Cok Guzel Hareketler Bunlar Dizisi Haberleri

Pelin Öztekin, Fatih Terim'le pozunu paylaştı! Sosyal medyayı salladı

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Pelin Öztekin, değişimiyle çok konuşulmuştu. Oyuncu bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Öztekin, sosyal medya hesabından Fatih Terim'le pozunu 'İmparator' notuyla paylaştı.

Magazin 2024-04-15 11:22:03

Zeynep Koçak 'Dilber' dansına kendi yorumunu kattı! Dansı olay oldu

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen oyuncu Zeynep Koçak, sık sık tarzını değiştiriyor. Değişimi ve paylaşımıyla konuşulan oyuncu son olarak sosyal medya hesabından 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde dans ettiği anları paylaştı. Oyuncunun Dilber dansı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-01-31 08:17:54

Estetikle bambaşka biri olmuştu! Büşra Pekin'in filtresiz halini görenler çok şaşırdı

Çok Güzel Hareketler Bunlar da canlandırdığı Havuçlu anne karakteri ile hafızalarımıza kazınan Büşra Pekin geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka biri oldu. Son dönemde başrolünü Hasan Can Kaya ile paylaştığı Çok Aşk filmiyle gündemde olan ünlü ismin filtresiz hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 2023-12-01 08:23:37

Zeynep Koçak Güllü'ye benzetildiğini duyunca Talu çiftine gönderme yaptı! Herkesi 100 milyon dolar...

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen Zeynep Koçak estetikli görüntüsü ve değişimi sonrası Güllü'ye benzetildi. Koçak bu yorumu görünce Kıvanç-Beril Talu çiftine gönderme yaparak bakın ne dedi.

Magazin 2023-10-23 08:13:39

Zeynep Koçak'ı görenler tanıyamıyor! Bakışları dışında her şeyi değişmiş

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen oyuncu Zeynep Koçak, sık sık tarzını değiştiriyor. Ancak tarzından ziyade oyuncunun estetikli görüntüsü ve değişimi gündeme geliyor. Koçak'ın son halini görenler yine şaştı kaldı.

Magazin 22-10-23 15:34

Büşra Pekin estetikli hali ve kısa saçlarıyla bambaşka biri oldu! Sosyal medyanın diline düşünce...

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" ile şöhreti yakalayan ardından birçok projede rol alan Büşra Pekin zayıfladıktan sonra pek çok estetik yaptırdı ve bambaşka biri oldu. Son olarak saçlarını sarıya boyatan ve kısaltan Pekin sosyal medyanın diline düşünce bakın ne dedi.

Magazin 01-10-23 08:18

Büşra Pekin'in yeni imajı olay oldu! Son halini görenler tanıyamadı

En son Dilberay filmindeki oyunculuğuyla çok konuşulan Büşra Pekin’in yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ün kazanan Pekin’in son halini görenler tanıyamadı. Ünlü ismin pozuna adeta yorum yağdı.

Magazin 30-09-23 09:17

Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam Tv'de!

Küçük Esnaf filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden Zeynep Koçak ile İbrahim Büyükak’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı Küçük Esnaf filminin yönetmenliğini ise Bedran Güzel yaptı. Komedi türünde olan Küçük Esnaf filmi zaman zaman televizyon erkanlarında yayınlanıyor. Peki, Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 10-07-23 21:18

93 kilo vererek adeta bambaşka biri oldu! Pelin Öztekin'in son hali gündem oldu

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Pelin Öztekin, 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası adeta bambaşka birine dönüştü. Tam 93 kilo veren Öztekin, değişimiyle sık sık gündem oluyor. Şu sıralar imaj değişikliği yapan Pelin Öztekin'in son haline yorum yağdı.

Magazin 03-07-23 17:42

Son hali ağızları açık bırakmıştı! 93 kilo veren Pelin Öztekin bikinili poz verdi

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ün kazanan ve daha sonra dizilerde boy gösteren Pelin Öztekin mide ameliyatı olduktan sonra 93 kilo vermişti. Güzelliği ile dikkat çeken Öztekin bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 19-04-23 08:51

Survivor ödül oyununda yürekleri ağızlara getiren olay! Murat Eken başından yaralanıp kanlar içinde kaldı

Survivor ödül oyununda talihsiz bir kaza yaşandı. Ünlüler takımı ve Gönüllüler Takımı arasındaki kıyasıya rekabet dikkatlerden kaçmazken parkuru erken tamamlamak isteyen Murat Eken başından yaralandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan başarılı oyuncu Murat Eken kanlar içinde kalırken yardımına doktor koştu. İşte Survivor'da yürekleri ağızlara getiren o anlar...

Magazin 12-04-23 08:36

Yıldız De Bana jürisi Büşra Pekin kaç yaşında, kimdir ve nereli? İşte eski ve yeni haliyle çok konuşulan Büşra Pekin'in hayatı!

Yıldız De Bana jürisi Büşra Pekin yarışmanın ilk bölümü öncesinde vatandaşlar tarafından merak edildi. Ünlü oyuncu, 2008 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanındı. Ünlü oyuncu, Kardeş Payı, Nadide Hayat, Kolonya Cumhuriyeti, Tatlım Tatlım gibi çok sayıda yapımda oynamıştır. Büşra Pekin son olarak Dilberay filmiyle adından söz ettirdi. Peki, Yıldız De Bana jürisi Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Magazin 01-04-23 00:12

Estetikli hali gündemdeydi... Büşra Pekin sağlık koçunu yanından ayırmıyor! Önce Avusturya sonra Bodrum

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanınan ve verdiği kilolar sonrası estetik de yaptıran oyuncu Büşra Pekin tanınmakta zorlanıyor. Sağlık koçunu yanından ayırmayan Pekin yoga kampından paylaştı. Büşra Pekin'in son hali yine gündem oldu.

Magazin 28-03-23 11:49

Son hali ağızları açık bırakmıştı! Büşra Pekin değişiminin sebebini itiraf etti

Çok Güzel Hareketler Bunlar da hayat verdiği karakterler ile hafızalara kazınan Büşra Pekin geçtiğimiz günlerde değişimiyle ağızları açık bırakmıştı. Görenlerin tanıyamadığı Pekin estetik iddialarını yalanlamış ve özel bir bant kullandıklarını söylemişti. Güzel oyuncu değişiminin sebebini itiraf etti.

Magazin 01-02-23 10:47

Değişimleriyle gündemdeler... Zeynep Koçak'tan Büşra Pekin'e estetik göndermesi! Bende bant yok...

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanınan Büşra Pekin ve Zeynep Koçak estetikli halleriyle sık sık gündeme geliyor. Son olarak Pekin yüzünde estetik değil bant olduğunu söylerken arkadaşı Zeynep Koçak bakın ne paylaştı. Zeynep Koçak estetikli haliyle hem kendiyle hem de Büşra Pekin ile dalga geçti.

Magazin 19-01-23 10:40

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yalı Çapkını'nı ti'ye aldı! Elini kolunu Ferit gibi sallaması...

Her hafta reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi Çok Güzel Hareketler Bunlar programının diline düştü. Sevilen dizinin parodi skeci sosyal medyada da beğeni topladı. Dizide Seyran ve Ferit'in öpüşmesi uzun süre konuşulmuştu.

Magazin 26-12-22 12:34

Murat Eken kimdir, kaç yaşında? Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettirmişti! Murat Eken, Survivor 2023 yarışmacıları arasında!

Murat Eken, Survivor 2023 kadrosu ile ilgili açıklamada bulunan Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, ünlü oyuncunun, Berdan Mardini ile Ümit Erdim'in ardından Survivor 2023 kadrosuna dahil olduğunu duyurdu. Başarılı oyuncu, bir dönem Kanal D'de ekrana gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettirmişti. Peki, Murat Eken kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor 2023 kadrosuna dahil olan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncu Murat Eken hakkında detaylar....

Magazin 17-12-22 11:27

SURVIVOR 2023 yarışmacıları kimler? Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor 2023 kadrosu adım adım belli oluyor!

Survivor 2023 kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Acun Ilıcalı son olarak bir dönem Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Murat Eken'in kadroya dahil olduğunu duyurdu. Acun Ilıcalı, Murat Eken'in yarışmanın kadrosuna dahil olduğunu belirtip başarılar diledi. Peki, Survivor 2023 yarışmacıları kimler? İşte Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama ve şu an için netleşen Survivor 2023 kadrosu...

Magazin 17-12-22 11:15

Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk kuşağın sevilen ismiydi! Acun Ilıcalı açıkladı... Murat Eken, Survivor'a katılacak

Son dakika haberi... Türkiye'de büyük bir izleyici kitlesi bulunan Survivor programının yarışmacıları belli olmaya başladı. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Berdan Mardini ve Ümit Erdim'den sonra Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk kuşağın oyuncularından Murat Eken'in de Survivor'a katılacağını duyurdu.

Magazin 17-12-22 07:03

Görenler tanıyamıyordu... Büşra Pekin 4 bantla o hale gelmiş! Yüzümde bir tane estetik var...

Şu sıralar Hasan Can Kaya ile film çeken ve son pozlarıyla olay olan oyuncu Büşra Pekin'i görenler tanıyamıyordu! Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanındıktan sonra bir hayli zayıflayan ve değişen Pekin iddiasına göre dört özel bantla o hale geliyormuş. Büşra Pekin yüzünden bir tane estetik olduğunu söyleyince sosyal medyada ti'ye alındı.

Magazin 05-12-22 10:40

Yol Arkadaşım 2 oyuncuları kimler, konusu ne? Yol Arkadaşım 2 saat kaçta?

Yol Arkadaşım 2 bugün Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Çok Güzel Hareketler Bunlar kadrosundan tanınan ve daha sonra “3 Adam” isminde program yapan Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, komedi filminde bir araya geliyor. 2018’de vizyona giren film çıktığı dönem büyük bir ilgi görmüştü. Peki Yol Arkadaşım 2 oyuncuları kimler ve konusu ne?

Magazin 23-11-22 16:03

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu Zeynep Koçak'ı görenler Büşra Pekin ile ikiz olmuşsunuz dedi! Değişimi yine gündemde

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Zeynep Koçak'ın son hali yeniden gündeme geldi. Son günlerde değişimiyle gündemde olan Büşra Pekin'in görenler Koçak'ın paylaşımlarının altına "Büşra ile ikiz olmuşsunuz" yorumları yaptı. İki oyuncuya da "Bambaşka olmuşsunuz" eleştirileri geldi.

Magazin 22-11-22 08:43

6 binden 80 bine uzanan bir liste! Büşra Pekin son hali için paraya kıymış...

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Büşra Pekin Hasan Can Kaya ile pozlarını paylaşınca son hali şoke etmişti. Sarışınken film için imaj değiştiren ve kumral olan Büşra Pekin'in son hali günlerdir konuşuluyor. 6 binden 80 bine uzanan bir estetik listesine sahip olan Pekin değişimi için paraya kıymış...

Magazin 20-11-22 15:18

Hasan Can Kaya ile pozunu paylaşan Büşra Pekin'i görenler tanımadı! Estetik yaptırdığı iddia edildi

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programla adını duyuran Büşra Pekin zayıflamış ve imaj değiştirmişti. Saçlarını sarıya boyatan Büşra Pekin'in son halini görenler şaştı kaldı. Hasan Can Kaya ile pozunu paylaşan Büşra Pekin'in estetik yaptırdığı iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-11-22 14:44

Seda Sayan'ın filtresinden Büşra Pekin de nasibini aldı! Görenler tanıyamadı

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programla adını duyuran Büşra Pekin, katıldığı bir düğünde Çağlar Ökten ile Seda Sayan'la bir araya geldi. Geceye dair paylaşımda bulunan Seda Sayan'ın yayınladığı fotoğrafı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Fotoğrafta yer alan Büşra Pekin'in son hali için "Tanıyamadım" yorumunda bulunurken o kare sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-11-22 10:41

Kadınlarla kavgası olay oldu! Sosyal medyada ses getiren görüntülerdeki taksici konuştu: Bunlar görünürde kadın ama...

İstanbul'da sabah saatlerinde Esenyurt'ta yaşanan taksici-müşteri kavgası sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Bir sürücünün 2 kadını darp ettiği görüntülerin ardından İBB taksicinin Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesini iptal etti. Taksicilik hayatının bittiğini belirten sürücü, "Bunlar görünürde kadın ama bir erkeğin yapamayacağı hareketler yaptılar." diyerek isyan etti.

Haber 08-11-22 18:38

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldız ismi Metin Yıldız'dan korkutan haber! Kalp krizi geçirdi

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde yer aldığı skeçlerle adından söz ettiren Metin Yıldız'ın cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Ünlü isim anjiyo oldu.

Magazin 08-11-22 10:08

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Metin Pıhlıs'ın ev sahibi 3750 TL olan kirayı bakın kaç TL'ye çıkarmak istedi

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncusu Metin Pıhlıs yeni kira talebini duyunca şoke oldu. 52 yıllık bir binada oturan oyuncunun ev sahibi 3750 TL olan kiraya öyle bir zam yapmak istedi ki duyanlar şaştı kaldı. Metin Pıhlıs da şokunu sosyal medyada paylaştı.

Magazin 03-11-22 09:56

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Murat Eken son haliyle şoke etti! ''Sana bunu yapan...''

Bir dönem Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Çok Güzel Hareketler Bunlar programı, yayınlandığı her akşam Türk izleyicisini ekrana kilitliyordu. Sevilen programın kadrosunda Ersin Korkut, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak, Şahin Irmak ve Büşra Pekin gibi isimler yer alıyordu. Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Murat Eken, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 13-10-22 12:29

Röportaj Adam Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosuna mı dahil oldu? Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir, kaç yaşında?

Röportaj Adam olarak çektiği videolarla bilinen Mahsun Karaca Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine katıldı. Ünlü isim heyecanını sosyal medyada hesabında yaptığı paylaşımda dile getirdi. Çok Güzel Hareketler Bunlar'a transfer olan Röportaj Adam Mahsun Karaca kimdir? İşte Mahsun Karaca'nın biyografisi...

Magazin 19-09-22 15:03

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! İşte 4 Eylül 2022 film ve dizilerin reyting sıralaması!

Reyting sonuçları Gerzek Şaban, Gülen Gözler, Da Vinci, Tozluyaka, Gül Masalı, MasterChef, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 gibi program, dizi ve filmlerin ekrana gelmesinin sonrası merak edildi. Çok sayıda vatandaş arama motorlarında konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki 4 Eylül 2022 Pazar TOTAL, AB ve ABC reyting sonuçları birincisi kim oldu? İşte 4 Eylül 2022 Pazar günü ekrana gelen film ve dizilerin reyting sıralaması...

Trend 05-09-22 10:25

Ünlü oyuncu Büşra Pekin göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Her sene değişiyor

Büşra Pekin, Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki oyunculuk performansıyla başarı topladı. İlerleyen zamanlarda birçok projede yer alan Büşra Pekin, ekranların tanınan yüzlerinden biri oldu.

Magazin 30-08-22 09:40

Oğuzhan Koç'un eski nişanlısı Zeynep Koçak kimdir? Zeynep Koçak ve Oğuzhan Koç neden ayrıldı, ne zaman aşk yaşadılar?

Oğuzhan Koç'un eski nişanlısı Zeynep Koçak, bir Instagram kullanıcısının "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna verdiği yanıtla olay oldu. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yıldızı parlayan ünlü oyuncunun, soruya verdiği yanıtta Demet Özdemir ile evlilik hazırlığında olan eski nişanlısı Oğuzhan Koç'u kastedip kastetmediği merak konusu oldu. Peki Oğuzhan Koç'un eski nişanlısı Zeynep Koçak kimdir? Zeynep Koçak nereli ve kaç yaşında?

Magazin 23-08-22 13:37

Oğuzhan Koç’un eski aşkı Zeynep Koçak’tan itiraf gibi açıklama! Yağmur Tanrısevsin’le aldattı mı?

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programıyla adını geniş kitlelere duyuran Zeynep Koçak, o dönem gönlünü Oğuzhan Koç'a kaptırdı ve rol arkadaşıyla aşk yaşamaya başladı. Ancak ikilinin ilişkisi hüsranla sonuçlandı. Oğuz Koç'un, 'Bana Baba Dedi' dizisindeki rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin ile aşk yaşadığı ortaya çıkmasıyla büyük aşk sona erdi. İhanet olayı yıllar sonra Zeynep Koçak'ın paylaşımıyla tekrar gün yüzüne çıktı.

Magazin 23-08-22 12:02

Ünlü oyuncunun kuzeniymiş! Gözyaşlarını tutamadı: Ankara'daki fırtınada hayatını kaybeden Taha Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'da fırtına nedeniyle inşaatta devrilen kolon kalıplarının üzerine düşmesi sonucuyla hayatını kaybeden stajyer inşaat mühendisi Taha Öztürk, cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, ailesi, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Fatih Öztürk ile çok sayıda aile yakını ve okuldan arkadaşları katıldı. Stajyerlik yaptığı ilk iş gününde hayatını kaybeden Taha Öztürk'ün ünlü oyuncu Fatih Öztürk'ün kuzeni olduğu öğrenildi. Öztürk, törende gözyaşlarını tutamadı.

Haber 16-08-22 17:57

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da sürpriz ayrılık! Behzat Ç.'ye katılan Evliya Aykan veda etti

Yılmaz Erdoğan'ın yönetimindeki Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de yeni sezon öncesi sürpriz bir veda yaşandı. Yeniden çekilmeye başlanan Behzat Ç.’nin kadrosunda yer alan oyuncu Evliya Aykan, "Elveda ÇGH, elveda gençliğim" mesajıyla Çok Güzel Hareketler Bunlar’a veda etti.

Magazin 04-08-22 22:05

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 26 Haziran reyting sonuçlarında hangi yapım birinci oldu? Survivor All Star, Gül Masalı, Kayhan!

Reyting sonuçları 26 Haziran 2022 Pazar akşamı Survivor All Star, Gül Masalı, Kayhan, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 gibi ses getiren yapımların yayımlanması sebebiyle merak konusu oldu. Televizyon izleyicisi, 26 Haziran reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Merakla beklenen açıklama yapıldı. Dün akşamın reyting sonuçlarında hangi yapım birinci olduğuna haberimizden ulaşabilirsiniz..

Haber 27-06-22 10:34

Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'tan derin göğüs dekolteli semt oturuşu pozu! Sizden öğrenecek değiliz

Geçtiğimiz senelerde Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla büyük kitleler tarafından tanınan ve bir dönem Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Zeynep Koçak'tan yeni bir paylaşım geldi. Koçak, daha önce direk dansı pozlarıyla olay olmuştu. Ünlü isim bu kez derin göğüs dekolteli semt oturuşuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-06-22 16:38

Eser Yenenler'in eşi Berfu'dan depresyon itirafı! Mutsuzum, ağlıyorum

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile adını geniş kitlelere duyuran Eser Yenenler, ilerleyen yıllarda kendi programının sunumunu üstlenerek ekranların aranan yüzlerinden biri oldu. Berfu Yıldız ile 2019'da hayatını birleştiren Eser Yenenler, son zamanlarda eşiyle YouTube üzerinden paylaşım yapıyor.

Magazin 19-06-22 20:36

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 12 Haziran reyting sonuçlarında hangi yapım birinci oldu? Kim Milyoner Olmak İster, Survivor, Üç Kağıtçı!

Reyting sonuçları 12 Haziran 2022 Pazar akşamı Kim Milyoner Olmak İster, Survivor, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Üç Kağıtçı gibi ses getiren yapımların yayınlanması sonrası merak edildi. Televizyon izleyicisi, Reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Kim Milyoner Olmak İster, Survivor, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 gibi yapımların yayınlandığı dün akşamın reyting sonuçlarında hangi yapım birinci olduğuna haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 13-06-22 10:25

Direk dansıyla gündeme gelmişti! Çok Güzel Hareketler'in yıldızı Zeynep Koçak'ı görenler tanıyamadı! Resmen evrime kafa atmış

Bir dönemin popüler eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adını tüm Türkiye'ye duyuran Zeynep Koçak'ı görenler tanıyamıyor. Geçirdiği estetik operasyonların ardından adeta bambaşka birisi haline gelen Zeynep Koçak, değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Son halini gören bazı takipçileri, "Bu kıza ne olmuş resmen evrime kafa atmış" yorumlarında bulundu.

Magazin 02-06-22 11:58

Berfu Yenenler'in eşi Eser Yenenler sözleriyle duyanları şaşırttı! Bu hızla gidersek sekiz çocuk olabilir

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı komedi programı ile ün kazanan Eser Yenenler oyunculuk ve sunuculuk alanında yıllar içerisinde kendisini geliştirdi. 2019'da Berfu Yıldız ile hayatını birleştiren Eser Yenenler, konuk olduğu bir programda 'sekiz çocuk' itirafıyla duyanları şaşırttı.

Magazin 18-05-22 16:15

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'den şaşırtan göndermeli paylaşım! Evdeki herkesten obur

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanınan Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler geçtiğimiz günlerde Ramazan paylaşımıyla dikkat çekmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen isimden çok konuşulacak şaşırtan bir paylaşım geldi.

Magazin 09-05-22 17:58

Çok Güzel Hareketler Bunlar'la tanınan Zeynep Koçak'tan direk dansı

Çok Güzel Hareketler Bunlar programında tanıdığımız ve bir dönem Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Zeynep Koçak'tan cüretkar bir poz geldi. Zeynep Koçak mini etekle çekilmiş bir direk dansı karesini sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 02-05-22 12:47

Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'tan süper minili direk dansı pozu! Pole dance desen var

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla büyük kitleler tarafından tanınan ve bir dönem Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşk ile bilinen Zeynep Koçak'tan takipçilerini şaşırtan bir paylaşım geldi. Koçak, direk dansı yaparken çekildiği süper minili bir pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 30-04-22 17:07

Sinir sistemine ne iyi gelir? Kas ve sinirleri güçlendiren besinler, hareketler nelerdir?

Sinir ağı ya da genel ifadesiyle sinir sistemi, canlıların dışsal ve içsel çevresini algılamasına yarayan, bilgi edinmeye ve de bu bilgiyi işlemeye yardımcı olan sistemdir. Vücuttaki hücre ağı vasıtasıyla beyin sinyallerinin vücuda ya da vücuttaki sinyallerin beyne iletilmesini sağlar ve özellikle kaslar olmak üzere hemen hemen vücuttaki birçok organın aktivitesini düzenler. Sinir sistemi iki kısımdan oluşur. Bunlar; merkezi sinir sistemi ve çevresel sinir sistemi şeklinde isimlendirilir.

Haber 27-04-22 17:16

Berfu Yenenler'den tepki çeken Ramazan paylaşımı isyanı! Eleştirilere yanıt verdi: İğrenç yerlere çekilmesi sabrımı zorluyor

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile tanınan Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler önceki gün Ramazan paylaşımıyla dikkat çekmişti. Tepki çeken paylaşım çokça konuşulmuştu. Paylaştığı videoda Ramazan'da kendisine gelebilecek olası yorumları paylaşan Berfu Yenenler'e takipçileri "Saygısızca" yorumunda bulunarak tepki göstermişti. Ünlü isimden tepkilere yanıt geldi.

Magazin 04-04-22 18:00

Zeynep Koçak eski halini unutun! 37 kilodan 65 kiloya çıktım

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yıldızı parlayan Zeynep Koçak'ı görenler tanımakta güçlük çekiyor. Şimdilerde yeni görüntüsüyle dikkat çeken Zeynep Koçak eski halinden eser kalmadı, ünlü isim bambaşka biri oldu. Herkes diyet yaparken 37 kilodan 65 kiloya çıkarak değişim geçirdiğini belirten ünlü ismi gören hayranları tanımakta zorlandı.

Magazin 03-03-22 10:58

Aydan Taş doğum gününü kutladı: 40 yaşına girdim

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile yıldızı parlayan Aydan Taş, yeni yaşını dostları ile kutladı. Doğum günü partisinin çıkışında muhabirler ile sohbet eden Aydan Taş, "Arkadaşlarım sürpriz yapmışlar ve bunu söylemekten kaçınmıyorum; bugün 40 yaşına girdim" dedi.

Magazin 25-02-22 16:25