19

Ünlü oyuncu Nejat İşler'den çok konuşulacak Fenerbahçe açıklaması! Yemeye çalışıyorlar, olmaz!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olarak organizasyona veda eden Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda devam edecek. Sarı - lacivertli takımın yediği ilk gol sonrası stadyumda bulunan bir grup kişinin 'Putin' tezahüratı yapması sonrası UEFA soruşturma başlatmıştı. Ünlü oyuncu Nejat İşler, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu ve "Fenerbahçe'yi yemeye çalışıyorlar" dedi.

Spor 31-07-22 00:01

Ünlü oyuncu Nejat İşler cumhurbaşkanı adayını açıkladı! Paylaşımı silip anonim hesaplara kızdı

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in Twitter hesabından paylaştığı mesajlar olay oldu. Son olarak cumhurbaşkanı adayını açıklayan Nejat İşler anonim hesaplardan gelen yorumlardan da rahatsız oldu. İşler paylaşımını sildi ama diğer paylaşımları da gündem oldu.

Magazin 07-07-22 16:31

ABD'li ünlü dans topluluğu Türk bestesiyle sahne alacak

Dünyaca tanınan dans topluluğu Martha Graham Dance Company, 10. Nejat Eczacıbaşı Ulusal Beste Yarışması'nda birinci olan besteci Doğaç İşbilen'in piyano konçertosu üzerine hazırladığı gösteriyi, Türk dansçılarla birlikte sunacak - İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper: - "Kendi bestecilerimizin ve dansçılarımızın adını yurt dışına duyurmak açısından özel bir performans olacak"

Yurthaber 26-06-22 11:02

Nejat İşler, fenomen karakter Ercüment Çözer'e veda ettiğini duyurdu

Ünlü oyuncu Nejat İşler, uzun yıllardır oynadığı Ercüment Çözer karakterine veda ettiğini duyurdu. Nejat İşler, Ercüment Çözer karakterini Behzat Ç. ve Saygı dizilerinde canlandırmıştı. İşler, yeni bölümleri çekilecek olan Behzat Ç.'de ise artık yer almayacak.

Magazin 19-06-22 23:56

Süha Uygur ve Filiz Senger 17 yıl sonra evlendi!

Merhum sanatçı Nejat Uygur'un oğlu Süha Uygur, hayat arkadaşı Filiz Senger ile 17 yıl sonra nikah masasına oturdu. İki çocuğu bulunan çifte tebrik mesajları yağdı.

Magazin 06-06-22 11:10

Zil zurna sarhoş olup yere kapaklanmıştı! Nejat İşler sessizliğini bozdu

Önceki akşam bir kadın arkadaşıyla eğlenmeye çıkan Nejat İşler, alkolün dozunu kaçırınca 3 kez yere düştü sonra da basın mensuplarına hakaret yağdırdı. Ayakta duramadığı yönündeki eleştirilere Twitter hesabından cevap veren İşler, "Siz ayakta duramıyorsunuz" dedi.

Magazin 16-04-22 11:57

Nejat İşler zil zurna sarhoş! Ayakta duramadı, yere düştü...

Ünlü oyuncu Nejat İşler dün gece Asmalımescit'te bir mekanda bir genç kadınla eğlenirken görüntülendi. Mekan girişinde ayakta duramadığı için görevlilerden yardım alan Nejat İşler, çıkışta ayakta durmakta güçlük çekerek, yere düşüp başını çarptı.

Magazin 15-04-22 14:27

Nurgül Yeşilçay'ın gururlu günü! Oğlu Osman Nejat Özer İngiltere'de sahne aldı

Sosyal medyanın aktif ünlülerinden olan Nurgül Yeşilçay, Cem Özer'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat Özer'i sosyal medya hesabından paylaştı. Yeşilçay, 'Oğlumu Londra'da sahnede izledim, harikaydı. Josef K. oynadılar aslanlar gibi' notuyla dikkat çekti.

Magazin 02-04-22 12:02

'Fotoğraf Sanatçıları Dizisi'nin 12. kitabı yayınlandı

Eczacıbaşı Fotoğraf Sanatçıları Dizisi’nin 12. eseri Yusuf Tuvi retrospektifi, kitabevlerinde yerini aldı. Eczacıbaşı Topluluğu’nun 50 yılı aşkın bir geçmişe sahip fotoğraf yayıncılığı geleneğinin bir parçası olan ve Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfı tarafından yayınlanan seri, her yıl değerli bir fotoğraf sanatçısının retrospektif kitabını, sanatsal bütünlük içinde sunuyor.

Magazin 22-02-22 13:11

Nejat İşler gecelerde! Alkolü fazla kaçırdı, küfürler yağdırdı

Arkadaşlarıyla Asmalımescit'te görüntülenen Nejat İşler alkolün dozunu fazla kaçırınca tatsız olaylar yaşandı. Rıza Kocaoğlu ile vakit geçiren Nejat İşler muhabirlere küfürler yağdırdı.

Magazin 13-12-21 08:55