Ece Yaşar Haberleri

Kısmet'in yıldızı Ece Yaşar çember içinde dans ederken yere çakıldı! O anlar çok konuşuldu

Kısmet dizisinde Ceylan karakterine hayat veren genç oyuncu Ece Yaşar zaman zaman dans videoları ile gündeme geliyor. Güzel oyuncu bu defa son paylaşımıyla olay oldu. Evinde tavana asılı çemberin içinde dans ettiği anları paylaşan Ece Yaşar bir anda kendini yerde buldu.

Magazin 21-08-2023 17:18

Çukur dizisinin Karaca’sı Ece Yaşar ile Selim’i Öner Erkan ayrıldı

Çukur dizisinde Karaca’yı canlandıran Ece Yaşar ile Selim’i canlandıran Öner Erkan’ın ayrıldığı ortaya çıktı. Dizide baba kızı canlandıran çiftin aşk yaşamaya başlaması büyük ses getirmişti.

Magazin 05-06-2021 02:43

Çukur 124. son bölümde Karaca öldü! Ece Yaşar Çukur'dan ayrıldı! Karaca'nın ölümü sosyal medyayı salladı

Çukur dizisinin 124. son bölümünde flaş bir ayrılık daha yaşandı. Çukur'da amcanın Celasun'u öldürdüğünü ve Yamaç'a yıllarca işkence yapan Kulkan'la iş birliği yaptığını öğrenen Karaca çılgına döndü. Amca Cumali'ye silah çeken Karaca tüm gerçekleri Vartolu'ya anlatacağını söyledi. Ancak amca ise Karaca'ya vurarak silahını düşürdü ve yere yatırdığı Karaca'yı boğarak öldürdü. Karaca'yı canlandıran Ece Yaşar da Çukur'dan ayrıldı. Ece Yaşar için Çukur'dan veda paylaşımı da yapıldı.

Magazin 13-04-2021 00:26

Çukur'da Karaca ölüyor mu? Ece Yaşar Çukur'dan neden ayrılıyor?

Show TV ekranlarında her pazartesi yayınlanan Çukur dizisinde ayrılıklar peş peşe yaşanıyor. En son geniş bir hayran kitlesi edinen Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka'nın Çukur’dan ayrılmasının arkasından bomba bir isim daha diziye veda ediyor.

Magazin 12-04-2021 11:44

Ece Yaşar

Ece Yaşar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ece Yaşar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.