Lady Jane Grey Haberleri

Sosyal medya fenomeni Holly Jane yine rahat durmadı! Mağazanın ortasında yaptığı hareket gündem oldu... Çevresindekilere aldırmadı

Sosyal medya fenomeni Holly Jane yaptığı her paylaşımla sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir mağazada pantolonunu indirerek iç çamaşırını gösteren fenomen isim bu hareketini adeta bir gelenek haline getirdi. Jane bu kez de başka bir mağazada aynı hareketi yaptı.

Trend 2024-02-06 15:17:53

Sosyal medya fenomeni Holly Jane'inden mağazanın ortasında tuhaf hareket! Çevresindekilere aldırış etmedi

39 yaşındaki sosyal medya fenomeni Holly Jane bir alışveriş merkezinde çektiği video ile hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı. Alışveriş yapan fenomen isim kamerayla reyonlar arasında yürüdüğü sırada aniden pantolonunu indirdi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 2024-01-31 07:51:59

Arjantin First Lady'si Fatima Florez'in cinsellik itirafı dünya basınını salladı! Arjantin Cumhurbaşkanı Javier Milei'yi böyle övdü... Patlayıcıyız

La Libertad Avanza (Özgürlük İlerliyor) ittifakının Arjantinli başkan adayı Javier Milei yaklaşık yüzde 55 oy ile ülkenin yeni devlet başkanı olarak seçilmişti. Milei'nin seçim zaferinin sonrasınde çiçeği burnunda cumhurbaşkanının sevgilisi Fatima Florez 'First Lady' olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Florez, sevgilisi Javier Milei'ye dair yaptığı açıklamalarla dünya basınında gündem yarattı.

Trend 2024-01-23 14:37:28

İhanet itirafı sosyal medyanın gündemine yerleşti! Kocam beni annemle aldattı diyerek video çekince viral oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletinde yaşayan Laci Jane isimli bir kadın TikTok'tan yaptığı paylaşımda kocasının kendisini aldattığını söyledi. Jane'in kısa sürede viral ihanet hikayesinin baş kahramanları ise annesi ve kocasıydı. Sosyal medyada 2.7 milyondan fazla izlenmeye ulaşan paylaşımına Jane, "Bu, kocamın ve annemin bir ilişkisi olduğunu nasıl öğrendiğimin hikayesi." notunu ekleyerek paylaşınca gündem oldu.

Trend 2024-01-08 15:41:05

Sosyal medya fenomeni Holly Jane'in alışveriş tarzı uygunsuz bulundu! Bir gören bir daha baktı... Her yerinde başka bir dekolte

Dört çocuk annesi sosyal medya fenomeni Holly Jane Instagram'dan yaptığı son paylaşımıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyadan sık sık cesur paylaşımlar yapan fenomen isim yakın zamanda alışveriş tarzıyla gündem oldu. Yapı markette alışveriş arabasını sürdüğü sırada çekilen pozlarını paylaşan Jane'in siyah tulumunun dekoltesi gündem yarattı.

Trend 24-11-23 11:00

Bodrum'da dev kruvaziyerin dış cephesi Türk bayrağı şeklinde ışıklandırıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bahamalar bayraklı "Resilient Lady" isimli 277 metrelik dev kruvaziyer, limandan ayrılığı esnada dış cephesindeki aydınlatmalar kullanılarak, Türk bayrağı şeklinde ışıklandırıldı.

Yurthaber 05-10-23 07:40

Ünlü İngiliz iş insanından jest... Işıkları Türk bayrağını yansıttı

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Resilient Lady isimli dev yolcu gemisi, 2 bin 63 yolcu getirdi. Ünlü İngiliz iş insanı, yazar ve ticari astronot Richard Branson'a ait geminin ışıkları Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılı nedeniyle Türk bayrağını yansıttı. Branson'ın talimatıyla geminin ışıklarının Türk bayrağına çevrildiği öğrenildi.

Haber 05-10-23 01:49

Komşularını şaşırtan protesto! “Çok sıkıcısınız” diye bağırarak sokak ortasında iç çamaşırını çıkarttı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşauan Holly Jane isimli bir sosyal medya fenomeni mahallesinde yaptığı ilginç protesto ile viral oldu. Komşularının sıkıcı olduğundan dert yanan fenomen isim, mahallenin ortasında bağırarak bir anda iç çamaşırını çıkarttı. O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu.

Trend 02-09-23 15:35

2 bin 60 yolcuyla Bodrum’a geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Resilient Lady isimli dev gemi, 2 bin 60 yolcu getirdi.

Yurthaber 23-08-23 13:48

Lady Gaga cinsel ilişki itirafıyla gündem oldu! İlişki yaşadıklarından bakın ne istiyormuş

Gerek sahne şovları gerekse açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Lady Gaga cinsel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Seksten ne zaman zevk almaya başladığını açıkça söyleyen Gaga'nın cinsel ilişki öncesi isteği de gündem oldu.

Magazin 13-08-23 14:31

Bodrum'a Bahamalar bayraklı Resilient Lady yolcu gemisiyle 1361 turist geldi

Bahamalar bayraklı kruvaziyer "Resilient Lady" Muğla'nın Bodrum ilçesine 1361 turist getirdi.

Yurthaber 20-07-23 13:36

Jane Birkin hayatını kaybetti! İngiliz şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?

İngiliz şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı basında yer alan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Jane Birkin kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Jane Birkin neden öldü?

Magazin 16-07-23 17:23

Bir döneme damga vuran Jane Birkin evinde ölü bulundu

Bir döneme damga vuran İngiliz aktrist ve şarkıcı Jane Birkin evinde ölü bulundu. Birkin'in yaşamını yitirdiği haberi hayranlarını şoke etti. Jane Birkin güzelliği ve Serge Gainsbourg ile yaşadığı aşkla tanınıyordu...

Magazin 16-07-23 15:03

'10 dakikalık bir açık artırma savaşının ardından...' Rekor kırdı! Ünlü tablo 85 milyon sterline satıldı

Avusturyalı ressam Gustav Klimt’in Yelpazeli Kadın (Lady with a Fan) isimli portresi, İngiltere’nin başkenti Londra’da Sotheby’s tarafından düzenlenen müzayedede 85.3 milyon sterline alıcı buldu. Sotheby’s satışın, Avrupa’da en yüksek meblağa sahip müzayede satışı olduğunu duyurdu.

Trend 28-06-23 12:25

Sıfır otomobilde dünyada ilk olacak! Fiat, üretimi bitirme kararı aldı: O renkte aracı olanlar dikkat!

İkinci el arabada üçüncü yılın sonunda en az değer kaybeden araçların sarı, bej ve turuncu renklerde olduğu ortaya konuldu. Bu araştırmanın ardından sıfır otomobilde dünyada ilk olacak radikal bir karar alındı. Türkiye’de de fabrikası bulunan İtalyan Fiat ‘No grey’ sloganı ile artık gri renkte araç üretmeyeceklerini açıkladı. Bu kapsamda Türkiye’de üretilen Fiat Egea’nın da gri renklerinin üretiminden vazgeçilmesi bekleniyor.

Finans 27-06-23 11:44

Kruvaziyer Resilient Lady ile Bodrum'a 1355 turist geldi

Bahamalar bayraklı "Resilient Lady" isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesini ziyaret etti.

Yurthaber 07-06-23 14:55

Ev sahibi ve kiracısı birbirine girdi! “Evimde fuhuş yapıyorsunuz” diyerek saldırdı... Tokat attı, arabasını parçaladı

Günlük olarak evini kiralayan 46 yaşındaki Lyndsey McCabe isimli bir kadın, kiracısı Jane Dillon ile büyük bir tartışma yaşadı. Kiracısının evini kötü amaçlarına alet ettiğini düşünen ev sahibi önce mülküne adeta baskın yaptı. Ardından ise tartıştığı kiracıya tokat attı. Kiracı Dillon’un kaçmak için arabasına binmesi üzerine ev sahibi McCabe arabanın ön camını taşla vurarak kırdı.

Trend 02-06-23 08:02

72 yaşındaki Jane Seymour yaşlanma karşıtı sırrını açıkladı! Güzelliğini bu şekilde koruyor...

Yaş ilerledikçe ciltte, saçta ve vücutta ortaya çıkan değişimleri yönetmenin mümkün olmadığı düşünülse de yapılan doğru müdahalelerle bu değişimleri kontrol altına alabilirsiniz. 72 yaşındaki oyuncu Jane Seymour, yaşına göre genç kalmasını sağlayan basit yaşlanma karşıtı bakımlarını ve yaşam alışkanlıklarını açıkladı.

Kadin 24-05-23 11:45

Jane'in Zaferi (G.I. Jane) filmi konusu nedir oyuncuları kimler? Her kadının izlemesi gereken filmler listesindeki Jane'in Zaferi konusu ve oyuncuları

Jane'in Zaferi (G.I. Jane) filmi konusu ve oyuncuları kullanıcılar tarafından araştırılıyor. 1997 yapımı ve Riddley Scot'un yönettiği, 1998’de sinemalarda olan G.I Jane filmi yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştü. Özellikle Demi Moore hayranlarının büyük heyecanla izlediği film, bu akşam Beyaz TV'de yeniden izleyicisiyle buluşacak. Peki, Jane'in Zaferi (G.I. Jane) filmi konusu nedir oyuncuları kimler? İşte her kadının izlemesi gereken filmler listesindeki Jane'in Zaferi konusu ve oyuncuları

Magazin 23-05-23 19:04

Kruvaziyer Resilient Lady ile Bodrum'a 1866 turist geldi

Bahamalar bayraklı "Resilient Lady" isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesini ziyaret etti.

Yurthaber 17-05-23 14:12

Lüks kruvaziyer gemisi Resilient Lady, Bodrum Cruise Port’a demir attı

Virgin Voyages’ın filosuna yeni kattığı Resilient Lady kruvaziyer gemisi gerçekleştirdiği ilk seferinde Bodrum Cruise Port’a demir attı.

Yurthaber 11-05-23 15:19

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon, Biden'ı kırmadı! Beyaz Saray’daki akşam yemeğinde şarkı söyledi

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol, ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden tarafından onuruna verilen akşam yemeği sırasında Biden’ın ricası üzerine “American Pie” adlı şarkıyı söyledi.

Haber 27-04-23 22:21

Lady Gaga ve Joaquin Phoenix’in başrolünü üstlendiği “Joker 2” filminin çekimleri tamamlandı! Filminden kareler heyecanlandırdı

Todd Phillips’in yönetmen koltuğunda oturduğu Lady Gaga ve Joaquin Phoenix’in başrolünü üstlendiği Joker filminin devamı niteliğindeki “Joker: Folie à Deux (Joker 2)” büyük bir merakla bekleniyor. Çekimleri tamamlanan filminden yönetmen Phillips iki yeni kare paylaşarak sinemaseverlerin heyecanını pekiştirdi.

Trend 06-04-23 15:52

Selvi Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! 'First Lady unvanı peşinde değilim...'

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Selvi Kılıçdaroğlu, Türkiye'de çocukların sebze ve et ürünlerini yeterince tüketemediğine dikkat çekti. Selvi Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Türkiye'de çocuklarımızın %67'si sebzeyi, %87'si et ürünlerini her gün tüketemiyor. Ben First Lady unvanı peşinde değilim, bu tarz fani şeylerde hiç gözüm yok, olmadı." ifadelerini kullandı.

Haber 02-04-23 17:29

Mesleği herkesi şaşkına çevirdi! “Erkekler onları aşağılamam için bana para ödüyor”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan bir OnlyFans fenomeni erkeklerin aşağılanmak için kendisine para ödediğini söyledi. 27 yaşındaki Gigi Grey, erkeklerin alay edilmek ve küçük düşürülmekten hoşlandıklarını dile getirerek sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Trend 17-03-23 10:11

Lady Gaga herkesi çok şaşırttı! Transparan elbise ve makyaj çıktı sahnede şov yaptı

95. Oscar Ödülleri dün gece Los Angeles’ta yapılan görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Ödül töreninde sahne alan Grammy ödüllü şarkıcı Lady Gaga önce iddialı bir kıyafetle görüntülendi. Gaga'nın daha sonra ani kıyafet değişimi gündem oldu.

Magazin 13-03-23 14:16

Oscar'a iç çamaşırsız tercihler damga vurdu! Rihanna, Lady Gaga ve Salma Hayek gecede öne çıktı

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin verdiği Oscar Ödülleri (Akademi Ödülleri) sahiplerini buldu. Gözyaşlarının sel olup aktığı geceye akın eden ünlüler çok şıktı. Özellikle Rihanna, Lady Gaga ve Salma Hayek gibi isimlerin iç çamaşırsız cesur tercihleri dünya basınında geniş yer buldu.

Magazin 13-03-23 07:58

Korku dolu anlar! Tekneye çıkmaya çalışan 8 yaşındaki çocuğa köpekbalığı böyle saldırdı

Ailesiyle birlikte balık tutmaya giden 8 yaşındaki Manni Alam isimli bir çocuk köpek balığı saldırısıyla korku dolu anlar yaşadı. Avustralya’nın Lady Musgrave Adası açıklarında tuttuğu balık ile ailesinin bulunduğu teknenin merdivenlerini çıkan küçük çocuk köpeği balığı saldırısına uğradı. O anlar sosyal medyada paylaşılınca tepki çekti.

Trend 31-01-23 14:44

Yatak odası sırlarını ifşa ederek çözüm istedi! Karım gecede üç kez seks istiyor. Yetişemiyorum

Cinsellik üzerine yaşanan problemleri konuşmak toplum tarafından ayıp olarak görülüyor. Ancak bu problemleri göz ardı etmek daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Bu nedenle yaşanan problemleri bir uzmanla paylaşmak büyük önem taşıyor. Yatak odası sırlarını paylaşan bir adam İngiltere’nin Güzin Ablası Jane O’Gorman’dan yardım istedi.

Haber 31-01-23 09:43

Bebeğinin babasını sır gibi saklıyor! “Bir gecede 7 NBA oyuncusuyla cinsel ilişkiye girdim” demişti... Doğum yaptığını duyurdu

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa sürede popüler olmayı başaran Aliza Jane doğum yaptığını müjdeledi. Bebeğinin babasının kimliğini sır gibi saklayan Jane kızına Noa Meadow adını verdiğini açıkladı.

Trend 18-01-23 17:44

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yeni dizisi Benim Adım Farah ne zaman başlayacak? Benim Adım Farah konusu ne?

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Benim Adım Farah dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolünü paylaştığı dizi The Cleaning Lady dizinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek. İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 29-12-22 11:46

Kanserle mücadele eden Jane Fonda'dan müjdeli haber

Dünyaca ünlü oyuncu ve aktivist Jane Fonda, Instagram hesabından kanserinin remisyonda olduğunu müjdeledi.

Magazin 17-12-22 11:58

Özrünü göğsüne kazımıştı! Affettirmeye yetmedi... Cani tecavüzcü sonunda idam edildi

20 yılı aşkın bir süre önce Mississippi yol kenarında mahsur kalan 16 yaşındaki Leesa Grey isimli genç kıza vahşice tecavüz edip öldüren 58 yaşındaki Thomas Edwin Loden Jr., suçunu kabul etmesinden yıllar sonra dün idam edildi. Eyalette 10 yılda idam edilen ikinci mahkum olan Loden Jr.'ın ölümü, Leesa'nın annesi ve yakınları için yıllardır bekledikleri bir adeletti.

Trend 15-12-22 17:58

Bu ne pişkinlik! En yakın arkadaşı ve sevgilisini kendi yatak odasında bastı... Utanacakları yerde gülüp ''Kapıyı kapatsana!'' dediler

İngiltere’de okuyucularına ilişki tavsiyeleri veren Jane O’Gorman’a gelen bir ihanet hikayesi herkesi şaşkına çevirdi. Genç bir kadının gündem olan akıl almaz ihanet herkesi şaşkına çevirirken, O'Gorman'ın ona tavsiyesi ise yas sürecini kısa tutup kendi hayatına odaklanması oldu. Öyle ki genç kadın sevgilisi ve en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğramıştı.

Trend 13-12-22 17:57

İngiltere’nin Güzin Ablası Jane O’Graman’a gelen itiraf şoke etti! “Sperm kanallarımı bağlattım. Sevgilim hamile olduğunu söylüyor”

Okuyucularının kimseyle paylaşamadığı sorunlarına çözüm bulmak için kendi köşesindedertleri dinleyen Jane O’Graman’a gelen itiraf bir kez daha gündem oldu. İsmi vermek istemeyen bir adam sperm kanallarının bağlatılması anlamına gelen vazektomi ameliyatı olmasına rağmen sevgilisinin kendisinden hamile olduğunu iddia ettiğini belirtti. Sevgilisinin kendisini aldattığını düşünen adam Jane O’Graman’dan yardım istedi.

Trend 13-12-22 15:28

Lady Gaga'nın köpeğini kaçıran kişiye 21 yıl hapis!

Grammy ve Oscar ödüllü şarkıcı Lady Gaga'nın köpeklerini kaçıran ve köpekleri gezdiren kişiyi vuran saldırgana 21 bir hapis cezası verildi.

Magazin 06-12-22 13:24

Bakire doğum gerçek! Seks yapmadan da hamile kalmak mümkün

Hamile kalmak için illa cinsel ilişkiye gerek olduğu düşünülüyor. Ancak döllenme ile bakire olarak doğum yapan kadınlar da mevcut. Bakire Jane dizisinde Jane tesadüfen döllenerek hamile kalıyor ama Daily Mail makalesine göre son beş yılda yaklaşık 25 kadın bilerek hiç cinsel ilişkiye girmeden doğum yaptı.

Kadin 30-11-22 15:24

Kanserle mücadele eden oyuncu Jane Fonda'dan hayranlarını üzen açıklama! Ölmeye hazırım

Kanserle mücadele eden ve daha önce yaptığı açıklamada, "Hayatta kalma oranım yüzde 80" diyen Jane Fonda bu kez ölmeye hazır olduğunu açıklayarak hayranlarını endişelendirdi.

Magazin 19-11-22 11:57

Seksi pozlarını sattığı hesabı ifşa olunca kilise grubundan kovuldu! “Yanlış bir şey yapmadım”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki OnlyFans fenomeni Holly Jane, kendi deyimiyle çifte hayat yaşıyordu. Bir yandan yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sitede seksi pozlarını satan Jane aynı zamanda bir kilise grubunda haftalık olarak dini gerekliliklerini yerine getiriyordu. Ancak OnlyFans hesabının ifşa olmasının ardından Jane papazın kendisini kilise grubundan kovduğunu iddia etti.

Trend 16-11-22 16:14

İhaneti adım adım anlattı! ‘Biliyordum’ dedi ve ekledi: Ağabeyim düğümüzde karımı tutkuyla öptü

İngiltere’nin Güzin Ablası olarak bilinen Jane O’Gorman’a birbirlerinden ilginç itiraflar ve sorular gelmeye devam ediyor. Okuyucularının ismini vermeden DailyStar’daki köşesinde sorunlarına dair çözüm bulan Jane O’Gorman’a son olarak eşinin ve ağabeyinin ihanetiyle yıkılan bir adam yazıp yardım istedi.

Trend 07-11-22 11:36

İngiltere’nin Güzin Ablası Jane O’Graman’a gelen itiraf herkesi şaşırttı! “Sevgilim cinsel ilişkiden önce evcil yılanıyla oynuyor”

İngiltere’de okuyucularının ilişki üzerine sorularına cevap veren Jane O’Graman’a gelen bir itiraf herkesi şaşırttı. Okuyucularına ilişki tavsiyesi veren Jane O’Graman’a gönderdiği mesajda ismini vermek istemeyen bir adam sevgilisinin cinsel ilişkiye girmeden önce evcil yılanıyla oynamasından yankındı. Bu hareketin kendisini korkuttuğunu dile getiren adam Jane O’Graman’dan yardım istedi.

Trend 02-11-22 13:52

Bir kez bile evlerinde uyumadılar! ''Sadece halka açık yerlerde cinsel ilişkiye giriyoruz''

İngiltere’de okuyucularına ilişki tavsiyeleri veren Jane O’Gorman’a gelen bir soru gündem oldu. Kız arkadaşının halka açık alanlarda cinsel ilişkiye girmeye dair düşkünlüğünden yakınan genç bir adam, onunla başka şekilde cinsel ilişkiye giremediğinden yakındı. Sevgilisiyle bir kez bile baş başa oldukları bir ortamda ilişkiye girmediğini açıklayan genç, anlattıklarıyla herkesi şoke etti.

Trend 02-11-22 10:06

Sosyal medyadan yardım istedi! Partnerinin günde onlarca kez cinsel birliktelik istediğini dile getiren kadın isyan etti

İngiltere’de okuyucularına ilişki tavsiyeleri veren Jane O’Gorman’a yine birbirinden ilginç itiraflar geldi. Partnerinin yatak odasındaki isteklerinden endişe duyan bir okuyucu, Jane O’Gorman’dan yardım istedi. Sevgilisinin günde birden fazla cinsel birliktelik istediğini dile getiren kadın genç adamın özel hayatını ifşa etmekle eleştirildi.

Trend 01-11-22 14:33

OnlyFans yıldızı Aliza Jane’den şoke eden itiraf! “Bir gecede 7 NBA oyuncusuyla cinsel ilişkiye girdim”

OnlyFans yıldızı Aliza Jane, konuk olduğu bir podcastte yaptığı itirafla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2020 yılında ünlü bir NBA takımın oyuncularıyla eğlenceli bir gece geçirdiğini söyleyen Jane, Instagram’daki takipçilerine hamileliğini müjdeledi. İsim konusunda kararsızlık yaşadığını ifade eden Jane paylaşımlarıyla hayranlarının kafasını karıştırdı.

Trend 29-10-22 11:30

''Erkek arkadaşımın seks bebeğine benzemek için on binlerce dolar harcadım!''

23 yaşındaki Char Grey, 28 yaşındaki erkek arkadaşı Calum Black için Delilah adında bir seks bebeği aldığını açıklamasıyla bu yılın başlarında manşetlere çıkmıştı. İngiliz genç kadın şimdi de, erkek arkadaşının seks bebeğine benzemek için gerçekleştirdiği estetik prosedürlere 11.000 dolardan fazla para harcadığını ve erkek arkadaşının bundan çok etkilendiğini söyledi.

Trend 24-10-22 11:19

Madonna'nın kızı Lourdes Leon annesinin izinde! Dekoltesi olay oldu

Madonna'nın 26 yaşındaki kızı Leon, son günlerde Lady Gaga göndermeli yeni şarkısıyla gündemde. Müzik kariyerinin yanı sıra cesur halleriyle annesinin izinden giden Leon, son paylaşımıyla yine dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 17-10-22 14:27

Bomba itiraf! Lady Gaga iflas etmiş... Bana 3 milyon dolar borcun var dediler

Grammy ve Oscar ödüllü şarkıcı Lady Gaga, ikinci dünya turnesi Monster Ball esnasında iflas ettiğini açıkladı. Gaga ‘Popüleritesi ve yaptığı sağlam işlerle’ bu durumdan hızlıca kurtulmuş.

Magazin 11-10-22 16:37

Joe Biden gündem oldu! Yine nereye gideceğini şaşırdı...

Son zamanlarda imza attığı gaf ve hareketler dünya gündeminde geniş yankı bulan ABD Başkanı Joe Biden yine gündem oldu. Biden, bu kez nereye gideceğini şaşırdı. ABD Başkanı, Federal Acil Durum Yönetimi Ajansı’nda (FEMA) yaptığı konuşma sonrası kürsüden ayrılırken de yolunu şaşırmıştı. Bu kez Biden'a doğru yönü göstermeye çalışan kişi ise First Lady Jill Biden oldu.

Haber 02-10-22 16:24

İçini kemiren meraka yenik düştü! Kilitli kapının ardında bir seks bebeği zindanı bulmayı beklemiyordu

İsmini açıklamayan genç bir kadın, sevgilisinin evinde yaptığı inanılmaz keşfin ardından yardım için İngiltere’nin Güzin Ablası Jane O’Gorman'a koştu. Uzun süreli ilişkisi boyunca, erkek arkadaşının evinde kapısı sürekli kilitli olan bir oda olduğunu fark eden ve merakı içini kemiren genç kadın, erkek arkadaşının hasta halinden istifade edip o kapıyı araladı. Gördüğü şey onu hem şaşkına çevirdi, hem de hayal kırıklığına uğrattı.

Trend 29-09-22 15:17