Sonra Es Anlamlisi Haberleri

Barış buluşması kanlı bitti! Sokak ortasında döner bıçağı ile saldırdı

Konya'da sokak ortasındaki tartışma, kanlı bitti. Konuşup anlaşmak için bir araya gelen husumetliler, önce küfürleşti, sonra birbirine girdi. Husumetli şahıslardan biri, diğerini sokak ortasında döner bıçağı ile kovaladı. Öfkeli şahıs, husumetlisini döner bıçağıyla bacağından yaralayıp kaçtı. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 2024-05-28 17:15:21

Bir ilde kuduz alarmı! 2 mahalle 6 ay karantinaya alındı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir kişiyi ısıran köpeğin kuduz olduğu ortaya çıkınca Yolbaşı Mahallesi 6 ay süreyle karantinaya alındı. Uyarı tabelası asılan mahalleye, hayvan giriş-çıkışları da karantina süresince yasaklandı. Öte yandan ilçeye bağlı Kazıklı Mahallesi'nde de 20 Mart'ta bir kişiyi ısırdıktan sonra ölen sokak köpeğinin kuduz olduğu ortaya çıkınca, 22 Mart'ta başlatılan karantina sürüyor.

Haber 2024-05-28 16:25:15

Kendisine 'FETÖ' imasında bulunan Ali Koç'a, Aziz Yıldırım'dan jet hızında yanıt!

Aziz Yıldırım Ali Koç'un kendisi için "Aziz Başkanın, örgüt lideri ile ilgili daha çelişkili açıklamaları da var 2013'ten sonra" sözleri sonrası bir cevap verdi. Yıldırım, Koç'un açıklamalarına yönelik olarak "Beni kızdırmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı. İşte o sözler...

Spor 2024-05-28 15:13:39

Regl dönemlerinde bir günde paket paket hijyenik ped değiştirmek zorunda kalıyordu! Nedeni bambaşkaymış: Meğerse iki rahmim varmış

31 yaşındaki Jade Williams, ilk çocuğunun doğumundan sonra regl dönemlerinde kanamalarının şiddetlendiğini ve ciddi boyutlara ulaştığını dile getirdi. Yıllar içinde regl kanamalarının arttığını söyleyen Williams, doktorların nedenini bir türlü bulamadığını ifade etti. Regl dönemlerinde bir günde paket paket hijyenik ped değiştirmek zorunda kalan William bu şiddetli kanamanın nedeninin ise iki rahminin bulunması olduğunu öğrendi.

Trend 2024-05-28 15:00:49

Sunturlu küfürleri onlara etmiş! Astrolog Meral Güven: WhatsApp grubunda kafamı çıplak bedenlere yerleştirip fotoğrafımı paylaştılar

Galatasaray şampiyon olduktan sonra sosyal medyadan ağza alınmayacak küfürler yağdıran astrolog Meral Güven hakkında gelişmeler yankı bulmaya devam ediyor. Gözaltına alındıktan sonra emniyetteki ifadesi ortaya çıkan Güven, küfürlü paylaşımlarını kimlere yönelik yaptığını açıkladı. Güven'in ayrıca bir WhatsApp grubunda yaşananlarla ilgili söyledikleri dikkat çekti.

Spor 28-05-24 13:43

Mersin'deki kazada çok sayıda kişi can vermişti! Otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı

Mersin'de 10 kişinin hayatını kaybettiği, 39 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin tutuklanan yolcu otobüsünün şoförü Ali Güler'in (45), ifadesi ortaya çıktı. Güler'in, "Gişeden çıktıktan sonra bir aracı solladım. Hava aşırı yağışlıydı. Zemin ıslak olunca hakimiyetimi kaybettim. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi. Öte yandan kazada can kaybı sayısının 11'e çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 28-05-24 12:47

Düşük pantolonu dalga konusu oldu! Selen Görgüzel patladı

Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra Selen Görgüzel, sahne tarzı ve iddialı paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Görgüzel'in düşük bel pantolonu ve kasığına kadar inen dekoltesi sosyal medyada çok konuşuldu. Sahne tarzına ve dansına yapılan kötü yorumlar sonrası psikolojisi bozulan Selen Görgüzel isyan etti.

Magazin 28-05-24 12:23

İtirafı sosyal medyada tepkilere neden oldu! Erkek arkadaşım tuvalet kağıdı kullanmadı, ben de onu terk ettim

TikTok'ta 'withlovefromalex' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, eski erkek arkadaşının tuvalet kağıdı kullanmadığını açıkladıktan sonra viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşıma tepki yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları genç kadını paylaşımını 'mahrem' diyerek eleştirdi.

Trend 28-05-24 11:49

Alex de Souza görevine resmen başlıyor! Geliş saati belli oldu

Uzun yıllar sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönen Brezilyalı yıldız Alex de Souza'nın geliş saati belli oldu. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 11:12

Çocukların üzerine benzin döküp yakmaya çalıştı! 'Kardeşime işkence ediyorlar'

Antalya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Komşularının kardeşine işkence yaptığını iddia eden Nazmiye Ş. (50), ortalığı ayağa kaldırdı. Nazmiye Ş., mahallede oyun oynayan çocukların üzerine benzin dökerek yakmaya çalışırken son anda yakalandı. Daha sonra apartmanın en üst katına çıkarak kendini camdan sarkıtan kadın, ekiplerin 4 saatlik çalışması ile bulunduğu yerden alındı. İşte detaylar...

Haber 28-05-24 10:45

Kızılcık Şerbeti'nden sonra şimdi de Bahar seti karıştı! Başrol oyuncusu küfür etti! Yönetmen çıldırdı

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un üstlendiği fenomen dizi 'Bahar' Salı akşamlarına damga vuruyor. Başrollerinde Demet Evgar'ın yer aldığı dizi ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Demet Evgar geçtiğimiz günlerde kendisine sahnenin süresi ile ilgili sette soru soran yönetmen asistanına sesini yükselterek küfürlü bir konuşma yaptı. Yönetmen seti paydos etti.

Kulis 28-05-24 10:28

Garip ama gerçek! Meyve yedikten sonra yüzünde üçüncü derece yanık oluştu... Tüm yüzüm kabuklu ve kötü durumdaydı

İngiltere'li bir turistin Meksika'da egzotik bir meyveyi ısırmasının ardından yüzünde üçüncü derece yanık oluştu. Meyvenin dışında herhangi bir şey yemediğini ve ertesi gün uyandığında yüzünde kabuklar oluştuğunu dile getiren 28 yaşındaki Thomas Harold Watson, "Ertesi sabah uyandığımda tüm yüzüm kabuklu ve gerçekten kötü durumdaydı" sözleriyle ilginç deneyiminden söz etti.

Trend 28-05-24 10:03

ABD borsasında 100 yıl sonra ilk! Yeniden başlıyor: Sadece 1 günde...

Wall Street yaklaşık 100 yıl sonra T+1 takas dönemine geri dönüyor. Bugün itibariyle başlayacak uygulama ile hisse piyasalarında işlemlerin gerçekleşmesi sadece 1 günde yapılabilecek.

Finans 28-05-24 09:08

Yapım ekibi sonradan fark etti... Survivor All Star'daki o anlar önce paylaşıldı sonra yayından kaldırıldı

En iddialı sezonun yaşandığı Survivor All Star'da finale çok az bir zaman kaldı. Her bölümü büyük ses getiren yarışmada bu defa yayınlanan bir fragman sonradan silindi. Survivor All Star'daki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 28-05-24 08:33

Dolabın içindeki gizli odayı keşfetti! TikTok'tan paylaşınca viral oldu: 'Duvarlarda biri var'

Kuzey Carolina'da bir fotoğrafçı, kuzeninin yeni satın aldığı evinde gizli bir odaya girdikten sonra viral oldu. Noelle Pierce TikTok'tan paylaştığı gönderisinde 14 milyon izlenmeye ulaşırken kuzeninin evindeki bir dolabın gizli bir odaya açıldığını anlattı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 28-05-24 08:31

Erzincan'da kaza sonrası alev alarak yanan araçtaki 1 kişi öldü

Erzincan'da bariyerlere çarptıktan sonra alev alarak yanan otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 28-05-24 08:27

Sivas'ta devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Sivas’ta aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrilen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.

Yurthaber 28-05-24 08:24

Önce dövdü sonra balkona kilitledi... Deniz Akkaya kızını böyle ifşa etti

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla zaman zaman gündeme gelen ünlü manken Deniz Akkaya şimdi de kızı ile yaşadığı sorunla gündeme geldi. 16 yaşındaki kızından şiddet gördüğünü söyleyen Akkaya anlattıkları ile ağızları açık bıraktı.

Magazin 28-05-24 07:34

İzmir'de yasaklı ırk köpek kediyi nefessiz bıraktı! Sahibi Bu iş böyle dayı dedi 10 dakika sonra gözaltına alındı

İzmir'in Aliağa ilçesinde yasaklı ırk bir köpek, sokakta saldırdığı kediyi nefessiz bıraktı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, "Bu iş böyle dayı" diyerek kendisini savunan köpeğin sahibi, 10 dakika sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Haber 28-05-24 00:31

Mauro Icardi'den şampiyonluk kutlamalarında Dzeko'ya gönderme!

Trendyol Süper Lig’de şampiyon olan ve TFF Süper Kupayı kazanan Galatasaray erkek futbol takımı ile Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyon olan kadın futbol takımı, RAMS Park’ta düzenlenen törenle kupalarını aldı. Icardi sahaya çıkarken önce "Beni Sev" şarkısı çaldı ve kesildi. Stat hoparlöründen daha sonra "Orjinali geliyor." anonsu yapıldı ve "Aşkın Olayım." şarkısı çalındı.

Spor 27-05-24 22:33

Kurultayın ardından ilk kez canlı yayına çıktı! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Meral Akşener' açıklaması! Bir gün uygun ortam olursa ilk sorum bu olacak

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kurultayı'ndan aylar sonra ilk kez canlı yayında açıklamalar yaptı. Kurultaydaki 'Hançer' çıkışıyla ilgili konuşan Kılıçdaroğlu "Beraber yola çıktığınız arkadaşlar, birlikte mücadele ettiğiniz, kavga verdiğiniz ve 'İlla sen Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaparlarsa ne dersiniz?" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu "Sayın Akşener'in hangi gerekçe ile masadan kalktığını, döndüğünü bilmiyorum. Bir gün uygun ortam olursa ilk sorum bu olacak" dedi.

Manşet 27-05-24 22:06

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında dikkat çeken pankart!

Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray’da futbolcular, İstanbul’da üstü açık otobüsle şehirde tur attı ve daha sonra stada geldi. Stadyumda açılan bir pankart dikkatlerden kaçmadı.

Spor 27-05-24 20:01

Otelde sır ölüm! 19 yaşındaki kız 5. kattan düştü: Üzerinde sadece etek vardı

Niğde'de dün meydana gelen sır ölümde yeni gelişme yaşandı. Eğlence merkezinde çalışan 19 yaşındaki İlknur Özaslan bir otelin 5. katından aşağı düştü. Talihsiz kadının üzerinde sadece etek olduğu belirtilirken düşmeden önce aynı odada olan kız arkadaşı Merve A. gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Haber 27-05-24 15:27

Ekonomist Korhan Berzeg 345 gün sonra defnedildi

Kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan 325 kilometrekarelik alanda 9 kez taranarak bulunan ekonomist Korhan Berzeg'in kafatası ve kemikleri tabutla mezara koyuldu.

Haber 27-05-24 15:08

Son dakika | Cansız bedeni 16 parçaya ayrılmış! İstanbul'da tüyler ürperten ceset: Paramparça halde iki farklı konteynerden çıktı

Son dakika haberi: İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu. Cesedin kolları ve bacaklarının vücudundan ayrılmış olduğu belirlendi. Cesetle ilgili daha sonra ortaya çıkan detaylar vahşetin dozunu artırdı. Bir vatandaş olayla ilgili "Ceset atmışlar aşağıya, polisler geldi. Parçalanmışlar, atmışlar buraya. Şu anda parça parça arıyorlar, çöpleri arıyorlar" diye konuştu" diye konuştu. Diğer yandan cesedin kimliği de belli oldu.

Haber 27-05-24 14:11

Bahar Candan kendine zarar verip hastanelik oldu iyileşince cezaevine götürüldü

Nihal Candan'ın 37 kiloya düşmesinden sonra kardeşi Bahar Candan cezaevinde tek kaldı. Ablasının tahliyesinden günler sonra cezaevinde kendine zarar verdiği iddia edilen sosyal medya fenomeni Bahar Candan, hastanedeki tedavisinin ardından tutuklu bulunduğu cezaevine götürüldü.

Magazin 27-05-24 13:35

Tuğba Ekinci'den Survivor itirafı! Gelen teklifi neden reddetti? Acun'a saygımız sonsuz...

Hem sosyal medya paylaşımları hem dansları hem de açıklamalarıyla adından söz ettiren Tuğba Ekinci yıllar sonra Survivor itirafında bulundu. Ekinci kendisine gelen teklifi neden kabul etmediğini açıkladı.

Kulis 27-05-24 12:09

Adana'da yakalanan çete lideri Abdo 20 bin TL ile serbest bırakıldı! Polis önünü kesti, araçtan çelik yelekle indi

Adana'nın Seyhan ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçtan Interpol tarafından "Silahlı suç örgütü liderliği" suçundan kırmızı bültenle aranan İsmail Abdo çıktı. Polisin önünü kestiği Abdo, araçtan çelik yelekle indi. Abdo'nun, "Kürt tilkisi" lakabıyla tanınan Rawa Majid ile ortaklığının bozulma nedeni ortaya çıktı. Abdo daha sonra 20 bin TL kefaletle serbest bırakıldı.

Haber 27-05-24 11:50

Yıllar önce Mehmet Ali Erbil'e konuk olmuştu! Hasan Can Kaya Tikli Ayhan'ı görünce dayanamadı! Arabayı duvara çarptım

Ah Kalbim programına yıllar önce katılan ve Mehmet Ali Erbil'in çok uğraşmasıyla hafızalara kazınan Tikli Ayhan yıllar sonra ortaya çıktı. Tikli Ayhan Hasan Can Kaya'ya konuk oldu o anlar gündem oldu.

Kulis 27-05-24 08:28

Manisa'da korku filmi gibi olay: Bıçakla eski eşini kovaladı, araya girmeye çalışanları da öldürdü!

Manisa'da korku filmlerini aratmayacak türden bir cinayet işlendi. Eski eşinin evine gidip tartışan A.Ç. (34) bıçağını çekip katliam yaptı. Önce eski eşini bıçaklamaya başlayan A.Ç., araya girmeye çalışan çalışan eski kayınbiraderiyle eski kayınvalidesini de bıçakladı. Cani daha sonra bıçakla eski eşini kovaladı, bıçaklamaya devam edip olay yerinden kaçtı.

Haber 27-05-24 07:48

Selen Görgüzel’in pantolonuna bir bakan bir daha baktı! Düşmüş çekmiyor aşırı rahatsız oldum

Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra gerek sahne tarzı gerek estetik açıklamaları gerekse danslarıyla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel yine adından söz ettirdi. Görgüzel'in sahne seçimi görenleri rahatsız etti.

Magazin 26-05-24 13:36

Edirne'den sonra bir 'tiny house' yasağı daha! Son dönemde çoğalmıştı, mühürlenmeye başlandı!

Edirne Valiliği'nin ardından Çanakkale'de de 'tiny house'lar için harekete geçildi. Türkiye'nin gözde turizm mekanlarından Bozcaada'da tiny house'lara yasak geldi. Yasak kararı sonrası mühürleme işlemi başladı.

Finans 26-05-24 10:56

AB'den sonra G7! Rus varlıklarının gelirleri Ukrayna için kullanılmak isteniyor

G7 maliye bakanları, dondurulan Rus varlıklarından elde edilen gelirlerin Ukrayna'nın toparlanmasına destek olmak üzere kullanılmasına yönelik ABD önerisi üzerinde "ilerleme" kaydetti ancak nihai bir anlaşmaya varamadı. AB ülkeleri de Rus varlıklarının gelirleri Ukrayna için kullanılmasına karar vermişti.

Finans 26-05-24 07:55

Alanya'da çifte silahlı saldırı! Vurulduktan sonra yaralı halde saldırganla boğuştu

Antalya'nın Alanya ilçesinde kimliği henüz öğrenilemeyen şüpheli, birbirine yakın iki ayrı bölgede S.Y. ve D.A’yı tabancayla vurup yaralayarak olay yerinden yürüyerek uzaklaştı. D.A.'nın vurulduğu anlar, vatandaşlar tarafından da cep telefonuyla kaydedildi. Görüntüde D.A.’nın vurulduktan sonra şüphelinin bacağını tutarak bir süre boğuştuğu görüldü.

Haber 25-05-24 21:20

O ilde doluyla birlikte bilinmeyen cisimler de yağdı! Erimediğini fark ettiler... Şaşkına çeviren olayın incelenmesini istiyorlar

Muş’ta etkili olan yağışlarda dolu ile birlikte bilinmeyen ve erimeyen cisimler de yağdı. Sabah kalktıklarında evlerini etrafında bu cisimleri gördüklerini söyleyen vatandaşlar başta dolu zannettiklerini, sonra dikkatli baktıklarında dolu olmadığını anladıklarını söyledi. Vatandaşlar o yabancı cisimlerin incelenmesini istiyor.

Haber 25-05-24 15:57

Aşk ona yaradı... Mert Demir Serenay Sarıkaya'dan sonra kaşesini yükseltti! İstediği ücret dudak uçuklattı

Son dönemde rol aldığı yapımlardaki başarısı ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir ile aşkı geçtiğimiz günlerde belgelenmişti. Haklarında reklam ilişkisi olduğu iddia edilen ünlü çift bu iddialara kulak asmadan ilişkilerine devam ediyor. Şimdi de Mert Demir hakkında bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Demir'in Serenay Sarıkaya'dan sonra kaşesini yükselttiği iddia edildi.

Kulis 25-05-24 15:22

Hastaneden 'Bir şeyin yok' diyerek eve gönderdiler! Hamile kadın 2 saat sonra otoparkta doğum yaptı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletinin Phoenix bölgesinde ismi Scherazade Vedarte-Gonzalez olarak açıklanan bir kadın sağlık görevlilerinin onu evine göndermesinden sadece iki saat sonra hastanenin otoparkında doğum yaptı.

Trend 25-05-24 13:14

Eşini 4 çocuğunun gözü önünde katletmişti! Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Bursa'da, uzaklaştırma kararı bittikten 11 gün sonra eşi Burcu Ayda'yı, 4 çocuğunun gözleri önünde 3 bıçak darbesiyle öldüren Mustafa Ali Ayda hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Tutuklu olan Ayda, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıkacağını öğrenince cezaevinde giydiği eşofmanının ipini boğazına bağlayıp intihar etti. Ayda hakkında açılan davayla ilgili yargılamaya ileriki günlerde başlanacak.

Haber 25-05-24 12:13

Esnaflar dikkat: Kredi kartı ile büyük oyun! Tuzağı kuranlar bu kez turistler…

Özellikle turistik bölgelerde iş yapan esnafa son zamanlarda şeytanın bile aklına gelmeyecek dolandırıcılık yöntemleriyle saldırılıyor. Art niyetli turistlerin bu seferki hedefi İstiklal Caddesi'ndeki bir kadın giyim mağazası oldu. Alışverişinin ödemesini kartla yapan turistin mağazadan çıktıktan sonra yaptığı pes dedirtti. İşte olayın tüm detayları!

Manşet 25-05-24 11:21

2 günlük bebekken dudaklarından öpüldü! Hayatı kabusa döndü: Enfeksiyon beyin sıvısına girdi ve beynine saldırdı

Sekiz yaşındaki Breelyn sağlıklı ve mutlu bir bebek olarak doğdu, ancak henüz iki günlükken onu görmek için ziyarete gelenler tarafından sevilirken bir enfeksiyon kaptı. Breelyn'in annesi henüz iki günlükken bir kişinin onu dudaklarından öpmesinden sonra kızının kaptığı enfeksiyonun beyin hasarına neden olduğunu dile getirdi.

Trend 25-05-24 10:25

O tedaviden sonra... Beyaz olan saçı ve sakalı siyaha döndü! Şaşkınlık yaşadı 'Görenler 55 yaşında olduğuma inanmıyor'

Antalya'da kanser tedavisi gören 55 yaşındaki Cemil Şimşek tedavi sonrasında beyazların yoğunlukta olduğu saç ve sakalının siyah çıktığını görünce şaşkınlık yaşadı. Doç. Dr. Mustafa Karaca bunun akıllı ilacın yan etkisi olduğunu belirtip “20-25 yaşlarında hastalarımız geliyor, saçı, sakalı, kaşı beyazlaşmış oluyor. Hastamızın saçı düzken çok kıvırcık çıkabiliyor. Hastalarımızın beyaz olan saç ve sakalı da siyah uzayabiliyor" dedi. Şimşek ise "Beni görenler 55 yaşında olduğuma inanmıyor" dedi.

Haber 25-05-24 10:23

Türk Lirası için adımlar peş peşe geldi: Önce stopaj, sonra zorunlu karşılık… Mevduat faizlerinde sert düşüş (En yüksek faiz veren bankalar hangisi?)

Merkez Bankası piyasada artan paranın fazlası için adımlarını hızlandırdı. Faiz kararı sonrasında mevduat faizi ve KKM için zorunlu karşılık oranlarında artış yaptı. Stopaj oranlarının yükseltilmesi ile son haftalarda düşüşe geçen mevduat faizlerinde de güncel rakamlar ortaya çıktı. 1-3 aylık mevduat faizleri son veri haftasında 4,5 puan geriledi. En yüksek faiz veren bankalar ise belli oldu.

Finans 25-05-24 07:31

Sahibinden satılık belgeli göktaşı! İki yıl önce tarlada buldu, analizini yaptırdı 'Sattıktan sonra ilk işim...'

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde iki yıl önce arkadaşlarıyla piknik yaparken bulduğu göktaşını analiz için Kocaeli’ye gönderen Muhammed Özkan, taşın içerisinde 20 tür element olduğu ortaya çıkınca açık artırmayla satışa çıkardı. Özkan, elindeki taşı sattıktan sonra ilk iş sevdiği kız ile evleneceğini söyledi. Daha önce de ilçede bir vatandaş, köylerine göktaşı düştüğünü iddia ederek 500 gramlık taşı 4 milyon liraya satılığa çıkarmıştı.

Haber 24-05-24 17:42

8 çocuk, 20 torun sahibi çift, 60 yıl sonra resmi nikah kıydırdı

Niğde'nin Altunhisar ilçesinde 8 çocuk ve 20 torun sahibi Elmas Sağlam (75) ile Ahmet Erol (86) çifti, 60 yıl sonra resmi nikah kıydırdı.

Kadin 24-05-24 15:57

Ankara'da can pazarı! İki küçük kardeş selde böyle sürüklendi: Araç altında sıkıştılar

Ankara'da korku dolu dakikalar yaşandı! Şiddetli yağış sonrası sele kapılan 2 çocuk önce hareket halindeki aracın altından geçti, daha sonra park halindeki otomobilin altında sıkıştı. Çevredekilerin yardımıyla çocuklar sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Dehşete düşüren dakikalar ise saniye saniye görüntülendi.

Haber 24-05-24 15:39

Son dakika | Olaylı derbi sonrası Fenerbahçeli isimler için karar verildi! İfadeleri de alındı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili gelişmeler devam ediyor. Fenerbahçeli 3 şüpheli sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Aralarında İsmail Kartal'ın oğlunun da bulunduğu 3 isim için daha sonra yeni bir karar verildi.

Spor 24-05-24 14:07

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı ile görüştük dedi; Bakan Bolat'tan günlük ihracat kredi limiti açıklaması

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'la istişarelerden sonra günlük ihracat limitinin 3 milyar TL çıkarıldığını duyurdu.

Finans 24-05-24 13:28

Bitcoin'den sonra sıra onda! SEC’ten spot ethereum ETF’ler için kritik hamle

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot ethereum Borsa Yatırım Fonu (ETF) için başvuran tüm şirketlere onay verdi. SEC Ocak ayında da spot Bitcoin ETF’lere onay vermişti. Spot bitcoin ETF’lerine toplam net girişler 12 milyar doları aştı.

Finans 24-05-24 11:31

Görüntüler Bursa'da kaydedildi! Herkesin canını hiçe saydı

Bursa'da bir tır sürücüsü önce makas attı, daha sonra otomobillere yol vermedi. Tır sürücüsünün tehlikeli hareketleri kameraya yansıdı.

Haber 24-05-24 11:20