2020 Yeni Cuma Mesajlari Haberleri

BİM'e airfryer ve elektrikli süpürge geliyor! İşte 26 Nisan 2024 BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 26 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-25 17:09:20

Tarihte böylesi görülmedi! Dünyayı şaşkına çeviren açıklama: İran'a İHA'ları çocuklar mı gönderdi?

Cuma sabahı tüm dünya yeni bir haberle uyandı. İsrail'in İran'a İHA'larla saldırması misilleme olarak değerlendirildi ve gözleri yeniden Orta Doğu'ya çevirdi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, İsrail’in İran’a saldırısına yönelik açıklamaları ise duyanları şaşkına çevirdi. İranlı bakan, "Dün gece İsfahan’da yaşananlar bir saldırı değildi. Kullanılan İHA'lar ülkemizde çocukların oynadığı 2 veya 3 oyuncak mini drona benziyordu" dedi.

Haber 2024-04-20 12:40:33

BİM'e Fakir Türk kahve makinesi geliyor! İşte 19 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 19 Nisan Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bugünden itibaren BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-04-19 11:10:05

İran-İsrail gerilimi yeniden tırmandı, piyasalarda dengeler değişti! Altından yeni rekor

Orta Doğu'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gerilim yeniden tırmandı. İsrail'de geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısına misilleme geldi. Misilleme sonrası küresel piyasalarda da hareketlenme yaşandı. Altından yeni rekor geldi! (19 Nisan 2024 Cuma, güncel gram altın, çeyrek altın fiyatları, ne kadar oldu?)

Finans 2024-04-19 08:14:32

BİM'e 3D yazıcı geliyor! 12 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun yeni sayısı yayınlandı. 12 Nisan Cuma gününden itibaren BİM raflarında yer alacak indirimli ürünleri merak ediyorsanız, BİM cuma aktüel kataloğu içeriğimizde, işte detaylar...

Haber 11-04-24 14:37

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-24 10:55

Rusya'nın 11 Eylül'ü! IŞİD yeni görüntüleri paylaştı: Moskova'daki kanlı gece, teröristlerin vücut kamerasında!

Rusya, tarihinin en kötü terör saldırılarından bir tanesini Cuma gecesi yaşadı. Dört saldırganın kalaşnikoflarla Crocus Belediye Binası'ndaki konser salonuna düzenlediği saldırıda 143 kişi feci şekilde can vermiş, yüzlerce insan yaralanmıştı. Kanlı saldırı IŞİD tarafından üstlenilirken örgüt, teröristlerin vücut kameralarına yansıyan görüntüleri paylaştı. Görüntülerde teröristlerin binada ne tür bir katliam gerçekleştirdiği açık açık görüldü...

Haber 24-03-24 10:06

Esenyurt'ta seçim anketinde ortalık karıştı, Burası Kürt bölgesi diyen kişi gözaltına alındı! Ümit Özdağ: Oraya bizzat geleceğim

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde cuma günü bir sokak röportajı sırasında gerginlik çıktı. Zafer Partisi'nin Esenyurt'ta seçim çadırı kurmasını eleştiren bir kişi "Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış" dedi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu. O kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşanırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan da açıklama geldi.

Haber 03-03-24 17:08

Arka Sokaklar'dan Kül Masalı dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği TRT’nin Kül Masalı dizisinin yeni bölümü 7 Mart Cuma günü seyirciyle buluşacak. Dizinin kadrosuna Ela Yörüklü dahil oldu.

Magazin 02-03-24 17:30

Kızılcık Şerbeti'nin yeni 'Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan dizinin son sahnesinde göründü... Sosyal medya yıkıldı! Yapımcıdan açıklama gecikmedi

Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılmış, yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti. Cuma akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde Taylan, dizinin son sahnesinde ortaya çıktı. Dizideki oyuncu değişikliğiyle ilgili dizinin yapımcısı Faruk Turgut açıklama yaptı.

Magazin 02-03-24 09:18

Gibi yeni sezon ne zaman? Gibi 5. sezon başladı mı? Yeni sezon fragmanı paylaşıldı

Başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın paylaştığı Gibi dizisinin yeni sezonu hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. 5. sezonuyla hayranlarıyla hasret gidermeye hazırlanan gibi dizisinin yeni sezon fragmanı paylaşıldı. Yayın tarihi ise 8 Mart 2024 Cuma olarak açıklandı.

Trend 01-03-24 15:30

Survivor Aycan Yanaç yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Gergin anlar yaşandı... Sevgilisini tutamadı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen All star konseptiyle tekrar Dominik'e gitmiş fakat dayanamadığını söyleyip yarışmadan çekilmişti. Survivor'daki performansıyla hafızalara kazınan Yanaç şimdi de özel hayatıyla gündemde. Aycan Yanaç yeni sevgilisiyle el el görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi fotoğrafları çekilince çok sinirlendi.

Magazin 27-02-24 10:06

Survivor'dan 500 bin TL kazanmıştı! Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven şimdi de Çeşme'deki yeni eviyle gündem oldu. Survivor'da 500 bin TL'lik büyük ödül sahibi olan Cemal Can'ın yeni evi ağızları açık bıraktı.

Magazin 22-02-24 16:08

Biden talimat verdi! ABD’den çok konuşulacak Rusya kararı! Putin’in tepkisi ne olacak?

Rus muhalif lider Aleksey Navalnıy'ın hapishanede öldürülmesi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Beklenmeyen ölüm haberinin ardından bir açıklama da ABD’den geldi. ABD yönetimi, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın hapishanede ölümünden sorumlu tuttuğu Moskova yönetimine yönelik cuma günü yeni yaptırımlar açıklayacağını duyurdu. İşte detaylar…

Haber 21-02-24 07:40

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin 'Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme

Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah Ünal’ı Settar Tanrıöğen, geçen cuma beyin kanaması geçirmiş ve apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü oyuncunun son olarak bir ameliyat daha geçirdiği açıklanmıştı. Tanrıöğen'in sağlık durumuna ilişkin açıklama hastane tarafından yapıldı.

Magazin 01-02-24 13:22

Sevgilisiyle birlikte iki çocuğunu pencereden aşağıya atarak öldürmüştü! 15. kattan gözü bile kırpmadan attı... Cezası kesinleşti

Çinli bir çift, birlikte yeni bir aile kurabilmek için adamın önceki evliliğinden olan iki çocuğunu öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanarak cezalandırıldı. Çiftin 2020 yılında 15. katta bulunan evlerinin penceresinden Zhang Bo'nun önceki evliliğinden olan iki çocuğunu aşağıya attığı belirtildi.

Trend 01-02-24 08:28

AK Parti ile Yeniden Refah'ın görüşmeleri tamamlandı! Karar için saat verildi

31 Mart seçimlerinde ittifak için görüşmelere devam eden Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki görüşmeler tamamlandı. Çıkacak sonuçlar merak edilirken YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Biz ittifak sürecinin daha fazla uzaması düşüncesinde değiliz" ifadesini kullandı. Yeni bir görüşme olmayacağını belirten Kılıç nihai kararın Fatih Erbakan tarafından cuma günü açıklanacağını belirtti.

Haber 30-01-24 17:20

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Bir ameliyat daha...

Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah Ünal’ı Settar Tanrıöğen, geçen cuma beyin kanaması geçirmiş ve apar topar ameliyata alınmıştı. Settar Tanrıöğen'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme yaşandı.

Magazin 30-01-24 10:08

Gülistan Doku dosyasında yeni gelişme! O isim hakkında suç duyurusu

Tunceli’de 5 Ocak 2020’den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku’nun (21) ailesi, dosyanın baş şüphelisi ve adli kontrolle serbest bırakılan Zeinal A.’nın tutuklanması ve o dönem dosyayı yürüten asayiş biriminde görevli olan, ardından görevden ihraç edilen polis memuru babası E.Y.’nin şüpheli sıfatıyla dosyaya girmesi için Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe verdi. Dönemin valisi Tuncay Sonel hakkında da görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 11:59

Milyonlar pür dikkat! Emekliye ek zam düzenlemesi bugün Meclis’te: Memur emeklisine iki, SSK Bağ-Kur’a tek fark

Meclis, bugün emekliye ek zam için mesai yapacak. En düşük emekli maaşını 10 bin liraya çıkaracak ve 5 puanlık refah payı ile zamda oranı yüzde 42,6’ya çekecek düzenleme sonrası gözler SGK emekli maaşı ödeme takvimine çevrilecek. Sürecin Cuma gününe kadar tamamlanması beklenirken, emekli kök maaş zamları yeni rakamlar ile e-Devlet’e yansıyacak. Fark ödemeleri ise Şubat ayı başına kadar yapılacak. Takvim böyle işlerse emekli Sandığı emeklileri için 2 aylık maaş farkı alma durumu oluşacak.

Finans 23-01-24 08:07

Ayasofya'da yeni düzenleme ile giriş yoğunluğu azaldı

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ne ibadet için gelenler ile turistik amaçlı ziyaret eden yabancıların girişlerini ayıran yeni uygulama ile ilk cuma namazı kılındı.

Yurthaber 19-01-24 15:42

Piyasalar cuma gününe odaklandı: Moody's Türkiye'nin notunu değiştirir mi?

Piyasalar, cuma günü açıklanması beklenen Moody's'in Türkiye not değerlendirmesine odaklandı. Aralık ayındaki değerlendirmesini pas geçen Moody's yeni yılda takviminde ilk sırayı Türkiye'ye verdi. Peki Moody's Türkiye'nin kredi notunu değiştirir mi, beklentiler ne yönde?

Finans 07-01-24 13:18

Aslıhan Gürbüz ile ayrılmıştı... İsmail Hacıoğlu eski eşiyle barıştı! Dudak dudağa

Oyuncu İsmail Hacıoğlu yeni yıla eski aşkına dönerek girdi. Ünlü oyuncu 2020 yılında boşandığı Duygu Kumarki ile yeniden barıştı ve dudak dudağa pozları sosyal medyayı salladı. Çiftin, İsmail Hacıoğlu'nun ihaneti nedeniyle boşandığı iddia edilmişti.

Magazin 03-01-24 07:03

YENİ YIL MESAJLARI 2024! Eşe, dosta, arkadaşa, sevgiliye en güzel, komik ve anlamlı yılbaşı mesajları ve yeni yıl dilekleri

Yeni yıl mesajlarına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Bugün sevdiklerine mutlu yıllar dileyerek onları sevindirmek isteyen birçok kişi arama motorlarında en güzel yeni yıl dilekleri ve resimli yılbaşı mesajlarını araştırıyor. Bizde sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en etkileyici görselleri sizler için derledik. İşte 2024'e özel eşe, dosta, arkadaşa, sevgiliye WhatsApp ve Instagram gibi sosyal medya platformlarından paylaşabileceğiniz en güzel yılbaşı mesajları ve yeni yıl dilekleri...

Haber 31-12-23 11:34

Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı

Maksut Aşkar kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Maksut Aşkar konuk oldu. Somer Şef'in anlatımına göre dünyanın en iyi şeflerinin yer aldığı listede 88. olan Maksut Aşkar tüm dünyada ülkemizi tanıtmıştır. Peki, Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı...

Magazin 29-12-23 20:00

Ateş Kuşları bu akşam yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 ATV yayın akışı!

Ateş Kuşları'nın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Ateş Kuşları, her cuma akşamı ATV'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Ateş Kuşları'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Ateş Kuşları bu akşam yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:50

Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Bambaşka Biri'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Ekranların sevilen dizisi Bambaşka Biri, her cuma akşamı FOX TV'de yayınlanıyordu. FOX TV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Bambaşka Biri'nin yer almadığı fark edildi. Peki, Bambaşka Biri bugün var mı, yok mu? Bambaşka Biri neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:40

Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı!

Arka Sokaklar'ın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar her cuma akşamı Kanal D'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Arka Sokaklar'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı...

Magazin 29-12-23 19:39

CUMA MESAJLARI 29 ARALIK 2023: Anne, baba ve eş için 'Hayırlı cumalar' ve güzel sözlü, duygusal, yazılı, kısa, resimli cuma mesajları BURADA

Resimli cuma mesajları 29 Aralık 2023 tarihinin en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Anne, baba ve eş ya da sevgiliye gönderebileceğiniz 'Hayırlı cumalar' sözlü, duygusal, yazılı, kısa ve resimli cuma mesajlarını sizler için derledik. Bugün birçok kişi sosyal medya platformlarında ve WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarında paylaşımda bulunacak. İşte 29 Aralık 2023 tarihine özel en güzel resimli cuma mesajları...

Haber 29-12-23 11:37

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 29 ARALIK 2023: WhatsApp ve Instagram için hadisli, ayetli, anlamlı, duygusal ve resimli cuma mesajları BURADA!

Resimli cuma mesajları 29 Aralık 2023 tarihinin en çok araştırılan konusu oldu. Resimli cuma mesajları anne, baba, eş ya da sevgilisine bu mübarek günü anımsatmak isteyen kişiler tarafından WhatsApp, Telegram gibi anlık mesajlaşma uygulamalarında ya da Instagram, Facebook ve Twitter (X) gibi sosyal medya platformlarında paylaşılacak. İşte 29 Aralık 2023 tarihine özel WhatsApp ve Instagram'dan paylaşabileceğiniz giderli, günaydınlı, yazılı, anlamlı, duygusal ve resimli cuma mesajları...

Haber 29-12-23 11:30

SON DAKİKA: Asgari ücrette tarih ve saat belli oldu! 2024 asgari ücret için zam ihtimalleri konuşulurken yeni çıkış: '500 TL de Erdoğan verir...'

Asgari ücret zammı son dakika: Asgari ücret 2024 rakamı için karar haftasında gözler bir kez daha Ankara’ya çevrilirken yeni asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü saat 13:00'den önce açıklanacağı belirtildi. Asgari ücrette 40,45 ve 50’lik zam ihtimalleri konuşulurken Prof. Dr. Ersan Şen’den dikkat çeken 2024 asgari ücret tahmini geldi. “Bence 18.000 TL verilir. 500 lira da Cumhurbaşkanı Erdoğan verir, 18.500 TL olur” diyen Şen, en düşük emekli maaşı içinse 12.500 TL rakamını verdi.

Finans 26-12-23 15:35

SON DAKİKA: Asgari ücret 2024 rakamı için karar haftası: 'Maksimum' 18.245 bin TL'ye karşı 33 bin TL! En düşük memur maaşı ve asgari ücret arasındaki farka dikkat çekti: 'Önümüzdeki dönemde...'

Son dakika: Asgari ücret 2024 yılı için belli oluyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu yeni asgari ücret rakamının Cuma gününe kadar açıklanacağını duyurmasıyla heyecan daha da arttı. Gözler bir kez daha TÜRK-İŞ, TİSK ve hükümetin yapacağı asgari ücret 3. toplantısına çevrildi. Asgari ücret ne kadar olacak? sorusu merak edilirken dikkat çeken bir yorum geldi. Memur maaşı ile asgari ücret arasındaki farka dikkat çeken uzmanlar, vatandaşların kamuya yönelebileceğini kaydetti.

Finans 25-12-23 14:33

SON DAKİKA HABERİ | Asgari ücret 3. toplantısı bütçe görüşmelerine takıldı: Ne yüzde 45 ne yüzde 50! ‘Yüzde 37 şimdiden cepte’ diyerek yeni asgari ücrette oranı paylaştı

Son dakika: Asgari ücret zammı için kritik haftaya giriliyor. İlk iki toplantı geride kalırken hafta başında Asgari Ücret 3. toplantısının gerçekleştirilmesi bekleniyor. Cuma gününe kadar belli olması öngörülen 2024 asgari ücret zammı için uzmanlar yüzde 37’lik 6 aylık enflasyon rakamının cepte olduğunu kaydediyor. Refah payı ile yeni asgari ücret rakamının yüzde 48 seviyelerinde olması bekleniyor.

Finans 23-12-23 14:27

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 22-12-23 21:55

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 22 ARALIK 2023! Anne, baba ile eş için en güzel, yeni, Türk bayraklı, ayetli, atarlı ve resimli cuma mesajları İNDİR

Resimli cuma mesajları bugün WhatsApp ve Telegram anlık mesajlaşma uygulamalarının yanı sıra Instagram, Facebook, Twitter (X) ve Threads gibi sosyal medya platformlarında da paylaşılacak. 22 Aralık 2023 Cuma gününe özel en güzel !Hayırlı cumalar' sözleri ile cuma mesajlarını sizler için derledik. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya uzanacak dualar edilecek. İşte, anne, baba ile eşe gönderebileceğiniz en güzel, yeni, Türk bayraklı, ayetli, atarlı ve resimli cuma mesajları...

Haber 22-12-23 11:45

Bir Türkiye gerçeği! Bakan oran verdi: Vatandaşlarımızın yüzde 71'i risk altında

1999, 2011, 2020, 2023 ve beklenen diğer büyük depremler... Türkiye, depremi gündeminden ne yazık ki düşüremiyor. Acı hatıralarımıza yenilerini eklememek için deprem uzmanlarından her gün yeni bir uyarı geliyor. Depremle ilgili bir açıklama da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi. Bakan 1. ve 2. dereceden deprem riski altında yaşayanların oranını verdi.

Haber 19-12-23 20:42

İsrail yanlışlıkla öldürdüklerini duyurmuştu! Çarpıcı detay: Yemek artıklarıyla yardım istemişler

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken cuma günü yanlışlıkla 3 rehineyi öldürdüklerini açıklamıştı. İsrail ordusu yaptığı yeni açıklamada rehinelerin acil yardım çağrısı yaptıkları ve yemek artıklarını kullanarak yardım istediklerini kaydettikleri bir pankart yazdıkları belirtildi. İsrail yetkililileri, beyaz bayrak taşıyan rehinelerin öldürülmelerinin, "angajman kurallarının" ihlali olduğunu kabul etti.

Haber 18-12-23 11:37

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 15 ARALIK 2023: Instagram ile WhatsApp'a özel anne, baba ve eş için çiçekli, güllü, ayetli, resimli cuma mesajları

Cuma mesajları, Instagram ve WhatsApp üzerinden bu mübarek günü anımsatmak isteyen vatandaşlar tarafından sevdiklerine gönderilecek. Resimli cuma mesajları ile 'Hayırlı cumalar!' sözlerini sizler için derledik. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya uzanacak, dualar edilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü cuma hutbesi konusunu "Adalet: Her Hak Sahibine Hakkını Vermek!" olarak belirledi. İşte 15 Aralık 2023'e özel en yeni resimli cuma mesajları...

Haber 15-12-23 11:47

Araba alım satımında yeni dönem! E-Devlet’e bir yeni özellik daha: Taşıt Takas sistemi hayata geçiyor

Takasbank tarafından araç mülkiyetinin ve satış bedelinin eş zamanlı el değiştirmesi esnasında ortaya çıkabilecek risklerin önlenmesi amacıyla 3 Şubat 2020'de vatandaşların hizmetine sunulan Taşıt Takas'a artık e-Devlet kanalından da ulaşılabilecek. Sistemin detayları ve nasıl işleyeceği de belli oldu.

Finans 13-12-23 14:43

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde büyük olay! Fragmandaki sahneler sosyal medyayı salladı!

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanıyla adeta gündeme bomba gibi düştü. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, bu hafta cuma günü 43. bölümü ile ekrana gelecek.

Magazin 11-12-23 23:37

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 8 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 08-12-23 21:22

EN YENİ RESİMLİ CUMA MESAJLARI 8 ARALIK 2023: Instagram ve WhatsApp için giderli, farklı, ayetli, sözlü ve resimli cuma mesajları BURADA!

Cuma mesajları bugün (8 Aralık 2023) Instagram ve WhatsApp başta olmak üzere birçok uygulamada paylaşılacak. Resimli cuma mesajları giderli, farklı, ayetli, sözlü seçenekleriyle internette yerini aldı. Öte yandan Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü cuma hutbesi konusu "Biz, tek bir ümmetiz" olarak belirledi. İşte 8 Aralık 2023 tarihine özel en yeni ve en güzel cuma mesajları...

Haber 08-12-23 11:37

ÖZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI 8 ARALIK 2023: En yeni, 'Hayırlı cumalar' sözleri ile anne, baba, eş için ayetli, dualı, resimli cuma mesajları

Resimli cuma mesajları bugün (8 Aralık 2023) en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Twitter, Facebook, Pinterest, BİP, Telegram, Instagram gibi uygulamalarda paylaşımda bulunmak isteyen vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Biz de en yeni, 'Hayırlı cumalar' sözleri ile anne, baba, eş için ayetli, dualı, resimli cuma mesajlarını sizler için hazırladık. İşte, 8 Aralık 2023 tarihine özel en yeni ve en güzel resimli cuma mesajları....

Haber 08-12-23 09:46

1 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 1 Aralık Cuma gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 1 Aralık Cuma gününün reyting sonuçları...

Magazin 02-12-23 12:42

1 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da dün akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. Yeni bölümde yarışmacılar kestane ile yemekler yaptılar. İşte MasterChef ödül oyununun kazananı ve 100.000 TL büyük ödülün sahibi...

Magazin 02-12-23 12:37

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 1 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 01-12-23 20:57

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 1 ARALIK 2023: Anne, baba, eş ve sevgili için en yeni, güzel, hadisli, dualı ve resimli cuma mesajları TIKLA İNDİR!

Cuma mesajları 1 Aralık tarihinde anne, baba, eş ve arkadaşlarına bu mübarek günü anımsatmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cuma namazı İstanbul'da saat 12:58'de, Ankara'da 12.42'de, İzmir'de ise 13.05'te kılınacak. Anne, baba, eş ya da sevgiliye göndermeniz için en yeni, güzel, etkileyici, hadisli, dualı ve resimli cuma mesajları ile sözlerini sizler için derledik. İşte en güzel ve 1 Aralık 2023 tarihine özel resimli cuma mesajları...

Haber 01-12-23 12:07

CUMA MESAJLARI 2023! Dualı, ayetli, yazılı kısa ve resimli cuma mesajları BURADA!

Resimli cuma mesajları internette araştırılıyor. Cuma mesajı ve sözü göndermek isteyenler en güzel, dualı, anlamlı ve ilahili cuma mesajları ve sözlerini araştırıyorlar. Bir cumaya daha kavuşmanın sevinci içerisinde olan Müslüman vatandaşlar cuma tebriği mesajlarını sosyal medya platformları üzerinden paylaşacaklar. İşte 1 Aralık Cuma günü sevdiklerinize gönderebileceğiniz, en güzel, resimli, kısa uzun, anlamlı cuma mesajları ve sözleri...

Haber 01-12-23 12:06

Ateş Kuşları'na bomba transfer! Kuruluş Osman'ın yıldızı kadroda

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ateş Kuşları cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümüyle sosyal medyada gündem olan Ateş Kuşları'na yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 29-11-23 12:06