Hayata Dair Sozler Haberleri

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'nın açıklamasına Özgür Demirtaş'tan ilk yorum! Büyük harflerle yazdı

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan faiz indirimi konusunda açıklama gelmişti. Akçay, şu anda faiz indirim döngüsünün değerlendirilmediğini, indirimler başladığında da sıkı duruşun korunacağına dair kuşkuya yer bırakılmayacağını söylemişti. Akçay'ın bu açıklamalarının ardından ekonomist Özgür Demirtaş'tan da ilk yorum geldi. Akçay'ın konuşmasını 'Harika' olarak nitelendiren Demirtaş, "Spekülasyonların önüne geçilmiş oldu" ifadelerini kullandı.

Finans 2024-07-26 17:22:35

Enflasyondaki düşüş sonrası konuşulmaya başlanmıştı! Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'ndan açıklama: Faiz indirimi şu anda gündemimizde değil

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı haziran ayı enflasyon rakamlarının ardından Merkez Bankası'nın faiz indirimine gidip gitmeyeceği ekonomi gündeminde yer alırken Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan temkinli açıklama gelmişti. Faiz indirimine dair bir açıklama da Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan geldi. Merkez Bankası faiz indirimine gidecek mi?

Finans 2024-07-26 11:17:55

'Kaynanam kocama aşık' diyerek içini döktü! Onun seksi olduğunu ve onu koklamak istediğini söylüyor

9 yıllık evli bir kadın, kayınvalidesinin kocasına karşı romantik duygular beslediğine dair şüphelendiğini paylaştı. Paylaşım karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen kullanıcılardan yorum yağdı.

Kadin 2024-07-26 10:54:37

Vergi Düzenlemesi TBMM Genel Kurulu'nda: 11 madde daha kabul edildi: Ceza yüzde 50 artırıldı

TBMM Genel Kurulunda, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 11 maddesi daha kabul edildi.

Finans 2024-07-26 08:11:39

Ayrıldıkları söylenmişti! İrem Sak basketbolcu sevgilisiyle görüldü! Evlilik sorulunca...

Komedi dizi projelerinin aranan ismi İrem Sak ve basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz'ın ilişkilerini sonlandırdıklarına dair iddialar geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Ünlü çift yeniden birlikte görüntülendi.

Magazin 26-07-24 07:54

Seren Serengil önce sokak hayvanları yasasına karşı çıktı sonra da Çağla Şıkel'i hedef aldı! 'Ne boş bir kadınsın'

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasaya tepki gösteren Seren Serengil sosyal medya paylaşımlarında ünlü isimlerin bu duruma sessiz kalmasına sinirlendi. Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı.

Magazin 25-07-24 15:55

Yaş ve prim gün sayısı değişecek, emeklilik reformu masada! Uzman isim risklere dikkat çekti: Yoksa alacağımız maaşlar harçlık olarak kalacak

Milyonlarca emekli zamlı maaşlarının hesaplarına geçmesini beklerken emeklilik sistemi reformunun detaylarına dair de detaylar şekillenmeye başladı. Yaş ve prim gün sayılarında değişiklik beklenirken uzman isim emeklilik sistemine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Ekonomi gazetecisi Yıldırım, emeklilik yaşı kadınlarda 60, erkeklerde 65 olarak sabitlenmesine ilişkin olarak "Olması gereken adım atılıyor" dedi.

Finans 25-07-24 14:01

Yetkili isim canlı yayında duyurdu: 'En düşük emekli maaşı' açıklaması!

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Elitaş sahipsiz sokak hayvanları ve belediye borçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 29 Ekim'de protokol amaçlı görüşebileceklerini ifade eden Elitaş, en düşük emekli maaşıyla ilgili de önemli bir açıklamada bulundu.

Haber 25-07-24 12:31

Netanyahu ABD'de ayakta alkışlandı... O isim utanç gecesine bu pankartla çıktı: Yıllar sonra aynı kare!

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington'daki ABD Kongresinde senatörler tarafından ayakta alkışlandı. Netanyahu Kongrede yaptığı açıklamada "İsrail, Hamas'ın askeri yeteneklerini yok edene kadar devam edecek. Bu da tam galibiyet anlamına geliyor" açıklamasında bulundu. Utanç anlarına dair Türkiye başta olmak üzere dünyadan tepkiler yağarken, Kongredeki bir görüntünün Nazi döneminde çekilen bir fotoğrafla benzerliği gündem oldu.

Haber 25-07-24 09:24

TBMM'de yeni gerilim! Sırrı Sakık'ın Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi sözleri ortalığı karıştırdı

TBMM Genel Kurulu'nda 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında yeni bir gerilim daha yaşandı. AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında yaşanan yumruklu kavganın ardından birleşime ara verildi. Daha sonra söz alan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, geçmişte yaşanan kavgayı hatırlatarak "Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından yine gerilim yaşandı.

Haber 25-07-24 00:05

Antalya'da suya yüzde 500 zam iddiasına açıklama geldi! ASAT Genel Müdürü: 'Söz konusu değil'

Antalya'da suya yüzde 500 zam yapıldığı iddiası gündem olmuştu. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, “Yüzde 500 gibi zam geldiğine dair yorumlar yapıldı. Böyle bir zammın olması söz konusu değil" dedi.

Finans 24-07-24 16:51

Sevgilisi denmişti... İzel daha fazla dayanamadı! Yaş farkını söyleyip gerçeği açıkladı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren İzel özel hayatı ile ilgili çıkan haberlere daha fazla dayanamadı ve Hakan Verbiç'le arasındaki ilişkiye dair açıklama yaptı. İzel 'Aradaki 20 yaş pek bu tabire uymuyor. O benim kardeşim gibidir.' diyerek aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 24-07-24 14:55

Marketlerde yeni dönem! Artık alışverişlerde sürprize yer yok: Yakın zamanda zorunlu olabilir

Şimdilik ilk uygulama Tarım Kredi Marketleri’nde… Tarım Bakanlığı hayata geçirdi, tüm zincir marketlerde zorunlu olması bekleniyor. Vatandaşların markete gittiğinde sürprizle karşılaşmasına engel olacak karekod uygulaması hayata geçti. Yeni uygulama sayesinde artık ürün kasaya gitmeden hakkındaki tüm bilgiler öğrenilebilecek. İşte haberin ayrıntıları…

Finans 24-07-24 09:19

Tüketiciyi koruma teklifi Meclis'te: Yanıltıcı reklama cezalar artıyor

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.

Finans 24-07-24 08:28

Sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifi, TBMM Komisyonu'nda kabul edildi

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Bulaşıcı veya tedavi edilemeyen hastalığı bulunan ya da sahiplenilmesi yasak olanlara, Veteriner Hizmetleri'nin 9. maddesindeki hükümler uygulanacak.

Haber 23-07-24 22:46

Tartışmalar sürerken... Arnavutköy Belediyesi sokak köpeklerini toplamaya başladı

Türkiye'nin gündemindeki en çok konuşulan konulardan bir tanesi sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifi. Sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifinin TBMM'deki komisyon görüşmeleri 3'üncü gün de devam ederken Arnavutköy Belediyesi'nin sokak köpeklerini toplamaya başladığına dair görüntüler geldi.

Haber 23-07-24 16:54

Bakan Şimşek'ten Bahçeli yorumu! Verdiği destek çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerini yorumladı. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Finans 23-07-24 13:08

İlk etapta 4 bankada hayata geçirildi! Ucuz faizli kredi dönemi başladı: 2 milyon liraya kadar kredi…

BES katılımcıları için yasal düzenleme yapılarak nakit ihtiyacını karşılayacak adım geçtiğimiz ay atıldı. Bu kapsamda BES teminatlı ucuz kredi uygulaması şimdilik Türkiye İş Bankası, TEB, Halkbank ve Albaraka Türk’te başladı. Artık BES’te biriken fonlarını teminat gösterenler bu birikimlerinin yüzde 80 veya yüzde 100’ü kadar kredi kullanabiliyorlar. 100 bin TL’lik BES’e 83 bin lira kredi kullandırılabilirken, rakam 2 milyon lirayı da görebilecek. İşte BES teminatlı düşük faizli kredi şartları…

Finans 23-07-24 08:08
BES

Altın fiyatlarında o tarihe dikkat! Astrolog Öner Döşer 'Alım fırsatı olabilir' diyerek açıkladı

Altın fiyatları en çok araştırılan konulardan biri. Özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte açılan düğün sezonunun ardından bir hayli gündemde. Altın fiyatları konusunu yatırım uzmanlarının yanı sıra gelecek tahminleriyle bilinen astrologlar da yakından takip edip analiz ediyor. Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Gökyüzü Sohbetleri'ne katılan Ünlü Astrolog Öner Döşer, 'alım fırsatı olabilir' diyerek altın fiyatlarına dair öngörüde bulundu.

Kadin 23-07-24 07:50

İbo Show ile hafızalara kazınan Asena evlenip bambaşka bir hayata adım atmıştı! İddialı sözler

İbo Show'da sergilediği dans performansıyla hafızalara kazınan bir dönemin en ünlü oryantali Asena evlendikten sonra Almanya'ya yerleşmişti. Bir döneme damga vuran Asena bambaşka bir hayat yaşarken oryantalliğe dair iddialı sözler söyledi.

Magazin 23-07-24 07:15

Uzmanlar uyarıyor: Son 10 yılda 7 kat arttı! 'Giderek artıyor' Ölümle sonuçlanabilen tehlikeye dikkat! Herhangi bir yerde karşınıza çıkabilir

Son yıllarda besin alerjisinin giderek artıyor. Konuya dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Çocuk İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, besin alerjilerinin son 10 yılın alerji salgını olarak adlandırıldığını belirtti. Alerjik şok, yani anafilaksinin son 10 yılda 7 kat arttığını söyleyen Nacaroğlu, bu durumun giderek artmaya devam ettiğinin altını çizdi. Ölümle sonuçlanabilen alerjik şok tehlikesi hakkında bilgi sahibi olmak oldukça önem arz ediyor.

Haber 22-07-24 15:08

Sıcak duş mu yoksa soğuk duş mu daha sağlıklı? İşte faydaları

Günün yorgunluğunu atmak veya güne enerjik başlamak için duş almak etkili bir yöntemlerden biri. Genel olarak sıcak duş yaygın olsa da soğuk duşun daha fazla faydaları olduğuna dair iddialar var. Bilinenin aksine her iki duş türünün de kendine has sağlık faydaları vardır.

Kadin 22-07-24 12:42

Usta Yazar Ferit Edgü hayatını kaybetti

Hikaye ve romanlarıyla Türk edebiyatında önemli bir yeri olan usta Yazar Ferit Edgü, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Haber 22-07-24 12:22

Başkentte, sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifi protesto edildi

Ankara'da, Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne karşı protesto düzenlendi.

Yurthaber 22-07-24 09:07

MasterChef'in yeni yarışmacısı Ayşe Ekiz oldu! Yayladan çektiği katılım videosu sosyal medyayı salladı

MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna katılan dokuzuncu isim Ayşe Ekiz oldu. Ayşe'nin katılım videosu sosyal medyayı salladı ve genç yarışmacıya dair pek çok yorum yapıldı. Ayşe için yapılan yorumlar dikkat çekti.

Magazin 22-07-24 08:59

Seksenler'in yıldızı Erdem Baş Türkiye'yi terk etmişti! Yeni işi duyanları şaşırttı: İki aydır hayatım değişti

Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen Erdem Baş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Hayatına dair detayları paylaşan ünlü oyuncu yeni bir işe girişti ve bunu da sosyal medyadan paylaştı. Erdem Baş'ın yeni işi duyanları şaşırttı.

Magazin 22-07-24 06:47

Özgür Özel'den Metin Feyzioğlu'na sert tepki: Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Özgür Özel, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü dolayısıyla gittiği KKTC'de Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve büyükelçilik yetkilileri tarafından bir karşılama yapılmadığına dair rahatsızlığını belirtmişti. Özel, canlı yayında da sert söylemlerini sürdürdü. Özel, "Bize ne garezi var bilmiyorum. Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum da arabasında Türk bayrağı taşıyor" ifadelerini kullandı.

Manşet 21-07-24 22:43

Yeni doğalgaz gemisi yolda! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih vererek duyurdu: 5 milyon hane halkına yetecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulundu, Türkiye'nin yeni bir doğalgaz gemisi alacağını duyurdu. Türkiye'yi hedef alan Yunan Bakan Dendias'a tepki gösteren Erdoğan ayrıca terörle mücadele yönelik de mesaj verdi.

Haber 21-07-24 12:14

Yüz binlercesi vardı, Türkiye'de ilk oldu! Tarım Kredi Marketleri'nde uygulanmaya başlandı...

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, "Gıda İşletmelerinde Karekod" uygulamasının detaylarını paylaştı ve umutlu olduğunu belirtti. Yumaklı, yaptığı açıklamada, "Umuyorum ki en kısa zamanda işletmelerin ekseriyeti bu uygulamayı hayata geçirmiş olacaklar. Bir tüketici olarak markete gittiğimde bu karekodu okutup, buranın en son ne zaman denetlendiğini gördüğümde bu benim için bir güven kaynağı olacak" ifadelerini kullandı.

Finans 21-07-24 11:52

Ali Koç'un sabrı taştı... Mourinho'nun çok istediği Youssef En-Nesyri transferinde olay! Meğer imza atmamasının nedeni...

Yeni sezon öncesi transferlerine devam eden Fenerbahçe şampiyonluk hasretini dindirmek isterken, gol yollarında etkili bir ismi de kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Lacivertliler'de listenin 1 numaralı ismi Youssef En-Nesyri olurken bu transfere dair beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 21-07-24 08:48

Erdoğan, Özel ve Bahçeli yemekte bir araya geldi! Özel, Feyzioğlu'na tepki gösterdi: Dışişleri Bakanlığına ileteceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP lideri Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümünde Lefkoşa'da bir araya geldi. Törenin ardından liderler yemekte de buluştu. Özgür Özel'den kritik görüşmeye dair açıklama geldi. Özel Kıbrıs'tan ayrılmadan önce Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'na tepki göstererek gerekli şikayetleri Dışişleri Bakanlığına ileteceğini de belirtti.

Haber 20-07-24 16:21

Ölüp yeniden dirildiğini iddia etti! Saniye saniye detaylarını anlattı: 45 dakika öldüm ve ceset torbasına kondum

Vincent Tolman isimli bir adam vücut geliştirme takviyesini aşırı dozda kullanması sonucunda komaya girdi. Ölüme yakın bir deneyim yaşadığını hatta ölüp yeniden dirildiğini iddia eden Tolman, öbür dünyada annesinin kendisine verdiği mesajların sonrasında hayata geri döndüğünü anlattı.

Trend 20-07-24 14:27

Akın Akınözü'nün anne acısı! Oyuncu Özlem Akınözü hayatını kaybetti

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü anne acısıyla sarsıldı. Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü hayata gözlerini kapadı.

Magazin 20-07-24 14:23

Sevgilisini hiç beklemediği bir şekilde aldatırken yakaladı! Sosyal medyada gündem olan itiraf... Tepkisi paha biçilemezdi

Carol Lekker isimli bir sosyal medya kullanıcısı ilişkilerine dair yaptığı bir itirafta sevgilisinin onu hiç beklemediği bir şekilde aldatırken yakaladığını söyledi. Sevgilisinin bir süre ihaneti reddettiğini söyleyen Lekker, "Tepkisi paha biçilemezdi" dedi.

Trend 20-07-24 11:52

Sevgilisini hiç beklemediği bir şekilde aldatırken yakaladı! Sosyal medyada gündem olan itiraf... Tepkisi paha biçilemezdi

Carol Lekker isimli bir sosyal medya kullanıcısı ilişkilerine dair yaptığı bir itirafta sevgilisinin onu hiç beklemediği bir şekilde aldatırken yakaladığını söyledi. Sevgilisinin bir süre ihaneti reddettiğini söyleyen Lekker, "Tepkisi paha biçilemezdi" dedi.

Trend 20-07-24 11:38

Asgari ücrete ara zamma kapılar kapanırken çarpıcı araştırma! Kıyma, tavuk, yumurta, süt ve daha fazlası... İki şehir arası uçurum: İstanbul, Londra'dan pahalı!

Milyonlarca çalışan alım gücü ve enflasyon nedeniyle asgari ücrete ara zam beklerken hükümet kapıları kapattı. İstanbul Planlama Ajansı, asgari ücret ve alım gücüne dair dikkat çeken bir araştırma yayımladı. Temel gıda malzemeleri Londra'daki bir zincir market ve İstanbul'daki bir zincir marketle karşılaştırıldı. İstanbul, Londra'dan pahalı çıktı. Araştırmanın sonuçlarıyla ilgili İPA Başkanı Buğra Gökce, " Türkiye'de çok ciddi bir gıda sorunu var" yorumunu yaptı.

Finans 20-07-24 08:12

Piyasaların gözü bu haberdeydi: Moody's'ten Türkiye kararı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye kararı piyasalar tarafından oldukça merak ediliyordu. Türkiye’nin gri listeden çıkması ile beraber Moody’s kredi notuna dair pozitif beklentiler oluşurken beklenen açıklama geldi. Moody's Türkiye'nin kredi notunu B1'e yükseltti ve görünümü "pozitif" olarak sürdürdü. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Moody's'in kararı sonrası açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Finans 19-07-24 23:43

Ara Güler Müzesi nerede? Ara Güler Müzesi'ne nasıl gidilir?

Ara Güler Müzesi, fotoğraf sanatının önemli isimlerinden Ara Güler'in hayatı ve eserlerini keşfetmek isteyenler için oldukça ilgi çekici bir mekandır. Bu müze, modern müzeciliğin en güzel örneklerinden biri olarak ülkemizdeki önemli kültürel duraklar arasında sayılmaktadır. Ara Güler Müzesi, Ara Güler'in çalışmalarına dair derinlemesine bilgi edinmek isteyenler için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yerdir. Peki, Ara Güler Müzesi’ne nasıl gidilir?

Haber 19-07-24 19:55

THY'den açıklama geldi: Küresel çapta yaşanan teknik aksaklık...

Küresel ölçekte yaşanan yazılım sistemi aksamasının ardından birçok havalimanında uçuşlar durdurulmuştu. Türk Hava Yolları'nın (THY) 84 seferi de bu sorun yüzünden iptal edilmişti. THY teknik aksaklıkların büyük ölçüde giderildiğine dair açıklama yaptı.

Haber 19-07-24 19:25
thy

Kapalı pazar yerlerindeki satış yerleri ile ilgili düzenleme: Artık böyle kiralanacak!

Kapalı pazar yerlerindeki satış yerleri ve diğer yerlerin sınırlı ayni hak yöntemiyle kiralanması usulünde değişikliğe gidildi. "Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Finans 19-07-24 15:26

Dünya yine Joe Biden'ı konuşuyor! Bu sefer de karısını karıştırdı... Başka bir kadını öpmek üzereyken eşi son anda müdahale etti

ABD Başkanı Joe Biden'ın ortaya çıkan yeni bir görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu. Videoda Biden'in eşi Jill Biden zannettiği bir kadını öpmek üzereyken First Lady'nin araya girerek onu uyardığı anlar yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutulan görüntülere dair henüz Beyaz Saray'dan bir açıklama yapılmadı.

Trend 19-07-24 11:02

İzmir'deki orman yangını sosyal medya kullanıcılarını da harekete geçirdi! Herkes seferber oldu, görüntüler paylaşılıp yardım çağrıları yapıldı: Allah'ım sen bizi muhafaza et yarabbim, sen bizi koru

İzmir'in Buca ilçesinde başlayıp, Gaziemir ilçesine sıçrayan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına müdahale gece boyunca devam etti. Yangından yükselen dumanlar nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı'ndaki uçak seferlerinde aksamalar yaşanmış, akşam saatlerinde hava trafiği normale dönmüştü. Yangın sosyal medyada da gündem olurken, birçok kullanıcı, sosyal medyadan yangına dair videolar paylaşarak yangının boyutunu tüm çıplaklığıyla gösterdi.

Haber 19-07-24 10:21

Geleceğe güvenle adım atın! Üniversite yıllarınızda kariyerinizi şekillendirmek için izleyebileceğiniz 8 yol

Zor bir sınav süreci geride kaldı ve işin belki en hassas noktasına geldik: Üniversite tercihleri! Bu dönemde seçeceğiniz üniversitede kariyerinizi düşünerek hareket etmek, uzun vadede çok güzel bir hayatın kapılarını açacak. Peki üniversite hayatında bu güzel hayata giden yolda nasıl hareket etmelisiniz? Detaylıca anlattık!

Haber 18-07-24 17:35

Dubai Prensesi, eşini sosyal medyadan boşadı! 3 kere tekrar etti

Dubai Emiri'nin kızı, geçtiğimiz yıl gösterişli bir düğünle evlendiği kocasını terk ettiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşım ve şoke eden bir mesajla duyurdu. Prenses'in, 'Sevgili kocam seni boşuyorum, eski eşin' sözlerini kullandığı paylaşımı kısa sürede gündem olurken Prenses'in hesabının ele geçirilmiş olabileceğine dair yorumların da yapılmasına yol açtı.

Magazin 18-07-24 16:10

Sokak köpekleriyle ilgili 'hadis' tartışması! 'Köpeklerin öldürebileceği söylenir' dedi, canlı yayında tansiyon yükseldi

Sokak köpeklerinin 'ötenazi' ile uyutulmasını öngören Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi tartışmaları beraberinde getirdi. Sert tartışmaların yaşandığı TBMM Komisyonu'nda 18 saatin sonunda ilk 3 madde kabul edilirken, konunun tartışıldığı canlı yayında da tansiyon yükseldi. Murat Gezici'nin "Hadisler var hepimizin duyduğu, bildiği. Köpeklerin öldürebileceği söylenir" ifadeleri bir anda gerilimi tırmandırdı.

Haber 18-07-24 11:09

YouTuber Ali Ertuğrul Öztarsu, ilk Türk budist rahibi ziyaret etti! Ritüellerini gösterdi... Odamda küçük bir Buddha köşesi bile yapmıştım

YouTuber Ali Ertuğrul Öztarsu, Güney Kore ziyareti sırasında Kore’de yaşayan Türk Budist rahip Ruchan'ı ziyaret etti. Ruchan'ın tapınak yaşamı ve ritüellerine dair verdikleri bilgiler kısa sürede ilgi odağı olmayı başardı. Ailesinin rahiplik konusunda kendisine destek olduğunu dile getiren Ruchan, "1800 senelik Kore'deki Budist tarihindeki ilk Türk rahibi benim. Bunun haklı gururu içindeyim" dedi.

Trend 18-07-24 10:56

Sahipsiz köpek saldırısında ağır yaralanan Tunahan'ın babasından Meclis'te tepki 'Ben Allah'a çocuğumu alsın diye yalvardım' 3 madde komisyonda kabul edildi

Sahipsiz köpeklerin saldırısında ağır yaralanan Tunahan’ın babası Halil Yılmaz, sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifinin görüşüldüğü komisyonda CHP’li ve HDP’li vekillere tepki göstererek, “Benim çocuğum diri diri yendi, 10 yıl tedavi görecek” dedi. Öte yandan sahipsiz hayvanlara yönelik 'Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 3 maddesi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda kabul edildi.

Haber 18-07-24 10:25

Kadın köpeğinin kocasının sevgilisinin iç çamaşırını yutmasının ardından aldatıldığını anladı

Köpeğin nefes alışında zorluk yaşaması üzerine ismi açıklanmayan bir kadın onu veterinere götürdü ve kocasına dair beklemediği bir sır öğrendi. Köpek yavrusunun kocasının sevgilisinin iç çamaşırını yuttuktan sonra veterinere gitmesiyle aldatıldığını fark etti.

Trend 18-07-24 10:00

Evlendikten günler sonra eşinin sakladığı sırrı öğrendi! Oğlunun benden büyük olması beni şaşırttı

Çin'in Henan eyaletinde ismi açıklanmayan 25 yaşındaki bir adam evlendikten birkaç gün sonra eşinin aniden ortadan kaybolmasıyla büyük bir şok yaşadı. Eşini aramasına rağmen bir türlü bulamadığını dile getiren adam ona dair öğrendiği gerçekle yıkıldı. Karısının gerçek yaşını öğrenen adam gözyaşları içinde, "Oğlunun benden büyük olması beni şaşırttı" ifadelerini kullandı.

Trend 18-07-24 09:30