Yeni Milli Egitim Bakani Kim Oldu Haberleri

Yeni mülakat sisteminin taslağındaki ilk detaylar belli oldu! Öğretmen atamalarında yeni dönem…

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarındaki yeni dönemle ilgili bilgi verdi. Yeni mülakat sisteminin taslağındaki ilk detaylar belli oldu. Bu taslağa göre, mülakatlar 45 dakika sürecek ve kamera ile kayıt altına alınacak. İşte tüm detaylar!

Haber 2024-05-09 11:56:18

İlkokul, ortaokul ve lise müfredatı değişiyor! İntegral dönemi sona erdi: İşte çok konuşulan 'matematik' detayı

Milli Eğitim Bakanlığı okullardaki müfredatta değişikliğe gidiyor. Taslağı dün açıklanan metin için 1 hafta görüş bildirme süresi bulunuyor. Müfredatta en çok konuşulan konu ise matematikte integralin kaldırılması oldu. Peki yeni müfredatla ne amaçlandı? İntegral'e neden yer verilmedi? İşte merak edilen soruların yanıtları.

Haber 2024-04-27 15:08:24

CANLI GAZİANTEP seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü kazandı?

Herkes nefesini tuttu yeni belediye başkanları için artık saatler sayılıyor. Sandığa giden vatandaşlar seçim sonuçları için sabırsızlanırken en çok merak edilen illerden biri bu seçimde yine Gaziantep oldu. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak? İşte Gaziantep seçim sonuçları...

Finans 2024-03-31 18:22:21

CANLI BAŞAKŞEHİR seçim sonuçları: Başakşehir'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi?

Başakşehir seçim sonuçları için heyecan dorukta. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde ilçe sakinleri milyonlarca kişinin katılımıyla yeni belediye başkanını seçti. Peki, Başakşehir'de seçimi kim kazandı? 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları belli oldu mu? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Finans 2024-03-31 17:34:20

Beşiktaş'ta Cenk Tosun dönemi sona eriyor! Yeni adresi belli oldu...

Beşiktaş ile henüz kontrat imzalamayan Cenk Tosun'un geleceği belli oldu. Siyah-beyazlılarla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamayan milli oyuncunun yeni adresi netleşti.

Spor 31-03-24 15:00

Bartın canlı seçim sonuçları! Bartın yerel seçim sonuçları belli oldu mu? MHP'nin adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu mu, CHP adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya mı kazanacak?

2024 yerel seçim sonuçları Bartın'da merak ediliyor. Bartın'ın yerel seçim sonuçları 31 Mart'taki seçimlerin tamamlanmasının ardından belli olacak. Peki, Bartın Belediye Başkanı kim olacak? Türkiye genelindeki seçmenler sandık başına giderek tercihlerini belirleyecek. Oyların sayımı tamamlandıktan sonra, Bartın'ın yeni Belediye Başkanı'nın kim olduğu kamuoyuna duyurulacak.

Haber 29-03-24 21:46

Real Madrid'e transfer olmuştu! Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer 15 oldu! 'Babasının kopyası'

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in oğulları Ömer Kutluay genç yaşında büyük bir başarıya imza atarak dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuştu. Babasının izinden giden Ömer Kutluay şimdi de yeni yaşını kutladı. 15 yaşına basan Ömer'i görenler 'Babasının kopyası' demeden geçemedi.

Magazin 27-03-24 11:30

Kürklü tarzı olay oldu! Kim Kardashian eski eşi olan Kanye West'in yeni eşine benzetildi: Kim Censori

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Ünlü ismin kürküyle yaptığı paylaşım olay oldu. Sosyal medya kullanıcıları Kim Kardashian'ı Kanye West'in yeni eşi Bianca Censori'ye benzetti..

Magazin 26-03-24 12:45

Öpüşme krizi gündemdeydi... Kızılcık Şerbeti Doğa'yı canlandıran Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri Kaan Taşaner ile ilk poz

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih'i canlandıran Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün özel hayatlarında yaşadıkları sorunların sete de yansıdığı iddia ediliyordu. Öpüşme krizi gündemdeyken Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri bakın kim oldu!

Magazin 25-03-24 13:40

Arda Güler'in yeni takımı belli oldu fakat milli oyuncunun tek şartı var!

Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi yaşanıyor. Yavaş yavaş maçlarda oynamaya başlayan genç oyuncu için ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı. Gelecek sezon başka bir takıma kiralanma fikrine sıcak bakan Arda Güler'in Real Madrid'den tek bir şey istediği ortaya çıktı.

Spor 22-03-24 11:01

Rıza Çalımbay geri dönüyor! Yeni adresi yurt dışı... O milli takımın başına geçiyor

Son olarak Süper Lig'de Beşiktaş'ı çalıştıran ve Siyah-Beyazlılar'dan sürpriz bir şekilde ayrılan tecrübeli çalıştırıcı Rıza Çalımbay'ın adresi büyük oranda belli oldu. İşte detaylar...

Spor 21-03-24 22:55

Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan Gökhan Gönül'ün yeni adresi belli oldu!

2023 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Gökhan Gönül, Türkiye U21 Milli Takım Yardımcı Antrenörü oldu. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 13:46

Kızıl Goncalar dizisinde yeni karakter! Cüneyd'in babası geliyor: Sakal uzatacağı için...

NOW’un ilk bölümden itibaren fenomen olan ‘Kızıl Goncalar" dizisinin sezon finaline doğru dizinin seyrini değiştirecek bir karakter girmesi bekleniyor. Diziye gelecek yeni oyuncunun kim olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 18-03-24 17:45

Kanye West'in eski ve yeni karısı yan yana! Kim Kardashian ve Bianca Censori'yi görenler şaştı kaldı

Kim Kardashian ve Bianca Censori Kanye West için bir araya geldi. Eski ve yeni eşin birlikte görüntülenmesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-24 08:07

Arda Güler için İspanya'dan kötü haber geldi! İtalyan devine imza atmak üzere...

Real Madrid forması giyen Arda Güler'in geleceği belli oluyor. İspanyol devinde bir türlü istediği forma şansını bulamayan milli oyuncunun yeni adresi neredeyse belli oldu.

Spor 02-03-24 17:00

Milli para atlet Muhammed Khalvandi, Mersin'de dünya rekoru kırdı

Milli para atlet Muhammed Khalvandi, Mersin'de düzenlenen Seyfi Alanya Atmalar Kupası'nda büyükler cirit atmada Hamed Heidari'ye ait 51.42'lik dereceyi 51.60'la kırıp yeni dünya rekorunun sahibi oldu.

Yurthaber 20-02-24 11:48

Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi bakın kim çıktı! Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu

Dilber dizisi ile ekranlara bomba bir dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın yeni sevgilisi gündem oldu. Bircan Bali programında "Yılmaz Erdoğan, 2 yıldır Cansu Taşkın’la beraber" iddiasında bulundu. Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan arasında 25 yaş fark var. Sosyal medyada ise "Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu!" yorumları yapıldı.

Magazin 12-02-24 15:50

MİT gençlerin yeni kariyer umudu oldu

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı, özellikle gençlerin kariyer tercihleri arasında önemli yer tutmaya başladı. Teşkilata geçen yıl, büyük çoğunluğu 20-30 yaş arasında 22 bin 42 kişi başvurdu.

Yurthaber 16-01-24 11:08

MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin canlı yayında yarıştı! MasterChef 2023 şampiyonluk ödülü ne oldu? İşte kazanan isim

MasterChef All Star'da aylarca süren heyecan şampiyonun belirlendiği büyük finalle son buldu. TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan MasterChef All Star finalinde Tahsin ve Esra şampiyon olabilmek için yarıştı. Tahsin ve Esra MasterChef finalinde 3 ayrı turda birbirinden özel yemekler hazırladı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, Esra ve Tahsin'in yaptığı yemekleri puanlayarak MasterChef'in yeni şampiyonunu belirledi. MasterChef 2023 şampiyonunun büyük ödülü de belli oldu.

Magazin 08-01-24 06:47

MİLLİ PİYANGO 2024 SONUÇ SORGULAMA | 31 Aralık Milli Piyango Yılbaşı Bileti Çekiliş Sonuçları Sorgulama Ekranı: 400 milyonluk büyük ikramiye MPİ sonuçları sıralı tam liste... İşte büyük küçük ikramiye kazanan şanslı numaralar

Milli Piyango 2024 Yılbaşı Sorgulama Ekranı gece boyu heyecanla anbean takip edildi. Çeyrek, yarım ve tam yılbaşı Milli, Piyango bileti alanlar yeni yıla milyoner olmak için nefesini tuttu, ekran başına kilitlendi. 2024 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları telefondan televizyondan canlı takip edilirken; 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve diğer küçük ikramiye kazanan numaralar da belli oldu. Peki 400 milyon TL'lik büyük ikramiye hangi numaralara çıktı? İşte MPİ 2024 Yılbaşı sonuçları...

Finans 01-01-24 07:16

2024 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA | Telefondan Yılbaşı Milli Piyango Bileti Çekiliş Sonuçları Sorgulama Ekranı: Hayalleri süsleyen 400 milyonluk büyük ikramiye MPİ sonuçları sıralı tam liste... Amorti!

Telefondan 2024 Milli Piyango sonuçları sorgulama! Milli Piyango bileti alanlar yeni yıla milyoner olmak için nefesini tuttu, ekran başına kilitlendi. 2024 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları telefondan televizyondan canlı takip edilirken; 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve diğer küçük ikramiye kazanan numaralar da belli oldu. Peki 400 milyon TL'lik büyük ikramiye hangi numaralara çıktı? İşte MPİ 2024 Yılbaşı sonuçları...

Finans 01-01-24 07:07

MİLLİ PİYANGO yılbaşı çekilişi 2024 fiyatları ne kadar, kaç TL? Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL!

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları 2024 listesi, 31 Aralık 2023 tarihinin yaklaşması nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları büyük bir heyecanla beklenen yeni yıl öncesi arama motorlarında sorgulanıyor. Şanslarına güvenen ve içinde zengin olma umudu yatan birçok kişi çeyrek, yarım ve tam bilet alacak. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi 2024 bilet fiyatları ne kadar, çekiliş sonuçları nerede açıklanacak?

Finans 29-12-23 10:29

Evinin haliyle dalga konusu olmuştu! Kim Kardashian kıyafetiyle sosyal medyayı salladı

Kim Kardashian, Noel kutlamasından yeni fotoğraflarını paylaştı. Geçtiğimiz günlerde evini aşırı şekilde süsleyerek görgüsüzlükle suçlanan Kim tarzıyla olay oldu. Mugler elbisesiyle kıvrımlarını sergileyen Kim adından söz ettirdi.

Magazin 28-12-23 14:22

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? 25 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? Büyük finale adım adım!

MasterChef'te ilk ceketi kazanan isim araştırılmaya başladı. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. 25 Aralık akşamı MasterChef'in yeni bölümüne Michelin yıldızlı Japon Şef Yoshuzumi Nagaya konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç oldu. Peki, MasterChef 25 Aralık'ta ilk ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi ilk finalist isim...

Magazin 26-12-23 23:56

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2024: Milli Piyango yılbaşı tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları ne kadar? Büyük ikramiye 400 milyon TL

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları 2024 listesi, yeni yıla zengin olarak girmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 31 Aralık 2023 tarihinde canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş için tam, yarım veya çeyrek bilet almayı düşünen konuya ilişkin yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Büyük ikramiye 400 milyon TL olarak açıklandı. Peki, Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Milli piyango tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları kaç TL?

Finans 22-12-23 13:25

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Yeni hoca kim olacak? Beşiktaş yönetimi son kararını verdi...

Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor karşısında alınan şok mağlubiyetin ardından bu kararı verdi. Başkan Hasan Arat ve yönetimi, Alanyaspor maçının ardından acil olarak toplanarak Rıza Çalımbay'ın görevine son verdi. Ligde 16. haftada 3. kez teknik direktör değiştiren Beşiktaş, tarihinde ilk kez böyle bir duruma düşmüş oldu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kimin olacağı ise netleşti. İşte o isimler...

Spor 22-12-23 04:54

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi! Alanyaspor karşısında alınan ağır mağlubiyet sonunu getirdi! Yeni hoca kim olacak? İşte Beşiktaş yönetiminin son kararı...

Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor karşısında alınan şok mağlubiyetin ardından bu kararı verdi. Başkan Hasan Arat ve yönetimi, Alanyaspor maçının ardından acil olarak toplanarak Rıza Çalımbay'ın görevine son verdi. Ligde 16. haftada 3. kez teknik direktör değiştiren Beşiktaş, tarihinde ilk kez böyle bir duruma düşmüş oldu.

Spor 22-12-23 00:57

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 20 Aralık 2023 MasterChef All Star ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın dün yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan lezzetli tavuk tarifi yapmalarını istedi. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarışacaklar. İşte 20 Aralık 2023 Çarşamba MasterChef'te yaşananlar...

Magazin 21-12-23 08:25

Bedelli askerlikte şimdi de 'kışlasız askerlik' gündemi! Bakan Güler, Evlerinde askerlik yapmak istiyorlar diyerek serzenişte bulundu, Fatih Altaylı o detaya dikkat çekti

Bedelli askerlikle ilgili yeni düzenleme iddiaları gündem yarattı. Son günlerde özellikle sosyal medyada dolaşan 'kışlasız askerlik' beklentilerine Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in "Şimdi neredeyse evlerinde askerlik yapmak istiyorlar. Bir de onlara para gönderelim. Böyle şey olur mu?" tepkisi tartışmalara neden oldu. Fatih Altaylı ise bir yandan Güler'e hak verirken, bir yandan da 'askerlik ekonomisi'ne işaret etti. Altaylı "Yaşar Paşa serzenişinde haklı ama bunlar Türkiye'de yapıldı" dedi.

Finans 19-12-23 09:12

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI VE KONUSU: Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kim? Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Kanal D'nin aldığı kararla Arka Sokaklar'ın yayın tarihi de değişti. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Fox Tv'nin yeni dizisi 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar'a rakip olacak. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:54

TEŞKİLAT 88. BÖLÜM İZLE! TRT1 Teşkilat dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölümde yaşanacaklar!

Teşkilat yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Her pazar akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi 4. sezonu ile yayın hayatına devam ediyor. Dizi, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Teşkilat dizisinin 88. bölümü 17 Aralık 2023 Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Peki, Teşkilat dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

Magazin 17-12-23 21:19

YILBAŞI BİLETİ FİYATLARI 2024! Çeyrek, yarım, tam yılbaşı bileti ne kadar, kaç TL? İşte Milli Piyango büyük ikramiye miktarı!

Milli Piyango bileti fiyatları yılbaşı yaklaşırken merak konusu oldu. Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar Milli Piyango biletleri satın almaya başladılar. 31 Aralık günü gerçekleşecek yeni yıl özel çekilişinde bu sene büyük ikramiye tam tamına 400 milyon TL olarak açıklandı. Milli Piyango 2024 yılbaşı bilet fiyatları belli oldu. Peki, Çeyrek, yarım, tam yılbaşı bileti ne kadar, kaç TL? İşte Milli Piyango büyük ikramiye miktarı...

Finans 16-12-23 15:57

Evine hırsız giren Yusuf için yeni detay! 2019'da bir kez daha soyulmuş

Fransa temsilcisi Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evi, ikinci kez hırsızların hedefi oldu.

Spor 15-12-23 21:12

Ekşi Sözlük yine kapatıldı! '2023'ten sonra '1923' de aynı kaderi paylaştı

Ekşi Sözlük'e yine erişim engeli geldi. 6 şubat depremlerinin ardından "milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması" gerekçeleriyle erişim engeli getirilen Ekşi Sözlük'ün yeni alan adı olan eksisozluk1923.com için de mahkemeden erişim engeli kararı çıktı. Site 25 Şubat'tan bu yana üçüncü kez erişime kapatılmış oldu.

Haber 14-12-23 11:51

MasterChef eleme adayı kim oldu? 13 Aralık 2023 MasterChef All Star'da ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın 13 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef yarışmacılardan İsviçre mutfağı lezzetleri yapmalarını istedi. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 13 Aralık 2023 MasterChef All Star'da ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

Magazin 14-12-23 08:21

MasterChef eleme adayı kim oldu? 9 Aralık 2023 MasterChef'te eleme potasına giren yarışmacı!

MasterChef All Star'da gerilim had safhada. Sevilen yemek yarışmasında haftanın son eleme adayının belirlenmesi için mücadele edildi. Artık yeni bir sisteme geçildi ve her gün yeni bir eleme adayı belirleniyor. 'MasterChef son eleme adayı kim oldu?' sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Yayınlanan bölümde oldukça gergin anlar yaşandı. İşte, MasterChef All Star'da potaya giren son isim...

Magazin 10-12-23 10:22

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 5 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın 5 Aralık Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef yarışmacılardan farklı dürüm çeşitleri yapmalarını istedi. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 5 Aralık MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 06-12-23 07:43

1 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da dün akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. Yeni bölümde yarışmacılar kestane ile yemekler yaptılar. İşte MasterChef ödül oyununun kazananı ve 100.000 TL büyük ödülün sahibi...

Magazin 02-12-23 12:37

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 28 Kasım 2023 MasterChef All Star ilk dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın 28 Kasım Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyeleri Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef yarışmacılardan sokak lezzetleri yapmalarını istedi. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 28 Kasım MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 29-11-23 23:08

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 27 Kasım MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanları!

MasterChef All Star'ın 27 Kasım 2023 Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde kaptanlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef yarışmacılardan şekerpare tarifi yapmalarını istedi. Yarışmacılar en iyi şekerpare tarifini çıkarmaya çalıştılar. Peki, MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 27 Kasım MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanları kim oldu?

Magazin 28-11-23 08:37

'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasındaki 100.000 TL'lik soru kafa karıştırdı! Sosyal medyada gündem oldu

Her hafta pazar akşamları ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması yeni bir soruyla gündeme geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu programda yarışmacıya sorulan bir soru sosyal medyanın radarına takıldı.

Magazin 26-11-23 23:19

MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte 25 Kasım 2023 Cumartesi günü MasterChef'te potaya giren yarışmacı...

MasterChef All Star'da heyecan giderek artıyor. Sevilen yemek yarışmasında haftanın son eleme adayının belirlenmesi için yarışıldı. Bilindiği üzere yarışmada yeni sisteme göre altı aday takım yarışlarından son bir aday ise kalan diğer yarışmacılar arasından yeni bir yarışma yapılarak seçiliyor. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte 25 Kasım 2023 Cumartesi günü MasterChef'te potaya hangi yarışmacı girdi?

Magazin 26-11-23 11:58

Türkiye'nin konuştuğu gizemli fotoğraftaki futbolcumuz ortaya çıktı! Sosyal medyada binlerce yorum almıştı

Tüm Türkiye'nin merak ettiği bu gizemli fotoğraftaki kişinin kim olduğu belli oldu. Dün oynanan Almanya maçında soğuk nedeniyle bere takan milli oyuncumuzun kim olduğu sosyal medyada büyük merak konusu olmuştu.

Spor 19-11-23 13:10

17 Kasım reyting sonuçları açıklandı! Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 17 Kasım Cuma gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 17 Kasım Cuma gününün reyting sonuçları...

Magazin 18-11-23 12:10

Ayça Ayşin Turan setlere geri dönüyor! Yeni partneri belli oldu

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan setlere geri dönüyor. Son olarak Kader Bağları dizisinde rol olan ünlü isim yeni partneri bakın kim oldu.

Magazin 17-11-23 17:18

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın orta sahaya istediği yıldız belli oldu! Futboldan 4 ay men edilen yıldız için operasyon

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor deplasmanına çıkmıştı. Sarı - lacivertliler, Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmış ve aldığı 1 puanla milli araya liderlik koltuğunda oturarak girmişti. Son dönemde orta saha oyuncularının sakatlıklarından dolayı birçok problem yaşayan Kanarya'nın devre arası transfer dönemindeki planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 16-11-23 20:34

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 13 Kasım MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu?

MasterChef All Star'ın 13 Kasım 2023 Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde kaptanlık mücadelesi yaşandı. Şefler yarışmacılardan su böreği yapmalarını istedi. Peki, MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. İşte "MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu?" sorusunun yanıtı...

Magazin 14-11-23 08:14

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 10 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 10-11-23 20:02

SON DAKİKA: Vincenzo Montella kararını verdi! A Milli Takım'ın Almanya ve Galler maçlarının aday kadrosu belli oldu

Son dakika... A Milli Takım'ın Almanya ve Galler'le oynayacağı maçlar öncesi aday kadrosu açıklandı. Vincenzo Montella iki yeni ismi aday kadroya yeniden davet etti. İşte A Milli Takım'ın aday kadrosu.

Spor 10-11-23 15:52