Emre Mutlu Haberleri

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Mahkeme tüm müştekilerin bir sonraki celse hazır edilmesine karar verdi

Yüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında mahkeme, Fatih Terim'in de arasında bulunduğu dosyaya yeni eklenen tüm müştekilerin bir sonraki celse hazır edilmesine karar verdi.

Haber 2024-06-01 00:37:51

Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi sona erdi!

Ankaragücü, Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor 2024-05-31 15:53:28

'Mutlu son masajı' görünce inandı, teminat için 50 bin lira silikon parası gönderdi! Eşine söyleriz deyince 170 bin lirasından daha oldu: 'Değişik fantezi özellikleri varmış'

Tunceli'de yaşayan B.C. sosyal medyada gördüğü 'mutlu son masajı'na inandı. Gelmesi için anlaştığı kadın silikonlarının başına bir şey gelmesin diye 50 bin lira teminat parası istedi. Parayı gönderen B.C. kadın gelmeyince dolandırıldığını anladı. Parasını geri isteyince de 'ailen öğrenir' diyerek tehdit edildi. B.C. bu kez ailesi öğrenmesin diye kredi çekip 170 bin lira daha gönderdi.

Haber 2024-05-31 12:54:09

Emre Altuğ'un Yalı Çapkını dizisinden ayrılması olay olmuştu! Beril Pozam'dan konu ilgili yorum geldi: Kalbim burkuldu

Fenomen dizilerden olan Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurdu. Dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılması sevenlerini üzmüştü. Altuğ'un veda görüntüleri sosyal medyada çok konuşulurken Beril Pozam'dan da konu ile ilgili bir açıklama geldi. Altuğ'un gidişi ile ilgili Pozam, "Kalbim burkuldu" dedi.

Magazin 2024-05-31 12:42:39

Cem Yılmaz'dan mutlu aile karesi! Kız kardeşinin doğum gününü böyle kutladı

Cem Yılmaz'ın kız kardeşi ünlü komedyen Tolga Çevik ile evli. Cem Yılmaz, kız kardeşi Özge Yılmaz'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Kayınbiraderi Tolga Çevik ve yeğenlerinin de olduğu kareyi Instagram hesabıdan paylaşan Yılmaz'a beğeni yağdı.

Kulis 30-05-24 22:49

UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali’nde Olympiakos, Fiorentina’yı 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu!

Konferans Ligi’nde finale çıkan Olympiakos ile Fiorentina karşı karşıya geldi. Kupayı alıp sezonu mutlu bitirmek isteyen iki ekip kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Fazla pozisyonun yaşanmadığı maç uzatmalara gitti. Uzatmaların 116. dakikasında Olympiakos Ayoub El Kaabi golü buldu ve maçı 1-0 kazanarak kupaya ulaştı.

Spor 30-05-24 00:41

Elinde satırla sokağa indi, yoldan geçenlere saldırdı! Korku dolu anlar kamerada

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde uyuşturucu madde bağımlısı Emre P. (24), elinde satırla dayısının kapısına dayandı. Dayısı kapıyı açmayınca sokağa inen Emre P., park halindeki hafif ticari aracın camını kırıp, yoldan geçen 2 kadını darbetti. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 29-05-24 16:59

Bu acıya yürek dayanmaz: Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı! Dikkat çeken 'yanlış serum' iddiası

Bursa’da bahar nezlesi şikayetiyle hastaneye giden 7 yaşındaki Yüsra Türkoğlu ailesinin iddiasına göre, yanlış serum sebebiyle hayatını kaybetti. Acılı aile, doktorların yanlış müdahalesi ve peş peşe yapılan hatalar nedeniyle kızlarının öldüğünü ifade etti. Anaokulu öğrencisi Yüsra’dan geriye mutlu günlerinde kaydedilmiş görüntüler kaldı. Savcılık da küçük kızın cenazesine otopsi yaptı.

Haber 29-05-24 11:59

Mezuniyet makyajı nasıl yapılır? Evde mezuniyet makyajı yapımı

Mezuniyet günü, hayatta yeni bir dönemin başlangıcını simgeler. Bu özel günde, şık ve mutlu olmak en doğal istektir. Mezuniyet gününde, elbise seçimlerini iyi bir saç modeli ve profesyonel bir makyajla tamamlamak önemlidir. Peki, mezuniyet makyajı nasıl yapılır?

Kadin 28-05-24 21:34

Dopamin detoksu nedir? Dopamin detoksu nasıl yapılır?

İnsan yaşamında birçok etkisi bulunan dopamin, sinir sistemini uyararak beyindeki ödül mekanizmasında önemli bir rol oynar. Mutlu olmakla eşleştirilen dopamin, aynı zamanda bir hormon işlevi görür. Ruh hâli, hafıza, motivasyon, hareket gibi vücut eylemleriyle ilgili her konuda dopamin seviyeleri ön plandadır. Ayrıca parkinson, dikkat eksikliği, huzursuz bacak sendromu gibi rahatsızlıklar da bağlantılıdır. Peki, dopamin detoksu nedir?

Haber 28-05-24 21:07

Üniversiteli motokurye Ata Emre Akman cinayetinde yeni gelişme! Davalar birleştirikecek

Balıkesir'de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Katil zanlısı E.Ö. hakkında 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava ile baba Orhan Ö. için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davaların birleştirilmesine karar verildi.

Haber 28-05-24 18:43

Boğazını ve cinsel organını kesip öldürmüştü! 'Hatırlamak istemiyorum'

Kocaeli'de korkunç bir olay yaşandı! 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını kesip öldüren Emre Torun'un tutuklu yargılandığı duruşmada Cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, Torun'un 'Canavarca hisle kardeşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Haber 28-05-24 18:21

Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu kararı! İstifa hamlesi...

Ankaragücü'yle birlikte küme düşen Emre Belözoğlu'nun takımdan ayrılmak için görüşmeler yaptığı ve kısa süre içinde istifa edeceği öğrenildi.

Spor 27-05-24 14:09

Emre Belözoğlu'ndan oyuncularına tepki! Allah’ınızdan korkun!

Trendyol Süper Lig 38. haftasında Trabzonspor ile oynayan Ankaragücü 4-2 mağlup oldu ve küme düştü. Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun futbolculara isyanı sosyal medyada olay oldu. Maç sonrası açıklama yapan Belözoğlu "Ömrümün sonuna kadar da Ankaragücü'ne bunu yaşatan kişilerden birisi olarak kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim" dedi.

Spor 26-05-24 21:14

Emre Çolak'tan Fenerbahçelileri kızdıran paylaşım geldi!

Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Emre Çolak'tan flaş bir paylaşım geldi.

Spor 26-05-24 21:00

Beden pozitifliği savunucusu Nelly London gerçekçi yaz vücudunu paylaştı

Beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çeken Nelly London, sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına tepki gösteriyor. Kadınların kendi bedenleri içinde mutlu olması gerektiğini savunan London, gerçekçi vücutlarıyla nasıl göründüklerini düşünürlerse düşünsünler insanları plaja gitmeye ve eğlenmeye çağırıyor.

Kadin 26-05-24 12:21

Ankaragücü'nün yıldızı Garry Rodrigues 'artık susmayacağım' diyerek açıkladı! Emre Belözoğlu için olay ifadeler Benimle derdi var, bitirmeye çalışıyor

Ankaragücü'nde forma giyen Garry Rodrigues sosyal medya hesabından teknik direktör Emre Belözoğlu için çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. İşte Rodrigues'in o paylaşımı...

Spor 25-05-24 23:53

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın ifadesi ortaya çıktı! Tehdit ediliyorum, psikolojim bozuldu!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olayların yankıları devam ederken, yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişinin savcılık ifadesine ulaşıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal, hem Galatasaray hem de Trabzonspor maçlarının ardından sosyal medya hesaplarından tehdit edildiğini, halen devam eden bu durumdan psikolojisinin olumsuz etkilendiğini belirtti. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 17:40

Türkiye ile Mısır 15 milyar dolarlık ticaret hedefine odaklandı

Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Salih Mutlu Şen, Mısır ile en geç 5 yıl içinde 15 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşmayı hedeflediklerini, bunun da Serbest Ticaret Anlaşması'nın etkin şekilde uygulanması, Ro-Ro hattının tekrar açılması ve yerel parayla ticaret yoluyla sağlanacağını bildirdi.

Finans 25-05-24 14:10

Aleyna Kalaycıoğlu geçtiğimiz günlerde Survivor'dan elenmişti! Adada yaptıklarını itiraf etti

Survivor All Star'da performansı ve Yunus Emre ile arasındaki arkadaşlıkla adından söz ettiren Aleyna geçtiğimiz hafta yarışmadan elenmişti. 'Survivor'dan elenen Aleyna Kalaycıoğlu, adada yaptıklarını anlattı.

Magazin 25-05-24 14:06

Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı Emre Altuğ diziye böyle veda etti! Hayranlarından tepki yağdı

Yalı Çapkını'nda Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Bu iddia ünlü oyuncunun veda konuşmasıyla kesinleşti. Altuğ'un vedasına sosyal medyadan tepki yağdı.

Magazin 25-05-24 13:41

2 günlük bebekken dudaklarından öpüldü! Hayatı kabusa döndü: Enfeksiyon beyin sıvısına girdi ve beynine saldırdı

Sekiz yaşındaki Breelyn sağlıklı ve mutlu bir bebek olarak doğdu, ancak henüz iki günlükken onu görmek için ziyarete gelenler tarafından sevilirken bir enfeksiyon kaptı. Breelyn'in annesi henüz iki günlükken bir kişinin onu dudaklarından öpmesinden sonra kızının kaptığı enfeksiyonun beyin hasarına neden olduğunu dile getirdi.

Trend 25-05-24 10:25

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 8 film birden vizyona girdi (24 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 8 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 24-05-24 15:42

Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı kaza geçirdi! Erzan başka bir araca alındı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı dava bugün devam ediyor. Mahkemenin 1 saat geç başlayacağı bildirildi. Sebebi ise Erzan'ı taşıyan aracın kaza geçirmesi. İşte detaylar...

Haber 24-05-24 12:14

Astrolog Meral Güven, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bildi! Şimdi gözler Fenerbahçe ve Galatasaray tahminine çevrildi...

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 11. kez bu organizasyonda mutlu sona ulaşmış oldu. Siyah-beyazlıların bu zaferi sonrası sosyal medyada bir süredir gündem olan Astrolog Meral Güven'in tahmini akıllara geldi. Haftalar önce Beşiktaş'ın şampiyon olacağını ifade eden Astrolog Meral Güven, ligin son maçında Galatasaray'ın yenilip, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylemişti.

Spor 23-05-24 23:04

Çocuklarınız için renkli ve dayanıklı en iyi suluk modelleri

Çocukların sağlıklı kalmalarını sağlamak için su tüketimi çok önemlidir. Bu nedenle, çocukların kullanacağı sulukların seçimi büyük önem taşır. Bu noktada canlı renkler ve ilgi çekici tasarımlara sahip dayanıklı sulukların seçilmesi çocukların su tüketimlerini artırmaya yardım edecektir. Biz de çocuklar için suluk modellerinden oluşan bir liste hazırladık. En iyi suluk modellerinden oluşan listemizle çocuğunuzun mutlu bir şekilde su tüketmesini sağlayabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 23-05-24 19:21

Yalı Çapkını'nın Orhanı Emre Altuğ diziden ayrılıyor mu? İddialar gündem oldu

Yalı Çapkını'nda Orhan Korhan karakterine hayat veren Emre Altuğ son dönemde dizideki rol arkadaşıyla aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyordu. Altuğ şimdi de diziden ayrılacağı iddialarıyla adından söz ettirdi.

Kulis 23-05-24 13:46

Türkiye 17 yaşındaki katil zanlısını konuşuyor! Ata Emre Akman'ı vahşice katletmişti: Hapis cezası iniyor

Üniversite öğrencisi ve motokurye Ata Emre Akman'ın öldürülmesiyle ilgili iddianame hazırlandı. Balıkesir'de işlenen vahşi cinayet üzerine katil zanlısı E.Ö. (17) hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Ancak E.Ö.'nün yaşı 18'den küçük olduğu için cezasının indirildiği belirtildi. E.Ö. hakkında istenen ceza belli oldu.

Haber 22-05-24 16:03

Survivor Yunus Emre yine rahat durmadı... Aleyna'dan sonra Yunan güzelle yakınlaştı! O görüntüler çok konuşuldu

Survivor All Star bu sene büyük bir heyecanla devam ediyor. Yarışmada aldığı cezalarla adından sıkça söz ettiğimiz Yunus Emre, Aleyna'nın elenmesinin ardından Yunan güzelle yakınlaştı. Yarışmadaki o görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Kulis 22-05-24 11:39

Plaza hayatını bıraktı huzuru tarımda buldu! “Üretmeyi kesinlikle bırakmayın”

İstanbul’da özel bir şirkette çalışan ve plaza hayatından sıkılarak Aydın’a ailesinin yanına dönen 32 yaşındaki Vildan Uğurlu, çiftçilik hayalinin peşinden koşarak huzuru tarımda buldu. 2020 yılında tanıştığı “Efeler diyarında pitaya” projesi ile hayatı değişen Uğurlu, betondan yapılı kapalı alanlar yerine toprağı seçtiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Kadin 21-05-24 15:50

Gözlerden uzak büyüttü! Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'un kızı genç kız oldu

Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinliğe kızı Su ile geldi. Gözlerden uzak büyüttüğü kızıyla davette boy gösteren Altuğ'un kızı annesine benzerliğiyle ve güzelliğiyle gündem oldu.

Kulis 21-05-24 13:38

Aleyna Kalaycıoğlu, ülkeye girer girmez Yunus Emre ile yakınlaşma iddiaları soruldu! Annesinin uyarısı sorulunca...

Yunus Emre ve Aleyna Survivor'da yakın arkadaşlıkları sebebiyle sık sık eleştiri almış ve aileleri tarafından 'uzak dur' uyarısına maruz kalmışlardı. Daha sonra araları bozulan ikiliden Aleyna elenip ülkeye dönünce herkesin merak ettiği soru Aleyna'ya soruldu. Survivor Aleyna, Yunus Emre hakkındaki sorulara bakın ne tepki verdi.

Kulis 21-05-24 11:48

Ceyda Düvenci kendini tutamadı, Ne oluyor bu Emre ile aşk haberlerine? dedi! Gözde Kansu'nun tepkisi dikkat çekti

Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler'e 'Yalı Çapkını' dizisinde Gülgün karakterine hayat veren Gözde Kansu konuk oldu. Düvenci konuğuna dayanamayıp dizide Orhan'ı canlandıran Emre Altuğ ile arasında neler olduğunu sordu.

Kulis 21-05-24 10:38

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star'da kimi şampiyon görmek istiyor? Yunus Emre'nin adını bile anmadı

Survivor All Star'da gerek yarışma performansları gerek Yunus Emre ile arasındaki arkadaşlık gerekse açıklamalarıyla adından söz ettiren Aleyna geçtiğimiz hafta elendi. Survivor Aleyna kim şampiyon görmek istediğine dair bakın ne dedi.

Magazin 21-05-24 09:54

Fenerbahçe taraftarı da yatırımcısı da mutlu! Borsada galibiyet yükselişi

Kendi evinde Galatasaray'ı mağlup eden Fenerbahçe'nin hisseleri, galibiyetin ardından haftaya güçlü yükselişle başladı. Galatasaray hisseleri ise değer kaybetti.

Finans 20-05-24 13:21

Aleyna Nefise'ye ne dedi? Merve rahatsız oldu... Yunus Emre'den bambaşka bir iddia

Aleyna'nın elenmeden önce Nefise'ye söyledikleri konseyde ortamı gerdi. Merve bu konuda konuşmaktan rahatsız olurken Yunus Emre'den yeni iddia geldi. Yunus Emre "Kendisi gitti böyle bir yangın yapıp gitti" diyerek eteğindeki taşları döktü.

Kulis 20-05-24 08:31

Fenerbahçe sahada bayrak açtı, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal Galatasaraylı isme saldırdı! Derbi sonrası biri yumrukladı, biri saçını çekti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası gerilim tavan yaptı, yumruklar havada uçuştu. 1-0'lık galibiyeti kutlamak isteyen Fenerbahçeliler sahanın ortasında bayrak açarken, söz konusu kutlamaya müdahale etmek isteyen Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran yumruklu saldırıya uğradı. Görüntülerde Çelikkıran'a yumruk atanlardan birinin İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal olduğu görülürken; Hulusi Belgü de Çelikkıran'ın saçını çekti.

Spor 20-05-24 06:42

Emre Belözoğlu'ndan flaş açıklamalar! Beni kimse ömür boyu susturamaz

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maç sonu toplantısında bir gazetecinin kendisi hakkında yazdığı köşe yazısını hatırlatarak, "Beni kimse ömür boyu susturamaz" dedi.

Spor 18-05-24 23:17

Anne olmaya hazırlanan Hailey Bieber bakın ne aşermiş! 'Yargılamak yok' diyerek paylaştı

Justin Bieber ile uzun süredir mutlu bir evliliği olan Hailey Bieber geçtiğimiz haftalarda hamileliğini duyurmuştu. 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Hailey Bieber'in hamilelik pozları ise çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de aşerdiği yiyeceğini gösterdi ve 'yargılamak yok' notu ile paylaştı...

Magazin 18-05-24 10:46

Ata Emre Akman cinayetinde adı geçen kadın ilk kez konuştu! Caninin babası neler yapmış neler: Ev kurşunlama, bıçaklama, tehdit...

Türkiye Balıkesir'de yaşanan Ata Emre Akman cinayetini konuşuyor. Kahreden olayla ilgili ortaya çıkan detaylar duyanları şaşkına çevirdi. Caninin babasının dini nikahlı eski eşi ilk kez konuştu. O aileyle 12 yıldır mücadele ettiğini belirten kadın daha önce evinin kurşunlandığını ve bıçaklandığını söyledi. Kadının ailesi ise bu yüzden memleketlerine dönmek zorunda kalmış. İşte detaylar...

Haber 17-05-24 16:26

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 11 film birden vizyona girdi (17 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 11 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 17-05-24 15:58

Ata Emre Akman'a soru sorup bıçaklamış! Babası 'sarhoştum' dedi, katilin ifadesi ortaya çıktı

Balıkesir'in Karesi ilçesinde zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı (20) 25 yerinden bıçaklayarak öldüren E.Ö.'nün (17) ifadesi ortaya çıktı. E.Ö.'nün ifadesinde "Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez'i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım" dediği öğrenildi. Ata Emre Akman'ın, E.Ö.'nün bahsettiği Dönmez'e değil, başka bir daireye sipariş getirdiği ortaya çıktı.

Haber 17-05-24 13:37

Türkiye'yi kahreden Ata Emre Akman cinayetinde 'baba' şüphesi! Azmettirici o mu? 'Apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı' diyerek anlattı

Motokurye olarak çalışan ve sipariş bıraktıktan sonra E.Ö. tarafından 25 yerinden bıçaklanan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın ölümü Türkiye'yi kahretti. Cinayet anı görüntüleri herkesi dehşete düşürürken 'baba' şüphesi dikkat çekti. Anneler Günü’ne oğlunun morgdaki cesedini teşhis ederek giren acılı anne Zuhal Akman, katil E.Ö.’yü babasının azmettirdiğini iddia etti. "O gece apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı" diyen acılı anne, apartmanda oturan o kadını işaret etti.

Haber 17-05-24 07:59

Ata Emre Akman'ın acılı ailesinden yürek burkan sözler: 'Kendi çocuğumu koruyamadım...'

Balıkesir'de bir zincir restoranda harçlığını çıkarmak için kurye olarak görev yapan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ata Emre Akman, daha önceden 6 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki E.Ö. tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Emekli albay olan Akman'ın babasının yaptığı açıklamalar yürekleri burktu.

Haber 16-05-24 09:52

Balıkesir'de önü kesilip vahşice öldürülmüştü! Motokurye Ata Emre Akman'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Balıkesir'de, önünü kesen E.Ö. (17) tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi motokurye Ata Emre Akman'ın (20), olaydan 1 hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Akman, ailesiyle gittiği tatildeki görüntüsünde kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla olan görüntüsünde ise gitar çalıp, birlikte şarkı söylemeleri yer alıyor.

Haber 15-05-24 18:24

Survivor Aleyna ve Yunus Emre daha fazla dayanamadı! İçini döktü

1 aya yakın süredir dostlukları biten ve konuşmayan Aleyna ve Yunus Emre sonunda bir araya geldi. Eski dostların konuşması ve Aleyna'nın içini dökmesi dikkat çekti.

Kulis 15-05-24 07:08

Vahşi cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Üniversite öğrencisi motokuryeyi sokak ortasında defalarca bıçaklamış

Balıkesir'de bir zincir restoranda motorlu kurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman (20), önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Kan donduran cinayetin, yakındaki bir okulun güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri de ortaya çıktı. Çok sayıda suçtan kaydı da bulunan katil zanlısı E.Ö.'nün, Akman'ı yakasından tuttuğu ve defalarca bıçakladığı görüldü.

Haber 14-05-24 22:07

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ata Berk Mutlu değişimiyle ağızları açık bıraktı! Yıllar sonra İlker Kaleli ile aynı karede...

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı bir döneme damgasını vuran 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği Sinan karakteriyle hafızalara kazınan Ata Berk Mutlu şimdi de değişimiyle gündem oldu. Yıllar sonra İlker Kaleli bir araya gelen ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.

Kulis 14-05-24 10:52

Emre Mor için çarpıcı açıklama! ''Yardım edemiyoruz''

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray mağlubiyetinin ardından Emre Mor'un durumu hakkında konuştu. Tolunay Kafkas, "İyi bir Emre Mor elbette önemli silah. Sıkıntıları var, biz de yardım edemiyoruz. Kendisinin aşması lazım." diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Spor 13-05-24 08:02