Emir Berke Zincidi Haberleri

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi büyüdü! Değişimiyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği 'Küçük Osman' karakteri ile hafızalara kazınan Emir Berke Zincidi şimdilerde büyüdü ve kocaman bir delikanlı oldu. Emir Berke Zincidi'nin değişimi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ıydı! Emir Berke Zincidi'nin değişimi inanılmaz!

Kanal D'nin hafızalarda iz bırakan dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin oyuncuları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. 1980'lerin anlatıldığı dizide Cemile ve Ali'nin küçük oğulları Osman'ı canlandıran Emir Berke Zincidi o dönem de performansıyla çok konuşulmuştu. Genç yıldız yıllar sonra ortaya çıktı. Görenler tanıyamadı.

Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Küçük Osman'ıydı! Emir Berke Zincidi tatilde ortaya çıktı

Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli gibi ünlü isimlerin yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde, Küçük Osman karakteriyle hafızalara kazınan Emir Berke Zincidi son haliyle dikkat çekti. Zincidi arkadaşlarıyla gittiği tatilden son halini paylaştı.

Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ının son hali şaşırttı! Emir Berke Zincidi'yi görenler tanıyamıyor

Bir dönemin izlenme rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin minik Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Küçük Osman rolüyle milyonların kalbini kazanan ve hafızalara yer edinen Emir Berke Zincidi şimdilerde 17 yaşında.

Magazin

Emir Berke Zincidi

Emir Berke Zincidi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emir Berke Zincidi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ı yürekleri dağlamıştı! Emir Berke Zincidi son halini paylaştı

Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli gibi ünlü isimlerin yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde, Küçük Osman karakterine hayat veren Emir Berke Zincidi hem küçüklük halini hem de son halini paylaştı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ı son haliyle beğeni topladı.

Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin küçük Osman'ı Emir Berke Zincidi son pozuyla ilgi çekti! Özledik seni

Emir Berke Zincidi, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Osman rolüyle unutulmaz çocuk oyunculardan biri oldu. Halen bu rolle anılan Emir Berke Zincidi, Instagram'dan paylaştığı son pozuyla dikkat çekti.

Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ını şimdi gören tanıyamıyor! 'Büyümüyor' dedikleri Emir Berke Zincidi son haliyle şaşırttı

2010 ve 2013 yılları arasında televizyon ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı dönem Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin küçük Osman'ı Emir Berke Zincidi son haliyle görenleri şaşırttı. Hakkında 'Hiç büyümüyor' denilen televizyonun sempatik çocuk oyuncularından olan isim, şimdilerde 16 yaşında genç bir delikanlı oldu.

Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin 'Küçük Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin son hali

Henüz iki yaşında bir bebekken reklam filmlerinde yer almaya başlayan ve Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Osman Akarsu karakterini canlandıran Emir Berke Zincidi artık büyüdü. Şimdilerde 16 yaşında bir delikanlı olan Emir Berke Zincidi son haliyle görenleri hayrete düşürüyor.

Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Osman'ı Emir Berke Zincidi çimlerden poz verdi! Canavar gibisin

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli, Ayça Bingöl gibi oyuncuların yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi dram yüklü konusuyla seyircilerin aklına kazındı. Bir babanın terk ettiği ailede en küçük çocuk Osman rolü ile tanınan Emir Berke Zincidi, pozlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin küçük Osman'ını bir de Instagram'da görün! 'Abi çocuk karizma'

Emir Berke Zincidi, bir zamanlara damga vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği Osman rolü ile tanındı. Yıllar içerisinde farklı dizi ve filmlerle de ekran önüne gelen Emir Berke Zincidi'nin son hali görenleri şaşırtıyor.

Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi delikanlı oldu! Son hali inanılmaz

Yayınlandığı dönem izlenme rekoru kıran Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde küçük Osman olarak tanınan Emir Berke Zincidi büyüdü genç adam oldu. Dizideki rolüyle zaman zaman tüm Türkiye'yi ağlatan Osman'ın son haline bir bakın.

Magazin