Fit Tarifler Haberleri

Uykudayken cayır cayır yağ yaktıran yoğurt kürü! Akşam yemeğinden 2 saat sonra tüketmek yetiyor

Kilo verme süreci bazı kişiler için zorlu oluyor. Düzenli ve dengeli beslenme, bol su tüketimi ve doğru egzersiz yapmakla beraber bazı kür tarifleri de zayıflama sürecinize katkı sağlayabilir. Kilo vermede etkili olan kür tariflerinden en etkili olanları genelde yoğurt içeren tarifler oluyor. İşte uykuda bile yağ yakmanıza yardımcı olan kür tarifi...

Kadin 2024-05-10 07:59:10

Leziz ve pratik: Tavuklu krep sarma tarifi! Misafir sofralarının baş tacı tavuklu krep sarma nasıl yapılır?

Tavuklu krep sarma tarifi merak ediliyor. Klasik tariflerden sıkılanların denemek istediği tavuklu krep sarma (bohça) tarifi misafir sofralarına da oldukça çok yakışıyor. Deneyenlerin bayılarak tükettiği bu yemek risksiz tarifler arasında yer alıyor. Tavuk sote ve kreplerin beşamel sosla birleşip fırına atılmasıyla hazırlanan bu tarif hem lezzetli hem de pratik. Peki, fırında tavuklu krep sarma tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2024-05-07 14:10:16

Uzmanlar uyarıyor! Protein diyeti tehdidi: Böbrek ve kalp yetmezliği riskini artırıyor!

Sosyal medyada moda olan diyetler, uzman kontrolünde yapılmadığında sağlığı tehdit ediyor. Çocukluk çağındakiler ya da ergenler ağır protein diyetleri ile böbrek hatta kalp yetmezliği riskine girerken, erişkinlerde ise hurma diyeti, glutensiz diyet gibi trend tarifler, diyabete hatta şeker komasına davetiye çıkarıyor. Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye'de 79 ilde hizmet veren Sağlıklı Yaşam Merkezleri’nde diyetisyen, fizyoterapist, hatta psikologlarla ücretsiz ve uzman kontrolünde kilo vermek mümkün.

Kadin 2024-05-04 14:18:30

Hande Ataizi ünlü dergiye kapak oldu! İddialı pozu sosyal medyayı salladı

Hande Ataizi başarılı oyunculuğu, güzelliği ve fit hali ile sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ataizi bu kez ünlü bir dergiye kapak oldu. Ünlü oyuncunun iddialı pozu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 2024-05-04 09:49:11

Diğer Haber Etiketleri

mon yağ yakmak için ne yemeli hızlı yağ yakmak için ne yemeli tarifi tavuk krep Kalp‎ şeker koması şeker komasına zihin protein Hande Ataizi karakteri Oyuncu ünlü oyuncu tarif yiyecekler yulaf lapası değişik lezzetler farklı tarifler tatlısı tarifi etimek etimek tatlısı etimek tatlısı tarifi fırında makarna kahve sohbetleri ağlayan pasta ağlayan pasta tarifi kahvaltıda karışık pizza tarifi köstebek köstebek pasta köstebek pasta tarifi aktan sosyal medya yaşında Nesrin Cavadzade cenk demirer Ata Demirer moda Modacı Ivana Sert bastı glüt istan cevizi leziz sağlıklı besinler atıştırmalık granola protein bar bitter çikolata Ceyda Düvenci gününde Bülent Şakrak güçlü mete Kilo vermek aşlama ayran aşı çorbası tarifi Gülşen Şeyma Subaşı bisküvili doğrama haşlanmış yeşil mercimek pasta tarifleri Ramazan Ramazan menüsü fırın sütlaç tarifi makarna ezogelin çorbası bütün sebzeler çırpma kadayıf kaymaklı ekmek tas kebabı iftar Sahur tarhana çorbası taze bezelye mercimek çorbası şekerpare tarifi pirinç pilavı gavurdağı salatası tavuk sote ele stil 11 ayın sultanı Nurgül Yeşilçay kadayıf tatlı sütlü nuriye tatlısı can kebabı 5 yaş ayak eo sırt karın kası gavurdağı kekin kirde püf noktası Mine Tugay anne tulumba tuzlu yiyecekler poşe yumurta tarifi Avokado un helvası çikolata un helvası tarifi pratik sahur tarifleri sağlıklı beslenme güveç eli böğründe Kahramanmaraş böreği nasıl yapılır tava böreği Demi Moore

Yulaf lapası tarifi: Yulaf lapası nasıl yapılır?

Uzun süre tok tutan, sağlıklı ve lezzetli yiyecekler, tarifler arayışındaysanız ve dengeli beslenmenizden olduğu kadar damak tadınızdan da taviz vermek istemiyorsanız bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz. İşte yulaf lapası tarifimiz...

Yemek 30-04-24 12:52

Etimek tatlısı tarifi: Etimek tatlısı nasıl yapılır?

Kolay temin edilebilir malzemelerden değişik lezzetler elde etmeyi ve farklı tarifler denemeyi seviyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Etimek tatlısı tarifini hazırlayarak hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 27-04-24 15:32

Fırında makarna tarifi: Fırında makarna nasıl yapılır?

Farklı tarifler denemeyi ve damak tadınıza uygun değişik yemekler yapmayı seviyorsanız bu fırında makarna tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Makarnayı her zamankinden çok daha değişik bir şekilde pişirmek için bu tarifi mutlaka deneyin.

Yemek 27-04-24 14:31

Ağlayan pasta tarifi: Ağlayan pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinizde, çay davetlerinizde ve kahve sohbetlerinize eşlik edecek farklı tarifler ve lezzetler arıyorsanız ağlayan pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem yapımı çok pratik olan hem de son derece lezzetli olan bu tatlıyı çok seveceksiniz.

Yemek 25-04-24 23:54

Karışık pizza tarifi: Karışık pizza nasıl yapılır?

Kahvaltıda, öğle ya da akşam yemeklerinde, çay saatlerinde veya akşam aniden gelen atıştırmalık ihtiyacında yardımınıza koşacak tarifler peşindeyseniz karışık pizza tarifimizi çok seveceksiniz. Dışarıdan yemek söylemek yerine kendi tariflerini kendi mutfağında yapmayı tercih edenlerin de mutlaka denemesi gereken bu tarifimizin yapımı da son derece kolay.

Yemek 25-04-24 19:32

Köstebek pasta tarifi: Köstebek pasta nasıl yapılır?

Tatlı krizlerinizi geçiştirecek lezzette tarifler arıyorsanız köstebek pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. İşte hem yapımı kolay olan hem de kısa süre içinde hazırlayıp sunabileceğiniz köstebek pasta tarifimiz...

Yemek 25-04-24 18:00

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 23-04-24 10:13

Ata Demirer kardeşi Cenk Demirer'le pozunu paylaştı! Çok benziyorlar

Verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer'in fit görünümü beğeni alıyor. Oyuncu bu kez kardeşiyle beraber paylaştığı pozla gündeme geldi. Oyuncunun hayranları kardeşini ona benzetti.

Magazin 21-04-24 10:10

Yaşlanmayı resmen tersine çevirdi! 61 yaşındayım ama 38 yaşında birinin vücuduna sahibim

Yeni nesil Benjamin Button olarak adlandırılan Dave Pascoe, 61 yaşında olmasına rağmen oldukça fit ve sağlıklı görüntüsü sayesinde dikkatleri bir anda üzerine çekti. Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan bölgesinde yaşayan Pascoe, "Emekli bir ağ güvenliği uzmanı olarak artık tam zamanlı bir biyohackerım. Genetik saatimi geri döndürmeye kendimi adadım" dedi.

Trend 18-04-24 10:10

'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! Ivana Sert gençlik sırrını açıkladı! 'Buz gibi odada...'

Daima fit olan ve her zaman sağlıklı beslenmeye özen gösteren Ivana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle herkesi şaşırttı.

Magazin 18-04-24 08:41

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar

Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!

Yemek 17-04-24 16:04

Bülent Şakrak ile tek celsede boşanmıştı! Ceyda Düvenci aşkını böyle ilan etti

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakikada bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla sık sık adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci aradığı aşkı da sonunda buldu. Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir aşkla yelken açtı. Ünlü isimler sonunda aşkını ilan etti.

Magazin 16-04-24 07:51

Kışın aldığınız kilolara elveda! 1 haftada 2 beden incelten mucizevi yoğurt kürü

Özellikle kışın hareketsizlikten dolayı alınan fazla kilolar can sıkıcı olabiliyor. Eğer fazla kilolarınızı eritmek ve yaza fit bir görünümle girmek istiyorsanız 1 haftada 2 beden incelten bu mucizevi yoğurt kürünü denemelisiniz.

Kadin 15-04-24 15:58

İçinizi ferahlatacak ayran aşı çorbası tarifi! Pratik ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ferah lezzetler ön plana çıkmaya başladı. Bu lezzetlerden biri olan ayran aşı çorbası da merak edilen tarifler arasında yer aldı. Haşlanmış nohut ile yapılan bu çorba pişirilmeden tüketilebiliyor. Yapımı da bir o kadar kolay olan ayran aşı çorbasının tarifini haberimizde derledik. Peki, ayran aşı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-24 14:56

Gülşen fit görünümüyle ve şık seçimiyle dikkat çekti! Sırrını ilk kez açıkladı

Gülşen, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere bayram keyfi yaşatan ve tarzıyla dikkat çeken Gülşen fit görünümünün sırrını da verdi.

Magazin 12-04-24 13:31

Şeyma Subaşı leopar trendine uydu! Bikinili pozlarına yorum yağdı

Ülke ülke gezen Şeyma Subaşı leopar trendine hemen uydu. Leopar desenli bikinisiyle poz veren Subaşı'nın fit görünümüne beğeni yağdı.

Magazin 10-04-24 13:11

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 09-04-24 08:28

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-24 09:01

Ramazan'ın 27. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve lezzetli tarifler burada!

'Bugün iftara ne yapsam?' sorusuna ramazanın son günlerinde de iftara hazırlık yapan birçok kişi tarafından yanıt arıyor. Ramazan ayının 27. gününde hem pratik hem de lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 6 Nisan 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan ramazan iftar menüsü yediden yetmişe herkesin damak zevkine uyuyor. Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 06-04-24 10:07

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 26. gününe özel iftar menüsü

Ramazan ayının son günleri yaşanırken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 26. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 05-04-24 10:48

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 04-04-24 00:44

'Bugün iftara ne yapsam?' diye düşünenlere pratik ve leziz tarifler! Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 23. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 2 Nisan Salı iftar menüsünde kremalı mantar çorbası, karnıyarık, cacık ve kemalpaşa tatlısı tarifleri yer alıyor. Bu menünün yanına dilediğiniz bir salata çeşidi de ekleyebilirsiniz.

Yemek 02-04-24 10:18

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünenlere özel tarifler! Ramazan'ın 22. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 2. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 1 Nisan 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 01-04-24 09:14

Ramazanın 20. günü iftar menüsü: 'İftara ne yapsam?' diyenlere özel tarifler!

Ramazan ayının sonu yaklaşırken iftar menüsü fikirleri de hız kesmeden araştırılıyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça pratik oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz lezzetli ve kolay tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 20. gününe özel hazırlanan menü fikri...

Yemek 30-03-24 09:11

Ramazanın 19. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere enfes tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 19. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 29 Mart Cuma iftar menüsünde mercimek çorbası, tavuklu bezelye, pirinç pilavı, kaşık salatası ve şekerpare tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 29-03-24 10:12

30 kilo vermişti! Son haline gelen yoruma Ata Demirer sessiz kalamadı... Şimdi resmen yakışıklısın

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer'in fit görünümüne beğeni yağıyor. 30 kilo veren Ata Demirer kendisine gelen bir yoruma sessiz kalamadı.

Magazin 28-03-24 14:24

'Yüzümde dolgu bile yok' dedi! Ivana Sert güzellik sırrını tek tek açıkladı

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken Ivana Sert'e canlı yayında güzellik sırrı soruldu. 'Yüzümde dolgu bile yok' diyen ünlü modacı güzellik sırrını tek tek açıkladı.

Magazin 27-03-24 12:28

Ramazanın 16. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere nefis tarifler!

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 16. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 26-03-24 08:48

Ramazanın 15. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere pratik tarifler!

Ramazan ayının ilk yarısı biterken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 15. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 25-03-24 11:26

30 günde 17 kilo mu? Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? 16 saat açlık ve düzenli beslenmeyle...

Son olarak Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay zayıflayarak fit görünüme kavuştu. Aldığı kiloları diyetle veren oyuncunun 30 günde 17 kilo verdiği söylendi. Yeşilçay ise bu konuya açıklık getirdi.

Magazin 25-03-24 07:42

Ramazan'ın 13. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diye düşünenlere leziz tarifler!

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 13. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 23 Mart 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Büyük küçük herkesin damak zevkine uyan Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 23-03-24 09:30

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere birbirinden lezzetli tarifler! Ramazan'ın 12. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 12. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 22 Mart Cuma iftar menüsünde yayla çorbası, bohça kebabı, arpa şehriye pilavı, mevsim salatası ve sütlü nuriye tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 22-03-24 15:30

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünenlere leziz tarifler! Ramazan'ın 9. günü iftar menüsü

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 9. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 19-03-24 11:02

'55 yaşındayım ama 25 yaşında bir adamın midesine sahibim' İşte karın kaslarına nasıl sahip olduğunun sırrı

Karın kaslarıyla dikkat çeken 55 yaşındaki kadın 25 yaşında bir gencin midesine sahip olduğunu söylüyor. Fit kadın bazı basit ve evde kolaylıkla yapılabilen egzersizler ile karın kaslarına sahip olduğunu söylüyor.

Kadin 18-03-24 16:09

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 8. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 8. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 18 Mart 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 18-03-24 09:05

Mine Tugay'ın giydiği fırfır detaylı elbise çok beğenildi! Sosyal medyada yorum yağdı: İlaç gibi geldi...

Geçtiğimiz aylarda estetikli haliyle eleştirilerin odak noktası olan Mine Tugay, aynı zamanda güzelliği ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından fırfır detaylı mavi elbisesiyle verdiği pozları paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 16-03-24 17:25

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliği 15 dakikada bitmişti! Ceyda Düvenci aradığı aşkı buldu

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakika da bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci şimdi de aşk bombasıyla gündeme geldi. İki çocuk annesi ünlü oyuncu aradığı aşkı sonunda buldu.

Magazin 16-03-24 12:13

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için nefis tarifler! Ramazan'ın 6. günü iftar menüsü!

'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız hazır iftar menülerinden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 6. gününde hem doyurucu hem de lezzetli tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Herkesin seveceği lezzetlerden oluşan 16 Mart 2024 Cumartesi Ramazan iftar menüsünü haberimizde derledik.

Yemek 16-03-24 09:01

Oruç tutanları gün boyu susatmıyor! Şeften sahura özel tarifler

Sahurda genellikle tok tutan tarifler tercih ediliyor. Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 15-03-24 08:47

'Bugün iftarda ne pişirsem?' diyenler için pratik tarifler! Ramazan'ın 5. günü iftar menüsü!

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 5. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 15-03-24 07:04

Çikolatalı un helvası tarifi: Çikolatalı un helvası nasıl yapılır?

Un helvası seviyorsanız ve farklı tatlar, tarifler denemeye açıksanız çikolatalı un helvası tarifini çok seveceksiniz. İşte birkaç püf noktasına dikkat ederek çok kısa sürede ve her zaman el altında bulunabilecek malzemeler ile hazırlayabileceğiniz çikolatalı un helvası tarifi:

Yemek 14-03-24 16:40

Gün boyu susatmıyor! Oruç tutanlar için tok tutacak sahur tarifleri... O yiyeceklerden uzak durun

Şef Serap Türkel Özbayraktar, gün boyu oruç tutanların yaşadığı en büyük problem olan susuzluğa iyi gelebilecek alternatif ve sağlıklı tarifler paylaştı. “Meyveli Yulaf Lapası ve Ekmek Üstü Avokadolu Poşe Yumurta” tariflerinin lifli ve proteinli olmasından dolayı sahur için iyi bir seçenek olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dilem İrkin Koçan ise oruç tutarken susama ve acıkmaya karşı sahurda ne yenildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yemek 14-03-24 12:49

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için enfes tarifler! Ramazan'ın 4. günü iftar menüsü!

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusu iftara hazırlık yapan birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Ramazan ayının 4. gününde hem lezzetli hem de doyurucu tarifler arıyorsanız bu iftar menüsüne göz atabilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan lezzetlerden oluşan 14 Mart 2024 Perşembe Ramazan iftar menüsün özellikle misafir ağırladığınız iftar davetlerine çok yakışacaktır.

Yemek 14-03-24 00:32

Eli böğründe tarifi: Eli böğründe nasıl yapılır?

Türk mutfağı ülkenin dört bir yanından doğan lezzetler ve tarifler ile zenginleşmiş bir mutfaktır. Bu örneklerden biri olan eli böğründe yemeği sebze ve kuşbaşı etlerin başrolde olduğu bir yemektir. Türk Marka ve Patent Kurumu’nun tescillediği ve Kahramanmaraş bölgesine ait olan bu tarifi isterseniz siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 13-03-24 21:40

Sahura 5 dakikada hazır tava böreği tarifi! Kolay tava böreği nasıl yapılır?

Ramazan ayında sahur hazırlıkları yapılırken genellikle hızlıca yapılabilen pratik tarifler aranıyor. Sadece 5 dakikada hazırlayabileceğiniz tava böreği tarifi tam sahura layık. Sahur için pratik ve lezzetli bir seçenek arayanlar için ideal olan bu tarif, kolayca hazırlanabiliyor ve kısa sürede de pişiyor. Kolay tava böreği nasıl yapılır, gelin birlikte öğrenelim ve sahur sofralarınıza hızlıca lezzet katalım.

Yemek 13-03-24 21:40