Ismail Senol Haberleri

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı! Beyninde kist tespit edildi

TBMM'de bugün İYİ Partili Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında gerginlik yaşanmıştı. Bugün Akçay'ın yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Haberi duyuran gazeteci İsmail Saymaz, Akçay'ın beyninde kist tespit edildiğini aktardı.

Manşet 2024-07-25 21:27:10

Ünlü marka şokta! Bir iş insanı daha denizde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi!

Kuşadası'nda yüzdüğü sırada kalp krizi geçiren Denizlili iş insanı Yasin Tokat, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz günlerde de ünlü iş insanı Çetin Özataç ve gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi de denizde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti.

Finans 2024-07-20 13:27:37

Yeni MASAK raporu tartışmalara yol açtı! Canlı yayında dikkat çeken sözler: 'Dilan Polat derhal serbest kalmalı'

Dilan ve Engin Polat hakkında bir takım suçlamalar vardı. Bunlar arasında kara para aklama, yasa dışı bahis gibi suçlamalar yer alıyordu. Son gelen MASAK raporu tartışmalara yol açtı. Raporda sadece vergi kaçırma suçuna yer verildi. Bu gelişme sonrasında Dilan ve Engin Polat serbest mi kalacak sorusu akıllara geldi. Gazeteci İsmail Saymaz, katıldığı canlı yayında bu rapora göre özellikle Dilan Polat'ın serbest kalması gerektiğini ifade etti.

Manşet 2024-07-18 22:09:50

Fenerbahçe'de ayrılıp Galatasaray'a imza atmıştı... Batshuayi'den eski hocası İsmail Kartal'a gönderme

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Michy Batshuayi yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdürürken, verdiği bir röportajda eski hocası İsmail Kartal'a bir göndermede bulundu. İşte o sözler...

Spor 2024-07-17 08:16:27

'AK Parti' formülünü açıklayıp isim isim saydı: 'Muhalif kesimle net olarak temas halindeler! Parti iki parça halinde'

Siyaset sahnesi önümüzdeki günlerde çok konuşulacak milletvekili transferlerine gebe olabilir. Gelecek Partisi'nden özellikle üç milletvekilinin adı AK Parti'ye geçecekleri iddiasıyla gündeme geldi. Gazeteciler Barış Terkoğlu ve İsmail Saymaz o isimleri açıkladı. Terkoğlu "Gelecek Partisi içindeki muhalif kanat, AK Parti içerisindeki arayışta olan ekiple şu an net bir şekilde görüşme içinde" dedi.

Haber 16-07-24 11:41

ASGARİ ÜCRETE ZAM SON DAKİKA: 5 bin lira daha düşecek! MHP'den ilginç asgari ücret önerisi: Cumhur İttifakı ortaklarından formül arayışı

Son dakika haberleri... Asgari ücrete zam konusu gündemdeki sıcaklığını korurken Cumhur İttifakı ortaklarından ekonomi yönetimine baskı geldi. Önce BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, şimdi de MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu asgari ücrete zam formüllerini açıkladı. Aksu ‘kökten çözüm olacak’ diyerek anlattığı formülünde, “Toplumun hangi kesimi olursa olsun, bir asgari refah seviyesinin belirlensin ve seviyesinin altında kalanlara devlet gelir desteği versin” önerisini sundu.

Finans 12-07-24 09:30

TFF Başkanı yine Mehmet Büyükekşi oluyor! Türk futbolunda kulisler hareketlendi, Servet Yardımcı da adaylıktan çekildi

Son dakika... 18 Temmuz'da yapılacak TFF Başkanlığı seçimi öncesi Samsunspor'un eski başkanlarından İsmail Uyanık TFF Başkan adaylığından çekildiğini duyurmuştu, Uyanık'ın ardından Servet Yardımcı da adaylıktan çekildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 11-07-24 16:09

Kırkpınar'ın favori isimlerinden İsmail Balaban, ikinci turda elendi

Edirne'de gerçekleştirilen 663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde favori başpehlivanlardan 'sarı fırtına' lakaplı İsmail Balaban, ikinci tur müsabakalarında rakibi Hamza Özkaradeniz'e puanlamada yenilerek elendi.

Spor 06-07-24 18:10

Çanakkale'de korkunç olay! Ailesini katledip intihar etti

Çanakkale'de aile faciası yaşandı. İsmail Çakmak, eşiyle yaşadığı tartışma sonrası katliam yaptı. Çakmak, pompalı av tüfeğiyle eşini ve 11 yaşındaki oğlu B. Çakmak'ı öldürdükten sonra intihar etti.

Haber 04-07-24 16:23

Milli Takım'a iki kötü haber birden! Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek cezalı duruma düştü

A Milli Futbol Takımı’nda Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek, Avusturya maçında gördükleri sarı kartlar sonrası cezalı duruma düştü.

Spor 02-07-24 22:46

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşlarını tutamadı

Gazeteci İsmail Küçükkaya en acı günü yaşadı. Küçükkaya'nın annesi Antalya'da denizde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 77 yaşında hayatını kaybetti. Halise Küçükkaya'nın cenazesi, bugün memleketi Kütahya'nın Simav ilçesinde toprağa verildi.

Haber 01-07-24 19:11

Kayseri'deki olaylar sonrası MHP'den 'Suriyeliler' mesajı! En kısa sürede ülkelerine dönmeliler

Kayseri'de Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi büyük tepki topladı. Olaya MHP'den de sert tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir "Türkiye’nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 01-07-24 09:09

Onur Tuna imaj değiştirdi! Görenler Çakma Icardi dedi... İsmail Hacıoğlu ise destek oldu

Şahane Hayatım dizisiyle son olarak ekranda olan Onur Tuna imaj değişikliğiyle herkesi şoke etti. Onur Tuna'yı görenler Görenler "Çakma Icardi" derken İsmail Hacıoğlu ise arkadaşına destek oldu.

Magazin 30-06-24 14:37

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın acı günü! Denizde kalp krizi geçiren annesi hayatını kaybetti

Antalya'da tatil yapan gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, denizde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Adli tıbba gelen Küçükkaya'nın oldukça üzgün olduğu ve gözyaşlarını tutamadığı görülürken, CHP lideri Özgür Özel de bir taziye mesajı paylaştı.

Haber 30-06-24 14:11

Özgür Özel'in kardeşi Barış Özel CHP'li belediyeye isyan etti: Böyle mi yöneteceksiniz İzmir'i?

Barış Özel'den CHP'de İzmir tartışmasının fitilini ateşleyecek bir çıkış geldi. Genel Başkan Özgür Özel'in kardeş Barış Özel İzmir'deki su zammına değinerek Büyükşehir Belediyesi'ne yüklendi. Özel daha sonra paylaşımını alıntılayan gazeteci İsmail Saymaz'a verdiği yanıtta "İzmir'de suyla ilgili ilk kez konuşmuyorum" dedi.

Haber 30-06-24 11:37

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas lideri ile görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile telefonda görüştü.

Haber 29-06-24 23:57

Gündeme bomba gibi düştü! Bakan Koca istifa mı etti? İşte yaşananlar...

Gece saatlerinde sosyal medyada yayılan bir iddia kısa sürede gündem oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği ve kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz Bakan Koca ile görüştü. Bakan Koca gibi Sağlık Bakanlığı yetkilileri de net ifade vermekten kaçındı.

Haber 28-06-24 07:30

İsmail Saymaz Sözcü'den ayrıldı, yeni adresini bu sözlerle duyurdu

Gazeteci İsmail Saymaz aylar önce sürpriz bir şekilde ayrıldığı Halk TV'ye geri döndü. Sözcü’den ayrıldığını duyuran Saymaz’ın mesajı dikkat çekti.

Magazin 25-06-24 15:32

Yılmaz Güney filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu oldu! Cem Karaca performansı çok konuşulmuştu

Yılmaz Güney’in eşi Fatoş Güney’ın “Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun” kitabından yola çıkılarak çekilecek olan Yılmaz Güney filmi için başrol belli oldu. Cem Karaca performansı çok konuşulan İsmail Hacıoğlu başrolde...

Kulis 24-06-24 09:41

Portekiz maçı sonrası Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu ve İsmail Yüksek'ten açıklamalar!

Milli futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun ve İsmail Yüksek, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arda Güler hakkında konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Arda tezahüratlarını duyduk. Arda bizim için çok değerli, herkes değerli. Bazen siz idmanda, takım içinde ne olduğunu bilmiyorsunuz. Arda'nın sakatlığını bilmiyorsunuz. Bu konuda hocayı korumalıyım. Arda kasığından sakatlık geçirdi. Yoksa oynayacaktı." dedi.

Spor 23-06-24 17:32

İYİ Parti'de Rıdvan Uz'un ihraç edildiği iddia edilmişti! İYİ Parti'den yanıt

İYİ Parti'de İzsiz'in istifası sonrası gazeteci İsmail Saymaz, Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un da partinin milletvekili listesinden çıkarıldığını iddia etmişti. Söz konusu iddia gündem olurken konuyla ilgili İYİ Parti'den açıklama geldi.

Manşet 22-06-24 16:44

Kayseri Pınarbaşı’nda gerilim sürüyor diyerek açıkladı! Olayı böyle duyurdu: 'Önceki MHP'li başkanın kardeşi CHP’li belediye meclis üyesini dövüp silahla vurdu'

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yenilenen seçimlerde CHP'nin adayı kazanmıştı. Gazeteci İsmail Saymaz, önceki belediye başkanının kardeşi ve beraberindekilerin CHP’li belediye meclis üyesi Şerafettin Bahadır’ı dövdükten sonra ayağından vurduğunu aktardı.

Haber 21-06-24 22:57

İsmail Kartal istemişti, Mourinho kapıyı gösterdi! 'Kendine kulüp bul'

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de gelen isimler kadar gidecek isimler de merak ediliyor. Son olarak İsmail Kartal'ın isteğiyle kadroya katılan Krunic için sürpriz bir karar alındığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 19-06-24 15:14

İsmail Balaban ile evli olan İlayda Şeker'in bayram kutlaması şaşırttı! Benim yüzüme gülüp...

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile evlenen İlayda Şeker sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Eski yarışmacının bayram kutlaması görenleri şaşırttı.

Magazin 17-06-24 14:21

Babalar Günü'nden bir gün önce korkunç cinayet! Arabada oğlunu öldürüp ekipler gelene kadar yan koltukta bekledi

Antalya’nın Serik ilçesinde Babalar Günü'nden bir gün önce korkunç bir cinayet meydana geldi. Park halindeki otomobilde çıkan tartışmada 26 yaşındaki İsmail Kök, 62 yaşındaki babası M.K.'nin tabancayla açtığı ateş sonucu boyun bölgesine isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Ekipler olay yerine gelene kadar aracın içinde bekleyen baba M.K., jandarma tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen baba adliye girişinde gazetecilere, "Pişmanım" dedi.

Haber 16-06-24 15:13

Özgür Özel'den ilk yorum! İsmail Küçükkaya'ya tek kelimeyle cevap verdi... İşte telefonuna gönderdiği o mesaj

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesine kilitlenmişti. O görüşmenin yankıları sürüyor. Görüşmede konuşulan konulardan verilen hediyelere kadar her şey gündem olurken son olarak Özgür Özel, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya görüşmeye ilişkin tek kelimelik bir yorum yaptı. İşte Özel'in, Küçükkaya'nın telefonuna gönderdiği o mesaj...

Haber 12-06-24 12:16

Akşener iddiaları yalanlamıştı! İsmail Saymaz'dan yanıt geldi 'Siyasi geçmişini sorgulasın'

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştükten sonra hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Gazeteci İsmail Saymaz, Akşener'in Ankara'da ofis açtığı ve Erdoğan'ı ziyaret nedeninin "bir iş adamının Yargıtay’daki davasını çözmek" olduğu iddialarını dile getirmişti. Akşener ise ateş püskürmüş, Saymaz'ı hedef aldığı açıklama gündem olmuştu. Akşener'e gelen yanıt da bir o kadar sert oldu; Saymaz, Akşener'in yanıt vermediği bir iddiaya dikkat çekti.

Haber 12-06-24 09:12

PFDK kararları açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), AcnTurk Sigorta Vanspor FK idarecisi İsmail Ayaz’a, Bursaspor maçında takımı sahadan çekmesi nedeniyle 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Spor 11-06-24 22:18

Meral Akşener’in Beştepe ziyareti ile ilgili yeni iddia: ‘Çok şaşırtıcı bir durumla karşı karşıyayız’

Meral Akşener Ankara kulislerinde son günlerin en çok konuşulan ismi olmaya devam ediyor. Akşener’in Beştepe ziyareti ile ilgili bomba bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre Akşener'in Beştepe'ye gitme nedeninin bir iş adamının Yargıtay’daki davasını çözmek olduğu öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz, Akşener ve İYİ Parti ile ilgili iddiaları canlı yayında dile getirirken “çok şaşırtıcı bir durumla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

Manşet 11-06-24 08:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüştü! Meral Akşener ile ilgili yeni gelişme: Sosyal medyadan duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası adı gündemden düşmeyen eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Haberi duyuran gazeteci İsmail Saymaz, Akşener'in TBMM'ye yakın bir noktada ofis tuttuğunu açıkladı.

Manşet 10-06-24 16:19

Meral Akşener ve Mansur Yavaş nikah şahidi oldu! Sosyal medyada o fotoğrafı paylaştı: 'Vaziyetten pek memnun görünmüyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi büyük yankı uyandıran Meral Akşener, İYİ Parti'nin eski yöneticilerinden Sedat Aksakallı'nın kızının düğününe katıldı. Akşener, Mansur Yavaş ile birlikte nikah şahitleri arasında yer aldı. Gazeteci İsmail Saymaz da nikahtan bir kareyi paylaşarak "Mansur Yavaş vaziyetten pek memnun görünmüyor" dedi.

Manşet 09-06-24 22:56

Fenerbahçe için reddetmişti! Geri dönüyor... İşte İsmail Kartal'ın yeni takımı

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe'de birçok rekora imza atan İsmail Kartal ile yollar ayrılırken, Sarı-Lacivertliler'in başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho getirilmişti. Bu hamle sonrası Kartal'ın yeni adresi merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 05-06-24 15:36

Survivor Aleyna İsmail Balaban'ı suçladı! Yanıt sert oldu: Söylemediğim cümleleri söylemişim gibi aktarman...

Survivor'dan elenen Aleyna Kalaycıoğlu ne dese ne yapsa olay oluyor. Katıldığı programda eski şampiyon İsmail Balaban'ı suçlayan Aleyna'ya yanıt gecikmedi. Aleyna'ya tepki gösteren İsmail Balaban "Anlamsızca konuşma yapmanı hayretle karşıladım" dedi.

Kulis 03-06-24 11:15

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi sona erdi! Resmen açıklandı: 'Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın'

Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile yollarının ayrıldığını resmen duyurdu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada İsmail Kartal'a teşekkür edilerek "Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın. Yolun açık olsun. Bu camia hakkımızı yiyenleri unutmayacak, onlarla mücadelemiz bitmeyecek" ifadeleri kullanıldı.

Spor 31-05-24 18:18

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile 2 yıllık anlaşma sağladı! İsmail Kartal ile yollar ayrıldı...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Aziz Yıldırım'ın seçim vaadi olan Mourinho ile görüşen Ali Koç da tecrübeli hocayla el sıkıştı.

Spor 31-05-24 10:30

Sinan Ateş iddiası dikkat çekmişti! Devlet Bahçeli'nin danışmanlığını yapıyordu: Olcay Kılavuz'un görevine son verildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanlığını yapan Olcay Kılavuz'un görevine son verildi. Haberi gazeteci İsmail Saymaz sosyal medyadan duyurdu. Kılavuz'un isminin Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında geçtiği iddia edilmişti.

Manşet 28-05-24 19:05

Adana'da yakalanan çete lideri Abdo 20 bin TL ile serbest bırakıldı! Polis önünü kesti, araçtan çelik yelekle indi

Adana'nın Seyhan ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçtan Interpol tarafından "Silahlı suç örgütü liderliği" suçundan kırmızı bültenle aranan İsmail Abdo çıktı. Polisin önünü kestiği Abdo, araçtan çelik yelekle indi. Abdo'nun, "Kürt tilkisi" lakabıyla tanınan Rawa Majid ile ortaklığının bozulma nedeni ortaya çıktı. Abdo daha sonra 20 bin TL kefaletle serbest bırakıldı.

Haber 27-05-24 11:50

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan kaçan şampiyonluk sonrası açıklama! Şampiyon olamadık ama...

Kaçan şampiyonluk sonrası konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 22:32

İsmail Kartal'dan dikkat çeken sözler! 'Gerçek şampiyon biziz'

Süper Lig'de şampiyon bugün belli oluyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, İstanbulspor maçı öncesi açıklamalar yaptı. Dikkat çeken ifadelere imza atan Kartal "Gerçek şampiyon biziz" dedi."

Spor 26-05-24 17:59

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk düğümü çözülüyor! İsmail Kartal'dan motivasyon konuşması: 'İstatistikler de gösteriyor ki...'

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk düğümünün bu akşam çözülecek. Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk için 1 puanın yettiği maçta Konyaspor'un konuğu olacak. Sarı-Lacivertliler ise şampiyonluk için evinde İstanbulspor'u yenip Galatasaray'ın yenilmesini bekleyecek. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal düzenlediği basın toplantısında futbolcularına motivasyon konuşması düzenledi.

Spor 26-05-24 09:38

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın ifadesi ortaya çıktı! Tehdit ediliyorum, psikolojim bozuldu!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olayların yankıları devam ederken, yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişinin savcılık ifadesine ulaşıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal, hem Galatasaray hem de Trabzonspor maçlarının ardından sosyal medya hesaplarından tehdit edildiğini, halen devam eden bu durumdan psikolojisinin olumsuz etkilendiğini belirtti. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 17:40

Sinan Ateş cinayetinde Bahçeli'nin danışmanıyla ilgili çarpıcı detay! Olcay Kılavuz hakkında 'şüpheli' sıfatıyla işlem yapılmış

Her gelişmesi yakından takip edilen Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni bir detay daha gündeme geldi. Gazeteci İsmail Saymaz'ın açıklamasına göre Devlet Bahçeli'nin danışmanı olduğu belirtilen MHP'li Olcay Kılavuz hakkında da şüpheli sıfatıyla işlem yapıldı.

Haber 24-05-24 15:23

Son dakika | Olaylı derbi sonrası Fenerbahçeli isimler için karar verildi! İfadeleri de alındı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili gelişmeler devam ediyor. Fenerbahçeli 3 şüpheli sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Aralarında İsmail Kartal'ın oğlunun da bulunduğu 3 isim için daha sonra yeni bir karar verildi.

Spor 24-05-24 14:07

Kafeterya sahibi 14 yaşındaki çocuğa ara sıra harçlık veriyordu! Güvenlik kamerası görüntülerini izleyince şoke oldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, A.O. (14), ara sıra harçlık aldığı İsmail B.'ye (40) ait kafeteryaya girip kasadaki 2 bin 500 lirayı alarak kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlığın şüphelisi aranıyor.

Haber 23-05-24 17:28

İsmail Kartal'dan şampiyonluk açıklaması! ''Galatasaray Konya'yı yenemez''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında, hiçbir zaman inancını kaybetmediğini belirterek, "Allah’ın izniyle pazar günü şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

Spor 22-05-24 21:07

Deniz Zeyrek ‘tasvip etmem’ dedi, İsmail Saymaz çok kızdı! Canlı yayında ‘Roma seyahati’ gerginliği: ‘Öyle bir ayıplı anlattın ki…’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin İtalya'da kaldığı otelin fiyatı gündemden düşmüyor. İmamoğlu ile İtalya'da bulunan gazeteci İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek arasında canlı yayında tartışma yaşandı. Deniz Zeyrek'in sözlerine Saymaz, "Abi öyle bir ayıplı anlattın ki hiçbir ayıp yok!" diyerek tepki gösterdi.

Manşet 22-05-24 17:16

Olaylı derbi sonrası 2 Fenerbahçeli futbolcu ifadeye çağrıldı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından Stadyum Müdürü A.Ç.’ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştı. Soruşturma çerçevesinde ifadeye çağrılan isimler arasında Fenerbahçeli futbolcular; Mert Hakan Yandaş ile Osayi Samuel’in de bulunduğu öğrenildi. Öte yandan bir diğer ismin de İsmail Kartal'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Spor 21-05-24 14:34

Fenerbahçe sahada bayrak açtı, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal Galatasaraylı isme saldırdı! Derbi sonrası biri yumrukladı, biri saçını çekti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası gerilim tavan yaptı, yumruklar havada uçuştu. 1-0'lık galibiyeti kutlamak isteyen Fenerbahçeliler sahanın ortasında bayrak açarken, söz konusu kutlamaya müdahale etmek isteyen Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran yumruklu saldırıya uğradı. Görüntülerde Çelikkıran'a yumruk atanlardan birinin İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal olduğu görülürken; Hulusi Belgü de Çelikkıran'ın saçını çekti.

Spor 20-05-24 06:42

İsmail Kartal'dan Aziz Yıldırım'a gönderme! ''Takımın moralini bozdu''

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki derbide konuk olduğu Galatasaray'ı 10 kişi kaldığı müsabakada 1-0 yenen Fenerbahçe, son hafta öncesinde rakibiyle arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Maçın ardından konuşan İsmail Kartal, taraftarlarını İstanbulspor mücadelesine davet edip Aziz Yıldırım'a göndermelerde bulundu.

Spor 19-05-24 22:20