Buse Naz Boksor Haberleri

Yalı Çapkını'na Ömer'den bomba transfer! Pelin diziden ayrılıyor mu? İşte sezon finali tarihi

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin 14 Haziran’a uzatılması planlanan sezon finali tarihinin erkene alındı. Dizide Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusu da açığa kavuştu. Öte yandan bir diğer sevilen dizi Ömer'den yeni bir transfer geliyor. İşte detaylar...

Magazin 2024-05-30 01:16:43

Kendisini cinsel terapist olarak tanıtınca ceza gecikmemişti! Sosyal medyada olay yaratan sözlerine devam ediyor: Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadınlardan kaçın

Sosyal medyada sıklıkla cinsellik yönüyle alakalı paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a geçtiğimiz günlerde yetkisizlik cezasıyla vermişti ve fenomen isim 550 bin 59 TL para cezasına çarptırılmıştı. Sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Aydın bu kez kaçılması gereken kadınları anlatarak viral oldu.

Trend 2024-05-25 08:08:16

Buse öğretmen yoğun bakıma kaldırıldı! Ailesinin söyledikleri ağızları açık bıraktı: Hayati riski var

Kadının şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da yaşayan 32 yaşındaki anaokulu öğretmeni Buse Berfi Yılmaz 7 aydır birlikte olduğu erkek arkadaşı tarafından darp edildi. Vücudunda yaralar olduğu belirtilen öğretmen yoğun bakıma kaldırıldı. Yaşananlara isyan eden öğretmenin ailesinin sözleri ise dehşete düşürdü. İşte detaylar...

Haber 2024-05-23 17:54:01

Arap şeyhi El Ethem, Rus Polina ve Türk Osman... İstanbul'da taksi sorunu yaşayanlara 'püf noktası' olarak paylaştı! 'Gözleri dolar işareti...'

İstanbul'da vatandaşların taksi bulamama sorunu devam ediyor. Pek çok kişi, bu sorunla ilgili şikayetlerini sık sık dile getirirken bazılarıysa artık ilginç yöntemler denemeye başladı. Sosyal medyada "Püf noktasını gösteriyorum. Artık taksi beklemeyeceksiniz" diyerek video paylaşan Buse Özübek'in yöntemi gündem olurken kullanıcı adını Arap şeyhi El Ethem olarak değiştirince çağırdıkları taksinin hızla gelmesi dikkat çekmişti. Aynı yöntem bu kez Rus Polina ve Türk Osman isimleriyle de denendi...

Manşet 2024-05-18 11:34:54

Sosyal medyada paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a yetkisizlik cezası! Kendisini cinsel terapist olarak tanıtmıştı...

Sosyal medyada sıklıkla cinsellik yönüyle alakalı paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a yetkisizlik cezası verildi. Sağlık alanında faaliyet gösterecek yetkisi olmamasına rağmen Aydın, kendisini “cinsel terapist” şeklinde tanıttığı gerekçesiyle 550 bin 59 TL para cezasına çarptırıldı.

Trend 17-05-24 07:47

10 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014'te görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki kızları olan ünlü çift 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitirmişti. Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi...

Magazin 01-05-24 09:56

Aras Bulut İynemli'nin yeni aşkı ısrarlı sorular sonrası gerildi! Cadı'nın yıldızı Buse Meral'den zorunlu aşk itirafı

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral katıldığı söyleşide aşk hayatına dair ısrarlı sorular karşısında gerildi. Buse Meral sorulara kısa kısa yanıtlar vererek aşk iddialarını doğruladı.

Magazin 30-04-24 07:31

Eşini öldürüp intihar etti! Yakınlarından şoke eden 'uyuşturucu' iddiası: 'Alıp içeri atmış olsalar...'

Manisa'da Hamza Demirkıran (24), eşi Buse Demirkıran'ı (23) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen dayısı Vahdettin Cambaz (48), "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip vuruyor. Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı" dedi.

Haber 29-04-24 14:59

Manisa’da gece yarısı korkunç olay! Yatak odasında karısını öldürüp, intihar etti

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Hamza Demirkıran (24), 2 çocuğu odalarında uyuduğu sırada eşi Buse Demirkıran’ı (23) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Daha sonra oturduğu 2 katlı binanın çatı katına çıkan Demirkıran aynı silahla intihar etti.

Haber 29-04-24 06:24

Buse Naz Çakıroğlu, üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu!

Son dakika... Avrupa Boks Şampiyonası'nda milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, altın madalya kazanarak üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu.

Spor 27-04-24 19:02

Miss Turkey Güzeli Buse İskenderoğlu üstsüz poz verdi! Eliyle kapadı, sosyal medya yıkıldı

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu iddialı tarzı ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı. İskenderoğlu'nun o karesine yorum yağdı.

Magazin 27-04-24 15:02

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-24 14:48

Başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral'in üstlendiği Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından esinlenerek, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Cadı filmi 26 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 18-04-24 15:47

Eskişehirli genç kick boksçular uluslararası başarılarını sürdürmek için çalışıyor

İtalya'da Kick Boks Dünya Kupası'nda birinci olan Rabia Karagöz ve Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Eslem Naz Akkuş, antrenörleriyle haftada 5 gün antrenman yapıyor.

Yurthaber 17-04-24 11:12

Herkes evlenmesini beklerken ayrılmıştı! Aras Bulut İynemli Buse Meral ile aşk yaşıyor

Bige Önal ile uzun süren birlikteliği sona eren Aras Bulut İynemli iddialara göre yeni aşka yelken açtı. Gaddar'ın yıldızı Buse Meral ve Aras Bulut'un yeni aşka yelken açtığı gündem oldu.

Magazin 17-04-24 07:03

Cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler'e konuk oldu! Özel hayat sorusuna bomba yanıt! 'Eğer patatese dönmediyseniz...'

Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Programdaki itiraflarıyla çok konuşulan Aydın özel hayat sorularını açık açık yanıtladı. Aydın bir soruya verdiği yanıtla kısa sürede gündem oldu.

Magazin 05-04-24 12:17

Fatih Terim'in kızı Buse Terim boşanmanın ardından soluğu orada aldı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çifti 26 Mart 2024 tarihinde, 10 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişlerdi. Buse Terim boşanmanın ardından pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 04-04-24 08:26

Psikolog Buse Aydın'ın sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Kadında geçmişe erkekte geleceğe bakılır

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'bekaret' açıklaması kullanıcıların tepkisine neden oldu. Takipçilerinden gelen 'Bakir olmayan erkeğin bakire kadınla evlenmek istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna yanıt veren Aydın'ın sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 27-03-24 08:12

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Magazin 26-03-24 14:33

Psikolog Buse Aydın'ın 'uzak durulacak kadın tanımı' viral oldu! Sosyal medya ikiye bölündü: Tepkiler gecikmedi

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'uzak durulacak kadın' tanımı tepkilere neden oldu. Aydın'ın, "Sosyal medyada göğüs ölçüsü ve kalça büyüklüğü anlaşılan kadından uzak durun" sözleri sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aydın'a tepki gösterirken bazıları ise sözlerini desteklemeyi tercih etti.

Trend 26-03-24 13:32

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın Kastamonu kampı sürüyor

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Kastamonu'da girdiği kampa aralarında olimpiyat ikincisi Buse Naz Çakıroğlu'nun da bulunduğu madalyalı isimler dahil oldu.

Yurthaber 19-03-24 15:16

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin görevinden istifa etti! Ailemin ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çetin, "Şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemin ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim" ifadelerini kullandı. 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde eşi ve oğlunu yitiren Murat Çetin, geçtiğimiz hafta Naz Akdoğan ile dünyaevine girmişti. Nikah töreni sosyal medyada da gündem olmuştu.

Haber 10-03-24 18:39

Sosyal medya bu belediye başkan adayını konuşuyor! Sloganıyla gündem oldu: Arada kalma yanımda kal

Adalet Partisi İzmir Bayraklı Belediye Başkan adayı Buse Nur Taşkıran'ın seçim afişinde kullandığı slogan sosyal medyada kısa içerisinde gündem oldu. İlçe genelinde astığı afişlerle kararsız seçmenin oyunu isteyen Taşkıran'ın afişinde, "Arada kalma yanımda kal" sloganı yer aldı. Taşkıran ayrıca telefon numarasını da Instagram hesabından neden paylaştığını açıkladı.

Haber 04-03-24 17:51

Gerdanlığı, kolunu kaplayan bilezikleri, kemeri... Baştan ayağa her şeyi altın! Depremde eşini ve oğlunu kaybeden AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan'la evlendi... Görkemli düğünün her detayı olay

AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile görkemli bir düğünle evlenirken; geline takılan gerdanlık, kolunu kaplayan bilezikler ve altın kemer dikkat çekti. 6 Şubat'taki depremlerde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin'in bir yıl sonra evlenmesi özellikle sosyal medyanın diline düştü. Aralarında 20 yaş farkı bulunan çiftin düğündeki romantik dansları çok konuşulurken, Akdoğan'ın Instagram profilindeki M ve kalp göndermelerinin sırrı da ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Finans 04-03-24 10:25

Alanya'da feci kaza! Takla atan otomobil karşı şeritteki araçlara çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde takla atan otomobil karşı şeride geçerek iki araca çarptı. Kazada otomobilde bulunan Oğuzhan Y. (22) ve Buse K. (19) hayatını kaybetti, diğer araçlarda bulunan 3 kişi ise yaralandı.

Haber 03-03-24 22:34

1 yıl önce kabusu yaşamıştı... Depremde eşi ve oğlunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin mutluluğu kendinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan'da buldu

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde eşi ve oğlunu yitiren AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile hayatını birleştirdi. Akdoğan'ın, AK Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni olduğu öğrenildi. Çetin, 6 Şubat depremlerinde enkazdan sağ bir şekilde kurtarılmış fakat diş hekimi eşi Aylin Dilbaz Çetin ve eczacılık öğrencisi oğlu Mehmet Fevzi Çetin kurtarılamamıştı.

Haber 03-03-24 16:30

İzdivaç programıyla adını duyurdu! İşte Naz Mila'nın son hali

Bir dönem popüler olan evlilik programlarına çıkarak adını duyuran Naz Mila, sosyal medyayı aktif kullanan bir isim. Kendini spora veren Naz Mila son haliyle dikkat çekti.

Magazin 29-02-24 13:06

Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas'ın son hali şaşırttı... Oyuncu siyah bikinisiyle pozlarını paylaştı! Paylaşıma yorum yağdı

Paylaşımları ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen oyuncu Naz Elmas bu kez tekne tatilinden fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun giydiği siyah bikini altı ve sweatshirt dikkat çekti.

Magazin 05-02-24 13:08

Buse Varol Estetikte son nokta dedi ameliyatı eşi Alişan yaptı! Paylaşımına yorum yağdı

Ünlü türkücü Alişan ile Buse Varol 2018 yılında evlendi. Çift sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ara ara gündem olmayı başarıyor. İkilinin son paylaşımı da gündem oldu. Varol, eşiyle beraber çektiği son videoda estetik operasyonları ti'ye alan bir paylaşım yaptı. Çiftin eğlenceli paylaşımı kısa sürede çok konuşuldu.

Magazin 02-02-24 18:19

Kardeşini emzirme sahnesiyle uzun süre konuşulmuştu! Ömer'in Emine'si Çağla Naz Kargı performansıyla alkış topladı! 'Oynamamış yaşamış...'

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrolünü paylaştığı Ömer dizisi dün akşam 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümüne Çağla Naz Kargı'nın hayat verdiği Emine karakterinin performansı damga vurdu. Daha önce kardeşini emzirme sahnesiyle adından söz ettiren Kargı yine alkış topladı.

Magazin 30-01-24 15:56

Konser yolunda rahatsızlanan Alişan apandist ameliyatı oldu! Eşi Buse Varol şarkıcının ameliyattan sonraki görüntüsünü paylaştı

Şarkıcı Alişan, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki konserine giderken yolda rahatsızlanınca Bursa'da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Apandist ameliyatı olan Alişan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Buse Varol, Alişan'ın hastaneden görüntüsünü paylaştı.

Magazin 29-01-24 10:33

Ne paylaşsa beğeni yağıyor! Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman pencere detaylı tarzı

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman siyah tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Uzun siyah ve dekolteli bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 24-01-24 15:38

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü! 'Moda diye toynak...'

Fatih Terim'in kızı Buse Terim son yıllarda sosyal medya paylaşımları ve takipçilerine verdiği yanıtlarla gündem oluyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim ilginç kombinleriyle de adından söz ettiriyor. Buse Terim bu defa farklı ayakkabıları ile sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 17-01-24 14:55

Başkan Tekin’den o projeye tam destek

Bilecik Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Ceylin Naz Eryılmaz’ın "TÜBİTAK 2204-A" projesi çerçevesinde Pazaryeri’nin yöresel katma değerli ürünlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmasına Belediye Başkanı Zekiye Tekin’den tam destek geldi.

Yurthaber 16-01-24 11:38

‘Terim’in haberi yoktu!’ Seçil Erzan’ın cevapları dikkat çekti… Mahkemede Buse Terim’den sert çıkış

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ile Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan'ın davasının ilk duruşması görüldü.

Spor 13-01-24 15:45

Buse Terim ilk kez ifade verdi! Volkan Bahçekapılı o soruya sinirlendi

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Seçil Erzan'ın yüksek kar getirili özel fon vaadiyle 21 kişiyi dolandırdığı davaya devam edildi. Duruşmada Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ilk kez ifade vererek, "Ben babamla parasal konuları konuşmam, utanırım da. Sonuçta benim evim ayrı, kasam ayrı. Şikayetçiyim, Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen bir Seçil olsaydı ben bu parayı asla vermezdim" dedi.

Haber 12-01-24 22:33

Rezan Epözdemir gündeme getirdi! Gürcistan detayı dikkat çekti: Seçil Erzan bakın ne yanıt verdi

Son dakika haberi: Türkiye'nin gündemindeki Seçil Erzan davası başlarken adliyede hareketli dakikalar yaşandı. Mahkeme salonu tıklım tıklım doldu. Erzan'a 4 milyon 100 dolar verip 3,5 milyon dolar geri aldığını öne süren eski futbolcu Semih Kaya adliyeye girerken görüntülendi. Bugünkü ikinci duruşmaya Buse Terim Bahçekapılı ile Volkan Bahçekapılı da katıldı. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken Erzan'a sorulan 'Gürcistan' sorusu dikkat çekti.

Magazin 12-01-24 17:41

Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman'ın eski hali gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın eski hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Genç yıldızın yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 10-01-24 16:01

Boks heyecanı Darıca’da yaşanacak

Darıca’da olimpiyat şampiyonu milli sporcular Busenaz Sürmeli ve Buse Naz Çakıroğlu’nun da katılımıyla düzenlenecek olan Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası sporseverlere unutulmaz bir turnuva yaşatacak.

Yurthaber 05-01-24 09:50

Melis Buse Betkayan ile ayrılıp barışan Reşit Bozdağ'dan kürtaj iddiası! Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'ın adı kafaları karıştırdı

Kısmetse Olur yarışması ile kazınan Melis Buse Betkayan bir küs bir barışık olduğu fenomen Reşit Bozdağ ile sık sık gündeme geliyor. Birbirlerine sürekli küfür ederek, suçlamalarda bulunan ikiliden Bozdağ kendisinden habersiz hamile olan sevgilisinin kürtaj olduğunu iddia ederken Mehmet Ali Erbil'in yeniden barıştığı Gülseren Ceylan'ın adını paylaşmasıyla gündem oldu.

Magazin 04-01-24 11:05

Sakla Beni'nin hırçın güzeli Asude Kalebek pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı

Şimdilerde Star Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Naz' karakteriyle büyük beğeni toplayan Asude Kalebek başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Kalebek'in son gönderisi binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 30-12-23 11:18

Okul tuvaletinde dehşet! Liseli kızlar birbirine girdi: 1 öğrenci bıçaklandı

Pendik'te bir lisede kan donduran bir bıçaklı saldırı olayı yaşandı. 9. sınıf öğrencisi Sude Naz S., okul tuvaletinde başka bir kız öğrencinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanan Sude Naz S., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:59

Eşinin ölümüyle sarsılmıştı! Elif Karlı kızını evlendirdi! Gelin çiçeğindeki detay duygulandırdı

Ünlü şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Elif Karlı, kızı Ecen Naz Karlı'yı evlendirdi. Kızının gelin çiçeğini paylaşan Elif Karlı "Bak meleğim kızımız evlendi" şeklinde paylaşım yaptı.

Magazin 23-12-23 08:44

Serbest Hoca lakaplı sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, terör örgütüne üye olmak'' suçundan tutuklandı! Fenomen sevgilisi Melis Buse Betkayan gerçeği öğrencince şoke oldu

TikTok'ta Serbest Hoca lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, "terör örgütüne üye olmak'' suçundan kesinleşmiş hapis cezasının bulunması nedeniyle tutuklandı. Bozdağ'ın fenomen sevgilisi Melis Buse Betkayan, "3 gün yatacak çıkacak" dediği sevgilisinin tutuklanma nedenini öğrenince şaşkına döndü.

Trend 25-11-23 07:34

Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ'ın gözaltına alınma sebebi ortaya çıktı! Terör örgütüne üyelik iddiası

Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ son dönemde sevgilisi Melis Buse Betkayan ile bir küs bir barışık yaşadığı ilişkisiyle gündemdeydi. Fenomen Kıbrıs'a uçmak için gittiği havalimanında, PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Magazin 24-11-23 15:22

Melis Buse Betkayan'ın TikTok fenomeni sevgilisi Reşit Bozdağ gözaltına alındı! Çanta dolusu parayla çektiği video gündem oldu

Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan'ın TikTok fenomeni sevgilisi Reşit Bozdağ gözaltına alındı. Sevgilisinin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak Melis Buse Betkayan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Reşit Bozdağ'ın ise çanta dolusu parayla çektiği video gündem oldu.

Magazin 24-11-23 13:58

Samsak Döveci türküsüyle hafızalara kazındı! Elif Buse Doğan'ın son haline yorum yağd! Bakın kime benzetildi

Samsak Döveci adlı türkü ile büyük bir çıkış yakalayan şarkıcı Elif Buse Doğan, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı büyük beğeni toplayan ünlü ismin son hali sosyal medyayı salladı. Güzel şarkıcı bakın hangi meslektaşına benzetildi.

Magazin 23-11-23 14:10

Yalı Çapkını'nın Pelin'i gizemli sevgilisinin yüzünü ilk kez paylaştı! Enişte çok şanslı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Diziye yeniden dahil olan Kahraman sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 17-11-23 10:14

Sakla Beni'nin güzeli Asude Kalebek'in set pozu olay oldu! Bakan bir daha baktı

Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Naz' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Asude Kalebek başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan Asude Kalebek'ten set pozu geldi. Ünlü ismin son pozları binlerce beğeni aldı.

Magazin 13-11-23 10:26