Fazla Haberleri

Fiyatlar yüzde 20 düştü ama yaprak kıpırdamıyor: İkinci el araba alacaklara 'Temmuz' uyarısı: 'Otomatik olarak yansıyacak...'

İkinci el araç piyasası bayram öncesi de durgunluğunu koruyor. Araç fiyatları ortalama yüzde 20 gerilerken, piyasada araç bolluğu yaşanıyor. Araç seçeneklerinin çok fazla olduğunu söyleyen oto galericiler, araç almak için doğru zaman olduğunu belirttiler. Oto galericiler, mevduat faizlerinin yüksek olmasından dolayı kimsenin araç almadığını söyledi.

Finans 2024-06-11 15:31:31

Zayıflamak uğruna yapılıyor! Herkes için uygun değil diyerek uyardı: Zehirlenme veya ölümle sonuçlanabilir

Aşırı ve gereksiz su tüketiminin zehirlenme veya ölümle sonuçlanabileceğini belirten Dahiliye Uzmanı Dr. Mehmet Acımış, “Bol su içmek, herkes için uygun değil. İhtiyaç duyduğunda su içmesi ve doktorunun önerisi dışında günde 3 litreden fazla sıvı tüketilmemesi gerekir” dedi.

Kadin 2024-06-11 12:16:23

TÜİK açıkladı! Hanehalkının en çok para harcadığı alan belli oldu! Bakan Şimşek'in açıklamalarıyla yeniden gündemdeydi!

Türkiye İstatistik Kurumu, hanehalkı bütçesinden yapılan harcama alanlarını açıkladı. En fazla pay konut ve kira harcamalarına ayrıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yüzde 25 kira zammı sınırı açıklamalarıyla kira ve konut fiyatları yeniden gündem olmuştu.

Finans 2024-06-11 11:34:36

Doktor açıkladı: Stresi azaltmak için duşta yapmanız gereken tek şey! Kadınlar erkeklerden 5 kat daha fazla yapıyor

Bir doktor, duşta stresi azaltmak için hepimizin daha çok yapması gereken bir şey olduğunu söylüyor. Bu, ağlamak. Son araştırmalar duşta ağlama eylemini kadınların erkeklerden neredeyse beş kat daha fazla yaptığını gösteriyor. Klinik Psikolog ve Nöropsikolog Dr. Amber Johnston duşta ağlamanın zihin ve beden için faydalarını tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Kadin 2024-06-11 11:32:17

7000 dolarlık ek vergiye 700 bin TL zam! 8 Temmuz trafiği: Kapora verseniz bile fazla para ödeyebilirsiniz

Çin’den ithal araçlara getirilen yüzde 40’lık ek verginin otomobil piyasasına etkisini sektör temsilcileri açıkladı. En düşük model sıfır otomobile 300, en yüksek modele ise 700 bin TL zam geleceği konuşuluyor. 8 Temmuz’da uygulamaya girecek karar öncesi zamlara yakalanmak istemeyenler bayilere akın etti ama bu kez da araç bulamadı. Kapora verenlerin teslim süreci 8 Temmuz sonrasına sarkarsa, onları daha büyük bir sürpriz bekliyor.

Finans 11-06-24 07:46

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatında yükseliş: İlk 5 ayda 3,2 milyar dolar

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yılın ilk 5 ayda 3,2 milyar dolara yükseldi.Irak, 455 milyon dolarla en fazla ihracat yapılan ülkeler arasında ilk sırada yer alırken, ikinci 168 milyon dolar ile Birleşik Krallık oldu. Üçüncü sırada yer alan ABD'ye yapılan ihracat, 156 milyon dolar olurken, ABD'yi sırasıyla Almanya, Fas, İran, Fransa, Libya ve Gürcistan izledi. İhracat payının en çok arttığı ülke ise yüzde 35,25 ile ABD oldu.

Finans 09-06-24 15:26

Kurban Bayramı öncesi denetimler hızlandı! Emekli detayı dikkat çekti! Fahiş fiyat uygulayanlara yüksek ceza

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı öncesinde şehirler arası otobüs işletmeciliği yapan firmalara yönelik denetimlerin hızlandırıldığını bildirdi. 10 günlük sürede 1 milyon liradan fazla ceza yazıldı. Emeklilere yönelik yüzde 20 indirim kararının uygulanıp uygulanmadığı da kontrol ediliyor.

Finans 09-06-24 14:00

Son yaptığı hareket sonrası Netanyahu'ya tepkiler çığ gibi büyüyor! Ondan nefret ediyorum, sefil adam

İsrail'in Filistin üzerindeki zulmü 7 Ekim tarihinden beri tüm uluslararası baskılara rağmen devam ediyor. Son olarak dün rehine kurtarma operasyonu adı altında 200'den fazla Filistinlinin ölümüne yol açan ve sonucunda dört İsrailli rehinenin kurtarıldığı operasyona da dünya çapında tepki yağdı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun kurtarılan rehinelerle poz vermesi hem ülke içinde hem de küresel ölçekte eleştirilerin hedefi oldu.

Haber 09-06-24 11:34

Trafiğe çıkanlar dikkat: Kurban Bayramı öncesi arttı! Bir hafta yüz binlerce araca işlem yapıldı

Kurban Bayramı öncesi trafik denetimleri yoğunlaştı. Bir haftada 2 milyondan fazla araç denetlendi, yüz binlerce araç ve sürücüye işlem yapıldı.

Haber 09-06-24 08:14

Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever'in uzay yolculuğu! Dünya'ya iniş yaptılar

Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever'in de içinde yer aldığı "Galactic 07 uzay uçuşu" gerçekleştirildi. Araç New Mexico'daki tesisten 17.30'da havalandı. Atasever'in yolcuğu 1 saatten fazla sürerken 18.40'ta Dünya'ya iniş yaptılar. Türkiye Uzay Ajansı, görevin başarılı olduğunu duyurdu.

Haber 08-06-24 17:33

Havalar ısındı herkes akın etti! Uzmanından 'havuz' uyarısı: “Gözle ilgili rahatsızlıklar, çocuklarda kalıcı hasar bırakabilir”

Havaların ısınmasıyla birlikte aileler soluğu denizde veya havuzlarda almaya başladı. Düzenli denetimler olsa dahi havuzlarda daha fazla bakterinin yer aldığına dikkat çeken Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, “Havuzlarda gözle görülebilir bir bulanıklık varsa ideali çocuğu o havuza sokmamak, kendimizin de girmemesidir. Bulunduğunuz tesiste havuz ve deniz aynı oranda ulaşılabilirse, deniz tercih edilmelidir” dedi.

Haber 08-06-24 14:03

Kilosu 5 bin euro! Yurt dışından talep çok 'Sağlıklarını çok düşünüyorlar' Büyük ilgi var

Tokat’ta nesli koruma altında olan ve nadir bulunan akzambak çiçeği, sağlığa faydaları ve fiyatıyla dikkat çekiyor. Polenin kilosunun 5 bin Euro civarında, çayının ise yurt dışına 2 bin 500 Euro civarına gönderildiğini söyleyen üretici Erdi Can Aydemir, yurt dışından talebin çok fazla olduğunu söyledi. Aydemir "Yurt dışındakiler sağlıklarını çok düşünüyorlar" dedi.

Finans 08-06-24 10:30

Milyonlarca gencin kader günü! YKS'nin ilk oturumu başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yurdun 81 ilinin yanı sıra Lefkoşa ve Zagreb'de düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) başladı. Sınava 3 milyondan fazla aday başvurdu. Sınav sonuçları ise 17 Temmuz'da açıklanacak.

Egitim 08-06-24 09:01

Psikologdan YKS'ye girecek öğrencilere uyarı: Bu kesinlikle bir ölüm kalım sınavı değil

Ankara'da 29 Mayıs Devlet Hastanesi'nde çalışan Psikolog İzzet Tamer Eşki, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na başvuran 3 milyondan fazla aday öğrenciye tavsiyelerde bulunarak, "Bu kesinlikle bir ölüm kalım sınavı değil" dedi.

Kadin 07-06-24 15:54

Kiraladığı evden salondan gelen seslere uyandı! Tanımadığı iki adamı karşısında gördü... Senin burada ne işin var?

TikTok'tan 'kaya.summer' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın 700 binden fazla izlenmeye ulaşan gönderisinde tatil için kiraladığı evin başka bir kişiye daha kiralandığı oldukça ilginç bir şekilde öğrendiğini anlattı. Sabahın erken saatlerinde salondan gelen seslerle uyandığını dile getiren Kaya, "Oturma odasında daha önce hiç görmediğim iki yabancı adam vardı. Bize 'Senin burada ne işin var?' diye bağırdılar" dedi.

Trend 07-06-24 13:19

Dev fuhuş operasyonu! Birçok ile sıçradı: 145 kadın hakkında işlem yapıldı, ele geçirilen para dudak uçuklattı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünden dev fuhuş operasyonu! Operasyon İstanbul, Adana ve Antalya'ya da sıçradı. 11 şüpheli gözaltına alınırken 145 kadın hakkında da işlem yapılarak ceza kesildi. Operasyonda el koyulan para miktarı ise 22 milyon liradan fazla...

Haber 07-06-24 12:29

Ne altın ne dolar ne mevduat... TÜİK açıkladı, mayıs ayının kazandıranı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu verilere göre mayıs ayının en fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi altın, dolar, mevduatı geride bırakarak aylık en yüksek reel getiriyi sağladı.

Finans 07-06-24 10:55

Ekrem İmamoğlu farklı kazandı! Ortaya çıkan tablo herkesi şaşırttı: ‘AK Partili başkanlar da İmamoğlu’na oy verdi’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, rakibinin iki katından fazla oy fark atarak Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçilmesi sonrası dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. AK Partili Başkanlar da İmamoğlu’nu mu destekledi?

Haber 07-06-24 07:57

Mayısta en fazla onlar satıldı: 3 otomobil markası zirvede

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında mayıs ayında en fazla satışı yapılan markalar belli oldu. Zirvedeki üç marka Renault, Volkswagen ve Ford olarak sıralandı.

Finans 06-06-24 12:00

Korkutan uyuz alarmı: Yeniden artışa geçti! “2-3 aydır vakalarda artış var, sık sık görmeye başladık

Son haftalarda uyuz vakalarında artış yaşandığını belirten uzmanlar uyarıyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhan Engin, son 2-3 aydır uyuz vakalarında tekrar bir artış olduğunu söyledi. Günlük poliklinikte sık sık hasta görmeye başladığını belirten Engin, tedavi olmuş, tekrar vaka alevlenmiş şekilde çok fazla hastanın hastaneye başvurduğunu belirtti.

Haber 05-06-24 10:35

Uzman isim uyardı: Ciddi oranda artış gösteriyor, erkeklerde daha fazla görülüyor! Tedavi edilmezse böbrek kaybı yaşatabilir

Böbrek taşı ve tedavileri hakkında bilgi veren Üroloji Bölümü’nden Prof. Dr. Emrah Yürük, idrar yollarının en sık karşılaşılan problemlerinden olan böbrek taşlarının görülme sıklığının kadınlar, erkekler ve çocuklarda ciddi oranda artış gösterdiğini belirtirken genel olarak erkeklerde daha fazla rastlanan böbrek taşında tedaviye gidilmezse böbreklerin ciddi oranda hasar görebileceğini açıkladı.

Haber 05-06-24 07:53

Slovenya, Filistin’i resmen tanıdı

Slovenya Parlamentosu, Filistin devletinin tanınmasına yönelik kararnameyi onayladı. Birleşmiş Milletler'in 3'te 2'sinden fazlasını oluşturan 140'tan fazla ülke Filistin devletini tanıyor.

Haber 04-06-24 23:18

Altının kilogram fiyatı yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 430 bin liraya yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Ahlatçı Döviz ve Kıymetli Madenler, NMGlobal Kıymetli Madenler, Türkiye İş Bankası, Uğuras Kıymetli Madenler ile İstanbul Altın Rafinerisi olarak sıralandı.

Finans 04-06-24 17:12

Almanya'da işsiz sayısı beklenenden fazla arttı

Almanya'da işsiz sayısı, mayıs ayında ekonomik durgunluğun işgücü piyasasındaki bahar toparlanmasını yavaşlatmasıyla nisan ayına kıyasla 25 bin ile beklenenden fazla arttı. Piyasalarda işsiz sayısına ilişkin beklenti 10 bin kişi artması yönündeydi.

Finans 04-06-24 12:44

Süper Lig mücadelesi borsaya taştı! Yatırımcısına en fazla kazandıran takım belli oldu

Süper Lig'de kıyasıya mücadele eden spor kulüplerinin hisseleri Borsa İstanbul'da da kıyasıya yarıştı. Mayıs ayında yatırımcısına en çok kazandıran takım belli oldu. Fenerbahçe, halka açık 4 spor şirketi arasında en fazla piyasa değerine sahip kulüp olurken, mayıs ayını 12 milyar 313 milyon 112 bin liralık piyasa değeriyle tamamladı

Finans 04-06-24 11:37

Fon yatırımlarına ilgi artınca rekor geldi: 1 yılda 1 milyondan fazla kişi daha!

Fon yatırımcı sayısında artış Mayıs ayında da devam etti. Son verilere göre fon yatırımcı sayısı 5 milyon seviyesine dayandı. Bir yıldaki artış 1 milyondan fazla olurken, 10 milyon TL üzerinde portföyü bulunan yatırımcıların toplam fon yatırım büyüklüğü Mayıs ayında 2,05 milyar TL ile yeni zirveyi gördü.

Finans 04-06-24 10:23

Sahnede ayakta duramıyordu! Serdar Ortaç sosyal medyadan açıkladı: İçkiyi...

Son dönemde açtığı canlı yayınlar ile gündeme gelen ve sık sık alkollü halleri ile görüntülenen Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde Harbiye'de verdiği konserde ayakta durmakta zorlandığı görülmüştü. Bu görüntülerin ardından fazla alkol tükettiği iddia edilmişti. Serdar Ortaç, şimdi ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada sigara ve alkolü bıraktığını açıkladı.

Magazin 04-06-24 10:21

Yozgat'ta çok sayıda köpek kimyasal madde kullanılarak öldürüldü! Valilik açıklama yaptı: 'Suç duyurusunda bulunuldu'

Yozgat’ın Azizli Mahallesi'nde 20’den fazla sokak köpeği ölü olarak bulundu. Yapılan incelemede köpeklerin kimyasal madde kullanılarak öldürüldüğü ve toplu olarak bölgeye atıldığı tespit edildi. Yozgat Valiliği, çok sayıda köpeğin ölü bulunmasıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Haber 03-06-24 23:20

Adı değişince ziyaretçi sayısı da arttı! Dünyada en fazla fotoğrafı çekilen noktalardan...

UNESCO Dünya Doğal ve Kültürel Miras Listesi’nde yer alan Kapadokya bölgesinin simge yapılarından olan ve üç peribacasının yan yana olduğu bölgenin adı ‘Peribacaları’ olarak değiştirildi. Peribacalarını görmeye gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin sayısı da arttı.

Haber 03-06-24 13:33

Türkiye bisiklette ihracatçı konumunu koruyor

Türkiye'nin bisiklet üretimi geçen yıl 1,7 milyon adede ulaşırken, ihracatı ise 133 milyon avroya yükseldi. BİSED Yönetim Kurulu Başkanı Metin Cengiz, "Nüfus yoğunluğu fazla olan, bisiklet üretim ve satış rakamları arasında dengesizlik olan Hollanda, İtalya, Fransa ve İskandinav ülkeleri bu anlamda sektörümüz için hedef ülkeler arasında sayılabilir" dedi.

Finans 03-06-24 11:46

En kanlı seçimden tarihe geçen sonuç çıktı! 38'den fazla siyasetçi öldürülmüştü

Meksika'da düzenlenen yerel seçim ve devlet başkanlığı seçimi dün itibarıyla sona erdi. Meksika'da yapılan bu seçimler öncesinde 38 siyasetçi suikaste uğradı. Tarihin en kanlı seçimini yaşayan Meksika'da devlet başkanlığına Claudia Sheinbaum geldi. Ülke tarihinin ilk kadın devlet başkanı olan Sheinbaum böylelikle Meksika tarihine de geçti.

Haber 03-06-24 11:31

Fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu: 'Akaryakıt maliyeti' dikkat çekti

Mayısta fiyatı en fazla artan "kakao (kakaolu ürünler hariç)", en çok düşen "sebze" oldu. Listede kişisel araçların akaryakıt maliyetlerinde de düşüş yaşandığı gözlemlendi.

Finans 03-06-24 11:24

Çırak olarak başladı, patron oldu! Siparişleri yetiştirmek için... Yurt dışından bile müşterileri var

Edirne’de 14 yaşındayken halk eğitimi merkezi tarafından fabrikada açılan kursa katılarak çalışma hayatına başlayan 50 yaşındaki Hatice Okay, 36 yıldır işini büyük bir aşkla sürdürüyor. Yurt dışından da müşterileri olduğunu söyleyen Okay, bazen siparişleri yetiştirmek için fazla mesai yaptığını söyledi.

Kadin 03-06-24 10:31

Mevduat faizleri bankada parası olanı üzdü! Türk Lirası ihtiyacı azaldı, faiz oranları düştü: ‘Yeterli seviyede…’ diyerek açıkladılar

Mevduat faizlerinde düşüş hızlandı. Bankada parası olan yatırımcılar iki haftada 6 puandan fazla düşen mevduat faizi oranlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyordu. Uzman isim faizlerde düşüşün sebebini açıkladı. Ekonomist Muhammet Bayram, “Bankaların mevduat toplama ihtiyaçları azaldı” diyerek altın mı, dolar mı, borsa mı, mevduat faizi mi? sorusuna da yanıt verdi.

Finans 03-06-24 08:47

Küçükçekmece'de yıkılan bina sonrası Naci Görür'den İstanbulluların uykusunu kaçıracak uyarı: Beni en çok korkutan...

Küçükçekmece'de 3 katlı binanın çökmesi nedeniyle 1 kişi ölü 8 kişi yaralandı. Söz konusu olay sonrası uzmanlar, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan yüzlerce bina daha olduğunu belirtirken yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan açıklamalar geldi. "Bu bölge depremde en fazla zarar görebilecek bir bölge" diyen Görür, kendisini en çok korkutan şeyin ne olduğunu da açıkladı.

Manşet 03-06-24 06:23

1 milyondan fazla öğrencinin beklediği sınav geldi! Sonuçlar 28 Haziran'da açıklanacak

Liselere Geçiş Sınavı'nda kritik gün. 1 milyon 38 bin 192 öğrencinin başvuru yaptığı sınav 09.30 itibarıyla başlayacak. Sınav sonuçları ise 28 Haziran'da açıklanacak ve aynı gün Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlanacak.

Egitim 02-06-24 08:02

Üç haftadan fazla süren öksürüğe dikkat! Tehlikeli hastalığın belirtisi olabilir

Virüslerin vücuda alınmasına bağlı ortaya çıkan viral enfeksiyonlarda öksürüğün birkaç gün içinde kendiliğinden geçebileceği, üç haftadan fazla devam eden öksürüğün ise akciğer kanseri, kronik bronşit ve astımın belirtisi olabileceği belirtildi.

Haber 01-06-24 10:12

3 ilçede seçim heyecanı! 50 bin seçmen sandık başına gidiyor

31 Mart yerel seçim sonuçlarına yapılan itiraz sonucunda 2 Haziran'da yapılması kararlaştırılan yeni seçimler 3 ilçe ve 4 beldede 50 binden fazla seçmenin katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.

Haber 01-06-24 09:20

Kurban Bayramı öncesi 'salmonella' bakterisi uyarısı! Yaz aylarında sık görülüyor 'Bazı gruplar daha fazla risk altında'

Yaz aylarının gelmesiyle, gıdalardan ve içme suyundan bulaşan 'salmonella' bakterisi, çeşitli enfeksiyonlara ve salgınlara neden oluyor. Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "Kurban Bayramı da geliyor, en büyük önerim aldığınız kurbanda 'salmonella' varmış gibi düşünün. Kestikten sonra mutlaka el temizliğine dikkat etmek lazım. Kullanılan aletleri hemen temizlemek lazım" dedi.

Haber 01-06-24 07:36

Prof. Dr. Tevfik Özlü: Bu alışkanlığı bırakırsanız ömrünüz 15-20 yıl uzuyor!

Herkesin sigarayı bırakırken bir takım zorluklar yaşamasının doğal olduğunu belirten Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Sigarayı bıraktığınızda 15-20 gün biraz zorluk çekeceksiniz, ama 15-20 yıl yaşamınıza eklenecek. Çünkü sigara, günde 20 adetten fazla sigara içenlerin yaşamından bu kadar yıl çalmaktadır" dedi.

Haber 31-05-24 15:11

Fitness uzmanı göbek yağlarını yakmak için 10 dakikalık basit egzersizi paylaştı

Fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle bel bölgesindeki yağlanmalardan kurtulmak oldukça zorlu olabiliyor. Bir fitness uzmanı spora yeni başlayanlara yönelik bir egzersiz paylaştı. Göbek yağlarını eritmeye yarayan bu egzersizi her sabah yalnızca 10 dakikanızı ayırıp yapabilirsiniz.

Kadin 31-05-24 10:04

Ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı? Ekran kartı olmadan oyun oynanır mı?

İnternetin hayatımıza girmesiyle birlikte bilgisayarlar başta olmak üzere pek çok teknolojik cihaz daha fazla kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle bilgisayarlar gerek iş hayatında gerekse günlük yaşamda yaygın olarak kullanılmaktadır. Bilgisayarların verimli bir şekilde çalışabilmesi için bazı donanımlara ihtiyacı vardır. Bu donanımlardan biri ekran kartıdır. Peki, ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı ve ekran kartı olmadan oyun oynanır mı?

Haber 30-05-24 16:31

Indie oyun nedir? Indie oyunların özellikleri

Günümüzde bilgisayar üzerinden video oyunu oynamayı seven çok fazla kullanıcı vardır. Kimi video oyunları orta veya büyük ölçekli ekipler tarafından geliştirilirken kimi oyunlar ise daha küçük ekipler tarafından geliştirilip piyasaya sürülmektedir. Son dönemlerde adına sıkça rastlanılan video oyunlarından biri de Indie oyunlarıdır. Peki, Indie oyun nedir ve Indie oyunların özellikleri nelerdir?

Haber 30-05-24 16:30

Bekarlığa veda partisi yapan turistler ortalığı birbirine kattı! Restoran personeliyle kavga ettiler yetmedi polislere saldırdılar

İspanya'nın Mayorka bölgesinde 30'lu yaşlarındaki 8 İngiliz turist bekarlığa veda partisi sırasında alkolü fazla kaçırınca ortalığı birbirine kattı. Denize alkol şişesi fırlatan ve diğer müşterilerle tartışma yaşayan turistleri uyaran personelle aralarında gerilim yaşandı. Restoran personeli ve turistler arasında yaşanan kavganın şiddetlenmesi üzerine olaya polis müdahale etti. Turistler polisin müdahalesine de sert tepki gösterdi.

Trend 30-05-24 15:01

Pazardaki fiyatını görünce eşi teşvik etti! Daha fazla kazanç için yola çıktı... Şehir dışından bile geliyorlar

Bilecik’te pazarda pahalı olduğunu gören eşinin tavsiyesiyle 1 dönüm yerde çilek yetiştirmeye başlayan Yalçın Nar, ’seç-al’ sloganıyla dalından satışı yapıyor. Yılda 40 dönümde 40 ton çilek yetiştiren Nar, şimdi ise üretimi seralarla yıl boyuna yayıp yurt dışına ihracat yapmaya hazırlanıyor.

Finans 30-05-24 12:35

Bayram öncesi ‘kafalarına göre zam’ yok… Tatile gidecekler dikkat! Otobüs bileti fiyatlarında ‘4 ay' sınırı

Kurban Bayramı öncesinde seyahat planı yapanlar dikkat! Otobüs bileti fiyatları ne kadar, zam gelecek mi? diye merak edenler için Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım açıkladı. Yıldırım şu an otobüs bileti fiyatlarının kampanyalı olduğunu ancak yoğunluğun artması ile fiyatların yükselebileceğini kaydetti. Ancak fiyatların 4 ayda bir belirlenmesi nedeniyle zammın en fazla üst sınıra kadar çekilebileceğinin altını çizdi.

Finans 30-05-24 11:53

Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi? Altın fiyatları ters köşe yapınca tahminler değişti: Piyasa Uzmanı Şirin Sarı getiri oranlarını tek tek hesapladı

Altın fiyatları haftanın dördüncü gününde de düşüşüne devam ediyor. Ons altın fiyatındaki gerilemeye paralel gram altın fiyatı da kan kaybediyor. Peki altın fiyatlarında beklenti ne? Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi daha çok kazandırır? Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı sene sonuna kadar 7 aylık süreçte altın yatırımı için iyi bir döneme girileceğinin sinyalini verdi. Ancak getiri açısından borsa ve mevduat gibi araçların daha fazla kazandırabileceğini dile getirdi.

Finans 30-05-24 10:17

Ece Erken'in dudaklarındaki değişim dikkat çekti! 'Dolguyu fazla kaçırmış' dendi... Yanıt gecikmedi

Ünlü sunucu Ece Erken sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla zaman zaman gündeme gelen isimlerden biri. Bir dönem sunduğu Mavi Şeker programıyla hafızalara kazınan Erken şimdi de son haliyle gündem oldu. Ünlü ismin dudaklarındaki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 30-05-24 10:05

UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali’nde Olympiakos, Fiorentina’yı 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu!

Konferans Ligi’nde finale çıkan Olympiakos ile Fiorentina karşı karşıya geldi. Kupayı alıp sezonu mutlu bitirmek isteyen iki ekip kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Fazla pozisyonun yaşanmadığı maç uzatmalara gitti. Uzatmaların 116. dakikasında Olympiakos Ayoub El Kaabi golü buldu ve maçı 1-0 kazanarak kupaya ulaştı.

Spor 30-05-24 00:41