Gençliğim Eyvah Dizisi Haberleri

Gençliğim Eyvah Oyuncuları Kimdir? Gençliğim Eyvah Konusu Nedir?

İlk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran ATV’nin önemli yapımı Gençliğim Eyvah dizisi, birbirinden komik ve eğlenceli sahneleriyle izleyenlerden tam not aldı. Dizinin yayınlanmasından sonra Gençliğim Eyvah oyuncuları merak edildi. Başarılı ve deneyimli oyuncuların yanı sıra yeni yüzlerin de kadrosunda olduğu Gençliğim Eyvah oyuncuları, dizinin ilk bölümüyle oldukça izleyiciyi eğlendiren bir iş ortaya koydu. Peki, Gençliğim eyvah oyuncuları kimler? Gençliğim Eyvah konusu nedir?

Magazin 26-06-2020 18:39

Gençliğim Eyvah dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arif ve Zekeriya ortalığı karıştırıyor! Gençliğim Eyvah son bölüm izle!

Gençliğim Eyvah dizisi 3. bölümden eğlenceli bir fragman yayınlandı. Atv'nin absürd komedi dizisi Gençliğim Eyvah'ın 2. bölümüyle 22 Haziran Pazartesi akşamı ekrana geldi. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen ve Günay Karacaoğlu'nun başrollerde oynadığı Gençliğim Eyvah dizisinde, Arif ve Zekeriya, Çavi ve Zola'nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırınca ortalık karıştı. Peki Gençliğim Eyvah nerede ve hangi semtte çekiliyor? İşte Gençliğim Eyvah dizisi 3. bölüm fragmanı.

Magazin 23-06-2020 03:09

Gençliğim Eyvah 2. bölüm ne zaman? Yeni fragman yayınlandı! Gençliğim Eyvah dizisinde Arif ve Zekeriya DNA peşinde!

Atv'nin yeni komedi dizisi Gençliğim Eyvah'ın 2. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen ve Günay Karacaoğlu'nun başrollerde oynadığı Gençliğim Eyvah dizisi 2. bölümüyle 22 Haziran Pazartesi ATV'de olacak. Aynı sokakta kebapçılık yapan Arif ve Zekeriya'nın rekabet içindeki hayatları, Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan'ın mahalleye gelişiyle değişti. İşte Gençliğim Eyvah dizisi 2. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 20-06-2020 03:09

Gençliğim Eyvah nerede çekiliyor? İşte Gençliğim Eyvah dizisi konusu ve oyuncuları! Gençliğim Eyvah 1. bölüm fragmanı izle

Yaz ekranlarının yeni komedi dizisi Gençliğim Eyvah bu akşam 1. bölümüyle atv'de ekrana geldi. Son olarak Jet Sosyet'de başrol oynayan Cengiz Bozkurt, Gençliğim Eyvah ile ekranlara döndü. Peki Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu'nun başrollerde oynadığı Gençliğim Eyvah nerede çekiliyor? Gençliğim Eyvah konusu nedir? İşte Gençliğim Eyvah dizisi hakkında bilgiler ve 1. bölüm fragmanı.

Magazin 15-06-2020 20:08

Diğer Haber Etiketleri

ATV'nin yeni dizisi Gençliğim Eyvah'da flaş gelişme! Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosunda kimler var?

Süreç Film'in atv için hazırladığı, usta oyuncular Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt'un buluştuğu Gençliğim Eyvah dizisinin oyuncu kadrosunda bir değişiklik yaşandı.

Magazin 13-05-2020 21:36