Abla Yapilanmasi Haberleri

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever bikinili pozlarını paylaşınca yorum yağdı! Abla Volkan abi nasıl izin verdi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever sosyal medyada bikinili pozlarını paylaştı. 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever'in pozlarına "Volkan abi nasıl izin verdi?" yorumları yağdı.

Magazin 2024-04-14 15:23:46

Sosyal medya İstanbul'da yaşayan liseli genci konuşuyor! Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum

İstanbul'da Ramazan Bayramı nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olması İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. İstanbullular şehri gezmeye çıkarken lise öğrencisi Çağdaş Kelleci'nin "Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum. Baksana abla ya mükemmel" sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2024-04-13 11:49:43

Deniz Akkaya 'Siyaset bitti ise...' dedi! O yoruma dayanamadı! Küfürler havada uçuştu

Ünlü manken Deniz Akkaya açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her açıklaması olay olan ünlü isim bu defa bir takipçisine verdiği yanıtla adından söz ettirdi. Akkaya kendisine 'abla' denmesine çok sinirlendi ve küfürler havada uçuştu.

Magazin 2024-04-06 08:34:39

Özgür Özel'den Meral Akşener'e yanıt: Cevabım iki kelime...

Akşener geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel için "Bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demenizi istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Özgür Özel'den Meral Akşener'e yanıt geldi. Özel, "Cevabım iki kelime. Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?" dedi.

Haber 2024-03-29 20:05:24

Yer: Bursa! Ablasını rehin aldı... Film sahnelerini aratmayan görüntüler!

Bursa'da cezaevinden izin alarak şahıs, ablasını bıçakla rehin aldı. Ekiplerin bir saat boyunca ikna çalışmaları sonucunda abla, son anda polislere sığınabildi. Şahsın ablasını para vermediği gerekçesiyle balkonda rehin aldığı öğrenildi.

Haber 23-03-24 17:27

Sosyal medya onu konuşmuştu! Acun Ilıcalı'nın paylaşımına cevap verdi... Acımdan mı öleyim orada?

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelmişti. Erzurum'daki sokak röportajının sonrasında samimiyeti sayesinde gönüllerde taht kuran Nurten Abla bu kez kendisine yöneltilen tepkilere cevap verdi. Erzurumlu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kendisini paylaşmasına şaşırdığını dile getiren Nurten isimli kadın ünlü isme "Beni Survivor'a davet et" diyerek seslendi.

Trend 20-03-24 10:15

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin 13-03-24 23:14

Yer: Samsun! Silahla öldürüp canlı yayın açtı: 'Namusumuzu temizledim'

Samsun'da Bahri Sezgin isimli kişi, akrabası tarafından göğsünden ve ensesinden tabancayla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı teslim olmaya giderken canlı yayın açıp "Tabancamı aldım, teslim olmaya gidiyorum. Abla hallettim, siz daha korkmayın. Namusumuzu temizledim" diyerek ağladı.

Haber 09-03-24 23:48

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek 'Kocamı engeller misin?' mesajlarına olay yanıt! Bikinili cevabı sosyal medyada gündem oldu

Onlyfans'ta yaptığı paylaşımlarının müstehcen bulunmasının ardından gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek sosyal medyada popüler olmuştu. Serbest kaldıktan sonra paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden fenomen isim 'Abla kocamı engeller misin?' mesajlarına bikinili pozuyla cevap verdi. Fenomen ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu.

Trend 06-03-24 11:06

Ebru Şallı’nın oğlu Beren Tan büyüdü, koca delikanlı oldu! Son hali görenleri şaşırttı: Ana oğul değil, abla kardeş gibiler

Ünlü manken Ebru Şallı, Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Beren Tan'ın doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı karelerle kutladı. Beren ile pozunu paylaşan Şallı'nın bu gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-03-24 10:06

Eski nişanlının yüzüne kimyasal atmıştı! Mahkemeden emsal karar: 15 yıl hapis cezası az bulundu

Konya'da Sabit Türk (27), 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (29) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde attı. Türk'e verilen 15 yıl hapis cezası, Konya Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi tarafından az bulundu. 1'inci Ceza Dairesi, 'makul seviyede ceza belirlenmesi yerine 15 yıl hapis cezası belirlenmek suretiyle eksik ceza tayini olduğu anlaşıldığından hükmün bozulmasına' karar verdi. Dava yerel mahkemede yeniden görülecek.

Haber 04-03-24 10:59

Selen Görgüzel'in çılgın dansı sosyal medyanın dilinde! Abla sperm sana iyi gelmedi

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde erkek sperminin canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yarattığını söyleyen Görgüzel bu defa çılgın dansıyla gündem oldu. Görgüzel'in sahnede kendinden geçtiği anlara yorum yağdı.

Magazin 13-02-24 11:39

Anne ve kızı azmettirdi, oğlu öldürdü! Ünlü balık restoranında babaya aile infazı! Elindeki kanla teslim olmuştu, ikinci bıçak detayı her şeyi değiştirdi

İzmir Güzelbahçe'deki Ayfer Abla Balık Restoranı'nı işleten Haşmet Gürkan, 30 yaşındaki oğlu Devrim Gürkan tarafından 28 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. 2022 yılında yaşanan korkunç olay sonrası katil zanlısı ellerindeki kanla teslim olurken; tespit edilen ikinci bıçak detayı soruşturmanın seyrini değiştirdi. Korkunç olayda aile içi babaya infaz şüphesi üzerinde duran ekipler, anne Ayfer ve kızı Evrim Gürkan hakkında azmettirici oldukları iddiasıyla soruşturma başlattı.

Haber 13-02-24 08:10

‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın katili yakalandı! Ablası cenazede kameralara sinirlendi: İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz...

Sosyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak katledilen Ramazan Pişkin memleketi Diyarbakır'da defnedildi. Kardeşinin yanına defnedilen Pişkin'in, ablası tabutun başında gazetecilere tepki gösterdi. Kameralara sinirlenen acılı abla, "Siz tuttunuz bu kameraları. Sizin yüzünüzden öldürüldü. İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz" dedi. Gelen son dakika haberine göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya katil zanlısının İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

Haber 01-02-24 13:26

Ünlü şarkıcı Merve Özbey'den güldüren paylaşım geldi! Yorum yağdı: Abla düşeceksin

Güçlü sesi ve tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Merve Özbey, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından hamak yogası yaptığı bir video yayınladı. Paylaşıma koyduğu şarkı izleyenleri güldürdü.

Magazin 19-01-24 18:06

Temizlik işçisi Neriman abla özel gereksinimli gencin hayatına dokundu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yaşayan özel gereksinimli genç, tesadüfen tanıştığı temizlik işçisi sayesinde belediyenin "gönüllü personeli" olarak toplumsal hayata katıldı.

Yurthaber 15-01-24 11:21

'Kardeşime eş arıyorum' Yeni tuzağın mağduru çok! Karşılaştığınızda ilk yapmanız gereken... Ele geçirdikleri fotoğrafları değiştiriyorlar

Dolandırıcılar her gün farklı yöntemlerle tuzak kuruyor. Son günlerde de attıkları mesajlarla abla, abi veya kız kardeşlerine eş aradıklarını söylüyorlar. Verilen numaraya mesaj atan veya linke tıklayanlar tuzağa düşüyor. Sosyal medyada çok kişi tuzağa düştüğünü belirtiyor. Uyarıda bulunan Doç. Dr. Ali Murat Kırık "Amaç; tehdit, şantaj ve korkuyla para sızdırmak. Böyle bir durumla karşılaştığınızda bu hesabı engellemek ve yazışma yapmamak önemli. Zira para verseniz de kurtuluşunuz yok" dedi.

Haber 29-12-23 11:05

2 kişi daha şikayetçi oldu! İfadeleri ortaya çıktı, Seçil Erzan bakın nasıl kandırmış

Yüksek karlı fon dolandırıcılığında aralarında Fatih Terim, Muslera, Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi isimlerin de mağdur olduğu olayda şikayetçilerin sayısı 21'e yükseldi. Erzan'ın 2 kişiyi daha mağdur ettiği ortaya çıktı. Nuray Şengüler ifadesinde Erzan'ın "Nuray abla çok hastane masrafın oluyor, paran hesabında eriyor, gel paranı bankanın özel ve gizli fonuna yatıralım, gerekirse ben sana borç veririm" dediğini söyledi.

Haber 22-12-23 14:40

Sokak röportajında denk geldi, 'abla' diyerek soru sordu, kimliği sonradan ortaya çıktı! Herkes onu konuşuyor... Sözleri olay yarattı

Sosyal medya, sokak röportajında mikrofon uzatılan vatandaşı konuşuyor. Ekonomik durumla ilgili soruya verdiği cevap gündem yaratan ve Türkiye'de sosyal çürüme olduğunu söyleyen vatandaş, bunu detaylandırıp anlattı. Dünya tarihinin çok kriz gördüğünü, iktisadi olarak her zaman toparlandığını vurgulayan vatandaş 'Ekonomi her zaman toparlanır' deyip kapitalin kendini yok etmeyeceğini ama sosyal çürümenin düzeltilemeyeceğini belirtti. O vatandaşın akademisyen Dr. Zeliha Burtek olduğu ortaya çıktı.

Magazin 18-12-23 09:59

Meğer Selene'da o da varmış... Sinem Kobal kardeşini paylaştı, olay oldu

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Sinem Kobal bir süredir herhangi bir projede yer almıyor. Zaman zaman eşi ve kızları ile paylaşımlar yapan güzel oyuncu son olarak kardeşi Kerem Kobal'ı paylaştı. Ünlü ismin kardeşini görenler çok şaşırdı. Kobal'ın kardeşi Kerem'i ilk defa görenler hakkındaki gerçeği duyunca da inanamadı. Meğer abla kardeş yıllar önce aynı dizide rol almışlar...

Magazin 07-12-23 13:48

Düğününe gelmeyen ablası Kübra Açıl ile barıştı! Şeyma Subaşı eski kocası Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu takımın maçında

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile düğününe gelmeyen ablası Kübra Açıl'ı hayatından çıkardığını açıklamıştı. Boşanması sonrası abla kardeş barıştı. Barışan kardeşler soluğu Acun Ilıcalı'nın takımının maçında aldı.

Magazin 30-11-23 10:12

Seçil Erzan'ın telefonundaki enteresan yazışmalar ortaya çıktı! 'Şifacı'dan yardım istemiş: Allah'ın yardımcıları yanında olacaktır

Türkiye'nin konuştuğu ve dudak uçuklatan paraların buhar olduğu 'fon dolandırıcılığının' kilit ismi banka müdürü Seçil Erzan'ın telefonundaki yazışmalar ortaya çıktı. Erzan'ın 'şifacı' olarak adlandırılan 'Nursel abla' adlı kişiden yardım istediği konuşmalar iddianame dosyasına girdi. Şifacı'nın, "İnsanlara taahhüt verme" demesi ise dikkat çekti.

Magazin 28-11-23 16:36

Ankara'da komşu katliamı! Ailedeki 5 kişiyi öldürmüştü, yeni detaylar ortaya çıktı... Son anda balkona kaçıp 'Sıra bize geliyor' diye bağırmış

Ankara'daki komşu vahşetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Gürültü yaptıkları iddiasıyla ailedeki 5 kişi öldüren 72 yaşındaki Tahsin Ünsür'ün 2 kişiyi öldürdükten sonra balkona yöneldiği, balkona kaçan kızın "Abla bizi kurtarın, babam ile kardeşimi öldürdü. Sıra bize geliyor" komşularından yardım istediği ortaya çıktı. O anlara şahit olan bina sakini Dudu D., "O anda, kızım telefonu almaya içeri giderken onları da balkonda katletti." diye konuştu.

Haber 23-11-23 16:48

Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı görenler abla kardeş sandı! Güzelliğiyle kızını gölgede bıraktı

Son olarak Bir Peri Masalı dizisinde rol alan güzel oyuncu Alina Boz şu sıralar özel hayatıyla gündem düşmüyor. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini kısa süre önce bitiren Alina Boz, çok geçmeden gönlü ünlü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırmıştı. Evirgen ile yakın zamanda evleneceği konuşulan ünlü isim şimdi de annesiyle gündem oldu. Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 18-11-23 17:19

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer'in kardeşi güzelliğiyle büyüledi! Benzerlikleri herkesi şaşırttı

Ekranların sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile'de hayat verdiği 'Aslan Soykan' karakteri ile büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa kız kardeşiyle gündem oldu. Dizer'in kardeşi Buket'i görenler hayran kaldı. Abla kardeşin benzerlikleri herkesi şaşırttı.

Magazin 16-11-23 16:47

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu cezaevinde kavga etti! 'Sosyetik hırsız' lafı olay çıkardı

Dilan Polat ve Sıla Doğu cezaevinde neler yaşıyor? Abla-kardeş hakkındaki iddialar gündem oldu. Son olarak Sıla Doğu havalandırma saatinde bir tutuklunun kendisine "Sosyetik hırsızlar da burada" dediğini duyunca çıldırdı. İddiaya göre gardiyanlar kavgayı zorla ayırırken Dilan Polat ise tek kişilik hücreye geçme talebinde bulundu.

Magazin 10-11-23 09:35

Kuruluş Osman'ın yıldızı Aslıhan Karalar'ın annesini görenler hayran kaldı! ''Abla kardeş gibi''

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü oyuncu Aslıhan Karalar Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Burçin Hatun karakteriyle adından söz ettirdi. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü ismin annesiyle pozlarını görenler çok şaşırdı. Aslıhan Karalar'ın annesini görenler abla kardeş sandı.

Magazin 17-10-23 12:31

İstanbul'da sevgililerden kanlı baskın! Kapı önünde kurşun yağdırdılar

İstanbul Eyüpsultan'da bir çift, kaçak kat nedeniyle belediyeden ceza alınca silahla komşularının kapısına dayandı. İki sevgili aileye kurşun yağdırdı. Saldırıda 13 yaşındaki kız çocuğu, ablası ve babası silahla vuruldu. Ayrıca olayın görüntüleri de ortaya çıktı. 13 yaşındaki kız çocuğu "Vuruldum buraya düştüm, gerçekten çok korktum. Basamıyorum da yürüyemiyorum da" dedi. Abla ise "Silahla baskına geldiler. Bizi öldürmeye teşebbüs ettiler" diye konuştu.

Haber 28-09-23 07:08

'Abla bakar mısın?' dedikten sonra yaralamıştı!

Beşiktaş'ta geçtiğimiz yıl Avukat Nur Peker'e dehşeti yaşatmıştı. Peker'in evinin önünde "Abla bakar mısın" dedikten sonra silahla yaraladığı iddiasıyla yargılanıp ceza alan Canip Kandemir ile suçu birlikte işlediği ileri sürülen sanık Barış Havuz, 'Silahla kasten yaralama' ve 'Ruhsatsız silah taşıma' suçlarından 2 yıl 3 ay hapis ve 600 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Haber 21-09-23 18:57

Nurgül Yeşilçay'ın ablasını paylaştı, sosyal medya yıkıldı! ''Güzellik genetik''

'Veda Mektubu' dizisinin final yapmasıyla birlikte soluğu yazlık evinde alan Nurgül Yeşilçay tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Fit hali ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu son paylaşımıyla olay oldu. Güzel oyuncu ablasını paylaştı, benzerlikleri çok konuşuldu. Abla-kardeşin pozuna 'Güzellik genetik' yorumları yapıldı.

Magazin 19-09-23 13:01

Linet İbrahim Erkal söyledi, Derya Balta'nın yorumu gündem oldu! Kavga mı var abla?

Linet, 2017 yılında aramızdan ayrılan İbrahim Erkal'ın anısına hazırlanan 'Hürmet' albümünde 'Sevme' isimli şarkıyı seslendirdi. Ancak Derya Balta, Linet'in yorumundan hiç hoşlanmadı ve tepkisiyle dikkat çekti.

Magazin 10-09-23 14:39

Aleyna Tilki bikinili hallerini paylaştı! Ayaklarını görenler Abla Icardi misin? dedi

Serdar Ortaç'ın 'Ayrı Gitme' şarkısını seslendirerek büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz günlerde şeffaf sütyenle verdiği pozla gündeme gelmişti. Genç şarkıcı şimdi de nehir kıyısından tanga bikinisiyle poz verdi ancak ayakları pozların önüne geçti.

Magazin 30-08-23 15:04

Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül büyüdü, artık kocaman oldu! Duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Geçtiğimiz günlerde 5 aylık hamile olduğunu açıklayan İpek Açar'ın usta sanatçı Kayahan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Aslı Gönül sosyal medyayı salladı. Şimdilerde 23 yaşında olan Aslı Gönül duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı. İpek Açar ile kızı Aslı Gönül'ün fotoğraflarını görenler 'Abla-kardeş gibiler' yorumunu yaptı.

Magazin 25-08-23 09:01

Seksenler'in Nazlı'sı Yasemin Çonka oğlunu paylaştı görenler çok şaşırdı! ''Abla-kardeş gibi''

Bir dönemin efsane dizisi Seksenler'de hayat verdiği Nazlı karakteriyle büyük beğeni toplayan Yasemin Çonka sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak Aşkın Tarifi dizisinde karşımıza çıkan ünlü oyuncunun oğlunu görenler şoke oluyor. Oğlu ile benzerliği herkesi şaşırtan ünlü oyuncuya ''Kardeşiniz sandım'' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 18-07-23 13:13

Herkes onları abla-kardeş zannediyor! Sosyal medyada gündem oldular... “Hangisi anne hangisi kızı?”

40 yaşındaki Carly Johnson genç görüntüsü sayesinde kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı. Yaşıtlarına meydan okuyan kusursuz fiziği sayesinde sıklıkla kızıyla kardeş zannedildiklerini söyleyen Johnson, “Kızımın bu durum bazen hoşuna gitmiyor. Erkeklerle flört etmemden çok hoşlanmıyor” dedi.

Trend 06-07-23 10:29

Demet Akalın'dan 'yaşlanmışsın' yorumuna olay cevap! Ünlü şarkıcı çileden çıktı

Demet Akalın konser sonrası çekildiği fotoğrafı Twitter hesabında paylaştı. Bir takipçisinin "Abla yaşlanmışsın, kusura bakma ama söylemem lazım" yorumuna sinirlenen ünlü şarkıcı çirkin bir ifade kullanarak yanıt verdi. İşte Demet Akalın'ın sosyal medyada gündem olan o paylaşımı...

Magazin 01-07-23 15:51

Ruhsar'ın yıldızı Tuluğ Çizgen yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali ağızları açık bıraktı

Bir dönemin efsane dizisi Ruhsar'da hayat verdiği Gözüm Abla karakteriyle hafızalarımıza kazınan Tuluğ Çizgen yıllar sonra ortaya çıktı. Türk sinema, tiyatro ve dizi dünyasının unutulmaz isimleri arasında yer alan ünlü ismin son hali ağızları açık bıraktı. Çizgen'in son haline yorum yağdı.

Magazin 27-06-23 16:58

SON DAKİKA: CHP'de sıcak saatler, Ekrem İmamoğlu gemileri yaktı! Dikkat çeken 'Abla' detayı, iki ihtimal var...

Son dakika: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerden önce kurultaya gidilmesi konusunda beklentisini dile getirmişti. Son dönemde eleştirilerin hedefinde olan Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu'nu bir dönem daha İstanbul'da aday göstermek istediği biliniyor. Ekrem İmamoğlu'nun ise bugün kameralar karşısına geçerek yeni yol haritasını duyurması bekleniyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 07-06-23 09:17

'Estetik yok' demişti! Şarkıcı Ece Seçkin'in yıllar içindeki değişimi hayret ettirdi! 'Abla yerli Shakira'

Şarkıcı Ece Seçkin, son dönemlere şarkılarının yanı sıra cesur pozlarıyla da magazin gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda 'Ara bulamazsın bizde estetik' diyen ünlü şarkıcının yıllar önceki halleri ortaya çıktı. Görenler tanıyamadı.

Magazin 02-06-23 00:13

Katil 12, maktül 9 yaşında! Erkek kardeşini bıçaklayarak öldüren abla, “Ben iyi bir çocuğum” diyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde 12 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kız 9 yaşındaki erkek kardeşi Zander’i bıçaklayarak öldürme iddiasıyla gözaltına alındı. Polis kamerasına yansıyan tutuklanma anlarında abla kendisini “Ben iyi bir çocuğum” diyerek savundu. Gözyaşları içinde özür dileyen abla tutuklanırken “Çok üzgünüm” dedi.

Trend 01-06-23 13:47

Son dakika: İstanbul'da korkunç olay! 16 yaşındaki çocuk, annesi, ablası ve komşusunu öldürdü

Son dakika: İstanbul Silivri'den korkunç bir haber geldi. Çıkan tartışmada 16 yaşındaki çocuk, anne ve ablasını bıçakladı. Tartışmayı ayırmak için gelen komşu Semiha Bağ da bıçakla yaralandı. Anne ve abla olay yerinde, komşu Bağ ise hastanede hayatını kaybetti. Katil zanlısı gencin psikolojik sorunlarının olduğu ve asosyal bir kişiliğe sahip olduğu öğrenildi.

Haber 27-05-23 13:47

Ayşecik Dağıstanlı bıçaklanarak öldürülmüştü! İfadeleri ortaya çıktı: 'Ayşe ve Erdem'i uygunsuz vaziyette görünce...'

Erzurum'da Ayşecik Dağıstanlı'nın ölümüyle ilgili davanın görülmesine başlandı. Dağıstanlı ile aynı evde yaşayan Fırat Işık, "Kapıdan baktığımda Ayşe ve Erdem'i uygunsuz vaziyette görünce 'ayıptır' diyerek odaya girdim. Ayşe abla beni tutup çekince, bıçak yanlışlıkla vücuduna geldi. Daha sonra yere düştü" dedi. Erdem İçoğlu ise "Ben Fırat'a ne olduğunu sorunca arbede sırasında bıçakladığını, Ayşe'yi benden kıskandığını söyledi" diye konuştu.

Haber 02-05-23 11:54

Kan donduran abla cinayeti! Kendini böyle savundu: 'Tehdit ettiler karşılığında çıplak fotoğraflarımı gönderdim' dedi

Kırşehir'de geçen yıl gerçekleşen cinayette yeni detaylar! Ablası Fadime'yi öldüren G.Ö., savunmasında "Bir erkekle konuşmalarını gördüm. Karşı tarafa uygunsuz fotoğraflarını göndermiş. Görünce deliye döndüm. Korkutmak isterken tabanca ateş aldı. Ekipleri arayıp ‘Ablamı öldürdüm, gelin beni alın' dedim" şeklinde konuştu. G.Ö. ablasının kendisine "'Beni mecbur bıraktılar, tehdit ettiler, karşılığında çıplak fotoğraflarımı gönderdim' dediğini de öne sürdü. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Haber 20-04-23 13:20

Yargı'nın Derya Savcı'sı Şükran Ovalı estetiksiz haliyle şaşırttı! Abla yüz nakli mi yaptın?

Yargı dizisinde Savcı Derya karakterini canlandıran ünlü oyuncu Şükran Ovalı, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de konuşuluyor. Bir bakanın bir daha baktığı güzel oyuncunun estetik güzeli olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun estetiksiz hali görenleri epey şaşırttı.

Magazin 02-04-23 20:48

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren'i bir de Instagram'da görün! Mini elbisesiyle olay oldu: 'Of abla napıyosun'

Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı günden beri seyircileri ekran başına kilitliyor. Farklı kültüre sahip iki ailenin hikayesinin işlendiği dizide Nursema rolüne hayat veren Ceren Karakoç hem oyunculuğu hem de sosyal medya pozlarıyla ön plana çıkıyor.

Magazin 09-03-23 10:18

Enkaz altındayken artçı sarsıntıya yakalandılar, depremzede korkmasın diye 'Hayır deprem yok artçı yok' dedi! 'Abla seni çıkaracağım demiştim'

Depremin vurduğu illerden biri olan Adıyaman'da enkaz altındaki yaralı ve UMKE ekibinin arasında dikkat çekici bir diyalog yaşandı. Yaralıya moral vererek hayatta tutmaya çalışan ekipler enkaz altındayken artçı sarsıntıya yakalanınca depremzedenin korkmaması için 'Hayır deprem yok artçı yok' diyerek ellerinden geleni yaptı.

Haber 10-02-23 12:18

Depremde enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz’dan haber var! Derya Uluğ ve CZN Burak 'mucize' gelişmeyi duyurdu

Ünlü fenomen Taha Duymaz, 6 Şubat'ta gerçekleşen depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kaldı. Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz'ın gözyaşları içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama yürekleri dağlamıştı. Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Taha Duymaz'ın olduğu enkaza AFAD'ın geldiğini duyurdu. CZN Burak'ın durum bilgilendirmesi sonrası bir açıklama da abla Semiha Duymaz'dan geldi.

Magazin 09-02-23 15:40

Enkaz altındaki fenomen Taha Duymaz'ın ablası yardım çağrısında bulundu! Orada hiç kimse yok

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesiyle birlikte göçük altında olduğu haberleri vardı. Taha Duymaz'ın durumuyla ilgili abla Semiha Duymaz ağlayarak açıklama yaptı ve yardım istedi.

Magazin 07-02-23 10:34

Eski sevgilisini öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi hakkında şok iddia! 'Kardeşimin katilini biliyor, 150 bin lira istedi'

İstanbul'da eski erkek arkadaşı Semih Sevim'i öldüren şarkıcı ve model Seçil Çiftçi hakkında kan donduran bir iddia ortaya atıldı. 2018 yılında henüz 19 yaşındayken göğsünden vurulmuş halde cesedi bulunan Yaren Korucu'nun ablası Gizem Korucu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kardeşimi, Yusuf ve Yusuf'un o zamanki sevgilisi Seçil Çiftçi öldürdü" dedi. Çiftçi'nin katili bildiğini iddia eden abla, Çiftçi'nin katili söylemek için 150 bin lira istediğini iddia etti. İşte olayın detayları!

Haber 23-01-23 17:00