Georges-Kevin N'KOudou Haberleri

Kevin N'Koudou attı ama galibiyete yetmedi!

Suudi Arabistan Ligi'nin 3. haftasında Damac deplasmanda Al Shabab'la 1-1 berabere kaldı. Damac'ın golünü Beşiktaş'ın eski yıldızı Kevin N'Koudou kaydetti.

Spor 26-08-2023 09:36

Beşiktaş'ta kadro dışı kalmıştı! Yeni adresi Suudi Arabistan oldu...

Beşiktaş'taki son döneminde kadro dışı bırakılan ve geçtiğimiz sezonun bitimiyle beraber sözleşmesinin sonuna gelen Georges-Kevin N'Koudou'nun yeni adresi belli oldu. İşte detaylar..

Spor 15-08-2023 10:40

Son dakika: Şenol Güneş, maç öncesinde yıldız ismin ayrılığını açıkladı! 'Onu takımda tutmak istemiyoruz!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maç öncesinde flaş açıklamalarda bulundu. Güneş, Kevin N'Koudou'nun takımdan ayrılacağını duyurdu.

Spor 05-03-2023 18:48

Beşiktaş'ta tarihi ayrılık kararı! Şenol Güneş, 7 ismin biletini sezon bitmeden kesti

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle yakalanan çıkışın ardından son maçlarda yaşanan puan kayıpları hem yönetimin hem de Şenol Güneş'in sabrını taşırdı. Şenol Güneş ile bir araya gelen yöneticiler bir toplantı gerçekleştirdi. Tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda tam 7 oyuncunun bileti kesildi.

Spor 28-02-2023 10:50

Şenol Güneş'ten maç sonu ayrılık açıklaması! İki oyuncunun takımdan gidişine resmen onay verdi...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk yarışında rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin daha avantajlı olduğunu ifade ederek, ikincilik şanslarının olduğunu söyledi. Güneş, Antalyaspor karşısında ise 2 puanlık kayıp yaşadıklarını dile getirdi. Takımda düşünmediği oyuncuları açıklayan Şenol Güneş, iki ismin ayrılık kararını verdiğini duyurdu.

Spor 27-02-2023 07:49

Futbol dünyası, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın beğenisini konuşuyor!

Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou'nun sözleşmesinin feshi için görüşmelere başlandı. Oyuncu ile anlaşma noktasına gelen siyah-beyazlılarda Kevin N'Koudou'nun Adana Demirspor ile görüştüğü iddia edilmişti. Bir taraftarın, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a bu konuyu sormasının ardından yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu.

Spor 17-02-2023 13:27

Son dakika: Kevin N'Koudou'nun attığı kafanın faturası ağır oldu! Beşiktaş, 'Bavullarını topla' dedi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK deplasmanına çıkan Beşiktaş, son dakikalarda bulduğu golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Karşılaşmanın 25. dakikasında girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan ve rakibi Kitsiou'ya kafa atan Kevin N'Koudou, pozisyondan sarı kartla sıyrılsa da teknik direktör Şenol Güneş ile siyah - beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti. Beşiktaş'ta Fransız oyuncu için karar verildi.

Spor 27-12-2022 13:35

Son dakika: 'Terbiyesizlik, ahlaksızlık!' Erman Toroğlu canlı yayında çıldırdı! Gaziantep FK - Beşiktaş maçında N'Koudou'nun pozisyonu için Atilla Karaoğlan'a ağır sözler...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Gaziantep FK - Beşiktaş karşılaşmasının ilk yarısında yaşanan bir olay sonrasında spor yorumcuları Erman Toroğlu, Ahmet Çakar ve Rıdvan Dilmen'den ağır yorumlar geldi. Toroğlu'nun maçın hakemi Atilla Karaoğlan için yaptığı "Terbiyesizlik, ahlaksızlık" değerlendirmeleri ise sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 25-12-2022 17:11

Son dakika: Gaziantep FK - Beşiktaş maçında olay! N'Koudou, Kitsiou'ya kafa attı ve saha karıştı! VAR devreye girdi ama...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Kalyon Stadyumu'nda oynanan müsabaka büyük bir heyecanla devam ederken, 25. dakikada yaşanan olay sonrasında saha bir anda karıştı. Siyah - beyazlıların yıldız futbolcusu Kevin N'Koudou ile Kitsiou arasında yaşanan gerginlik sonrasında kırmızı kart itirazları yapıldı. Bu pozisyon, sosyal medyanın da gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 25-12-2022 16:45

Son dakika: Beşiktaş, Fenerbahçe maçı öncesi son dakikalarda yıkıldı! İstanbulspor, 1 puanı 86'da kurtardı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta maçında İstanbulspor ile Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği karşılaşmada siyah - beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael, cezası nedeniyle kulübede yer alamadı. Müsabakada kazanan çıkmazken; İstanbulspor, 1 puanı 86. dakikada kurtardı. İşte detaylar...

Spor 17-09-2022 22:00

Son dakika: İstanbulspor - Beşiktaş maçının hemen başında ilginç gol! Kevin N'Koudou ve Jensen kuralı unuttu, frikik ağlarla buluştu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Beşiktaş, İstanbulspor deplasmanına çıktı. Siyah - beyazlıların Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 8. dakikasında bulduğu golü frikikten kaydeden Kevin N'Koudou, çift vuruş kuralını unutarak vuruşunu yaptı. Top, kaleciye çarparak ağlarla buluştu ve Beşiktaş 1-0 öne geçti. Meşin yuvarlak; hiçbir futbolcuya temas etmeseydi, gol geçersiz sayılacaktı. İşte detaylar...

Spor 17-09-2022 20:49

Son dakika: Gol düellosunda kazanan Beşiktaş! Siyah - beyazlılar, Ankaragücü deplasmanında 3 puanı kaptı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Ankaragücü ile Beşiktaş, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Her iki takımın da büyük bir tempoda oynadığı karşılaşmada birçok gol pozisyonu yaşandı. Tam 5 golün atıldığı müsabakada kazanan ekip Beşiktaş oldu. Siyah - beyazlıların Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli, Beşiktaş formasıyla ilk golünü kaydetmiş oldu. Kartal'a galibiyeti getiren gol ise penaltıdan geldi. İşte maçtan detaylar...

Spor 04-09-2022 23:47

Son dakika: Beşiktaş'taki ayrılığı böyle duyurdu! Belli ki fişi çekmiş...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Yukatel Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-2'lik galibiyetle ayrılmış ve iki hafta aradan sonra galibiyet almıştı. Siyah - beyazlı taraftarlar maçı çeviren Kevin N'Koudou'ya övgülerde bulunurken, Cyle Larin'e tepki gösterdi. Spor yazarı Bilal Meşe, karşılaşmanın ardından Kanadalı futbolcu hakkında eleştiride bulundu.

Spor 02-05-2022 11:35

Son dakika: 2 penaltı, 1 kırmızı kartın çıktığı maçta Beşiktaş geri döndü! Kayserispor'u devirdi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 35. haftası müthiş bir mücadeleye sahne oldu! Yukatel Kayserispor'un, Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmanın 90 dakikası nefes kesti. İki takımın da yüksek tempoda oynadığı ve 2 penaltı bir de kırmızı kartın çıktığı maçta kazanan, 1-0'dan geri dönen Beşiktaş oldu. Beşiktaş, bu sonuçla birlikte iki maç aradan sonra kazandı. Valerien Ismael ise siyah - beyazlı takımdaki dördüncü maçında ikinci galibiyetini aldı.

Spor 01-05-2022 17:57

Kevin-N'Koudou'nun Milli Takım tercihi şaşırttı! Fransa'yı bırakıp...

Fransa Milli Takımı için yıllardır bekleyen ve bir türlü çağırılmayan Georges Kevin-N'Koudou kararını değiştirdi. İkinci vatandaşlığı olan Kamerun Milli Takımı'na mesaj gönderen yıldız oyuncu, formayı terletmeye hazır olduğunu belirtti.

Spor 26-04-2022 17:10

Son dakika: Erman Toroğlu canlı yayında ipi eline aldı! ''Kafada bitirmişler...''

Son dakika haberleri: Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından hem taraftarlar hem de yorumcular siyah-beyazlı takımı eleştirmeye başladı. Özellikle sosyal medyada teknik direktör Önder Karaveli'nin istifa için yüzlerce kişi öneride bulundu. Ünlü yorumcu Erman Toroğlu'da, A Spor'da yayınlanan programda flaş ifadeler kullandı. Beşiktaşlı futbolcular hakkında konuşan Erman Toroğlu'nun sözleri kısa süre içinde gündem oldu.

Spor 19-03-2022 22:10

Kevin N'Koudou: Ne yaparsanız yapın olmuyor maalesef

Beşiktaş, Vodafone Park'ta ağırladığı Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ta 3.5 aylık sakatlığının ardından sahalara geri dönen Kevin N'Koudou karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor 19-03-2022 21:49

Beşiktaş'ta Nkoudou 2 ay sahalardan uzak kalacak

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanan Nkoudou'nun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Spor 04-12-2021 16:25

Beşiktaş'a N'koudou şoku

Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta maçın duraklama anında sakatlanan Kevin N'Koudou sahadan sedyeyle ayrıldı. Kevin N'Koudou daha sonra hastaneye götürüldü.

Spor 03-12-2021 22:36

Kevin N'Koudou formasına kavuştu

Ajax karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Kevin N'Koudou, 73 gün sonra formasına kavuştu.

Spor 24-11-2021 21:49

N'Koudou'dan kötü haber! 2 maç daha kaçıracak

Beşiktaş'ın yıldız hücum oyuncusu Kevin N'Koudou'nun sahalara dönüşü gecikecek. Yıldız ismin 2 maç sonra formasına kavuşması bekleniyor.

Spor 05-10-2021 09:25

Kevin N'Koudou: Goldeki şutum fena değildi

Beşiktaş'ın hücum oyuncusu Kevin N'Koudou, Rizespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor 13-08-2021 22:50

Beşiktaş 3-0 Çaykur Rizespor (Maç sonucu)

Son şampiyon Beşiktaş, sezonun açılış maçında Rizespor'u 3-0 mağlup etti.

Spor 13-08-2021 22:27

Sezonun açılış golü N’Koudou’dan

Süper Lig 2021-2022 sezonunun açılış golünü Kevin N’Koudou kaydetti. Sezonun ilk asistini ise, Beşiktaş’ın yeni transferi Kenan Karaman yaptı.

Spor 13-08-2021 21:26

Beşiktaşlı N'Koudou, derbiden sonra gönderme yapan Arda'nın paylaşımıyla alay etti

Beşiktaş'ı Telekom'da yendikleri derbinin ardından, "Benim evimde olmaz" paylaşımı yapan Arda Turan'a, Beşiktaş'ın şampiyon olmasıyla N'Koudou'dan olay gönderme geldi. N'Koudou, Arda'nın paylaşımını direkt gösterip, "Bizim evimizde daha iyi" yanıtı verip, kahkaha emojisi kullandı. Şampiyonluğun kaçmasıyla büyük üzüntü yaşayan Arda'nın vereceği yanıt merak konusu oldu.

Spor 16-05-2021 17:42

Beşiktaş'a N'Koudou'dan sevindirici haber!

Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde siyah beyazlılara Kevin N'Koudou'dan iyi haber geldi. Fransız futbolcu maçın kadrosuna alındı.

Spor 10-05-2021 18:13

Beşiktaş'ta Aboubakar ve N'koudou Galatasaray derbisinde yok

Süper Lig'in 40. haftasında oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Aboubakar'ın ardından Kevin N'Koudou da görev alamayacak.

Spor 07-05-2021 17:20

Beşiktaş'ta Aboubakar ve N'Koudou idmanda yer almadı

Süper Lig'in 40. haftasındaki derbi maçta deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş, hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor 06-05-2021 15:47

Beşiktaş'ta NKoudou'nun durumu belli oldu!

Beşiktaş, Hatayspor maçında sakatlanan Kevin N'Koudou'nun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Fransız futbolcunun çekilen MR'ında sol uyluk arka adalesinde gerilme bulgularına rastlandığı belirtildi.

Spor 03-05-2021 14:17

N'koduou: Herkese şu mesajı vermek istiyorum, geri döndüm

Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini 3-1 yenerek 3 puana ulaşmayı başardı. Siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncusu Kevin N'koudou maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Spor 24-04-2021 22:48

ÖZET | Beşiktaş 3-1 Kayserispor

Süper Lig'de son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 3'e düşen Beşiktaş, 37. hafta maçında düşme potasında bulunan Kayserispor ile karşılaştı. Siyah-beyazlı takım rakibini 3-1 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı.

Spor 24-04-2021 22:27

Güntekin Onay'dan Nkoudou'ya sert tepki: Laubalilik!

Beşiktaş 2-0 öne geçtiği maçta Ankaragücü'yle 2-2 berabere kalırken faturanın kesildiği isimlerin başında ise Kevin Nkoudou geliyor. Fransız oyuncunun ilk dakikada kazanılan penaltıdaki tavırları tepki topladı.

Spor 16-04-2021 23:21

Beşiktaş'ın penaltı şanssızlığı

Beşiktaş, Süper Lig'in 35. haftasında Ankaragücü karşısında bir penaltı atışından yararlanamadı.

Spor 16-04-2021 19:54

ÖZET | Beşiktaş-Alanyaspor: 3-0 (Maç sonucu)

Son 2 maçta 5 puan kaybederek liderlik koltuğunu tehlikeye atan Beşiktaş, ligin flaş takımı Alanyaspor karşısında telafi peşindeydi. Cenk Tosun'un maçın henüz başlarında gelen golüyle 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar, maçın ikinci yarısında Rachid Ghezzal'ın harika vuruşuyla skoru 2-0'a getirdi. Maçın 85. dakikasında N'koudou skoru 3-0'a getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve maç 3-0 sonuçlandı. Bu skorla birlikte liderlik yarışında puan farkı biraz daha açıldı.

Spor 07-04-2021 20:55

N'Koudou: Önce Fenerbahçe şimdi Galatasaray...

Beşiktaşlı futbolcu N'koudou, Galatasaray'ı 2-0 yendikleri maçı değerlendirdi.

Spor 17-01-2021 21:37

Kevin N'Koudou: Hedefimiz sezon sonu lider olmak

Beşiktaş'ın Fransız kanat oyuncusu Kevin N'Koudou, Kayserispor maçı sonrasında konuştu.

Spor 03-01-2021 21:55

Beşiktaşlı futbolcu N'Koudou, Türkiye'de mutlu

Beşiktaşlı futbolcu Georges-Kevin N'Koudou, bir Müslüman olarak İngiltere ve Fransa'ya göre Türkiye'de daha rahat ibadet edebildiğini söyledi. - "Resim yapma yeteneğimi 5-6 yaşlarında anaokuluna giderken öğretmenim keşfetmişti" - "Burak Yılmaz'a bir abi gözüyle bakıyorum. Gökhan Gönül'e de öyle. Caner Erkin biraz daha farklı. Onu kızdırmak ve damarına basmak daha keyifli oluyor. Ne

Spor 22-11-2019 15:42

Beşiktaş'ın yeni transferleri kayıp

Siyah-beyazlı takımın transfer ettiği 7 futbolcu, son 15 yılın en kötü sezon başlangıcındaki performanslarıyla hayal kırıklığına neden oldu - Hücum oyuncuları N'Koudou ve Diaby skora katkı yapamazken, Elneny 3 maç ceza alarak kritik dönemde takımını yalnız bıraktı - Beşiktaş'ta yeni transferler içinde en istikrarlısı olan Victor Ruiz sakatlanırken, Tyler Boyd ile Rebocho kenarda kaldı

Spor 24-09-2019 12:30

Kevin N'Koudou'dan Mario Lemina'ya: Come to Beşiktaş!

Beşiktaş'ın yeni transferi N'Koudou sosyal medyada "Come to Beşiktaş" akımına katıldı. Siyah beyazlı futbolcu Mario Lemina'ya instagram üzerinden çağrıda bulundu.

Trend 28-08-2019 18:21

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

Siyah-beyazlı ekipte Medel, Quaresma, Burak Yılmaz, Hutchinson ve Caner Erkin antrenmana katılmadı - Çift kale taktik maç sırasında ayağına darbe alan N'Koudou idmanı yarıda bıraktı

Spor 27-08-2019 13:00

Beşiktaş'ın yeni transferi Georges-Kevin N’Koudou, Göztepe maçının kadrosunda

Beşiktaş Futbol Takımı, Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Sakatlığı geçen Vida, Quaresma, Lens ve yeni transfer Georges-Kevin N’Koudou, Göztepe maçının kadrosuna dahil edildi.

Spor 22-08-2019 21:41

Beşiktaş transferi resmen açıkladı!

Ve N'Koudou resmen Beşiktaş'ta! Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Tottenham'dan Georges-Kevin N'Koudou ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor 22-08-2019 14:05

Resmi açıklama geldi! Yıldız isim Beşiktaş'ta

Beşiktaş, yıldız ismin transferini bitiriyor. Son dakika haberine göre Beşiktaş, Tottenham'dan Georges-Kévin N'Koudou ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı.

Spor 21-08-2019 18:51

Beşiktaş N'Koudou transferi için son teklifini yaptı

Beşiktaş’ta transfer gündeminin üst sıralarında yer alan N'Koudou, siyah beyazlılar için kulübü Tottenham’a rest çekti. Fransız oyuncu, Beşiktaş’a gitmek için izin istedi. İki takım arasında pazarlıklar sürerken, küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

Spor 30-01-2019 10:21