Lgbt Acilimi Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan kredi açıklaması: İstanbul Sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yok

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ülke İşbirliği Çerçevesi (CPF) dokümanına ilişkin sosyal medyadaki iddiaların asılsız olduğunu duyurdu. Bakanlıktan, "Bu kredilerin İstanbul Sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yoktur." açıklaması yapıldı.

Finans 2024-04-16 16:25:00

Rusya, LGBT hareketini terörist listesine aldı

Rusya, LGBT hareketini terörist ve aşırılıkçılar listesine dahil etti. Rusya Yüksek Mahkemesi Kasım 2023'te aldığı kararla, LGBT hareketi "aşırılıkçı" olarak kabul edilmiş ve faaliyetleri yasaklanmıştı.

Haber 2024-03-22 17:50:50

Yeniden Refah Partisi'nden ezber bozan çıkış: AK Parti ile CHP arasında ne fark var? LGBT, Avrupa Birliği, borç faizi...

Yerel seçimler yaklaştıkça her siyasi partiden gündemi değiştiren çıkışlar geliyor. Son örnek ise Yeniden Refah Partili Mehmet Altınöz'e ait. Seçimlere Cumhur İttifakı'nı destekleyerek giren YRP'nin Genel Başkan Yardımcısı Altınöz, iktidar partisiyle ana muhalefet partisini birbirlerine benzetmekten öte "hiçbir farkları olmadığını" savunarak ezber bozdu.

Haber 2023-12-11 11:59:06

AVM'deki yılbaşı süsleri Rize'yi karıştırdı! Sosyal medyada gündem oldu: AVM yönetiminden açıklama

Rize'de bir AVM'nin yılbaşı için yapılan süslemesi sosyal medyada tartışmalara yol açtı. AVM'nin dışındaki süsleme haç işaretine benzetildi. AVM’nin iç kısmındaki süslemelerde ise kullanılan gökkuşağı renklerindeki şemsiyeler için 'LGBT' denildi. Gelen yorumlar sonrasında AVM yönetimi yaptığı açıklamada "Şu anda paylaşılan görsellerin, gerçeği yansıtmayan ve bir karalama kampanyasının parçası olarak tamamen kasıtlı bir şekilde farklı açılardan oynanarak sunulduğunu üzülerek görmekteyiz" denildi.

Haber 2023-12-07 07:50:47

Marmaray’da çekilen “LGBT kamu spotu” hakkında TCDD suç duyurusunda bulundu

Marmaray’da çekilen “LGBT kamu spotu” hakkında Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 26-09-23 10:05

AK Partili Hamza Dağ'dan Tunç Soyer'e tepki: İzmir’de kronik problemler almış başını gidiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Yıldız Tar'ın yayınına katıldığı görüntüleri paylaştı. Dağ paylaşımında "İzmir’de kronik problemler almış başını gidiyor. Şehrin başındaki kişi bu sorunlara odaklanmak yerine sürekli LGBT dayatmasını bu şehrin gündemine sokmaya çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Haber 17-09-23 22:31

LGBT propagandasına karşı Büyük Aile Buluşması 17 Eylül'de düzenlenecek

Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, LGBT propagandası ve dayatmasına karşı tepkilerini duyurmak amacıyla 17 Eylül'de Saraçhane'de "Büyük Aile Buluşması" düzenleyeceklerini belirterek, "LGBT bireylerine değil, LGBT propagandasına ve dayatmasına karşıyız." dedi.

Yurthaber 11-09-23 11:25

'Resmi işlemler başlatılmıştır' Mezuniyet töreninde açılan LGBT bayrağı ile ilgili üniversiteden açıklama

Uşak Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine sahneye çıkan bir öğrencinin LGBT bayrağı açtığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Yayılan görüntülerin ardından Uşak Üniversitesi'nden açıklama geldi. Açıklamada "Üniversitemiz yönetim birimlerinin bu şahsi eylemi tasvip etmesi ve desteklemesi imkansızdır. Söz konusu şahsî davranışla ilgili resmi işlemler başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 19-07-23 13:12

Feshane'deki sergi tartışmalara yol açtı! Protesto ettiler: 'İvedilikle kaldırılması lazım'

İBB tarafından Feshane'de açılan 'Ortadan Başlamak' adlı sergi, LGBT propagandası, polis düşmanlığı, cinsel içerikli tabloların bulunduğu iddiası sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bir grup bugün sergiyi protesto etmek için Feshane önünde toplandı. Aralarında avukat, akademisyen, gazeteci ve sanatçının olduğu grubun protestosu nedeniyle ziyarete kapatılan sergi, grubun dağılması sonrasında yeniden ziyarete açıldı.

Haber 27-06-23 14:32

İstanbul'da düzenlenen onur yürüyüşünde 113 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valisi Davut Gül, dün Şişli'de LGBT Onur haftası kapsamında düzenlenen yürüyüşte 113 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 26-06-23 08:34

İzmir’de LGBT yürüyüşüne polis müdahalesi! Çok sayıda gözaltı var

İzmir'de bir araya gelerek yürüyüş yapmak isteyen LBGT üyelerine polis müdahalede bulundu. Polis ekipleri 50’nin üzerinde LGBT üyesini gözaltına alarak emniyete götürdü.

Haber 25-06-23 20:21

Bir grup avukat, İstanbul Barosu'nun düzenleyeceği LGBT paneline tepki gösterdi

İstanbul Barosu önünde toplanan bir grup avukat, baro tarafından yarın düzenlenmesi planlanan "Onur Haftası LGBTİ+ Hakları Paneli"nin iptal edilmesini talep etti.

Yurthaber 23-06-23 15:51

Öğrencilerle LGBT bayrağı önünde hatıra fotoğrafı! Bakan duyurdu... O öğretmen hakkında yasal işlem başlatıldı 'Kötü örnekler...'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Silivri’de bulunan Kavaklı İlkokulu’nda karne günü öğrencilerle birlikte LGBT bayrağı önünde hatıra fotoğrafı çektiren sınıf öğretmeni hakkında yasal işlem başlatıldığını bildirdi. Bakan Tekin açıklamasında "Bu tür kötü örnekler kocaman yürekli öğretmenlerimizi de rencide ediyor" ifadelerini kullandı. Öte yandan öğretmenin söz konusu fotoğrafı sosyal medyadan paylaşıp, tepki gelince sildiği ileri sürüldü.

Haber 16-06-23 18:35

Mustafa Muhammed için karar verildi! Galatasaray golcü ismi kampa davet edecek

Galatasaray'ın Nantes'e kiralık olarak gönderdiği Mısırlı oyuncu Mustafa Muhammed, geçtiğimiz günlerde LGBT+ forması giymek istemediği için kadro dışı bırakılmıştı. Golcü oyuncunun Nantes'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Galatasaray yönetiminden de karar çıktı. İşte detaylar...

Spor 19-05-23 22:21

Galatasaray'ın yıldızı kadro dışı kaldı! Sezon sonunda kesin olarak İstanbul'a geri dönüyor...

Galatasaray'dan Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed için karar verildi. LGBT temalı formayı giymeyen Mısırlı futbolcunun sezon sonuna kadar kadro dışı kalacağı ve bunun yanında idari para cezası verileceği açıklanmıştı. Bu hamlenin ardından Mostafa Mohamed ipleri koparttı.

Spor 17-05-23 09:23

Galatasaray'dan Mustafa Muhammed'e çağrı: Geri dön!

Galatasaray'ın sezon başında Ligue 1 ekibi Nantes'a kiralık olarak gönderdiği Mostafa Mohamed, Fransa'da gündem oldu. LGBT+ temalı formayı giymeyi reddetmesi üzerine kadro dışı kalan Mısırlı golcü için Sarı-Kırmızılılar'dan bir hamle aldı. İşte detaylar...

Spor 16-05-23 11:40

LGBT+ temalı formayı giymemişti! Mostafa Mohamed'e verilecek ceza belli oldu!

Galatasaray'ın sezon başında Ligue 1 ekibi Nantes'a kiralık olarak gönderdiği Mostafa Mohamed, Fransa'da gündem oldu. Nantes'ın Toulouse ile oynadığı maçta LGBT+ sembolü olan formayı giymeyi reddeden Mısırlı golcü, maç kadrosuna alınmamıştı. Deneyimli futbolcu için Nantes kulübünün verdiği karar belli oldu. İşte detaylar...

Spor 15-05-23 16:48

Galatasaray'ın Nantes'e kiraladığı Mustafa Muhammed kadro dışı kaldı!

Galatasaray'ın Fransız ekibi Nantes'te kiralık olarak forma giyen golcüsü Mustafa Muhammed, LGBT+ sembolü olan formayı giymeyi reddettiği için Toulouse maçının kadrosunda yer almadı. İşte detaylar...

Spor 15-05-23 11:32

Rusya’da Google’a dikkat çeken para cezası! Gerekçesi ise...

Rusya'da bir mahkeme, YouTube’da LGBT propagandası içerdiği belirtilen videoları silmediği gerekçesiyle platformun sahibi Google’a 3 milyon ruble (yaklaşık 40 bin dolar) para cezası verdi. Google’a daha önce de benzer gerekçelerden ötürü 2021’de 7,2 milyon ruble para cezası verilmişti.

Haber 11-05-23 17:27

İmamoğlu'ndan ses getirecek 'LGBT' çıkışı! Tuhaf bir bilinçaltı var diyerek yüklendi: Çoluk çocuk seni dinliyor, utanın

Seçim için bir haftalık geri sayım başladı, seçim mitingleri devam ediyor. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu Çorum'da halka seslendi. Millet İttifakı'na yöneltilen "LGBTİ" tepkilerine yanıt veren İmamoğlu, "Dengesi bozuk insanlar seçim kampanyası yapıyor. Tuhaf bir bilinçaltı var, vallahi tuhaf. Çok içselleştirmiş meseleyi, enteresan. Çoluk çocuk seni dinliyor, ağzından çıkanı kulağın duysun!" diye konuştu.

Haber 07-05-23 13:38

Süleyman Soylu’dan çok konuşulacak LGBT çıkışı! Kemal Kılıçdaroğlu’na bu sözlerle yüklendi: 'Billboardlarda yazmışsın...'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı LGBT açıklaması çok konuşulmuştu. Soylu'dan yeni bir LGBT çıkışı daha geldi. Gaziosmanpaşa’da katıldığı toplantıda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Bakan Soylu, “Kemal Kılıçdaroğlu olarak billboardlarda yazmışsın. Demişsin ki, ’cinsel yönelimin her türlüsünü kabul edeceğiz’ demişsin. Erkekle erkeğin kadınla kadının evlenmesini Türkiye’ye getirmek istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber 02-05-23 12:48

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan dikkat çeken 'LGBT' açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'de aileyi korumayı en önemli meselelerin başında gördüklerini belirterek "Şimdi bakın LGBT'yi, pek çok sapkınlığı meşrulaştırmak, normalleştirmek, milletin tutum ve davranışlarını bu konuda ayrı ayrı yönlere çekmek için nice gayretlerin içerisinde olanlar var." dedi.

Haber 01-05-23 19:05

Bakan Soylu'dan dikkat çeken sözler: Onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu seçim çalışmalarına Gaziosmanpaşa'da devam etti. Dikkat çeken ifadeler kullanan Soylu, "Billboardlara asıp da biz cinsel yönelimin bütün tercihlerini yerine getireceğiz demek var ya, erkekle erkeğin kadınla kadının, daha öte giderek midenizi bulandırmak istemem. Hani LGBT+Q diyorlar ya onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var." dedi.

Haber 28-04-23 16:12

Erbakan'dan Kılıçdaroğlu'na 'LGBT' tepkisi: Bu merak nereden geliyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun LGBT ile ilgili bir soruya verdiği yanıta YRP lideri Fatih Erbakan'dan tepki geldi. ""Ülkemizin ve milletimizin böyle zihniyete sahip yedili masaya teslim edilmemesi için Cumhur İttifakı'nın yanında yer aldık" diyen Erbakan, "Bu LGBT merakı nereden geliyor?" diye sordu.

Haber 12-04-23 10:34

Orkun Kökçü'den LGBT'li kaptanlık bandı için yeni açıklama! 'Başka bir amaçla kullanıldığını düşünüyorum!'

Hollanda Ligi Eredivisie ekiplerinden Feyenoord'un formasını terleten milli futbolcu Orkun Kökçü, LGBT renklerine sahip kaptanlık bandını dini sebeplerden ötürü takmayacağını açıklamıştı. Hollanda Futbol Federasyonu'nun gelecek hafta sonu için kaptanlardan OneLove logolu kaptanlık bandını takmasını istemesinin ardından Kökçü'den yeni bir açıklama daha geldi.

Spor 13-03-23 13:06

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan 'sapkın akımlar' diyerek çok net konuştu: 'LGBT denilen olay, bizim kitabımızda yok'

İstanbul'da düzenlenen Kadın Emeği Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan aile vurgusu yaparak "LGBT denilen olay bizim kitabımızda yok. Fakat CHP'nin, yavru muhalefetin kitabında var. Onlarla beraber yürüyorlar. Bizim böyle bir şeye ihtiyacımız yok" dedi.

Haber 19-12-22 15:51

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'LGBT' tepkisi: Böyle bir siyasi parti lideri olur mu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Yüzyılı’nın değerler yüzyılı olduğunu vurgulayarak, “Kemal Kılıçdaroğlu düşmüş bir LGBT peşine. Adamın bir derdi var. Erkeklerle erkekleri, kadınlarla da kadınları evlendirecek. Hakikaten böyle anlayışı ortaya koyan bir siyasi parti lideri olur mu?” dedi.

Haber 12-11-22 17:52

Orkun Kökçü'nün LGBT çıkışı sonrası Hollanda Futbol Federasyonu'ndan flaş karar!

Hollanda'nın Feyenoord takımında top koşturan milli futbolcu Orkun Kökçü, geçtiğimiz günlerde 11 Ekim Cinsel Yönetlimi Açıklama Günü'ne dikkat çekmek için takımların LGBT renklerine sahip kaptanlık bandı ile sahaya çıkması kararına tepki göstermiş ve bandı takmayacağını söylemişti. Orkun Kökçü'nün bu kararı sonrası Hollanda Futbol Federasyonu'ndan flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 21-10-22 23:02

Milli oyuncu Orkun Kökçü'den LGBT açıklaması! ''Kaptanlık bandını takmayacağım''

Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen milli oyuncu Orkun Kökçü, LGBT renklerine sahip kaptanlık bandını dini sebeplerden ötürü takmayacağını açıkladı. Bu kararının ardından taraftarlardan anlayış bekleyen Orkun, "Herkesin istediğini veya hissettiğini yapmakta özgür olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Spor 16-10-22 17:16

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Bilecik'te partisinin il kongresine katıldı:

"Şimdi kamuoyu da bizim gibi haklı olarak CHP'nin samimiyetini sorguluyor. Acaba bu kanun teklifini savunan CHP, LGBT ve İstanbul Sözleşmesi savunuculuğundan da vazgeçecek mi?"

Yurthaber 09-10-22 21:55

LGBT karşıtı yürüyüş için sözleri gündem olmuştu! Bakan Yanık'tan flaş eşcinsellik açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstanbul’da düzenlenen “LGBTİ karşıtı” yürüyüş için, "Nefret söylemini kime karşı olursa olsun yanlış buluyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Bakan Yanık, bu ifadelerin çarpıtılarak yanlış yerlere çekildiğini belirterek, LGBT’yi normalleştirme gibi bir bakış açısına sahip olmadıklarını açıkladı. İşte Bakan Yanık'ın o açıklamaları...

Haber 23-09-22 15:37

Osmancık'ta Aleyna Tilki'nin yerine Kıraç sahne alacak

Saraçhane’deki LGBT karşıtı yürüyüşe sosyal medya paylaşımıyla tepki gösteren Aleyna Tilki’nin Çorum’un Osmancık ilçesindeki konseri, bu tepkisi gerekçe gösterilerek iptal edilmişti. Toplumda yaratılan ayrımcılığa da vurgu yapan Tilki’nin söz konusu paylaşımı için “kültürümüzle bağdaşmayan” ifadesini kullanan Osmancık Belediyesi, genç şarkıcının yerine Kıraç’ı davet etti.

Magazin 20-09-22 15:35

Aleyna Tilki'den konser iptaline tepki: Cadı avı dönemine döndük, ama yaksanız da ölmem

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin Osmancık Pırlanta Pirinç Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan konseri, LGBT karşıtı düzenlenen etkinliğe tepki gösterdiği için iptal edildi. Çorum'un Osmancık Belediyesi'nin iptal açıklamasından sonra Aleyna Tilki de sessizliğini bozdu. Sosyal medyadan açıklama yapan 22 yaşındaki şarkıcı "Cadı avı dönemine döndük ama yaksanız da ölmem" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-09-22 21:16

Aleyna Tilki'nin konseri Osmancık Belediyesi tarafından iptal edildi! LGBT karşıtı yürüyüşe tepki göstermişti

Aleyna Tilki sosyal medyada yaptığı paylaşımda, LGBT karşıtı düzenlenen etkinliğe tepki göstermişti. Tilki'nin "Duygu ve tensel dünyalarımızın protesto edilmesi doğaya aykırı" sözlerinin ardından ise Çorum’un Osmancık Belediyesi, ünlü şarkıcının konserinin iptal edildiğini duyurdu. Belediyeden yapılan açıklamada, "Aleyna Tilki’nin röportajlarında ve sosyal medyada yapmış olduğu kültürümüzle bağdaşmayan açıklamaları halkımızın nezdinde üzüntüyle karşılanmıştır" denildi.

Magazin 18-09-22 23:19

150 sivil toplum kuruluşu katıldı: Etkinlik başındaki konsere tepki! Tuğçe Kazaz da konuştu Allah bize 'LGBT'li bireyleri siz cezalandırın' demedi

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformunun organizasyonunda, 150'den fazla sivil toplum kuruluşunun katılımıyla İstanbul'da "Büyük Aile Buluşması" yapıldı. LGBT karşıtı etkinlikte konuşan Tuğçe Kazaz, dünyanın ahir zamandan geçtiğini, Müslüman için sadece ibadet etme dönemi olmadığını söyledi. Öte yandan etkinlik başında gerçekleşen konsere küçük bir grup, "Onlar gibi müzikli bir protesto istemiyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Haber 18-09-22 21:44

İstanbul'da sivil toplum kuruluşları Büyük Aile Buluşması düzenledi

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Genel Başkanı Kürşat Mican: - "LGBT propagandasına kapılanlar şiddetten, nefretten dem vuruyorlar. Bu propagandaya kapılanlara diyoruz ki; sizin tercihiniz yüzünden yaşam hakkı elinden alınan, hiç doğmayacak bebeklerin hayat hakkı için buradayız" - Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sefa Saygılı: - "Biz eşcinsel zavallı insanlarımıza karşı değiliz. Onlara yardım etmek istiyoruz. Bizim karşı olduğumuz LGBT'nin dayatmasıdır, yaygınlaştırılmasıdır"

Yurthaber 18-09-22 19:48

Yasmin Erbil'den babası Mehmet Ali Erbil'e gönderme! Ülke elden gidiyor sözlerini hatırlatıp...

Son günlerde taciz haberleri ve LGBT ve Cem Yılmaz eleştiriyle gündem olan Mehmet Ali Erbil'e kızı Yasmin Erbil'den eleştiri geldi. Babasının "Ülke elden gidiyor" sözlerini hatırlatan Yasmin, paylaşımına 'Bu halini özledim' notunu düştü.

Magazin 06-09-22 12:33

Tuğçe Kazaz'a Nez'den sert tepki! Beyin olmayınca...

Sık sık din değiştirmesiyle tanına Tuğçe Kazaz "LGBT bir tercih değil dayatmadır. LGBT'yle aileyi yok etmek, nesli durdurmak, nüfusu azaltmak, dini ortadan kaldırmak istiyorlar" sözleriyle tepki çekti. Kazaz'ın sözlerini duyan Nez ise çileden çıktı. Şarkıcı Nez eski modele sert sözler söyledi.

Magazin 04-09-22 09:40

Tuğçe Kazaz'dan LGBT bireyleri kızdıracak sözler!

Yaptığı çıkışlarla çok konuşulan eski model Tuğçe Kazaz bu kez de LGBT bireylerle ilgili sözleriyle gündeme geldi. Kazaz'ın sözleri sosyal medyada anında gündem oldu.

Magazin 03-09-22 12:10

Soylu'dan çok sert sözler: Biz sizin gibi LGBT çocuğu değiliz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Afyonkarahisar'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törende sert ifadeler kullandı. Türkiye'nin geleceğini Avrupa'nın belirlemeyeceğini belirten Soylu, "Biz sizin gibi LGBT çocuğu değiliz, biz Ayetel Kürsilerin çocuğuyuz. Bu milleti tanımıyorlar." ifadelerini kullandı. Soylu konuşmasında ayrıca, "Cumhurbaşkanımız balkon konuşmasına çıktığında Amerika'nın başkanı dahil dünyanın bütün liderleri sıraya girecek" dedi.

Haber 29-08-22 20:06

LGBT çiftin 'bebeğimiz oldu' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! Bakanlıktan açıklama geldi

Nuray Güler ve Yeliz Günay isimli LGBT çiftin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar gündem oldu. LGBT çift, "bebeğimiz oldu, artık aileyiz" ifadeleriyle, küçük bir erkek bebekleri olduğunu duyurdu. Çiftin bir yıldır yanlarında olan bebekle yaptıkları paylaşımlar sosyal medyada büyük tepki çekti. Gelen tepkiler sonrası çift sosyal medya hesaplarını kapatırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuya ilişkin açıklama geldi. İşte tepki çeken olayın detayları...

Haber 25-08-22 12:25

Seda Sayan genç eşiyle Pride yürüyüşünde! Yarı çıplak adamla poz

Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile evlenen şarkıcı Seda Sayan her fırsatta tatile çıkıyor. Genç eşiyle mutluluğunu sevenleriyle de paylaşan Seda Sayan son olarak LGBT Onur Yürüşü'ne gitti. Seda Sayan ve Ökten Pride etkinliğinden kareler de paylaştı.

Magazin 14-08-22 14:43

Gülşen'in göğüs dekoltesi gündemde... Bırakın annelerimizin memesi açık kalsın

Yenikapı'da konser veren Gülşen yine adından söz ettirmeyi başardı. Sahnede LGBT bayrağı açarak dikkat çeken Gülşen'in kıyafeti de oldukça iddialıydı. Göğüslerinin yarısını açık bırakan Gülşen gündemin en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Şarkıcı "Başka şeylerden utanalım, siz ne olduğunu biliyorsunuz. En masum yerlerimiz" diyerek dekoltesini göstermeyi de ihmal etmedi.

Magazin 14-08-22 07:26

Sahnede LGBT bayrağı açan Gülşen tepki gelince bakın ne yaptı!

Giydiği sahne kıyafetleri ve yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, konser verdiği sırada yine LGBT bayrağı açtı. Gülşen, bu hareketi karşısında seyirciden tepki alınca bozuldu ve “Tepki verenler arkaya gitsin” dedi. Tepki veren seyirciler de konseri terk ederek şarkıcıyı protesto etti.

Magazin 13-08-22 13:54

Boran Kuzum'un fotoğrafları gündem oldu! LGBT partisine mi katıldı?

Vatanım Sensin, Şahin Tepesi, Hakan Muhafız, Saygı ve Aşkın Kıyameti gibi iddialı projelerde rol alan Boran Kuzum'un fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Kuzum'un Amerika'da LGBTİ partisine katıldığı iddia edildi.

Magazin 06-08-22 12:43

Ankara’da izinsiz LGBT yürüyüşünde olaylar çıktı! Polis müdahale etti...

Ankara’da izinsiz LGBT yürüyüşü yapmak isteyen gruba polis biber gazı ile müdahale etti. Eylemcilerden bazıları gözaltına alındı.

Haber 05-07-22 19:35

Mabel Matiz klibine gelen tepkilerin ardından suskunluğunu bozdu! Ağlıyorum...

Mabel Matiz'in yeni şarkısı Karakol, dün akşam klibiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Ancak Matiz'in klipte LGBT vurgusu yapması sosyal medyada tepki çekti. Klip övgüler kadar tepki de çekti. Ünlü şarkıcı, gelen desteklerin ardından yaptığı açıklamada, "Ağlıyorum ama sevinçten... Tek tek yetişemediğim mesajlarınıza, yorumlarınıza, 'Karakol’u böyle güzel böyle içten sarıp, kucaklamanıza gönülden teşekkür ederim. Daha çok hikayelerimiz var anlatacak..." dedi.

Magazin 04-07-22 09:14

Eskişehir karıştı! İzinsiz LGBT yürüyüşüne polis müdahalesi, 10 kişi gözaltında...

Eskişehir Valiliği açık alanlarda tüm yürüyüş ve etkinlikleri 15 gün süreyle yasaklamıştı. Eskişehir'de izinsiz LGBT yürüyüşü yapmak isteyen şahıslara yönelik polis müdahalesi gerçekleşti. Çıkan arbedede 10 kişi gözaltına alındı.

Haber 03-07-22 21:44

Mabel Matiz'in Karakol şarkısının klibi tepki çekti! 'Haddini bil Mabel Matiz'

Mabel Matiz'in yeni şarkısı Karakol, dün akşam klibiyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Ancak Matiz'in klipte LGBT vurgusu yapması sosyal medyada tepki çekti. Kısa sürede gündem olan şarkıcıya "Haddini bil" etiketiyle tepki yağmaya başladı.

Magazin 02-07-22 12:24