Kahvalti Da Ne Yapilabilir Haberleri

Emekli maaşlarıyla birlikte onlar da artacak! Düğmeye basıldı! Ek ödeme fırsatı: 25 bin TL'ye dayandı

Milyonlarca emeklinin temmuz ayıyla birlikte alacağı zamlı maaşlar kesinleşti. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltilirken emekliye seyyanen zam ve refah payı da rafa kalkınca emekliler ek ödeme fırsatı olarak emekli promosyonlarına yöneldi. Bankalarda da yarış kızıştı, promosyonlar 25 bin TL'ye dayandı. Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası'nın güncel emekli promosyonları ne kadar?

Finans 2024-07-26 09:18:39

Sosyal medya o anları konuşuyor! 'Jose Mourinho düğünde 100 lira taktı' Damat bir anda alkışlamaya başladı, salondakiler ne olduğunu anlamadı!

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden sevgilisi olmayı başarırken sosyal medyada kendisine yönelik birçok paylaşım yapılıyor. Çıktığı ilk resmi maçı da kazanmayı bilen tecrübeli hoca için taraftarların paylaşımları devam eden Fenerbahçeli bir çocuk bu işi bir adım öteye taşıdı.

Spor 2024-07-25 17:14:42

Seren Serengil önce sokak hayvanları yasasına karşı çıktı sonra da Çağla Şıkel'i hedef aldı! 'Ne boş bir kadınsın'

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasaya tepki gösteren Seren Serengil sosyal medya paylaşımlarında ünlü isimlerin bu duruma sessiz kalmasına sinirlendi. Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı.

Magazin 2024-07-25 15:55:48

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 2024-07-25 10:35:59

Diğer Haber Etiketleri

ssk bağkur memur emeklisi Zam banka liste en düşük emekli maaşı fenerbahçe paylaşım düğün mourinho son dakika takı ele sosyal medya Seren Serengil Çağla Şıkel altın fiyatları altın son dakika canlı gram altın çeyrek altın Altın Bingöl deprem Hendek Akaryakıt gürültü yapay zeka arama Discord Merkez Bankası Faiz kararı Ekonomist konut araba kredi faiz Vade Özgür Özel Kıbrıs Barış Harekâtı plaj sahil Caddebostan Sahili Nevşin Mengü uçak thy uçuş Aleyna Tilki Enflasyon yazılım balon İslam Memiş siber güvenlik siber saldırı Güvenlik açığı meteoroloji hava durumu nem sıcaklık camper camper erkek ayakkabı camper ayakkabı çeşme yunan bilgisayar Windows işletim sistemi MacOS emekli zammı yüzme boğulma evlilik philips tıraş makinesi levis huawei kulaklık akıllı saat huawei matkap under armour erkek ayakkabı bluetooth hoparlör stanley termos puma çanta fairy bulaşık deterjanı samsung telefonlar philips kahve makinesi saç maşası rekor Manken yaşında Deniz Akkaya ses kart nedir ne işe yarar AirTag nasıl kullanılır KPSS aday sınav mevduat faizi oran kuşkonmaz kanser açlık otu Google ense eo ilik elektrikli diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası foreo philips erçel Oyuncu ünlüler bikini bikini modelleri bikini takımı bikini üstü pierre cardin ipekyol termos termos bardak kahve makinesi kamp ekipmanları french press son durumu ek zam veba salgın hastalık havalimanı hırsızlık gençleşme yöntemleri genç yaşlı tüik Nagehan Alçı memur zammı emekli maaşı

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 24-07-24 15:14

Bingöl'de deprem hendekleri kazıldı! Uzmanlar bu 3 sorunun peşine düştü

Türkiye deprem gerçeği ile yüzleşmeye her gün ufak sarsıntılar yaşayarak devam ederken önemli bir gelişme de Bingöl’de yaşandı. Üç bakanlık öncülüğünde TÜBİTAK'ın desteklediği proje kapsamında araştırma ekibi aralarında Yedisu fay hattının da bulunduğu alanda toprağı kazarak inceleme yapıyor. Uzmanlar araştırmasında “Bir sonraki deprem ne zaman olur?” sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika deprem haberinin detayları…

Haber 24-07-24 14:41

Son dakika: Akaryakıta indirim geliyor! Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti: Tarife bu gece değişecek (24 Temmuz Çarşamba benzin-mazot-LPG fiyatı)

Temmuz ayının gelmesiyle ÖTV artışı da dahil edilen akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminde kalmaya devam ediyor. ‘Benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL?’, ‘Bugün akaryakıta indirim-zam var mı?’ gibi sorular merak edilirken son dakika gelişmesi yaşandı. Dizel araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geliyor… İşte 24 Temmuz 2024 Çarşamba güncel benzin ve mazot litre fiyatı…

Finans 24-07-24 08:23

Krisp nedir, ne işe yarar? Krisp ücretsiz mi?

Krisp, uapay zeka yardımıyla arka plandaki gürültü ve yankıyı algılayabilen bir yazılımdır. Gürültü azaltma opsiyonunda Discord kullanıcılarının da karşısına çıkan bu yazılım internet üzerinden indirilebilir. Ardından herhangi bir görüşme esnasında aktifleştirilebilen Krisp kullanılmayacağı zaman ise kolaylıkla kapatılabilir.

Haber 23-07-24 16:20

SON DAKİKA: Merkez Bankası kararını duyurdu! Uzmanlardan ilk yorum geldi! Ne araba ne ev! Şu an zamanı değil, ilave düzenlemeler gelebilir!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası son dakika faiz kararını duyurdu. Banka beklentilere paralel olarak politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken uzmanlardan da ilk değerlendirmeler geldi.

Finans 23-07-24 15:01

Altın fiyatlarına ‘Joe Biden’ hareketliliği: Yeni rekor için tüm koşullar uygun bulundu: Tarihi açıkladılar

Altın fiyatı ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesinin ardından değer kazandı. Ons altın fiyatındaki bu yükseliş yurt içinde gram altın, çeyrek altın fiyatını da yeşil bölgeye taşıdı. Peki altında yükseliş devam edecek mi? Uzmanların altın tahminleri ne? Tarih verildi, yeni altın rekoru için koşullar uygun bulundu. İşte 22 Temmuz Pazartesi Kapalıçarşı altın gram fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 22-07-24 08:49

Özgür Özel'den Metin Feyzioğlu'na sert tepki: Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Özgür Özel, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü dolayısıyla gittiği KKTC'de Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve büyükelçilik yetkilileri tarafından bir karşılama yapılmadığına dair rahatsızlığını belirtmişti. Özel, canlı yayında da sert söylemlerini sürdürdü. Özel, "Bize ne garezi var bilmiyorum. Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum da arabasında Türk bayrağı taşıyor" ifadelerini kullandı.

Manşet 21-07-24 22:43

Nevşin Mengü'yü kızdıran 'sahil' yorumu! Kapalısı da var mayolusu da, sorun ne?

İstanbul'da yüksek sıcaklık ve nem oranından bunalan vatandaşlar soluğu plajlarda alıyor. Sosyal medyada Caddebostan sahilinde denize girenlerin oluşturduğu kalabalığın görüntüsü dikkat çekti. Gazeteci Nevşin Mengü "Ganj nehri değil, Caddebostan sahili" yorumuna kayıtsız kalamayıp tepki gösterdi.

Haber 21-07-24 11:57

AJet uçuşları saatlerce rötar yapınca yolcular çileden çıktı! Kabin görevlisinin üzerine yürüdü: Bana ne sizin yakıtınızdan

Türk Hava Yolları'nın alt şirketi AJet bir kez daha rötarlar ve beraberinde yaşanan gerginliklerle gündeme geldi. Erzurum'da seferler 5 saat rötar yapınca yolcularla görevliler arasında gerginlik yaşandı. Yine AJet'e ait olduğu belirtilen bir uçakta yolcunun kabin görevlisinin üzerine yürüyüp "Manyak mısınız lan siz" diye çıkıştığı anlar da kameraya yansıdı.

Haber 21-07-24 10:56

Aleyna Tilki'den TikTok'ta havuz pozları! Ne gereksiz paylaşım

Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum', 'Yalan' ve 'Bu Benim Masalım' gibi şarkılarıyla adından söz ettirdiği gibi çıkışlarıyla da gündeme gelen Aleyna Tilki TikTok'a özel havuz pozlarını paylaştı. O pozlar sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 21-07-24 07:11

Enflasyondaki düşüş sonrası Merkez Bankası'ndan sürpriz gelir mi? Ekonomistlerin tamamı o rakamda birleşti!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla emekli ve memur maaşlarındaki zam oranları da belirlendi. Haziran ayı enflasyonunda yaşanan düşüşün ardından Merkez Bankası'ndan sürpriz bir faiz indirimi kararı gelir mi? Ekonomistler bu konuda ne düşünüyor? 23 Temmuz'da açıklanacak faiz kararı öncesi değerlendirmeler...

Finans 20-07-24 14:25

SON DAKİKA: Altın fiyatları ters köşe yaptı! İslam Memiş, Balon patlayabilir diyerek uyardı: Aman dikkat edin

Son dakika haberi... Günlerdir rekor haberlerine konu olan altın fiyatlarından ters köşe geldi. Altında ibre aşağı yönlü hareket ederken altın yatırımcıları da düşüşün devam edip etmeyeceğini merakla takip ediyor. Çeyrek altın, gram altın, yarım altın, cumhuriyet altını fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Temmuz güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 20-07-24 14:00

CrowdStrike nedir? CrowdStrike Falcon ne işe yarar?

Bulut tabanlı uç nokta güvenliği hizmeti sunan CrowdStrike şirketinin 2011 senesinde kurulduğu ve Falcon adı verilen platform ile öne çıktığı söylenebilir. CrowdStrike Falcon platformunun temel amacı siber tehditlerin eş zamanlı olarak saptanıp önlenmesidir. Farklı işletim sistemine sahip olan cihazlara kurulabilen Falcon sensörünün sunucularda da kullanılabildiği bilinir. Bu siber koruma sensörünü araştıran kişilere Falcon platformunun ne işe yaradığı açıklanmalıdır.

Haber 20-07-24 10:43

Gece uyutmuyor, sabah esmiyor! Sıcaklıklar ne kadar devam edecek? Daha da terletecek 8 derece detayı

Türkiye son günlerde nemli havaların etkisine girdi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde gece uyku problemleri yaşanıyor. Afrika ve Basra'dan gelen sıcak havaların ise etkisini daha da artıracağı tahmin ediliyor. Yüzde yüz nem oranıyla beraber 37 derece olan sıcaklık 45-46 derece hissedilecek. Peki sıcak hava dalgası daha ne kadar devam edecek? İşte yanıtı...

Haber 19-07-24 07:39

Prime Day'den Ne alsam? diye düşünenler Camper Drift Trail'e bakmadan geçmeyin

Prime Day, üçüncü gününde de sürpriz indirimlerle alışveriş severlerin beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Moda kategorisinde dev indirimlerle yüzleri güldüren Prime Day'den "Ne alsam?" diye düşünüyorsanız, harika bir öneriyle karşınızdayız. Özgün tasarımlı ayakkabılarıyla öne çıkan Camper'ın Drift Trail modeli kısa süreliğine Prime Day'e özel indirimde. Hem rahat hem tarz bir ayakkabı arayışınız da varsa, bizden söylemesi bu fırsat kaçmaz!

Haber 18-07-24 11:07

İzmir'de skandal olay! Yunan şarkıcı Türk bayrağı ve Atatürk posteri var diye sahneye çıkmadı, tepki yağdı

Çeşme'de Türk Eğitim Vakfı'na destek konseri düzenlendi. Yunan şarkıcı Despina Vandi, sahnede Türk bayrağı ve Atatürk resmi olduğu gerekçesiyle sahneye çıkmadı. Seyirciler bu duruma tepki göstererek İzmir Marşı okudu. Sahneye çıkan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ise "Hiçbir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Bunu aklından da geçiremez. Hanımefendi ivedilikle bu şehrin sınırlarını terk etsin" ifadelerini kullandı.

Manşet 17-07-24 22:34

FreeDOS nedir, ne anlama gelir? FreeDOS bilgisayar alınır mı?

Yeni bir bilgisayar satın alacağı zaman cihazın donanımsal özellikleri arasında FreeDOS terimine rastlayan kişiler bu sözcüğün ne anlama geldiğini araştırır. FreeDOS bilgisayarların diğer modellere göre daha düşük fiyata sahip olması da kullanıcıların bu konuda bilgi edinmek istemelerinin temel nedenlerindendir. Bu bağlamda açık kaynaklı bir işletim sistemi olan FreeDOS’un özellikleri, ne işe yaradığı ve diğer işletim sistemlerinden ne gibi farkları olduğu belirtilmelidir.

Haber 17-07-24 14:43

SON DAKİKA: Emekli maaşına yüzde 24,73’lük zam hesaplarda… Emekliye ek zam ödemeleri ne zaman yapılacak? Kimine 2.499 TL kimine sadece 27 lira!

Son dakika: SSK Bağ-Kur ve memur emekli zammı (4a,4b,4c) belli olmuştu. Dün en düşük emekli maaşı da 10 bin TL’den Temmuz 2024’te 12.500 TL’ye yükseltildi. Emekli kök aylık zammı ile 3,7 milyon kişinin Hazine’den alacakları pay netleşti. Zamlı SSK emekli maaş ödemeleri ise bugün başladı. Milyonlar için ek zam olmadan ödemeler hesaplara geçti. Şimdi gözler emekliye ek zam ödeme tarihine çevrildi. İşte detaylar…

Finans 17-07-24 11:18

Genç erkekler arasında önde gelen ölüm nedeni! Yılda 360 bin can alıyor... Yazın artan vakalara dikkat!

Havaların ısınmasıyla beraber serinlemek için denizler ve havuzlar dolup taşmaya başladı. Her ne kadar eğlenceli olsa da bir o kadar da tehlike taşıyan yüzme, özellikle genç erkekler arasında boğulmalara neden olabiliyor. Konuya dair uyarılarda ve tavsiyelerde bulunan Doç. Dr. Mehmet Cihat Demir, asla rüzgarlı veya fırtınalı havalarda yüzülmemesi gerektiğini, dünya çapında boğulma nedeniyle yılda yaklaşık 360 bin ölüm yaşandığını söyledi.

Haber 17-07-24 10:03

Uzun zamandır ortalarda yoktu... Cengiz İmren'in son halini görenler tanıyamadı! 'Abi sana ne olmuş?'

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Cengiz İmren yeni albümü ile sektöre geri döndü. Ünlü ismin Kabul isimli yeni şarkısının klibindeki bronz teni dikkatlerden kaçmadı. Hem değişimiyle hem de klibiyle olay olan İmren'in son halini görenler tanımakta da zorlandı.

Magazin 17-07-24 08:10

Alışveriş severlerin favorileri! İşte Prime Day'in en çok satan ürünleri

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen Prime Day başladı. Alışveriş tutkunları için adeta bir bayram havasında geçen Prime haftasında elektronikten modaya, ev yaşamdan kişisel bakıma pek çok kategoride dev indirimler var. "Hazır indirim varken, bu fırsatları değerlendirmeliyim!" diyenler alışveriş listelerinizi çıkarmanın şimdi tam vakti! Ne alsam kararsızlığı yaşıyorsanız da Prime Day'in çok satan ürünlerine sizin için bu içeriğimizde yer verdik. İşte detaylar!

Haber 16-07-24 13:42

SON DAKİKA: Altın fiyatları uçuşta, rekora koşuyor! Altın yatırımcıları dikkat: İslam Memiş Bu hafta tuzaklar var diyerek uyardı!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası altın fiyatları da hareketlendi. Altın yatırımcıları fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 16 Temmuz 2024 gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 16-07-24 10:09

Deniz Akkaya Hayırdır ne selası okunuyor? deyince gündem oldu! 15 Temmuz yorumu

Eski manken Deniz Akkaya son günlerde 16 yaşındaki kızı ile yaşadıklarıyla gündeme geliyordu. Akkaya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Deniz Akkaya 15 Temmuz için okunan selaları duyunca verdiği tepkiyle gündeme geldi.

Magazin 16-07-24 09:38

Ses kartı nedir, ne işe yarar? Ses kartı olmasa ne olur?

Bilgisayarların verimli ve yüksek performansta çalışmasını etkileyen birçok farklı donanım parçası vardır. Bu cihazlar iç ve dış olmak üzere toplamda 2 farklı türde donanım parçalarından meydana gelmektedir. Klavye, mouse, kasa gibi parçalar dış donanım olarak tabir edilirken ekran kartı, sabit disk gibi parçalar da iç donanım olarak isimlendirilir. Ses kartı da bir donanım parçası olarak karşımıza çıkar. Peki, ses kartı nedir, ne işe yarar ve ses kartı olmasa ne olur?

Haber 14-07-24 21:49

AirTag nedir, ne işe yarar? AirTag nasıl kullanılır ve nasıl çalışır?

Teknoloji dünyasındaki yenilikler, gündelik hayatın da olumlu yönde değişmesine etki etmektedir. Bu yenilik ve gelişmeler sayesinde çok sayıda işlem daha basit bir şekilde yapılabilmektedir. Kablo olmadan tasarlanan kulaklıklar, akıllı mobil cihazlar gibi birçok teknolojik ürün ile birlikte insanların hayatları da bir hayli kolaylaşmıştır. AirTag de bu cihazlardan biridir. Peki, AirTag nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır ve nasıl çalışır?

Haber 14-07-24 21:48

KPSS’ye geç kalan adaylar sınavı saniyelerle kaçırdılar! Üzüntüyle kapıdan döndü!

Yurt genelinde ÖSYM tarafından bugün düzenlenen KPSS'ye giren adaylardan bazıları geç kaldı. 10.00'da kapıların kapanmasıyla dışarıda kalan adaylar, sınavı saniyelerle kaçırdı. Adaylar, görevlilere ne kadar dil dökse de sınava alınmadı.

Haber 14-07-24 12:41

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizi şaşırttı: Merkez Bankası'nın verilerinde ortaya çıktı: İşte banka banka yeni oranlar...

Bankada parası olanların yatırım aracı olarak tercih ettiği mevduat faizinde bir süredir devam eden düşüş durdu. Merkez Bankası verilerinde yeni faiz oranı ortaya çıktı. Bankalar da mevduat faizi oranlarını yeniledi. En yüksek faiz oranını hangi bankalar veriyor. 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Finans 14-07-24 08:29

Kuşkonmaz ne işe yarar, faydaları nelerdir? Kuşkonmaz neye iyi gelir?

Sebze olarak tüketilebilen, ayrıca süs amacıyla da yetiştirilebilen farklı bitki türleri kuşkonmaz olarak adlandırılmıştır. Son derece zengin bir besin olan kuşkonmaz, gevşek yapıda ve kumlu topraklarda yetiştirilebilir. Daha çok yaz mevsiminde, haziran ve temmuz aylarında çiçek açar. İnsan sağlığına da son derece faydalıdır.

Haber 13-07-24 03:40

Bu besini sofranızdan uzak tutun! Kanser riskini yüzde 40 artırıyor

Çağımızın yaygın hastalıklarından kanserle ilgili birçok araştırma yapılıyor. Bu araştırmalarda en çok dikkat çeken unsur ise yanlış beslenme. Birçok kişi tükettiği besinlerin sadece tadına, lezzetine kanıp sağlığına ne gibi bir etkisi olduğunu düşünmüyor. Bu da sağlık problemlerini beraberinde getiriyor. Araştırmalara göre bir besin türü kanserin en büyük sebeplerinden biri. İşte detaylar...

Haber 12-07-24 10:33

Son dakika: Emekli maaşına zamda karar Kabine Toplantısı’na kaldı: New York’tan talimatı verdi: Bağ-Kur, SSK emekli maaş zammında en güçlü rakam

Son dakika: Türkiye’nin gündemi emekliye ek zam düzenlemesi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? sorusuna yanıt arayan ekonomi yönetimi gelen öneriler doğrultusunda tüm formülleri masaya yatırmış durumda. Ancak henüz bir karara varılamamış olması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da harekete geçirdi. New York’tan, “NATO Zirvesi’nden Türkiye’ye dönene kadar bu işi bitirin” talimatını verdi. Peki emekli zammı Temmuz 2024 refah payı ne olacak? İşte emekliye zamda son durum…

Finans 12-07-24 07:25

Açlık otu ne işe yarar, faydaları nelerdir? Açlık otu neye iyi gelir?

Baklagiller familyasından bir bitki olan açlık otu iki çeneklidir. Açlık otu halk arasında erkek sinameki ya da deve gözü isimleri ile de anılmaktadır. İnsan sağlığına olan faydaları da çeşitlilik gösterir. Peki, açlık otu ne işe yarar ve faydaları nelerdir?

Haber 11-07-24 20:49

Google Forms (Google Formlar) nedir? Google Forms ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Google tarafından geliştirilen ve internet kullanıcılarına sunulan birçok farklı hizmet ve uygulama bulunmaktadır. Bu uygulama ve hizmetler sayesinde kullanıcılar gerek günlük hayatlarını gerekse iş yaşamlarını daha kolay bir hâle getirebilmektedir. Google Forms da pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılan online araçlardan biridir. Peki, Google Forms (Google Formlar) nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Haber 11-07-24 19:16

Google Keep nedir? Google Keep ne işe yarar, nasıl kullanılır?

İnternet üzerinden arama yapılmasına imkân veren, online bilgi paylaşımı sunan, arama motorları ile öne çıkan firmaların başında Google firması gelmektedir. Google bünyesinde internet kullanıcılarının işine yarayan birçok farklı araç da mevcuttur. Bu araçlardan biri Google Keep hizmeti olarak karşımıza çıkmaktadır. Google Keep aracı günümüzde birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Peki, Google Keep nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Haber 11-07-24 19:15

Çocuklara diş fırçalamayı sevdirecek elektrikli diş fırçası önerileri

Diş fırçalamayı çocuklarınız için neşeli hale getirmeye ne dersiniz? Elektrikli diş fırçaları, miniklerin diş temizliği rutinini kolaylaştırırken aynı zamanda diş sağlığını da koruyor. Hem pratik hem de etkili olan bu cihazlar, çocukların ağız hijyenine önem vermesine yardımcı oluyor. Siz de çocuklarınızın diş fırçalamayı dört gözle beklemesini istiyorsanız onların ilgisini çekecek renkli ve zevkli elektrikli diş fırçaları ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz! İşte detaylar!

Kadin 11-07-24 15:48

Ünlülerin bikini seçimlerini mercek altına aldık! Hande Erçel'den Danla Bilic'e kim ne giymiş?

Yaz mevsimi gelince ünlü isimler plajlarda boy göstermeye başladı. Güneşin tadını çıkaran ve birbirinden şık bikini, mayo seçimleriyle göz kamaştıran ünlüler, sosyal medyada da sıkça gündeme geliyor. Hande Erçel’den Danla Bilic’e, magazin dünyasının gözde isimleri bikini ve mayo seçimleriyle gündeme oturuyor. Peki, hangi ünlü plaj kombinlerini nasıl yapmış, hangi tarzı tercih etmiş, hangi marka plaj modasında öne çıkmış? Daha fazlası için gelin, içeriğe geçelim!

Magazin 11-07-24 15:42

Açık havada kahve keyfi yapmanızı sağlayacak pratik ürünler

Açık havada barista kalitesinde kahve keyfine ne dersiniz? Elektriğe ihtiyaç duymadan da sıcacık kahveler yapmak mümkün! Kamp, piknik ve doğa aktivitelerinizde, pratik ve hızlı çözümler sunan bu ürünlerle her yerde mükemmel kahve deneyimini yaşayabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar!

Haber 11-07-24 11:29

SON DAKİKA | En düşük emekli maaşında son durum: 'Sıfır zam' tehlikesi sonrası harekete geçildi! Masada 2 farklı rakam var! 500 TL daha eklendi

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasıyla emekli maaşları için zam oranları da netleşti. SSK ve Bağkur emeklileri için 6 aylık enflasyon farkı yüzde 24.73 olunca kök maaşı 8 bin TL ve altı olanlar için 'sıfır zam' tehlikesi ortaya çıktı. Milyonlarca emekli en düşük emekli maaşına yeni düzenlemeyi bekliyor. En düşük emekli maaşında son durum ne, 10 bin TL'den yukarı yükselecek mi? Masada iki farklı rakam var. İşte detaylar...

Finans 10-07-24 12:39

'Kara Ölüm' tehlikesi: İnsanlık tarihinin en ölümcül bakteriyel enfeksiyonu! Vakalar bugün hala yaşanıyor

İnsanlık tarihinin en ölümcül bakteriyel enfeksiyonlarından biri olan veba, Orta Çağ'da Avrupa'da yaklaşık 50 milyon kişinin ölümüne neden olmuştu. Kıta nüfusunun neredeyse yarısının hayatını kaybettiği bu hastalık "Kara Ölüm" olarak anılmıştı. Her ne kadar nadir olsa da vakalar bugün hala yaşanıyor.

Haber 10-07-24 10:59

Havalimanında büyük skandal: Çalışanlar her şeyi itiraf etti! Lüks ziynet eşyaları, bilgisayarlar...

Türkiye dahil 47 ülkede seferler düzenleyen havayolu şirketinin eli uzun iki çalışanı, yolcuların eşyalarından gözüne kestirdikleri ne varsa çaldığı ortaya çıktı. Yolcular şok yaşarken çalınan bilgisayarların sinyallerinin izi sürüldü, çalışanların imza attığı skandalın boyutu da açığa çıktı: Şüpheliler itiraf edip tutuklandı, adreslerinden neler çıktı neler!

Haber 10-07-24 09:54

Proxy nedir, ne işe yarar? Proxy site ne demek?

Günümüzde çok sayıda insan interneti kullanmakta ve birçok işini internet üzerinden yapmaktadır. İnternet ortamında gezinirken kişisel bilgilerin güvende olması en önemli konulardan biridir. Bunun yanı sıra internete bağlanırken kullanılan sanal adreslerin de güvenliği büyük bir önem taşımaktadır. Bu IP olarak da bilinen adreslerin gizliliği için Proxy sunucuları kullanılabilmektedir. Peki, Proxy nedir, ne işe yarar ve Proxy site ne demek?

Haber 09-07-24 20:26

HTTP ve HTTPS nedir, ne işe yarar? HTTP ve HTTPS farkı

İnternet kullanımının hızla artması ile birlikte bazı güvenlik problemleri de ortaya çıkabilmektedir. Bu problemlerden en önemlisi de bazı web sitelerine bağlanılırken karşılaşılan “güvenli değil” uyarısıdır. Bu uyarı genel olarak web sitelerinin herhangi bir SSL güvenlik sertifikasına sahip olmamasından kaynaklıdır. Bu noktada HTTP ve HTTPS kavramları da devreye girmektedir. Peki, HTTP ve HTTPS nedir, ne işe yarar, HTTP ve HTTPS farkı nedir?

Haber 09-07-24 20:25

ABD'li milyonerden ölümcül deney: Oğlunun kanını kendine naklettirdi! Genç kanı gençleştirir mi?

Gençlerin kanı yaşlıları gençleştirir mi? sorusu tartışılıyor. Bu tartışmayı gündeme taşıyan da Amerikalı bir iş insanı oldu. Onu tanınır kılansa ne serveti ne de çalışmaları. Daha genç kalabilmek için verdiği mücadele. En son oğlunun kanını kendine, kendininkisini de babasına naklettirdi. Ünlü teknoloji CEO'sunun tek amacı 18 yaşına dönebilmek. Peki gençlerden kan naklettirme yöntemiyle zamanı tersine çevirmek gerçekten mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

Haber 09-07-24 15:13

Son dakika | TÜİK hakkındaki iddiası ortalığı karıştıracak! Özgür Özel saat verip tüm Türkiye'yi çağrı yaptı: Bu akşam başlıyoruz

Son dakika haberi: TÜİK'in enflasyon sepeti Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken CHP lideri Özgür Özel'den çok çarpıcı bir açıklama geldi. TÜİK'in "AK Partililerin de cebinden para çaldığını" öne süren Özel, "TÜİK'e ne dersen onu yapıyorlar, TÜİK'e 'çal, bunların cebinden paralarını al' demişler" iddiasıyla dikkat çekti. Özel ayrıca asgari ücrete, emekliye zam isteyen herkese çağrı yaparak "Bu akşam 21.00'da başlıyoruz, uzaydan görülecek" dedi.

Finans 09-07-24 14:32

Nagehan Alçı eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan yıllarca şiddet görmüş! Boğazıma yapıştı diyerek itiraf etti... Nevşin Mengü ne diyeceğini bilemedi

Nagehan Alçı, evliliği boyunca Rasim Ozan Kütahyalı tarafından ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını itiraf etmişti. Nevşin Mengü'ye konuk olan Nagehan Alçı "Boğazıma yapıştı" diyerek yaşadıklarını ve gördüğü şiddeti açık açık anlattı. Yalı konusuna da değinen Alçı'nın anlattıkları karşısında Nevşin Mengü şaştı kaldı.

Magazin 09-07-24 11:56

EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA: En düşük emekli maaşına artışta ilk rakam geldi: Cuma gününe dikkat! 'Son yüksek zamlar...'

Son dakika haberi... Emekli zammı ve memur zammı refah payı ve seyyanen zam olmadan netleşmişti. Memur ve memur emekli zammı %19,31 olarak kesinleşirken, en düşük emekli maaşına zam kararı alındı. Ekonomist Muhammet Bayram da yeni maaşlara ilişkin, ‘Son yüksek zamlar’ diyerek refah payı açıklamasında bulundu. Peki en düşük emekli maaşı Temmuz 2024’te ne kadar, kaç TL olacak? Bu hafta Cuma günü kritik! AK Parti en düşük emekli maaşı raporunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak.

Finans 08-07-24 15:16