Masterchef Perde Pilavi Haberleri

Uzun süre sessiz kalmıştı... İlk kez konuştu! MasterChef şampiyonu Metin'den Danilo Şef itirafı!

MasterChef şampiyonlarından Metin Yavuz, katıldığı bir Youtube programında Danilo Şef hakkında açıklamalarda bulundu. Yarışmaya çok rahat girdiğini anlatan Yavuz, Mehmet Şef ve Somer Şef'ten "Evet" alıp Danilo Şef'ten "Hayır" alınca aşırı hırslandığını anlattı.

Magazin 2024-05-11 15:52:13

'Enerji' çılgınlığında son perde! Bu terapinin adı: Duygu sağaltımı...

Son dönemin en büyük trendlerinden birisi olan Bio-Enerji çalışmaları gün geçtikçe ilginç görüntüler ortaya çıkarmaya devam ediyor. Yeni gelen görüntülerde kendi tabirleriyle "Uyarımsal Duygu Sağaltımı" yaptıklarını iddia eden iki kişi görülüyor. Seans sırasında kadın danışanın enteresan sesler çıkartarak yere yığıldığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 2024-05-06 11:01:59

Halini görenlerin acıdığı 8 çocuk babasının karanlık sırrı tüyler ürpertti: Evindeki kulübeye köpek tasmasıyla zincirlemiş!

Sekiz çocuğunu güç koşullarda yetiştiren babanın acıklı hikayesi sosyal medyada viral oldu. Ancak göz yaşartan bu hikayenin perde arkasından bambaşka ve kapkaranlık bir gerçek çıktı, sosyal medya bir kez daha yıkıldı. Çin'deki küçük bir köyde yaşayan adamın evine giden blog yazarı, harap bir kulübenin içinden izlendiğini fark edince uzun yıllar süren köpek tasmalı işkence dehşeti gün yüzüne çıktı!

Trend 2024-05-03 15:42:08

MasterChef Tahsin Küçük evini gezdirdi! Görenler şaşırdı: Evin ruhu yok

MasterChef programıyla adını duyuran Tahsin Küçük 2+1 evinin kapılarını ilk kez açtı. Kocaman giyinme odası ise dikkat çekti.

Magazin 2024-04-29 10:03:08

Masterchef Jürisi Mehmet Şef’ten itiraf! Futbol takımına kremalı makarna verirken yakalandım

Aslanlar Gibi Muhabbet’in 3. bölümünde Aslan Leo, ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile buluştu. Dijital bir taraftarla buluşmanın oldukça ilginç bir his olduğunu belirten Yalçınkaya, her şeyin dijitalleştiği dönemde Leo’nun gençler ve çocuklar tarafından çok sevileceğini dile getirerek yeniliğin Galatasaray’a yakıştığını vurguladı.

Spor 19-04-24 18:13

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 15:22

Kazanın perde arkasından skandal çıktı! 17 yaşındaki öğrencisiyle arabasında yakalanan öğretmen kaçmak isterken kaza yaptı

ABD'nin Nebraska eyaletindeki Douglas bölgesinde 45 yaşındaki Erin Ward isimli bir öğretmen reşit olmayan öğrencisiyle arabasında cinsel birliktelik yaşıyordu. İkili polisler tarafından fark edilince yakalanmamak için kaçmak istedi ancak kaza yaptı. Tutuklanan Ward'ın öğretmenlikten uzaklaştırıldığı ifade edildi.

Trend 16-04-24 09:05

Sosyal medyadaki linç kampanyasına yüreği dayanmayınca can verdi! Balıkçının akılalmaz ölümü: Kendisi hakkındaki yorumları okurken fenalaştı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde denize atık boşaltırken görüntülenen balıkçı Ömer Karakaya, hakkında sosyal medyada yazılan yorumları okurken fenalaşıp kalp krizi geçirdi ve yaşamını yitirdi. Karakaya'nın arkadaşları ise görüntülerin perde arkasını açıklayıp Karakaya'nın sosyal medyada linç kampanyasına uğradığını söyledi.

Haber 07-04-24 14:56

Evinizin havasını bambaşka bir hale getirecek en iyi fon perde modelleri

Fon perde, ev dekorasyonunun öne çıkan ürünlerinden biridir. Koltuklarınızın rengine uyumlu olmasını isterseniz aynı tonlarda perde seçebilirsiniz. Evinizde zıt renklerle çarpıcı bir görünüm elde etmek isterseniz de dikkat çekici bir perdeyle amacınıza ulaşmanız mümkün. En iyi fon perde kumaşına sahip pek çok ürünü sizin için bir araya getirdik. En güzel ve en ucuz fon perde modellerini listemizden inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Haber 01-04-24 18:03

Onu kulağı kesik halde gören herkes aynı soruyu sordu! Teröristin merak uyandıran görüntüsü: Hem utanç verici hem aşağılayıcı

Dünyanın konuştuğu teröristlerden birinin mahkemeye kulağının kesik halde çıkması dikkatlerden kaçmadı. Rusya'nın başkenti Moskova'da dehşet saçan teröristin kulağının kesik olmasının nedeni merak uyandırdı. Kesik kulağın ilginç perde arkası ortaya çıktı. Rus askeri uzman, "Onlar için anlamı çok büyük" diyerek kulak kesme yönteminin ayrıntılarını açıkladı.

Haber 26-03-24 16:15

Semih Kılıçsoy'un milli takım macerasının perde arkası açıklandı! Ağlayarak Feyyaz Uçar'ı aramış...

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy'un kadroya çağrılmasına rağmen sonrasında Ümit Milli Takıma gönderilmesi olay yaratmıştı. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, olayın perde arkasını anlattı.

Spor 22-03-24 15:05

Hırsızlık olayının perde arkasını canlı yayında anlattı! Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik'ten Yiğit Poyraz hakkında bomba iddia! 'Kaçamak için...'

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne Acun Ilıcalı'nın Yiğit Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını açıklaması damga vurmuştu. Uzun süre konuşulan bu olayın perde arkasını Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik canlı yayında anlattı. Çevik'in iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-03-24 14:57

John Cena Oscar sahnesine hiçbir şey giymeden çıktı! Üzerine perde giydirildi

96'ncı Oscar Ödülleri'nde elbette ilginç anlar da yaşandı. John Cena "Poor Things"e ödül takdim ederken Oscar sahnesine çıplak çıktı. Hiçbir şey giymeyen Cena o anlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-03-24 08:51

Altın ve Bitcoin'de rekor serisi! Piyasaya damga vurdular, işte yükselişin perde arkası

ABD Merkez Bankası Başkanı Powell'ın faiz indirimi işareti vermesinin ardından altın ve Bitcoin'den rekorlar geldi. İki yatırım aracı da zirve rakamlarını yeniledi. Altın ve Bitcoin'deki gelişmeler için uzmanlar ne düşünüyor?

Finans 10-03-24 15:56

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 09-03-24 16:28

'Gelmiş geçmiş en iyi fotoğraf' denmişti! Bu selfie ile hayatları değişti! 10 yıllık lanet...

Bir zamanlar Amerika'nın en ünlü ve başarılı talk show sunucularından olan Ellen DeGeneres'in çektiği ikonik Oscar selfie’si yeniden sosyal medyada gündem oldu. 10 yıl önce çekilen bu karelerin perde arkası herkesi şoke etti.

Magazin 06-03-24 12:46

MasterChef Rıfat paraya para demeyecek! Yeni işi için İstanbul'u terk edecek

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından Rıfat, MasterChef Tolga'nın kanalına konuk oldu. Yarışmadan sonra Rıfat paraya para demeyecek bir iş için İstanbul'u terk ettiğini de açıkladı.

Magazin 05-03-24 14:21

Şarkıcı Tuğba Ünal evinin kapılarını açtı! 1+0 dairede halı ve perde kullanmıyor

'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programının konuğu son dönemlerde adından sıkça söz ettiren şarkıcı Tuğba Ünal oldu. Ünal, Evrim Akın'ı Uludağ manzaralı 1+0 dairesini gezdirdi. Şarkıcı mobilya seçiminde ise sadeliği tercih etmiş.

Magazin 04-03-24 18:00

Kızını sokak ortasında katleden babadan ilk sözler! Otoparktaki cinayet bağlantısı çözüldü: Adana'da iki sevgili saatler arayla öldürüldü

Adana'da birbirini saatler arayla izleyen iki cinayetin perde arkası aralandı. Kentte 19 yaşındaki Dilan'ı babası Turhan Özdemir'in sokak ortasında bıçakla katletmesinin şoku atlatılamamışken sadece saatler sonra otoparkta işlenen cinayet dehşetin dozunu artırmıştı. Otoparktaki cinayetin Dilan Özdemir'le bağlantısı ortaya çıktı. Katil baba kızını neden öldürdüğünü açıklayıp tutuklandı.

Haber 28-02-24 11:28

Korkunç cinayette perde arkası aralanıyor

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşlı adamı işlettiği tuhafiye dükkanında göğsünden vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan lise öğrencisi ile azmettirme suçundan yargılanan babası ve dayısı ilk kez hakim karşısına çıktı.

Yurthaber 22-02-24 11:04

MasterChef Eslem Sena Yurt değişimiyle ağızları açık bıraktı! 'Bambaşka biri'

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı MasterChef Türkiye yarışması ile adını duyuran ve uzun zamandır ünlü isimlerle çalışan Eslem Sena Yurt, fazla kilolarını vererek hem iğne ipliğe döndü. Ünlü isim saçlarını sarıya boyattı.

Magazin 09-02-24 15:10

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın babasıyla ilgili itirafı gündem oldu! 'Öldüğünde üzülür müyüm?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir izlenen MasterChef'in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ programına konuk oldu. Yalçınkaya’nın 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya ile ilgili itirafı programa damga vurdu.

Magazin 08-02-24 09:23

Masterchef Tunahan Ak cinsel hayatını açık açık anlattı! Libido ve yatak odası itirafı

Masterchef Tunahan Ak katıldığı programda cinsel hayatına dair anlattıklarıyla gündeme geldi. Tunahan Ak kilo aldığı için bir flörtünün kendisiyle seks yapmak istemediğini anlattı. Genç yarışmacının itirafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-02-24 07:00

ÖZEL | İstanbul'daki kilise saldırısının perde arkası! Abdullah Ağar, Çok ilginç şeyler var diyerek açıkladı, Şahintepe Mahallesi detayı...

İstanbul’daki kilise saldırısıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, iki DEAŞ'lının Başakşehir'de yakalanması ise Şahintepe Mahallesi'ni akıllara getirdi. Saldırıda hedefin Polonya İstanbul Başkonsolosu olup olmadığı araştırılırken, Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, söz konusu saldırının zamanlaması ve perde arkasıyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulundu. Çok ilginç detayların olduğunu belirten Ağar, "Son derece önemli bir süreç bizi bekliyor" diye konuştu.

Haber 31-01-24 13:33

Euphoria'nın yıldızı Sydney Sweeney meşhur jakuzi sahnesinin İğrenç perde arkasını anlattı: Şimdiye kadar yaşadığım...

Euphoria isimli dizide Cassie karakterine hayat veren Sydney Sweeney dizideki sevişme sahneleri uzun süre gündemde kaldı ve adından söz ettirdi. Sweeney, katıldığı programda ekranlara gelmesinden yaklaşık iki yıl sonra, canlandırdığı Cassie karakterinin ikinci sezondaki meşhur kusma sahnesinin "iğrenç" perde arkasını anlattı.

Magazin 30-01-24 07:04

İmamoğlu kararını kendi makamına çağırıp bildirmiş! Battal İlgezdi'den 'istifa' iddiası... Sizinle yol yürümeyeceğim

CHP İstanbul adaylarını belirleme sürecinde sona yaklaşırken Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi aday gösterilmeyince isyan edip partiden istifa etmişti. Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlerin tek tek tasfiye edildiğini öne süren İlgezdi şimdi de istifasının perde arkasındaki 'Ekrem İmamoğlu' iddiasını açıkladı.

Haber 29-01-24 11:36

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun Serhat ve Güzide itirafı herkesi şaşırttı! 'Gıcık olmuştum'

MasterChef Türkiye'nin sevilen jürisi Somer Sivrioğlu Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu Talk Show Perileri programına konuk oldu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü şef Serhat ve Güzide itirafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 25-01-24 17:46

MasterChef finalisti Tahsin Küçük Demet Akalın'a sert çıktı! Beni sevmiyor olabilirsin ama...

MasterChef finalisti Tahsin Küçük kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Demet Akalın'a verdi veriştirdi. Tahsin Küçük'ün sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-01-24 15:08

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-01-24 16:07

Yeniden Refah-Cumhur İttifakı geriliminde son perde! Sözleri gündem olmuştu: Randevu vermediler

Geçtiğimiz günlerde Halk TV'de katıldığı programda AK Parti'nin İstanbul Adayı Murat Kurum ile ilgili sözleri çok konuşulan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal'a Cumhur İttifakı partilerinden randevu verilmedi.

Haber 19-01-24 08:30

Top Gun efsanesinde üçüncü perde! Top Gun 3 için geri sayım başladı

1986 yılından Tony Scott tarafından yönetilen "Top Gun" filmi 36 yıl sonra gelen devam filmi Top Gun: Maverick ile 2022 yılına damga vurmayı başarmıştı. Efsanevi film serisinin etkileri hayranları üzerinde devam ederken serinin üçüncü filmi için kollar sıvandı.

Trend 17-01-24 15:17

Alişan ve Demet Akalın'ın programı bitmiş yerine Seda Sayan getirilmişti! Koltuk krizi yeniden alevlendi

Demet Akalın ve Alişan'ın Star TV'deki sabah programı anlaşmaları bitince ekranlara veda etmişti. Onların yerine Seda Sayan getirilince ünlü isimler arasında koltuk krizi yaşanmıştı. Şimdilerde Jess Molho ile Gel Konuşalım programında sunuculuk yapan Demet Akalın olayın perde arkasını anlattı.

Magazin 12-01-24 11:54

Pandora'nın kutusu açılıyor: Seçil Erzan ile futbolcular arasında yüzleşme bugün! Kırık telefondaki mesajlar salonda bir bir sorulacak

Futbol camiasının dolandırıldığı davada bugün yeni bir perde açılıyor. Seçil Erzan'ın yargılanacağı davanın ikinci duruşmasına futbolcular da katılacak. Erzan'ın kırık telefonunda yer alan yazışmalar, taraflara bir bir derinlemesine sorulacak. Erzan'ın sistemine kimin ne kadar para yatırdığı iddianameyle kayıtlara geçti, o rakamlar dudak uçuklattı.

Haber 12-01-24 08:54

Sayı 1 milyona yaklaştı, borsadan kaçışın perde arkası: Ortak özellikleri...

Halka arzların durması, borsada yıl sonunda yoğunlaşan satışlar, risksiz getiride yükselen avantaj borsa yatırımcısının çıkışını hızlandırdı. Merkezi Kayıt Kuruluşu(MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısında son 4 haftada düşüş bir milyon kişiye yaklaştı. En çok hesap kapatma ise 1000 lira ile 5000 bin lira parası olan yatırımcılarda görüldü.

Finans 11-01-24 08:30

YIL 1999, YER YALOVA! Depremin ardından kaybolan çocuklar 25 sene sonra korkunç bir iddiayla gündemde

Çocukları kaçırdı, ünlülere siyasetçilere pazarladı, kayıtları sakladı! 1999 depreminin sonrası yaşananlar ve Jeffrey Epstein skandalındaki Bill Clinton ve Türkiye detayı çok konuşulacak. Dünyayı sarsan Epstein skandallarında yeni bir perde yaşanıyor. ABD başkanlarından şarkıcılara, oyunculardan, siyasetçilere kadar birçok ismi henüz çocuk sayılabilecek yaşlardaki kızlarla eşleştiren ve bu anları kayda alan Epstein'in en yakınındakilerden birisi Türkiye'den de çocuk kaçırıldığını itiraf etti.

Haber 10-01-24 08:31

Savunma bakanı hastanelik oldu, iddialar ayyuka çıktı! Ne Biden'ın haberi var ne en yetkili kişinin: 'Gizlilik' hamlesi ilk kez açıklandı

ABD'nin günlerdir konuştuğu, Savunma Bakanı Austin Lloyd'un hastaneye kaldırılmasının perde arkasından gün yüzüne çıkan 'gizlilik' detayı dikkat çekti. Pentagon'dan olayla ve Austin'in durumuyla ilgili yapılan son açıklamaya göre bu, Austin yakın zamanda bir kez daha hastaneye kaldırıldı. Ancak bu durumdan ne ABD Başkanı Joe Biden'ın haberi vardı ne de Austin'in yerine vekalet eden bakan yardımcısının. Ortaya çıkan son detaylar şaşkına çevirdi.

Haber 08-01-24 11:35

MasterChef All Star finalinde korkutan anlar! Tahsin Küçük fenalaştı, canlı yayın kesildi

Aylar süren ekran macerasını noktalayan MasterChef All Star'ın büyük finalinde yarışmacılardan Tahsin Küçük aniden fenalaştı. Ünlü şeflerin şampiyon olan ismi açıklayacakları sırada rahatsızlanan Tahsin'in yardımına diğer finalist Esra yetişti. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesildi.

Magazin 08-01-24 10:17

MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin canlı yayında yarıştı! MasterChef 2023 şampiyonluk ödülü ne oldu? İşte kazanan isim

MasterChef All Star'da aylarca süren heyecan şampiyonun belirlendiği büyük finalle son buldu. TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan MasterChef All Star finalinde Tahsin ve Esra şampiyon olabilmek için yarıştı. Tahsin ve Esra MasterChef finalinde 3 ayrı turda birbirinden özel yemekler hazırladı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, Esra ve Tahsin'in yaptığı yemekleri puanlayarak MasterChef'in yeni şampiyonunu belirledi. MasterChef 2023 şampiyonunun büyük ödülü de belli oldu.

Magazin 08-01-24 06:47

MasterChef All Star yarı finalinde sosyal medyayı sallayan hata! Şefler Hasan'ın tabağındaki o şeyi görünce hemen eledi

MasterChef All Star'da yarı finalde şoke eden bir görüntü sosyal medyayı Yarışmacı Hasan'ın tabağındaki o hata jürinin gözünden kaçmadı ve jüri tabağın tadına bile bakmadan yarışmacıyı eledi.

Magazin 07-01-24 07:22

'Salaksın' polemiğinde son perde! Fatih Altaylı açtı ağzını yumdu gözünü... Mustafa Varank'a 'İlhan Varank' üzerinden yüklendi: 'Abin sayesinde Bakanlık koltuğunu kaptın'

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri de Fatih Altaylı! Fatih Altaylı'nın Gazze ve şehitlere destek yürüyüşünden dönen vatandaşa yumruk atan Ege Akersoy'u işaret ederek 'Eline sağlık' diye tweet atması adeta ortalığı karıştırdı. Eski bakan Mustafa Varank, Fatih Altaylı ile Levent Kırca'nın 'Salaksın' polemiğini paylaşmıştı.

Haber 03-01-24 11:33

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Tahsin, Esra, Barbaros, Sergen ve Hasan MasterChef All Star'a 5. olarak veda etmemek için yarıştılar. Gecenin sonunda önlüğe veda eden isim belli olacak. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

Magazin 31-12-23 11:15

29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

29 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-12-23 23:26

MasterChef 5.ceket kimin oldu? 29 Aralık MasterChef All Star'da 5. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te beşincişef ceketi bu akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının olacak. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren ve Kıvanç beşinci ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te beşinci ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 22:43

Suudi Arabistan'da rezalette son perde, bu kadarına da pes! Atatürk fotoğrafı var diye stada almadılar!

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi Arap yetkililerin hadsiz talepleri sonrası iptal edilirken, yaşanan bu duruma dair detaylar da zaman ilerledikçe ortaya çıkmaya başladı.

Spor 29-12-23 20:52

Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı

Maksut Aşkar kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Maksut Aşkar konuk oldu. Somer Şef'in anlatımına göre dünyanın en iyi şeflerinin yer aldığı listede 88. olan Maksut Aşkar tüm dünyada ülkemizi tanıtmıştır. Peki, Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı...

Magazin 29-12-23 20:00

Yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte müstehcen videoların perde arkası... 'Fergio House'un villası, lüks araçları: 'Hepsi kardeşimden'

Türkiye'nin gündemine önce İstiklal Caddesi'nde kostümleriyle dolarlar saçarak gündeme gelen, daha sonra ise sosyal medyadan paylaştıkları müstehcen içerikli videolar nedeniyle gözaltına alınan "Fergio House" oluşumuna yönelik operasyonun ardından ortaya çıkan ifadeler dikkat çekti. Gözaltına alınan kardeşlerden hesabın sahibi, aynı zamanda grubun başı olduğu öne sürülen mimar F. G.'nin geliri de ifadesiyle kayıtlara geçti. Videolarda dikkat çeken lüks ev ve araçların kaynağı da belli oldu.

Haber 29-12-23 13:56

Reyting sonuçları açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, MasterChef 28 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 28 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 28 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 29-12-23 09:12

MasterChef 4.ceket kimin oldu? 28 Aralık MasterChef All Star'da 4. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te dördüncü şef ceketi dün akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının oldu. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren, Kıvanç ve Sergen dördüncü ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te dördüncü ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 09:11

Survivor All Star'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Sosyal medya sallandı: İşte gerçek Survivor şimdi başlıyor!

Surviyor 2024: All Star büyük bir heyecanla bekleniyor. Daha önce yarışmış birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yarışma programı yine TV8'de yayınlanacak. MasterChef All Star'ın final yapmasının ardından 1 Ocak 2024'te ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor'a ait ilk tanıtım yayınlandı. Sosyal medya adeta sallandı.

Magazin 28-12-23 21:03