Tarih Kitaplari Haberleri

Kurban Bayramı tatili için '9 gün' formülü! Tarih verildi: Birçok otelde indirim o güne dek devam ediyor

Önümüz Kurban Bayramı; hem tatilciler hem de turizm sektörü temsilcileri "Bayram tatili kaç gün olacak?" sorusunun yanıtına göre hesaplarını şimdiden yapmaya başladı. Sektör temsilcileri Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da tatilin 9 gün olarak ilan edilmesi talebini dile getirdi. Ayrıca birçok otelde bayram tatili indiriminin sona ereceği gün belirtildi.

Haber 2024-05-27 10:47:47

Sahipsiz sokak köpekleri uyutulacak mı? Günlerdir tartışılıyordu, AK Parti'den yeni açıklama geldi

AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin yapılması planlanan düzenlemeye dair açıklamalarda bulundu. AK Partili Güler, "Sokak köpekleri uyutulacak mı?" sorusuna yanıt verirken; söz konusu düzenleme için de tarih verdi.

Haber 2024-05-26 15:55:55

Bir kehanet de 3. Dünya Savaşı için geldi! 'Yeni Nostradamus' lakaplı Hintli astrolog kesin başlangıç tarihi verdi: Sayılı günler kaldı

'Yeni Nostradamus' lakaplı Hintli astrolog Kushal Kumar, dünya çapında artan gerilimlerin ardından 3. Dünya Savaşı'nın çıkacağını tahmin ettiğini söyledi. Öngörüsünü bir tık ileriye taşıyan Hintli astrolog 3. Dünya Savaşı'nın başlangıcı için kesin tarih verince dünya basınındaki manşetlerde yerini aldı.

Trend 2024-05-25 11:05:24

İmamoğlu tarih verdi: İstanbul'un taksi sorunu için yeni adım! Paylaşımlı yolculuk şirketleri dahil...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un taksi sorununun çözümüne dair taraflarla bir toplantı yapacaklarını söyledi. Toplantıya paylaşımlı yolculuk şirketleri de dahil edildi.

Finans 2024-05-24 13:47:58

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 2 tahliye! Duruşma için yeni tarih verildi

Peş peşe gelişmelerin yaşandığı Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme yaşandı. Sanıklardan Arif Buğra Meşe ve Furkan Anıl Bahar tahliye edildi. Diğer sanıkların mevcut hallerinin devamına karar verilirken duruşma 9 Eylül'e ertelendi.

Haber 24-05-24 12:37

Kulisler hareketlendi: Emeklilere haziran sürprizi! 1 defaya mahsus olacak! SSK, Bağkur ve memur emeklileri... İlk sırada hangisi var?

Temmuz zammı öncesi emeklilerin gündeminde Kurban Bayramı'nda yatacak bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih ve maaşların öne çekilip çekilmeyeceği var. Ödemeler için kulisler hareketlendi. Maaş ve bayram ikramiyeleri ödemeleri için takvim şekillendi. SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin ödemelerinde ilk sırada SSK'lılar var. İşte detaylar...

Finans 24-05-24 10:54

MHP'li isim 'Genel Başkanımızın talimatı ile...' diyerek açıkladı! Tarih verdi Genel seçim hazırlıklarına başladık

Yerel seçimlerin ardından siyasilerden gelen açıklamalar dikkat çekmeye devam ederken son olarak MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan 'genel seçim' açıklaması geldi. "Genel Başkanımızın talimatı ile Haziran’dan itibaren sahalara ineceğiz" diyen Mucur, "Yerel seçim bitti, genel seçim hazırlıklarına başladık" ifadelerini kullandı.

Haber 22-05-24 16:47

TCG Nusret Müze Gemisi, Silifke'de ziyarete açıldı

TCG Nusret Müze Gemisi, Mersin'in Silifke ilçesinde tarih meraklılarını ağırlamaya başladı.

Manşet 22-05-24 15:17

Göreve başlamasının ardından bir ilk! Merkez Bankası Başkanı Meclis'te sunum yapacak! Tarih belli oldu

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, göreve başlamasının ardından ilk kez 4 Haziran'da Meclis'te sunum yapacak. Fatih Karahan'ın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki ilk sunumunda milletvekillerine Türkiye ekonomisi, enflasyon ve para politikası çerçevesinde bilgilendirme yapması bekleniyor.

Finans 21-05-24 14:49

Seçim sonucu, uçak kazaları şimdi de İran yorumu... Astrolog İlayda Aşkın tahminleriyle sosyal medyayı salladı

2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen uçak kazalarını önceden tahmin eden astrolog İlayda Aşkın şimdi de İran yorumu ile gündeme geldi. Aşkın'ın İran ile ilgili sosyal medyada verdiği tarih ve sonrasında yaşanan olaylar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 21-05-24 10:50

Ünlü Astrolog uyardı: Altın fiyatlarında mayısın o gününe dikkat!

Astrolog Öner Döşer son açıklamalarıyla gündemde yer alıyor. Sözcü Tv'nin YouTube kanalında yayınlanan Simge Fıstıkoğlu ile Gökyüzü Sohbetleri adlı programa konuk olan Öner Döşer Güneş ve Jüpiter kavuşumu hakkında konuştu. Hem dünya hem de ülkemiz özelinde gelecek tahminlerinde bulunan Döşer, tarih vererek altın fiyatları hakkında öngörüde bulundu.

Kadin 21-05-24 07:19

Dilan Polat tahliye olacak mı? Gizli bir şekilde götürüldü, tarih belli oldu

Dilan Polat'ın cezaevinde kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Banu Parlak olayıyla ilgili görülen davanın duruşması sonrasında Dilan Polat, sinir krizi geçirip kendine zarar vermiş ve avukatları cezaevinde kalamaz deyip tahliyesini istemişti. Süreçle ilgili Polat hastanenin ardından gizlice bugün Adli Tıp'a getirildi.

Kulis 20-05-24 21:23

Mersin'de çoban tarafından tesadüfen bulundu! Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir çoban tarafından bulunup, turizme kazandırılan Taşkuyu Mağarası'nı yılda 200 bin yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Mağara hakkında detaylı bilgiler veren, Belediyenin Kent Tarih ve Tanıtım Sorumlusu Nadir Durgun, "Mağara, 2006 yılında aslında tesadüfen bulunuyor" diyerek mağaranın keşfedilme hikâyesini anlattı.

Haber 19-05-24 12:26

Prof. Dr. Naci Görür en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı! 'Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda "Siz tarihten ders almazsanız, gerekeni yapmazsanız tarih tekerrür eder. Marmara'da tedbir alın diyoruz ki 6 Şubat tekerrür etmesin, insanlarımız ölmesin. Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek" dedi. Görür ayrıca en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı.

Manşet 18-05-24 20:46

MEB duyurdu! Sözleşmeli öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu

Öğretmenlerin merakla beklediği atama tarihleri belli oldu. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru duyurusu yayımlandı. Başvurular 20-31 Mayıs tarihleri arasında alınacak.

Haber 17-05-24 18:34

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan gri liste açıklaması: Tarih verdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin gri listeden çıkmasını beklediğini söyledi. Yılmaz, gri listeden çıkış içinse önümüzdeki ayı işaret etti. Yılmaz OVP'nin eylül ayında güncelleneceğini, enflasyonda yaz aylarında düşüş yaşanacağını söyledi.

Finans 16-05-24 17:43

Yeni anayasanın içeriği ne zaman belli olacak? Kurtulmuş tarih verdi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa hazırlıklarıyla ilgili, "Önümüzdeki yasama dönemi başladığında, ekim ayından itibaren bu meselenin içeriğine ilişkin görüşmeler başlayabilir." ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-24 14:38

'VAR' tarih mi oluyor? İngiltere Premier Lig'den olay yaratan hamle

Premier Lig ekiplerinin gelecek sezon VAR'ın devam edip etmemesi konusunda oylama yapacağı açıklandı. Birçok kulübün futbolun doğasına aykırı gördükleri VAR için tarihi bir karar alınabilir.

Spor 16-05-24 08:14

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? SGK Uzmanı İsa Karakaş ‘çekindikleri nokta’ diyerek anlattı: ‘Zam değil düzeltme gelebilir…’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı dün yaptığı açıklamasında ‘asgari ücrete ek zam olmayacak’ dedi. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, o sözlerin nedenini ve hükümetin asgari ücrete ara zam planını anlattı. Hükümetin fırsatçılar nedeniyle asgari ücrete zamma yaklaşmadığını kaydeden Karakaş tarih de vererek, “Eylül ayında düzeltme şeklinde asgari ücrete zam gelmesini bekliyoruz” dedi.

Finans 16-05-24 08:00

AK Parti Kızılcahamam'da kampa girecek! Tarih belli oldu

AK Parti'de, genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle 7-8 Haziran'da, belediye başkanlarıyla 1-2 Temmuz'da Kızılcahamam'da kamp yapılacağı bildirildi.

Haber 14-05-24 23:51

SON DAKİKA | Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Tarih belli oldu

Son dakika haberi: Antalya Konyaaltı’nda 12 Nisan’da 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazası ile ilgili iddianame kabul edildi. İlk duruşma 11 Haziran'da görülecek.

Haber 14-05-24 17:35

Bakan Şimşek duyurdu! OVP gözden geçirilecek, tarih verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten Orta Vadeli Program'la ilgili kritik açıklama geldi. Bakan Şimşek, OVP'nin gözden geçirileceğini söyledi. Şimşek, yaz sonunu işaret etti.

Finans 14-05-24 17:10

Ünlü Astrolog tarih vererek uyardı: Meclis'te önemli değişiklik belirginleşiyor!

Ünlü Astrolog ve yazar Öner Döşer, Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Gözkyüzü Sohbetleri adlı programda açıklamalarıyla dikkat çekti. Önümüzdeki tarihlerde Meclis'te önemli değişiklikler yaşanabileceğini belirten Döşer, enflasyon konusuna da değindi. Öte yandan sismik ve volkanik haraketliliğe de dikkati çeken ünlü astrolog tarih vererek uyarılarda bulundu.

Kadin 14-05-24 09:53

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Kulisler hareketlendi, bu senaryo konuşuluyor

Memur ve emeklilere yapılacak zam oranı merak edilirken bir yandan da asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağı tartışması gündem oldu. Milyonlarca asgari ücretli düşen alım güçleri sonrasında hükümetten gelecek açıklamaya gözlerini çevirdi. Kulislerde ise asgari ücrete zam konusunun konuşulmaya başlandığı aktarılırken o tarih öne çıktı.

Finans 13-05-24 22:47

Otomobil fiyatlarına indirim mi geliyor? Tüm gözler 7 Temmuz'da! Zorunlu olacak, sıfır araçlara özel kampanyalar gelebilir

Otomobil fiyatları için gözler 7 Temmuz tarihine çevrildi. Kritik tarih itibariyle sıfır araçlarda ek paket olarak satılan birçok özellik, artık zorunlu olacak. Yeni güvenlik teknolojileri, sıfır araçlarda standart pakete eklenecek. Vatandaşlar ise otomobil fiyatlarında indirim olacak mı, fiyatlar artacak mı? sorularına yanıt ararken, uzmanlar bazı fiyat düşüşlerinin olabileceğini ancak sonrasında yeniden artacağını belirtiyor.

Finans 13-05-24 07:04

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

Öğretmene şiddete ceza artıyor! Yeni öğretmenlik meslek kanunu için Bakan Tekin tarih verdi: Caydırıcı tedbirler alacağız

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde özel lise müdürü İbrahim Oktugan'ın 17 yaşındaki lise öğrencisi tarafından katledilmesinin ardından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, hazırlanan yeni öğretmenlik meslek kanunuyla öğretmene şiddete cezaların artacağını, caydırıcı tedbirler alınacağını belirtti.

Egitim 10-05-24 14:27

Bakan Şimşek duyurdu! Tasarruf paketi açıklanıyor! Tarih belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf paketini pazartesi günü açıklayacaklarını duyurdu. Şimşek, "Önümüzdeki dönemde kamu maliyesine ilişkin birçok hususta adım atacağız." diye konuştu. Şimşek'ten altın piyasalarının kaldırılmasını beklediği altın kotasına ilişkin de sert çıkış geldi. Bakan Şimşek, "Çıkar çevreleri memnun değil. Kusura bakmasınlar." değerlendirmesini yaptı.

Finans 10-05-24 10:31

UEFA Avrupa Ligi'nde finalin adı Atalanta-Bayer Leverkusen! Kendi kalesine attıkları golle finali kaçırdılar, Leverkusen 90+7'de attığı golle tarihi rekoru kırdı

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşı iki müthiş karşılaşmaya sahne oldu. Atalanta Marsilya'yı toplam skorda 4-1 mağlup ederek finale yükselirken, Dublin biletinin bir diğer sahibi Xabi Alonso ile tarih yazan Bayer Leverkusen oldu. İşte detaylar...

Spor 10-05-24 00:18

Kamyon kasasından tarih çıktı! Piyasa değeri 50 milyon lira

Ankara'da asayiş uygulamasında durdurulan bir kamyondan tarih çıktı. Kamyonun kasasından yaklaşık 50 milyon lira değerinde tarihi eser niteliğinde 1120 parça antika eşya ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, eserlerin tam nitelik ve değer tespiti için Etnografya Müzesi Müdürlüğü tarafından incelenmesi kararlaştırıldı. İşte detaylar...

Haber 09-05-24 14:15

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid tarih yazarak finale çıktı! Bayern Münih öne geçmesine rağmen maçı kazanamadı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Finale çıkma mücadelesi veren iki ekibin karşılaşması adeta nefes kesti. 68. dakikada 1-0 geriye düşen Real Madrid yine üstüne düşeni yaptı ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak finale çıktı. Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Spor 09-05-24 00:01

Çarşamba sabah saat 06:21'e dikkat! Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı böyle uyardı

Son dönemde seçim yorumlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü astrolog Nuray Sayarı, Nur Viral'in Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programına konuk oldu. Sayarı tarih ve saat vererek tüm astroloji takipçilerini heyecanlandırdı.

Magazin 07-05-24 15:54

Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever için heyecanlı geri sayım! Uzay yolculuğu öncesi önemli görev: Tarihi belli oldu

Alper Gezeravcı'nın ardından Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever için de heyecanlı geri sayım başladı. Uzay yolculuğuna hazırlanan Atasever öncelikle yörünge altı araştırma uçuşu gerçekleştirecek. 7 deney gerçekleştirmesi planlanan Atasever'in uçuşu gerçekleştireceği tarih belli oldu.

Haber 07-05-24 13:57

Türkiye günlerce konuştu! 6 yaşında evlendirme skandalında yeni gelişme: Tarih değişti

Türkiye'nin uzun bir süre gündeminden düşmeyen 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.

Haber 06-05-24 11:51

Ekmeğe zam iddiası! Sendika başkanı tarih ve rakam verdi

Gıdada pek çok ürüne peş peşe zamlar gelirken İstanbul’da ekmek fiyatlarının iki hafta içinde artması bekleniyor. Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar tarih verdi, ekmek fiyatlarının 15 TL'ye çıkabileceğini söyledi.

Finans 05-05-24 08:02

MEB'den öğretmen adaylarını heyecanlandıran açıklama geldi! Kaç atama yapılacak? Kontenjan dağılımı için tarih verildi

Öğretmen ataması bekleyen adaylar gözlerini Kabine toplantısına çevirirken kontenjan dağılımı için yeni bir açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Muhtemelen pazartesi günü hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur" dedi.

Egitim 04-05-24 14:52

'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin ekranlara veda edeceği tarih belli oldu! Diziye bomba oyuncu

Salı akşamları seyirciyle buluşan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi 68. bölümde ekrana veda ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ise Hazal Soncul katılıyor.

Magazin 04-05-24 12:23

YSK duyurdu! 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçları için tarih verildi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'ne ilişkin kesin sonuçların 6 Mayıs'ta kamuoyu ile paylaşılacağını bildirdi.

Haber 02-05-24 17:01

Perinthos Antik Kenti tarih meraklılarını Tekirdağ'a çekecek

Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Koçel Erdem, Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yer alan 5 bin yıllık Perinthos Antik Kenti'nin şehrin turizmine katkı sağlayarak tarih meraklılarının kente gelmesini sağlayacağını söyledi.

Yurthaber 02-05-24 15:15

Efes Antik Kenti'nde yıldızlar altında tarih yolculuğu başladı

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Efes Antik Kenti, gece müzeciliği uygulaması kapsamında yenilenen ışıklandırmasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yurthaber 02-05-24 13:47

Kitap meraklısı annenize hediye edebileceğiniz çok satan kitaplar

Anneniz tam bir kitap kurduysa doğru yerdesiniz! Anneler gününde, annenizin sevgisine karşılık verebileceğiniz en değerli hediye bir kitap olabilir. Anneniz tarih tutkunu mu, kişisel gelişime mi meraklı, yoksa bilim kurgu ve romana mı düşkün? Annenizi mutlu etmek için pek çok türdeki kitapları sizler için bir araya getirdik. İşte çok satan listelerinde yer alan ve annenizin ilgisini çekebilecek en popüler kitaplardan oluşan seçkimiz!

Haber 02-05-24 12:30

Türkiye’nin canlı ve minarel türleri bu müzede sergileniyor

Türkiye’nin ilk doğa tarih müzesi olma özelliği taşıyan Erzincan’ın Kemaliye ilçesindeki Prof. Dr. Ali Demirsoy Doğa Tarihi Müzesi, başta Kemaliye olmak üzere Erzincan ve yurt genelinden canlı ve minarel türlerine ait yaklaşık 5 bin çeşit materyali sergiliyor.

Yurthaber 02-05-24 08:10

Öğretmen atamaları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin canlı yayında tarih verdi

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin öğretmen atamalarında merakla beklenen tarih için "Kabine toplandıktan sonra Cumhurbaşkanımızın da kararını aldıktan sonra açıklamamızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Egitim 01-05-24 16:38

Astrolog tarih vererek açıkladı: Mayıs ayını zor geçirecek 3 burç! Sancılı süreç sizi bekliyor

Astroloji hayatımızın birçok alanında yer alıyor. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumları astroloji severler tarafından yakından takip ediliyor. Her ay en şanslı ve en şanssız burçlar da merak edilen konulardan. Mayıs ayının en şanslı burçları boğa, başak ve oğlak olarak açıklanmıştı. Astrolog Güler bu kez mayıs ayını en zor geçirecek burçları tarih vererek açıkladı. Miras, ameliyat ve dava gibi konuların ön planda olduğu bu ayda dikkat etmeniz gereken konular ve tarihler haberimizde.

Kadin 29-04-24 10:50

'Şakası yok' Naci Görür'den İstanbul depremi için korkutan sözler '7.5'e kadar gidebilir! O yerler 9 şiddetine maruz kalacak'

Beklenen olası İstanbul depremi endişesi devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ise yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Kahramanmaraş depremini bağırdık, söyledik kimse dinlemedi" diyen Görür "Şimdi korkuyoruz tarih tekerrür edecek" dedi. Deprem bekledikleri yerlerin Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı olduğunu söyleyen Görür, ikisinin birlikte kırılması halinde büyüklüğünün 7.5'e kadar gidebileceğini aktardı. Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin en fazla deprem şiddetine maruz kalacağını söyledi.

Haber 27-04-24 11:42

'Atanın-Tutanın iyi olacak' cümlesinin kelime anlamı! Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla tarih yazıyor...

Adana Demirspor maçında 8 kurtarış yapan Fernando Muslera, bu sezon 17 maçta kalesini gole kapatarak kendisine ait lig rekorunu kırdı. Muslera'nın Adana Demirsporlu oyunculara geçit vermediği maçı Galatasaray 3-0 kazanarak büyük bir avantaj elde etti.

Spor 26-04-24 22:05

Atv'den şaşırtan final kararı! Tarih belli oldu

Atv ekranlarında cuma akşamları izleyicisinin karşısına çıkan Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları dizisi için final kararı verildi. Daha önce final tarihi ertelenen dizinin ekrana veda edeceği tarih belli oldu.

Magazin 25-04-24 09:18

Erdoğan, Erbakan'ı davet etmemişti! Meclis'teki çay buluşmasına YRP'den fotoğraflı gönderme: Tarih tekerrürden ibarettir! Yeniden başlıyoruz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda, siyasi parti liderleriyle yaptığı çay sohbetine, Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan'ı davet etmedi Söz konusu çay daveti bir anda gündem olurken YRP'den çok konuşulacak fotoğraf göndermesi geldi. "Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli... Yeniden başlıyoruz" yapılan paylaşım dikkat çekti.

Haber 24-04-24 11:32

Özel-Erdoğan görüşmesi ne zaman olacak? Tarih verdi: Randevu talep edeceğiz

Günlerdir konuşulan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in beklenen görüşmelerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Randevu talep edeceğini belirten Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz." dedi.

Haber 23-04-24 16:15