Canan Karatay Youtube Haberleri

Uzun süre sessiz kalmıştı... İlk kez konuştu! MasterChef şampiyonu Metin'den Danilo Şef itirafı!

MasterChef şampiyonlarından Metin Yavuz, katıldığı bir Youtube programında Danilo Şef hakkında açıklamalarda bulundu. Yarışmaya çok rahat girdiğini anlatan Yavuz, Mehmet Şef ve Somer Şef'ten "Evet" alıp Danilo Şef'ten "Hayır" alınca aşırı hırslandığını anlattı.

Magazin 2024-05-11 15:52:13

Şarkıcı Ersay Üner'den yıllar sonra bomba itiraf geldi: Benim de bir Dilber'im vardı

Ünlü şarkıcılara verdiği hit parçalarla tanınan şarkıcı Ersay Üner bir Youtube programına katıldı. Şarkıcının programda yıllar sonra yaptığı itiraf çok konuşuldu. Üner, "Benim de bir Dilber'im vardı" dedi.

Magazin 2024-05-10 17:34:43

Armağan Çağlayan Nadide Sultan'a cesur pozlarını hatırlattı! 'Sesinle değil de vücudunla' deyince bozuldu! Önce sözlerini düzetti sonra...

'Konyalım' şarkısı ile bir döneme damga vuran ve o dönem verdiği cesur pozları ile magazin manşetlerinden düşmeyen Nadide Sultan şimdi de Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk oldu. Programda hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Nadide Sultan cesur pozları hatırlatılınca rahatsız oldu ve konuyu değiştirmek istedi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 2024-05-09 18:15:05

Ceyda Düvenci'nin regl yorumuna Buket Aydın'dan beklenmedik çıkış! 'Kendinize bakamıyorken...'

Son dönemde özel hayatı ve verdiği kilolarla adından söz ettiren Ceyda Düvenci, Pınar Sabancı'nın YouTube programında katılmış ve programdaki 'regl' yorumuyla gündeme oturmuştu. Düvenci'nin "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun" önerisi büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bu öneri ünlü isimlere de soruldu. Konuya dair Buket Aydın'dan beklenmedik çıkış geldi.

Magazin 2024-05-08 08:58:45

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya danilo karakteri ersay üner Armağan Çağlayan Nadide Sultan Ceyda Düvenci Buket Aydın kadem fenerbahçe kulübün yapılan Ali Koç Demet Akbağ Oyuncu evlilik Bülent Şakrak ele ünlü şarkıcı İrem Derici Hülya Avşar hilmi topaloğlu Pınar söyledi Özcan Deniz mustafa topaloğlu Melek Baykal Nefise Karatay Deniz Çakır Süleyman Soylu Fatih Altaylı biler buruk eyüpspor teknik direktörü fatih kulaksız spor süper li Arda Turan Okan Buruk Eyüpspor Fatih Terim Kerem Aktürkoğlu Barış Alper Yılmaz Arda Güler milyoner abd youtube Acun Ilıcalı survivor Miss Turkey ünlü oyuncu Berfu Yenenler Hazal Subaşı Kadir Ezildi Kerimcan Durmaz Aleyna Tilki Ruhi Çenet Müge Anlı amanda Reynmen 10 AZ de erden son dakika Rasim Ozan Kütahyalı Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın ekran görüntüsü alma Google Chrome Eser Yenenler istedi yaşında cinsel terapi Gazze komek Konya Muğla city Vitor Pereira 5 yaş Göz spektrum otizm farkındalık otizm farkındalık günü çocuk hastalıkları bebek çocuk Özlem Gürses Seçim 2024 seçim sonuçları aktan Saba Tümer Deniz Can Aktaş Esra Dermancıoğlu Ömer Fatih Sayan acar Müjde Ar Erzurum ak parti yerel secim sonuclari Melis İşiten da, ışıl maçın Süper Lig tff, yapılan açıklama tff MHK Hakem galatasaray paylaşım gstv turu Batuhan Karadeniz Canan Kaftancıoğlu CHP hamdi Hamdi Alkan Zeynep Alkan anne Nevra Serezli Yeniden Refah Partisi İYİ Parti Canan Karatay kaju sağlıklı yaşam

KADEM, Yeni Şafak’ın haberini yalanladı: Apaçık bir iftira!

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yeni Şafak gazetesinde yer alan haberi yalanladı. Yapılan yazılı açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.

Haber 07-05-24 22:18

Fenerbahçe'de Ali Koç'a şok! Yaptığı açıklama nedeniyle PFDK'ya sevk edildi

Ali Koç, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda yer alan beyanlarının kulübün Youtube hesabından yayınlanmasından ötürü Sportmenliğe Aykırı Hareket." gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.

Spor 07-05-24 18:53

Demet Akbağ'dan 'Öpüşme' sorusuna bomba yanıt! Onlarda neler var neler

Son olarak Sandık Kokusu dizisiyle izleyici karşısına geçen Demet Akbağ katıldığı Youtube programında sunucunun sorduğu soruya verdiği yanıtla gündeme geldi. Akbağ, kendine sorulan 'Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?' sorusuna verdiği cevapla güldürdü.

Magazin 06-05-24 17:25

Bülent Şakrak ile boşanmasıyla gündemdeydi! Ceyda Düvenci Pınar Sabancı'ya konuk oldu! 'Regl' yorumu sosyal medyayı salladı

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılığı uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci son dönemde özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her adımı olay olan ünlü isim bu defa Pınar Sabancı'nın YouTube programına konuk oldu. Düvenci'nin 'regl' yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-05-24 12:06

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-05-24 10:59

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz'e sert çıktı! 'Yediğin kaba pislemeyeceksin'

Uzaylı lakabıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Babası ve amcasının müzik şirketi hakkında konuşan Topaloğlu, şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Levent karakteri ile adından söz ettiren Özcan Deniz'i sert bir dille eleştirdi. 'Yediğin kaba pislemeyeceksin' sözleri olay oldu.

Magazin 02-05-24 14:46

Melek Baykal Cennet Mahallesi'nde ilk gün 'Çağla Şıkel'i öyle görünce... Saçlar bukle bukle, takma kirpikler...

Cennet Mahallesi dizisi halen daha büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin usta ismi Melek Baykal geçtimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk oldu. Rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ile ilgili itiraflarda bulunan Baykal," Çağla sürekli kameraya bakıyordu. İlerleyen günlerde dayanamayıp çektim kenara, ‘Top model Çağla’yı unut. Burada ‘Pembe’nin kızı ‘Sultan’sın" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-04-24 14:44

Nefise Karatay doğum gününü kutladı! Kızını görenler hayran kaldı: Büyümüş bayağı

Yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Nefise Karatay yeni yaşına özel bir paylaşımda bulundu. Sevdikleriyle beraber kamera karşısına geçen Karatay'ın kızını görenler hayran kaldı. Ünlü ismin kızı Maya için sosyal medyada birçok kişi tarafından yorum yağdı.

Magazin 30-04-24 09:36

Deniz Çakır sokak hayvanlarına dair konuştu! Helal olsun yorumları geldi

Deniz Çakır, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Sokak hayvanlarının uyutulması hakkında konuşan başarılı oyuncuya "Helal olsun" yorumları gecikmedi.

Magazin 28-04-24 11:52

Bu sözler çok konuşulur! Fatih Altaylı'dan Süleyman Soylu'ya: Haddini bilsin! Tepemin tasını attırmasın

Son günlerde eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında Fatih Altaylı'nın programında iddialar dillendirilmişti. Süleyman Soylu da dün katıldığı Youtube yayınında Fatih Altaylı, Murat Ağırel ve Timur Soykan'ın adını vererek 'Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil' demişti. Fatih Altaylı'nın Süleyman Soylu için söylediği sözler de çok konuşulacağa benziyor.

Haber 25-04-24 09:01

Arda Turan, Kerem ve Barış'la ilgili detayı ilk kez anlattı: 'İkisini de karşıma alıp konuştum'

Eyüpspor'la Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren dünyaca ünlü eski futbolcu ve antrenör Arda Turan, şampiyonluk sonrası ilk röportajını yaptı. Galatasaray'ın patronu Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulunan Turan, Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan'ın Sportcell Youtube kanalına verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar haberimizde!

Spor 21-04-24 14:46

Sıfırdan başlayarak 12 ayda 1 milyon dolar kazanmak için yola çıkmıştı! İşler istediği gibi gitmedi: Kazandığı para gündem oldu...

ABD'de Mike Black ismindeki bir milyoner, sıfırdan başlayarak bir yıl içerisinde 1 milyon dolar kazanabileceğini iddia etmişti. Pandemi döneminde birçok kişinin depresyona girerek milyonlarca dolar kaybettiğini ve onlara umut olmak istediğini belirten Black, bu macerasını YouTube üzerinden yayınlamaya başladı. Fakat Black'in bu macerası hiç de istediği gibi gitmedi.

Haber 21-04-24 10:32

Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi! Acun Ilıcalı'nın itirafı gündem oldu! 'Romantik ilişkiler...'

Her bölümü büyük ses getiren Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmalar ve kaoslar sosyal medyayı meşgul ederken Acun Ilıcalı itiraflarıyla gündem oldu. 343 Digital YouTube kanalının Röveşata programına konuk olan Ilıcalı Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi.

Magazin 20-04-24 16:17

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-24 15:10

Hülya Avşar Kadir Ezildi'ye özel hayatını 'Ten tene, ter tere...' diyerek açık açık sordu! Yatak odası yanıtı olay oldu

Renkli kişiliği ve temizlik tutkusu ile adını kısa sürede tüm Türkiye'ye duyuran fenomen sunucu Kadir Ezildi, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Avşar Ezildi'ye özel hayatına dair sorular sordu. Kadir Ezildi hayatında biri olduğunu itiraf etti ve yatak odası yanıtıyla dikkat çekti.

Magazin 20-04-24 12:20

Kerimcan Durmaz ve Aleyna Tilki böyle partiledi! Çılgın dansları sosyal medyayı salladı

YouTube kanalında yayınladığı videolar ve sahne şovlarıyla uzun süredir adından söz ettiren fenomen Kerimcan Durmaz, şimdilerde son haliyle dikkat çekiyor. Yeni şarkısı ve klibiyle çok konuşulan Durmaz şimdi de “Nerdesin” adlı yeni şarkısının partisindeki halleriyle çok konuşuldu. Durmaz'ın Aleyna Tilki ile çılgın dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 20-04-24 11:34

Sonunda geri aldım demişti ama... Ruhi Çenet'in 8.5 milyonu aşkın aboneye sahip YouTube kanalından, kanalıyla alakasız canlı yayın açıldı! Tekrar mı hack'lendi?

Ünlü YouTuber Ruhi Çenet'in yayınladığı videolar sayesinde 8.5 milyonu aşkın aboneye ulaşan YouTube kanalı çalınmıştı. Çenet, geçtiğimiz günlerde ise bir paylaşım yaparak hesabı geri aldığını söylemiş ancak "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş" demişti. Son olarak ise Ruhi Çenet'in YouTube kanalından, kanalıyla alakasız bir canlı yayın açıldı. Bu yayın, "Ruhi Çenet'in kanalı tekrar mı hack'lendi?" sorusunu da beraberinde getirdi.

Haber 17-04-24 12:04

RTÜK Üyesi İlhan Taşçı Armağan Çağlayan'a konuk oldu! Önce Kızıl Goncalar'ı anlattı sonra Müge Anlı'ya tepki gösterdi! 'Siz halkı...'

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Armağan Çağlayan YouTube üzerinden yaptığı programıyla da adından söz ettiriyor. Çağlayan, 196Sekiz’den Dinle kanalına RTÜK üyesi İlhan Taşçı'yı konuk etti. Taşçı Kızıl Goncalar ve Müge Anlı açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-04-24 10:55

Ruhi Çenet'in 8.5 milyon aboneli YouTube kanalı çalınmıştı! Son durumu böyle anlattı... 13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş

YouTube'da seyahat videoları sayesinde 8 milyonu aşkın aboneye ulaşan Ruhi Çenet'in kanalı çalındı. Kanalın profil fotoğrafı ve adı değiştirilirken Kripto para dolandırıcıları, açtıkları canlı yayınlarla yatırımcıları dolandırmaya çalıştı. Hesabı geri aldığını söyleyen Çenet paylaşımında, "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş" ifadelerini kullandı.

Trend 13-04-24 10:53

Fatih Altaylı ile Reynmen arasındaki 'kız arkadaş ve İngiltere' diyaloğu yeniden gündem oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalındaki 'pazar sohbeti' bölümünde ünlü rapçi Reynmen'i konuk etmişti. Altaylı ile Reynmen arasındaki 'kız arkadaş' ve 'İngiltere' diyaloğu ise sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 09-04-24 19:16

Rasim Ozan Kütahyalı'dan olay iddia! F.Bahçe'nin yeni başkanı Acun Ilıcalı olacak

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı bir Youtube programında Türk futbolunda son dönemde yaşananlara dair çarpıcı iddialarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe başkanı olacağını söyleyen Kütahyalı Erden Timur'un da yeni yönetimde olmayacağını öne sürdü.

Spor 09-04-24 15:20

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın dudak dudağa görüntüleri ortaya çıktı

Hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi ile son dönemde adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan'ın adı kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile anılmıştı. Taşkın geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katılmış ve 'Haberler doğru' demişti. Daha sonra ise aşk olmadığı iddiaları da gündeme gelmişti. Magazin gündemini uzun süre meşgul eden Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın dudak dudağa görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 09-04-24 15:04

Youtube ekran görüntüsü alma: YouTube'da ekran görüntüsü nasıl alınır?

Bilgisayar ve mobil cihaz kullanımında ekran görüntüsü almak çeşitli ihtiyaç anlarında işleri kolaylaştırabilmektedir. İhtiyaca göre masaüstünde veya web sitelerinde ekran görüntüsü almak için pek çok farklı araç mevcuttur. YouTube videolarından ekran görüntüsünü alabilmek için diğer araçlardan daha iyi bir biçimde bunu gerçekleştirebilecek yöntemler de vardır. Peki, YouTube'dan screenshot nasıl alınır?

Haber 07-04-24 18:10

Cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler'e konuk oldu! Özel hayat sorusuna bomba yanıt! 'Eğer patatese dönmediyseniz...'

Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Programdaki itiraflarıyla çok konuşulan Aydın özel hayat sorularını açık açık yanıtladı. Aydın bir soruya verdiği yanıtla kısa sürede gündem oldu.

Magazin 05-04-24 12:17

Konya'dan Gazzeli çocuklara oyuncak ve eşofman gönderilecek

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) gönüllü kursiyerler tarafından dikilen 11 bin eşofman takımı ile toplanan binlerce oyuncak, Kızılay Karatay Şubesi iş birliğiyle Gazze'ye ulaştırılacak.

Yurthaber 04-04-24 15:15

MEAH’ta organ bağışı farkındalığı için stant kuruldu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doç.Dr. Canan Gürsoy koordinatörlüğünde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde Organ ve Doku Nakil Biriminin destek ve katkılarıyla, organ bağışı bilinci ve farkındalığını arttırmak amacıyla bilgilendirme ve organ bağışı için stant kuruldu.

Yurthaber 03-04-24 12:24

Acun Ilıcalı, 'Ali Koç ile aynı fikirde değilim' diyerek isyan etti! ''Fenerbahçe'nin başına gelmiş en büyük felaket''

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı YouTube programında Fenerbahçe ile ilgili ifadeler kullanmıştı. Sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Vitor Pereira hakkında da konuşan Ilıcalı'nın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 02-04-24 09:38

Çocuğunuzda bu belirtiler varsa hemen harekete geçin! Bebeklik döneminde görülmeye başlıyor

Çocuk-Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim üyesi Canan İnce Börekci, ‘Otizm Farkındalık Ayı’ dolayısıyla yaptığı açıklamada otizmin sosyal-iletişimsel alanlarda yetersizlikler, sınırlı ilgi alanları ve tekrarlayan davranışlar ile seyreden bir bozukluk olduğunu belirtti.

Kadin 01-04-24 14:52

Fatih Altaylı'dan olay hareket! Turgut Özal örneğinden bahsederken bu hareketi yaptı

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında yaptığı Teke Tek Seçim Özel canlı yayınında sıradışı anlar yaşandı. Altaylı Turgut Özal ile ilgili bir konuda konuştuğu sırada el hareketi yaptı. İzleyenlerin şaşkına döndüğü anlarda Altaylı 'kapak' işareti yaptı.

Finans 31-03-24 19:51

Acun Ilıcalı Saba Tümer'e 'Hayatım skandallarla geçti' diyerek anlattı! O Ses Türkiye Yılbaşına Hasan Doğru yerine bakın kimi çağırmış! 'Tv8'de çıkan imam...'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yakın arkadaşı Saba Tümer'in YouTube programı Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum'a konuk oldu. Özel hayatı ve iş hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Ilıcalı 'Hayatım skandallarla geçti' diyerek öyle bir anısını anlattı ki duyanlar inanamadı. Acun Ilıcalı'nın Tv8 imamı ile anısı herkesi kahkahaya boğdu.

Magazin 30-03-24 09:33

Hudutsuz Sevda'nın Asiye'si Esra Dermancıoğlu Hülya Avşar'a konuk oldu! Cinsellik sorusunu duyunca... 'İstiyorsan kessinler'

Şimdilerde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Programda Avşar'a soru soran Dermancıoğlu 'cinsellik' sorusuyla herkesi şaşırttı.

Magazin 30-03-24 07:36

Ömer Fatih Sayan'dan yerel seçim açıklaması! 'TikTok, YouTube, Meta ve X yetkilileriyle görüşmelerimizi gerçekleştirdik'

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı ve BTK eski Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan 31 Mart seçimleriyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada sosyal medya şirketlerinin temsilcileriyle görüştüklerini açıkladı. Sayan "Bu süreçte sosyal medya şirketleri de seçim mevzuatı ve YSK kararlarına uyumlarının ivedi ve en etkin bir şekilde sağlanabilmesi için 7/24 çalıştıklarını bildirdi" dedi.

Haber 30-03-24 00:44

Müjde Ar'ın yüzündeki değişim dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

Canan Ergüder, 'İstanbul Ansiklopedisi' dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Müjde Ar ile çekilen bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Müjde Ar'ın yüzündeki değişiklik dikkat çekti. Usta oyuncuya sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 29-03-24 17:46

Erzurum canlı yerel seçim sonuçları! Erzurum seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Sekmen mi, CHP adayı Atlıhan Atila mı, İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimleri ile birlikte Türkiye bir yıl sonra yeniden sandık başına gidiyor. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Erzurum’da da başkanlık yarışı son ana kadar sürdü. Erzurum’da mevcut belediye başkanı Mehmet Sekmen mi İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı, CHP’nin adayı Atlıhan Atila mı kazanacak?

Haber 29-03-24 12:26

TV'de yayınlamayan görüntüler! Berna ve Damla arasında gergin anlar

Survivor konseyde yine gerilim hakimdi. Berna ve Damla arasında yaşanan ve ekrana yansımayan görüntüler Survivor Youtube kanalında yayınlandı. Damla Berna'ya "Takıma ateş ediyorsun tabii ki lafını keseceğim" dedi.

Magazin 27-03-24 13:23

Melis İşiten'den bomba itiraf! Konuklarının programdan sonraki teklifleri ağızları açık bıraktı

Şimdilerde Şahin Irmak ile oynadığı 'Seni Seviyorum İyi ki Ayrılmışız' tiyatro oyunu ile adından söz ettiren Melis İşiten 'İşin İçinden' YouTube programına konuk oldu. Özel hayatı ve yeni oyunları ile ilgili açıklamalar yapan Melis İşiten'den bomba bir açıklama daha geldi. İşiten kendi programına gelen konukların programdan sonraki teklifleri ile ağızları açıkları açık bıraktı.

Magazin 27-03-24 10:17

Görüntüler sızdırılmıştı: TFF hakem değerlendirme toplantısının tamamını paylaştı! Soruşturma başlatıldı

Türkiye futbol tarihi daha önce eşine rastlanmamış gelişmeler yaşamaya devam ediyor. Galatasaray - Antalyaspor maçı için, MHK eğitimcisi Hugh Dallas ve VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil'in hakem Abdülkadir Bitigen ile yaptığı toplantı görüntüleri kamuoyuna sızdırıldı. Görüntülerin sızdırılması üzerine TFF, 1 Mart tarihinde yapılan MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını YouTube üzerinden paylaştı. TFF konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti. Fenerbahçe'den konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

Spor 26-03-24 15:20

'GS TV Youtube kanalı Acun Ilıcalı'ya satılıyor' iddiası ortalığı karıştı! Taraftar bu haber sonrası ayağa kalktı, o isimden ilk açıklama geldi!

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen iş insanı Acun Ilıcalı'nın GSTV Youtube kanalını alacağı iddiası gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray Kongre Üyesi Eray Yazgan'dan konuyla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 07:39

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in Mustafa Denizli anısı olay oldu! Perdeleri çekmeyi unutmuşum

Eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz, katıldığı Youtube programında futbol hayatıyla ilgili açıklamalar da bulundu. Karadeniz, "Futbolu çok seviyordum, ama koşmayı sevmiyordum" dedi.

Magazin 23-03-24 15:09

Para sayma görüntüleriyle ilgili Canan Kaftancıoğlu ifade verdi! İfadeye ilk ben çağrılsaydım...

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifade verdi. "İlk ifadeye çağrılan ben olsa idim, ifade vermeyi reddederdim" diyen Kaftancıoğlu, "Süreci sizin başlattığınız ancak el çektirildiğiniz iddiaları var?" sorusuna "Öyle bir şey söz konusu değildir" yanıtını verdi.

Haber 22-03-24 19:13

Canan Kaftancıoğlu adliyeye böyle geldi! CHP'yi karıştıran 'para sayma' görüntüleri için ifadesi alındı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel, ardından ise eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ’şüpheli’ sıfatıyla Savcılığa ifade vermeye geldi.

Haber 22-03-24 15:43
CHP

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın son paylaşımı korkuttu! Zayıf hali dikkat çekti: Hastalığımdan dolayı...

Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile gündem olmuştu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Alkan'ın son paylaşımı hayranlarını korkuttu. Alkan, hastalığından dolayı zayıfladığını söyledi.

Magazin 20-03-24 15:42

Para sayma görüntüleri gündem olmuştu! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndaki para sayma görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmayı yürüten savcılık, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağırdı.

Haber 18-03-24 22:24

Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den yıllar sonra itiraf... Biraz acıtıcı geldi diyerek açıkladı

Sihirli Annem dizisi 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği bir diziydi. 2003 yılında başlayan dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri de Dudu Peri'ydi. Dizide Dudu Peri'ye hayat veren Nevra Serezli katıldığı YouTube programında yeniden çekilen Sihirli Annem dizisi hakkında konuştu.

Magazin 18-03-24 15:49

Yeniden Refah ile İYİ Parti arasında 'destek' krizi: Teşekkür eden belediye başkan adayına çok sert çıktı

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Canan Uçar'ın 'teşekkür' paylaşımı Yeniden Refah Partisi'yle ipleri gerdi. Uçar, Pasinler ziyaretinin ardından "Hikmet Çakal'a seçimdeki destek sözü için teşekkür ederiz" dedi. Ancak Yeniden Refah Partililer bu paylaşıma sert tepki gösterdi.

Haber 18-03-24 15:36