Siirtte Kaybolan Salihten Iyi Haber Haberleri

4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü! Tüyler ürperten vahşet... Her şeyi böyle itiraf etti

Kahramanmaraş'ta 4 yaşındaki Sultan Akgül, amcasının oğlu 14 yaşındaki A.A. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Sultan, ailesinin ortadan kaybolan kızları için jandarmaya haber vermesinin ardından evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilmiş halde bulundu. Sorgusunda Sultan’ı kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğü belirtilen A.A., tutuklandı.

Haber 2024-04-24 10:10:14

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço hastane odasından açıkladı: İyiyim

Eskişehir'de rahatsızlanan 73 yaşındaki sinema oyuncusu Nuri Alço yoğun bakımdaydı. Efsane oyuncudan sevindiren bir haber geldi. Hastaneden paylaşım yapan Nuri Alço iyi olduğunu söyledi.

Magazin 2024-04-12 15:33:44

Son seçim anketinde 'sürpriz' sonuçlar! AK Parti ve CHP'ye hem iyi hem kötü haber: 17 ilde son durum... Hangi parti, hangi aday önde?

Yerel seçimler için son seçim anketi yayımlandı. ASAL Araştırma tarafından 17 büyükşehirde yapılan seçim anketinde çarpıcı sonuçlar dikkat çekti. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için son düzlüğe girilirken, AK Parti ve CHP'ye hem iyi hem de kötü haberler geldi. Birçok ilde başa baş yarışın devam ettiği gözlemlenirken, 1-2 puanın seçimin kazananı belirleyeceği öngörülüyor. Peki hangi ilde hangi parti önde? İşte detaylar...

Haber 2024-03-27 10:51:14

Bir şehir rahat bir nefes aldı! İki evi olan hırsız yakayı ele verdi: Odalardan çıkanlar şoke etti

Bolu Mudurnu'da yaşayan vatandaşlar 1 yıldır evlerine dadanan hırsız yüzünden rahat bir nefes alamıyordu. Evlerine 'acaba ne zaman hırsız girecek?' diye korkarak bekleyen vatandaşlara iyi haber geldi. Hırsız çaldığı bir kısım eşyalarla yakalandı. 2 evinin odalarını dolduran hırsız görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 2024-03-21 12:29:02

Emeklilere seyyanen zam söylentileri kulislerin 1 numaralı gündemi oldu! Akşener 'arkadaşımdan duydum' dedi rakam vererek açıkladı: Emekliler ayağa kalkar

2024 Ocak ayı itibarıyla emeklilere verilen zam yüzleri güldürmedi. Hal böyle olunca hem vatandaşlar hem siyasetçiler emekli maaşlarındaki düşüklüğü dillerinden düşürmedi. Bugün gelen bir haber ise emeklileri heyecanlandırırken kulisleri de hareketlendi. Seyyanen zam iddiası sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener de 'Arkadaşımdan duydum' diyerek tartışmalara katıldı. Rakam veren Akşener 'emekliler ayağa kalkar" dedi. İşte detaylar...

Finans 20-03-24 19:37

Gizemli hastalık 'Havana Sendromu' ile ilgili dikkat çeken araştırma! 'İyi bir haber'

İlk olarak 2016-2017 yıllarında Küba'da görev yapan Kanadalı ve ABD'li diplomatlar ile ailelerinde görülen 'Havana Sendromu' ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yapılan çalışmalarda gizemli hastalıkla ilgili vakalarda "beyin hasarına rastlanmadığını" ortaya çıktı. Hazırlanan raporda , bulgulara göre eşleştirmeler arasında bilişsel ve diğer testlerde de önemli farklılıkların bulunmadığı ve bunun "iyi bir haber" olduğu vurgulandı.

Haber 18-03-24 19:51

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den iyi haber geldi!

Kızılcık Şerbeti Abdullah Ünal namı diğer Apo karakterine hayat veren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğer'in sağlık durumu merak ediliyordu. Oyuncu geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi altına alınmıştı. Sağlık sorunlarıyla boğuşan oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisini bıraktı ve Abdullah Ünal rolüne Ahmet Mümtaz Taylan hayat vermeye başladı. Peki Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Taburcu oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 15-03-24 20:49

Et ve tavuğa 3 günde 2 zam! Vatandaşın cebini yakacak haber: Fiyatını duyunca Keşke 1 hafta önce alsaydım diyeceksiniz

Pirzola, but, kanat, göğüs... Et ve tavuk yemek için artık iyi hesap yapmak gerekiyor. Çünkü Ramazan ayı gelmeden 1 haftada iki kere zamlandılar. Pazartesi günü ete 20 tavuğa 10 lira zam gelmişti. 3 gün sonra etiketler bir kez daha değişti. Olan yine vatandaşın cebine oldu.

Finans 08-03-24 06:25

4 gündür aranıyordu! 7 yaşındaki kayıp çocuktan acı haber geldi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde çocuk parkında oynarken kaybolan ve Adranos Çayı'nda dalgıçlar tarafından aranan otizmli Mehmet Derin’in (7), 4 gün sonra cansız bedeni bulundu.

Haber 03-03-24 16:59

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Şu an için iyi bir haber veremiyorum

Survivor'da en başarılı isimlerden olan Nagihan Karadere talihsiz bir sakatlık yaşadı. "Nagihan diskalifiye mi oldu?" sorusu merak edildi. Gelişmeleri ise Acun Ilıcalı anlattı.

Magazin 03-03-24 15:30

Ertaç Özbir'den haber var! Hastaneye kaldırılmıştı...

MKE Ankaragücü Kulübü, Trendyol Süper Lig'de bugün İstanbulspor ile oynanan maçta sakatlanan Ertaç Özbir'in sağlık durumun iyi olduğunu duyurdu.

Spor 02-03-24 19:04

Çantası ve kulaklığı bulunan posta çalışanından 2 gündür haber alınamıyor

Denizli’de yürüyüşe çıktığı ormanlık alanda kaybolan posta çalışanından 2 gündür haber alınamıyor.

Yurthaber 27-02-24 14:44

Son dakika: Elazığ'da maden ocağında göçük! Yürekler ağza gelmişti: Tüm işçiler kurtarıldı

Son dakika haberi: Korkutan haber sabah saatlerinde Elazığ'dan gelmişti. Palu ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana gelmişti. Çok sayıda ekibin olay yerine sevk edildiği bölgeden iyi haber geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tüm işçilerin kurtarıldığını, 1 işçinin yaralı olduğunu belirtti.

Haber 26-02-24 10:43

İliç'teki liç yığını uzmanları bile ürküttü: Dünyada rastlamadık! Bu inanılmaz bir rakam

İliç'teki maden faciasında kaybolan 9 işçiden 8 gündür haber yok. Yeni heyelan tehlikesi nedeniyle bölgedeki çalışmalara da ara veriliyor. Bölgedeki durum KTÜ'den gelen heyeti de ürküttü. Prof. Dr. Hakan Ersoy, Anagold Madencilik'in işlettiği maden sahasında tespit edilen 257 metre yükseklikteki liç yığınına dünyada rastlamadıklarını belirtip "Bu inanılmaz bir rakam" dedi. Ayrıca bu seviyenin 'kontrol edilebilir'in üzerinde olması da ihmaller zincirini ortaya koydu.

Haber 21-02-24 12:02

‘Altın fiyatları için iyi olmayabilir’ diyerek uyardılar: Çarşamba gününe dikkat! İpucu ABD’den gelecek…

Yatırımcılar yeni haftanın ilk gününde başta gram altın fiyatı olmak üzere, ons altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarını yakından takip ediyor. Ons, bir haftanın en yüksek seviyesine yükselirken, altının gramı da yönünü yukarı çevirdi. Tüm gözler Çarşamba gününe çevrilirken uzmanlar, ‘altın fiyatları için iyi bir haber olmayabilir’ diyerek Fed’den gelecek açıklamalara dikkat çekti. İşte 19 Şubat Pazartesi güncel, anlık, canlı altın grafiği…

Finans 19-02-24 09:21

MEB'den öğrencileri üzecek 'Hollanda' formülü! Okul 200 güne çıkıyor, tatil süresi kısalıyor! Ara tatil kaldırılacak mı? derken... Olan yaz tatiline oldu

MEB tatil süresini kısaltıyor, okul 200 güne çıkıyor. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliyi ilgilendiren haber bir anda gündem yarattı. Ara tatil kaldırılacak mı? sorusuna yanıt aranırken, öğrenciler için hem iyi hem kötü haber geldi. MEB kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Bakanlık Kasım ve Nisan aylarındaki ara tatil uygulamasına devam etme kararı alırken, yaz tatilinin ise kısaltılmasına yönelik çalışma başlattı. Hollanda detayı ise dikkat çekti.

Egitim 14-02-24 14:47

Ekmek yemeyi sevenlere iyi haber! Beslenme uzmanı neden daha fazla ekmek yemeniz gerektiğini açıkladı 'Yemeye başladım ve kilo almadığımı fark ettim'

Genellikle sağlıklı beslenmenin içerisinde ekmeğe pek de yer olmadığı düşünülür. Ancak bir beslenme uzmanı, sosyal medyada yaptığı paylaşımla ekmek yemeyi sevenler için iyi haberi verdi. Neden daha fazla ekmek yemeniz gerektiğini madde madde anlatan beslenme uzmanı ancak elbette sadece özel bir ekmek çeşidine vurgu yaptı.

Kadin 12-02-24 17:08

Galatasaray'a yıldız isimden müjdeli haber! Abdülkerim Bardakcı'nın sahalara dönüş maçı belli oldu

Galatasaray'da sakatlığı bulunan isimlerden Abdülkerim Bardakcı'dan Sarı-Kırmızılılar'a iyi haber geldi. Başarılı savunmacının sahalara döneceği mücadele belli oldu. İşte detaylar...

Spor 05-02-24 14:49

İstanbul Esenyurt'ta korku dolu anlar! Köprüye çıkıp metrelerce yükseklikten kendini boşluğa bıraktı

İstanbul'da bir kişi intihar etmek için köprüye çıktı. Vatandaşlar, durumu hemen ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen ekipler her türlü önlemi alarak yola hava çadırı açtı. Metrelerce yükseklikten kendini boşluğa bırakan şahıs açılan çadıra düşerken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber 01-01-24 19:25

24 saattir haber alınamayan çocuk dere yatağında sağ olarak bulundu!

İzmir'de ailesine ait küçükbaşları toplamaya giden ve kendisinden 24 saattir haber alınamayan Ç.K., 20 saat sonra ekipler tarafından dere yatağında sağ olarak bulundu. Durumu iyi olan Ç.K., tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Haber 31-12-23 00:35

Müge Anlı’nın canlı yayını ihbar kabul edildi! İddialar kan dondurdu! Mahkemenin kapısında indiririz!'

Müge Anlı, 20 Nisan 2012 yılında Karaman'da kaybolan 20 yaşındaki oğlu Mevlüt Ozan Atlar'ı arayan Ayşe Atlar'ı ağırladı. 11 yıldır evladından haber alamayan acılı anne oğlunun öldürülmüş olabileceğini belirtip evladının babası Mehmet Atlar'dan şüphelendiğini belirtti. Çiftin kızları ise "Annemi boğuyordu. 'Mevlüt'ü mahkemenin kapısında indiririz!' dediğini duydum." ifadesini kullandı. Mehmet Atlar'ın sarf ettiği cinayete gelecek sözleri itiraf olarak olarak yorumlanırken bu durumu ihbar kabul e

Magazin 22-12-23 13:51

'Yoğun bakıma alındı' iddialarına yalanlama Yıldız Tilbe'den haber var: Durumu gayet iyi

Besteleri ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran şarkıcı Yıldız Tilbe'nin yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Tilbe sosyal medya hesabından iyi olduğunu belirten bir açıklama yaptı. Öte yandan Tilbe'nin yoğun bakımda olduğu haberlerinin ardından iş adamı İbrahim Sayın yaptığı paylaşımda, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi.

Magazin 19-12-23 17:00

Uçuşlarda kahve içmeyi sevenlere kötü haber! Uçuş görevlisi kahve içmemeniz gerektiği konusunda uyardı... Nedeni mide bulandırdı

Uçuş görevlisinin sırları, bir yolcunun uçak yolculuğunu biraz daha iyi hale getirmenin anahtarı olabilir. Ancak bazı durumlarda işler bir anda tersine de dönebilir. Eğer uçuşlarda kahve tüketmeyi seviyorsanız sosyal medyadan uçaklarda kahve içmemeniz konusunda uyarılarda bulunan bir uçuş görevlisinin paylaşımı sizi üzebilir.

Trend 13-12-23 15:25

Dicle Nehri'nde kaybolan genç kızdan günler sonra acı haber! Cansız bedeni Suriye'de bulundu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Dicle Nehri'ne 27 Kasım'da kardeşi ile birlikte atlayan Zelin Ç. kaybolmuştu. Günler süren arama çalışmalarının ardından genç kızdan acı haber geldi. Zelin Ç.'nin cansız bedeni Suriye'de bulundu.

Haber 06-12-23 23:42

9 yıldır komadaydı, sokakta görenler çok şaşırdı! Herkes Kenan Işık sandı ama gerçek bambaşka çıktı

'Kim Milyoner Olmak İster' isimli sevilen programın efsane sunucusu Kenan Işık, spor salonunun saunasındayken düşmüş ve beyin kanaması geçirmişti. 9 yıldır komada olan ve sevenlerinin iyi bir haber beklediği Kenan Işık hakkında ortaya çıkan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Onu sokakta gören herkes Kenan Işık sandı ama gerçek bambaşka çıktı.

Magazin 28-11-23 17:39

Antalya'da kaybolan kadından 4 gündür haber alınamıyor

Antalya'nın Serik ilçesinde ailesinin 4 gündür haber alamadıklarını bildirdiği 50 yaşındaki kadın için arama çalışması başlatıldı.

Yurthaber 28-11-23 13:44

Rize'de denizde kaybolan kadını arama çalışması başlatıldı

Rize'nin Ardeşen ilçesinde dün geç saatlerde deniz kenarına gittikten sonra haber alınamayan kadın için arama çalışması başlatıldı.

Yurthaber 28-11-23 10:29

Milli ara Galatasaray'a yaradı, Icardi'den gelen haber Okan Buruk'un yüzünü güldürdü!

Süper Lig'e verilen milli takım arası, Galatasaray'a iyi geldi. Sarı-kırmızılı takımda sakat futbolcular takıma döndü, performansı düşük olan oyuncularsa form kazandı.

Spor 24-11-23 16:00

Feribot yangınında kayboldu, 633 gündür haber alınamıyor! Diriyse dirisini, ölüyse ölüsünü almak istiyoruz

İtalya açıklarındaki feribot yangınında kaybolan TIR şoförü Mehmet Çakır'dan (42) 633 gündür haber alınamıyor. Çakır'ın ablası Yeşim Gür (50), feribotta bulunan 4 ceset için DNA örneği verdiklerini belirterek, "DNA testlerinde eşleşme olmadı. Diriyse dirisini, ölüyse ölüsünü almak istiyoruz" dedi.

Haber 13-11-23 09:56

Galatasaray'ın Antalya kafilesi belli oldu! 1 iyi 1 kötü haber... Yıldız isim yine kadroda yok

Süper Lig'de zirve yarışı kıyasıya sürerken ligin 8. haftasında Antalyaspor'a konuk olacak olan Galatasaray'ın kafilesi belli oldu. Sarı-Kırmızılılar'da Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle kadroda kendisine yer bulamadı. İşte detaylar...

Spor 06-10-23 17:09

Sancaktepe'de kaybolan üç kardeşin bulunması için çalışma başlatıldı

Sancaktepe'de dün akşamdan beri haber alınamayan 7, 9 ve 11 yaşlarındaki 3 erkek kardeşin bulunması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yurthaber 04-10-23 07:41

4 yıldır kayıptı... Aile içi cinayet böyle ortaya çıktı! 'Fuhuş' iddiası...

Mersin'de 4 yıl önce aniden ortadan kaybolan ve hiçbir haber alınamayan 39 yaşındaki şahsın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kız kardeşinin isteğiyle kuzeni tarafından öldürüldüğü ileri sürülen şahsın cesedi, kırsal mahalledeki ormanlık alanda yapılan kazıyla bulundu.

Haber 28-09-23 15:14

Evinizi ya da iş yerinizi daha güvenli hâle getirecek en iyi duman dedektörü çeşitleri

Yaşam alanlarını daha güvenli hâle getirmek isteyenler çeşitli ürünlerden yardım alırlar. Bunların başındaysa duman dedektörleri gelir. Evlerde ve iş yerlerinde kullanılan, dumanı algılayarak olası bir yangın durumunu haber veren bu işlevsel aletlerden siz de almak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Farklı özelliklere sahip en iyi duman dedektörü çeşitlerini bir araya getirdik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-09-23 16:09

Fatih Portakal-İYİ Parti polemiği tırmandı! O sözleri duyunca canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü: Haddinizi bilin!

İYİ Partili isimler ile Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal arasında başlayan polemik giderek büyüdü. "İYİ Parti yakında CHP'ye yanaşacaktır" sözleri sonrası başlayan polemikte, iki taraftan da peş peşe açıklamalar geldi. İYİ Parti cephesinden gelen sert sözlere yanıt veren Portakal "Siz haddinizi bilin, had bildirmeyin" diye konuştu.

Haber 19-09-23 08:53

17 gündür her yerde aranıyordu! Polisi arayıp söylediği herkesi şaşkına çevirdi

Isparta'da 17 gün önce cep telefonunu tamir ettirmeye gideceğini söyleyip ayrılan evli ve 1 çocuk annesi Simge Nur Ö. (22) ortadan kayboldu. Ailesi kayıp başvurusunda bulunduktan 3 gün sonra polisi arayan Simge Nur, iyi olduğunu ve aranması için bir sebep bulunmadığını söyledi. Simge Nur'dan bir daha haber alamadıklarını belirten anne Nafiye Özkan, "Sağ olduğunu biliyoruz ama nerede yatar, nerede yer, içer bilmediğimiz için içimiz hiç rahat değil" dedi. İşte detaylar...

Haber 14-09-23 12:20

Dubai'de kaybolan Türk mühendisten 16 gündür haber alınamıyor! En son pasaportuna el konmuş: Bir daha ne zaman mesaj atarım bilmiyorum...

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrine fuar için giden gemi inşaat ve makine mühendisi Sadık Birincioğlu'ndan 23 Ağustos tarihinden beri haber alınamıyor. Sadık Birincioğlu'nun en son Sharjah Havalimanı'nda pasaportunun alındığı biliniyor. Babası Hüseyin Memiş, oğlunun hayatından endişe ettiğini ifade etti.

Haber 08-09-23 13:59

SON DAKİKA | Aksaray'daki sel felaketinden acı haber: 3 aylık Asel bebeğin cansız bedeni bulundu! Vali kahreden detayı açıkladı

Son dakika haberi: Aksaray'daki sel felaketinde kaybolan 3 aylık Asel bebeğin 5 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Dere suyunun tamamen balçıkla kaplanması Asel bebeğimizi tamamen kavrıyor ve kapatıyor. Aramayı zorlaştırdı. Arama kurtarma ekibimiz bu balçığı fark ediyor ve balçığı üstünden alarak bebeğimize ulaşıyorlar" dedi.

Haber 08-09-23 10:17

Bursa’da kaybolan teknisyenden üzücü haber

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde elektrik teknisyenliği yapan ve 3 gün önce kaybolan işçinin arama çalışmalarında cansız bedeni bulundu.

Yurthaber 05-09-23 15:30

Son dakika: İstanbul Maltepe'de orman yangını! Korkutan açıklamanın ardından iyi haber geldi

Son dakika haberi: İstanbul Maltepe Başıbüyük'te ormanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Canımız yanıyor! Havadan müdahale desteğine ihtiyacımız var ancak gece olduğu için İtfaiye ekipleri ile arama kurtarma ekiplerimizin karadan müdahalesi devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı. İlerleyen dakikalarda İstanbul Valisi Davut Gül yangının söndürüldüğünü bildirdi.

Haber 26-08-23 20:39

Alanya'da kaybolan Alman turisti arama çalışmaları sürdü

Antalya'nın Alanya ilçesinde 18 Nisan'da kaldığı otelden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Alman turist için başlatılan arama çalışmaları devam etti.

Yurthaber 22-08-23 13:32

Denizde kaybolan 24 yaşındaki öğretmenden acı haber geldi

Samsun’da serinlemek için girdiği denizde kaybolan 24 yaşındaki öğretmen, 2 saat süren arama çalışmalarının ardından kurbağa adamlar tarafından bulundu. Hastaneye kaldırılan genç öğretmen hayatını kaybetti.

Haber 15-08-23 21:24

Düzce'de 13 gün önce kaybolan zihinsel engelli çocuk Pendik'te bulundu

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 13 gün önce evden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki çocuk, İstanbul'un Pendik ilçesinde polis tarafından bulundu.

Yurthaber 11-08-23 07:55

Çorum'da kaybolan alzaymır hastasından 6 gündür haber alınamıyor

Çorum'da kaybolan alzaymır hastası Neşet Acar'dan 6 gündür haber alınamıyor.

Yurthaber 09-08-23 12:24

23 gündür engelli eşi ve 3 yaşındaki kızını arıyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan Yunis Öcalan, 11 Temmuz sabahı 3 yaşındaki kızını da alarak ortadan kaybolan eşinden haber bekliyor.

Yurthaber 03-08-23 09:51

Bursa'da dün kaybolan kişinin Nilüfer Çayı'nda cansız bedeni bulundu

Bursa'da dünden beri kendisinden haber alınamayan bir kişi Nilüfer Çayı'nda ölü bulundu.

Yurthaber 31-07-23 07:41

Burdur'da küçük Sancar'dan kahreden haber! 8 saat sonra cansız bedeni bulundu

Burdur'da kaybolan 7 yaşındaki Süleyman Sancar'dan kahreden haber geldi. Küçük Sancar'ın 8 saat sonra sulama kanalında cansız bedeni bulundu. Dalgıçların çıkardığı Sancar'ın cenazesi, Gölhisar Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Haber 30-07-23 10:53

Galatasaray durmuyor, taraftar mest olmuş durumda... Wilfried Zaha'nın ardından Mauro Icardi! İmzalar atıldı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transferde bombaları patlatmaya devam ederken, Zaha'nın ardından Icardi'den de iyi haber geldi. İşte detaylar...

Spor 23-07-23 23:12

İstanbul'da kaybolan gaziden acı haber! Cansız bedeni boş arsada bulundu

İstanbul Büyükçekmece'de sabah saatlerinde evinden çıkan Gazi Ahmet Karayazı kayboldu. Yapılan arama çalışmalarının ardından 58 yaşındaki Karayazı'nın cansız bedeni boş bir arsada bulundu.

Haber 21-07-23 22:33

Galatasaray'a kiralık olarak önerilen Lukaku, Belek'te antrenman yapıyor

Icardi'den haber bekleyen, forvet hattına Türk oyuncu kontenjanı olarak Halil Dervişoğlu'nun ekleyen Galatasaray bir yandan da fırsat transferi kovalıyor. Yoğun sezonda forvetlerin yetersiz kalabileceğini hesaplayan teknik direktör Okan Buruk yönetimden iyi bir isim daha isterken menajerler tarafından Romelu Lukaku sarı-kırmızılı ekibe önerildi.

Spor 18-07-23 15:58