Haluk Levent Kimdir Haberleri

Haluk Levent kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent'in hayatı

Deprem bölgesine ilk giden isimlerden birisi olan Haluk Levent, yaptığı yardım organizasyonları ile neredeyse herkes tarafından tanınır oldu. Kurduğu “AHBAP” isimli dernekle öğrencilere burs ve yurt sağlayan Haluk Levent, aynı zamanda medikal cihaz, ilaç, maddi yardım gibi konuları da çözüme kavuşturuyor. Özellikle Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası Ahbap Derneği ile yardım organizasyonu yapan Haluk Levent’in hayatı merak konusu oldu. Peki Haluk Levent kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 12-02-2023 22:50

Hepsi tek yürek oldu! Haluk Levent acil ihtiyaçlar için ünlü isimleri topladı! Özge Özpirinçci, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Oktay Kaynarca...

Türkiye 6 Şubat 2023 Pazartesi günü son yüzyılın en yıkıcı iki depremini yaşadı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından 7,6 büyüklüğünde ikinci depremle derinden sarsıldık. Dördüncü günde hala depremin yaraları sarılmaya çalışışıyor. Depremin ilk anlarından bu yana, sanatçı ve AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent ekibiyle depremzedelerin yardımı için seferber oldu....

Magazin 10-02-2023 10:21

Haluk Levent kimdir, nereli ve kaç yaşında? AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent Şarkılar Bizi Söyler programında!

Haluk Levent, Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katılıyor. Bu akşam ekranlarda olacak müzik programında enerjisiyle dikkat çeken Haluk Levent’te yer alıyor. Ahbap projesiyle özellikle sosyal medya üzerinde birçok yardımda bulunan ünlü şarkıcı, en sevilen parçalarını bu akşam seslendirecek. Peki Haluk Levent kimdir, kaç yaşında?

Magazin 03-12-2022 15:37

Haluk Levent Kimdir

Haluk Levent Kimdir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Haluk Levent Kimdir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.